jó reggelt!
Málna
nagyon sajnálom
helyzet ismerős, én is ezt annakidején nagy csalódásként éltem meg. Voltam én is olyan helyen állásinterjún, ahol konkrét a gyerek volt az akadály.
Másik helyre mehettem volna, el is fogadták a kérésemet, hogy párommal váltott műszak, utólag örülök, hogy közben jeleztek a telepre, mert a másik helyen félő még a kapcsolatunk is rámegy. Az nem házasság, ha sosem talalkozunk
Viszont itt amikor én felvetettem a gyereket, főnököm mosolygott nem baj, ők a jövő, minden megoldható
Főnöknőm szintén nagyon rugalmasan állt a dologhoz, én ott annak nem éreztem hátrányát, hogy volt Adrika
na de tudom én is ez a ritkább
Meli
most már normális időpontban hozom Krisztikét az oviból el
Amúgy kinyomtattam nekik a törvényt az időkorlátozásról, nehogy gubanc legyen
ha már ők pontosan nem néztek utána.
Szóval mi lehetünk egész-naposak mert Gyed-en vagyok
Fogacska
és kipróbálta már, hogy működik a cicin
nekünk még nincs. Besokalltunk a gyógyszertől is már, már a Dentinoxot sem engedi
pedig jobb lenne. Szerintem most már ő is amiatt extra nyűgös
Amúgy annyit változott az én kisovodásom. Már mondja egyedül a mondókákat amiket tanultak. Itthon magától sosem, csak én kezdtem és ő csatlakozott
Viszont olyan szinű hisztizést kihozott belőle az ovi
Teljesen tanácstalan vagyok. Tegnap is földhöz vágta magát az utcán úgy ordított, olyan szemekkel néztek rám az emberek. Felvenni sem tudtam. Mikor emeltem automatikusan dobta magát újra. Úgy el vagyok emiatt keseredve. Remélem csak átmeneti. Nekem olyan mintha benne is lappangana valami+szerintem kevés neki az alvás is, mert ugye költik őket-na de ehhez hozzá kell szokni.És ezt az ovikezdéskor kezdte
Ja és ezt hetente kb. 2-szer eljátsza, zeng tőlünk az utca. Ha felveszem abbahagyja, na de elég húzós tolni a babakocsit, + őt is cipelni felfelé a dombon. Ha sokat viszem becsomósodik a cicim
szóval nem tudom......
Ovi-még. szülőin mondták, hogy jan.1-től újabb "szigorítások" lesznek. Nálunk a városban 4 ovi van, mindben fullos már most a kiscsoport, és még a jan-tól születettek ebben a légyszámban nincsennek benne
Nálunk van egy kis és egy vegyes csoport is ahová beszoktatás van. Mi vagyunk 27-en, másik csoport 25 fős.
Januártól azokat veszik csak be akiknek a szülei dolgozni mennek, akik otthon vannak(gyed, gyes, tgyás), azoknak egyenlőre nem veszik be a gyerekét
Mi javulunk kop-kop-kop.
Szerencsére alapjáraton jó hangulatú, főlkeg ha leülök mellé, v. ölben van, na de folyamatosan nem lehet.
Eszik ügyesen.
Tegnap kapott rizst, igaz úgy, hogy karfiollevesbe főztem bele, én nagyon szeretem úgy, na meg így nem kellett olajon párolni, mert ugye azt nem is lehet még
NBa ezt elküldöm és teszek még fel képeket