Új privát üzeneted érkezett!

BOLDOG HÓFORDULÓT PETRÁNAK!

Martinka is eszik főzit este,és jobbak az éjszakáink,biztos nálatok is beválik!Inkább ezt egye,mint a tápit!Mi 18-án megyünk mérésre,én is kivi vagyok,mert a múlt havi kimaradt!A kisgyerek is rengeteget mozog,és már nem olyan dundi mint régebben,de remélem azért hízott! :roll:
Vendég
 


És Boldog hófordulót Lidinek,Dalminak,Bazsinak,Zsombinak,Hangának! :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Dalminak és Petrának is nagyon boldog hófordulót! :P

NE hari csajok! Most nagyon sokan vagytok! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 

 
 

Winnie!Tök jó!570ml tejci! :shock: Én meg már kínlódok,alig van tejem,szinte csak a jobb ciciből tudok szoptatni.Sokszor már el sem tud rajta aludni Martinka,hanem még forgolódik mellettem a nagyágyban,nézelődik,berreg,aztán beájul.Hiába vedelem a Laktoherbet,eszem a homeós bogyót ,hiába szoptatom többször. :cry:

Sziszi!A József utcába járunk,az ügyeletes gyógyszertár melletti játékboltba.Kicsi bolt,de sokminden van,és jó minőségűek,és készségfejlesztők.

Tegnap Móron jártunk,szüreti fesztiválon!Nagggyyyyon jó volt!Ittunk egy kis pájinkát,meg ettünk ezt-azt.Hatalmas volt a tömeg,nem is gondoltam,hogy ennyien lesznek!Volt állatsimogató,meg egy ketrecben csirkék,galambok.Hát a pipik jöttek be a legjobban a kisgyereknek!Csak azokat nézte,hiába vittük oda a pónilóhoz,barihoz,bocihoz.Vettünk Neki egy lufit is,Miszimaszisat!Azt meg úgy ütögette,azt hittem kidurran!
:D
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket :) Hihetetlen, hogy ez a kis emberke már 11 hónapja látta meg a napvilágot!!! :)

Mi is kívánunk boldog hófordulót Hangának, Mot Krisztinájának (ha még jár erre ez az apuka :x :) ), Petrának, Dalminak, Lidinek, Balázsnak!!!

Kép


Livi!
Magának meg nagy gratula!!!! Mikorra vagy kiírva? Hogy viseled a más állapotot? És Dalmi?

Kép


A két gyerkőc délutáni alkotása:

Kép


Most ezt elküld, mert Zsombi nyűgi. De szerintem hamar elalszik, mert ma csak 1 órát (!!!! :shock: ) aludt, és akkor majd jövök.


Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Brigó!!

Nagggyyyon komoly ez a gyerekszoba!!!Gondolom,Te is így néztél: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Hú én már hogy bánom a parkettát, legalább a gyereknmél lett volna szőnyeg.

brigó, király a szoba!

csernusn
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!

Az érintetteknek boldog hófordulót és visszamenőleg is.

LIdi, ma is felállt kétszer egymás után egyedül kapaszkodás nélkül. :-)
Lefoglalóztuk a házat amit meg akarunk venni. Bár még csak elvi foglaló van de ezt még a hónapban nem csak elvi foglalóvá tesszük.

Brigó, akkor ezekszerint nem csak nálunk néz ki így pelusosan a szoba :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Áááááá, már megint nincs erőm itt lenni. 3 letámadtak az msn-en, lefáradtam :)

Holnap gőzerővel itt kezdek.

Jó éjt mindenkinek,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Rena: utólag szeretnék neked nagyon boldog névnapot kívánni és Petra babának boldog hófordulót!
A hétvégén teljesen elvoltam havazva, szombaton nálunk volt vendégség vasárnap meg mi mentünk ebédre.
Ma reggel meg nagypapám pakolta el a szőlőprést megbotlott a küszöbben és fejjel ráesett a présre. Összetört a járomcsontja felszakadt a szája kívül belül, szerdán műtik. Persze csak nekem van jogsim így én vittem be a sürgősségire Szentesre 9-14 órig ide-oda küldözgettem már tiszta méreg voltam. Tata szenvedett mint az állat mert persze agyrázkódása is lett és egy fájdalomcsillapítot nem adtak neki hiába szóltam többször. Borzasztó a dolgozók hozzállása a dolgokhoz, egyetlen egy ápoló pasi volt aki foglalkozott velünk és mondta mikor merre kell menni.
Mára ennyi! Szép álmokat mindenkinek!

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


sziasztok!

jó régen írtam ide :oops: :oops: :oops: :oops:

megvagyunk mi is.Patrik NAGYON ELEVEN!!!!(VAGYIS ROSSZ :wink: :wink: TISZTA ÉN)

már nem borul el ha feláll és magától leül :lol: :lol: eszik mindent amit mi.szó szerint mindent.még pizza tészát is(házi pizzát)
már 9 kiló felett van és 75 centi.imádja a csipeszeket meg ő is szét pakolta a pelusokat addig míg elnem zártam őket a szekrényébe.

tesó:

elképedve látom hogy ennyien már tervezitek a tesót.mi még pár évet várunk.olyan 5-öt még minimum.mondjuk egyik este beszélgettük milyen jó lenne megint uh-ra menni meg izgulni hogy mi lessz.meg este azt figyelni milyeneket rugdos odabenn,de egyenlőre gyógyit szedek.bár félek tőle de szedem.

az északáink nekünk is pocsékok.most jön a 6. foga és ez bizony nem észrevétlenül.az eddigi 5 simánn kibujt.de majdcsak kibujik ez is.

na dobok pár képet aztán tentézek.

Kép engem ne nézzetek.rémes kép rólam:):) Kép Kép Kép Kép Kép az első fogmosás:):) Kép Kép
kismama18
 
 


Sziasztok!

Boldog hófordulókat az érintetteknek!

NOémi, színház jó volt, vettünk egy musical bérletet az operettbe, ott voltunk. Hogy így majd végre eljussunk a Rómeó és Júliára is :) az lesz majd a következő, márciusban, még jóóóó soká :)
Vacsi házassági évforduló lesz, végül holnap megyünk.
tejtesó még visz tejet, de már ott is kevesebb kell, Rékababa is alig iszik tejet, fogyni meg nem akar.... ma is 520 reggel, 540 este...

KÉpzeljétek, mi meg holnap megyünk gégészetre. Hívtam a dokinéninket, hogy ugye már 7. hete náthásan... erre elküldött tökre tartok tőle hogy fogom én a kis ficánkolómat lefogni, meg szegény rühelli ugye ha az orrához nyúlok még csak törlésre is, orrszívás, most meg majd kotorásznak benne aztán ha ott negatív, akkor a következő lépés a pulmonológia...
de meg kéne már gyógyulni, doki szerint anyatejes babócnak ennyi idő alatt le kellett volna küzdenie egy náthát és most megint rosszabb a köhögés része...

Brigó, nagyon tuti a szoba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és Zsombi nem szokta megenni a pelusokat? vagy nem árt neki?
nálunk is parketta van, ill laminált, de lassan be kell szerezni szőnyeget :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie!
Operett bérlett az jó lehet! Hú én már egy éve hogy voltam színházba. A Madáchban az Operaház fantomját néztük, de van megint egy jó pár darab amit megnéznék! Én nagyon szeretek járni, még a férjem is rá lehet néha beszélni, de most a gyerek miatt nem tudnánk ilyen progit szervezni egy darabig.
Na holnapra akkor boldog házassági évfordulót. Ti is valami különleges helyre mentek? Érezzétek jól magatokat!

Brigó!
Nagyon tetszik nekem is a gyerekszobátok, a gyerekek sem semmik, ez a pelenka és stb szétpakolás :lol:

Nálunk a szobákban padlószőnyeg van, a konyhába van járólap, de oda nem mehet Veronika. Voltam most uncsintesóméknál (2,5 éves) és náluk az egész lakás hajópadlós-nekem nagyon hideg volt mezítlábasan és a gyereknek sem túl jó mászkálni rajta. :? Bár ha már rendesen fűteni kell akkor jó lesz, mert padlófűtéses, de addig....

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Padlófűtés Parkettával, Hajópadlóval? Lehet olyat? NEkünk régen még nem lehettett.


Winnie, szerintem mi is beújítunk egy szőnyegre valamikor. Csak el kellene dönteni, hol fog játszani Dani, mert nem mindegy, hogy macisat veszünk, vagy valami komoly dizájnosat.:)

Az éjszakánk elég jó volt, viszont mindig csúnya köhögésre ébredt, ezért ma szeritem megyünk délután a dokihoz.

Winnie, operabérlet jó lehet, a férjem nem szereti a zenés darabokat. így mi ha megyünk hagyományos színházi előadásra, a ulteamodern darabok sem jönnek be....Szóval királydrámák, nagykosztümös darabok, meg olyan páratlan páros típusúak jöhetnek...

csernusn
 
 


Kismama, tényleg rég voltál, és Patrik nagyon sármos kisfiú lett!!

csernusn
 
 


Sziasztok!
Töltöttem fel 74-80-as őszi/téli kislányruhákat, mind minőségi és hibátlan!
Nézzetek be, érdemes :lol: !!!
sziasztok

Kép
Kép
bogumil
 
 



Kép
Kép
bogumil
 
 


Itt a tegnap esti motorozás, ez a legrövidebb, így ezt volt a legegyszerűbb feltölteni. Irányítani még nem nagyon tud.Smile

http://www.freevlog.hu/video/8459.html

csernusn
 
 


Sziasztok!
Majd jövök később, most csak annyira, hgoy CsNiki ha itt vagy,írd le légyszi az aszalt szilvás pulykádat! Múltkor nem mentettem el én hülye.. Ha lehet ide, ne privibe mert az 1 nap alatt ér ide! A hús meg már kint van. :roll:
Amúgy meglestem közben a videót,nagyon ügyi Dani! :D Mi is ilyen Bébitaxiban gondolkodunk, stabilabb mint a kismoci nem?

omr
 
 


Niki!

Megnéztem a motorozos videót!:) Miket nem tud már ez a Dani fiú! :P Ügyes! Talán most kapta a mocit?

Nálatok miért nem lehetett padlófűtés? :shock:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Hát Rena, Panelba érdekes lenne a padlófűtés:)))
Viszont anyuéknak az van, és az mivel állandóan fűt alulról, ezért gondoltam, hogy nem lehet parketta alá, de most gondolkodom, hogy lehet hogy ez így jó szárazan tartja a parkettát....

Köszi, a mocit a keresztelőre kapta még....Csak eddig tologattuk, most meg már magátók kezdi lökdösni.:)


Egyébként lehet hogy a porszívóval sem sikerül kiszívni az orrát,? Semmit nem látok neki benne, sterimar után sem jön semmi neki, viszont hallom, hogy a száján veszi a levegőt, és szörcsög szopi közben, utána meg kapkod a levegőéjrt ha abbahagyja. :shock:

csernusn
 
 


Noémi! Észrevetted,hogy minket már nem elsőre kavarnak? :lol:

omr
 
 


Rena!
Aha!:) Szerinted hasonlítunk? :roll: Barna vállig érő haj, barna (?) szem, csak te kb fele akora vagy mint én! :lol: De a lényeg hogy mi tudjuk kiről van szó! :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Na de mi lesz az aszaltszilvás pulykáddal? Megkérdezzem én és akkor te kapod a választ? :lol: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Winnie: Kiarának sem kell már annyira a tejcsi. Ő már csak reggel és este eszik, de van, hogy este fordítgatja el a fejét, meg hisztizik, hogy neki nem kell. Nem a foga miatt, meg éhes is, meg pl. a vizet ilyenkor is ezerrel issza, csak tejcsi nem kell neki már sokszor. :roll:
Dokinéni nállunk is most gázos. Felhívtam, hogy mehetünk-e mostanában, erre mondja, hogy őt is váratlanul érte, de nem lesz már többet. Nézzünk új dokinénit! Lehet nyugdíjba küldték, vagy valami, pedig szerintem nagyon jó dokinéni volt. Sajnálom!

Niki: gyógyfüveket köszi, szerintem használni fogjuk.
Már lehet olyat, hogy padlófűtésre hajópadló, csak baromi drága az a fajta, ami mehet rá.

Dalminak, Petrának és Balázsnak és Zsombinak boldog hófordulót!


Alexa:
Mór jó lehetett. Nagyon irigy vagyok. Na majd egyszer mi is lejutunk már talán Kiskőrösre valami szüreti mulatságra. :lol:

Brigó:
Ilyen vadaspark van ott? Nagyon jónak tűnik!
És nem semmi amit ezek műveltek ketten! :lol: :lol: :lol: Kiara is szétszedi a pelenkákat, de nem ennyire! :shock: :shock: :shock:

Ante:
Kérjük majd a képeket! De jó nektek!

Kép
kernico
 
 


[quote="fnoe"]N írta:fnoea de mi lesz az aszaltszilvás pulykáddal? Megkérdezzem én és akkor te kapod a választ? :lol: :lol: :lol:


:lol: :lol: :lol:

Majd lesz belőle valami, próbálok az ösztöneimre hallgatni,mint szkájvókár!! :D
Petrának hawaii csirkét főztem, remélem ízlik. És mivel maradt ananász, csinálok vmi ananászos rizst.

Fölkalexa!
Szegény tata! Gondolom,volt ijedelem. Jobban van már? Jobbulást neki! Már annyira mehetnékem van Mindszentre! Tök uncsi már itthon, pedig még csak kedd van. Petra csak alszik és alszik, így nem lehet kimozdulni..

Padló: Nálunk mindenütt laminált van, alatta a szivacs és beton. Néha hidegnek tűnik, sima fűtésünk van. Azért is kéne Petrának a tutyi, de hát..

Úgy görcsöl a hasam már kb 2 hete néha,hogy őrület. Eltalálhatná,hogy megjön vagy kínoz tovább..

omr
 
 


Na de mi lesz az aszaltszilvás pulykáddal? Megkérdezzem én és akkor te kapod a választ? :lol: :lol: :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Ja! Amúgy igen, barna haj,szem. De fele akkora? 178at súrolom!

omr
 
 


Jaj ez a babanet tiszta gáz, frissíteni akartam a képet erre elküldi az utolsó hsz-met újra! :twisted:

Rena! Szélességre gondoltam! :P Na jó bizti nem fele, de tuti vékonyabb vagy, mint én. AMúgy nem gondoltam volna hogy 178 :oops: , én 182! :P

Ananászos csirke is jól hangzik. Nyam-nyam!:)

Hasgörcsök már kevésbé! :cry: :cry: :cry: Most jön először?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Kernico!

Ez a doki dolog tényleg nagyon durvi! Előtte semmi jelét nem mutatta, hogy ő már nem lesz? És akkor most még kereshetsz új gyerekdokit? :shock: :x
Nálad simán ment a leválasztodás? Egyszer csak kevesebbszer kellett a tej és így maradt a reggel és este? Te a tej előtt vagy után adtad a hozzátápit? Csak nekem még olyan érthetetlen, hogy ez hogy fog menni nálunk, mert az éjjeleket leszámítva nem sír kajáért, így kb 4 óránként azért megetetem és nem ellenkezik! :lol: De lehet fél napot is kibírna! :roll:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Jaaa! Az 53 perpill.
Igen, ha jön, akkor most először.

Csajom 9 óta mint a bunda...

omr
 
 


Úristen Rena! Most ez komoly, hogy ekora magassághoz csak 53 kg vagy??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Én már le sem merem írni! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Jó nekem nagyon vastag a csontozatom, de asszem ha 20 kg -t fogynék (amire egyáltalán nem látok esélyt), akkor se lennék annyi mint te! :? :cry:
NA majd szopi után neki állok a 90 naposnak, csak ne szeretném annyira az édességet! :o :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Az én leánykám is 10-től aludt fél 1-ig, azóta dumált kicsit és most feletébb csendben van!:)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!
Láttam, hiányoltatok, de sajnos behavaztam így október elején.
Múlt hétfőn elvittem orvoshoz Norbit, mert már iszonyatosan köhögött. De nem volt a körzetink, így kaptunk beutalót. Mondhatom hála Istennek, mert a gyerekdoki kiderítette, hogy hangszálgyulladása van. Ha nem viszem el kivi vagyok meddig kínlódott volna a gyerekem. :x Aztán csütörtökön már annyira köhögött, mert ugye köptetőt is kapott, hogy elkezdtett hányni. Ez odáig ment, hogy délután már a nyálát is kihányta. Elvittem az ügyeletre kapott kúpot és azóta nem hányt. Kopp-kopp-kopp!

Az éjszakáink még mindig pocsékak. Tegnapelőtt óránként :!: :!: fenn volt. De tényleg! Minden órában. Teljesen lefáradtam. Iszik egy korty teát, cumi és alszik tovább. Egyszerűen nem tudom kipihenni magam. Már mindenkitől azt kapom, hogy miért nem hagyom két éjszaka bömbizni, és utánna rendben lenne, aludna. De nincs lelkivilágom! Ti mit csinálnátok?

Minden babának boldog hófordulót!!!

Sziasztok!
Andi

Kép[/url]

Kép[/
ihianya
 
 


Rena: Bazsi össz-vissz 2 órát alszik napközben,ennyi időm van magamra.Küldjél már egy kicsit a Petra álomporából! :D

Súlygondok nálam is vannak és egyszerűen nem tudom rászánni magam a mozgásra, ja és a kajálás is nagyon megy.Soha nem voltam egy nádszál,de már nem szeretek tükörbe nézni. Azt mondták a szoptatás alatt majd leadom a terhesség alatt felszedett kilokat, hát ez nagy tévedés szülés óta 7 plussz kilóval vagyok gazdagabb és két szekrény ruhával amik nem jönnek rám.

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Ilgya!
Küldtem neked privát üzit, még akkor mikor írtad van libero-s figurád. Nem kaptad meg, vagy már nincs figurád? Válaszolj itt légyszi.

Pá!
Andi
ihianya
 
 


Na vagyok!
Jaja Noémi, ennyi. De ez alkati dolog, így születtem,ilyen génekkel. :) Pedig sztem jókat eszem. Csokival indítom a napot, füstölt kolbásszal zárom.. :D
55 voltam terhesség elején,aztán 53 a közepén, 70 a végén. Most meg ugyebár 53. Nem tornáztam,szoptatok és eszek.. :oops:

FAlexa! Oké, küldöm az álomport! Már megint alszik a csaj... :roll: :oops: Jobb is, amíg fent volt fél 1-től 2-ig csak nyűglődött, a kaját kivéve. Ízlett neki a hawaii csirkém. Mily meglepő... minden jöhet a pocijába....

Ihianya! szia! Szegény Norbi! Jobbulást neki! Hát én sem bírnám sírni hagyni. Főleg éjszaka nem!! Meg hát beteg. Mert ha nem lenne és úgy sírna, az más. Mondjuk akkor sem hagynám. Ha beteg vaok én is sűrűn iszok pár kortyot éjjel is, ez természetes.

omr
 
 


Te jó ég, én kis törpe a 165 centimmel. Eddig ez volt az átlag nem??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Úristen Rena, te tényleg 53 kg vagy ehhez a magassághoz? Bár tényleg láttunk már képet rólad! :wink:

Noémi: eleinte tejcsi után kapta, majd amikor már ezerrel falta, és olyan mennyiségeket evett csak az íze kedvéért, mintha nem evett volna előtte tejet, akkor már utánna adtam neki a tejet, de nem sokáig kellett így. Megette a kajcsit, aztán elég is volt. Csak víz kellett utánna.
Na így maradt mostanra a reggeli meg a vacsi. Azt még nem próbáltam, hogy ilyenkor kérne-e mást, de 1 éves korára azért szeretném, ha a reggeli majd már más lenne. Vacsi maradhat, illetve, ha kevés lesz már a tejcsi így, akkor vacsi, aztán elalvás előtt tejcsi. De ez ráér.
Én legalább is így tervezem.
Dokinéni meg azt mondta, hogy őt is váratlanul érte, nem akart elmenni innen. Szóval nemtom mi lehet az oka, nem kérdezgettem.

Rena és Noémi: :lol: Én nem szoktalak titeket keverni. Gáz ha nem jól írom, de úgy emlékszem (megcsináltam), hogy simán só, bors a csirkemellre, bevágni a közepét, és betömködni az aszaltszilvát. Összetűzni, és sütheted is. Én tepsiben sütöttem kis olajjal alá meg egy fél deci víz, lefedtem, aztán a végén fedő le, megpirítottam a tetejét picit. De arra már nem emlékszem, hogy Niki hogy írta, lehet én már átdolgoztam kicsit. :oops: :oops: :oops: :oops: Majd írja ő is!

Na megyek, mert apa éppen a csajjal szereli össze az új komódunkat, és úgy érzem, ketten nem sok jót hoznak ki belőle! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kernico
 
 


Úgy érzem mintha terhes lennék,de lehet,hogy csak meg akar jönni. Én az a gyorsan bekapom a legyet fajta vagyok.Bazsi is első probálkozásra összejött sőt még akkor el sem akartunk kezdeni próbálkozni csak valahogy úgy alakult a dolog. Veszek tesztet délután és majd megírom mi az eredmény. Remélem csak egy csík még várniszeretnénk a kistesóval.

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Ujjak:Bazs mindent a mutatóujjaival vizsgálgat.tegnap a falatot is a két mmutatóujjával akarta felvenni kinek a gyereke csinál még ilyet?

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Hééé Fölkalexa!!! Mi jövünk!!! Nem 2010-ről volt szó nálatok?? :)
Na ha az vagy, akkor beadom az igényem apánál, oan jó volt együtt pocisodni!
Na most már el nem mozdulok a gép elől..!

Épp előbb gondolkodtam,hogy írtam h 55 terhesség elején 53 a közepén, most megint 53.... akkor már a közepén vaok? Majdcsak megmozdul Máté..

omr
 
 


Na ide is írom:

Siesta cipő akció van október 8-13 között a Bp. V. ker Cukor u. 4. alatt (Siesta Márkabolt) 1-et fizet 2-őt kap, ha valakit érdekel!

Kép
kernico
 
 


Ihianya: nálunk is sűrű kelés van. Én nem hagynám sírni. Márcsak a férjem miatt sem. És a szomszédok miatt sem. Szóval miért verje fel az egész házat? Meg különben sem.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

MEgjártuk a gégészetet, szerencsére semmi komolyabb gáz, fülek ok-k, torokrl vett le váladékmintát, van-e baci, megkaptunk speckó antibogyós orrcseppet. REmélem javulni fog... holnap meg leviszem a dokinénihez, megint csúnyább a köhögés változatosság kedvéért, hallgassa meg... és hős volt a kislányom, semmi sírás, sőt, mikor felvettem vizsgálat után, vigyorgott a dokikra. Csak nekem tartogatja a hisztiket :)

na olvasok, aztán ha még bírja az alvást, jövök

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


NOémi, Knikitől kaptam kedvet, oda megyünk, haol ők is voltak :)

ja, és képzeljétek, ma jött meg a Liberos virág... június közepn adtam fel a figurákat...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Ne hari hogy nem irok mostanaban, de egy honap mulva allamvizsgazom, ugyhogy eltiltottam magam minden olyan elfoglaltsagtol, ami nem letkerdes (ilyen a forum, a net, tarsasagi elet). A masik topikba, meg en sem irok, mert oda nincs kulcsom, ugyhogy csak innen hianyzom, most mar igazoltan. Nagyon rikan olvaslak Titeket, igy most nem igen tudok mire reagalni, csak azert ugrottam be, mert meg korabban lattam hogy emlegettetek. (Koszi! :) ) Ma nem tudom hogy, de Levi meg nem kelt fel, igy volt lehetosegem idepislogni kicsit de mar mocorog, ugy hallom. Na megyek, var a mokuskerek. Vigyazzatok magatokra es a babokra, ha vege a tanulasnak majd jovok!

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Sziasztok!

Ihianya!
Nem kaptam privit. :?

Mostmár van 10 db figurám! :lol: és szívesen elküldöm Neked,csak küld el a címed.
ilgyakukaccitromail.hu-ra
ilgya1
 
 


Na lehet, hogy nem csak Livi vár most babát? :roll: Falexa hány csík van a teszten? :D Na kérünk beszámolót!
Lehet Tinu ezért nem jöttél te se idáig? :roll: :lol: Veled mizu?

Ihianya!
Szegény Norbi, ez a betegség biztos nagyon rossz lehet neki. :cry: Valószínű, hogy emiatt kel ilyen sűrűn, mert megviseli a betegség. Szerintem ha már nem lesz beteg, de még mindig óránként hív téged, akkor lehet meg kellene probálnod egy picit sírni hagyni. :( Tudom ez szörnyen hangzik és nem lehet egyszerű, de úgy tűnik nem a szomjuság az oka a kelésnek, hisz 1 korty az semmi. Először csak azt probáld ki, hogy kicsit később rohansz hozzá, mint eddig!
Kitartást! :D

Őzi!
Tényleg de buták vagyunk, hogy elfelejtettük az államvizsgád! :oops: :oops: :oops: NA jó tanulást, aztán majd szorítunk! :P
Levinek meg sok boldogságot a holnapi hófordulója alkalmából! :P :P :P

Libero: ez már több, mint lassuság!
:evil: :evil: :evil:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi: megvagyunk, csak én épp egy kicsit depiztem, nem volt kedvem írni. Tündi meg náthás lett. Viszont elkezdte gyakorolni a felállást. Olyan ügyes! Az éjszakáink egyre rosszabbak. Az aszalt sárgabarack nagy hasfájást okozott TÜndérnek. :cry: Remélem, már kijött az összes és ma tudunk aludni végre.

Megyek is, mert végre nem egyszerre lesz a Született feleségek és a Vészhelyzet, így az uram mindkettőt fel tudja venni, nekem nem kell fennmaradni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Csak egy csík van a teszten. Megkönnyebbültem, de vmi. biztosan van velem lehet hogy csak felfáztam.

Rena nem akarlak beelőzni, de tényleg jó lenne újra együtt babózni, bár ha a következő is ilyen temperamentumú mint Bazsi még várnék vele egy darabig :lol:

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Sziasztok!

Mennyi kis betegeskedő van megint!! :cry: Jobbulást minden kis manónak!

De jó Őzi,hogy jelentkeztél!Gondoltam,hogy tanulsz,és azért nem jössz!Nagy kalappal a vizsgákhoz,aztán várunk vissza!

Martinka ma nyügi volt,de úgy látom,jön a következő foga,meg mindíg oda dugja az ujját,és rágja.3 napig enni sem akart,biztos fájt az ínye.

Na,megyek Vészhelyzetezni!

Jóccakát!
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?