Új privát üzeneted érkezett!

Ágci:Igen lesz klub, mi megyünk!

GAbi3
inecsg

Szijasztok!

Hanga borzasztómód belejött a beszédbe. Ma vettem egy papucsot, a kezébe adtam és mondtam neki, hogy itt egy papucs, megnézegetheted. Erre elkezdte mondogatni, hogy "papusz, papusz". Hát öörület! Ahhoz képest, hogy pár hete még alig mondott valamit, ki vagyok akadva...

Zsófi! Én Panka elött, novemberben.

Katicabogár! igen, addig az ügyeletes személyzet gondoskodik a kismamáról. CTG-re nekem a 36.héttöl hetente egyszer kellett menni.

GAbi3! Hát igen, már iródik a szótár, de amúgy érdekes módon a szavait fel lehet ismerni, csak minimális eltérés van a szavak helyes kiejtésében. Pl. papucs helyett pa-pusz, hinta helyett hi-ta.

Nina! Milyen nagy már Vandus! Kár, hogy alig láccik a képeken. Hanginak is pont ilyen ruhája van amúgyKép

Katicabogár! Én az ügyeletes dokinál szültem, mert a fogadott nem tudott bejönni. Az ügy.dokit akkor láttam elöször, de az 5 óra alatt kb. 20 percet tartózkodott a szülöszobán, igy majdnem tökmind1 volt, hogy ö van ott vagy a saját dokim. Az volt a jó, hogy a férjem végig ott volt. Akkor jött be a doki, mikor a kitolási szak volt, akkor meg már minden mindegy volt. Legalábbis nekem, mert becsuktam a szemem és nyomtam..
Persze másnak biztosan fontos egy ismerös orvos jelenléte.

Enikö! Bogi nagyon ügyi, hogy már mondatokat is mond! Hanga még nem akar mondtatozni.
Szerintem pont forditva van, sokkal több szebb lány név van, mint fiú. Lánynevekböl annak idején vagy 10et összegyüjtöttünk és alig tudtunk választani, fiú nevet meg 1-et ha találtunk, ami igazán tetszene. Te melyik fiúneveket gyüjtötted össze?

Gabomano! jó a huzata SiminekKép

Ágci! Lehet, hogy kéne menni...nemtom mekkora tömeg lesz.

Szijasztok, Lara
lara

Ágci !

Elõre láthatólag mi is megyünk.

Zsófi(35+6)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Vannak újabbb képeink:

Remélem tetszikKépKépKép

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsófi(35+6)

www.mamami.hu
zsuzsófi

A többit itt nézhetitek meg:

[url=http://www.babaszoba.hu/services/albums/admin?alid=1669" TARGET="_top]http://www.babaszoba.hu/services/albums/admin?alid=1669[/url]

www.mamami.hu
zsuzsófi

Petra! Akkor szerencséd volt, hogy laparral megúsztad. Nekem 3x is volt, mindig attól félek, lehet hogy nagyobb vágás kell. Nem lenne jó úgy ébredni.

Enikö! Nekem endo mütét után fél évig kellett mindig olyan gyógyszert kapnom (tabletta v. szuri) amitól nem volt ciklusom, vérzésem se. Pont ez volt a lényeg, hogy attól elmúlik. A Kaáliban januárban láttak egy cisztát, akkor kaptam fogigátlót a doki meg mondta, hogy ha nem múlik el a köv. ciklusra, akkor folyt. kell, szerencsére eltünt. Tesodnak gondolom nem ilyen egyszerü, de azért felmerült benne, próbálták-e a ciklusát leállitani? Ez komoly hogy erre a szép kislányra nem néz rá az apja? Remélem ironikusan irtad, és nem az van, amire gondolok. Ha igen, akkor meg (már bocs) de egy nagy barom! Én jól vagyok, köszi, januárig várni kell, mert már csak 2 lombik maradt és most sokkal több pénz kell rá, igy én mondtam a dokinak muszáj várni. Amugy is lelkileg is jót tesz most. Bár sajna soká lesz még január. Ja nyáron UH, ha endo nött, akkor megint mütét, ha nem annyira, akkor csak szuri 3 hónapig. Ja meg jelentkezünk örökbefogadásra, ugyis éveket kell várni.

Enikö! Nekem csak nagyon erös höhullámom volt a gyógyszerektöl, a hajam is le kellett vágatni, mert annyira izzadtam mindig.

Zsófi! bocs, de tesom mondta, ök ugyanis most is járnak hétvégén a babával uszni. Tegnap mondta, hogy vas. 8-ra kell menni, én csak továbbitottam. Akkor nem tudom mi az igazság, az usziban biztos meg tudják mondani.

Ildivel mi van? Tudja valaki?

Zsófi! akkor már te is a célegyenesben vagy! Nagyon aranyos a hugod. Én tök élvezem, hogy itt kigyönyörködhetem magam.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Flóci ma teljesen kisétálta magát.A corában voltunk és nem vittünk babakocsit, ha mászkáljon. A plüss állatoknál álltunk vagy fél órát.

Lara: De ügyi Hangi. Nem sokára mondatokat is fog mondani.

Karmen: Azért nem semmi amin keresztül mentél. És ezek miatt nem lehet természetes úton babátok. Jó hogy ilyen pozitívan fogod fel a dolgot.

Zsófi: Nagyon aranyos Panka.

Enikõ: Nekünk sem volt egy fiú nevünk sem, még a szülõszobán sem. Most sincs.

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Banita és Fanita: Boldog név napot kívánok! Persze csak akkor, ha tegnap tartottátok.Kép

Gabi3
inecsg

Sziasztok

Tegnap nem voltam, és még nem tudtam visszaolvasni.

Aniták, nagyon boldog névnapot kívánok, kicsit megkésve. Kép

Gabómamó, te milyen magnézium bogyót szedtél?
Ha jól emlékszem, te írtad, hogy nem a MagneB6-ot. Azt olvastam, hogy fenyegetõ vetélésre is jó a magnézium, ártani biztos nem árt.

Gigi
gigi1

Gigi,

magnezium Citricum a neve. Csak receptre lehet kapni. 90 tabletta ara kb 90 forint es 3x1 et jo belole szedni, igy 1 honapig eleg. Nekem a nogyogyi irta fol mindig. es tenyleg jo aveteles ellen, meg a k8isebb gorcsokre.
gabomamo

Szioasztok!

Tegnap megint megpróbáltunk egy mikromilligramnyi almát.
Eredmény: még sokkal sokkal nagyobb hányás.
Azt hiszem felfüggesztem a próbálkozást egy idõre.
Alvás szinte nulla. Én meg hulla vagyok. Ráadásul egyáltalán nem marad meg egyedül. Még a wc-re sem tudok kimenni, Mert reklamál. De torkaszakadtából ám.
Na megyek Ha véletlenül elszundizik ,ami szinte reménytelen, akkor jövök.
Nina
nina74

Gabómamó, köszi.
Akkor marad a Magne B6 (csak drága), ha legközelebb megyek dokihoz felíratom.
A patikamagazinban olvastam, hogy jó vetélésre, és nálam sajnos olyanok a tünetek.

Gigi
gigi1

Gigi,
nekem is kellett szednem. Tényleg jó a görcsökre is. AB6 meg a háynásra, hányingerre. Kitartás!Kép

A gyerkõcök miért a tiszta pelusba szeretnek rottyantani???? Most cseréltem le, és nem egyszerû dolog nálunk már a pelenka csere. No, megyek mert nincs éppen rózsa szaga.Kép
Ágci

Kép
Ágci

Ágci: Ez nálunk is így szokott menni. Ma reggel is így volt. Kép

Szerintetk mielõtt babás lennék újra, érdemes szedni valamilyen gyogyót. Pl: Folsavat, Maternát? Flóra elõtt szedtem Maternát.

Gabi3
inecsg

Gabi,

szerintem szedjel az elozmenyek miatt. Mielott Jazminal teherbe estem, szedtem a Folsavat egeszen 12 hetes terhesig. Vitamint nem mertem, nehogy nagyon nagy baba legyen. A vegefele mar szedtem a Maternat, mert alig hiztam. Tavaly februar-marciusban beszedtem 2 doboz Elevitet aszoptatas miatt. Mikor megtudtam, hogy ujra terhes vagyok beszedtem 3 doboz Elevitet. Mar nem erdekelt, hogy nagy lesz. Inkabb nagy, mint kicsi, Gondolom ezzel te is igy vagy. Folsavat kulon most nem szedtem, mert az elevitben van eleg. Szerintem a maternaban is.
g.
gabomamo

Köszi Gabó! Megkérdezem a szomszédunkat (gyógyszertárban dolgozik) hátha van újra Multivitamin Terheseknek. Az ugyanaz mint a Materna csak olcsóbb.

Gabi3
inecsg

Szijasztok!

Zsófi! Tök aranyos Panka!

Gabi3! Megkaptátok már az árajnálatot a Szház-tól?
Szerintem érdemes szedni már a terhesség elött vitamintablettákat. Ártani tuti nem árt. Én szedni fogom majd az Elevitet, de a Materna is ugyanaz.

Gabomano! Dehát egy magzat nem a vitamintablettától hizik meg, abban nem sok kalória van, mondjuk nullaKép

Szijasztok, Lara
lara

Katicabogár! Most találtam a netem, hogy a Szent Imre kórházban van otthonszülö szoba. Tel. 464-8737) legkésõbb 36. hétig lehet jelentkezni. Ha érdekel nézd meg a weben is: [url=http://imreszul.itx.hu" TARGET="_top]http://imreszul.itx.hu[/url]

Gabi3! Nem mindig vagyok optimista, de muszáj annak lenni. Nekem genetikus javasolta a tervezett terhesség elött min. 3 hónappal szedjek Elevitet. Igy évek ota folyamatosan szedem Kép Ha árulják akkor engem is érdekelne, mert az valoban olcsóbb, de én se jutok hozzá. Megirnád hogy hol lehet kapni?

Nina! Szegény, akkor etesd mással, nem tudsz mit tenni. Remélem végre elfárad és te is pihenhetsz!

Gigi! A Kaáliban is szedetik a MagneB6-ot, napi 2 szemet.
Én 50 db-t vettem kb. 1000 Ft. Nem olcsó.

Én csüt.látogatom meg Edelweiss-t, elviszem Csillust is, remélem ellesz velem pár órát (még sose probáltam)

Karmen
karmen

Karmen:
Mond meg Edelweissnak, hogy üdvözlöm Õket. és azt is, hogy néha hirt adhatna magukról. Biztosan szép nagy már a picike.
Nina
nina74

Lara:Még nem kaptuk meg az árajánlatot.Kép Remélem a beígért pénteki határidõt brtartják, különben nem sokat fogunk velük foglalkozni. Ha így csinálják a házat is...

Karmen: Neked ez az igazi neved? Ha igen akkor neked is boldog névnapot. Ha lesz Multivitamin szólok, bár elég kevés az esélye, már egy éve hogy kivonták a forgalomból.
Edelweiss tényleg bekukkanthatna néha.Üdv nekik.

Gabi3
inecsg

Sziasztok!
Még nem kötötték át a telefont, úgyhogy csak internetkávézóban vagyok, de rohanok, bocsi.
4 cm-s a méhszájam, ma voltam dokinál. Vasárnap még 2 cm volt. De fönt van még, szerinte jövõ héten lesz baba. Mondtam neki, hogy szerda után szeretném, vagy szerda is jó, kb. 11-tõl. Csak mosolygott.
Azt mondta, hogy ha már csak kicsi jelét is látom a szülésnek, még ha nagyon kicsi is, azonnal telefonáljak, mert Lili nagyon gyorsan született, és nem szeretné, ha úgy telefonálnának neki, hogy 3 perc múlva itt a gyerek. Kép
Mennem kell, majd ha lesz telefonunk, rendesen visszaolvasok.
Ildianyu
ildianyu

Gabi3! Nem, Erika vagyok. De most volt a szülinapom, igy ha köszöntöttek, nem hiába. Nekem azt mondták itt, hogy most nem kaptak az országba, mert ezt Kanadában gyártottak, csak itt csomagolták v. forgalmazták. Valamelyik. Kár, mert olcsóbb és több volt benne a folsav. Kiváncsi vagyok, tényleg mikor kapod meg az árajánlatot. Szerintem se komolyak, ha nem tartják a határidöt.

Nina! Mondtam már neki, de látom csak nem ir.

Hú, Ildinek már nagyon kevés ideje van. Remélem a vizsga is jó lesz, dupla öröm.

Karmen
karmen

Gigi!

Lehet Kapni a Magnézium citriciumot recept nélkül is, én is azt szedtem. Így 134 Ft/10 db. Ha szükséged van rá, nekem van pár doboz, azt hiszem talán négy, nekem már nem kell, szívesen odaadom ingyen.
Holnap Szegeden vagyok 10-tõl estig, beviszem magammal, hívj fel, ha kell. A számom:70/512-1910

Lányok!
Mindenkinek szól, hogy a babaklubb elmarad Pénteken, mert aki vezeti, azt hiszem Vera, kórházba került. Így már csak szeptemberben lesz.

Voltam ma Sikónál, minden Oké, holnap Ctg, Uh, méhszáj:2222!
Azt moondta, szerinte ebbõl hamarosan baba lesz!

Puszi mindenkinek:
Zsófi(36!!!!!!!)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ildi: De izgi. Ügyi legyél a vizsgán. Akkor villámszülésre készültök.Kép

Zsófi: De kár hogy nem lesz klub!Kép Mi a baja a Verának? Már múltkor sem volt. Miért nincs nyáron is klub? NÁlad is sûrûsödnek a dolgok!Kép Jövõ ilyenkor értem is izgulhattok!Kép

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
ha nem lesz pénteken, nincs kedvetek eljönni hozzánk 10 körül?

Az udvarban van csúszda, hinta, homokozó, ami felett van sörsátor, úgy hogy nem tûz oda a nap, le lehet ülni székekre, akár még plédet is vihetünk le. Lehet motorozni, labdázni. Az udvar minden oldalról zárt, szinte belátható, nem tudnak messzire elkobászolni a gyerekek.
Nos? Jöhetnek babások, pocakosok.

Ágci

Kép
Ágci

Ágci: MI megyünk! Többiek gyertek ti is!!!

GAbi3
inecsg

Sziasztok,
tettem fel új képeket:
[url=http://uk.geocities.com/pergera/major" TARGET="_top]http://uk.geocities.com/pergera/major[/url]

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok

Zsófi, köszi a felajánlást. Kép
Én is ilyet kaptam recept nélkül tegnap a patikában, de adtak volna olyat is, mint amilyet Gabómamó szedett, csak átalakítás maitt nem volt laborjuk.
Panka angyon aranyos a képeken.

Ildianyu, remélem a babóca megvárja jövõ szerdát, ahogy eltervezted. Kép

Lara, jó kis beszélõkéje lett Hangának.

Nina, nagyon jól mutat Vanda abban a hatalmas csónakban. Kép

Gabi3, engem is érdekelne ha van olyan vitamin.

Én úgy tudom, hogy ezek a multivitaminok biztosítják a babának, hogy optimálisan kifejlõdjön, azért lesznek tõle "nagyok". Kép

Karmen, üdvözlöm Eddelweisst, meg a picit is.

Gigi
gigi1

Képzeljétek olyan történt, mint még soha.
Volt egy kis dolgom, kénytelen voltam Vandát betenni az ágyikójába.(ahol persze utál)Addig nyavajgott, mig magátol el nem aludt. Ráadásul hasonKép Vicces. Mikor hirtelen csönd lett, rohantam befelé, hogy mi történt. Nem is gondoltam volna, hogy elaudt. Habár ma még csak tiz percet volt képes produkálni öt óra óta.Kép

Ágci:
Szivesen elmegyünk, csak ird meg légyszi hogy hova is.Kép

Ildianyu:
Szoritok, hogy kibird szerda 11igKépKépKép

Kaptunk tegnap kölcsön egy rugós hintát. Vandának nagyon tetszik. Ugrál mint egy kis nemistudommicsoda. Olyan aranyos. Jó nagyokat nevet hozzá.

Még mindig hason van.
Na megyek mosogatni.
Nina
nina74

Sziasztok!

Voltam ma Ctg-n, meg Uh-n is. Annyira tündéri dokim van!!!!
Mindenhova elkísért, majdhogynem fogta a kezemet a ctg alatt:-))))))) (Jó ez már túlzás)
15 percig nézte a babót az Ultrahangon!
Már azt hittem vmi gond van, de csak jó alaposan mért...
meg szar volt a gép:-))))
Adatok:BPD: 91,6mm, Fronto:110 mm, Thorax:93,2 mm, Femur 71,5
Képzeljétek, a ctg-n elaludtam!!!!
Dokibácsi elintézte, hogy a legjobb gépre kerüljek, ahol nem kell neked jelezni a magzatmozgást, és hát nagyon fáradt voltam...KépKépKép
Arra ébredtem, hogy Bencus le szeretné rúgni a vizsgálófejetKép
Le is kellett halkítani a gépet.
:-)))))

Zsófi(36+1)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok,

Nina,

tobbx ki kell probalni a kisagyat. Rakjal bele jatekot, stb..
Na 1 kicsit cukkollak. Simi ma szinte eddig egesz nap aludt. (tegnap kapott oltast)Mondjuk Jazmin kitesz kettojuk helyett. Remelem Simi ejszaka isfog aludni, nem hiszi aztr most, hogy ejszaka van.

Zsofi,

vegulis minden gyogyszert lehet venni recept nelkul, de nem mindegy, hogy mennyi? A Magnezium citricium receptre 1 doboz 10 forint korul van. Latom, hogy recept nelkul 134 forint. Tobb mint 10xrese.

Jo nagy lesz a babokad!!! Lehet, hogy nektek is kicsi lesz a teso kocsi?

Gigi,

en is errol a gyogyorol beszeltem.

Agci,

jo vagec Gabo.!!!

Lara,

igen nem a vitamintol magatol hizik a baba, hanem ahogy olyan szepen leirta Gigi.

nu csok mindenkinek,
gabomamo
gabomamo

Rita jól van, a baba is. Ma volt a sziv Uh, minden rendben.

Üdvözöl mindenkit, majd jövö héten megy a céghez akkor fog irni.

Lányok! csak ugy felmerült benne, ahogy tegnap azt az otthonszülö részleget olvastam. Minden filmben és a tesom videóján is azt látom, hogy szüléskor az anya egy ágyon fekszik, lábai a magasban, kiszijazva. Ez komolyan igy van??? És ha én nem akarom hogy felemeljék, pláne hogy szijazzák? Nekem ugyanis a csipömmel van gond, és lehet hogy megint begörcsöl vagy kiugrik. Ezen most idegeskedek, hogy megy ez Szegeden? Köszi.

Karmen
karmen

Karmen,
de hogyis szíjazzák ki. Ez valszeg vmi régi dolog lehet. A klinikai szuper szülõszobán, egy nagoyn jó hiperszuper ágy van. Ezt minden féle pozicióban lehet állítani, sõt még a derekadnál is felfújható, hogy még kényelmesebb legyen. A kórházban nem tudom, de ott is modern a szülõszoba.

Gabi3,
te kérdezted, a klinikán én úgy tudom van szülõszék, de nem igazán szeretik az orvosok, szülésznõk, nehéz a szülés levezetése. Azonban, ha legközelebb ki akarod próbálni érdemes elõre beszélni róla. DE valszeg lebeeszélnek majd róla.Kép

Zsófi,
jöttök ti is pénteken?

Ágci

Kép
Ágci

Karmen ,

nem kiszijazva, hanem beleakasztva vmibe.

Valaki irta a multkor, hogy mindig fekve szulunk. En ugy emlexem, hogy a szules maga ulo helyzetben van. Vagy nem jol emlexem?
g.
gabomamo

Sziasztok!

Nina: Na látod menni fog az egyedül alvás. Hogy egy kicst éán is cukkoljalak... Flóra ma fél 12-tõl aludt fél 3 -ig, ez összesen 3 óra!!Kép

Ágci: Úgy is beszélek elõtte a szülésznõvel, a doki bácsi meg szerintem elég rugalmas. Biztos kipróbálom, de az tuti hogy nem akarok még egyszer szülõágyon feküdni.

Karmen: Az én lábomat is feltették, lábzsákot húztak rá. Nem is igazán fekve szültem, hanem inkább félig ülve, két nagy párnát nyomtak a hátam mögé.

Zsófi: Jó nagy bébi lesz ez a Bence.Kép

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Most rövid leszek, mert holnap megyek vizsgázni, és tanulnom kéne!

Gigi,Gabi3!
Köszi a névnapi üdvözletet!

Karmen!
A 2-es kórházban is, és a klinikán is modern, dönthetõ szülõágyak vannak. Nekem mindkét szülésem félig ülõ pózban zajlott, a lábaim fel voltak húzva, de nem voltak kiszíjazva!

Ildianyu!
Beszéld meg Dorkával, hogy 1 hetet még várjon, aztán bármikor jöhet!Kép
Kiheverted már a költözést?

Nina!
A múltkor azt írtad, hogy lehet hogy Vanda azért kér olyan sûrûn cicit este, mert nincs cumija. Nem akarlak elkeseríteni, de Bálintnak sincs cumija, és éjszaka 1-szer ébred fel szopni. (De volt olyan idõszaka is, hogy aludt este 8-tól, reggel 8-ig.)

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Gabi3,
azért az a modern ágy, teljesen más mint a sima.
Ágci

Kép
Ágci

Zsuzsófi! Õrület, milyen kicsike a világ! (Ja, azért kukorékolok ilyen iszonyat korán, mert szörnyû migrénrohamom van, nem tudok ilyenkor feküdni - mert akkor azonnal hányok. Valamivel le kell magam kötni, különben belezizzenek. Havonta egyszer ezt sajna át szoktam élni.)
Szóval Zsuzsófi! Beszarás, komolyan! Miután tegnap voltam CTG-n és UH-n, és miután a tegnap délelõtt szinte végig azzal telt el, hogy az uh elõtti klinikai folyosón mindig a Te nevedet szólítgatták, rögtön meg is jegyeztem a neved. Megjöttél, mellém ültél le, jött a dr Sikovanyecz, kérte a papírodat, majd valahová elmentetek. Én megjegyeztem, hogy Zsuzsi vagy, mert legalább ötször mondta. Ezután szólítottak CTG-re, mondtam a nõvérkének, hogy "valahová lementél valami vizsgálatra". Amikor jöttél, én voltam az, aki szólt neked, hogy már szólítottak. Emlékszel? Világosbarna kertésznaciban ültemKépKép Aztán még vagy háromszor téged keresett a fél Klinika, mert az uh-ról kerestek, amikor a CTG-n voltál és fordítva KépKép Most meg itt bambulok, nézegetlek titeket, az általad beküldött képeket is, és leesett a tantusz. Na mit szólsz, milyen kicsi a világ?

Petra
(38+2)
petra28

Banita:
Egy jó nagy kalappal...
Majd írd meg hogy sikerült.De tuti jó lesz!
Nina
nina74

Sziasztok!

Petra:És mitõl van ilyen csúnya migréned? Mielõtt kismamó lettél akkor is volt?

Ágci: Na persze, hogy jobb a modern ágy. Nem is mondtam, hogy legközelebb is azon akarok szülni!Kép A sámlin vagy a hiper-szuper szülõágyon.

Anita: Jó vizsgázást! Ügyi legyél!

Gabi3
inecsg

Szia Petra. Na azért ne szarj be, nem nehéz itt Szegedébe összefutni, mivel csak két kórház vanKépKépKép

Emlékszem rád, hogyne tenném:-)
Meg arra is, hogy Sikó drága úgy össze tud kutyulni mindentKépKépKép No mindegy végülis 1 óra alatt végeztem az Ultrahanggal, a Ctg-vel, meg a laborral. Ez jó, nem?
(Ja úgy, hogy nem volt idõpontom)

Amúgy képzeld el, most számoltam össze, hogy a 4D-s Uh-n kívül kilencszer voltam Ultrahangon!!!!
(És még ez is kevésnek tûnt)

Amúgy rezd magad szerencsésnek, hogy hallhattad, hogy Zsuzsinak hív, mert nem sokszor van benne részemKépKép
Általában csak Emese vagyokKép Mind1, családban maradKép

Amúgy nagyon örülök, hogy megismertelekKépKépKép

Képzeljétek, tegnap este olyan depi voltam, hogy még a pizzámat se tudtam megenni, ok nélkül ordítoztam az én drágámmal, hogy miért jön ilyen késõn, közben pedig a gyerekszobát csináltaKép

De hála Istennek, nem haragszik, csak megjegyezte reggel, hogy mostmár tudja mit jelent egy terhes nõvel élniKépKépKép

Zsófi(36+2)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ágci, mi nem hiszem, hogy tudunk menni holnap, de még megpróbálom megoldani, jó?

Zsófi(36+2)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nina,

Simi ejszaka masfel orankent szopizott!!!

g.
gabomamo

Gabó, te szegényKépKépKép

Ez nem semmi.

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

El voltam veszve egy kicsit,mert nem voltam valami jó állapotban,a net meg olyan lassú volt,hogy 1 óra alatt adott be egy oldalt,úgyhogy nem bírtam kivárni.
Most meg alig gyõztem végig olvasgatni benneteket.

Zsófi: akkor te nagyon jól jártál,mert én a ctg aláíratására vártam rá 1 1/2 órát mert mûtõben volt.
Én mindig kifogom,hogy ezren várnak rá vagy épp mûtõben van!Így uh.-t nem is csinált.Pedig ideje lenne.
A baba szívhangja egy kicsit leesett a 35-40 perces ctg alatt,de ezt is telefonon beszéltük meg mert annyira nem ért rá,mert már ment is vissza a mûtõbe...Kép

Remélem mikor szülök lesz ideje rám!
Úgy néz ki a szülésznõ is elutazik 10 napra...
Bár úgy érzem Dani megvárja a kiírt idõpontot.
Egyenlõre semmi fájást nem mutatott a gép..9-10-en volt végig.
Vagy nem ezen múlik?

Anita:Ma van a vizsga,ugye,szorítok érted!

Ágci:Szoptatás ügyében akkor fordulhatok hozzád,ugye?
17 nap a kiírt napig.Utánna számítok Rád!köszi!

Ildianyu:De jó, te most már tényleg hamarosan látod a kislányodat.Gondolok Rátok!

Ja,ctg.-n olyan jó kis történeteket meséltek,hogy fél napig hagyták szenvedni az anyát,de õ már sokkal hamarabb könyörgött,hogy nem bírja tovább s még sem csináltak semmit a végén tizenvalahány óra szenvedés után megcsászározták.A csaj jó pár évet öregedett,s teljesen kikészült...
S ezt nagy fennhangon mesélte az egyik benntfekvõ a másiknak.
Jó volt hallgatni,fõleg így elsõ babánál...

Na,puszi Mindenkinek!

Erika
Erika

Sziasztok!

Ágci!
Nem lehetne jövõ hétre elrakni a találkát, mert holnap mi is elmentünk volna, de bejelentkeztek hozzánk Lili kis barátnõje és az anyukája, meg az is lehet, hogy jön a papa Liliért így nem tudnánk menni! Hozzátok szívesen megyek, mert tõletek gyorsan haza tudunk menni, ha bármi gáz van Kép

Lara!
Jó, hogy láttalak benneteket, bár lehet, hogy nem sok értelem tükrözõdött az arcomon Kép!

Karmen!
A klinikán félig ülõ helyzetben lehet szülni, csak a lábadat teszik fel a kelengyébe és letakarják, de beszéltem olyan anyukával aki, ezt nem kérte, hanem õ tartotta a lábát szülés közben. Lehet választani, de hidd el amikor már odaérsz a kitoláshoz már egyátalán nem érdekel, hogy a lábad hol van csak bújjon már ki onnan!!! Kép

Na legyetek jók!
Éva
vevike

Sziasztok,

igaza van Evanak, amikor fajasok vannak mar minden mindegy. A lenyeg csak az, hogy minel hamarabb tul legyeunk rajta. Kulonben a legjobb a dologban, hogy vannak a nagy fajdalmak es amikor kibujik a babo, mintha elvagtak volna az egeszet.

kulonben udv Eva, mi van veletek? gyozod a dolgokat? Neha huzos, nem? Anna szopizik szepen? Ejszaka is? Hasfajos meg? alszik mar eleget nappal?

g.
gabomamo

GAbó:Akkor ma kész vagy.

Erika: Ki lesz a szülésznõd? De jó hogy választottál! Az ijeszgetõs történekeket meg meg se halld!

Éva: DE jó hogy írsz!
Ebben igazad van, ott engem sem igazán érdekelt, hogy még ki sem bújt a Flóra és már jött volna takarítani, de még össze sem voltam stoppolva. Jó mi!

Gabi3
inecsg

Gabomamo:
Nálunk is kb ez volt az éjszaka. Már nem is számolom, hányszor ébredünk fel. De mégf szerencse, hogy visszaalszik.
Nina
nina

Gabi,

nem vagyok kesz, teljesen hozza vagyok szokva.

Kulonben meg vmelyi nap azt csinaltam, hogy Simon reggel 6 utan nem akart visszaaludni, beleraktam az autosulesbe en meg aludtam meg 7ig. Jazmin ma negyed 8 korul kelt fel, feloltoztettem, es en aludtam meg kb. 9ig. Jazmin neha rammaszott, stb, jol el volt. Simi persze aludt.

Nina,

Simon is visszalszik meg egyenlore. De ami kesik nem mulik......

g.
gabomamo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?