Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem is baba van csucsu :lol: :lol: :lol: .azért napokig nem lehet hányingert bebeszélni.de jóóóóó.remélem a honap végén csatlakozok :lol: :lol:

szerntetek holnap csináljak ovut???????vagy felesleges,inkább hagyjam meg a jósláshoz???hány nap után lehet jósolni???

akkor most 2 nap mulva lesz pé érésem??vagy ez a két nap fontos lázba vagyok mert apa holnap nem lesz itthon még éjszaka sem........

Fülűűű segits!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Csajszi jó erős volt a csíkod??
Amúgy meg ha ma akcióztok és holnap is van még p-érésed akkor is jóó:) mivel a ...ok több napik életképesek!!!!!
Miután két csíkos a teszt onnantól számítva 24-48óra áll rendelkezséetekre a kishugica összehozására:)

Ezt olvasd el!!!! BOGYÓÓÓÓÓ
Az ovulációs teszt rendeltetésszerü használata


* Egy 28 napos ciklusnál érdemes a 10-12. napon elkezdeni a tesztelést. 1-2 nappal a tüszörepedés elött a szervezet hirtelen és rövid ideig nagy mennyiséget termel ebböl a hormonból, amit az ovulációsteszt kimutat. A teszt csak 1-2 napig lesz pozitív: 2 napig abban az esetben, ha a termelödés fel- és leszálló ágát is eltaláltad. Az ovuláció az utolsó pozitív nap utáni napon van (tehát azon a napon, amikor a teszt elöször újra negatív). Szeretkezni már elötte kell, mert a petesejt nem sokáig megtermékenyíthet (6-12 óráig, bár tovább is életképes, de egyre romlik a minösége). Tehát szeretkezni a baba érdekében minden pozitív LH-napon és az elsö utána következö negatív napon kell.
* Az elsö pozitív napon nem szabad abbahagyni a tesztelést, mert elöfordulhat, hogy a teszt a második napon is pozitív, és így a tüszörepedés egy nappal eltolódik. A további tesztelés zavarokra is fényt deríthet (lásd késöbb).
* Az pozitív ovulációsteszt után két nappal is lehet a tüszörepedés, de csak abban az esetben, ha közvetlenül az elsö után még egy második pete is kiszabadul. Így jönnen létre a kétpetéjü ikrek. A ciklus második felében viszont a progeszteron minden további pete kiszabadulását meg fogja akadályozni.
* Ha spórolni akarsz az ovulációsteszttel, akkor elég elkezdened a tesztelést, ha már tojásfehérjeszerü hüvelyi nyálkád van (vagy ha az soha sincsen, akkor ha már krémes a nyálka). A tüszörepedés soha sem elözi meg a legjobb minöségü nyálka termelödését, így nem fogsz lemaradni semmiröl.
Vendég
 


És hogy mikor kezd el ovuzni

Az ovuteszt (orákel LH) már 11 dpo-nál pozitív, míg a terhességi 13 dpo-nál.
Tehát a dpo- a p.érés utáni napokat jelenti!!!!!!!!
Vendég
 

 
 

jajj nem jól írtam, hogy mikor kezdj el jósolni az előbbit arra írtam, óhh sorry de néha már írni sem tudok.
Vendég
 


köszi :lol: :lol: :lol: :lol: .elolvastam már azt a nyanvadt tájékoztatót már csomoszor de azéért kérdezgetek......
ugy döntöttem ma megkörnyékezem apát,holnap meg hajnalban talán hagyom és tesztelek,ha pozitiv reggel mikor hazaér rögtön rajtolok!!!

szerintetek???????

nam akarom lekésni a pé-t.hmmmmmm.a reggeli hancurt apára bizom,megemlitem neki de nem fogok erőszakoskodni amugy is közölte hogy neki nem jön be ez a most kell dolog,és sajnos nekem sem de a hugicáért mindent :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


ja a csik erős volt szerintem olyan egyforma a másikkal :lol: .

ha holnap is pozitiv akkor csak,szerdán lesz pé-m?????szégyelem de ilyen érthetetlem vagyok :lol: :lol: .

na majd kismamiságból javitok :lol: :lol: :lol:

Trixy jol vagy???reméljük nem kell dokihoz menni.

bogyó
bogyó77
 
 


Uhh csajok! Termeltetek ám!! :):)
Itt vagyok jelentem, hétvégén suliban voltam, aztán nem engedett be a net sem.:(
Na na???? két csík két csík??? Kétcsíkok egymás hegyén hátán :lol: :lol: :lol: :lol: NAGYON HELYES!!!!!!!!!!!

Füli látom profin vágod már az Lh-teszt témát :wink: :wink: :wink: :wink: (végül is csináltál egy jó párat hehe :lol: :lol: :lol: )

Bogyó! ha pozitív UGRÁÁÁSSS!!!!!! Ahhoz is idő kell hogy a kiskatonák befészkeljék magukat! :) Hajrá hajrá!!!!

Történnek ám a dolgok hejjhaa! :lol:

Na akkor a maradék meg október végén vigéckedik a poz tesztjével oxi???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Millió Ölelés

Nyusz2 Fülűűűűű
nyuszifülû
 
 


nos ha két egymás követő napon két csikos az ovu d akkor a 3.nap is érdemes gymnaztikázni:) Így szerdán is hancurozhattok.

Hát ja írhatnál a kismamiságról mert gőzöm sincs az egészről, de legközelebb mikor majd már kistesót tervezünk akkor már lesz rutinom:)

Amúgy meg már annyiszor de annyiszor írtuk neked, hogy azért mert valaki kérdez valamit az nem szégyen. Néma ... anyja sem érti a szavát. Kérdezz nem vagy érthetetlen. Most én kérdezek:)

Viszont lehet hihetetlenül hangzik de még mindig nem fogtam fel ezt az egészet. Bevagyok tojva a dokitól, hogy mi van ha azt mondja nem vagyok babás brühüüü brüühhhüüü . Ezért azt sem tudom melyik nap menjek el a dokihoz, ó nem , a kóházba kell menni kivizsgálásra, utána jövő héten a saját dokimhoz. Teljesen össze-visszaírok, hmm bevagyok vagy kivagyok kattanva:)

Akkor most ha megyek vérvizsgálatra akkor célszerű reggel mennem ugye? mert kell majd pisi is asszem tehát jó lenne ha nem délután cammognék be, hogy hello itt vagyok :) és az eredményt ugye aznap megtudom :?: :!: :!:
Vendég
 


Jajj de jóó végr Fülűű már azt hittem elmentél végleg brühü brühü, hogy semmi hír felőled

millióó cuppcuppppppppp
Vendég
 


köszi az infót apán leszek szüntelenül ha itthon lesz.

igen reggel menjél nyugodtan egyél valamit ez csak rutin vérvizsgálat,mennyi vitamin van benned stb....kérdezd meg mindig a dokidat ha vizygálatra mész hogy miért kell menni vérvizsgálat előtt lehet e enni,mire kell számitani mikor lesz eredmény,mikor menjél az eredménnyel meg mindent elvileg azért van ott.én annak idején mindent megkérdeztem türelmesen válaszolt és ezálltal jo kapcsolat is kialakul :lol: .sajnos elköltöztünk onnan......

ne izgulj minden rendben lesz tuti mama vagy,lassan nő majd a pocak.mondjuk olyan igazi mamás csak 14-15 hét környékén lesz.de izgi élvezd minden percét :lol: Én imádtam kismami lenni.

remélem ho végén én is jövök :lol: :lol: :lol: :lol: -

Fülike kérdezz a dokitól nagyon fontos,és igy nem fogsz agyalni megválaszolatlan kérdéseken.


helló Fülűűűű!!!! már vártunk :lol:



bogyó
bogyó77
 
 


okéé,
mikor a dokinál voltam eszembe sem jutott semmi hogy kérdezzek pedig írtam listát, mert annyira örültem neki hogy megerősített, meghogy mondta gratulálok:)
innentől kikapcs volt nálam:)
Vendég
 


most mivan csajok eltüntentek????

Trixy hogy vagy? -ugye nincs szükség dokira elmult teljesen a fájdalom?
Vendég
 


Itt vagyok én is csak közben itthoni munkáimat végeztem.
Takaritás, főzés stb....
Bogyó: Gratula!! Látod ezért mondtuk, hogy nem szabad elkeseredni mert lesz majd két csíkod. És lett is. Most egy kis torna és 2hét múlva írhatod, hogy a terhességi teszted zebrás lett :)))


Én még nem voltam gyógyszertárban igaz félek is, hogy nem lesz két csikom. De a mensim sem jött meg és a hányinger még mindig tart. A lányomnál nem voltam egyáltalán hányingeres. Valaki azt írta, hogy a hányinger lehet az elevittől is. Egy biztos annyira parázok, hogy összejöjjön, hogy még tesztet sem merek venni. Annál rosszabb nincs mint ha csak 1csik van :(

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok! Remélem mindenki jól van .Képet nem tudok feltenni pedig olyan ari a kislányom jó lett volna ha látjátok...

Csucsu nekem is megvannak a tünetek de ezt biztos olvastad.Szerintem sem lehet bebeszélni magunknak.

Nekekm 21 -én kellene megjönnie de előző hónapban 4 nappal a várt előtt jött meg 2 napig mint már írtam korábban.

Tesztelni nem merek.Így hogy kislányommal sem mutatta ki sokáig .Ha neg. lenne és mégis baba van minek idegesítsem magam.Viszont most voltam középidőszakban mikor pém lenne elméletileg és semmi jele a "nedvesebb napoknak" vagy a jól nyújtható mit tudom én minek-amit figyelni lehet peteéréskor.

Hát türelmetlenkedve várom a 10.e körüli időpontot meg Csucsu tesztjét.Jó hogy vagytok nekem.
angelo2
 
 


De jóóó, nemsokára mindenki babás lesz:)))
Csucsu ha eddig nem vettél tesztet akkor most már várj hogy megjön e vagy sem, de nem fog megjönni. Amúgy szokott neked késni???
Lehet higy az elevie.től van a hányingered, mert nekem is azvolt a a gravidától, de visziont csak pár percig tart. És ha tényleg az elevite.től lennének panaszaid akkor az nem egésznap lenne!!! anyóca:))) ott van nálad is a GÓLYAAAAA :lol:
Vendég
 


Remélem igazad van Füllke. Most néztem a naptárban és a 28.napon vagyok. Vagy 27napos vagy 28napos a ciklusom. Egyszer volt augusztusban egy 32napos ciklusom. Szóval remélem a babó miatt van a hányinger. Én a lányomnál is elevitet szedtem akkor nem volt hányingerem. Igaz azt akkor kezdtem el mikor már babás voltam és a doki mondta, hogy 5hetes vagyok. De nem akarom magam áltatni inkább várok mégha nehéz is.

Kép
csucsu05
 
 


Viszont Csucsu ma nem jött meg akkor már holnap sem fog:)
Meglesz szabinának kistesó:)

tényleg ti mit szeretnétek fiú lány, vagy lesz ami lesz?
Vendég
 


Őszintén én eddig fiút akartam mert kipróbálnám milyen egy tökössel. De néha meg azt mondom milyen jó lenne ha két lányom lenne. Szóval az jön ami jön. Mindegy csak egészséges legyen. :)

Kép
csucsu05
 
 


hát már én sem tudom, hogy mit szeretnék, valahogy most az nem érdekel csak legyen meg:)
majd a másodiknál vagy a harmadiknál:))

Nagyon izgialmas lett ez a hónap is, pedig ezt a hónapot úgy neveztük el hogy leszarom hónap, de úgy látszik ezazért nem megy, annál jobban érdekel mindekit minthogy leszarja. ez a hónap mégjobban tele van izgalommal:)
Én sem tudnám l... sőt mégjobban foglakozunk a dologgal:)

és mikor veszel tesztet?
Vendég
 


Ja és ahéten reméljük két anyóca lesz Csucsu és Angelo.

Fülű drága te mikor kezdesz ovuzni? Hmm?

Trixy elment dokihoz, mert nem jeletnkezik :?: :( Reméljük minden ok, és csak azért nem aktív mert sok a meló.
Vendég
 


Na jól van csajok ennyi volt mára!
Legyetek jók!
Bogyónak meg hajráá!!

Én is inaktív leszek estig:)
Vendég
 


Szió megint itt vagyok.Itthon volt a férjem ebédelni.Azt mondta hogy ő a kislányunknál is tudta hogy baba van és most is érzi.
Jó lenne ha így lenne.Az este én korábban mentem aludni már félálomban voltam mikor éreztem hogy odabújt és elkezdte simogatni a hasamat és valami olyasmit motyogott hogy én kis családom vagy mi?..
Róla tudni kell hogy 3 éves korában meghaltak a szülei és nővére nevelte fel.Így jóval család centrikusabb és lelkesebb apuka.

Csucsu tök jó lenne ha egyszerre lennénk babások...Végül is csinálsz tesztet?

Trixy te merre vagy?
angelo2
 
 


Füli nálatok ilyen macera egy doki? :shock:
Kismami vagy, elmész a saját dokidhoz. Kézrátétellel megmondja hogy "valúszínű a terhesség", ezután jön egy uh, ahol megállapítják hogy igen, ott egy petezsákocska! :lol: :lol: Ha már van szívhangod, kapod a kismamakönyvet a védőnénitől. :lol: :lol:
Nekem nem kellet se szúrni, se pipikélni :wink:

Nekem a ciklus.hu 12-ére tette az ovumat. A héten veszek tesztet. REmélem most sikerül a 16-17 napon pé-nek lenni, és nem a 22-en. Kíváncsi leszek most változik-e valami ebben a málnaleveles méhpempős :lol: hónapban. Ha nem, a köv az agnucaston lesz amit bevetek. :)


Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nyusz2 8)
nyuszifülû
 
 


hurrá lányok jönnek a gólyák :lol: :lol: :lol: .

sajnos apa nem tudott délben hazaugrani,marad az esti hancur. :lol: reméljük összeügyeskedünk egy kislányt :lol: .egy kicsit zavar hogy most lett pozitiv apa meg holnap sehol de mit csináljak,ha ideirányitották a gólyát csak idetalál :lol: :lol: .

Fülű szoritok hogy időben legyen pé-d,meg mindenkinek aki tesztel meg dokihoz megy,meg hancurozk szóval mindenérttttttt.

még jövök bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: Sebaj ha ma hancuroztok akkor az több napig életképes és abból lesz majd a kiscsaj:)

Angelo: akkor ha a férjed megérzi és most is azt érzi babó van megnyugodhatunk :) Biztos nagyon caládcentrikus a férjed főleg a múltja miatt. Gondolom neki a család szó sokkal többet jelent. Nekem sem élnek már a szüleim noha nem ilyen kicsin vesztettem el őket. De mióta nem élnek én azóta tudom, hogy a család milyen fontos.

Füllke: Mindeg yis szerintem mi lesz pláne az elsőnél. az a fő, hogy egészséges legyen. De azért a szived méllyén csak vágysz valamire? Nem érzed milyen nemű babód van? Mondjuk én a lányomnál végig azt éreztem fiú és a 16-héten mondták lány. De nekem is mindegy volt.

Kép
csucsu05
 
 


Na ez nagyon jóó Csucsu, mert én azt érzem hogy töki van odabent:)

Hát Fülű nekem macerás ezaz egész. Remélem a dokim jó!
Vendég
 


drágáim apát le szeretném nyűgözni este is meg reggel is.van valami jo ötlet 10 év után azt hiszem ismeri az összes trükkömet. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

még jövök,addig is várom a tippeket.


bogyó
bogyó77
 
 


Füllke : nevetek van már? vagy lehetséges nevek?

Nálunk ha lány lenne : Szonja ha fiú: Levente

Kép
csucsu05
 
 


igen van
ha csajszi, Hanna meg az én nevem:)
ha fiú, hmm ?????????? még nem tududjuk, de sztem viszi tovább a nevet a családban a láncot nem szeretném megszakítani.

Szonja olyan aranyos név, pont a hétvégén mondzam a páromnak hogy a Szonja is szép név, na majd meg is nézem mit jelent.

Mentem dolgozni, Legyetek jók! És vidámkodjatok:)
Vendég
 


Bogyó! Szerintem kérdés és bármiféle előjel nélkül tessék rámászni. :):):)
Vagy. Reggel csináld ugy mintha félig aludnál és simogasd meg "ilyenek" ő meg majd folytatja. :lol:
Vagy már lejárt lemez? :lol: Mármint az ötlet? :lol: :lol:
Vagy hajulgass előtte. Vagy....hm..... tegyél be valami olyan filmet...., vagy......hm........passz most nem műkszik a fantáziám. :)
De még gondolkodom :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:


Pussssssszzzzzzzz
NyusssszzzzzFŰLŰŰŰ
nyuszifülû
 
 


Sziasztok!

Nem győztem visszaolvasni az eseményeket :D

Bogyó nagyon örülök neked!!!! Ugye, megmondtam?! :lol: :lol: :D

Trixy sajnálom! De nagyon kiakadtam, azon amit írtál, mert ennél a dokinál egy csomó ismerősöm szült és mindenki dícsérte! Ezért úgy gondoltam, hogy én is hozzá fogok járni, de most... :shock:

Fülke izgi érted, de tuti minden okés lesz!!!

Fülű a ciklus.hu szerint nekem is 12-én lesz pé-m!!!!!!!!!! Együtt izgulhatunk! :D :D :D

Csucsu már nagyon várom a teszt eredményét :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Most csináltam ovu tesztet. Negatív. Egy nagyon halovány 2. csík mintha lett volna, de mindegy, mert az akkor is -. Szerintem szerdán lesz +. De majd kiderül. Mondjuk már tojásfehérjés nyákom van... :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


van még egy kis idő a fiuk + apa focin. :lol: :lol: :lol: .

jaj fülű köszi az estével még elboldogulok,de reggel mi lesz nehezen ébredős a lelkem,nem akarom eröltetni mert attol olyan kötelező szaga lesz.lehet a holnapit hagyom és szerdán még belehúzunk :lol: .bár azt mondta a férjecském,hogy most lesz tuti lány mert ma hancurozunk és holnap már csak a lány spermácskák fognak ott vigyorogni. :lol: :lol: :lol: .

szerintetek,ha reggel pozitiv volt az ovu tesztem,akkor este hancur és ha holnap kimarad nem kések le a pé-ről????félek hogy pont akkor indul el a kis petécske amikor apa nincs itthon.mit tegyek vagy mondjam meg neki hogy a babáért mindent..vagy miiiii!!!!!!

ezen agyalok egész nap!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: ennyi idő után elnyügözni, hogy ne vegye észre nehéz. Hisz minden rezdülésedet ismeri már. De azért ha ismeri ha nem akkor is bevállik ha valami szexi fehérneműben várod haza. Szoritok ezerrel :)

Viszont csajok piri sehol de délután óta valami kicsi nyomást érzek a pocimban. Ha ülök. Lehet ez már a mensi előjele. Nem tudom mert a hányingertől most semmire sem tudok koncentrálni. Lehet az elevittől van tényleg annyian mondtátok ezt. De akkor gratulálok a cégnek hisz azért ez durva mellékhatása. Abba is hagyom és veszek Bérest.

Kép
csucsu05
 
 


de jo akkor Kriszta hancurka ezerrel mert lehet nem pontos a teszt.a szervezet mégiscsak tudja!!!!na de a holnapi teszted biztos pozitiv lesz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: .hurrá ugy örülök.

nekem még joindulatu halvány csikok sem voltak 3 napig.most meg olyan volt hogy rendesen kirajzolodott. :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


nekem a gravidától volt hányinger.

csucsu tuti mama vagy a vitamintól nem lennél ennyire rosszul.de jóóóóó olyan jo kedvem van,csak igy maradjon a ho végére is. :lol: :lol: .holnap vegyetek tesztet alig várom hogy irjál!!!!!!!
többször eszembe jutottál ma,vajon megirtad e már
:lol: :lol: .mindenkinek hajrááááááááááááá!! :lol: :lol:

bogyó

ja fehérneműs maszirozásra gondoltam,azt szereti aztán tovább maszirozok hehe.
bogyó77
 
 


Jaj, Bogyó nagyon örülök. :D

Szerintem ne erőltesd Apával a reggelit, ha nem megy!!! Az esti az pont elég lesz, ha pedig holnap is kimutatja, akkor maj szerdán még ráhúztok :D :D De persze ez csak az én véleményem! Ahogy gondolod!

Remélem hamarosan nekem is két csíkos lesz a teszt :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Bogyó: Akkor hajrá. De tényleg elég lesz az esti akció mert a katonák úgyis életképesek több napig. Jó hancúrt nektek és mond meg a párodnak, hogy tátsa el a száját :)))
Azt mondják, akkor lány ha a férfi miközben csinálja eltátja a száját.:)
Én mondtam a férjemnek, hogy szorítsa jól össze mert fiút szeretnék :))

Kép
csucsu05
 
 


Hát ez a szájtátós dolog nagyon jópofa, jót mosolyogtam rajta :D :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Hát ez nem szép dolog, hogy akkor hallgat mindenki, amikor én végre itthon vagyok!!! :cry:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Hali gyors beugrottam de estére megyünk vendégségbe addig is puszi nektek megyek inaktívba majd benézek esti fejleményekre...

Ja voltunk tegnap babalátogatóba olyan arui volt egy 3 hetes kisfiú Roland.Most még jobban kedvet kaptam remélem már meg is van a pociba.Az enyém ha lesz Csabi lesz kislánynéven gondolkozni sem akarok olyan jó lenne egy kisfiú...
angelo2
 
 


Na sziasztok. Sajnálattal tapasztalom, hogy szinte csak azok után van érdeklődés, akik napközben is tudnak netezni. Úgy érzem kilógok, mert mire újra tudok jönni, már ezer dolog lezajlott és amiben én is érintve voltam már rég nem téma. Azért leírom. Nekem elvileg szerdától van akció. Lehet, hogy én is veszek ovu tesztet holnap. Talán az majd rásegít az időzítésre.
Most megyek főzök egy kicsit, aztán majd benézek, hátha lesz még egy kis élet ezután is... Vagy legfeljebb marad a holnap este megint. Na jó éjt és mindenkinek jó hancúrt! :roll:
muffin
 
 


Szijja Muffin,

Nem lóg ki senki sem a sorból. Itt állandóan változik a téma mindig.
Pl én azt sem tudom mikor voltam bent utoljára talán pénteke, és ma jelentkeztem be azóts. De itt az este írjál mi meg mikor tudunk géphez jövünk válaszolunk!!!! AZért mert te este vagy aktív azért nem lógsz ki!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ja és élet itt mindig van :wink:
--------------------------------
..bár én is levagyok maradva.:)

Hőmérőzől, vagy tapsztalt vagy és tudod mikor van p.érésed?:)
Nem tudom mit olvastál korábban, de én nagyon szerettem ovuzni :lol: , no meg az ovu teszttel jósolni:-) Ezt ajánlom akkor is mindenkinek!!! és támogattam a gyógyszertárakat is. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml
én innen okosdtam ami az ovuteszteket tekinti, tehát csajok egy kis olvasás:)

Majd még én is benézek, Jó főzést Muffin:)
Vendég
 


Sziasztok!

Új vagyok itt, és ma nem a legjobb passzban, mert estére megjött piri
Most nyáron házasodtam meg az Én drágámmal és igazság szerint most kezdhettük a próbálkozást újra, mert nyáron,egy szomorú esemény után műtétem volt.
És Én persze naivan hittem benne,hogy egyből össze is hozzuk az új trónörököst,de nem így lett...Úgy tűnik még nincs itt az ideje
Gondoltam betérek ide hozzátok egy kis erőgyűjtésre,ha nem bánjátok?

Csubi
csubi
 
 


Hahó csajoök ha valaki épp itt a gép előtt virgonckodik, de jó lesz holnap reggel is a válasz.
Szerdán leszek 6hetes, és ekkor megyek kivizsgálásra:-)
Nos és azt olvastam a neten, hogy ekkor már dobog az apró szivecske.???????????????????????????????????????????????????

(...Bogyóóó, nekem nagyon fáj a bal oldalam de inkább a hátam meg a cicim vele, szerinted ez normális?hmmmmmmmm)

inkább megyek pihenek:(

cuppcupp

jó éjccakát, szép ájmokat álmodjatok gólyáckával:) :!:
Vendég
 


oké, oké. :)
Kész a kaja, de már késő is van, úgyhogy megyek én is lefeküdni, bár lehet, hogy még lesz egy kis hancúr. :) Na puszi nektek. Holnap estefelé jövök és pótolom az addigi lemaradást. :)
muffin
 
 


Muffin: Érdekel mi van veled nem lógsz ki a sorból. Csak itt pörög az élet néha én sem tudom, hogy mindenre reagáltam e már. Sebaj, majd több időd lesz napközben írni ha szülész szabin leszel :)) Remélem a tegnapi hancúr sikeres volt. :)


Csubi: Sajna tudjuk milyen érzés ha megjön. De nem szabad feladni lesz még következő hónap is. Mi elég optimisták vagyunk ha mégsem akkor igyekszünk felrázni egymást. Az a csoda ha elsőre összejön szóval ne izgulj jön majd a gólya hamarosan. Mi már beszéltünk vele és igérte, hogy mindenkihez eljön. :)

Füllke: a lányomnál 5hetesen voltam előszőr UH-n és akkor még nem volt szívhang majd 8hetesen mentem. Azt mondta a doki 7-8hetesen már biztos hallani szivhangot. Nem tudom, hogy 6hetesen lehet e hallani. Az biztos, hogy látható lesz a fejlődés. Biztos tudja a doki a dolgát.
És normális ha fáj a cicic :) meg az oldalad vagy a hátad. Sajna nem lehet tudni mert kisugárzik a fájdalom. Ezek kismama tünetek!

Bogyó: HAncúr este megvolt ? :) Végül melyiket választottad a fehérneműs csábítást?

Angelo: Akkor a Rolandról levetéttek a mintát ? :)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu:Köszi sikerült is feldobnod egy kicsit :D Meg ez a kis alvás is biztos jót tett... :lol:
Persze tudom ám,hogy nehéz elsőre,csak a múltkori kis pocaklakó elsőre összejött....Az más kérdés,hogy sajna szomorú vége lett és azóta is úgy félek,hogy mi lesz ha nem sikerül egy újabb, mert hatalmas az elvárás körülöttünk..... :oops:
Nyuszifülke:Szerintem is abszolut terhes tüneteid vannak,nyugi!! :D

Csubi
csubi
 
 


jo reggelt!!!!

Fülike:én mikor elsőnek voltam kismama mentünk rögtön dokihoz,és csak annyit állapitott meg hogy fel van puhulva a méhszáj és terhesség van de jöjjek vissza 2 hét mulva akkor biztosat tud mondani.a másodiknál vártunk egy kicsit 6 hetesen mentem először de nem volt szivhang csak egy picike pont.szerintem 8-10 hetesen lesz szivhang ami láthato de szerintem még nem hallható.az az aranyos uh lüktetés szerinten csak később lesz.az hogy fáj a cici meg a derék az normális örülj hogy csak ennyi van és nincs mindig hányinger szédülés,meg ilyenek.sokat kell pihenni mert a szervezeted most nagy munkáz végez alakul a méhlepény stb....

csucsu nem tesztelsz már rohantam haza hogy biztos van jo hir :lol: :lol: :lol: :lol: .

muffin:várunk mindig csak nem mindig tudunk gép közelbe lenni,ha nem válaszolunk a kérdésedre tedd fel mégegyszer mert lehet elsiklottunk felette.én is szoktam többször kérdezgetni
ja van egy jo hirem este itt fogok csücsülni mert a férjecském sajnos nem lesz itthon.ugy hogy várlak.

fehérnemüs masszir volt meg......hehe remélem kislány.reggel már hagytam még holnap ráerősitünk.

csubi:hmmm
:cry:
ne szomorkodj,jönnek a gólyák,vagy varjak,de tuti babát hoznak

Angelo:reméljük mama vagy és már nem kell mintát venni,várom a tesztelésed ugy izgulok remélem mindenki babásodik!!!!!

megyek csinálok egy ovut remélem nem lesz pozitiv és jol elkaptuk a pé-t,de ha nem apa nem menekül holnap sem :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Csubi: ne foglalkozz az elvárásokkal. meglátod ha nem lesz teljesítménykényszer akkor összejön a babó. Sajna kevés embernek adatik meg, hogy elsőre összejöjjön. Ne add fel és gondolj arra ez a babára várási időszak is lehet szép. Meglátod összejön az a babó hamarosan. :)

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?