Új privát üzeneted érkezett!

Eszter!
Üdvözöllek én is. Várjuk további leveledet, leveleidet! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Szerelmes vagyok.
Szerelmes az Életbe, a Társamba, a gyönyörű gyermekeimbe.

A mai ultrahangos látogatásunk után csak sírni tudnék. Sírni a boldogságtól, hogy megadatott, hogy egy ennyire csodálatos, egészséges kisfiú lakik a hasamban és bökdös, kaparászik egyre érezhetőbben. Ha azt mondom formás, nem adja vissza a szó a csodát. Gyönyörű. Nekem gyönyörű, a világ legcsodlatosabb 18 hetes kisfickója.
Ez világ-érzés: egyszerre érzem a világ összes édesanyjának örömét és aggodalmát, egyszerre dobban a szívünk az összes icipici kisbabával a világon.
Csodálatos Élni és szeretni.
És ha soha talán többet nem lesz is rá módom, meg kell köszönnöm az édesanyámnak, akitől megkaptam, hogy érezhessem, a Társamnak, aki hozzásegített, hogy átélhessem, és a gyermekeimnek, akikért megtapasztalhattam Nőként a Teljességet.

Nektek is köszönöm, hogy a babavárás hétköznapjaiban, az aggodalmaimban, az örömeimben osztoztok. Jó itt közöttetek.
Köszönöm.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati!

Muszály ilyeneket írnod az amúgy is érzékeny lelkületű társaidnak??? :roll:
Most nem bírom abbahagyni a bőgést, Apa meg csak néz rám értetlenül, hogy az Aktívban mi lehet ennyire szomorú? :? :?

Évi

KépKép
kvaszeva

;(

Hasonlóan érzek! És néha nagyon sajnálom a magányos embereket, szingli csajokat, fiúkat. Nem tudják mit veszítenek, miről maradnak le.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

E rendhagyó bejelentkezés után pedig a tények és a számok:
Norton korának megfelelő méretű, van lyuk rajta, ahol kell legyen, nincs ahova nem kell neki, és biztosan, egész biztosan Norton.

NB: 5,2 mm
BPD: 44,1 mm
HC: 152,8 mm
AC: 128,5 mm
FL: 27,6 mm (sáskalábú, mint az apja :D :D )

súlya kb annyi, mint 24 deka párizsinak.

Gyönyörű, formás, és kicseleztük néhány jól sikerült 3d kép erejéig. Egyelőre küzdök, mert a papírról be kell fényképezzem, de szerintem megvárom haza apát és amikor a dvd-t nézzük, akkor onnan fogom befotózni Nektek, kis türelmet kérek.

Édesanyám kísért volna, de sajnos beszervezték a napját (vezető :roll: ) így az utolsó pillanatban végül a sógornőm jött be velem, aki az Istenhegyi Klinika melletti épületben dolgozik. Külön érdekes volt, hogy közöttünk sose volt túl fényes a viszony, de ilyenkor, amikor valamelyikünk babát várt, mindig egészen közel kerültünk egymáshoz.

Hajdú doktornő tényleg fantasztikus, szinte észre sem vettem, hogy ez egy genetikai uh, mintha babamozizni mentünk volna (az ára stimmel is :lol: :lol: ). Úgy mérte az adatokat, hogy közben egy pillanatra sem stresszelt bármivel, és végig szeretettel "dicsérte" a babát. Igazi profi!

ESZTER! ÜDV KÖZÖTTÜNK! SZERETETTEL VÁRUNK HÉTFŐN TÉGED IS, EZ EGY HOSSZÚ TÁVÚ ÖSSZETARTOZÁS KEZDETE LESZ. Ennyi kelekutya kismamit még úgyse láttál egy helyen.. még mi se.. :wink: :lol:

Pepike megkaptam. Megy ma privi.

PÉTÉ NE STRESSZELJ!!!!!! HOL VAGY??? ÜLTETŐKÁRTYÁK???

A Lexát már nem is említem, mert még felforr az agyam... :roll:

Kép
Kép

mpatr

Pepike, Pumperka, nekem az Erzsébet kir.né-Nagy Lajos sarok még jobb, akkor csak 5 perces sétát kell teljesítenem :).

Pati, az első terhesség óta fennálló sírási hajlamomnak nem tett jót ez a kis érzelmi kirohanásod :oops: . :D Emellett teljesen elszégyelltem magam, hogy én "csak" materiális síkon élem meg a körülöttem zajló eseményeket, nem támadnak ilyen fennkölt gondolataim, pedig azért néha nem ártana elgondolkodni, hogy milyen szerencsés vagyok :). Már alig várom a csütörtöki bolgárkerekes UH-t, hátha én is így lebegek majd utána :).

Eszter, üdv közöttünk! Tényleg gyere a talira, még mi sem ismerünk személyesen senkit, a legjobb alkalom, hogy gyorsan belepottyanj a fórumélet közepébe! :)

Lányok, Lexa nem írt semmit, hogy elutazna, netet szerelnének nála, stb.? Remélem, hogy csak a net nem működik nála...

Kép

Kép
mzx

Most olvastam, amit "legújabb Eszterünk" írt, arra reagálva, bár az alábbiak nem neki szólnak:

TEHÁT:
MINDENKI AKI SUTTYOMBAN CSAK OLVASGAT MINKET!
TESSÉK BEJELENTKEZNI ÉS CSATLAKOZNI HOZZÁNK! NEM HARAPUNK, CSAK JÖVŐ HÉTFŐN, A TRÓFEÁBAN, DE AKKOR NAGYOKAT.
VÁRUNK BENNETEKET, ÍRJATOK!!!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

A Lexát vuduzzuk meg most már valahogy, mert vészesen fogy az idő a taliig :shock: :shock:

Jéé, észrevettétek, ha be vagyok jelentkezve, milyen remekül elbeszélgetek magammal? ez már a vég... :oops: :shock: :shock:
Lassan kőkori felhasználónak fognak kiírni emiatt :roll:

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Gratulálok!
Ennyire szépen szavakba önteni az érzéseket... :)

Szia Eszter!
Üdv. közöttünk :)
Szeretettel várunk a találkára! :)

Monácska!
Örülök, hogy végre dűlőre jutottál! :) És megtalálod a lelki megnyugvást! :) Minden rendben lesz! :)

Már csak 7-et kell aludni Csajok!!! :D

Cuppp cuppp Mindenkinek!

Pété, Rima, Judit!
Honlap 17. hét! :D

UI.: nekem már enyhén szólva Karácsonyi hangulatom van. :)
Úúúgy várom! :)
.. de hogy prózai legyek: addig még nagyon sok dolgot el kell intézzek, meg kell csináljak... :roll:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a barátságos fogadtatást :oops:

Jövő héten f7 körül nagyon remélem, hogy ott tudok lenni a Trófeában. Szerencsére közel van, kb. 12 perc gyalog. A héten még mondok biztosat, ha az elég.

29 éves vagyok és a Jánosban szeretném megszülni első babámat.

Legközelebb jövő hét kedden, 16-án megyek dokihoz. Már vágom a centit. Sajna elég parázós kismami vagyok, hiába győzködöm magam racionális érvekkel. De már csak pár hét és ha érezni fogom a babát, csak nyugodtabb idők jönnek. :roll:

Eszter

Kép
eszter.eu

Tényleg, a nagy érzelemben MONÁCSKÁ-nak nem is írtam, pedig akartam!!

Monácska, nagyon-nagyon drukkolunk, Veled vagyunk, izgulunk érted!!!
GYere félni, fosikázni, izgulni, várakozni, hogydöntsekezni, sírni és örülni, BÁRMIKOR ha úgy érzed.
Mondanám, mint főbanya, hogy kisfiad lesz, de most trafáltam mellé a másik topikon...úgyhogy inkább csak szorítok érte.
Akármi is lesz, gondolunk Rád és nem ér sokáig késni a beszámolóval!!!!
ÜGYES LEGYÉL, KISMAMI!!!

Kép
Kép

mpatr

[quote="eszter.eu"]
írta:
eszter.euSajna elég parázós kismami vagyok, hiába győzködöm magam racionális érvekkel.

Ajjaj, akkor jó helyen jársz... :oops:
Azt nem mondom, hogy itt tudjuk, hogyan kell NEM PARÁZNI, mert személy szerint nekem gőzöm sincs róla, de legalább veled parázunk a kollektívan szívni jó jegyében... :lol:

DE SZUPER HOGY JÖSSZ!!!!!! Kérlek, péntekre (TÖBBIEK IS!! VAGYIS CSÜTÖRTÖK ESTIG!!!) biztsat mondj. Merre laksz? Én is a XI-ben laktam, a Nándorfejérvári úton, onnan költöztem ki Érdre tavaly.
Honnan van a nick neved? (az Eszterre rájöttem :shock: ) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Nohát, éljen a kollektív parázás!:lol:

Csütörtök estig tutit mondok, de már most 90%, hogy megyek.

A Mohai közben lakom, a Bártfairól nyílik, kb. 3 perc a Szent Imrétől.

A nicknév egyszerű: foglalt volt már minden (estee, stea,...), úgyhogy beírtam a domain nevemet, az még szabad volt.

Figy! Esetleg olyan táblázatotok nincs, amiben az van benne, ki hány kilót szedett fel? (Tudom, morbid és aggasztó ötlet egy újonctól. :? ) Ha látnám, hogy mások 18 hét alatt kevesebbet, mint én 15 hét alatt, talán helyre rakná az evési ingereimet. A dokim ebben elég szigorú, én viszont folyton éhes vagyok :roll:

Eszter

Kép
eszter.eu

Ha többen is leírják eddig hány kilót híztak én beszerkesztem a táblázatba... :)
Amúgy hány kilót híztál? Én 64-ről indultam, lement 1 kg, most meg 66 vagyok. :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Patr! nemér... kivételesen nem azért, amit a többiek irnak. hanemmert a mai napon nekem is tökre olyan érzésem volt, hogy a világ kerek, sőt mégkerekebb, mert Mi benne vagyunk és hogy ez oly csodás, hogy én mindenkit átölelnék :) és erre kiirod ami bennem van! vagyishát köszi :)
pedig én nem is voltam UHn :)

szval Gratulálok a kis Nortonhoz :

lányok, rámtört szombat este a sirógörcs. jó, volt egy iciripiciri mosolyszünet Apjával, de én 10 percig nem birtam abbahagyni. szegény, úgy megijedt mi van velem... :? de szerencsére azóta mosolygós lettem újra. ki érti ezt :)

jaj,én is várom már a Trófeát! bibibiiii én előtte inyenc hétvégén veszek részt: péntek este a sógornőmnél vacsora, állitólag somlóival zárjuk :) szombaton kerti parti, vasárnap kerti vaddisznó pörköltözés bográcsból :)
/elég kegyetlen voltam, hogy elüldözzetek? ;) /

Szia Eszter :) üdv köztünk, tesssék többet irni Magatokról és persze eljönni a talira :) én is a XIdik kerületben vagyok mostanában ;)

na, közben meg lefagyok :S

szval ott tartottam, hogy Pepike,
én is kértem szép szopiskismamapárnát
és lehet hogy vevő leszek édibédi tündibündi kis holmikra, már ha az uram engedélyt ad előtte :lol: nekem is dobsz át képeket? ;) (privibe megy az emilcimem) :) Ja, ha bármi aranyos bigyód van, amin pingvin van, én tuti lecsapok ráááá :) szval... plizplizzz :)

Monácska naggyonnaggyon erősen szoritok holnap és tessék minél hamarabb jelentkezni!!!! egész nap csuriba lesz az ujjam értetek!

Megkezdtem Lexa vúúúdúúúzááááásááát, mentem is transzba
(épp ideje amúgyis hogy elduguljak :) ezegy csodálatos nap volt!cuppp )

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, drága, még a transzodban ottan benne légy szíves megvuduzni magadat is, hogy nehogy hétfőre egy irdatlan gyomorrontás legyen ebből a rengeteg habzsidőzsiből, mert nem bíííírnánk nélkülözni Téged. :lol: :lol: :lol: :lol:
azé irigykedem ám, a francegyemeg :oops: :lol:

Kép
Kép

mpatr

natessék, fagyásnak lemaradás lett a vége :)

én 65ről indultam asszem, a védőnő ruhástúl 66ot mért, és most megyek pénteken. én tegnap 66ot mértem. de ez változóóóóó

hihi látjátok a képaláirást? ezt vártam :) lassan kezdhetem majd érezni :lol:

Patr! nyugi, engem vasláncokkal sem lehet visszatartani hétfőn :lol:

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök, okés, végülis klotyó ott is van :lol: :lol: :lol:

na jó, megyek lefeküdni, mert már magamnak is sok(k) vagyok.
Jézus, hogy bírtok ki?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Lö Pá.

Kép
Kép

mpatr

Már 17,5-en vagyunk a hétfői találkozóra :) + beírtam Eszter.hu-t a táblába. :) Xien hozzád miket írjak?

Kép

KépKép
KépKép
mni

Mni!
Én személy szerint 1,4 vagyok. Én 1, a gyerek 0,4, mert csak négy hónapos pocakban! :lol: :lol: :lol:
No, ha ezt így összeadnánk...!!! :lol: :lol: :lol:
Csak a Trófea vezetősége meg ne tudja! :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csak óvatosan, mert a végén még tényleg felárat fognak kérni, pedig még így sem tudjuk leenni a 4000 Ft-ot. :D

KépKép
KépKép
mni

[quote="mni"]H írta:mnia többen is leírják eddig hány kilót híztak én beszerkesztem a táblázatba... :)
Amúgy hány kilót híztál? Én 64-ről indultam, lement 1 kg, most meg 66 vagyok. :)

Fúúú Mni!

Tökre irigyellek. Én 60-ról indultam és most 65-öt mutat a mérleg :(
Sajna minden sporttal le kellett állnom gyakorlatilag azonnal, és a hányasos időszak harmadik rosszulléte olyan savas volt, hogy inkább a mozdulatlan zsömi-zaba mellet döntöttem. Így 12. héten már +3kg volt. Mióta jobban vagyok, figyelek, hogy mit eszek, de ez a mérlegen pont nem látszik... Mondjuk ebből a +2kg-ból 1-et a hétvégén sikerült, talán még lemegy.

Köszi, hogy feltettél a táblába! Mi a babócát Misinek becézzük, ha lány, ha fiú :D

Eszter

Kép
eszter.eu

Én is figyelek, de valahogy a zöldséget-gyümölcsöt nem kívánom. Szerencsére a csokikat sem. Viszont csak tésztákat lenne kedvem enni... Erre a hétre végig salátákat rendeltem, de ma 4-kor már majd megőrültem az éhségtől, csak vacsi után lehetett velem ismét szóba állni. :)

KépKép
KépKép
mni

sziasztok!

Nem tudom mi van a netünkel, de egész nem nem kapcsolodik (lehet modemhiba), és minden este "meggyogyul"! Tiszta idegesitő, mikor e-mail irás közben kiirja, hogy a lap nem jelenithető meg, mert "kidob", szó szerint! Én ma már elküldtem öket melegebre, de nem a géppel van baj, mert máshol rádugtuk és minden jó volt! Most 72 óráig megfigyelik a gépet, hogy megy e a net?! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Eszter üdv köztünk, írj gyakrabban!

Pati! Tényleg gyönyörű monolog ez amit megosztottál velünk, teljesen elérzékenyültem én is!! Szebben megfogalmazni sem lehetett volna!!! :D

Babamozgás: ne aggodjatok, hamarossan mindenki megérzi, és szinte nap mint nap olvassuk egymásrol, hogy kész focimeccseket csapnak le odabent a kis pocaklakóink!!! :D :D :D

Jó éjt mindenkinek!
Remélem holnap már elöbb is tudok jelentkezni, de nem valoszinű, mert már 3. napja tartanak a net gondok!!!
Vendég

Lányok ne is mondjátok!
Én nem vagyok egész nap éhes, csak magamba nyomok egy kicsi adagot, de este rám tör a farkaséhség! Már elöre félek a védönötöl, hogy ennek leszurás lesz a vége! Probáltam már változtatni azon, hgy nem eszek este felé, de nem tudom!!! Szerintem a baba egész nap szunyokál,este meg éhes!!! :? :D :D :D
De remélem nem lesz ebböl gond, nem szeretnék sok kilot magamra szedni, bár hál istennek csokit abszolut nem kivánok, inkább zöldalmát, meg 1-2 szendvicset "nyomok be " este és akkor kidölök! De félek, hogy ennek a szendvicsezésnek nem lesz jo vége!

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Vendég

Na most ár eldugulok, mindenkinek jó éjt!!! :D
Vendég

Én 65 kgval indultam és most este napi 6szori evés után, pucéran méretkezve :oops: 64 kg vagyok. :shock:

Nekem egyáltalán nem volt hányos, rosszullétes, meg egyéb izgalmas periódusom!

Egy hete minden este hagymát eszem! :shock:
De csak este!
Most is bűűűzlök!
Fujjj.

Azon gondolkodtam, hogyha ültetés lesz, bármennyire is kedvelem Kiszazsut, ne ültessetek mellé, mert én behagymázok (ha egyáltalán van hagymás finomság) ő pedig emlékeim szerint nem szereti! :lol: :lol:

Még 78 alvás Karácsonyig
és 7et kell aludni a taliig! :D

Csóközön és jóccakát!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Megvagyok ám!!! Annyira sajnálom, h nem tudok/tudunk menni a talira..úgy érzem kimaradok a lényegből.. :? but next time!!!!!

Látom, hogy nagyon sokat írtok a kilókról: nos, és min. 7 kilót híztam, ami azt hiszem rengetegnek számít ennyi idő alatt! És eszem mindig mindent, amit csak megkívánok- Lehet, h ez baj, de én alig vártam, h babát várjak, ebből a szempontból is!! Azt hiszem mostanában trendi nem hízni terhesség alatt/soványnak lenni 2hónap után, és mindenki állandóan ezzel foglalkozik (orvos, védőnő, stb). Régebben 20-30 kilók is felmentek anyáinkra, mi mégis teljesen egészségesen megszülettünk, ja és anyukám ma is irtó csini 55kg-os nőci!!
Ne értsetek félre, nem akarok senkit a féktelen zabálásra bíztatni, de túl van ez az egész majrézva, szerintem..uff..Szóval hajrá tészták, gyümik, husik, salik, stb!!!

szép és finomságokkal :lol: teli napot! Manna

KépKép
kmanna

Szia (új)Eszter!

Üdvözöllek én is itt közöttünk!!!!

A földid vagyok én is, amióta az eszemet tudom a XI. kerületben élek. A Tétényi úton majd a Fehérvári úton, most pedig a saját lakásomban a Ménesi úton. Igaz, nagy valószínűséggel a hétvégén költözünk Pomázra, ott építkeztünk. Te mióta vagy kerületi?
És mégegy, én is a Jánosban fogok szülni, ki az orvosod? Persze, ha nem titok :lol:
Köszi előre is!!!

Hm, a súlyom...
Sajnos már panaszkodtam egy keveset, szóval 10 kiló felesleggel kezdtem (hol van már a két évvel ezelőtti esküvős 62 kilóm....), és a 19 hét alatt 5 kilót sikerült felkapkodni magamra. Szóval, most éppen egy Gombóc Artúr vagyok :cry:
Minden reggel megfogadom, hogy este csak joghurt, gyümölcs, virsli magában stb., de egyszerűen mire hazaérek, olyan éhes vagyok, hogy nem tudom megállni, hogy ne egyek valami komolyabbat. Nagyon erősnek kellene lennem....

Aranykavics,
a Karácsony nekem is a leggyönyörűbb ünnep. Ha elmúlik a nyár, már én is csak a Karácsonyt tudom emlegetni, a barátaim már teljesen kivannak ettől, bár volt idejük hozzászokni. Mindig anyukámmal együtt készülünk, már most azon töröm a fejem, hogy miket főzzünk, milyen újdonság legyen. Várom a karácsonyi főzős-sütős újságokat.

Na, belőlem ennyi.

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!
Visszaolvasni nicsen időm, rohanok ezerrel Pestre, majd délután felnézek!
Kaptok egy pocifotót, gálarucisat, csak úgy................ Az elmúlt napokban nagyot nőtt Borsóka, eddig nem is volt szinte hasam, most meg.......
Kép

Rohanok drágáim, sok puszi!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Valószínűleg ez a hízásos dolog nem csak a kaján múlik. Én rengeteg gyümit és viszonylag sok zöldséget eszem, édességből pedig csak napi keveset, de minden este farkas éhség tör rám... Tegnap pl. sikerült egy jó spagettivel befejeznem a napot :lol:

Viszont a sok zöldség és gyümi... Szóval mindenhol olvastam, hogy a kismamiknál a székrekedés szokott gondot okozni. Nálam vmi miatt az ellentettje jellemző. :oops: Már nem iszom tejet egyáltalán, de valahogy nem bírom a gyomromat normál kerékvágásba állítani. Nincs véletlenül vmilyen magas magzattűrő faktorú diéta tippetek erre a problémára (ami megenged 1-1 gyümölcsöt, mert anélkül nem élet az élet) ? Kicsit sem értek a témához, mert ha nem vagyok terhes, ilyen téren mindig minden rendben megy.

Eszter

Kép
eszter.eu

[quote="kikó70"]S írta:kikó70zia (új)Eszter!

Üdvözöllek én is itt közöttünk!!!!

A földid vagyok én is, amióta az eszemet tudom a XI. kerületben élek. A Tétényi úton majd a Fehérvári úton, most pedig a saját lakásomban a Ménesi úton. Igaz, nagy valószínűséggel a hétvégén költözünk Pomázra, ott építkeztünk. Te mióta vagy kerületi?
És mégegy, én is a Jánosban fogok szülni, ki az orvosod? Persze, ha nem titok :lol:
Köszi előre is!!!

Ildi

Szia Ildi!

Kicsit több, mint két éve lakom itt, de már suliba a Jóskába jártam, aztán a Műegyetemre, úgyhogy eltöltöttem már pár évet a kerületben.
Pomáz nagyon szép! De azért majd drukkolni fogok, hogy éjszaka kelljen bemennetek a kórházba szülni :wink:
Az orvosom Balog Imre, megbízható, alapos doki. Te kihez jársz?

Üdv,

Eszter

Kép
eszter.eu

Szia Eszter!

Kaszás Tibor doktorhoz járok. Nagyon rendes, igazán meg vagyok vele elégedve!!!

Sajnos nem igazán tudok segíteni hasmenős ügyben, talán a banán, ami fog egy kicsit, és (igaz ez nem gyümölcs :lol: )ha vasat kell szedned, szerintem előbb-utóbb sor kerül rá, akkor pedig azért fogsz küzdeni, hogy minél rostosabb kajákat egyél, mert a vas úgy megfog, hogy csak na. Legalábbis engem már bepróbált, de nem hagytam magam!!!! A reggeli alma evés kimondottan jó erre a problémára. Nálam bevált!

Ildi

Kép
kikó70

Találtam egy hasznos cikket! Most úgyis jön a megfázásos időszak (persze közülünk senki nem fog megfázni), szerintem érdemes elolvasni:
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0741/7083 ... ules_1.htm

KépKép
KépKép
mni

kmanna!
Teljesen egyetértek veled!!!
Szerintem is kórosan sokat forgunk a hízás-téma körül.
Gordonnal 9 kilót híztam, az a szülés körül le is ment, a szoptatás alatt 15 kg-ot szedtem fel. Alapvetően hízékony alkat vagyok.
Most annyi a súlyom, nem a kezdő, de a mostani, amennyivel Gorkát szültem.
Mégem foglalkozom vele!
Higgyétek el, a szervezet KÉR, amire szükdsége van, azt be kell pakolni. Sajnos szeretek enni (mintááááállat :oops: ) azért befigyel némi (?) süti és felesleges kalória is.
Szerintem is lazuljatok le!!!
AKit diétázáson kapok a Trófeában (a salátázás nem minősül annak, az egészséges étkezés) annak meg lesz cibálva a fülcsije.
Dőljetek már hátra, élvezni a babavárást. Ha nincsen afp, meg 12 hét, meg mocorgás, meg mittomén, akkor ezen azért ne pánikoljatok.
Ellenvéleményeket továbbra is elfogadom és tiszteletben tartom.

A TÉMA IRÁNT FOKOZOTTAN ÉRDEKLŐDŐKNEK IS MINDENKINEK SZERETETTEL AJÁNLOM: Pintácsi Viki: Bye, bye kilók című könyvét (néha még beszerezhető), amiben a két terhességétnek súlykálváriáját és a fogyásainak történetét írja le könyörtelen őszinteséggel, megkapó szeretettel és melegen baráti stílusban.

Kép
Kép

mpatr

Monácska: édi a pocid! (ezt akarod Te megszúratni??? vétek! :shock: :D )
A képernyőn annyi látszott elsőre, hogy küldök egy pocifotót meg a képből a cicid, tisztára azt hittem először, az a hasad, gondoltam is, biztos kispasi, ha ilyen hegyes :lol: :lol: :lol: :oops: aztán amikor legörgettem, akkor láttam a továbbiakat. Azért nem gyengén hüyülök megfele...de fogjuk a hormonokra... :?

Csajszik, súly ide vagy oda, az ilyen nádszálkarcsú kismamik a helyes pocikáikkal ne tegyenek fel többet képet :lol: :lol: :lol: , mert a végén én is kénytelen leszek feltenni, hogy nehogy a bulin kelljen szembesüljetek vele, hogy nem csak ilyen van... :oops: :oops: :oops: Nagyon nem szeretném, ha valamelyikőtöknek a csemetéje megállna a növésben, úgy megijed a mamija... :shock:

Na megyek is képet vadászni, aztán jövök és felteszem, hogy szokhassátok a dolgot. Még a tegnapi uh képekkel is adós vagyok...

Kép
Kép

mpatr

Mindenki a súlya miatt parázik, pedig szerintem én indultam a legelőnytelenebb helyzetből. Világ életemben csontkollekció voltam, de a hormonkezelések hatására 10! kg-t híztam, és úgy indultam 68-ról. :? Fogytam rögtön 3 kilót a rosszulléteknek köszönhetően, és ma reggel 69 voltam. DE MINDEHHEZ 175cm!!!
Szerintem vegyük szépen bele a magasságokat is abba a táblázatba, mert akkor látszik igazán, hogy nem is olyan sok(k) a felszedett súly. :lol: :lol:

Én is a XI. kerületi vagyok! Kalotaszeg utca. :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Mzx, Pumperka!

Természetesen nekem is jó a Nagy Lajos, Erzs. kir-né sarok de csak ha leírjátok hogy az melyik!!Ahol épült az a nagy új ház???

pepike

Kép

Kép
pepike

Pati,

Lap tetejére ilyen meghatót írni? Azzal kezdtem a napot, hogy bőgtem rajta itt benn a munkahelyemen. Kicsit sem néztek ám hülyének...

Kilók: én vezetek 19 hét alatt 8 kilo. Nem tudok mit tenni, már harmadik hete eszem felváltva az 1000 és 1200 kalóriás napi kaját kiegészítve almával és körtével, ennél kevesebbet enni nem lehet. 2 hét alatt így jött fel újabb két kilo. Már sz...rok rá :cry: Úgyhogy megnyugodhatsz drusza, engem überelni nem nagyon lehet :lol:

Állatok: basszus, azért félek én ettől, hogy hogy fogom majd egyszerre rendre nevelni az állatokat meg a gyereket. A páromnál van két macska meg 1 kutya, nekem 1 elkényeztetett dög macskám, ha ezeket mind összeeresztjük a gyerekkel... illetve megpróbáljuk nem összeereszteni... na, majd meglátjuk.

Viszont a macskaalomra visszatérve... mivel a párom otthon fekszik gipszben, ezért valakinek csak kell tisztítani, így én vagyok a valaki. Voltam a terhesség elején toxoplazmán, akkor azt mutatták ki, hogy volt már fertőzésem, akkor nem vagyok védett? Amúgy meg minden tisztítás után sebészi be-kimosakodás, nagyon veszélyeztetem vele a babát? Adjam inkább le anyukáméknak????

Kép

KépKép
eszterxx

Aranykavics! Rendi vagy, hogy erre gondolsz. Asszem a Zsu név stimmelt, de én emlitettem, hogy a hagymát és a paprikát nem szeretem... nagggyon nem :( (Múltkor a párom cigánypecsenyét ebédelt a barátjával és 3 fogmosás után sem tudtam neki puszit adni fintorgás nélkül... :? )
PErsze lehet, hogy KiszaZsu sem szereti a hagymát :)
De amúgy, gondolom nem kell puszilkodnunk, szivesen ülök melléd ;)

Pati, fotókkaaat igggen!!! várjuk :)

nekem még mindig nem készült pocifotóm, pedig most megindult végre nekem is. bár a kolleganőim szerint ez még nuku. nem több egy kis vastagodásnál. Viszont a mellem :shock: én komolyan aggódom, hogy mi lesz ebből. Vasárnap egy barátnőm mesélte, hogy a szoptatás alatt még egy kosarat minimum nő. Én már másfél kosárnál tartok. és nem Aról kezdtem.... :?

Dejó:) mi sok XIdik kerületiek. Én a Fehérvári úton a panelekben lakom, amik a 7es végállomásánál vannak. :)

Eszter! a vas télleg fog... azt nemsokára valszeg felirják neked is. én 1 hete szedem. előtte nekem figyelni kellett, hogy sok rostosat egyek,de ez már dúúúrva. Ja és nekem van egy tuti tippem: Csoooooki :lol: sok csoki :lol: a legjobb hasfogó :lol:

Monácska, köszönjük a pocifotót! :) és drukkdrukkk.... majd jelentkezz!
(tök jó, kb nekem is ilyen pocim van, vagy legalábbis ilyennek képzelem igy felülről :lol: , most már télleg kéne egy pocifotó :) )

Aranykavics :) (veled kezdem, veled zárom soraim :lol: csakmost jutott eszembe ) köszi a karácsonyi stickert :) már én is várom, bár még nem égek lázba, de akkor jönnek haza a tesómék Amcsiból és addig dolgozom :) és kiváncsi voltam hány hét van még addig. ha jól látom 11 :) szuper :) köszi :)

megyek háztartásozni, elvégre szabadnap van :P

Kép

Kép
kolyok28

Mi az égért bőg itt mindenki???? :roll:
Mi van, rossz kedvetek van???
Nem értem egyszerűen... :roll: :roll:

Eszter! Ha átestél, elvileg védett vagy. Ne parázd túl. Cica után normális kézmosi. Alom után Clarasept-es kézmosi.
Többieknek is ajánlaom, gyakorlatilag sebészeti bemosakodó, nem drága és nem cseszi szét a kezedet. Gyerek mellett ideális, de NEM folyamatos használatra, csak amikor tényleg kell (macsekszar..), mert lepucolja a saját jó bacikat ios a kézről és az nagyobb baj, mintha nem mosnál kezet...
No para, kutya-cica marad, felügyelettel. Ponty.

Kép
Kép

mpatr

Igen, anyám, értettem!!!!!!!! Ami neked természetes, azt én kis papírra írkálom- Clarasept. Életemben nem hallottam róla, de már ma is érdemes volt nbabanetre csatlakozni (és Patit olvasni :lol: )

Kép

KépKép
eszterxx

Szép jó napot mindenkinek!

Most, hogy én is kibőgtem magam mpatr monológján :) írok egy pár sort.

Mni
a táblázatba beírhatod, hogy Judit vagyok, 23 éves, Hódmezővásárhelyen fogom megszülni eddig csupán Pindúrnak keresztelt gyermekemet. Akinek testvére egyelőre még nincs.

Ezzel a hízással kapcsolatosan én gyártom magamnak a parákat. Ugyanis kezdetben 4 kilót fogytam a rosszullétek miatt. Eddig pedig csak 0,5 kg jött vissza a mostmár folyamatos zabálás ellenére. Viszont a pocim az csak nő és nő, csak ezek szerint nincs súlya :)
Erre a múltkor rákérdeztem a védőnőnél mire aktív szájhuzogatás volt a válasz. Az enyim meg majdnem asztalborogatás...

A másik amiért parázok, hogy folyton fáj a hasam. Nektek nem? A doki azt mondta nem gond, de azért mégsem jó érzés...
Vendég

Eszterxx, vékony gatyában gyere a talira :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Clarasept: gyógyszertárban kapható, pár száz ft (ezer alatt) folyékony kézmosó, profi fertőtlenítő egyben.

Kép
Kép

mpatr

Olyan egy rohadt szenya társaság vagytok!!!
Most már én is visszaolvastam, hogy mi a francot bőg mindenki, azon amit tegnap írtam, és most én is bőgök. :shock: :shock:
Fel se tűnt amikor írtam :oops:

Kép
Kép

mpatr

Aki másnak vermet ás ... :D
Vendég

Mi csak szentimentálisak lettünk, egyesek meg szenilisek :lol: !

Kép

KépKép
eszterxx

[quote="kolyok28"]H írta:kolyok28úúúú, Aranykavics, azt hiszem a helyedbe megőrülnék.....
két dolgot nem szeretek szinte semmilyen formában:
paprikát és a hagymát :roll: ha ezt kivánná Maszat nagyon megijednék :roll:

Kölyök!
Tényleg Te írtad! :lol: Bocsesz! Kissé hülye vagyok már!
No, de ha így is bevállalsz akkor szívesen ülök melléd!
Igérem nem foglak csókolgatni! Kép
Ezek a kedvenc fűszereim: hagyma, erőspaprika, bors, fokhagyma, ecet! :shock: Le sem tagadhatnám a származásom.
Valszeg ha eszkimó lennék....kissé másképp lenne.

Ami a terhességet és evést illeti.
Nekem merőben más a véleményem!
De azzal maximálisan egyetértek, hogy fogyókúrázni, éhezni nem szabad, sőt bármit meg lehet enni, csak mértékletességre kell figyelni!
Bár azért itt egy-két leírásból kítűnik számomra, hogy vannak akik egész nap eszegetnek és este farkaéhesen nekiesnek a hűtőnek!
Na ez az ami borzasztóan káros!
Még egy egészséges fiatal szervezetnek is, nemhogy egy áldott állapotban lévő kismamának.
A mai dokik és védőnők azért lihegik túl a terhesség alatti fölös súlygyarapodást, mert nagyon sok nő azzal a szlogennal él, hogy Kettő helyett kell enni!!! Ami nem igaz! Ez óriási tévedés!
Aztán jön a terhességi cukorbetegség a rengeteg kínlódással, magasvérnyomás!
Én nem a védőnőket és a dokikat védem, csupán merő tapasztalatból beszélnek és próbálják megóvni a kismamát attól, hogy a fennt említett két betegség kálváriáján átmenjen. És ezt sok esetben csak ijesztgetéssel lehet elérni, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy addig sokan nem vesznek semmit sem komolyan, amíg nem túl nagy a baj!
És azzal sem értek egyet, hogy a szervezet maximálisan tudja, hogy mi kell neki, mert nem tudja. Kívánunk dolgokat, de nem mindig azt visszük be amire valóban szükség van! A szervezet nem tudja, hogy neki jobb lenne a napi 5-6 szori étkezés! Meg kell neki tanítani! Mi magunk szoktatjuk a szervezetünket!
Ezért fontos a tudatosság, mértékletesség és a napi 5-6szori evés! És akkor sosem leszel farkas éhes, sosem zabálod degeszre magad!
A terhesség alatti megengedett hízás pedig egyénenként változik. Nem szabad sablonban nézni a nőket (sajnos sok védőnő így tesz).
Nem mindegy, hogy valaki 175 cm és 64 kg ról indul, vagy 162 cm és 67 kg!

Kissé szigorúnak tűnik visszaolvasva! :)
De én egy végtelenül szelid nő vagyok!
És ti hihetetlenül profi kismamák és minden tisztelet a kívételeknek!!! Nem bántásból írtam! Véletlenül sem!

No, ez az én véleményem! Még bővebben is ki tudnám fejteni... :)

Eszterx!
A Kalória diéta önmagában nem elég!
Szénhidrát diéta nem jött szóba??? Egyáltalán ki állította be neked a diétádat???
Ha nem akarsz a topikban erről beszélni, nagyon szívesen megpróbálok segíteni priviben!!!

Pati!
Sírdogálni pedig nagyon jó dolog! :lol:
Vendég

Dr. Kavicsot hallottuk!
Végre egy hozzáértő hozzászólás :oops:

Kép
Kép

mpatr

MELLÉM NEM ÜLSZ!!!!! :mrgreen:

hagymázom, és sokat eszem. Lehet, hogy külön asztalnál leszek??? :shock:

Kép