Sziasztok!
Reni, fel a fejjel! Egyáltalán nem vagy alkalmatlan anyának, csak mindenkinek vannak rossz időszakai. Szerintem Peti is azért lóg folyton rajtad, mert bújkál benne a betegség, és így érzi (érezné) jobban magát. Meglátod, ha meggyógyul, önállósodik egy kicsit, és sokkal könnyebb lesz, és Te is máshogy látod majd a helyzetet. És a képek alapján édes, imádnivaló kisfiad van!!!
A homeopátiát se vesd el ilyen könnyen, én tényleg tapasztalatból mondom Neked, hogy működik. Persze nem varázsszer, az nem lehet, hogy ha valaki szedi a bogyókat, akkor sose lesz beteg. De lehet, hogy ha Peti nem szedné, akkor kétszer ennyit lenne. És persze ha az ember gyereke antibiotikumot kap, az egy csomó mindent felborít a szervezetben, és a homeobogyó kezdheti előlről a „rendrakást”, és ez így még több idő.
A mi unokatesónk már április óta jár bölcsibe, és még soha nem volt 3 napnál többet egyhuzamban, utána otthon másfél hét kényszerpihenő. De az anyja nem tud neki beadni semmit. Pedig ha sikerülne, lehet, hogy legalább minden 3 hétből egyet lenne csak otthon, és ők már ennek is örülnének.
Mi fogyasztunk táplálékkiegészítőket (tudod, szakmai ártalom
), majdnem ugyanaz a lényege, mint a homeobogyónak, hogy természetes immunerősítő. Ebből Kíra is kap az esti tejcijébe, és lekopogom, egyetlenegyszer volt lázas, akkor is csak egy éjszaka, akkor is csak 1 lázcsillapító kúpot kapott, ezenkívül soha nem volt beteg, nem kapott el semmit se a játszón, se a folyton beteg unokatesótól. Egyszer-kétszer folyt az orra, de annyira sose, hogy szippantani kellett volna. Tudom ugyan, hogy ezek nem olcsó dolgok, de szerintem hosszútávon olcsóbb, mint az antibiotikum, a gyógyszer, a köptető, a cseppek és társai.
Anyukádat sajnálom. Mihez kezd? Van már valami terv?
Eni, Halász Judit nálunk is nagyon bejön. Mi az autóban szoktuk bevetni, mert nálunk gyakorlatilag minden héten van 2-3 órás utazás, és kell valami trükk, hogy elviselhető legyen.
Tudod, azon a bizonyos hétvégén szombat munkanap lesz, de ha Isti dolgozik, találkozhatunk vasárnap is, majd még megbeszéljük.
Száva, én úgy vagyok, mint Reni, hogy szerintem havi ezer forint körüli összeg nem ér meg annyit, hogy ezen spóroljak. Akkor inkább 3-mal kevesebb fagyit eszem nyáron. Mi sok pelust kipróbáltunk, de aminél nincs különbség minőségben, annál árban is max. 1-2 Ft/db. Ami olcsó volt (pl. DM – Babysoft – NEM Babylove!!!), az tiszta műanyag volt, Kíra egy nap után tiszta kiütés lett, dobhattam ki – na ez a pénzkidobás! Szóval mi leragadtunk a Pampersnél + Liberónál, de a lila Tescosról már olyan sok jót hallottam én is, hogy azt ki fogom próbálni.
Viera, nekünk többször is volt már olyan hogy azt mondtuk (volt, amikor a doktor néni is mondta), hogy 1 max. 2 napon belül új fog lesz, akkor a dudor, aztán "visszahúzódott" és még heteket vártunk. Úgyhogy van ilyen. De azt nem tudom, hogy lehet. Én is mindig csodálkoztam. Gondolom, nem a fog megy visszább, hanem az íny többi része igazodik hozzá.
Andy, nekem egy ismerősöm mindig mondja, hogy ő a peteérést is megérzi, olyan, mintha menstruálni készülne csak „finomabban” fáj. Úgyhogy a ma estét ne hagyjátok ki!
Ja, és Kíra is keresztben rakja a kanalat a szájába, de így betalál (azért a levéből egy kicsi minden kanálnál kifolyik, de a sűrűje már benn marad
)
Mindenkinek jó hétvégét, lehet, hogy nem tudok majd jönni hétvégén, mert anyukámék itt lesznek nálunk.