Új privát üzeneted érkezett!

Az tök jó, ha van egy orvos ismerős. Én is próbálok nem görcsölni rajta, csak mielőtt megjön azért nagy a para és az izgulás!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Igazából azért nem akarok nagyon ovulációs tesztet venni, mert akkor már nekem teljesen olyan érzésem lenne, hogy most valamit produkálnunk kell, ami elég teknikássá tenné szerintem az együttléteket. Ha egy pár hónapig így simán nem sikerülne, akkor biztos jobban rá akarok majd készülni. :)
uoma
 
 


Hát én már 10 napja ezen rágódom, hogy akkor most mi van. Teljesen rá vagyok kattanva erre a témára. Ma rávettem a párom, hogy vegyünk gyógyszertári "pontosabb" tesztet. Szerintem, holnap reggel ki fogom próbálni. :lol:
uoma
 
 

 
 

Szerintem is próbáld ki, csak az a lényeg, hogy koncentrált, reggeli pisi kell!
Jaj, nagyon izgulok érted!!!! :D Remélem két csíkos lesz. Ha megcsináltad írj, hogy mit mutat!!!!!!! :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Sajnos a barátnöm a kislánya miatt elég elfoglalt. Pedig jó lenne vele minden apró kis "tünetemet" megbeszélni. Ezért a páromat traktálom idönként ilyenekkel. Hát nem nagyon izgatja. :(
uoma
 
 


Köszönöm, hogy szorítasz nekem, jól esik!!! :) Én is drukkolok nektek, hogy sikerüljön! :lol:
uoma
 
 


Ne aggódj a férfiak nem ugranak erre a témára. Az én párom nagyon szeretne már babát (pedig még csak 27, én 26), de ennek ellenére nem izgul a dolgon szeretné, rajta vagyunk és kész, szerinte ennél nem kell több. Lehet igaza van.... :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Nem panszkodom azért a férjemre, mert olyan édes most is: ö föz!!! Sütöben egybesült husit, hozzá angol almaszószt!!! :o
Azért mondtam neki, hogy a gyerek nem csak az enyém, ezért minden, ami most velem történik öt is kell hogy érdekelje! Olvasogatott is ma neten és közölte, hogy szednem kell folsavat! Söt azt olvasta, hogy az ö kis "haverjaira" is jó hatással lenne, tehát mind a ketten szedni fogjuk.
uoma
 
 


Milyen ügyes a férjed!!! Az enyém is sokat segít, de nem a főzésben, ahhoz nem ért! De takarítani szokott, az is nagy segítség!!! :D
És ő is várja már, hogy legyen kis babócátok?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Persze, mind a ketten nagyon szeretnénk! Ö olyan kedves típus, a gyerekeket is szerette mindig, ha ismerösöknél voltunk. Tuti, hogy én szigorúbb szülö leszek, mint ö. :lol: (Bocsi a rövid ö-k és ü-k miatt, nem magyar a billentyüzetünk.)
Nálatok rá kellett beszélni a párodat, vagy már tervbe volt véve közösen a dolog?
uoma
 
 


sziasztok.

hazaértünk nagyon elfáradtam........
az első dolgom a pisilés volt persze pohárba és teszt :cry: :cry: :cry: ,már megbántam ezt az ovus marhaságot.megint negativ.lez már a második nap.lehet nem is lesz pé-m soha.hmmm.utálatos tesztek soha többet nem veszek :cry: :cry: :cry: .

még bekukkantok puszi bogyó
bogyó77
 
 


Hát nálunk az volt, hogy amikor összeházasodtunk (1,5 éve) akkor már a férjem mondogatta hogy szeretne babát, csak még nem érzi magát elég komolynak hozzá... :lol:
Aztán én is el kezdtem egyre inkább érezni, hogy szeretném, és végül mondtam neki, hogy ha arra várunk, hogy megkomolyodjunk, akkor sosem lesz baba :D :D És így megállapodtunk, hogy belevágunk. A második próbálkozós hónapba teherbe is estem, csak sajnos a 6. héten elhalt a terhesség, ami elég megrázó volt és azóta még inkább vágyunk rá!
De néha még most se érzem magam elég felnőttnek hozzá....
gondolom ez majd változik :D

És ti hogy döntöttétek el???

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Bogyó!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne csináld már ezt!!!!!!!!! :D :D :D
Az ovu teszttől még nem kell szomorúnak lenni!!!! Ráadásul a másodiktól!!!!!!!!!! Nekem a múltkor azt hiszem a hatodik mutatta ki a pé-t!!!! Nem véletlenül van benne öt!! :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Bogyó: Persze ne keseredj el. Meg azért 100%ban nem is szabad benne bízni. Szeretgesd a pároddal egymást és akkor lesz ott babó is.

Kriszta: Majd ha meglesz a pici akkor megkomolyodtok. Mi úgy döntöttük el, hogy a lányunk kezd egykésedni. Ezért gondoltuk, hogy akkor legyen neki kistesója. Közös döntés volt.

Kép
csucsu05
 
 


Bogyó! Nagyanyáinknak is volt 6-8 gyereke, teszt nélkül. Tv nem volt, este sötétben nem lehetett nagyon más elfoglaltságot keresni mint... :lol: Ne frusztráld nagyon magad, csak legyetek gyakran együtt, az biztos segít!!! :lol:
uoma
 
 


Aranyosak vagytok!!!

de én most szomorú vagyok :cry: :cry: :cry: :cry: .nem is rontom el a hangulatot,lehet a fáradság miatt van de egész nap vártam hogy hazaérjünk és teszteljek.

szép estét csajok holnap jövök!!!!!!


Puszi bogyó

Kriszta jo a gólyás vonalzó.majd próbálok képet tenni de nem mehy ez nekem olyan jol.



:lol:
bogyó77
 
 


Nálunk most a körülmények olyanok, hogy nincs már akadály. A férjem a diploma munkáját írja, nekem is már csak néhány vizsgám van hátra. Meg aztán jövöre 30 leszek és azt szokták javasolni, hogy az elsö gyereket elötte kell vállalni. Szóval hajrá van. :D Komolyság nem kell hozzá, csak jó kapcsolat. Szerintem ha a két ember viszonya nem stabil, akkor a gyerek nem javít rajta, mert mindenkit próbára tesz, na persze jobb estben ez aztán még inkább összekovácsolja az embereket.
uoma
 
 


Megyek vacsizni, nagyon finom illatok jönnek a konyhából....
uoma
 
 


nem akarok negativoskodni mert nem fogtok szeretni bocs érte :wink:

bogyó
bogyó77
 
 


Jaj Bogyó mi negatívan és pozitívan is szeretünk!!! :D

Csak ne keseredj el! Lesz ott pé, csak kicsit később. Ciklus.hu szerint mikor kéne lenni?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Bogyó: Téged mindenhogy szeretünk ne izgulj. ha most ilyen a hangulatod azt is elolvassuk és elfogadjuk. Alszol ma egy jót és holnap újból jókedvű leszel. Pihenj jól és szeretgesd meg a párod. Puszi neked :)

Kép
csucsu05
 
 


a ciklus .hu szerint hétfőn vagy kedden mert a barnázás miatt nem tudom hogy honnan számoljam a mensi első napját.na majd látjuk kiváncsi vagyo de azt tudom hogy több dobozzal már nem veszek. tényleg elköszönök.

jol esett amit irtatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

puszi nektek lányok.
bogyó77
 
 


Oké, Bogyó jó éjt, de nyugtatásul: nekem akkor mutatta ki a teszt a pé-t, amikor a ciklus.hu szerint pé-m volt. Szóval nem előtte, hanem aznap!!! Úgyhogy nyugi :D :D :D

Jó éjt!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Ismét üdv nektek. Elég sokminden történt tegnap este óta errefelé, úgyhogy volt mit olvasni. Tokajban voltunk a szüreti napokon, jó volt. :) Most értünk haza, aztán gyorsan feljöttem. Szóval nem tudom már ki kérdezte és kitől, de páran írtátok hogy mi a helyzet. Nálunk az, hogy 7 éve vagyunk együtt, 3 éve házasodtunk. Férjem már öt éve azt mondja, hogy két év múlva lesz gyerek, de aztán teltek az évek, és mindig maradt a két év... Tavalyelőtt vettünk egy házat, és idén nyárig azt újítgattuk. Most hogy beköltöztünk, végre a férjem is úgy érezte, hogy megvan a szükséges háttér. A vicces csak az, hogy azt gondolta, hogy ez elsőre megy, aztán csak pislogott hogy nem jött össze elsőre. :) Férfiak... :)
Amúgy meg a fél csapat nem jött ma. Bár gyönyörű idő volt, remélem mindenki kihasználta.
Nem tudom, leszek-e még később, teljesen kiszámíthatatlan a net...
Ha nem jövök már, eseménydús éjszakát mindenkinek. :)
muffin
 
 


Ja, és még egy dolog. Az elevittel kapcsolatban. Nekem is attól volt hányingerem, és én is azt hittem, hogy azért mert terhes vagyok. De aztán megjött, és pár napig még azután is hányingerem volt. Aztán csak két naponta szedtem az elevitet, és utána nem volt. Ja, és nekem nincs tőle nagyobb étvágyam. Folsavat is szedem. És tényleg édi a gólyás vonalzó. :)
muffin
 
 


Muffin: Akkor jó a tájékoztató az elevitnek. Mert úgye azt írja, hogy az első időkeben a hányinger ellen is jó. Mindegy végül mitől egy biztos ma egész nap hányingerem van. Én a lányomnál szedtem egész terhesség alatt de csak 2naponta. Akkor nem voltam hányingeres tőle. De kiderül majd hétfőn vagy kedden. reméljük a babó miatt van. Egy biztos az elevitet most hanyagolom mert éhes vagyok tőle és arra emlékszem, hogy a lányomnál is éhes voltam tőle. Veszek inkább Gravidát azt többen dicsérik.
Mindenkinek jó pihenést és szép na meg hancúrozásban gazdag éjjelt :)

Kép
csucsu05
 
 


Na hello mindenki. Úgy tűnik, nem csak nekem nem ment ma a babanet. Délelőtt egy párszor próbáltam de nem ment. Na mindegy, volt jó kis hancúr. :) Egy kérdés, amire sehol nem találom a választ. Szerintetek akadályozhatja a fogamzást a síkosító? :oops: Aztán remélem kicsit később lesz egy kis élet mert végre nekem is van egy kis időm írni. Közben főzök meg ilyesmi, de néha bekukkantok. :)
muffin
 
 


Hát Csajok én is egész nap próbáltam feljutni a babanetre, de hiába.

Most is elég lassan sikerült, de legalább itt vagyok!

Bogyó, megnyugodtál már? Én ma fogom csinálni az első ovu tesztet, de még bizti negatív lesz. Mondjuk nyák már termelődik :D És a huncutkodási étvágyam is nő :D :oops:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Szia Muffin!

Én azt olvastam valahol, hogy nem tesz jót a baba-projektnek a síkosító. Befolyásolja a hüvely ph értékét vagy valami hasonló és a férfi kis haverjainak nehezebb úgy célba érni.
uoma
 
 


Igen, ezt én is olvastam valahol. És állítólag még az orális dolgok se túl jók a babaprojektnek. (Hát ezen teljesen fennakakdtam :oops: :lol: )

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


hú miket tudtok csajok:)

Kép
csucsu05
 
 


Na hát ez az. Az igazság az, hogy én alapból elég száraz vagyok, és akkor mi a megoldás? Bármi rásegítés csökkenti az esélyeket, ha meg nincs rásegítés, akkor meg nem úgy megy a dolog. És akkor most mi van, kérdezem én???
muffin
 
 


Halihó! Képzeljétek ma disznót vágtunk vidéken.Reggel 5 -kor keltem és ahogy kiszáltam az ágyból azzal a lendülettel bevettem a wc-t nem hánytam csak öklöndöztem.De már kezdek biztosan gyanakodni.Tesztet nem csinálok csak ha nem jön meg mert ha - lenne azt nem hinném el és csak felcseszném az agyam .

Ez nem igaz nem tudok képet feltenni miért????????
Puszi mindenkinek ti veletek mi zu?
angelo2
 
 


Angelo: Ez a rosszulét babósnak tűnik nagyon.

Én sem tudtam belépni egésznap :(

Kép
csucsu05
 
 


Hát igen Angelo, itt szerintem baba lesz!!!

Csucsu nálad mi a helyzet? Tünet?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


hát nem volt ma este túl nagy tolongás... Most megyek lefeküdni... már csak 3 nap és ovu... :)
muffin
 
 


Kriszta: Nekem ma is hányingerem volt de nem egész nap mint szombaton. Néha néha volt de alul egy kicsit fáj a hasam. Igazán nem is fáj de valahogy érzem. Ki tudja lehet a babó de lehet a mensi miatt. Jó lenne ha az első miatt lenne. Most például ananászt eszek tejszínhabbal. Na ez fura mert így még sosem ettem.
De amúgy jól vagyok jó lenne ha babás lennék. De nem is akarom magam áltatni mert utána annál rosszabb. Remélni tudok csak :)
Ha megjön azért szomorú leszek.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok lányok!

látom nagy az izgalom, nos nálam is.
A hétvége elég sűrűre sikeredett, péntek este kórházban kötöttem ki, mivel begörcsöltem. bár ne tettem volna, mivel a Dél-pestibe mentünk, ott meg egy idióta doki volt, a Farkasinszky Tibor, hát kész voltam. El akarta velem hitetni hogy én nem is görcsölök, és semmi bajom. Megvizsgált, hüvely UH, és semmi. Nem talált semmit, és amúgy is lerázóan viselkedett velem. Na mindegy, hétvégén már jól voltam és most is jól vagyok.

Kriszta00
a nődokim a múltkor nem tudja miért ment el a babócám, több oka is lehet, pl. gyenge volt, nem jól tapadt meg, vagy az én szervezetem gyenge. Éppen ezért most októberben rengeteget kell pihennem a leendő babócával. :P

Nekem 10.-én lesz pé-m a ciklus.hu szerint. Szóval gyúrunk apával ezerrel!!!!

ANGELO ez már valami!!!!! :P :P :P Véletlenül nem öklöndözik senki!!!! Tuti babós vagy!
Várjuk a fejleményeket!!!
Vendég
 


Sziasztok Csajok,

Termeltetek rendesen:)

Trixy; így én is jártam dokival, csak nemek azt mondta hogy nem ürítettem, és egy másik doki meg megállapította hogy cystam van. és az utóbbi igaz is volt, mert ráadásul kettő volt.
Örülök, hogy jobban vagy, és próbálj meg sokat pihenni!!!!
---------

A héten megyek kivizsgálásra, bár még azt nem döntöttem el hogy melyik nap, de sztem szerdáig ezen túl leszek. arra lennék kiváncsi hogy a m.kor írtátok hogy ne menjek dokihoz, mert még az u.h nem mutatja ki. és ekkor csak azt állapította meg hogy vasatgodot a ....... De akkor mikor fog látszani az u.h.n??????????????
Már olyan kiváncsi vagyok. A tüneteim sem változtak, a cici az kőkemény:) meg nagy is:) viszont ma reggel elég rosszul voltam, hánynék is meg nem is:( remélem nem lesz ilyen. Eddig tök jó hogy semmi rosszullét "nincs":)

Bogyó;
én is nagyon sok ovu tesztet csináltam, amikor először elkezdtem tesztelni én is ezt mondtam hogy ez hülyeség ez olyan rossz hogy mindig semmi csak egy csík, és kihagytam egy napot utána meg elkezdett megjelenni az halványan a csík, és 1-2napra rá meg már volt is p.érésem:) Az meg eszedbe se jusson hogy nincs p.érésed!!!!! Tudod türelem rózsát terem, tehát fel a fejjel!!!
Egy kis bizalmat adjál magadnak, meg lesz a babóó ebben a hónapban!!!! OKÉÉÉ?

Akit régen láttam itt az NYUSZIFÜLŰŰŰŰ?
hmm merre jársz csajszi?
Vendég
 


Trixy: Akkor tényleg elég mozgalmas volt a hétvégéd. Ezek szerint ha a doki nem is akarta elhinni, hogy görcsölsz akkor azt sem mondta meg mitől lehetett. Azért az szuper, hogy egy doki megállapitja, hogy neked nincsenek is görcseid. Szép doki mondhatom.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok :lol: :lol: :lol: .

engem sem engedett be ez a masina már a gyerekeket gyanusitottam hogy elállitottak valamit. :wink: .

Kriszta hát megnyugodtam,de tegnepi teszt is negativ volt.a gyerek bulija előtt csináltam hát nem volt túl jo kedvem bántam is hogy minek csináltam meg.a férjem nem értette miért vagyok olyan szótlan.este azért becserkésztem apát :lol: .sajnos holnap nem alszik itthon igy remélem hogy ma pozitiv lesz,és hancur ezerrel....

szoritok a kismamisoknak!!!!Angelo csucsu alig várom a hogy teszteljetek. :lol: :lol: :lol: :lol: .
bogyó77
 
 


Hellóóóóó FÜLIKE!!!!!

Köszi a biztatást :lol: :lol: ,te mindig egy időben ovuztál mert én nem? Én irtam ezt az uh kimutatást,szerintem kb:6 héttől fogjátok látni.egy ici pici pontocska lesz,hihetetlen miből lesz a kisbaba. :lol:

izgulok hogy ovuzzak e most de félek a negativ teszttől.

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó,
hát ez ilyen, de a ciklusod hosszúságából vonjál ki 17et akkor ajánlatos elkezdeni!! (bár én korábban elkezdtem az egyik hónapban:) de hülyeség volt) Jajj mikor hogy ovuztam össze-vissza, volt mikor a reggelti használtam, volt mikor d.u, és azt mérte mikor ittam utoljára, de sztem erre emlékxel. volt mior eg ynap kettőt csináltam mert nem hittem a szememnek a sok egy csíkos után hogy két csikom van:) azt hittem nem jóóó mert már megszoktam, de emiatt nem szabad bánkódni!! Amúgy meg megfogod érezni mikor van a p.érésed mert kicsit fájni fog az oldalad:) úgy hogy nem kell megijedni. Nagy előkészületet kíván a kislányod ahogy elnézzük:) Nem szabad semmin elkeseregni, persze most azt hiszitek könnyen beszélek, de két hónapig mi is próbálkoztuk 3.ra sikerült:) De annyira nem voltam elkenődve, inkább biztatott a következő napra!!!! Hajrá Csajsziiii!
Húhha akkor nekem is most lenne p.érésem a héten:) Tök izgi:)
Még ki is maradt egy tesztem:)) /ovu/
majd legközelebb 1,5év múlva reméljük jó lesz.
Vendég
 


hello

Nyuszifülke örülök hogy látlak! Remélem minden ok. Addig jó míg nincs tüneted, úgyértem hogy most még viselhető, de aztán majd jönnek. Ez is arra utal, hogy kézzel-lábbal jeleznek hogy ott vannak a pocakodban!

nos, nem bizti hogy sokáig leszek ma, mert megint fáj a bal petefészkem, szóval lehet h a nődokinál kötök ki. :(
De remélem nem lesz semmi baj, max az ovut érzem! :) Ami holnap után következik be!!!

Majd írok még hogyan alakult a dolog!
Vendég
 


Füli aranyos vagy megyek tesztelni :lol: :lol: :lol: .majd jövök mi volt!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


okééé
de csak nyugodtan!
Vendég
 


két csik!!!!!!!ALIG HISZEK A SZEMEMNEK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MAJDNEM EGYFORMA :lol: :lol: :lol: :lol: .Hát délben előveszem apát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .meg holnap indulás előtt is reggel.

két csik,két csik,két csik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!he he hurrá :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: Sok sikert az ovuzáshoz.

Nekem ma vagy holnap nem kéne megjönnie. Éjjel arra keltem, hogy hányingrem van. Majd reggel mikor felkeltem azóta is hányingerem van. Már 3napja ez van. Sajna nincs itthon tesztem. A férjem azt mondja várjunk még 1napot a teszteléssel. Remélem a babó miatt van a hányinger. De ezt nem is lehet bebeszélni olyan. Aztán lehet annyira akarom ezt a babót, hogy én próbukálom a tünetet? Na de éjjel is?
Ha van valami akkor jelentkezem.

Kép
csucsu05
 
 


Hurráááááá! Bogyó ez tök jóóóóóóóó!!!! Látod érdemes volt várni!!!! Hajrá hancurra!!!!!!! :D :D
Vendég
 


Na Bogyóóó, akkor hajráááá hajrááááááá!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tök jóóó, most már irány apucihoz:)

Csucsu :P esetleg babás vagy, de sztem a szived mélyén te is úgy gondolod, hogy igen Szabina itt van a kistesó:)))) Jajjj de jóóó, végre végre nem vagyok egyedül juhééééééééjjjjjjjjjjjjjjjjjj:))))
Most már csak ne jöjjön meg hess hess mensi, jajj de jó a mai nap, pedig még csak d.e van:)

A többiek hogy állnak? Mert eléggé levagyok maradva. emlkéeim szerint még akinél a Gólya kopogtat az Angelo, ugye? de neki mior kellene NEM megjönnie??

Bogyóóó hajráá:))))
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?