Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Ismét itt! Ma is dolgozom úgy hogy 9-ig itt is leszek.
Kolyok28!

Úgy készülök párnával hogy ha tetszik, te is tudjál venni!
De jó neked hogy ragyog a lakás :)

Én mire este hazamegyek mindig sokkot kapok mert Apa és Pepi nem nagyon vigyáznak a rendre és ha kérdezem hogy miért nem figyeltetek kicsit oda a válasz:
Pepi: mondtam apának hogy pakoljon össze,
Apa: szoltam a lányodnak hogy nem fogsz örülni ennek a kupinak.
És így aztán szépen rendet rakok..... :?
na jó néha rendet raknak de az is a maguk módján van és újra el kell pakolnom mert nem a helyére teszik....

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!

Na majd a kisebbik gyereked helyre rakja őket!!! :lol: :lol: :lol:
No, de addig is van néhány év!!! :lol: :lol:
Vendég

Kölyök!

Én mindig megveszem a Kismamát már vagy 5 éve és képzeld mindegyik megvan kívéve a júliúsi :oops: :( de szerintem nézd meg a Kismama honlapján,talán ott van archívum.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

aranykacics!

Remélem igazad lesz de addig is azon gondolkoztam csinálok apának is egy vonalzót, mert olyan mint ha a fiam lenne......(sokszor rosszabb mint a lányom, akaratos és képes leállni vitatkozni az 5 éves lányával hogy melyik mesére kapcsoljanak)
ilyenkor jókat nevetek rajtuk.....

pepike

Kép

Kép
pepike

:oops: :oops: aranykacics=Aranykavics :oops: :oops:

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kölyök!
Én még nem járatom (veszem) a Kismamát, sajnos nem tudok segíteni! :?
Vendég

Kölyök!
Megnézem az újságot mert nem emlékszem.

Jó éjt lányok!

Megyek haza hamarosan, reggel benézek!! :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!
Végre gép közelébe kerültem, elég mozgalmas napom volt, voltam a Brendonban, a C&A-ban, orvosnál, majd háziorvosnál. Jó végre leülni. :)
Először mentünk bevásárló körútra: a Brendonban vettem 3 aranyos felsőt, sajnos nadrág nem volt méretes, így elmentünk a C&A-ba ahol vettem 3 nacit és még felsőt. :) Szóval most vagy karácsonyig nem kell más cuccot vennem. :)
Utána haza, majd vissza az orvoshoz, aki jól leszúrt, mert eddig nem voltam még a háziorvosomnál, majd azért, mert a vérnyomásomat sem méregették, meg persze a súlyomat is elfelejtettem megmérni reggel. :( (kórházi mérlegen, ruhában voltam 66 kiló, előtte egy hónapja meg 64 :))
Megkaptam az AFP eredményét, ami rendben van. Ez ugye 3 eredményt mutat, 18-triszómia szűrés és velőcső záródási 1:10000, 21-triszómia szűrés 1:486. Nagyon nem értek hozzá, de az orvos azt mondta jó. :) Megnéztük a babát UH-on, de nem akart felébredni, pedig az orvos úgy megütögette a hasamat, hogy szinte fájt, de Ő csak a kezét emelgette és szunyált tovább. :) Reméljük megszületése után is jó alvókája lesz. :)
Majd itthon még elszaladtam a háziorvoshoz is, aki megmérte a vérnyomásomat meg gyorsan a jogsihoz is megcsináltattam az alkalmassági papírt. :)
Röviden ennyi minden történt a mai napomon! :)

KépKép
KépKép
mni

Évi, Power DVD nevű programmal sikerült kiszedni a képeket. Abban van egy képmentő funkció. :)

Kölyök, sajnos nekem sincs meg a júliusi Kismama újság. Pedig azt hittem! :) Tegnap megvettem az Anyák Lapja újságot és úgy veszem észre, hogy sokkal több pocakos cikk van benne, míg a Kismama újságban már sokat foglalkoznak a babás gondokkal...

Lexa hova tűntél? Már vagy 4 napja egy szót sem írtál... reméljük nem lettél rosszul a vagy 10 oldal új hozzászólástól?

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Aranykavics,
köszi a reggeli bíztató szavakat a védőnővel kapcsolatban. Nem volt vészes a találkánk. Nem szúrt le, hogy már megint híztam (2 hét alatt 1 kg-t :oops: ). Mondta, hogy az Elevittől is lehet, hogy hízok, mert elhitte, hogy nem eszek többet, mint korábban. Mostantól jó kislány leszek, este nem küldök le semmilyen édességet, és 6 előtt eszek vacsit. Korábban, amíg nem tudtam a melóhelyről időben eljönni, később tudtam enni, biztos az is közrejátszott a hízásomban. Rendes volt a védőnő, mert 1,5 kg-t levont abból a súlyból, amit ruhástul, cipőstül mért. :) Úgyhogy a védőnő mérése meg a saját mérésem alapján is +3,5 kg hízásnál járok. Ez még szerintem nem annyira vészes, ezentúl majd jobban visszafogom magam. Na, megint litániát írtam a plusz kilókról....bocsika.

Mni,
gratula az AFP eredményhez! :) De édes lehetett a babci még alva is. :)

Képzeljétek, jövő hét szerdától indul nálunk a terhestanfolyam. Már úgy várom! :D

Pussz

Melinda

Kép
melinda80

Megérkeztünk a 4D-ről.
Hát, ennyit a megérzéseimről. :cry: A gyermek egyértelműen megmutatta, hogy márpedig ő nem lesz Zsófi. Apa majd kiugrott a bőréből. Ezek szerint ő is fiúpárti. :roll: Mostantól én sem panaszkodhatom arra, hogy nincs bennem fütykös. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindjárt próbálok képet is feltenni, mert az összeset megkaptuk cd-n.

LEXA!!!!! Ha előkerültél írd be a táblázatba légyszíves, hogy Botondunk lesz. :lol:
És különben is nem illik így eltűnni a találkozó szervezése közben!!! :evil:

Pété, ha tényleg van még hely nálad, akkor csatlakoznék hozzátok valahol. :oops:

Csóközön mindenkinek!
Kép Kép

Évi

KépKép
kvaszeva

Az első képen jól nézzétek meg a lábam közét!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Mennyi Pucás! :lol: :lol:

Éva! :)

Gratu! :)

Melinda!
Neked is nagyon örülök. Akkor rendesek ezek a védőnők, hogy levonják a fölös kilókat (van aki nem szokta... )

Cuppancs!
Vendég

Annyi problémát találtak, hogy a méhem "iszonyatosan" hátrahajló, és a méhlepény úgy ágyazódott be, hogy teljesen elzárja a méhszájat. Ebből kifolyólag nem lesz egyszerű a terhesség és a szülés valószínűleg császár lesz. Illetve annyiban bonyolódik a dolog, hogy semmit nem szabad tornáznom, illetve két kilót sem emelhetek. Nekem már mindegy. Az a fontos, hogy a picikénkkel minden rendben van. :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Mni, Pepike!
Azt hiszem, ennyi fiú között rendesen vigyáznotok kell a lányokra. :lol: :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Úgy látszik, megint én fekszem le legkésőbb. :(
Ez azért se jó, mert holnap hajnalban kellene kelnem :evil: , mert utazunk haza vidékre a szüleimhez, ahol valami nagy kertrendezés vár a családra. (Nekem maradnak az árvácskák ültetgetése....jó levegőn nem lehet megterhelő :? )

Évi!
Irigyellek, h ilyen mázlitok volt, h ilyen szép képeket sikerült készíteni. Ez azért ritka ilyen fiatal terhességnél..
Az első uh kép, olyan mint egy Leonardo rajz.
Gyönyörű ez a gyerek. Gratula hozzá!!! :lol:
Azt értem, h apa repdes, de te mit szólsz hozzá, azok után h (te is) kislányt hittél (reméltél)?

Engem ma hívtak az integrált szűrés eredményével kapcs.
1:50 000-hez! :lol: :lol: Azért az nem rossz. De lehetséges ilyen széles arány? :roll:

Pepike,
bár én a Petra-taxid első jelentkezője voltam, valszeg eljövök veled vissza is....de ez még nem százas! Ha nem bírok szabadulni, majd valahogy taxival jövök haza...

jóccakát!
(jól elvagyok így magamban. Sztem már mindenki szunyál!)
norco

Sziasztok!

Sajnos nem lettem okosabb ma az orvosnál. :( Nem lehetett látni, hogy fiú-e vagy lány. Kicsi még és a köldökzsinor is a lába között volt. Meg a doki ultrahang készüléke is valami kis alap gép. Azt mondta, hogy egy hónap múlva biztos látszik majd. Tehát még mindig nem tudjuk, hogy Balázska, vagy Nórika lesz a kistesó. Bár a doki azt mondta, hogy fiú, mert szalutál. Csak viccelt. :?
A lényeg hogy minden rendben, láttam a kis szívét verni. :D
Hétfőn AFP és pajzsmirígy funkció ellenőrzés.

jó éjt!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jó reggelt Lányok!
Úgy látom ma én vagyok az első :D

Évi! Annyira gyönyörű az a 4D-s kép! Nagyon tetszik! Már én is alig várom, hogy menjünk. Neked hol csinálták? Gyűjtöm az infókat, hova érdemes menni, mert ami nekünk legközelebb lenne ( a szegedi) azt nagyon nem ajánlották...
Vendég

Melinda80:
Engem meg folyton azért piszkál a védőnő, hogy még egy dekát nem híztam.... Bár tény, hogy 4 kg mínusszal indítottam a rosszullétek miatt, de még nem jött vissza semmi, pedig én is nutellázom :)
Vendég

ÉVA!!!Gratulálok a kukishoz!!!!

Szeretném, ha azért 9-ig mindenki maradna, én is akkortájt szándékoztam hazamenni, mert mostanában korán fekvő vagyok.

Pepike!!!!!
NEM LEHET MEGNYITNI A WEBOLDALAD!!!

A múltkor ígértél képeket a szopipárnáról, meg a színekről, ide kéééérem: mpatr@t-online.hu
vagy ha tudod, tedd be a topikba.
Magam részéről nagyon örülnék, ha hoznál cuccokat, mert inkább neked fizetek, mint másnak, FŐŐŐŐŐŐLEG(!) ha kapunk kedvezményt a régi ismeretségre való tekintettel :lol: :lol: :wink:
HA vannak képek, akkor csak tegyél fel, részemről jöhet a reklám!!!!
Ha nem akkor a weboldalt tedd hozzáférhetővé, küldj listát vagy pedig hozz el mindent a talira :D

Xien! Honnan van a neved? Tök érdekes, keleties csengésű.
TALIRA UGYE JÖSSZ????? Tessék ennyi utat megtenni értünk, mége Jeruzsálembe kell utaznod Makóról, minthogy az tuggggyuk, messze van ám... :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

mége=mégse :oops:

Kép
Kép

mpatr

Na megyek, be kell ma menjek Pestre, többek közt a Trófeába is, csak ott ne ragadjak ebédelni... :wink: :oops:

Kép
Kép

mpatr

Óhajsóhaj esetén addig is hívjatok (ha valami eszetekbe jut, hogy még kérdezzem meg): 70/ 221 9565
JÉÉ 18 HETESEK LETTÜNK NORTONNAL!!

nem igaz, hogy má megin nem bíííírok elindulni :twisted: :twisted: :twisted: :roll: :roll:

Kép
Kép

mpatr

Mpatr, mikor is lesz ez a tali?
A nevem egyszerűen onnan jött, hogy mikor e-mail címet csináltam magamnak, minden amit akartam már foglalt volt. A végén találomra beütöttem pár betűt. Ez lett a xien. Azóta maradt...
Vendég

Norco, az első sokk után, hogy mégsem Zsófim lesz, már az éjjel alig bírtam aludni az izgatottságtól, mert érzem, hogy borzasztó nagy lesz köztünk a szerelem. :lol: :lol: :lol:

Xien, mi Bp- voltunk a 4D Genesisben, de gondolom az neked kissé messze van. Bár, ha jössz a talira... :wink:
Tudok egyet Kecskeméten, ami nagyon jó, és tök jófej a doki is, aki vizsgál. Itt a cím és a telefon: 6000 Kecskemét, Fráter György u. 17. 30/3832-176, internet www.sono4D.hu.

Na megyek, mert a keresztlányomnak holnap lesz a névnapja, és fel kell kutatnom neki 20-s méretű gumicsizmát. :roll: :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Ja, még a vonalzóimat át kell csinálnom, mert kicsit nagyobb a terhesség, mint amit mi kiszámoltunk. :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Köszi Évi! Ezt a kecskemétit már nem Tőled hallom először, úgyhogy akkor lehet az lesz belőle. Még mindig közelebb van mint Pest... :)

Sok sikert a gumicsizmához!
Vendég

Sziasztok!

Hát úgy látszik tényleg 88%-os a kínai fogamzásnaptár, mert a júniusi fogantatásokra 88% fiút írt hát ezért is kezdtünk neki de úgy tűnik mi még ehhez is bénák vagyunk de látom hogy sokaknál bejött.
Évi!
Gratulálok a kispöcsihez, engem nem félts anyatigris vagyok meg tudom védeni a lányom, meg már apa is edz hogy két csajszira kell vigyáznia a lovagoktól!!

Mpatr!

Sajna a weboldal nem jó még folyamatban van, :cry:
de a legjobb lesz ha viszek sok édi cuccot és majd válogattok!Leírást tudok küldeni a képekkel az a gond hogy teljesen új huzatok jöttek és azok nincsenek rajta, de viszek mindből hogy majd ott tudjatok választani!
hát persze hogy nektek akciós árak lesznek :wink:

pepike

Kép

Kép
pepike

Kíváncsi leszek milyen lesz a fiú-lány arány, mert elég vicces lenne, ha nem születne lány, mert a kínai naptár azt írja, hogy 88% fiú lesz. :) Ez egy marhaság szerintem! :)
Mi örülünk a lánynak, persze első baba és teljesen mindegy mi, de a férjem azért azt mondta, hogy inkább lányt akar mert azok szoknyásak és aranyosak. :)

KépKép
KépKép
mni

Halihó!

Gyosan bekukkantottam...
Gratulálok a fiús és a lányos mamiknak is!
Pocakok, babák szépen gömbölyödnek. :lol:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Régen nem írtam már, de ahogy látom nélkülem is zajlik az élet, és pörögnek az események ezerrel!

Látom megszerveztétek a talit is. Megkérdezhetem, hogy mi az a legkésőbbi időpont, ameddig el kell döntenem, hogy megyek-e?

Mostanában pörögnek az események nálunk is. A melóhelyen is most van egy csomó munka, na meg az esküvő-szervezés! Még csak most álltunk neki széthordani a meghívókat, és mondanom sem kell, hogy csak olyan rokonaink vannak, akik nem Fehérváron laknak (Mosonmagyaróvár, Pest, Zalaszentgrót, ...). Néha már úgy érzem, hogy teljesen egy hullaként működök! :?

Közben én is voltam védőnőnél, de most nem jegyezte meg nekem se a súlyomat. Bár az utolsó alkalom óta nem híztam egy dekár sem :lol: !

Látom egyre többmindenkinél kiderült már a baba neme, hát már én is nagyon kíváncsi vagyok! Hétfőn megyek dokihoz, szerintetek mennyi az esélye, hogy kiderül? Akkor leszek 16 hetes. (Ja ne a vonalzómat nézzétek, mert a babóca egy héttel le van maradva, de a vonalzómat addig nem akarom átjavítani, amíg a szülés dátumát nem korrigálják!)

Most megyek dolgozom egy kicsit, de még majd jövök!

Addig is szép napot mindenkinek!

Kép
tand

Mni!

Én azt írtam hogy a júniusban fogant gyermekekre vonatkozik ez és én nem tartom marhaságnak mert ha kicsit visszalapozol nállunk is ez arány csak neked és nekem van eddig lány a többi fiú (ez közelít a 88%-hoz nem :?: ) amúgy mindenkinek meg van a véleménye, és ez így jó!

pepike

Kép

Kép
pepike

LEXA, MERRE VAGY???????????????

Tök kiváncsi lennék már a frissített táblánkra, mert én így nem tudom követni, csak azt, hogy baromi sok a fiú :lol: Meg kiváncsi vagyok, hogy hány puncis lesz végül belőle :wink:

Tand, 15 főre lefoglaltuk (hmmmm, költő túlzás, de Pati anyánk talán épp most teszi) az asztalt, úgyhogy a legkésőbbi időpont, amíg döntened kell, 15-e öltözködés és közlekedés előtti perc :lol:

Pepike, vigyázz majd a lányodra, mert az én fiam tuti nagy nőcsábász lesz (arra is fogom nevelni), de legalább rendes lesz és női szívet nem tör össze, mert agyoncsapom :lol: !!!

Ja, és ma már éreznem kellene a babót, de semmi... pedgi reggel 3/4 órán át böködtem a hasam, aztán megsajnáltam...

Kép

KépKép
eszterxx

Most csak ennyire fussa!

1:100 ezerhez a Down! :lol: (azt mondta a biológus, hogy ennél jobbat már nem tud elképzelni és nem is érti minek kellett a 16 heteset megcsináltatni)
Elmeséltem neki a történetet!
Azt mondta, hogy így már érti! :lol:

AFP teljesen átlagos! :lol:

Kavics nagyon boldog!
Vendég

hurráhurráhurrá, Kavics!!!!!!!!!

Minden okod megvan rá, nem hallottam sosem még ilyen kicsi számot!!!

1:100.000 - hihetetlen!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Eszter, most 6:2 az arány a fiúk javára! :)
A bökdösés hidd el nem elég, tegnap az orvos úgy ráütött a hasamra és még akkor sem csinált semmit. :) A kis lustaság! Különben még én sem érzem... :(
Nekem van egy aktualizált táblám, ha gondolod szívesen átküldöm Neked. :)

KépKép
KépKép
mni

Irígylem akinek kiderült már a baba neme... :wink:
Azért ebben a kínai horoszkópban lehet valami mert tényleg sokkal több a fiú.Alapvetően én sem hiszek benne mert mi köze ahhoz hogy a petesejtet éppen melyik spermium éri el elsőnek,de mégis...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kavics: ugyeugye?????

Xien: tali 2007. október 15. 18 órától Bp. XI. Trófea Grill Étterem

Tand: lásd alant amiket írok

eszter: téged kézülök a combomra fektetni a bulin. Fájni fog! :twisted: :lol:
(a Pati ANYÁD!!!!)

Pepike: engem elsősorban nem a ruhák érdekelnének, hanem az egyéb kegytárgyak (textilpelus, körömvágó csipesz, ilyenek) de biztos bazároszhatsz a rucikkal is :lol:

[color=red][size=18]MINDENKINEK:
TRÓFEA FOGLALÁS MEGTÖRTÉNT 15 főre. :!: :!: :!:
TUDNIVALÓK:
1. 12-ÉN LEGKÉSŐBB LEHET CSAK FOGLALÁST LEFELÉ MÓDOSÍTANI.
Vagyis: aki 12-éig nem jelzi, hogy nem jön, annak sajnos ki kell fizetni a kajálását, neki vagy nekem akkor is ha nem jön el, mármint ha nem leszünk legalább 15-en.
Felfelé az utolsó nap is módosíthatjuk a létszámot. Otthagytam ma 20 ezer Ft előleget, nyomatékosan és kivételesen komolyan kérek mindenkit, ne hagyjatok kakiban.
2. sikerült egy komplett kis "részt" elfoglaljunk (aki már volt ott, az egyik beugró a mienk). Ez végülis NEM A GYEREKJÁTSZÓNÁL, hanem eggyel mellette van, jó közel a kajákhoz :lol: . Kértem, amit jeleztetek és úgy tűnik, sikerül U alakba tenni az asztalokat és külön kértem a pocik miatt, hogy ne legyen falhoz tolva, hogy mindenki a másik zavarása nélkül és pocisérülés nélkül tudjon mozogni az asztaltól és vissza.
3. Továbbra is várom az ötleteket és a további jelentkezőket (tand, xien, LEXAAAAA?????)[/size][/color]

Kép
Kép

mpatr

Fentiek alapján tehát pasi és nagygyerek mentes bulira készülünk.

pété, privi!!!

Kép
Kép

mpatr

Köszönjük a foglalást és az intézkedést! Értettem a célzást, férj marad otthon egymagában, de este remélem azért értem jön. :) Majd kicsempészek Neki valami finomat! :)
Patti utaljunk Neked pénzt vagy megérünk ennyi áldozatot? :)

KépKép
KépKép
mni

Kikó!!!!!
Miújság veletek????????? Meg van már az eredmény?
Vendég

Köszi, egyelőre van pénz, az építkezésből vettem el addig... :oops: (hitel)

Kép
Kép

mpatr

Mona, ennyi távollét után csak ennyit írsz nekünk??? Ez nem szép! :(

KépKép
KépKép
mni

Drága jó Pati anyám!

A térdre fektetésre jól készülj fel, mert 178 centisre sikerült megnőnöm, úgyhogy nem hinném, hogy sokáig bírsz majd ottan :lol: Vagy kölcsönkérünk a szomszéd asztaltól pár széket :lol:

Ja, amúgy, ne kérlek, kegyelmezz nekem, jó kislány leszek, ígérem!
Jaj-jaj-jaj, úúúúúúgy félek és most másfél hétig retteghetek...

jaj, Mni, köszi a megnyugtatást! Ezek a kis lusták! Majd arra leszek kiváncsi, hogy jövő hét csütörtökön megyek UH-ra, akkor már 19. hét és 2 naposak leszünk, addigra csak fog már mocorogni!!! Én is hallottam olyanról, hogy kólát kell inni előtte ( most bevallom, ma már azt is ittam - hátha... azon kívül, hogy tök jól esett, más hatása nem volt, se rám, se a bab ára)

Annnnnnyira várom már a 15-ét!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

Drágáim!
Mini, tökre igazad van!

Kavicskának ma írtam, hogy nálam most vihar van.......
Bejelentkeztem a Söfibe genetikai tanácsadásra és egyúttal valszeg a pocakszurira is, de nagy vajúdás volt ez, egyedül kellett végig csinálnom. Nem tudok, de főleg nem akarok erről nyafogni.......
Sajna a doki választáson sem tudtam még túl esni, mert ezt a döntést is meg kellett hoznom, a család nem támogatja az otthonszülést, tehát orvost kell keresnem. Olyat, akiben majd talán meg tudok bízni. Eddig egy jópár ezret elköltöttem már, de a rostán simán áthullottak, most másfelé indultam....

Szeretlek benneteket, és olvaslak is, de most nem vagyok alkalmas társaságnak..... Pocim növöget, Borsókát még nem érzem mozogni, de mellsőfali lepényem van és még elég fiatalka a terhességem is. Rengeteg ölelést küldök nektek, és kérlek, ne haragudjatok!!!

Jövök majd................. Ígérem!

Most Kikó miatt aggódom nagyon! Tudjátok, az amnió miatt!
Vendég

Lányok!
Énisénisénis várom a 15-ét!

Eszterlány, akkor nemcsak én vagyok égimeszelő! Vagy a toronyőr lánya? :roll: :lol: :lol:

Pati!
Akartam én is kérezni, hogy nem kellene e a pénzt hamarabb eljuttatni hozzád!
Még éhen találtok halni! :shock: :lol: :lol:

Most látom, hogy nem a kosztpénzből vetted el a lovét.

Csak a ház ne döljön össze... :lol: :lol: :lol:

Tündérien megszervezted, lefoglaltad!!!
Nagyon zügyi vagy! :D

Buksisimit küldök: Kép
mondhatnám azt is hogy kockacukrot érdemelsz! :lol: (állatorvosnak ilyet lehet mondani... :roll: )

cuppancs!
Vendég

Édik vagytok :lol:
Az égimeszelőknek kivágatom a hely tetejét. Mindent a kényelmetekért :lol: :lol: :lol:

Monácska, nyugi. Könnyű mondani, de már csak 174 napig aggódhatsz ilyeneken, aztán úgysem, mert jön a miért kakil ennyit, miért nem kakil, miért zöldet, miért barnát, stb, stb.... :roll:

CSAJOK :shock:
A PEPIKE TISZTÁRA ANTIKERESKEDŐ!!!
Kihirdetem a top lócitrom díj várományosaként.
Most hívtam,közölte, hogy nem akar annyi mindent hozni, mert hülyén jönne ki, azt hinné valaki (KI??? :shock: :shock: :?: ) hogy ezért jött kajcsizni.
BRÜHÜHÜÜÜ :( :( :( én játni akajom mik vannak és messze van a XV. kejüjeeeeeeeet!!!!!! VÁSÁJOJNI AKAJOOOOOOOK!!!
Anyucik, szóljatoooook jáááááá!

NADENADE!
Akinek kutyája, macskája, hörcsögje ( :twisted: ) van, azt is hozza, garanciálisba megjavítom míg Ti vacsiztok. Ócsóért megszámítom :wink: :twisted: :D :D :D :wink:
EZT BEZZEG A PEPIKE AJÁNLOTTA! Te citomdíjas Terézanya!!!!! :mrgreen:

Kép
Kép

mpatr

Nem tudjátok hol lakik a LEXA?
Értemegyünk és erővel hozzuk, ha nem ír!
Merezmáfelháborító!!! 8)
Ő is megyen a térdemre, ha megkerül.

NA KI ROSSZ MÉG??????

Kép
Kép

mpatr

Megkerültem............. :)
Én már nem megyek a térdedre!!!!!

Köszönöm! Kutyafaxa ám a későbbi aggódás a mostanihoz, legalábbis nekem! A gyereknevelést mindig lazán vettem. Bár a fiammal a terhességemet is, mert meg is lett az eredménye a szülésnél.....

No, tűnök már nyugi!

Pusz mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Monácska,
Köszi az érdeklődést!
Minden rendben, jó lett a kromoszóma vizsgálat eredménye, és én is átvészeltem szépen a beavatkozást. Kisfiam lesz, Ő is jól van, a szúrás után 1,5 héttel volt egy kórházi uh-m, amin az az orvos, aki a szúrást csinálta, megnézte minden porcikáját a babámnak. Kaptam egy leletet utána, amiben az szerepel, hogy átlagos a magzatvíz, ép a koponya, gerinc, gyomor, hólyag vese, ajak, köldök, rekesz, jól működik a négy üregű szív, végtagok rendben. Azt hiszem, teljesen megnyugodtam!!!!! Ugye jössz a közös vacsinkra, talinkra? Veled mizújs, régen írtál már.
Ma voltam a védőnőnél. hát olyan rendes volt, hogy alig hittem a fülemnek. Nevetgéltünk, jó tanácsokat adott, beszélgettünk, és nem cseszegetett a súlyom miatt (pedig simán tehette volna :( ).
Én nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egész nap szinte nem is gondolok a kajára, eszem, de nem túl sokat, és nem nehezet, de délután-este, amikor megyek hazafelé, már azon jár az eszem, hogy mit fogok enni vacsira. Szörnyű, pedig a saját jól felfogott érdekemben megálljt kéne parancsolnom az esti evésnek.

Ildi

Kép
kikó70

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?