Na halljátok...tegnap voltam UH-on,de most hogy mutyurkát olvastam...
Hát hiába a tegnapi UH nagyon nagyon ideges lettem...
Mutyurka SAJNÁLOM!!!!!
kívánom hogy mihamarabb gyógyuljanak be a sebeitek a pároddal,és a jó Isten minél hamarabb egy egészséges babával ajándékozzon meg benneteket.
Akik érdeklődtek az UH-om iránt: sajnos nem nagyon láttam jól a picúrt,sőőt alig-alig,mert már hasi UH-on nézte,és eléggé nem jól látszódott,a feles zsírrétegeim miatt gondolom...
Konkrétan én csak a kis buksiját véltem határozottan felismerni,a többi testrészét nem igazán,de a doki attól még mutogatta mit kellene látni...
De most szomorú vagyok,mert nem elégítette ki az UH a vágyaimat,mert ettől azért jobban szerettem volna a picúrt látni...Na mindegy...
Ami kiderült:harántfekvésben van a drága,ami még nem baj,majd akkor lesz belőle baj,ha később is így lesz,és nem akar majd megfordulni...Doki szerint szaporán vert a kis szíve,ő látta,én már kevésbé...
De a párom is velem volt,és szerinte is látszott. BPD(tehát a fejkörfogata): 33mm.A hosszát nem bírta megmérni,mert a harántfekvés miatt nem fért rá a képernyőre.
Magzatvíz pedig átlagos.Ennyi az UH eredménye.
Annyira ki voltam tegnap,hogy kijöttünk a dokitól a párommal,rögtön elmentünk egy 4D-s UH laborba,és bejelentkeztünk november 15-re.Akkor leszek 20hetes,remélem akkor már alaposan megszemlélhetem a pici lelkem!
És ott DVD-t is készítenek.
Csak győzzem kivárni hogy elteljen addig az idő...
Hát ennyi van velünk.