Új privát üzeneted érkezett!

bent vagyok, hurrá!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Hi Csajok!

Hú, most tényleg nagyon sokat írtatok! Ez jó :lol:

Kata!

Üdvözöllek a csapatban, bár még én is csak pár hete vagyok és többnyire csak nyúzom a csajokat a nyavajgásaimmal :oops: Vecsésen is még csak 11 hónapja lakunk, de már nem is mennénk vissza Pestre :P

Gyöngyi!

Köszi szépen, tudod általában jól vagyok, semmi hányinger meg ilyenek, (csak a fáradékonyság) most már néha tudok szénsavas ásványvizet inni, illetve a múlt héten alkoholmentes sört ittam :oops: , (amúgy nem vagyok alkesz, de valamiért keserű ízt kívántam, és többen mondták, hogy tonikot NE, így maradt a sör :D )most meg 3 napja szénsavas narancsot iszogatok. Tudom, hogy egyik sem a legjobb, de legalább iszok valamit... Ja, és "már" 11 hetes vagyok, úgy hogy nemsokára jön a várva-várt 2. trimeszter. Remélem tényleg olyan szupi lesz, mint többen mondjátok :roll:

Na, ezt most gyorsan elküldöm mielőtt eltünteti a babanet! Folyt. köv.

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Ismét sziasztok!

Ildikó!

Én is virágrajongó vagyok, így ha ma rá tudom beszélni a Zuramat benézünk a Praktikerbe :) már tegnap is terveztük, de mire hazaértünk már nagyon éhesek voltunk és hát a hasunk mégiscsak fontos :oops: :lol:

Kriszta!

Az az igazság, hogy én egy kis lusta vagyok, és bár van kádunk és zuhanykabinunk is mindig beletoccsanok a kádba, mert sokszor úgy érzem, hogy arra sincs erőm, hogy a zuhanyba álldogáljak :oops: Általában a kádban is csak zuhanyzok, de legalább nem kell álldogálnom. Természetesen a forró vizet mellőzöm.

Gyöngyi még 1*!

Képzeld nekem van egy ismerősöm, aki császárral szülte a kislányát és azt mondta, hogy szerinte ezért nem alakultak ki nála igazán az anyai ösztönök, így a lányát többnyire a lány anyukája neveli, Ő meg szinte úgy tekint rá, mintha testvére lenne. Hát, ilyen is van! Ez is mutatja mennyire nem vagyunk egyformák...

Más:

Jut eszembe: kedden voltam a Végh Katalin doktornőnél, úgy hogy most már Ő a háziorvosom, illetve háziorvosunk, mert mondtam neki, hogy szeretném ha a férjemnek is Ő lenne. Mondta: természetesen. Nagyon kedves volt, ha minden igaz már ki is kérte az előző dokimtól a kartonomat. Lehet, hogy nem is említettem nektek az előző dokimat? Tök rendes volt, míg nem mondtam, hogy terhes vagyok. DE utána mintha nem is ugyanaz az ember lett volna. Nem volt bunkó, csak úgy éreztem, hogy másképp áll hozzám, és nem pozitív irányba változott. Pedig csak azért mentem hozzá, mert megfáztam és kértem, hogy nézze meg nincs-e komolyabb baj, mert ugye akármit nem szedhetek be, pedig lázas is voltam és elég ramatyul éreztem magam. Szerintem valamiért ellenszenvessé válik neki aki állapotos. Ilyen egy idiótát! :evil: :evil: :evil:

Na, most már mennem kell, mert megyünk shoppingolni az egyik kolléganőmmel :lol: :lol: :lol:

További szép napot mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 

 
 

Sziasztok!

Andi,
franciatanításra bármikor kapható vagyok :)
Remélem gyakran tudok majd jönni. Minden a férjemen múlik: hogy itthon hagyja e a laptopot :D

Egyébként nekem Rebeka nagyon ismerős a vonalzódról... Lehet, hogy mi már találkoztunk a játszótérnél? :oops:

Gyöngyi,
köszi :) Remélem én is, hogy majd találkozunk és lesznek Ancsinak játszós pajtásai, nekem meg játszós barátnőim ;)
Remélem nemsokára nem lehet majd érezni, hogy még új vagyok. :roll:

Benettke,
akkor Te is most ismerkedsz igazán a helyi viszonyokkal. Dejó Neked, hogy babás vagy! Én nagyon szerettem kismama lenni! És szerintem sem szabad direkt császárt választani, nagyon fáj, de megéri. A császáros ismerőseim mind-mind azt mondják, hogy lehet, hogy gyorsabb (de ez sem biztos), de sokkal kevésbé jó élmény a felépülés és maga a szülés!
Hogy esett a választásod a doktornőre? És hogy zajlott az első látogatás? CSak azért kérdezem, mert nekünk is lépni kellene az ügyben!
sszkata
 
 


Sziasztok!

Kata!

Engem az Ildi hívott a b-netre.
A férjeink munka terén ismerkedtek meg, amikor az Ildi párja jött fuvarral akkor benéztek hozánk mivel mindkét fiú nagy horgász.
Párszor lejöttek pecázni és egyre többször találkoztunk, összebarátkoztunk ez már legalább 10 éve. (Ildi tényleg ennyi?)
Miután a munkahelyemen más beosztásom lett hozzáférésem lett a nethez és így üzengettünk illetve meséltünk egymásnak. Már ez is legalább 2 éve megy így. Na persze személyesen is talizunk, de ez persze változó mert valaki mindig elfoglalt de azért általában 2-3 havonta összejön.

Lányok!

Ma is vezettem tök jól bírja a párom :roll:
Ma vettünk T az autóra :oops: talán majd jobban figyelnek ki tudja vagy egy picit elnézőbbek lesznek. :wink:

Ildi!

Borax? Használt vettél már?

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!

sszkata!
Üdv a klubban :) . Nagyon édes a gyerkőcöd, majd csinálj vonalzót, hogy lássuk mindig a képét és a korát mert ezek a gyerekek olyan gyorsan öregszenek velünk ellentétben, hogy már követni is alig lehet :) .

Benettke!
Többségében én is zuhanyoztam (ülve) de néha olyan jól esik a fürdőkádban nyakig pancsi, ha ahoz van kedved ne hagyd ki mert utána már egy jó pár évig nem lesz lehetőséged kellemesen ejtőzni a habokban. Furcsa az első terhességem alatt én is mindig Fantát kívántam a védőnő pedig azt mondta, hogy azt igyak ami jól esik még akkor is ha az szénsavas. Töményen nyomtam, azóta sem ittam még :lol: .
Tényleg azt egyél igyál ami jó, mert ami neked jó az neked jó :wink: :lol: :lol: és nem másnak. Okos vagyok mi?! :wink:

Ildi!
Hol leskelődsz te utánam? Azt írtad meglestél! Gyöngyihez csak csatlakozni tudok, hogy majd az idő és a Dávid eldönt, hogy fogja e bírni az ovit. Húú ti már 17-én kezdetek is, akkor legalább az első tapasztalatokat le tudod írni. Tényleg holnap mentek be az oviba?

Andi!
Tök jó, hogy felvették Lőrincet ebbe a közelebbi oviba. Mákos pite vagy!!!! Igaz én azt hiszem ott fogom hagyni a Tamit egész napra azt meg az itteni oviba nem lehet. Bár ez is attól fog függni, hogy a Tami akarja e és persze működik e a dolog. Ma vettünk neki ovis cipőt, hát mondanom sem kell egész este abban szaladgált itthon, de halál sügér volt egész nap, csaviztun egyet apa nélkül és mikor hazaértünk rá egy fél órára már apa kiersztette a hangját rendesen mert annyira zizzent volt a kiscsajszi, pedig én mondtam apának mikor hazaértünk, hogy veszélyes a kiscsaj :roll: .

Gyöngyi!
Ha depis vagyok átmennék Lenkei féle cuccért hátha vigyorgok tőle egész nap! Szóval ti így hívátok...., és ilyen fehér porként kell belekeverni a vízbe? :lol: :lol:

Anett!
Hogy álltok az építkezéssel? Jó lenne már találkozni tényleg, mondjuk most apa egyhuzomban fog dolgozni egy csomót (tényleg Gyöngyi készítsd a Lenkeit!!!!!) így örülni fogok ha wc-re lesz időm elmenni.

Kriszti!
Az tök jó, hogy ha sokat próbálsz meg vezetni és az mégjobb ha a férjednek van türelme. Ez egyre jobb lesz tényleg. Különben, hogy megy a suli a gyerekeknek? Kevinnek jól megy az egyedüli hazamenetel?
Ja a T betű az arra sarkall embereket, hogy rád dudálnak minden szarért ami miatt nem is vagy hibás, de kell mert ha ne addj Isten valami kis koccanás van akkor a rendőr sokkal elnézőbb és ha mindketten vétkesek vagytok akkor csak a másik felet büntetik meg mert a T betű miatt neki körültekintőbbnek kellett volna lennie.

Nóra!
ÁÁÁÁÁÁÁ, neked már nem is írok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Na megyek hátha tudok aludni fél óránál összefüggőbb időtartamot mert tegnap csak 80szor keltem az Edinához.

Jó éjt
Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra,
szia Neked is! Megcsinálom majd a vonalzót, csak lusti vagyok ;) Nagyon szépek a kiscsajaid!

Gyöngyi,
Mi ez a Lenkei? Érdekelne :lol:

Kriszta,
Értem már a Tatabánya-Vecsés tengelyt :D. A T betű jó szerintem, de tényleg készülj fel, a többi vezető nem mindig lesz előzékeny. Legalábbis Pesten. Mondjuk úgy vettem észre, hogy itt Vecsésen normálisabbak a sofőrök. Ma is tök hamar átengedtek az úton a babakocsival. :)

Mindenkinek jó éjszakát és hétvégét, mi holnap reggel elutazunk a Zemplénbe. Remélem szép idő lesz...

Kata
sszkata
 
 


Sziasztok!

Úgy jártam,mint a Gyöngyi :x :evil: :evil:

vagyis megírtam a hozzászólásom,erre írom neki,hogy kell kijelölni és mindig menteni,hogyha baj van csak be lehessen illeszteni,erre rossz gombot nyomtam és pillanat alatt eltűnt a féloldalnyi hosszú irományom. Kép

akkor újra gyorsabban és rövödítve...

Andi!
Tök jó,hogy felvették Lőrit is az oviba. Ő és a Tami adott nekünk is erőt,hogy megpróbáljuk.
Remélem én is,hogy nem lesz baj a beszoktatással,én is úgy érzem,hogy jobban félek tőle,mint Ő.
Milyen érzés nem szakemberként nézni ezt a folymatot,hanem anyaként? :D

Gyöngyi!
Na szóval újra...
Én is sokszor jártam már így,hogy eltűnt az irományom,2005 tavasza óta Babanetezek ezért kifejlesztettük rá azt a módszert egy másik topikban,hogy mindig valamennyi írás után,kimásoljuk és vágólapra helyezzük,így bármi van csak be kell illeszteni. Remélem, érthetően írtam és más is tudja hasznosítani. :wink:

A vonalzomra lécci ne szólj semmit :oops: ,mert még nem tudtam képet hozzá tenni,de rajta vagyok. A másik az a baj,hogy nem jól számolt,és ami most van az már régen is volt,csak szarakodott az oldal. :D

Én azért mégis reménykedek,hogy több időm lesz a háztartásra,hadd nyugtassam már magam,hogy van előnye is,hogy beadtam a Dávidot oviba. Végül is Réka ha nem alszik tök jól elvan a járókában,eddig is Dávid miatt haladtam lassabban. :oops: :D


Benettke!
Örülök,hogy tetszik az új dokid. Az Sztk-ban rendel?
Nem értem az előző miért lett bunkó :x azért mert terhes lettél még nem jogosítja fel őket,de valahogy jellemző is nem tudom,hogy ilyenkor hajlamosak "lenézni" a kismamákat.
Az utazás miatt nem csodálom,hogy várod a munka végét,igaz én egyszer utaztam terhesen BKV-n,akkor is babakocsival (Na jó kétszer,mielőtt Kriszti nekem esik :lol: :wink: )de nem kívánom senkinek,ja és az volt az utolsó. :shock:

Érdemes elmenni a Praktikerbe,főleg a növényrészleg miatt,olyan gyönyörűek!!! Hozattam még egy zacsit anyósékkal egyik nap abból az akciós csomagból. :D

Sikerült shoppingolni valamit? :)


Kata!
Jó pihenést nektek,várunk vissza gyorsan és kérjük a beszámolót,hogy éreztétek magatokat. Miért mentek van ott valami házikótok vagy rokonokhoz vagy csak úgy pihenni?
Szorítunk,hogy jó idő legyen!!!
(NAgyon szép mennyasszony voltál!Gyönyörű az a ruha :wink: )És milyen sok szép helyen jártatok)

Kriszti!
Már 10 éve volt? Hogy szalad az idő...
Emlékszem Kevin milyen pici volt,nekem még eszembe se volt a gyerektéma,most meg az ovóda miatt kérek tanácsokat.... :D azta....de azért örülök,hogy így alakult :wink: és megismerkedtünk.
Nem izélt az István a T betű miatt? :roll:
JA még nem vettem Boraxot,mert elfelejtettem,Sudocrémet vettem,de nem sokat ér. Ma megyek veszek boraxot!

Szandra!
És felvették Tamit egész napra? Eddig az volt a gyakorlat,hogy még fél napra se nagyon,erre meg teljesen megfordult a kocka? :roll:
10 körül megyünk be ma egy kicsit játszani,meg megbeszéljük a jelét meg hogy miket kell vinnünk.
Cipőt hol vettél? Azt nekünk is kell bentre,valami könnyen felvehetőt.

Mi van Edinával? Hogy hogy 8x kel? Fog?

JA, a kórházas topikban lestelek meg a képeket leginkább. :lol:

Mindenki!
azt akartam kérdezni,hogy tornazsákot hol tudok venni?

Ildikó
ilgya1
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2009.11.06 22:35-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!!!

Húúú, belehúztunk rendesen. Persze az új topiklátogatóktól :wink: , vagyis tőlem!! :lol: :lol:

Ibolya
Nahát! Te is vecsési vagy?? :lol: :lol: , üdv!!

Benettke:
Milyen érdekes, hogy terhesen mindannyian szénsavasat isztok, amikor az nem javallott!! Jó, bevallom és utálom a szénsavasat, de terhesen én is azt kívántam és ittam!!
Terhesen mindent szabad, amit a szervezet kíván. Három dologgal kell csínján bánni: drog, alkohol, cigi, gyógyszer. oké ez 4 volt!! :oops:
Drog, cigi tilos! Alkohol alkalmannként nem árt (csak ne legyen túl sok az alkalom :lol: :lol: ), gyógyszert mérlegelve!! Többi mehet, igaz csajok??

Császár, ismét: Én nagyon a természetes szülés pártján vagyok, de biztos vagyok benne, hogy nem ettől lesz valaki jobb anya!! Hiszen az a 9 hónap, amit bennem tölt, a döntő!!! Szerintem a barátnőd ugyanilyen lett volna akkor is, ha simán szül!! És az apák?? Ők sem szülnek és ölni tudnának a gyerekeikért!!
Szóval ne ez alapján dönts, de ne hagyd ki az élményt, amit a sima szülés jelent!! :D :D

Ildi
Mondta a Marietta, hogy voltatok bent ma az oviba!!
És bocsi, de gondolom sejted, hogy nekem a mentési tanácsod nem sokat segített :oops: :oops: , nem értem.

Kata
Hol nézett meg rólatok képeket az Ildi?? Látjátok és erre sem jöttem rá :oops:

Ja: Lenkei, az egy vitamincsalád, amit szedünk (www.drlenkei.hu)
de nem tudom a Szandra mire utalt?? :oops: Ma ilyen értetlen vagyok?? :cry:

Ennyi, többiek máskor!!

Ja, nem:

ANDI
Mikor küldhetem a gyerekeimet kiképzésre?? :lol:
És kellene a Lenkei könyvem!! :?

Na altatom a csajszit, puszi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Szia Bibolya!

Nem tudom mikor nézted a topikot,volt olyan ,hogy ki akartunk halni? :oops: miért nem dobtad fel egy kicsit :lol: :lol: :lol:
Üdv. itt.
A férjed már volt nálunk :wink: :wink: :wink: :D

Gyöngyi!
Akkor leírom,ha akarod mégegyszer...

NA szóval....figyelsz?
Leírsz egy pár oldalt :lol: , majd Ctrl+A kijelöld az egészet (egérrel is lehet- a kijelölés a lényeg) majd Ctrl+C vel másolod és ezt sűrűn megcsinálod,majd ha kész vagy akkor is. Eddig oké??
Ha esetleg eltűnne vagy kiléptetett,mert sokáig írtad,akkor csak vissza lépsz és Ctrl+ V visszamásolod. (Vagy egér jobb gomb)

Voltunk bent az oviba,és a Dávidot délig nem bírtam elhozni :? ez most nem tudom mit jelent :roll: voltunk fönt is az udvaron is. 11 fele jöttek le Mariettáék,Viktorék. Odajöttek hozzánk,olyan arik voltak. Marietta felsorolta az összes csopi társa jelét. Viktortól meg kaptam egy diót. :lol:

Domino a jelünk.
Kaptunk zsákot,csak kell bele varrnom dominot :roll: mert pont olyan zsák nem volt.

Az udvaron azért nincsenek játékok,mert nem felelt meg az unios elvárásoknak és le kellett bontani. :roll: ezt én is nagyon sajnálom.
Ennek az ügyében utána fogok érdeklődni az biztos.



NA kijelölöm és másolom,nehogy baj legyen,mert régóta írtam.

Pusz:Ildikó
ilgya1
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2009.11.06 22:36-kor.
bibolya
 
 


:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2008.11.18 08:57-kor.
bibolya
 
 


Bibolya! Nagyon jók a képek!
A Kékestetős a kedvencem :wink: Nagyon aranyosak a gyerekeid! :lol:

Hú,remélem nem kérted számon az urad :oops: a Tamással voltak mosogatógépet bekötni nálam :D

Dáviddal ma voltunk oviba,de ott akart maradni mindenáron,mondtam is neki,hogy remélem jövőhéten is ilyen lelkes marad :D
Ja és kaptunk zsákot,azt nem kell vinni. :D

Neked,hogy viszonyulnak a tesók egymáshoz?

Többiek?

Ildikó
ilgya1
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2009.11.06 22:39-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Hétvégén nem leszünk,megyünk a Tiszára. Puszilok mindenkit,vasárnap este jelentkezem.

Szép hétvégét!

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!
Új felhasználóként szeretnek bekapcsolodni Hozzatok! :)

25 hetes (+3napos) várandós vagyok, most költöztünk Vecsésre a Katica lakóparkba. Tegnap voltam az "új" védonomnel, es mondta, hogy én vagyok a 45. kismamája. Szeretnem Veletek felvenni a kapcsolatot, mert nem ismerek senkit, és jó lenne beszélgetni, megosztani a gondolataimat, érzéseimet.
Bp-re járok tornazni, mert itt a közelben nem találtam semmit, egyedul a Toldi edzotermet, valoszinuleg oda is fogok jarni idonkent, valamint keresek jó, nagyuszodat a kozelben.

sziasztok,
csilla :wink:

KépKép
Kép
csillaz
 
 


Sziasztok!!

Üdv CsillaTéged is szeretettel várunk bármikor!!
Te is írj magadról pár szót, had ismerjünk meg!

Hát Ibolya tényleg fellendültünk!! Tök jó hogy ennyien jelenkeztek!! Már azt hittem alig laknak gyerekesek Vecsésen :lol: :lol:

Így legalább van utánpótlása Rékának Rebekának és Szabinának!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Hűha, milyen sokan csatlakoztok mostanásg hozzánk! :D

Ibolya, üdv a csapatban! Nagyon aranyosak a gyerekeid!

Csilla, neked is üdv! Mit szoktál tornázni? Rebeka születése előtt, kb. a 12. terhességi hétig én is jártam, itt Vecsésen.

Gyöngyi, kiképzésre? :lol: Az én gyerekeim nem részesültek kiképzésben! Helyből ilyen angyalok! :wink:

Ildi, érezzétek jól magatokat a Tiszán! Reméljük, jó idő lesz!
A szöcskétől sikerült megszabadulni? :wink:

Lőrinc ovis létét nem tudom a szakember szemével nézni, csak anya szemmel. :cry: Beszoktattam már pár gyereket az oviba (kétszer is volt kiscsoportom), de Lőrinc egészen más! Gondolom, érted mire gondolok! :roll:

Szandra, mire mi elkedjük az ovit, ti Tamival és Ildi Dáviddal már teljesen profik lesztek! :wink: Majd kérem a sok jó tanácsot!

Már többször is akartam mondani, hogy tök jó színe lett a házatoknak!

Kata, jó hétvégét nektek a Zemplémbe! Hova utaztok ilyenkor?
Ismerős neked Rebeka? Lehet, hogy már találkoztunk, nem tudom. De ami késik, nem múlik! :wink:

Nóri??? Csatlakozom a Szandrához: "neked már nem is írok"! :wink: :lol:

Jutka, te úúúgy eltűntél! Hogy vagytok? Írj néha Dóriról, Szabináról és a mindennapokról!


Képzeljétek, Rebeka jövő héten már a 4 hós oltást kapja! Sokkal gyorsabban telik az idő, mint Lőrinccel anno! :shock:
Nem is meséltem, hogy kedden Rebóca ágyát is átraktam Lőrinchez, így most a két gyerek egy szobában van! Tapasztalat? Hát, ezt is csak én paráztam túl, hogy hogy lesz, mint lesz, hogy viselik majd..... Könnyen! Mindkét gyerek simán vette, és nem zavarják egymást, nem ébrednek fel egymásra, jól megvannak.
Az éjszaka nem problémás, mert mindkettő alszik (Gyöngyi, csak hogy idegesítselek, Rebeka az elmúlt éjjel 8-tól 8-ig aludt, Lőrinc szintén! :wink: :lol: :lol: ), nappal kicsit bonyolultabb, hogy Lőrinc délutáni alvás idejében Rebóca is szíveskedik-e aludni, de eddig csak egyszer nem akart, akkor kint volt velem a nappaliban. :D

Puszi Mindenkinek!
Andi

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk,csak gyorsan bejelentkezek,madj jövök bővebben,de:


a kis drága menyasszonyunkat,Doreszt ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG 2. szülinapja alkalmából!!!


Kép

Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk,nagyon szupi időnk volt végig. Sokat tudtunk kint lenni,jajj olyan jó ősz illat volt arra,és azok a színes fák,imádom az őszt. :lol: de csak ezért, a nyírkos,esős szürke reggeleket utálom :cry:

Majd a végén rakok fel egy pár képet,de nem sokat csináltam.

Ibolya!
Sikerült venni cipőt Encsinek? Jó piac volt?

Ovit 17-én kezdjük elvileg,csak most bejárunk ismerkedni. Aranyosak a csopitársak és az ovónők is,meg a dadusok is. Egyedül az udvaron vagyok kiakadva meg az üres falakon :( :x

Neked volt Nóra a dúlád,igaz? :D Milyen volt barátnővel szülni?

Akartok harmadikat?

Csilla!
Először is gratulálok a picurkádhoz és üdvözöllek közöttünk,örülünk,hogy csatlakoztál. :D
Kisfiú vagy kislány lesz a trónörökös? Nevet találtatok már?

Gyöngyi!
Jó az avatarod!!!! :D
Olyan keveset írsz mostanában :(
Marietta milyen nagyos a képen :)

Andi!
Ne is mond...a tücsköt. Képzeljétek péntek este bejött egy tücsök,miközben Andival msn-eztem,és a végén mikor majdnem rámugrott kénytelen voltam lecsapni az újsággal,pedig vagy félórán keresztül próbáltam kitessékelni az ablakon,de inkább öngyilkos akart lenni. Jobb esetben a legyet nem csapom le (annyira sajnálom),de amióta anya vagyok és belegondolok,hogy ráugorhat valamelyik babócámra,rögtön előtör belőlem a tigris. :twisted:

Nagyon ügyesek,hogy így bírják együtt egy szobában,
mikor akarjátok külön rakni őket? És hogy hogy egybe raktátok?

Szerencsére mostanság nekünk sincsenek alvás gondjaink.

Szandra? Anett?
És a többi lányok?

Arra gondoltam,hogy fríssítni kéne a táblát. HA valaki szeretne be kerülni,akkor küldjétek el az adatokat.
Ha a régiek közül nem jelentkeznek be legalább egy köszönés erejéig egy hónapig,akkor kiszedem őket.
Talán könnyebben ki tudnának az újak is igazodni rajtunk.



Itt a régi:
Kép

Jó régi :lol: :lol: :lol: itt az ideje átírni az adatokat :lol:

és akkor pár kép a hétvégéről:
Kép
Kép
Kép
Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi,
Eddig Rebeka velünk aludt egy szobában, Lőrinc meg a sajátjában. És mivel az a gyerekszoba, ezért egybe tettük őket. Nekik tetszik.
Nem akarjuk őket külön tenni, csak majd ha már ők maguk kérik azt! Gondolom, majd kamaszkor kezdetén. (A hely meglesz hozzá.)
Szerintem a testvérek szeretnek egy szobában lenni úgy általában. Emlékszem, mi mennyit pusmogtunk a tesóimmal este, mikor már lefeküdtünk. :lol:

Jók a képek!


Csilla,
merre fele laktok a Katica lakóparkban? Mi is ott lakunk! :D

Andi
idna
 
 


[size=24]BOLDOG SZÜLINAPOT DÓRINAK!![/size]
Kép


Andi!!

Ha nem képzés által ilyenek a gyerekeid, akkor küldöm a Sanyit a Lacihoz, akkor ő tud valamit, amit mi nem!! :lol:

És csak, hogy piszkoskodjak: én nem szerettem egy szobában lakni a tesómmal!! Mi nagyon különböztünk, szerencsére szét is költöztettek a szüleink! :D

ILDI!!


Köszi a dicséretet, és sajna a Marietta nem csak nagynak látszik, de nagy is :cry: , Olyan gyorsan nől!!! :cry:

Mi is szeretnénk bekerülni a listába!!
Marietta Kincső: 2003.06.01, Délpesti, 3450, 51
Sára Lilla: 2005.09.02. Délpesti, 3650, 52

Tök ciki, de nem tudtam fejből a születési adatokat :oops:

Van a listán olyan, akit egyáltalán nem ismertem már!!

Többiek???
Valahogy lusta vagyok, és írni is!!

Anett

Jobban vagy már?????

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi,
tudod mit????? Küldd a Sanyit, küldöm Lacit!!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Ki jár jobban? :wink: :D :roll:


Mi hárman vagyunk testvérek, és tök jó tesók voltunk mindig. :-)

Andi
idna
 
 


Andi!!

Egy ideig biztos mindketten, na de utána........ :( :( :lol: :lol:

Hárman??? Ezt nem is tudtam!! Mik derülnek ki!!!! :roll:
Az én lányaim is jó tesók lesznek :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Kép
ilgya1
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2009.11.06 22:40-kor.
bibolya
 
 


Ildi!!

hejj!!! De ügyes vagy!! Máris kész az új táblázat!!! :lol: :lol:


Ibolya!!
Én nem osztom a véleményed, miszerint jobb barátnővel szülni!! :( Bocsi
Nekem nagyon jó volt az urammal szülni, és nem döntenék másképp (bár én nem voltam ilyen szerencsés, mert a második rövidebb szülésem is 13 óra volt :cry: )
De az igaz, hogy ha nem akarja az apa, akkor nem szabad eröltetni!!És akkor inkább egy barátnő, aki segíthet, mint egyedül :lol:
És én szívesen szülnék harmadikat (ha valaki garantálná, hogy fiú lesz és 2 hónapos korától végigalussza az éjszakákat :lol: :lol: Laci?? :D )
És azt is apával, mert mindkettőnknek felejthetetlen élmény volt!!
Na erről most csak azért ennyire bőven, mert vannak köztünk (de jónektek :lol: ), akik kismamák!!!

És mi mandulát törtünk! :D :D

Olyan szép idő volt ma!!!
És Mariettát megint megdicsérték az úszáson!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Dejó sokat írtatok, és örülök, hogy már nem én vagyok a legfrissebb :)

Szeretnék én is bekerülni a táblába, szerintem jó ötlet és segíteni fog nekem is, hogy könnyebben "kiigazodjak" köztetek. Bevallom, néha összekeveredek :)
Mi: Kata, Annamária, 2007.04.08. 3350 gr, 54 cm, Szent Imre, 1979.12.05 / 04.29.

GYöngyi,
már kaptál választ, de elmondom én is, a képeinket megtalálod a honlapunkon, ha a www-re kattintasz itt, a hsz-em végén ;)

Kérdeztétek, hogy miért mentünk a Zemplénbe. Hát az a helyzet, hogy mi nagy túrázók vagyunk, Annamari is tulajdonképpen első pillanatától kezdve kirándul. Nem viccelek, tavaly éppen Erdélyben voltunk barlangászós-hegymászós túrán, amikor a beágyazódás megtörtént. Ha jól számolom a fogantatás pedig előtte két héttel, amikor a Mátyás hegyi barlangban barlangásztunk Attival, és utána megünnepeltük, hogy milyen ügyesek voltunk :oops: :oops: :oops: .
Szóval, a túrázás keretét egy geocaching nevű játék adja (www.geocaching.hu). És most hétvégén geocaching verseny volt Komlóskán, az Isten háta mögött. Amikor ilyen nagyszabású rendezvény van, általában összekötjük a kellemeset a hasznossal és hosszúhétvégét csinálunk.
CSodálatos volt, gyönyörű helyeken jártunk, Ancsi is nagyon élvezte, fürdött a népszerűségben.
Majd töltök fel képeket is, csak le kell őket butítani...

Addig is, ha esetleg ma már nem jönnék,
sziasztok, KAta
sszkata
 
 


Jajj, de bunkó vagyok! Köszönöm szépen a dícséreteket, nagyon jól esnek. Tényleg szép volt a ruhám, és az egy csodálatos nap volt!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!



Gyöngyi!
Azért nehogy azt hidd,hogy olyan ügyi vagyok vagy ennyi szabad időm van,csak kiegészítettem az adatokat,a tábli megvolt egy cd-n :D
Puszi az új uszóutánpótlásnak!Itt az újabb Kovács Ági vagy Egerszergi?


Ibolya!
biztos nagyon jó barátnőd lehet a Nóra :wink: :D azért nem mindenki részesül ekkora élményben. Nálunk apa volt ebben a kitűntetett helyzetben,nem is tudtam volna elképzelni nélküle egy ilyen eseményt. :lol: Szerencsére nem egy ájulós fajta,nekem nagyon sokat jelentett,hogy ott volt.
Régen azért miből maradtak ki az apukák,nem? :oops: nem is volt a szülés ennyire "misztikus",megszültek aztán kész. :oops:

Miért pucoltad a diót? Sütni fogsz talán?

Kata!
Örülök,hogy jól sikerült a hétvége. Biztos szép helyen jártatok,várjuk a képeket! Jó kis hely a fogantatásra. :wink:

Érdekes lehet ez a játék,még régebben hallottam róla,de nincsenek bővebb ismereteim,majd mesélhetsz még róla,ha lesz időd.

És milyen volt amúgy a szülés? Nincs kedved szüléstörténetet írni?


Itt van az új táblázat!

Csak így tudom feltenni két részletben,mert már túl nagy képként és nem fog látszani.
Szóljatok,ha elírtam volna az adatokat,köszi.

Ja ,aki nem tudná csatlakozási sorrend van érvényben,ha valakinek van jobb ötlete szívesen fogadom.Ja és a többi adatot is.
Kép
Kép


Ildikó
ilgya1
 
 


Hoztam a képeket. Nem tudom, hogy miért nem jó a vonalzóm, majd szórakozom vele holnap. A babafalván működik :?

Így túrázik:

Kép

Általában ennyit láttam belőlük, hajtotta Attit a verseny heve:

Kép

Volt azért, hogy én voltam elől:

Kép

Néha pihenni is kellett:

Kép

Gyönyörű gombákat láttunk, rengeteget, ez volt a legkülönlegesebb:

Kép

Aztán kipróbáltuk a panzió hintalovát is:

Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Húúúú, mennyien lettünk!

Hát mindenkinek egy nagy üdvözlégy!!!!

Mit szólnátok holnap délután (ez általában 4 óra) egy lakótelepi játszóterezéshez???
Új anyukák, kismamák is csatlakozzatok, hogy már így az elején jól letudjuk a személyes talit és akkor nem lesz gond már későbbiekben a beazonosítás? :lol: :wink:

Kata!
Tök jók a képek, hú ez a kirándulás egészen felcsigázott engem is!

Bibolya!
Nem semmi milyen nagy már a lányod! Azt hiszem ő lett a legidősebb gyerek így hírtelenjében.

Csilla!
Benettke!
Tök jó, hogy vannak új kismamik a csapatban. Már akartam szólni a többieknek, hogy valakinek kéne alakítani valamit, hogy legyen egy pocakos közöttünk (bár igaz én az vagyok de sajnos nem azért mert gyerek van benne hanem alapban nagy a bél :roll: :oops: )

Dóri!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
És légyszíves mond meg az anyukádnak, hogy nem ér eltűnni ennyi időre!!!!!!!

Ildi!
Nagyon jók a képek, el is hiszem, hogy csodaszép lehetett ezekkel a őszi színekkel. Lehet, hogy mi holnap délelőtt bemegyünk az oviba egy kicsit, ti nem jöttök?

Gyöngyi!
Azért ott vagyok a toppon mi? Még szerencse, hogy megismerkedtünk gondold el milyen szuper barátnővel lennél kevesebb ha nem lennék. :wink: Köszönöm a dícséretet! :lol:

Nóra!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, úgyis tudod.

Andi!
Olyan de olyan ruhát vettem az Edónak és egyből az jutott az eszembe, hogy ha majd már kicsi lesz ránk akkor kölcsönadom nektek, hogy Rebeka is járhasson ebben az olyan de olyan ruhában! Nagyon tutin néz ki. Szegfű túlélte az utat? :wink: :lol:

Anett!
Nagyoneltetszetttűnni! Hogy állnak a munkával? Csapjál oda, hogy siessenek mert itt nagyon hiányzol!


Na szóval akkor összegzem magam:

HOLNAP DÉLUTÁN 4 LAKÓTELEPI JÁTSZÓ!!!!

Mindenkinek jó éjt

Szandra

szandrakiss
 
 



Sziasztok!

Igyekszem visszaolvasni, de több hetes lemaradásom van... :(:(:(

Csak beszúrom gyorsan amikt eddig írtam, persze ami napokig készült! :lol: :lol: :lol:

Sziasztok!

Leültem a gép elé vmi jó hordozókendő megkötést keresni és bealudt a kezemben a csaj...
Hát rá tényleg nem lehet azt mondani, hogy csak cicivel alszik el (Dórival ellentétben ugye) és azért nekem/nekünk ez igen bíztató.... :lol: :lol: :lol:
Ráadásul már többször sikerült együtt altatnom Őket, így tudtam főzőcskézni, sütni, vasalni (Andi :wink: ) szóval klassz kis házimunkákat csinálni... :lol: :lol: :lol:


Sziasztok!

Az eltűnésem igazi oka, nem is a Szabina, mert Ő egy igazi Angyalka, hanem inkább az, hogy Dodó cicám elhagyta a hintát a délutáni és az esti elalvásnál is! (Baromira remélem, hogy nem kiabálom el!) Bár nem alszik el azonnal, de az alvás nyer mindig! Legtöbbször olyankor gépeztem, Nóra megmondhatja… Ráadásul közös elalvásunk van esténként. Azaz négyesben bevonulunk a hálóba…Apa és Szabi alszik el leghamarabb, majd Dóri és végül…. na vajon ki?!?!?!
Dodó imádja a Szabinát, bár nagyon hozzá van szoktatva, hogy mindig foglalkoztam Vele, így folyton igényli a társaságot. Voltunk egy pár napot kettesben, hát elég sokat „anyázott”… Amúgy hatalmas dumás lett… MEGZABÁLOM!!!!!!!!!! Régen nem röhögtem ennyit, mint mostanában a beszólásain… Egyik nap „kipiszkálta a szúnyogot” a szekrény mögül, másik nap közölte, hogy „megcumiztatom Apát!”, Apa megkérdezte hol a cumi, erre felhúzta a ruciját és nyomkodta a cicijét Apa arcába.

Mindenkit puszilunk!!!!!!!

Szabina, Dóra és Jutka
jatka
 
 


Jutka!!

Akkor jól vagyok!! :lol: :lol:
hát ezért imádom amikor elkezdenek beszélni, egyszerűen imádnivalóak!! Igaz??


SZANDRA!!

Mi megyünk délután!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2009.11.06 22:42-kor.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Kata!
Tündéri a kislányod!
Hogy kapaszkodik a drága :lol:
Jujj de szép az a gomba :lol:
A hintalovas képen sokkal többnek néz ki a koránál :wink: olyan kis bájos :lol:


Szandra!
Jól elrohantatok,mire feleszméltem már el is húztatok :lol: :lol: :lol:
Írd má meg lécci,hogy mikor született Tami,please! :lol:

Mi is megyünk a játszótérre délután.
Viszünk kismotort:wink:


Jutka!
Örülök,hogy rászántad magad az írásra.
Hogy sikerült a szülinapi "buli"? Mit kapott végül a Doresz?
Beszólás :lol: :lol: :lol:

Gyertek minél többen!!!Nagyon szép idő van! :lol:

Csak a második tábla az új adatokkal:
Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2009.11.06 22:43-kor.
bibolya
 
 


Gyöngyi,
na akkor végülis mit vársz Lacitól? Hogy kisfiú legyen vagy hogy 2 hónapos korától aludjon éjszaka? :lol: Nem kívánsz te túl sokat? :lol: :wink:

Ildi,
a hiányzó adat: Rebeka 4100 gr és 57 cm

Szandra,
már úgy vásárolsz, hogy Rebekának is jó legyen majd a ruha? :D :oops: De rendes vagy! :D :wink:

Jutka,
tök jó, hogy tudtál írni! Ne tűnj el ennyire!

Kata,
nagyon jók a képek, aranyos a kislányod! :D



Megyünk mi is a játszóra, bár nálunk még mindkét gyerek alszik, de majd igyekszünk...
Újak közül végülis nem jön senki? :?

Andi
idna
 
 


Sziasztok!

Most csak kicsit bekukk, mert dolgozom!

Először is ÜDVÖZLET a -még tőlem is- újabbaknak :lol:

Persze én ma sem tudok menni ismerkedni veletek :cry: Szerintem ez nálam csak akkor lesz aktuális, ha majd már nem dolgozom :? Nektek azért jó szórakozást!

Holnap megyünk 12 hetes UH-ra! Utána nem leszek bent az irodában és haza is csak későn érek, így majd csak csütörtökön jövök újra!

További szép napot mindenkinek!

Ja, adatok a táblázatba: Szülés várható ideje: 2007.04.24., helye: Uzsoki (ez még nem biztos, de a dokim ott praktizál és egyre jobban ragaszkodok hozzá)

Puszi mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Jaj,bocsi Ibolya! Valamit nagyon el.....m :oops: egyszer már pedig ezeket az adatokat beírtam :oops: na de akkor újra megcsinálom,de majd csak a játszótér után :lol:

Diónk van bőven,csak meg kéne pucolni :( :lol: :lol: :lol:

Andi!
De jó,hogy jöttök. :lol:
Beírom Rebekát is,csak már nem emlékeztem a pontos adatokra,visszakeresni nincs időm :oops:

Réka most kelt,eszik és megyünk.

Ildikó
ilgya1
 
 


Ismét Sziasztok!

Most látom csak, hogy kimaradt a szüli- és névnapom:1973.01.04./12.24.

Hú! Milyen öreg nyanya vagyok köztetek :roll:, de azért tegezzetek nyugodtan :P ! Lehet, hogy módosítok a születési dátumomon... :lol:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bibolya 2009.11.06 22:43-kor.
bibolya
 
 


Igen, igen!!! Köszöntünk körünkben Ibolya, mert így már nem én vagyok a legidősebb :lol: :lol: :lol:
Nem akartam felhozni :o , de ha már szóba hoztátok, eme boldogságom megosztom veletek! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Milyen volt a játszótér? Na, most kérdezek egy okosat: hol van a lakótelepi játszó? :oops:
Egyébként ma itt volt anyósom, úgyhogy sajnos nem lett volna jó. Nekem ő segít, hetente egyszer jön, hogy "tudjak pihenni", de ilyenkor jobban lefáradok, mint egyébként. Annyi energiája van, állandóan pörög, nekem meg ciki ilyenkor dögleni...
Ráadásul visszatért 15 hónap után az, amit egyébként is minden nő "imád", szóval eléggé el vagyok kettyenve...

Andi,

köszönjük a dicséretet.
Rebekának még mindig ilyen rengeteg haja van, mint a vonalzós képen? Úgy látom Ancsinak egyre kevesebb...

Ibolya,

Ancsi nagyon szeret kirándulni. HA éber, akkor kifele néz, ha álmos befelé, és alszik hamar. Nagyon élvezi az erdőt különösképp, a fákat, árnyakat. Persze időnként megpihenünk, eszik, vagy csak kinyújtózik egy pléden. Nagyon szeretünk kirándulni, pihentetőbb, mint itthon (mert akkor Atti mindig talál valami fúrni-faragni valót, és akkor meg nem vagyunk együtt...). Ja, és a kiscsaj szoktatva van, 3 hetes volt, amikor először mentünk el hétvégére. Sokan hülyének néznek minket, hogy ennyit hurcoljuk a gyereket, de én úgy látom, csak hasznára válik.
:wink:

Ildi,

köszi a dicséretet Neked is!
Hogy tetszik a kismotor? Nekünk, amikor Ancsival az ügyeleten voltunk a MAdarászban (mert a kis disznó se szó, se beszéd elkezdett gurulni és leesett a kanapéról 3 hónaposan), a dokibácsi a lelkünkre kötötte, hogy ne legyen a gyereknek kismotorja, mert tök balesetveszélyes. Mondjuk már van, és szerintem minden gyereknek van. Anélkül nem is jó móka a játszózás, nem ? :)
Egyébként tényleg néha készülnek olyan képek, ahol idősebbnek néz ki a kiscsaj. Szerintem a szeme miatt. Úúúgy tud nézni. Mert egyébként törpegér, mondjuk hosszú, 66 cm, de csak 5800 gr. Most azon vagyok, hogy lecserélhessem végre a 2-es méretű pelust, ami elvileg 6 kg-is jó, a 3-asra, ami pedig 4-től, de egyelőre nem megy. A nagyobból kikirándul a kaki. :?
Szüléstörténetet ide írjak Nektek? Tényleg kiváncsiak vagytok rá? :roll:

Szandra,
Hát igen, amikor én is látok szép tájakról, erdőről képeket, olyan mehetnékem támad. Szeretek külföldre is utazni, de amikor itthon fedezünk fel szép helyeket, mindig rájövök, hogy mennyi csoda van Magyarországon is!

Ja, egyébként a Katica lakópark mögötti patak partján is van egy ládika! HA szeretnétek, egyszer szervezhetnénk egy nagy sétát oda! Még pocakos voltam, amikor megkerestük, és láttunk nyuszit, sast.

Jutka,
nagyot kacagtam a kislányod szoptatási kisérletén :)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Ez csak egy kötelező kör tőlem,mert Ildi KI AKAR SZEDNI A TÁBLÁZATBÓL!!!!!! :shock: :lol: :shock: :lol:

Na jó,nem írok,de fontos rendezvényeken ott vagyok,igaz???

És megint jó volt veletek! :D

Pussszantás mindenkinek!

N.

KépKép
KépKép
krivita
 
 


Sziasztok!

Ilyen rég jártam volna erre? Mostanában pedig igyekeztem, de annyira sokat írtatok nem biztos, hogy mindenkinek sikerül válaszolnom.

Szandra!
A gyerekeknek megy a suli Kevin nagyon ügyesen jön haza, sokkal hamarabb érnek haza mint tavaly, úgy látszik külön utakon járva gyorsabbak. :lol:

Kata!

A T betű egyelőre bevált, minden nap voltam vezetni kisebb nagyobb malőrökkel. Az egyik lámpánál lefulladtam kicsit bepánikoltam és 2x indítottam újra, mögöttem meg már kikerülgettek de nem dudáltak, azért rendik voltak bár biztos szidtak. A párom szerint pánikolós vagyok, pedig csak izgultam. Mondjuk, nem tudom miért, mert akkor pont Tatáról jöttünk haza ráadásul az autópályán és ott sem volt semmi. Na mindegy előbb utóbb csak kialakul.

Ildi!

Az István vette a T-t!
Bizony ilyen régen ismerjük egymást tök jó nem?
Képzeld a Peti, tudod ki, hétvégén a barátnője szervezett neki meglepetés szülinapi bulit.
Olyan jól sikerült 1 órán át nem tért magához a meghatódottságtól, mert állítólag gyerekkorában sem volt szülinapi bulija. Olyan jó érzés volt örömet szerezni.

Ha esetleg érdekel, még lehet, hogy a gyerekekről megvannak az ovis ágyneműk, ha valakinek kell szívesen, odaadom.

Na, akkor ezek szerint tetszett a Dávidnak az ovi!
Az oviban nálunk is anno csak az unios játékokat engedélyezték és sajnos nagyon drágák nem minden óvoda tudja megvenni.

Ibolya!

Üdv a csapatban!
Nekem is kellene már diót pucolnom már majdnem az összes lepotyogott és még a tavalyiból is van. :oops:
Szépek a gyerekek!

Csilla!
Üdvözöllek!

Andi!

Külön vagy egybe? Akárhogy döntesz a gyerekeknek később úgysem lesz jó!
Nálunk, amíg együtt voltak külön akartak menni ezért mi leköltöztünk a nappaliba, mindegyiknek meglett a külön birodalma és majdnem gutaütést kaptam amikor mindig együtt aludtak. De nem baj, mert szerintem minden tesó így csinálja mi is ilyenek voltunk a húgommal. Aztán ahogy nőnek úgy húzódnak külön-külön. A rendrakás így sem könnyeb mert ráfogják egymásra hogy ki mikor hordta át a játékokat a másik szobájába :roll:

Gyöngyi!

Az apás szülést én is szerettem volna de valószínűleg "belehalt "volna a párom. :roll: :oops:
Amikor valakit látok kismamaként akkor annyira nem vonz a szülés csak ha már megvan a csemete és olyan édes, ilyenkor szívesen szülnék én is, de már nehéz lenne újra kezdeni.

Nem te vagy a legidősebb? Még nem látom a táblázatban a születési éveket. Azt hittem én vagyok

Kata!

Nagyon jó ha így szerettek kirándulni, gyerekkoromban mi is sokat jártunk mindenfelé, de sajnos a párom nem egy csavargós típus legalábbis nem gyalog. Nagyon jók a képek!
Megnéztem az esküvői képeket is meg a többit az egész oldal nagyon szép és jó! Ügyesek vagytok!

Jutka!
Jó hogy írtál, gyere többször, tehetnél fel képet a lányokról már rég láttuk őket! :wink:
Na a duma az még később is megmarad!

KépKép
KépKép
krisztám
 
 


Sziasztok!

Nóra!
Jár a pont! MOst megint egy hónapig kaptál haladékot,
utána újítani kell a tagságon egy minimális hozzászólással. :lol:
Sőt minden egyes hsz. növel a köv. tagságig eltelt időt,így minél többet írsz,annál ritkábban kell megújítani :wink: :wink: :wink: :lol: szóval jól gondold meg! :wink: :wink: :wink:
Ja és továbbra is jönnöd kell a fontos társadalmi eseményekre :lol:
Ja és ha nyer a Kimi,akkor kapsz egy plusz hónapot :lol:

Benettke!
Várunk szeretettel csütörtökön az uh-s eredményekkel.
Iszogatol rendesen? :wink:
Beírom az adatokat a tábliba.

Kata!
A Profit tudod hol van? Az mögött van egy nagy játszótér. Az a lakótelepi játszótér. Hatalmas terület,és nincs bekerítve. Így jobbára a gyerekek után szaladgálunk,de azért jut idő a beszélgetésre is. :lol:
Nem tudom honnan jött Szandrának ez az ötlete,hogy pont ide jöjjünk,egyedül nekem kedvez a hely,mert hozzánk ez van a legközelebb. (Így is kocsival mentem,mert a 4-esen annyira gáz átmenni,és kezdett elborulni :? :lol: )

Szandra!
Szóval honnan jött?

Kismotor nagyon menő nálunk,amióta járni tudunk. :lol: lekopogom balesetünk még nem volt vele,pedig sokszor megáll bennem az ütő,mint ma is a játszón,Kristóf (Nóra nagyfia) kitalálta,hogy a domboldalon kell vele lemenni,(tök meredeken, felemelt lábakkal)erre még a kicsi Sára is utánozta( meg az összes többi),és meg kell hogy mondjam,még a nagyokat is lepipálta,olyan ügyes volt. :lol: Gyöngyi megvan a köv. ajándék a lányodnak,nem kell gondolkodni,hogy mit vegyél. :lol:

Én kiváncsi vagyok a szüléstörténetedre,szerintem a többiek is,igaz lányok? :wink:

Kriszti!
Na de ilyet,már megint te vagy felül :lol: :lol: :lol:

tök,jó hogy sikerült örömet szerezni,nem csodálom,hogy meghatódott,olyan jó dolgok is ezek.

Milyen ovis ágyneműk? :oops:

Mennyit irtál....biztos dolgozik az István :D :wink:

Andi!
Nagyon figyelmesen olvasol ! :wink: bocsi :oops: nem tücsök,hanem szöcske :oops: még nem szoktad meg :?: :D

Lányok! Akik még olvastok minket Vecsésről,nyugodtan írhattok!!! :wink: Csak bátran!!!! :D Tagfelvétel zajlik! :lol:

Ildikó
ilgya1
 
 


Évi? Nem 2008? :oops: :lol:
ilgya1
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?