Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! (Szia Lorcsi!)
A 7vége nagy részét anyósoméknál töltöttük, azért nem tudtam írni. Meg hugom általában ráül a gépre és örülök ha este leszáll róla. Tinédzserek.... :)

De lényeg: Pici lányunk lesz!!!! IMG]http://i55.photobucket.com/albums/g139/Kumiko1986/S6300816.jpg[/IMG] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lili bújócskázik. :lol: :lol: :lol: :lol:
Egész végig a pofija előtt tartotta a kis kezét. Pedig a Uh-s nőci bökdöste rendesen. Makacs mint az anyukája és nem volt hajlandó elvenni a kezét. :lol:

Kép
móni86
 
 


Kép

Kép
móni86
 
 


Jaj Lego: szopipárnát itt 7000ért láttam (ez a legolcsóbb). de a neten találtam, mi ott rendelünk ágyneművel együtt. Van két méret meg kétfajta töltelék (nekem a mikrogyöngyös jön be) a kisebb 3990 a nagyobb 5490. Mi együtt rendeljük az ágyneművel, így még jobban megéri: paplan, párna. fejvédő, baldachin, zsebes tároló, szopipárna 14490 ft. de ebben a nagyobb paplan meg a nagyobb szopipárna van. Van olcsóbb is. Nézd meg www.szopiparna.hu :lol:

Kép
móni86
 
 

 
 

Sziasztok!

Boo!
Nagyon szupi,hogy így haladsz egészségileg!A másik dolog,meg lehet,hogy tényleg a sors keze....

Lafi,Lorcsi!
Köszönöm a bíztatást,igazatok van,NEM lesz semmi baj! :)
Lafi,szoktál még hallgatózni? :) Egyszer sikerült teljesen elcsípnem a dobogást!Aaannyira jó volt! :D :lol: De azóta nem nagyon találom!Még jóóóó,hogy mocorog,különben ezért is kétségbe esnék! :)

Vörösbegy!
Nálatok is megy a fülelés? :) Bizti Te mindig hallod! :)

Gyomorégés:Hát nekemis van rendesen!Emőkével is volt,most is van!Paprika,paradicsom,paprikásszalámi,pedig olyan jót tudok "falni" belőlük! :lol:1-2 rennie megoldja a problémát! :lol:

mazsolasyl
 
 


Mazsola, hát nem hallgatózom, feladtam..........sohasem találtam meg, majd tán ha nagyobb lesz, ismét megpróbálom!

Nekem is ég a gyomrom, ill nem is a gyomrom, hanem jön vissza az epém a számba vagy micsoda.....erre is jó a rennie???
Vendég
 


Lafi
Szerintem az nem az epéd,hanem a gyomorsavad! :) Jó rá,próbáld ki!

mazsolasyl
 
 


Halika!
Lehet,hogy rosszul emléxem, de mintha nem először fordulna elő velem,hog ybeveszem a Rennie-t lefekvéskor, mert nekem akkor jön elő, és éjjel arra ébredek,hogy jön vissza a savas "cucc"...
Vendég
 


Sziasztok!

Móni Gratula kiscsajszihoz.:) De szuper,az utóbbi időben szinte mindenki kislánnyal dicsekedhet.:)

Csajok,próbáljátok ki,hogy több párnát tesztek a fejetek alá éjszaka.Enyhén félülő helyzet segíthet a savas problémán.

Jelentem én totál paramami lettem. :? :oops: :oops: Nem vagyok büszke rá,de minden nap rámjön a félelem. :cry: Egyre többször...

Megyek,melegítem a kaját...mi korán ebédelünk,mert a reggeli szinte mindig kimarad...később jövök.
Vendég
 


Szép napot Csajok!

Móni, gratula a kiscsajhoz, gondoltam, hogy Neked kislányod lesz, olyan csajos anyuka vagy...

Boo, én is örülök, hogy látlak és örülök az tested alakulásainak. A szerelmi életed... hát, úgy látom ezt is a hozzád illő magatartással viseled... ezért hajrá... tudod: ahogy lesz, úgy lesz...

Én mindjárt csatolom a fotóinkat... :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Azt hiszem, hogy elfogult vagyok, mert én úgy látom, hogy Marcellkámnak csókos szája van... :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Ja:
2. kép a kukink... :)
a 3. kép a talpunk, ami már 4,9 cm...

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri, nagyon szuper képek!!!!!!Jó volt a Savoya?????Ugye jó fej csaj volt???????

Lego, jó az új tickered!!!!!!!

Nekem is este jön fel az a savas cucc..........akkor vegyem be este lefekvés előtt a renniet???
Vendég
 


Köszi Lafi!
Igen nagyon rendik voltak. Tök megijedtem, mert szombaton még fel is hívtak... azt hittem lemondják... de neeeem, csak megerősítést kértek, meg elmondták, hogy mit, hogy... Nagyon jó volt és olyan jó, hogy látom a kisfiam arcát. Tényleg igaz, hogy minden anyának szép a maga gyereke, mert én nagyon elfogult vagyok és ahogy látom a kisszáját... úgy puszilgatnám... :)

Anyukám messze lakik, az Alföld közepén, ezért ma feladtam neki egy levelet, benn a dvd-t és képeket + egy levelet, amit "Marcell írt a nyagymamájának... :)" remélem holnap megkapja anyu... és nem is sejti... :)

Az égő gyomorra azt szokták mondani, hogy sok haja lesz a babának... Lafi, Neked sötét hajad van ugye? Mert ha igen, akkor elképzelhet, hogy már most nődögél a haja...

Ti honnan szeditek ezeket a f@sza vonalzókat :?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri, igen, barna a hajam, de remélem, ezt apjától örökli, ő szőke!!!!!!

a vonalzókat:

www.babafalva.hu (de ezt te is tudtad)
www.tickerfactory.com (ilyen az enyém)
www.tickercentral.com (Legoé)
Vendég
 


Ja, amúgy Vörösbegynek kettő is van, azokat nem tudom elolvasni, mármint a felsőt, de ha rámész a tickerére és rákattintasz, akkor felmegy arra a honlapra!!!!!!!!!!
Vendég
 


Köszi!!!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri
Nagyon édes kicsifiad van!!!Zabálnivaló a pofija. :wink: :wink:
Általában ha rákattintasz a vonalzókra minden oldalt megnyit...valahová regisztrálni kell előtte (pl enyém is).

LAfi
Köszi.:) Igen,vedd be mielőtt lefekszel,de naponta többször is ehetsz belőle.

Boo...örülök én is,hogy írtál.Többen jeéeztük,hogy vajon mi lehet Veled,remélem lelkileg és testileg (és magánügyileg) is hamar egyenesbe jössz.Csupa szépet és jót kívánok Neked!
Vendég
 


Jajjj...
Csináltam egy karácsonyis vonalzót is...de már nincs elég helyem az aláírásnál. :evil: :evil: :evil: :evil: PEdig olyan jó lenne látni,hogy még x nap van karácsonyig....utána meg jöhetnek a bébik. :lol:
Vendég
 


Íme:

Kép


Még 78 :D :D :D :D :D
Vendég
 


Hello!
Konkri: nagyon szuperek a képek, és gyönyörű a kisbaba is! :D

Bárcsak az enyém is ilyem jól sikerült volna :( most jöttem haza a 4D ről, íme az adatok:
BPD: 68 MM, HC: 248 MM, TTD: 70 MM, AC: 224MM, FL:47 MM, 26 hetesnek megfelelő értékek, és Gyerekek a súlya: 1060 gr :shock:
Minden szabályos és jó...

Mindjárt megpróbálom felvarázsolni a képet. Sajna nem lettek jók, mert a köldökzsinór pont a feje előtt van, a kezecskéjét is maga elé tette :(
Vendég
 


Sziasztok!

Konnkri. mármás is mondta hogy nekem olyan lányos anyuka fejem van. :lol: :lol: A te Marcellod is naggyon ééédes. Bezzeg ő megmutatta magát. a mi Lilink meg végig ott tartotta a kezét. Az uhs nő mondta is hogy ne fizessünk a nagyobb csomagért mert róla nem lesz annyi kép amit érdemes kiírni cd-re. :P Majd még szeretnénk elmenni 1x valamikor később pár percre hogy egy kicsit jobban megmutassa magát. :lol: :lol:
Nekem teljesen mindegy volt mi lesz de most úgy örülök. Már tudom hogy pici lánykám van a pocimban. Apája már azon gondolkodik, hogy hogyan kergeti el a fiúkat. Anyum férjével már szövetkeznek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyomorégésre a kamillatea is jó. Bár én nem bírom meginni, nem szeretem... :? Nekem nem ég a gyomrom hanem egyre többször fáj. :cry:

Majd ha visszakapom a DVD-t (anyósoméknál van), akkor megpróbálok még jobb képeket varázsolni. :roll:

Kép
móni86
 
 


Jaj Lego:mitól félsz "paramami"? :lol: Nekem most épp egy nyugodtabb időszakom van. (kopp-kopp-kopp) De egyébként én is tudok parázni mindenen. Nem'tom mi lesz szülés után de nagy ívben el akarom kerülni a depressziót. :oops:

Kép
móni86
 
 


Blongyi hol vannak a képek??? :)

Én tök furán érzem magam a nem kérdésben, mert ugye picit jobban szerettem volna lányt... mert tudom, hogy mit és hogyan kell vele csinálni és hasonló, de most hogy tudom, hogy fiú... hát nagyon boldog vagyok, főleg hogy már ennyi mindent tudok róla és az ilyen uh-k alkalmával, a mocorgásiból, a mindenfélélből már a személyisége is kezd kialakulni bennem.

Nekünk már lassan minden meg van, illetve a nagy dolgokra vannak jelentkezők... pl mamám és keresztanyám meg akart lepni babakocsival, így sopánkodtak nagyon, hogy lecsúsztak róla, ezért jött a következő a listán, mondtam, hogy ha mindenáron adnának valamit, akkor egy utazó ágyat szeretnék, na erről anyukám csúszott le, aki így megnyerte a fürdetős cuccokat, na erről anyósom csúszott le, aki így az ágynemüt és hasonlókat vállalta be. Ezen kívül kis apróságok hiányoznak már... :)
Amire még nagyon vágyok az egy f@sza bundazsák. Van egy overálunk, de az fehér és nem orkán, igaz pihe-puha, de én szeretnék egy bundazsákot, de nem 6-7-8 ezrekért. Ahol vettétek a babakocsit, ott kin az valahol, ott volt is 3000ért, de hát senki se megy arra... :(
Én ha megyünk vásárolni mindig veszek rucit a kis Marcinak. Erre nagyon ajánlom a Corát és az Auchant!!! nagyon jó akciók vannak. a hétvégi termés pólók 150, 200 ft, vászon naci 500, 800 ft. A kislány rucikról már nem is beszélek. Ja és még a kikában is találtam plüs rugit 990 ért! Én így vásárolok apránként. És ha ilyen alkalmakkor nem tudok szétnézni és venni valami dögös pasis rucit jó occón, akkor bele vagyok betegedve. És a legjobb az egészbe, hogy mivel kiffiú, így az uram is folyton véleményezi, hogy melyik ruci felel meg egy pasi izlésének. Én nézem az árat, az anyagát, a típust és ő dönt a végén... :) Ja mákom van vele, hogy mindig szó nélkül mehetünk vásárolni. Rendes ember :).

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


egy icipicit az elején én is jobban akartam lányt. Aztán már csak az volt fontos hogy egészséges legyen. Apukája persze fiút akart, de most hogy tudja lánya van....szerintem egyre szerelmesebb lesz a pocimba. olyan édesen beszélget vele. :lol: Anyosóm is nagyon örült. 4 fia van. Amamájának van 7 unokája mind a 7 fiú. :lol: Szóval most örülnek a pici lánynak.

Hát nekünk egyenlőre a babakocsi meg a hordozó van meg. De anyumék már bevállalták a kiságyat, mamim ágyneműt, játszószőnyeget meg kiskádat. Anyosóm meg a ruhákat. De ha megyünk valahová én is mindíg megnézem a babaholmikat. Bundazsákot én is szeretnék. Meg hálózsákot is. Kaptunk nászajándékba egy pihe-puha takarót. Van rajt cipzár meg patent és átalakítható ilyen bundazsák félévé. Jó meleg. Abban hozzuk majd haza a kórházból Lilit. :lol:
Az én párom is nagyon édes, ha vásárlásról van szó. Csak a rószaszín mániám nem fekszik neki nagyon. De ezt is tűri. De nem lesz ám minden rózsaszín. majd tűrtőztetem magam. :oops: :roll:

Kép
móni86
 
 


Hali!
A pipa majd megesz :twisted: vérnyomást sem mérek :lol: a "nagy" gépem nem nyitja meg a DVD-t. A laptop megnyitja, 2 progim is van rá, de a WMP-el nem tudok szerkeszteni. Majd még egyszer nekidurálom magam.
Vendég
 


Konkri! Neked mekkora a súlya? :roll:
Vendég
 


Blongyi! Nincs Movie maker a laptopodon? Én azzal szoktam szerkeszteni a videókat. A Start menüben kell lennie a Minden programnál (ha XPd van).

Kép
móni86
 
 


Köszi Moncsi! megnézem
Vendég
 


Media playerrel nem mükszik????Én azzal szotkam!
Vendég
 


Blongyi, mi súlyra kisebbek vagyunk mint ti:
866g = 25 hét 4 nap
bpd: 6.82 = 27h 3n
ofd: 8.31
hc: 24.35= 26h 3n
ac: 20.28= 24h 6n
fl: 4.99= 26h 6n

A súlyát leszámítva nagyobbak voltunk mint az idő. ami kiugróan kics az a súlya és a poci mérete... :( szegénykém kis sovánka :( a feje meg jó nagy :( ajaj, milesz így anyuval???

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Én is azt hittem, hogy soványka az enyém..erre tessék...de szerintem én most váltok a 27.hétbe..az UH szerint 26 hetes, a felső súlyhatáron vagyunk.. :roll:
Vendég
 


Mi pont a korunknak megfelelőek vagyunk (pár nap eltérésel), szerencsére. Bármi hozzátok képest még picikék vagyunk. :lol:

633g
HC= 22,8 cm 24 hét 1 nap
AC= 18,93 cm 23 hét 5 nap
FL= 4,18 cm 23 hét 4 nap

Kép
móni86
 
 


De jó méretek.:) Szerintem még nem kell aggódni,hogy a feje a pocihoz vagy épp súlyhoz viszonyítva mekkora. Másképp fejlődnek és még csak most kezdődött el a zsírpárnácskák (de szép szó:) ) lerakódása. :wink:
Blongyi,viszont a Te bébid biztosan nagyobb a koránál.Valószínű,hogy előbb volt a beágyazódás.

Én még nem tudok nagy értéket mondani,de Dorkával a 27+4-en 955g-t mértek...szóval tuti idősebb terhes vagy.:)

Tervezen a pesti 4D-s UH-t....melyiket javasoljátok????Mármint rendelőt...Sokat beszéltetek Hajdú drnő-ről...hozzá is lehet 4D-e menni????

Móni Neked bejött a Dolce vita??????

Vásárlás...holnaptól készítem a listát....ma megyek bnőmhöz a babaruhákért,felszerelésekért...szóval csomó mindent kihúzhatok már.
Amúgy lassan gondolni kell magunkra is és beszerezni a kh-ba szükséges holmikat....
:roll: :roll: Ez még szép futam lesz. :shock:
Vendég
 


Móni mikor volt az utsó mensid?
Vendég
 


Lego, igen, hozzá is lehet sőőőőőőt én csak hozzá megyek most, van a praxis magánrendelő és az istenhegyi magánklinika.

Blongyi, van valami táblicsku, hogy mekkora súly az ideális???Megnézném....
Vendég
 


Nekem most közel egy kiló lehet??????????
Vendég
 


LAfi,köszi,megnézem majd az elérhetőségét.

Itt láthatsz pár dolgot a 28.hétről (is)
http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/28
Vendég
 


Lafi, sztem a tiéd, már nagyobb mint 1 kiló... :)

Én is láttam a 4d lapon több rendelőt... mivel még nem volt tapasztalatom, így jónak találtam a savoyást is, de ahogy néztem a praxist+ a híre... sztem is jó lehet...

Lego a vonalzódon a kiscipő... akarok venni Marcellnak kiscipőt... de mit tudom én mekkora kell, ha most 5cm a tappancsa... hisztis vagyok és fáj a fejem!

Csajok ti meddig dolgoztok? Én halottak napjáig... :( morbid mi? De ez már csak 4 hetet jelent! Aztán esküvő... :) aztán karácsony...
Jaj én olyan, de olyan szerelmes vagyok! De most jobban szerelmesebb vagyok a fiamba!

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Konkri, én dec 1-ig!

Amúgy meg én mán annyi 4dsen voltam, hogy ihaj!!!
istenhegyi, savoya, praxis....próbálgatom őket, de eddig mind bejött!!!!kivi vagyok a praxisra nagyon, még 12 nap és megyünk!!!
Vendég
 


De Lafi, ha jól emléxem, vagy nagyon banga vagyok, mintha Hunorról nem is láttam volna fotót... ???

Én november 1 után már nem akarok dolgozni, az még 10 hét a szülésig, jó esetben + ugye esküvő is + a sok rohadt köcsök szarik átadni a fülledt vonaton a helyét, ma reggel is azt hittem, hogy elájulok... persze a sok koleszos hétfő reggel megy vissza és az igazak álmát alussza a vonaton, így még véletlenül se kell rámnézni... Pénteken azt hittem, hogy felrugok egy faszit, aki 40 év körüli lehett és egy hasonszőrű társának foglalta a helyet... Tolakodni meg nem igazán merek és nem is szeretek... én nagyon féltem a hasam... ja a múltkor a folyosón a kalauz is jól összepréselt, mert az az igazi hordó hasú fajta volt és hát hiába áll mindegyikőnk lapjával a folyosón, még is Marci bánta a tovább haladást... :( egy 8 hónapos terhes mellett ne is tudom hogy fért volna el ez a kalauz... :?

Blongyi, mi újság a Te fotóiddal?

Én is próbáltam az előbb több fotót összeszedni, de ez a médiaszerkesztés elég rejtelmes... :?

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


deeeeeeeeeeeee vóóóóóóóóóóóóót!!!!!!!!!!!bár kevés mert nem mutizta magát!!!!!!!!!

jó persze, az esküvő miatt már én is mennék hamarabb, érthető,hogy te is elmész!!!!!!
Vendég
 


Lego: Nekem tetszett a Dolce Vita. 11.30ra volt időpontunk. Egy percet sem csúsztak. Az UH-s nőci is aranyos volt (nem doktornő, de érti a dolgát). Az elején alá kellet írnom egy nyilatkozatot hogy tisztában vagyok vele hogy a 4D-s ultrahang nem helyettesítheti a terhesgondozást. És nem akartak lenyúlni sem. Úgy volt hogy a 14 ezreset kérjük hogy minél több kép legyen. Aztán amikor látta hogy a kezecskéje az arca előtt van, mondta hogy ne fizessük ki a 14 ezret elég lesz a kisebb csomag is mert nem lesz annyi kép és az nem fair hogy nem azt kapjuk amiért fizettük. Szóval szerintem rendesek. Nekem tetszett. Megyünk majd még 1x.
Utolsó mensim április 24. Miért kérded?
Nekem is eszembe jutott hogy már magamnak is kéne vásárolni. Anyósomtól már kaptam köntöst meg még régebben anyutól hálóinget. Legalább ennyi már meg van. :)

Kép
móni86
 
 


Skacok! Jó pár oldalla előrébb valaki tett fel egy linket,ahol a terhességi hétnek megfelelően le voltak írva a méretek... :wink:

Konkri: mingyá befejezem itt az irodában a melót, "felrohanok" a lakásba és nekiülök fotot "gyártani" :roll:

Tegnap megvolt a gyerekzsúr és a többi szülő azt mondta, hogy azt hitték 1 hónapom van hátra, ennyit a hasméretekről :(
Vendég
 


no, nagynehezen megvannak a heteknek megfelelő méretek, itt:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
Vendég
 


most nem azért a 20-asért, de szerintem a babám méretei inkább felelnek meg 27 hetesnek,mint 26-nak :roll:

Az FL , az felkar , ugye? :oops:
Vendég
 


Az FL a combcsont. A HU a felkar. :)

Kép
móni86
 
 


[quote="móni86"]L írta:móni86ego: Nekem tetszett a Dolce Vita. 11.30ra volt időpontunk. Egy percet sem csúsztak. Az UH-s nőci is aranyos volt (nem doktornő, de érti a dolgát). Az elején alá kellet írnom egy nyilatkozatot hogy tisztában vagyok vele hogy a 4D-s ultrahang nem helyettesítheti a terhesgondozást. És nem akartak lenyúlni sem. Úgy volt hogy a 14 ezreset kérjük hogy minél több kép legyen. Aztán amikor látta hogy a kezecskéje az arca előtt van, mondta hogy ne fizessük ki a 14 ezret elég lesz a kisebb csomag is mert nem lesz annyi kép és az nem fair hogy nem azt kapjuk amiért fizettük. Szóval szerintem rendesek. Nekem tetszett. Megyünk majd még 1x.
Utolsó mensim április 24. Miért kérded?
Nekem is eszembe jutott hogy már magamnak is kéne vásárolni. Anyósomtól már kaptam köntöst meg még régebben anyutól hálóinget. Legalább ennyi már meg van. :)


Móni, nekem április 25-én volt az utolsó mensim. Hogy lehet, hogy te ennyivel előrrébb jársz? Ez a hét a mensid, vagy az uh alapján van számolva?

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Lányok, képzeljétek, az éjjel arra ébredtem, hogy iszonyúan fáj a hasam, és feszül, és majdnem szétreped. A köldököm mellett jobbra egy öklömnyi dudor keletkezett, valószínűleg a feje lehetett, biztos haránt irányba feküdt a babóca. Rátettem a kezem, a dudorra, és éreztem a szívdobogását, csuda gyorsan vert a kicsi szíve. Olyan jó érzés volt, érezni, de muszály volt elzavarnom onnan, mert nagyon feszült a hasam.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


Lego: ezt valamelyik kalkulátorral, aholmeg kellett adni a kort is. De minden kalkulátor mást ad ki,attól függ mit kell megadni. _Van ahol a ciklus hossza is kellett. De nagyjából mind a 24. hétre tippel. Jan 27, 28, 29 -re írják a születés várható időpontját. Uh szerint jan 27. És 24 hetes és 1 napos vagyok. De már magam sem tudom pontosan hol tartok ennyi dátum mellett. :roll:

Csibe: mostanában nekem is egyre többet feszül. Biztos ahogy helyezkedik. Mert érzem a kis buckát is. :lol:

Kép
móni86
 
 


Móni,
Nekem is április 24-én volt az utolsó mensi és Jan. 29-re vagyok kiírva. Nekem minden kalkulátor ezt dobta ki és van ilyen korongom is amivel a védőnők számolnak az is 29-re teszi a szülést.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?