Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, jó reggelt!

A mellnövekedésről: hát, aki szoptat, annak szinte biztos, hogy olyan már sohasem lesz a melle, mint a terhesség előtt. Nem csak a mérete, hanem a formája, feszessége, stb. is megváltozik. Az én fiam lassan 19 hós, még mindig szopik, és bizony hiába nagyobbak a cickók mint voltak, azért lett rajta néhány gyönyörűséges csík...

mamacka, utólag is boldog másfelediket Áronnak :wink:
Nem akartalak becsapni, ne haragudj, de amíg nem hallottuk Csöppkebaba szívdobogását, addig nem akartuk sehol senkinek sem mondani. De mostmár megnyugodtam, és érzem, hogy nem lehet semmi gond! :)
Hát relatív, hogy nagy volt a hasam Dominóval, láttam az enyémnél sokkal nagyobbat is. Majd keresek képet :D

Mostmár amúgy maradok ezen a néven, a 2006-osokhoz tényleg nem írok már, sőt a Családira sem... csak olvasóüzemmódban vagyok. Egyszerűen nincs időm, nyáron ugye az esküvőt szerveztük, most lassan kezdődik a vizsgaidőszak, és melette van az NLC-n egy csapat, akikhez nap mint nap írok + most ide + a blog, szóval elég. :lol:

A blogról: baby1024@freemail.hu ez az emilcímem és az MSN is, ha gondolod vegyél fel, ott könnyebb megbeszélni. De amúgy igen, nekem is a freeblogon van a blogom, és bármit fel lehet tölteni. Csak türelem kell hozzá, mert elsőre bonyolultnak tűnhet:)

mezsó, várjuk a híreket a dokitól :) Biztos minden rendben lesz!

Szép napot mindenkinek!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

gitka, beírtalak a táblába! Majd kellene még a korod, és esetleg ha vannak már nevek:)
Többi májusi? Brékóbérkó!

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

lányok!
Ma már jól vagyok. Átaludtam az éjszakát. Egyszer hajnalba mentem ki pisilni+betakartam a férjecskémet, mert lerúgta a takaróját.... :lol:
Nincs lázam, nem fáj a fejem... :lol:
Torkom se annyira, orrfolyás azért még van! De legyen ez a legkevesebb.... :) Azért még teázok, fekszek, pihizek!!!
Mindenkinek szép napot!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szöszi,

Nem, azért ezt nem játszotta el olyan sűrűn :roll:
Hol vetted a rucikat? Én szombatra tervezem a bevásárló körutat. Most poncsót keresek nagyon.

Mi a párommal 7 éve nem védekezünk és csak most jött össze a Baba.... Igaz, hogy a 8 év során csak kétszer foglalkoztunk igazán a témával, akkor hőmérőztem, számolgattam stb.. mégsem jött össze. Most amikor nagy változások voltak a munkahelyemen, hirtelen összejött. Ez biztos, hogy nem volt véletlen :) :)

Mary,

szerintem se szedj gyógyszert. Antibiotikumot meg aztán főleg ne.

Kép
emi29

Mary,

örülökk :) Pihizz sokat továbbra is.

Kép
emi29

ollem, örülök hogy jobban vagy :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

ollem: az nagyon jó ha már nincs lázad! :wink: Jól van! :) Akkor szerintem csináld továbbra is azt amit eddig "kúrálás" címszó alatt,és előbb-utóbb csak kilábalsz ebből a nyavalyából. :D Amúgy én szerintem is váltsd ki az Algopirynt.Jó ha van otthon.És egy vény ugyebár 1 hónapig érvényes.Addig használhatod fel.És mellesleg indokolt esetben 12 hetes kor előtt is be lehet venni...értem én ezt arra,ha mondjuk 38fokos lázad lett volna.A láznak nagyon károsító hatása van ám a pici babára...Inkább olyankor az Algopiryn hatásának tenném ki a babát,mint a magas testhőmérsékletnek...

Lányok ma végre doki!!!És UH!!Nagyon várom...de csak délután lesz :(

Kép

Kép
mezsó

Persze kiváltom a gyógyszert, jó ha van itthon....
Ma már tényleg totál lázmentes vagyok 36,2 ez nagyon király!!!!!
Tegnapi legmagasabb 37,7 volt, de estére elmúlt a láz. Baba szerintem meg se érezte!!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Magika!
Látom , hogy itt vagy. Mi van veled???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem:
Nagyon örülök hogy mára már jól vagy, látod az ima hatalma mit tesz.
Egyébként nem feltétlenül kell aggódnod a láz miatt mert én amikor kiderült hogy terhes vagyok másnapra 38 fokos lázam lett KB: 4 hetes terhes lehettem nyaralni voltunk Horvátországban és a víztől valami vírust kaphattam, egy nap alatt elmúlt hidegvizes borogatás nagyon jót tett, és a kamillatea na meg persze a párom imádságai értünk!
Tudni kell hogy nagyon ritkán vagyok beteg és lázas meg szinte 5 évben egyszer, de most bezzeg!!!
Azóta is volt már olyan hogy csak úgy 37, 37,5 fokos hőemelkedéseim voltak, a doki azt mondta hogy a terhességtől van de meg fogja szokni a szervezetem a másállapotot és elmúlik.
Hát úgy is lett!!!
Gyógyszert a legvégső esetben ajánlom!!!
Azt mondják a 3.ik hónapig szigórúan semmi.
Egyébként van neked egy gyógyítód!
De én így ismeretlenül is szivesen imádkozok érted, ha úgy érzed!

Kép
geni

Mezsó!!

A baba nemével kapcsolatosan mi mindketetn a párommal kislányt szeretnénk, de érezzük hogy fiú lesz mégpedig azért mert én is és a párom is azt álmodtuk.
Egyébként meg tényleg igazad van hogy ugyan mindeggy csak egézséges legyen hiszen mi örülni fogunk mindkettőnek.
Egyébként aki rámnéz mindenki azt mondja hogy fiunk lesz.
Ezért is írtam már oda a Rúben nevet, kislány név között nem vagyunk határozottak mivel hogy a Blankát szerettük volna de mindenki azt mondja hogy nem szép, pedig szerintem gyönyörű név. Majd meglátjuk ugyanis nem másra nézünk!

A mai vizsgálatodhoz meg szorítunk neked és várjuk a fejleményeket, hidd el minden rendben van.

Kép
geni

Geni!
Tényleg ég és föld, ahogy tegnap és ahogy ma vagyok...... :lol:
Bizony a hitből fakadó ima MINDIG hatásos!!!! :lol:
Ha a keresztények imádkoznak Istenhez, a Föld is beleremeg................... :lol: :lol: :lol:
Ma egész nap dícsérem az Urat, mert nagyon hálás vagyok, hogy meggyógyított minket!!!! :lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szia Ollem!

Koszi kerdesed megvagyok.
Eleg faradt vagyok.
Most keltem fel.
Holnap megyunk nyaralni egy hetre. Mar nagyon varom.
Tegnap voltam UH-n ott mar lattak, hogy mi lesz.
90% hogy kislany.

A tablaba beirnatok, hogy 31 eves vagyok.

Neked drukkolok a jovo heti UH-hoz.

Na megyek pakolni az utra.

Magi
Vendég

Magi!

Jó utat, jó nyaralást!!! :lol: Gondolom örülsz, hogy kislány. Kisfiú után.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet!

Az illetékhez hozzá tudok szólni. Mi is így voltunk. Kell írni egy kérelmet, hogy kevés a havi jövedelem, gyerek van, és kell kérni hogy adjanak részletfizetési engedélyt, ha lehet 1 évre. Nekünk már kétszer is megadták, amikor a lakást, illetve a házat vettük. Próbáld meg. Oda kell küldeni, ahonnan a levelet kaptátok.

Látom, a májusiak is gyarapodnak. Mindenkinek jó pocakosodást kívánok.
Most hirtelen, nem emlékszem(azt hiszem Mamacka) nagyon jó a pocak montázs.

Pusszantás!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Megjöttem az első terhes-gerinc-gyógytornámról :)
Nagyon kedves a nő .. egyénileg foglalkozik velem egy külön kis teremben, és olyan gyakorlatokat nézünk, ami erősíti a derekamat, és a babának is jó :D

Viszont emellett most már tényleg el akarok járni terhes-jógára.
Sajnos amit anno Lei-vel kinéztünk, ott nem gyűlt össze a minimális létszám, hogy elindítsák a csoportot.
Ha van a budapestiek között, akit érdekel .. belinkelem, milyen lehetőségek vannak itt Bp-en. ;) :)
Én mindenképp kerítek egyet és legkésőbb jövő héten elkezdem :!:

Emi - Én Takkoban vettem tréningeket .. nem kimondottan terhesnadrágot, de olyan a szabásuk csipőben (vastag, széles laza gumis derék - kötővel) amit még jó nagy hassal is tudok hordani.
Én nem akarok vagyonokat költeni ilyesmire .. a Takkoban felsők is nagyon jók vannak, amik tunikaszerűk, és nagy pocakkal hordhatók. :) És még jól is néznek ki!! :)
Egyedül az utcai (farmer .. stb) terhes nadrágokat szeretném megvarratni, vagy kimondott kismamaboltban megvenni.
Ez is időszerű lassan .. :)

Mary
- Örülünk, hogy jobban vagy!!! :) Most már vigyázz magadra, hogy maradjon ez az egészséges állapot :)

Magika - Beírom az adatot a táblázatba, az estiben benne lesz! :) ;)

Kép
szösszenet

Britta - Köszi a választ :)
Mi igazából azt szeretnénk, hogyha elengednék .. vagy csökkentenék az illetéket .. :) Hallottunk már ilyenről, és megpróbáljuk, hátha nekünk is összejön. Ha nem, akkor marad a részletfizetési kérelem.
Ti nem próbáltatok meg méltányosságot kérni?
És kb. mennyi idő, míg elbírálták?

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Teszek fel pocifotót!!

Kép

Ez a 14. hét végén készült.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Szösszenet!

Mi nem kértük, hogy engedjék el, mert úgy sem etnnék. Gyorsan jött az elbírálás, és csak 12 hót engedtek. Azért az is jobb a semminél.

Klarka!

Szép a poci fotód. Nekem még nincs. Igaz, az én hasam nem a szépek közé tartozik két gyerek után.

Kép
Kép
Kép
britta

Mondtam én, hogy hamarosan jönnek a pocifotók!!! :lol:
Klárka!
Ez bizony már babás poci!!! :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok:

Ollem: örülök hogy hálás vagy az úrnak, lesz lendület konferencia Bp-en ma péntek, szombat. Nem szoktatok ilyenekre járni!?

Magika: vigyázzatok magatokra és kellemes nyaralást kivánok nektek.

Klarka: szépen gömbölyödsz te is.

Nekem is sikerült 5500.-ft ért vásárolnom kord nacit az Ázsia centerben aminek lehajthatós passzés dereka van és jópofa szabott hosszú bővülős szoknyát ugyanevvel a derékkal ugyanennyiért.
Szerintem nagyon csinosak, ez még belefér az árba.
most ugy gondolom még költhetünk magunkra azután ugyis mindig a picurkának fogunk vásárolni.
Kép
geni

Geni!

Nem szoktunk járni. Nincs is rá időnk, meg pénzünk se. Főleg most minden időnk és pénzünk az épülő házunkra megy el....
Székesfehérvárra is hetente kétszer járunk. Egyszer dicsőítőpróbára, egyszer pedig istentiszteletre. Szfehérvár tőlünk 50 km. Sajnos ez anyagilag megvisel minket, de nem tudnánk kihagyni ezeket az alkalmakat!!!

Vmi gatyókat nekem se ártana vennem.....Egyszerűen már nincs mit felvennem...... :( :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

geni: Nincs igaza többieknek akik azt mondják hogy nem szép név a Blanka!!! :D Mi a párommal eddig ott tartunk hogy ha kislányt várunk akkor vagy Blanka vagy Emese lesz a neve.Nekünk is nagyon tetszik a Blanka név. :lol: Ha fiú lesz akkor Bence vagy Zsolt lesz a neve.

magika: kis mázlista vagy hogy máris kiderült hogy kislányt vártok.14 hetesen és 4 naposan ez mázli szerintem.Bár még nem tudhatom mi lesz délután nálunk az UH-on... :roll: Most egy kicsit felbátorodtam...Én ugyebár 14 hetes vagyok,és az nincs messze a te idődtől.De a doki 4D-s UH-al nézte,vagy mivel?Mert azért nem jellemző szerintem hogy 14 hetesen meg lehessen állapítani a nemét.Hová mentek nyaralni?Jó utazást! :)

Kép

Kép
mezsó

Mezsó - Én barátnőm is 14 hetsen tudta meg, hogy kislány :)
De azt mondják a 16. hét utána következő UH-n már a legtöbb kismama megtudja :) :D
Jajj de izgi, én már nagyon várom!!!

Kép
szösszenet

Sziasztok,

Szöszi,

illetékügyben én azt javaslom, hogy írj egy szívhez szóló levelet és mindenképpen kérd, hogy méltányosságból engedjék el. Én nem kértem, de az összes ismerősöm ezt tette, és mindenkinek (de tényleg) elengedték.
Mi tavaly áprilisban vettünk házat, Karácsony előtt jött ki az illeték, kértünk részfizt, de azóta még nem jeleztek vissza.....

Klara,

Látom már alakulsz:)

Kép
emi29

klarka: szép a pocifotód :D

Kép

Kép
mezsó

Köszi Emi - így fogok tenni ..
Már lefénymásolgattam, összgyűjtöttem a papírokat.
Ügyvéd fogja megfogalmazni .. ő jobban ért ehhez .. :oops:
De jó hoyg ezt írtad, így érzek némi reményt .. mert rengeteg most az a 700ezer ..
:? :(

Kép
szösszenet

szösszenet:mostmár aztán nagyon bezsongtam... :) de gondolom csak 4D-s UH-al lehet meglátni ilyen korán :roll:

Kép

Kép
mezsó

Nem - neki a sima UH-n mondták meg ... :) ;)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Csoppke, orulok, hogy megnyugodtal es hallhattad, lathattad a pici szivvereset :!:

Mezso :!: Te mar mennyire elorehaladott allapotban vagy :wink: Beszamolot kerunk a mai UH-rol :!:

Klarka :!: Te is mar reg jelentkeztel. Szep pocid can :!:

Hu Szibi, Emi29, ti mennyit vartatok a babora :!: Azt hittem, en vartam a legtovabb...

Geni, a Blanka igenis szep nev :wink:

UMoni, Nicci, Annusreka, Kerekes, Bebe, Marti80, Tszia, miert nem jelentkeztek :?:
katavirag

Szöszi,

700 ezer, az 700 ezer, úgyhogy muszáj mindent megpróbálni. (abból komoly babaszobát lehet berendezni, sőt...)
Sose lehet tudni... Amikor én bent voltam a hivatalban nekem egyből azt mondták, hogy elengedni max egy részét szokták és hogy részfizt mindenkinek adnak. Aztán pár héttel, majd hónappal később érkezett több ismerőrőmhöz is a levél, hogy méltányosségból elengedték az illetéket. Tökre bánom, hogy én meg sem próbáltam :( :( Pedig az ismerőseim még jól is kerestek....
Mondjuk biztos sok múlik az ügyintétőn és a csopvezen is.

Kép
emi29

Emi - Igen, szerintem is meg kell próbálni mindent.
Én bízom benne, hogy egy ügyvéd profin meg tudja írni a kérelmet.
Én meg mindent összeszedtem ... a leleteimet, hogy jön a Babuci .. az ő munkáltatóiját (ami nevetséges összeg..) .. stb. Én meg az egyetemet csinálom.
Szóval, bízom benne, hogy sikerrel járunk! Szorítsatok!!!! :)
És az ügyintézőn az illetékhivatalban is sok múlik .. őt viszont nem tudjuk megválogatni :(

Kép
szösszenet

Kismama-Jóga érdekel valakit?
Estére felírom nekem melyik helyek és időpontok jöhetnek szóba .. árakkal :)
Én jövő héten kezdem, ez 100% .. aki akar, csatlakozhat!!! :) :)

Kép
szösszenet

Köszönöm a dicséreteket!! Ti is rakjatok lassan képeket!!!

Kép
klarka

Értem ollem most az építkezés a legfontosabb és a baba.

Mezsó: szerintem is szépa Blanka majd meglátjuk szerintem nem lesz rá szükség, (bár csak lenne).
Fiúnév meg már van.

Hol lehetnek a többiek.?????

Egy kis biztatás kéne nekik, biztos olvasnak minket!!!!UGYE???

Kép
geni

Hát igen Geni.
Karácsonykor már az új házban ünnepelünk!!!!!!!!!!!!! :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok Lányok!

Búcsúzni jöttem! :cry: Tegnap voltan UH-on, és megállapították, hogy az én kis angyalkám nem él :cry: Tegnap du-án meg is mütöttek. Nem fáj semmim, csak a szívem. Az eszem tudja, hogy biztos volt oka. A doktor aki reggel megvizsgált, azt mondta, hogy 3-6 hónapot várjunk az újra próbálkozással, mert ha nem nagy a valószínűsége, hogy újra megtörténik.

Kívánok mindannyiótoknak gondtalan örömteli várandóságot!

A saját dokimmal a jövőhéten azért beszélni szeretnék, hogy tényleg ilyen sokat kell e várni.

Vigyázzatok magatokra, nagyon :!: :!: :!:

Kép
mutyurka

Mutyurka!
Sajnálom. Kívánom, hogy gyógyuljanak be a sebeid, és mihamarabb költözzön be vki a pocakodba.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jaj, Mutyurka!!! Nagyon sajnálom!!!!! Imádkozom értetek!!!

Kép
klarka

Mutyurka!

Végtelenül sajnálom. Olyan szörnyű ez! Nem is tudom, hogy mit lehet ilyenkor mondani.

Kép
emi29

Sziasztok lanyok!

Koszonom a biztatast, remelem tenyleg jo lesz a nyaralas.

Mutyurka!
Nagyon sajnalom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mezso!
4D-vel nem lehet meg megmondani, hogy mi lesz csak sima uh-val.
Nalunk azt mondta az UH-s hogy szerinte 90% hogy kislany, de meg korai mert kicsi.
De az uh-n nagyon jol lehet latni a ket vilagos vonalat, ami a szemerem ajkak. Ja es semmi kiallo nincs.

A fiamnal mar a 13. heten megmondtak, hogy fiu lesz, mert annyira kialt a futyi.

Drukkolok, hogy megmutassa magat neked is, de 4D-n meg nem fog latszodni csak sima UH-n.

Szosszenet!
Koszonom hogy irod a tablat.

Klarka!
Szep poci foto.
Az enyem sem ilyen egy gyerek utan. :(

Magi
Vendég

Mutyurka Vigyázz magadra!
Kívánom, hogy a jó Isten gyógyítsa be a szíved fájdalmát is! :(

Sziasztok
Ha valaki tudja nézze most a hír tv-t.. Lehet emlékeztek pár éve három ember egy családból belefulladt a Balatonba... közülük az egyik a mi közösségünkben volt... a szülei beszélnek arról, hogy miként tudták feldolgozni a jó Istennel ezt a tragédiát... ha minden igaz Vasárnap ismétlik... tanúságtevők voltak... vagy valami hasonló a címe...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: én nézem és nagyon szép film!!!!

Kép
klarka

Jaj lanyok! En ezt nem hiszem el! Mutyurka, nagyon sajnalom!
Mar a 4. lany kozulunk. Na most megijedtem :cry:
katavirag

Mamacka!
Nekünk nincs hír tv-nk...

Mikor lesz már hétfő???????????!!!!!!!!!!!!!
Annyira szeretném már látni a picikénket...........

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mamacka: nagyon szép volt a film!! Nagyon nagy hitük van a szülőknek....
Hány gyerekük van? 8? Annyira jó lehet a nagy család!!!

Kép
klarka

Nagyon sajnálom Mutyurka a Jóisten gyógyítsa be a sebeidet és adjon minél elöbb egy egészséges babát nektek.
Imádkozni fogok értetek.
És ti is imádkozzatok!!! Hidd el az Úr meghalgatja a könyörgéseket!

Kép
geni

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 21:22-kor.
1bambi

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet. Most várjuk az első babánkat, tegnap voltam az első ultrahangon és sikerült jól meglepnie a mi kicsikénknek, ugyanis ketten vannak. A szülés várható időpontja május 30. Érdekes módon egyikünk családjában sem volt még iker. na nekünk most lesz! 2 hét múlva kell mennem újra uh-ra, remélem h minden rendben lesz,még csak a 6. héten járunk, és messze még a 12.
Esetleg nem tiud nekem valaki segíteni az iker terhességgel kapcsolatban? Sajna eddig szinte semmit nem tudok!
e-dyna

Hányingerről annyit, hogy amióta itthon vagyok. Ez tegnap óta van, nincs hányingerem.
Munkahelyemen eddig mindig volt. :(

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?