Sziasztok!
Tök jók a versek, meg mondókák, amiket írtatok, őszintén szólva ezen a téren elég gyengus vagyok....de most aztán bepótolom. Mondjuk azt nem nagyon látom, hogy Bálintot lekötné, általában otthagy éneklés közben. Lehet, hogy a hangommal van baj????
Oriandy:
Hajrá, hajrá kistesó!!! Talira hívást köszi, tök jól esik, hogy gondoltál ránk is, de majd a következőre!
Ex:
32 leszek januárban...
És az igaz, hogy a munkahelyem köteles visszavenni, de mivel közszolga vagyok, a mai viszonyokat tekintve két hónap múlva létszámleépítés, átszervezés miegymás ürügyén egyszercsak hellót intenek....Az meg nem nagyon kéne....
Meteor:
Oltási infókat köszi, csak összerakom valahogy, hogy most akkor mire kap, és mit kaphat el és miért....(hú, nem csak mondókák terén vagyok gyenge...
)
Viera:
Bébikaja: bár a többiek is válaszoltak, azért leírom, hogy én szinte minden második alkalommal búcsúztatom a Bálintnak főzicskézett memmét. Ígyhát mivel gyermek szívesebben eszik boltit, egye. Vagy ha éppen olyat főzök, kap belőle, vagy kell, vagy nem, de azt legalább nem kell kidobni utóbbi esetben. A céklafőzit nem nagyon enném meg helyette....
Prenata:
Húúúúúú, ez a seggemben a gyerek és nem bírom de ismerős. Szégyen, nem szégyen, néha én is kiakadok (ha ez vígasztal). Mi is rengeteget vagyunk ketten, a férjem a rendes melója mellett két helyen is maszekol, ha meg pici szabadideje van, akkor ő is horgászik. Mondjuk sokszor én küldöm, mert ott legalább pihen és türelmesebb Bálinttal, aki az utóbbi időben igencsak próbálgatja az akaratát, hisztizik.
Az alkalmatlan anyaságra történet amúgy már bennem is sokszor átment. Amikor türelmetlen vagyok, kiabálok, utána mindig arra gondolok, hogy mennyire akartuk őt, milyen nehezen jött össze, és hogy aggódtunk, mikor 3 hónaposan nem emelte a fejét és küldtek a fejlődésneurológiára.....Ilyenkor elbőgöm magam és agyonszeretgetem a gyereket....
Aki aztán gondolom jó hülyének néz, és kiröhög. Szó szerint, vigyorog és nézi a könnyeim...
Hogy Petinek micsoda gyönyörű kék szemei vannak!!!!!!!!!!
Száva:
Lehet, hogy félreérthető voltam, én arra voltam kíváncsi, hogy mikor szültél, mert ahogy láttam, egy napon szültük a gyerkőcöket. De látom, azt is leírtad!
Amúgy nehéz/izgalmas napokon vagyunk túl....
Nehéz attól, hogy végre áttört a jobb alsó kettese, amivel jól megkínlódtunk. Semmi nem volt jó az előző 3 napban (ezt írtam is), ha felvettem-bőgött, ha letettem-még jobban. Ha játszottam vele, nem volt jó, ha nem, az még kevésbé. Alig evett, normálisan csak az esti tápszer csúszott le.
Tegnap is alig akart ebédelni, pedig Nestlé bolognai spagetti volt, amit szeret. Helyette az apja ölében megevett egy üveg Hipp barackos túrókrémet. Uzsinál megint akartam adni a bolognait, hogy egyen normálisat is, de csak üvöltött. Nem tudtam mást kitalálni, mint a nestlés üveget kiszedtem a kukából, jól elmostam, visszamertem bele a főzit és láss csodát, gyermek betermelte az egészet, majd letolt rá még egy üveg Hipp túrós barackot
.....Így valószínűleg a tányérjával van baja, valami rossz élménye lehet (megtömtem, nem esett jól, mittudomén). Úgyhogy azt hiszem, pár napig üvegből eszünk... Járt már valaki így???
Izgalmas meg azért volt, mert tegnap voltunk először baba-mama klubban, ami túl sok volt. Egy darabig elvolt, jött-ment, aztán besokallt. Sok volt a gyerek, felnőtt, játék, nem tudott választani (gondolom). De belegondoltam, hogy egy évig csak én vagyok, enyém minden, minden felnőtt (rokonok) körülöttem ugrál, majd egyszercsak előkerül egy rakás idegen törpe, akik elszedik a játékaimat, és nem rám figyel mindenki. A fejem a zsivajtól nekem is zúgott, mit várnék Bálinttól. De azért megyünk jövő héten is, muszáj megszoknia, megedződnie, mivel jövő ilyenkor már bölcsis lesz. Biztos megint el fog fáradni (tegnap két és fél órát aludt délután), de ha csak 5 perccel tovább van el, már fejlődünk! Persze sok esélye a nagyobbakkal szemben nem lesz, de ez van....
Hú, jó sok lettem.....
Ja,
Gab, depi az jön-megy. Van tapasztalat.....Csak gyerek mellett nehezebb nem elhagyni magát az ember lányának, ami ugye tovább rontja a helyzetet.....
hogy még a depi se jár, és különben is hagyjon békén mindenki......Remélem, ma már jobban vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv