Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Móni, köszönjük az élménybeszámolót! Nekem egyes részletek nagyon nosztalgikusak voltak, pl. a piercing is! Látod a végén még egy tetkót is beszerzel!
Csajok, én megveszek az édességért, gyorsan sütöttem egy szilváspitét (alibi duma, nem fér el a szilva a mélyhűtőben!)
Timiről tudtok valamit!?

Marcika este szokott egy kicsit nyűglődni a hasa miatt. 10 percre berakom az ágyába orditani (kitornássza magát), magamhoz veszem azt alszik reggelig. Mi sem büizünk mert folyton bealszik.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

NA még 1x bekukk, mert délelőtt hazaküldtek, hogy elég este befeküdnöm...

Andi, Ciripke jobbulást a hasfájósoknak és vmiféleképpen jobb büfizést!!

Mareknak - KITARTÁST!!! Bálint ügyes és mindent átvészel, és hát persze, hogy tetszik nekünk!

Móni, jó volt a történeted... szerintem a kiscsaj egyszerűen zokon vette, hogy őt osztották be aznap utoljára és gondolt egyet... és megtréfálta a felnőtteket!!

Amúgy tök jó kedvem van, mert a dokim már magyarországon, bár nem ő vizsgált meg, holnap reggel jön be megkukkantani... de egy nagyon alapos és türelmes orvossal volt dolgom, aki megnyugtatott, hogy Dorka összes adata (NST, UH, FLOW) tökéletes, és bár a méhszájam zárt, de majd segítenek rajta... vmi méhbevaló tablettát kapok, amitől puhul a méhszájam... :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Szia Jutta!

Már majdnem felvivtalak, hogy mi van veled! Jelentkezz, ha valami történik! Ki volt a jófej doki?
Kitartást, jó pihenést!

Ma elmentek a gyerekek mamáékhoz én meg dögre unom magam. De visszafogtam magam és nem kajáltam be az egész tepsi sütit! Sőt a vacsival is megvárom a családot! Szegények néha az agyamra mennek, de nélkülük se jó! Nem lehet nekem a kedvemre tenni!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Laci, sok sok pozitiv energiát küldök Bálintnak és Mareknak, nem lesz gond, tényleg jó kis súllyal született, minden ok lesz, meglátjátok!

Jutta, reméljük Dorka is meggondolja magát és csak kikukkant mostmár és megnézi anyukáját :lol:

Panka se nagyon alszik, kivéve éjjel. Ma délelőtt kb 6x evett fél órás szünetekkel, és most is ezt játssza. Éjjel viszont szépen alszik az ágyunkban, kb 3-3,5 óránként kér csak enni.
Most is üvölt, úgyhogy megyek is!

Móni, szép kis történet :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Én is baromira kivánom az édességet, úgyhogy megyek és csinálok egy kis palacsintát. A héten már csináltam 1x. :oops:
Remélem nem fogok elhizni, bár most éppen a terhesség előtti súlyomnál vagyok és a hasam is tökre eltűnt, pedig szülés után másnap úgy néztem ki, mintha még meg se szültem volna!

Panka elaludt :D

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Vagyok én is, csak nagyon fáradtan.
Éjjel aludtam kemény fél órát. :shock:
Hol Lilla volt fent, hol Marci. Szegényem beteg lett, köhög, lázas, náthás. :( Így kb fél óránként felébredt és sírdogált. :cry:
Lilla meg megint összekeverte az éjjelt a nappallal. Bezzeg ma megint dél óta alszik, lassan asszem felkeltem. :oops:

Móni:
köszi a szüléstörténetet.

Marek:
drukkolunk nagyon, de nem lesz semmi baj. :)

Zsu:
nekem maradt hasam, nem is kicsi és + 5 kg is a +10-ből. :cry:

Kép
Kép
h@jni

Hazajöttek a gyerekek, Betti is kezd beteg lenni, fáj a torka. Frankó, kiváncsi vagyok a Barnu mikor kapja el, esetleg a baba??
A héten már nálunk is volt palacsinta

Szerencsére nekem is csak kis hasam maradt (jó punnyadt), de hogy hány kiló azt nem tudom, pont lemerült a mérleg és olyan hülye elem kell bele, amit meg kellett rendelni az órásnál!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztook

haza jöhettünk:-)
azóta kb. negyedszerre bőgöm ki a szemem,semmi se úgy megy ahogy kéne.Maja nagyon szereti a babát ,de egyfolytába simogatná,kiáltozik neki,ugrál mellette.Bármiért rászólunk annál inkább,aztán ha balhé van együtt bőgünk,utána ölelem pecekig,most is bőgök

nem is folytatom

a szülés jó volt,a kórházi napok elviselhetőek,Maja borzasztóan hiányzott.

Bíborka a szülészet kedvence volt egyedi hajkoronájával,egy szopógép állandóan csak enne.Cumizna,már itthon benyomtam neki a cumit,mert azon bír csak elaludni,mármint cicin aztán buik agyba főbe.Akkor eszik amikor éhes,sokszor fél óránként ótánként,közbe alszik.Néha nézelődik

Ti baabáitok mit csinálnak amikor nincs szopi se meg alvás se?nézelődnek végig ?Bibi jobbára csak szopni akar,esze ágába sincs elmaradni amúgy,még a vállamra se tudom feltenni böfizni,mert elbukdácsol onnan,nem gyenge nőszemély

Marek
gratula itt is és godnolok rátok sok ++++

majd talán alakulunk,most kiltátástalan Kép
Vendég

Timi, üdv itthon!!!!
most nincs dok időm írni, de Bibinek tiszta Csibészke (mármint a Rumcájszból) haja van!!!! állat!!!! :D :D :D
a mi gyerekeink többnyire alszanak kaják közben. bár mostanában Huba egyre többet leskelődik... nemtom, mit lehet kezdeni egy 1 hónapos gyerekkel. tényleg, mit?
na, léptem Apukázni
és Timi, tényleg tök jó, h itthon és itt :D :wink:

Kép
an°°di

:D Kép Kép
Vendég

Timi! Gyönyörű ez a hajas baba! Maja miatt meg ne aggódj, bár tudom, hogy bazi könnyű ezt mondani! De minden csoda 3 napig tart, és hidd el nagyon jó lesz ez a kis korkülönbség, még ha az első fél év kemény is!
Nálunk is áll a bál. Betti beteg és ki van akadva, hogy ma apjával kell aludnia. Megy a hiszti!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Timi! Üdv itthon! Bibi gyönyörűséges csajszi! Nem csoda, hogy kedvenc volt :wink: MÉG EGYSZER NAGY GRATULA HOZZÁ!
BETTIKÉNEK jobbulást!!! Küldünk sok gyógypuszikát+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Móni, elbőgtem magam a születéstörténeteden.

pill!

Kép

Kép
katherina

Sziasztok!

Timi: jó,hogy újra itt! Sajnálom,hogy Bibit nem láthattam személyesen,de neked örültem. Tényleg,micsoda hajszerkezet. Édes nagyon. És egyáltalán nem picike.
Majci,meg megszokja az új helyzetet, és hidd el,nem lesz semmi gond.
Jutta: még egy pici kitartás és te is babázhatsz. Megy a drukk neked+++++++

Ma,megvolt a 6 hetes kontroll turka. Nem is volt vészes. Mindent rendben talált a doki hál isten. És, már vérzés sincs :D

Nálunk is palacsinta volt ma :lol: .Tök jó fej voltam. Amíg a barátnőm palacsintát sütött és mosogatott, én aludtam egyet :lol: :oops:
És, hát ma elfogyott a bárszekrényből az összes rágcsa... fölzabáltam mindent. Ez az örökös nassolhatnék meddig marad így?
Nálunk a napirend: a reggeli etetés után, általában nem alszik vissza Ádi.Küzd a kiságyba és sírdogál. A következő etetésig ölben,vagy mellettem van. Délután alszik kb 3 órát,meg mikor sétálunk. Este, képtelenség lerakni, akkor nagyon nyűgös,bármit csinálhatok vele. Aztán fürcsi és vacsi. Utánna elalszik.
Lányok! Nálatok nem szoktak a babák nyugtalanok lenni alvás közben? Ádi sokszor felsír és nyöszörög. Meg, elég nehezen ébred. Akkor is nyöszörög és rúgkapál.

Kép
Kép
gabcii

.............szal tudjátok nem nagyon szoktam itt panaszkodni....de ma nagyon sz...ul végződik a napunk!
Férjembe belejött egy idióta, Gergő az autóba. Szerencsére semmi bajuk, de az egyetlen autónk megtört!
Én nem voltam velük. Már vagy 2 órája történt, még nicsenek itthon, annyira tapasztalatlanok vagyunk az ilyesmiben, annyira félek, hogy átvágják a férjemet.
Ha nem lesz autónk, nem tudom hogy jutok be a kórházba....tiszta ideg vagyok, bőgök is..... :( :x

Vigyázzatok magatokra!!!

Kép

Kép
katherina

Na tessék! Kb 45 percet aludt, megint ébren és Apuka ölében.

Ádi fürcsizik:

Kép

Kép

Kép
Kép
gabcii

Kat!

Sajnálom, nem tudok mást mondani. Örülök,hogy a férjednek és Gerinek nem estett baja. Az autótok nagyon gallyra ment?

Kép
Kép
gabcii

Jó reggelt!

Ádi, ma átaludta az éjszakát :lol: :lol: !!! Éjféltől 7.30ig. 5 körül elkezdett nyöszörögni, innentől már kicsit nyugtalanul aludt. Viszont jól ébredt, mert nem sírdogált. Ami még jó hír,hogy 70ml-t sikerült ciciből ennie. 10 perc alatt kivégezte mindkettőt. Bekapcsolt az ipari vákum és ki is ürült a cici :lol:
Azt viszont, nem tudom, menniyre lehet tápláló a tejem, mert a 70ml szopi után, megevett még 60ml tápit :shock:
Szóval Hajni, ennyit eszik Ádi :shock: :lol:
Ő nem olvasta a szakirodalomban, hogy 150ml/ttkg a kaja adagja és azt sem,hogy 1 hónapos korban csak pillanatokig tartja a fejét, mert ő sokkal tovább, és azt sem,hogy egy hónapban kb 600g-t híznak a csecsemők, mert ő hízott 1 kg-t. Hiába, renitens a gyerek :lol:
Egy kérdés: a cumit kiköpi, a kezét meg tömi bele a szájába. Éhes lenne ???

Csajok, merre vagytok?
Remélem Juttával minden oké!

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!!

MAREK GRATULÁLOK A CSODASZÉP KISFIÚHOZ!! JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKTEK!!!

Ádi is nagyon szép! És kis husis :lol: Tündéri!!

Timi!! Sziaaa! Sajnos nem tudok semmi okosat mondani, mert még csak egy fél gyerekem van... Pedig annyira szeretnék segíteni... :roll: De biztosan mnden rendbe fog jönni. És Ciripkének is igaza lehet....

Mi még nem váltunk szét... Lehet nem is fogunk sosem :lol: Itthon van a férjem, átalakítjuk a lakást ez köti most le az összes időmet. Úgy néznek ki az ujjaim, mintha mamutbébi lennék. És csak hízom, hízom... Egyszer csak vége lesz 8)

Szép napot kívánok Nektek!!
Vendég

Sziasztok!

Ejj, ez aztán a pangás. :shock:

Timi:
Üdv újra itthon. Nagyon szép Bibi baba. :)
Nagyon hasonlít Rád. :wink:
Pár nap és rendbe jöttök, Maja megszokja az új helyzetet és ok-s lesz minden. Nekünk is kb 3-4 nap kellett, de azóta nincs gond.

Jutta:
folyamatosan drukkolunk.

Gabcii:
Ádi is nagyon édi, kis haspók Ő is. :)
Lilla akkor eszi a cumit, öklét, mindenét és kapkod ha éhes. :oops:

Pocoklány éjjel 4 óránként kelt és aludt este 9-től reggel 9-ig.
Délelött meg addig míg porszívóztam, ki érti ezt?? Kikapcsoltam és fel is kelt. :shock:
Most 2 óta alszik. :wink:

Marcim meg mamánál, a dokinő tanácsára elcuccolt 1-2 napra, szegényem lázas, köhög, de a kedve jó és örült, h mehet "nyaralni".
Fura így, h csak Lilla van itthon.

Adri:
Neked is megy a drukk. :)

Kat:
sajnálom. :(
Tán emlékszel, h apa is szülés előtti héten törte totálra a kocsit. :(
Örülök, h nem lett bajuk, a kocsi meg pótolható.

Jaj, bedurrant a hátam. Úgy fáj. A gerincem mellett, mi lehet ez?!

Kép
Kép
h@jni

sziasztok

Gabci
ügyes Ádám az éjszakával :-) meg a cicizéssel :-) és nagyon édes a képeken a kis csókos szájú,Bibi is az :-)

Hajni
remélem igazad lesz :-) már szerdán kezdte a dilit,olyan hisztiket levágott hogy anyámék elvoltak halva.Mindenkinek dirigál ki hova ül,mit csinál.Én tegnap csak szeretgetthettem ,de semmijéhez nem nyúlhattam hozzá ruha vagy bimbi ilyesmi,ma elment a párom most jó voltam neki én is.Bibust nagyon szereti azzal nincs gond,de amiket letud vágni....alig eszik valamit ,nyürrög minden baja van

Szerencsére Bibus egy tündérke,eszik,alszik,cicizik,nézelődik,néha nyekereg,sír de nagyon nagyon szerelmes vagyok belé,olyan kis cukimuki.

köszi a Bibi dícséreteket ,olyan édibédi :-)

majd lassan megpróbálok visszaolvasgatni meg nyomon követni a dolgokat,de remélem Maja észhez tér,jah apa benyögte hogy jövő héten egész héten dolgozik,jó mi?csodálatos lesz. Kép
Vendég

Sziasztok!
Timi! De cukik vagytok! És öccsém ez a séró... Az én lánykám majdnem kopasz... :roll:
Kat! De sajnálom! Tényleg az a lényeg, h a fiúknak nincs bajuk és csak nem tört össze annyira a kocsi, h el tudjatok indulni a kórházba! Kell valahonnan riasztani valakit, akinek van kocsija! Bizti megoldjátok!
Hajni! Neked minta gyereked van? Hogy csinálod?
Na megyek is mert kezdődik az esti program! Fürcsi, etetés stb...

Kép
ermoni

Sziasztok!

Marcikának és Bettikének jobbulást, reméljük a tesók nem kapják el! Jó kis járvány van/lesz, nem is engedünk be senkit látogatni!

Timi, szia itthon! Ééééédes Bibi, olyan mint egy kis kinai baba, kis húzott szemű (vagy csak a képeken?) :lol: :lol: Majának is ilyen nagy haja volt, nem?

Gabci, de jó, hogy ezt irod, hogy nem alszik Ádi 2 etetés közben! Mert Panka sem és már azt hittük, hogy valami baja van. Éjjel szépen alszik minden evés után, de napközben szopi után csak sir, ha letesszük igy állandóan ölben van. Általában apuka ölében, nem is tudom mi lesz velem jövő héttől, akkor már nem lesz itthon a párom :roll:
Az esti fürdés/szopi után viszont már Panka is elalszik. Úgy látszik, hogy nappal már ők is több foglalkozást igényelnek.
Éjjel viszont ő is alszik kb 9-től reggel 8-ig, persze szopizni felkel 3-4 óránként, de utána el is alszik rögtön.

És képzeljétek, Panka ma egyhuzamban lehúzott 70 ml-t egy ciciből, utána peluscsere után még 20-at!!! Olyan boldog voltam! Ez 1-kor volt, azóta alszik, mint a bunda :lol:
Gabci, most olvasom csak, hogy nálatok is most döntötte meg a rekordot Ádi :lol: Ügyesek ezek a bébik! :lol:
Panka ha tömi a kezét a szájába, akkor bizony éhes. És ez mindig igy van, ha ébren van. Egész nap csak enne.

Szegény Kat, nem is lehet használni a kocsit, annyira összetört?

Asszem Juttának irok sms-t. Mi lehet vele? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

szaisztok
Jutta
mizu??????????????????

Zsu
igen húzott szemű nagyhajú mind két bébim :-) ill nagyobb bébinek már más fjee van,de dettó ilyen volt

Bibi is kezdi a nem alvást szopitime közt,ma alig bírtam elaltatni.Tököm ki van,mert mindenki mondogatja,hogy ne vedd ám fel,me ilyenek,hát akkor mit csináljak vele?
Vendég

Sziasztok!

Ez a hétvégi pangás úgy látszik nem fog változni!

Timi. azt én is szeretném tudni, hogy mit kell csinálni a gyerekkel, ha nagyon sír. Mert ugye ha felvesszük, az nem helyes...
Sokszor, Ádi annyira bele lovalja magát, hogy torka szakadtából ordít . Én bizony, fel szoktam venni, mert nem bírom elnézni...sajnálom.
Zsu:tökéletesen együtt érzek veled. Ha apuka elmegy dolgozni, egyáltalán nem lesz segítséged?Én úgy oldom meg,hogy befizettem kajára és így nem kell főznöm. A takarítás, meg a többi, meg ha Ádi véletlenül alszik, ha nem hát úgy marad.
Juttával és Marekkal mi lejet???

Az éjszakánk és a mai napunk elég szarul alakult. Ádinak fáj a hasa, szinte egész nap. A kiságyában még ma nem volt, csak akkor aludt, mikor Apa elvitte sétálni. Eszik, mint a gép és bukik is (ritkán szokott bukni).Remélem nem beteg! :(

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Bálint még mindig inkubátorban van, mert nem nagyon akart enni, meg túl nyugodt volt. Ma már azonban kezdett aktivizálódni, és most már eszik is. Reméljük, mihamarabb hazajöhetnek, de még pár napot biztos, hogy maradniuk kell.

Csináltunk néhány új képet is, de reméljük a következő adagnál már nem az inkubátor lesz a háttér.

Üdv mindenkinek:

Laci (és Marek onnan a távolból)
marek

Bibus 80at cuppantott be az jó nem?de túlzásba viszi,csak cicin alszik bemígy meg állandóan fullon van és bukik

Andi
te hogy húzod az időd?cumival?Bibi csak akkor fogadja el ha már nagyon mérges

Maja még mindig dilis,csak az apján lóg,alig eszik,hisztizik,visít mindenért :evil: tegnap már tettlegességre is sor került miután addig hisztizett míg hányt majd bepisilt,kapott 3 pacsit a segge,úgy sajnáltam,de amit művel az nayon durva :cry:
nem tudom mikor fog nekem megbocsátani,visszakapome még valaha az én kislányom????

holnaptól egyedül leszek a két gyerekkel drukkoljatok ,hogy Maja normalizálódjon

Móni
szaporodik a tejcsi?nem is láttam még Jankát

lehet én is kevéd leszek Bibinek,mert kiszív mindent sokszor mindkettőből fejővel meg semmi nem jön.isom a teát,sört,de hát az idegállapotom nem túl rózsás.

Kat
sajnálom az autót :cry:

nemsokára te jössz :-)
Vendég

mikor vittétek ki végül a babákat?mert a héten,hogy egyedül leszek nem tudom megcsinálni,hogy ne vigyem ki hintázni az ördöglányt,már ha szóba áll velem.szerintem ha jól bevan öltöztetve nem árt neki kis levegő nem?

bocs hogy ilyen szaggatott vagyok

ti is bőgtök? én ha nem Maja miatt akkor gyönyörömbe Bibi miatt :-)

Laci
nagyon édi Bálint kis husika :-)
drukkolok nagyon hogy mihamarabb haza mehessenek :-)
Vendég

Gabci
infacol és társai?pocifájás ellen
Vendég

:D Kép
Vendég

Sziasztok!

Hagyjuk sirni, na ja. Könnyű azt mondani. Nálunk azért van az együttalvás, mert Marci este nem hajlandó a sötét szobában egyedül lenni, pedig alszik mikor próbálom berakni. Nappal viszont kisangyal. Eszik, alszik, mindezt 3 óránként ahogy a nagykönyvben meg van irva. Egyébként én a végén már mindent hordozókendőben csináltam a végén, mert a többi gyerekem ugyanigy nem aludtak, abban meg mint a tej! Az a gyanum, hamarosan eljön ez az idő megint.
Szóval lehet mondani, hogy el vannak rontva, de én akkor sem hagyon sirni őket!
Timi! Az én kisfiam is egy hétördög lett. Állandóan ellentmond, megsértődik, hisztizik, szóval itt sem egyszerű az élet.
Mindenkinek kitartást!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Nemrég jöttünk meg. Végülis,elvittük Ádit ultrahangra, mert annyira keservesen sírt és feszengett, a puki sem jött és már nagyon aggódtunk miatta. (vagy túlzásba visszük???).
Most éreztem először előnyét, hogy ott dolgozom ahol, mert mindenki tök készséges volt és nem röhögtek pofán, meg viszonylag hamar is végeztünk, és meg sem szóltak érte, hogy minek jöttünk. Hál isten, negatív az eredmény. Ezek szerint, csak erősödött a hasfájás. Mondjuk, ez sem éppen jó, mert szegénykét nagyon kínozza,én meg vele együtt sírok, annyira sajnálom :(
Ahhoz képest, hogy nagyon fáradt, most sem alszik, pedig fürcsi és kaja után szokott...
Timi: Espumisant használunk, az ugyan az mint azInfakol.
Hát, kitartást és sok türelmet kívánok, amíg összeszokik a bővült család. Az sem megy, hogy bevonod Majcit a feladatokba?
Nagyon drága Bibi :)
Cipipke: irigyellek ,hogy Marcival lehet együtt aludni. Próbáltam, hogy oda veszem magamhoz Ádit, de annyira dolgozik a kezeivel, hogy mindig képen töröl, ha oda bújok. Reggel annyira belekarmolt a számba, hogy vérzett...

Marek és Laci: tündéri Bálint. Kis husis.Erős baba ő, nem lesz itt semmi baj! Mareknak puszi!
Na, hát akkor jó éjszakát. Megpróbálok leheveredni, bár Ádi még nem alszik.

Kép
Kép
gabcii

Nemrég jöttünk meg. Végülis,elvittük Ádit ultrahangra, mert annyira keservesen sírt és feszengett, a puki sem jött és már nagyon aggódtunk miatta. (vagy túlzásba visszük???).
Most éreztem először előnyét, hogy ott dolgozom ahol, mert mindenki tök készséges volt és nem röhögtek pofán, meg viszonylag hamar is végeztünk, és meg sem szóltak érte, hogy minek jöttünk. Hál isten, negatív az eredmény. Ezek szerint, csak erősödött a hasfájás. Mondjuk, ez sem éppen jó, mert szegénykét nagyon kínozza,én meg vele együtt sírok, annyira sajnálom :(
Ahhoz képest, hogy nagyon fáradt, most sem alszik, pedig fürcsi és kaja után szokott...
Timi: Espumisant használunk, az ugyan az mint azInfakol.
Hát, kitartást és sok türelmet kívánok, amíg összeszokik a bővült család. Az sem megy, hogy bevonod Majcit a feladatokba?
Nagyon drága Bibi :)
Cipipke: irigyellek ,hogy Marcival lehet együtt aludni. Próbáltam, hogy oda veszem magamhoz Ádit, de annyira dolgozik a kezeivel, hogy mindig képen töröl, ha oda bújok. Reggel annyira belekarmolt a számba, hogy vérzett...

Marek és Laci: tündéri Bálint. Kis husis.Erős baba ő, nem lesz itt semmi baj! Mareknak puszi!
Na, hát akkor jó éjszakát. Megpróbálok leheveredni, bár Ádi még nem alszik.

Kép
Kép
gabcii

Ezt remekül 2x sikerült elküldeni, bocsi.

Juttáról semmi hír???

Kép
Kép
gabcii

sziasztok
tök jó hétvége sz*r estével záródik: mindkét gyerek most hallgatott el a 8kor! kezdődő fürdés/evés után. Petrát pukik bántják (mit ehettem? vagy nem én vagyok a hibás?), Huba pedig éhenhal. az lehet, h nem elég nekik a napi 7szeri evés? :shock: :roll: ők nem ébredtek fel...
és Hubának vannak kis pörsenései a lágyékánál. majd holnap lefényképezem, hátha ti tudjátok, mi lehet az.. mondjuk szerdán megyünk dokinénihez, vagy ő jön kedden (időjárás függvénye), csak, gondoltam, hátha vki tudja...
Petra megitn sír. azaz sikít. én konkrétan nem bírom a hangját... :| tudom, genyaság. lehet, h jobb lenne a helyzet, ha aludtam volna délután ahelyett, h meglátogattuk a barátnőméket... :?
én sem tudom amúgy sírni hagyni őket. ha hagyom, akkor vagy felébresztik egymást, és akkor ketten sírnak (na, azt ne... annyira én sem bírom jól fülileg), vagy olyan gonosznak érzem magam....
Anyukám mesélte, h vki kisfiának heresérve lett a sok sírástól.. remélem, a mi gyerekeink zért nem járnak így. de nem fogok óránként etetni :evil: slusszpassz
Petra olyat sikított... hűű. Apuka egy hős. már egy órája vigasztalja.. nem tudom, mi lehet a gond az estékkel. kellemes félhomályban torna, fincsi fürdő, kaja, nyugodt szülők és gyerekek, és evés után nekikezdenek...vmi ötlet? :roll:

Kép
an°°di

na, mentem alunni... következő próbatétel fél 12kor...
de jó lenne 3 óránál többet aludni! :o :( :? no, majd eljön még az az idő!!! :wink:
Apuka is kidőlt.
mindenkinek kitartás, aha, jó ötlet Ciripke! :D

Gabcii, azért vittétek Ádit UHra, mert nem jött puki??? :shock: :roll: viről lemaradtam ugye? bocs....
no, holnap
asztalaviszta
:arrow:

Kép
an°°di

jó reggelit!
már megint én? :?
tök jó éjszakánk volt :D kaja fél egykor, fél ötkor és most 8kor. közben alvás. semmi nyüszi, sikítás, hasfájás, stb. nem emlékszem, mikor aludtam utoljára ilyen mélyen és jót (oké, még mindig csak 3 óra egyben de akkor is).

Timi, én a kis ökröket először két hetesen szellőztettem. de a gyerekorvos tanácsára először 5 perc, másnap, 10, utána 15... és így tovább. sztem Bibi ha ilyen nagy, erős (és szép), ilyen tutijó időben ne ülj vele benn! én nem tenném.
én már nem bőgök. 8)
igen, cumival nyugtatok. Huba imád cuppogni rajta, Petra... hát ő keményebb dió, de kizárólag akkor sír, ha nem jön a puki vagy ha éhes. a másodikon könnyű segíteni, az első.. hát tornázunk sokat.
ja, és megy a drukk Majához.++++++++++++++

Kat, sajnálom a kocsitokat! de irtó klassz, h mindenki oké!

Móni, képek???????? tej????????

Juttáról vmi hír?

Laci, köszi a képeket! tudjátok már, mikor mehettek haza? Marek jól van? tej?

Kép
an°°di

Sziasztok!
Jó reggelt!

Timi!
Üdv. újra itthon.
Most már nem csodálom, hogy ennyire égett a hasad. :wink: Szép nagy haja van Bibinek. :) Nagyon szép kislány. Az utolsó képen, egyáltalán nem csecsemőnek néz ki, hanem igazi kishölgynek, az arca minden képen. Nagyon értelmes kis pofija van.
Majához kitartást. Bújatok össze minél többet. A hintázás nagyon jó közös program, de ha lehet, akkor Bibi nélkül. Mi lenne, ha bébiőrrel mennél ki az udvarra? Az tuti, hogy most több figyelem kell a nagyobb tesónak.
Nálam Manó bújósabb, simogat, szeretlek naponta többször elhangzik. Ákosra nem féltékeny egyelőre. Legfeljebb, ha már ő akar egy kis kényesztetést, szól, hogy elég Ákosnak a tejcsi, adjam oda mamának, mármint a TEsót. :)

Kedves Laci!
Az elmúlt napokban csak olvasó üzemmódban voltam, de azért nagyon sokat gondoltam rátok. Bálint baba nagyon szép, fejlett baba, nem lesz itt semmi gond, inkább figyeljék most meg. Mareknek és neked is sok türelmet és kitartást. Na és rengeteg tecsit a kislegénynek.

Gabcii!
Szoktad itatni Ádámkát? Lehet, hogy túl sűrű neki a kaja.
Szép lett a nagylegény köldöke. :wink:

NÁlunk, ha Ákoson múlna, akkor állandóan a cicin lógna. Dettó mint Manó anno. Végül is, ha kéri kap. Nálunk még nincs rendszer. Most már sokat fent van, egyelőre nem követeli az ölbe kapást, szépen nézelődik. Jövőhéten már járókába lesz, a kiságyat csak alvásra akarjuk használni, na meg Manó mellett, nem lehet bárhova tenni a Tesót.
Felkapdosás, miért is ne, had éreze a gyerkőc, hogy szeretik. :wink:

Andi!
Zene? Kint is szeretik a gyerekek? :D

Szép napot mindenkinek!
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tényleg Kat, sajnálom ami kocsitokkal történt. A kisfiad, hogy viselte/viseli? Észre vette, hogy baj történt? "szerencsére" csak anyagi kár történt, ha máshogy nem, de mentővel bejutsz a kórházba.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!

Az éjszakánk ... eltelt. Ádi nagyon nyugtalanul aludt, nyöszörgött, kapálózott. És megint kelt 3 óránként, pedig mostanság már majdnem egész éjjel aszunya volt.
Andi: azért vittük UH-ra, mert 2 napja folyamatosan ordított a hasfájása miatt.Aludni sem tudott tőle, hányt és fel volt puffadva a pocija. Ennyi idős gyerekeknél előfordulhat vmi bél probléma (ismerős gyerekorvos mondta, én nem tom :shock: )és inkább jobb kizárni az ilyet és bementünk. Jóóó, tudom, hogy túl paráztam, de nem lettem volna nyugodt.
Jolka: itatom, vagyis itatnám Ádit, de csak akkor iszik pár korty kamillateát vagy vizet, ha éhes. Keveset iszik.
Annyira édesek a gyerekeid így együtt.

Andi: az esti sírás, nálunk is menetrendszerű, mert minden este így tellik el, tehát ötletem sincs mit csinálj a gyerekekkel ezügyben.
És azt vettem észre, hogy jóllakatni sem egyszerű Ádit. Szopik 70ml-t, aztán kap még 60ml tápit és ezután még tömi bele az öklét a szájába és azon cuppog :shock: . Túletetni sem akarom, mert akkor meg szintén jelentkezik a hasfájás. Mondjuk, elég sokat nőtt mostanában, lehet hogy már nagyobb lenne a kaja igénye, de mennyire???

Túl vagyok a takarításon, kihasználtam az időt amig alszik. megyek, megkísérlem a zuhanyozást, aztán remélem még a reggeli is belefér.... vagy ez csak szép álom?! :)

Kép
Kép
gabcii

hehe, Gabcii, én kapásból a reggelivel kezdtem, a fejés is csak utána jött. aztán takarítás, mosás, teregetés, most pedig kaja ismét
megyek is mielőtt észreveszik, h éhesek
:wink: :arrow:

Kép
an°°di

Sziasztok,

vagyok én is, csak sajna Lilla is beteg lett. :(
Tegnap reggel óta szörcsög, így porszívózunk, meg orrcsepp. :(
Szerencsére eddig ennyi, remélem így is marad.
Marci még lázas, náthás, köhög, így pár napig még marad a mamánál. :(
Reggelre nekem is elkezdett fájni a torkom, fasza. :? :shock:

Viszont olyan jó éjjelünk volt.
Lillu elaludt 9-kor ( előtte 7kor evett), majd kelt 11kor enni, benyomta az adagját és aludt is, fél4kor ismét kaja, alvás, majd 7kor felkeltettem, mert nagyon taknyolt, és akkor evett, ismét szundi és most kelt fel fél11kor enni. Most fent van. :wink:
Ezt megtudnám szokni. :lol:

Timi:
sztem is kiviheted Bibit, bár lehet tényleg jobb lenne, ha csak Majával mennél, ha megoldható.

Andi:
5-6 hetesen van egy növekedési ugrás, sztem ezért éhes Huba.

Gabcii:
örülök, h minden ok lett az uh-n.

Mi szerdán megyünk csípőszűrésre, volt már valaki?

Kép
Kép
h@jni

Megjött a TAJ kártyánk. Dejóó, mehetek intézkedni. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Jolka:
nagyon édesek a Tesók. :)

Móni:
Hát Marci hasfájós volt, üvöltött napi 24ből 20 órát, nem aludt, álmában etettem, mert nem evett, szval most asszem szerencsém van Lillával.
Hogy csinálom? Hát, mázlim van, meg már második gyerek lazábban veszek dolgokat, meg asszem megedződtem.

Na, most mennem kell. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Hajni, úristen, olyan is van, h napi 20 órát üvölt a gyerek? :shock: :shock: :shock: ez komoly? akkor nem szóltam semmit a tegnap estével kapcsolatban, és megyek bedobok szent antalnak egy ezrest a perselyébe (a nagymamám mindig ezt mondta, ha vmi sikerült) 8)
és persze megint eszek :)
ja, és köszi a növekedési infót... ma minden kajálásra 80-110et esznek 8) :wink:

Kép
an°°di

Andi:
jaja, simán. Marcusom 20-t biztos üvöltött, ha kézben volt azért, ha enni kellett azért, ha letettem azért, ha az apja fogta azért.
Az 5. hét volt a csúcsss. Akkor napi 2-3x 20 percet aludt. :roll:
Az apja éjjel kocsikáztatta, amint elindultak aludt, leállt a motor pattant ki a szeme, volt, h veszprémig vitte meg vissza, h 1-2 órát tudjak aludni, utána meg cseréltünk, h Ő is tudjon. :lol: :lol: :lol:
Szval most mázlista vagyok. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

:shock: :shock: :shock: akkor most rád is fér, h Lilla jó gyerek. hátad?
és én is mázlista vagyok. 8) nem bánom mondjuk ;)
le is fekszem aludni 2ig...
:arrow:

Kép
an°°di

sziasztok
volt itt a védőnéni megmértük Bibit,miután lekakilta a szőnyeget és az egyik legszebb ruciját majd lepisilte az ú j garnitúrát 2,95öt mértük.állítólag 2,75el hoztuk haza :-) .Maja egész jó csak enni nem akar meg néha dilis de nem annyira.

Jolka,Hajni
ti adtok vitamint a nagyobbaknak?

Jolka
jobbik eset ha bújik hozzád Manó,mondjuk Maja is bújt csak aztán a többi :evil: na mindegy ma jól bírjuk egymást eddig.hintázni is voltuk kint amíg Bibi aludt bébiőr vigyázott rá,de így bejöttem kétszer megnézni,de szerintem szerdán ha jó idő lesz elmegyünk a patikába 5 percre van,muszály kiváltanom a recepteket.

Maja se féltékeny Nagyon szépen áll hozzá Bibihez.Ma csak az óbégatásával idegel,mondom neki csendesebben,de akár a falnak,szerencsére Bibus jól bírja.

nagyon cuki ez a kép :-)

Andi
köszi :-)
régen láttam az ikreket :-)

Hajni
ez komoly?kocsikáztatátok Marcit ? :-) jó lehetett
Maja meg csak rajtam aludt,úgy ettem.ittam-pisiltam,minden

segény Lilla jobbulást neki,jajj én úgy félek tőle hogy ilyen picúron beteg lesz

Gabci
lehet több kaja kell Ádinak,próbáld meg

na ma asszem nem lesz nekem pihi,Bibi egész nap eszik alszik,Maja meg chipszet nyammog (kínomba már adtam neki,hogy legyen benne valami) aztán altatnám,addg remélem Bibi alszik
Vendég

Sziasztok!

Nálam már alszanak a fiúk, lassan én is csatlakozok hozzájuk. :wink: CSak már kajáltam egyet.

Timi!
Én vitacolant szoktam télen adni Manónak. Narancs ízű szirup. kb. 1200Ft egy üveg. Én úgy adom Manónak, mint a szörpöt, vízzel higítom.

Hajni!
Jobbulást nektek!!!

Gabcii!
Szerintem is adjál nyugodtan még kaját Ádámkának, ha kéri. De szerintem ez az állandó mérécskélés teljesen felesleges. CSak magadat idegíesíted vele, hogy elég/ sem a kaja.

Egy kérdés, még sosem csináltam tápszert, legfeljebb az állataimnak. :) TEhát az egyik ismerősöm szobahőmérségletű vízzel készítette a gyerekének. Én azt gondolnám, hogy langyosan kell adni...Nem bántja a pici pocakot, ha nem meleg a kaja?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi:
én is Vitacolant adok, tavaly nem kapott semmit, de most 3 hete úgy kell könyörögni, h egyen, így vettem azt, meg gondoltam télre amugy sem árt a vitamin, mivel Marcus a gyümit nem nagyon eszi meg. :?
Örülök, h javul a helyzet Majával. :)

Jolka:
én olyan 37-40 fokos vízzel csinálom a tápit, sztem sem jó az hidegen. :roll: Bár egy ismim meg hűtőből adta, szval...
A doboz szerint is melegen kell. Én a csuklómon nézem, ha ott jó, akkor adom. :)

Andi:
hátam fáj még, nem tom mi lehet.
Majd egyszer tán eljutok dokihoz is. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Na most van egy pici időm!
Mi van Juttával? Tudunk róla valamit?
Nálunk nagyon nyűgös délutánok voltak mostanság, úgy tűnik hasfájós a lányka, bántják a szelek! Hát kap rá ellenszert! Azóta jobban alszik...
A tejem szép lassan beindult, bár bevallom én nem méregetem állandóan. Nem akarom ezzel stresszelni magam! (Na meg Spock is írja! :lol: ) Remélem elég a tejecske... mondjuk vicces, h etetési időben -ha elkezd bőgni- én szép lassan temelek a pólómra egy tejfoltot... szal remélem jó úton haladunk!
Csajok, remek diéta ez a szoptatós étrend, de én állandóan éhes és szomjas vagyok! Lassan visszatérek a versenysúlyomhoz, pedig azért híztam 16 kilót!
Képet még mindig nem butítottam... :oops: Jaj, majd igyekszem!
Pedig már megmutatnám nektek! Olyan kis édi-bédi!
Ja, a fiúk nálatok is elolvadtak? Az én férjem 27. óta vigyorogva mászkál! És rettenetesen büszke... és hallanátok a meséit! Én halálra röhögöm rajta magam, Janka pedig két puki között rettenetesen koncentrálva figyel! :lol:
Már azt sem tudom, h mindenkinek megdícsértem-e a lurkóját... :oops: Most tényleg nem azért, de ebben a topikban minden gyerek olyan kis formás, helyeske!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?