Új privát üzeneted érkezett!

Visszatértem!

Pár napig nem volt nálunk net mert szolgáltatót váltottunk. Azután meg 2 nap volt mire visszaolvastam a sok üzit.
Bazsi végre meggyógyult 3 hét után. És megtanult puszit küldeni, ha cuppantunk neki ő is cuppant nagyon cuki. Megtanult állásból leülni, mert eddig csak elvágodott. :lol: A bioköles nálunk is nagyon megy kiteszem elé a mutatóujjával és a hüvelykujjával megfogja és szépen beteszi a szájáb.

Csúszásgátlót nagy kádba hol lehet venni? Bababoltban vagy fürdőszoba kiegészitős boltban?

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Rena: a kendő Kiscsikóé volt. :) Azóta vettem magamnak is egyet.
Egyébként Kiscsikó amoda se sűrűn ír, mert most főleg Pesten vannak, ahol nincs internet. Őzi, Bacilivi nem írnak a másikba, mert ők csak ide tudnának, ha írnának, de nem írnak valami miatt. :roll: Nika szokott írni szeritnem ide is, nem?

Kép
Kép
tinu
 
 


A mosógéptől nem hallottam, hogy Bazsi felébredt és mire bementm megnézni már úgy zokogott alig tudtam megvigasztalni.Majd megszagadt a szívem. Most itt ülünk a gép előtt kettesben és tökre bújik hozzám.

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 

 
 

Rena,
Őzi oda sem ír, gondolom sok a dolga, Livinek meg ide kellene írni, nem tudom mi lehet vele. Nika szokott oda írni, íde nem tudom miért nem ír, majd szólok, ogy hiányoltátok:)))

Én is megyek takarítani,mert a tegnapi babás nap miatt nem volt időm rendeszkedni....


Ja és elvileg a jövőhélt szerdára is szervezünk egy talit ugyanekkor ugyanide, ha van kedve valakinek jönni, jelezze!!!!!

csernusn
 
 


Szia Fölkalexa!
Csakhogy jöttél! :D
De édes lehet a cuppantós Bazsi! Én még csak tanítgatom Petrának, már zsibbad a szám, de ő nem csinálja, csak tapsizik,ha eszébe jut. :)
Írt Kati,hogy majd Timi is jönni akar. Hát majd jöttök... Mire megint összehozzátok.. :roll: Mi sztem csak 20-án megyünk Mindszentre,lakodáréba. Szemöldök és bajuszgyantát vállalsz nekem?

Mági!
Meggy-banánnal
Banán-alma
Alma-körte
Sült alma szilvával
Kétszersült vmi gyümivel
Babakeksz gyümivel
Almás gesztenye
Joghurt vmi gyümivel
Túró vmi gyümivel
Joghurt v túró kétszersülttel v keksszel
Avokádó-alma
Cékla-alma
Gesztenye-alma
Sült tök (előző este megsütött)
Bármi gyümi - 7 gabonással
Na, ennyi jutott eszembe. De kivi vagyok másoknak mi jut még eszébe, már sokszor én sem tudom eltalálni. Jó volt nyáron, annyi gyümi volt!

omr
 
 


Én el is felejtettem hogy volt tali. :oops: Hogy sikerült? A képek jók. Nincs több? :D

Niki!
Köszi a cikket! :P

Winnie!
Nálunk többnyire megy a rádió vagy a tv, még ha alszik Veronika akkor is. A Tv-re nem rég kezdett el odafigyelni, igazából a fényekre, de vannak zenék is amiket szeret. Bár nézni nem engedem.

Ja azt akartam még tegnap, hogy velünk mi újság, de már nem volt energiám többet írni.
Szóval pénteken és szombaton itt voltak a vendégek, vasárnap családi esemény volt. Hétfőn és kedden meg segítettem egy kicsit a könyvelésben, ugyanis én is gyakran megkapom, hogy netfüggő vagyok és mennyi mindent csinálhatnék ehelyett, főként segíthetnék az irodában! :x Persze szerintem a háztartásban mindent megcsinálok, tehát azért mert a gép előtt ülök még nincs kupi, nem halunk éhen stb Na de hát nekem nem jár a szórakozás ám! :x Innen a faluból nem nagyon mozdulok ki, sőt néha a házból se, mivel itt nincs kihez menni, úgyhogy sokszor csak veletek tudok beszélgetni, főleg ha a férjem nekem is éjjel nappal dolgozik (márpedig ilyen elég gyakran van :cry: ). Erre még ezt is el akarja venni tőlem! :? Komolyan néha azt gondolom, hogy „poénból” elállítja a gépet, ugyanis azért lett volna egy kis időm jönni, de már megint nem volt net. :evil:

A haverok hoztak Veronikának egy játék pacit-fejlesztő játék vagy mi. Ilyen:
Kép

A lovas fejét kell lenyomni, hogy nyihaházzon és aztán menjen egy pár métert. Megmutattuk Veronikának, aki először teljesen megijedt, hogy mi az a valami ami megy felé, na de azért csak elindítottam neki és megszokta. Erre másnap már egyedül ment a játékhoz és simán tudta, hogy kell elindítani, azóta odáig van érte.
Én teljesen el vagyok ájulva, hogy milyen gyorsan megtanul dolgokat, sokszor olyat amit nem is gondolnék. Ilyen volt a pápá, az integetés, a tapsikolás, puszi küldés. Most meg már egy csomó kérdést megért: pl hogy csinál a halacska vagy a kutya; hol az okos fejed; vedd fel vagy keresd meg a labdát, vagy kanalat, vagy más játékot. Igazából én beszélek neki sokat, meg mindig mondjuk neki, hogy melyik tárgy micsoda mit csinál stb és előbb utóbb azt veszem észre hogy ő is érti és tudja, hogy miről beszélek. Szóval nem direktbe csinálom.

Reggeli: hát nekem se lenne energiám még reggelre is rendes kajcsit adni, nekem épp elég, hogy egy nap egyszer főzök és néha két napra. Szerintem Mági ha üvegeset vennél az sem lenne olcsobb, mint a táp. Én egyébként főleg kényelmi okokból nem erőltetem a tej elhagyását! :oops: :oops: :oops:
Tényleg addig nehéz, amíg nem esznek mindent amit mi.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Őzit én sem értem miért tünhetett el!:( Nika asszem múltkor azt írta, hogy nagyon anyás Gege és sokat kell vele lennie, ezért nincs ideje ide is jönni.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Rena!
Alexa kozmetikus vagy csak egymás között megoldjátok a gyantát? Én mit nem adnék már egy ilyen műveletért! :o :( :( :( Még két hete akartam menni, de csak az utolsó pillanatban tudtam szólni, erre azt mondták várjak majd hívnak, aztán annyira késő lett, hogy nem csináltak meg és azóta nemvolt újra alkalmam rá. Épp mára gondoltam, hogy jó lenne elmenni, meg gyógyitárba is kéne stb. Dehát megint nem jelentkeztem be, tehát nem tudom, hogy vállalnak e, meg lehet el sem jutok PAksig. :( :roll:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Őzit én sem értem miért tünhetett el!:( Nika asszem múltkor azt írta, hogy nagyon anyás Gege és sokat kell vele lennie, ezért nincs ideje ide is jönni.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


ezt nem értem miért írta újra a gép :shock: :shock:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Fölkalexa:
csúszásgátlót mi Jysk-be vettünk, ott 990.- az 50*85 centis. Máshol 2000-9000.- között láttam (Tesco, Kika, ....), de nemtom, hogy felétek van-e Jysk?

Reggeli:
mi még tejcsizünk, de mostanában szeretném én is azt elhagyni lassan, hogy csak vacsi maradjon, úgyhogy én is várom a javaslatokat. Ez a cornflakes-es tetszik nagyon feltúrbózva gyümivel vagy joghurttal. Tízóraira úgyis gyümit kap.
Tudom, hogy már volt kérdés, de tízóraira mennyit esznek nállatok? Mert eddig nekünk úgy volt, hogy egy fél üveg gyümipempő, meg tejcsi, aztán most egy üveg gyümipempő. Unokatesóméknál 1 fruttapura (fél üveg kb.), szóval mennyit kéne ennie? Nem sok ez az 1 üveg tízóraira?

Niki:
Jó a hajad így a fényképen!
És édes az összes baba. Zongora is van? Tök jó!
És most akkor lesz jövő 7en is? Húúú, az nagyon jó, azt hittem most lesz csak, és akkor lemaradtunk! :( De akkor jó!

Háttérzaj: tv néha szokott menni, de ha észreveszem, akkor most már kikapcsolom.

Ringató: szerintem mi fogunk menni, itt tartják 2 buszmegállónyira. :D :D
Babaúszni is megyünk ezentúl megint!

Kutacs: amikor beteg volt a csajszi anno, akkor mondták, hogy már nem tudják rajta nézni, hogy horpadt-e a kiszáradástól, mert már csak 1 centis, és nagyon szépen záródik. Úgy tudom, hogy 1éves koráig kell bezáródnia kb. úgyhogy most ez a normális, hogy 1 ujjbegynyi. Nekünk is asszem kb. akkora max.

Tegnap megkaptuk az esküvős képek egy részét, de nem vagyunk rajta csak ülve, így nem látszódik a rucim, úgyhogy most még várom, hogy kapjuk majd a fotóstól is, azon tuti vagyunk, és akkor majd rakok fel.

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Én is pont ma gondolkodtam,hogy el kéne mennem kozmetikushoz,meg fodrászhoz!A kozmetikusom most nem dolgozik,mert a Martinkával egyidős hármasikreivel van otthon. :D
Itt a házunkkal szemben van egy fodrászat.kozmetika,lehet,hogy bejelentkezem oda.Imádom mikor mindenféle kencét pakolnak az arcomra,meg masszírozzák!Különben is,ezer éve voltam.

Lesz osztálytali,hát azon is jól kell kinézni! :D
Nincs egy normális ruhám sem,(minden "összement" szülés után),úgyhogy még azt is vennem kell.

Nálunk mindíg szól a rádió,vagy megy a TV.Csak amikor alszik a kisgyerek,akkor van csend.

Valóban régen volt itt Őzi,Ihianya,Nika,Sziszka,Bacilivi. :(

Nagyon aranyos ez a lovas játék,vmi ilyesmit szeretnék én is venni.Van itt Fehérváron egy nagyon jó játékbolt,ahova gyakran járunk.Majd lehet,hogy elmegyünk oda,mert szombat du.amikor arra jártunk,láttuk,hogy jöttek újabb játékok!!Húú,legszivesebben mindet megvenném!!

Jó,hogy szóba került a reggeli dolog,mert én is mindíg bajban vagyok,hogy mit adjak.Köszi Rena!A zsömibelsőt azóta is hanyagoljuk,még maradunk a pépesebb kajáknál.
Vendég
 


Lemaradt a kutacs:6 hósan Martinkának 3x2 ujjbegynyi volt,szóval elég nagy,úgyhogy azóta kapja a kálciumot,havonta,1 héten keresztül.Már elég kicsi neki,néha megsímogatom,meg a védőnő is nézte.Igen,asszem 1 éves kor körül záródik,de sokszor úgy,hogy egy nagyon vékony csontlemezke képződik,és az vastagodik meg a lyuk helyén.
Vendég
 


Tinu!Mi van Macsékkal?Jelentkezett már?
Vendég
 


ÉN úgy tervezem majd, hogy reggelire rizspép (vagy más gabonapép) esetleg gyümivel, tízórai gyümi, ebéd főzelék, uzsonna kefír, vacsi (majd egyszer) tejpép.

Kernico: nálunk a tízórai és ebéd mennyisége összességében állandó. MIkor többet eszik délelőtt, akkor délben kevesebbet és fordítva. Van, mikor megeszik egy üveggel délelőtt, de akkor kevesebbet eszik délben (főzelékből amúgy is kevesebbet szokott).

Kép
Kép
tinu
 
 


Alexa: igen, már szokott írni Macs. Megy dógozni lassacskán, a gyerek meg bölcsibe.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na elmosogattam és felsöpörtem, felmostam a konyhát. Már csak valami jó kis süti receptet kell keresnem hétvégére.... :roll:

Alexa!
Biztos hogy megtalálod a lovat, ugyanis akitől kaptuk azok fehérváriak, tuti ott vették. :P

Én nem is szoktam figyelgetni a kutacsot! :oops: :oops: :oops: Tök új amiket mondtok ezzel kapcsolatban! Majd ha felébred a kiscsaj akkor én is megtapicskolom, hogy mekkora lehet. De gondolom, ha nagy lenne, akkor a dokinő mondta volna, nem?
Na képzeljétek Veronikának az utóbbi 3-4 hét alatt többet nőtt a haja, mint előtte 9 hónapig! :shock: Persze most kb akkora, mint mikor megszületett! :?

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


fnoe:
Én nem is üveges kacjira gondoltam reggelire. leginkább én szoktam készíteni neki, pontosan azért, hogy próbáljunk spórolni is. Jön a törlesztés, és akkor aztán a tápszer nagyon sok lesz. Kiszámoltam, úgy, hogy napi kétszer eszik tápot, havonta egy tizesbe kerül. Azért most, amíg nem kell törleszteni, bespájzoltam babakajákkal, jó lesz az ínségesebb időkre.:) de ilyet akkor eszik, ha megyünk valahová, vagy nem jön be a főztöm.
Egyáltalán meddig kell tápszerezni egy gyereket? :shock:

rena:
Húú köszi!! Szóval akkor semmi extra reggeli, hanem arra is jó gyümi?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Kernico!

Mi általában 10-kor eszünk 160 ml Sinlacot, 2-kor 80-150 ml között főzit (attól függ épp mi a menü) és 6-kor is többnyire 100-150 ml sinlacot. Persze először mindig tejet eszik és ezeken kívül még vagy 3x tejcizik a nap többi részében. Két hétig kiprobáltam, hogy 2-kor csak főzit kapott a csaj, na akkor evett ám rendesen, volt hogy 250 ml-t (nálunk ez rekord) De aztán sajnáltam, hogy tejet nem adok és olyan furi volt, hogy 10-18-ig nem cicizett :oops: Még nem akarom leválasztani, ő meg imádja a tejet! :P Gondolom ezért kell éjjel! :roll: Először ezt szeretném elhagyni valahogy, de ez a legnehezebb! :roll:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Mági!
Hú azért az tényleg nem ocsó! :? És másik fajtát nemlehetne adni? Tényleg abban több a vitamin vagy a tápanyag mint a Sinlacban? Csak mert fent írtam, hogy mi mennyit eszünk ebből és így kb 3 hétre elég egy doboz, ami asszem 1300 Ft.

Amúgy én úgy tudom,hogy estére meg reggelre a dokik meg a védőnők valami tápot vagy tejpép szerűséget javasolnak akár 2 éves korig is, ha nincs tej. Gondolom e miatt van annyi féle a tápik között is, hogy minden korosztálynak megfelelő legyen.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Noémi:
Egyszer próbáltam a Sinlacot, de nem ette.. A többi tápi sem jön be neki, csak ez.. Ill.etve van olyan, ami meg nagyon büdös, na azt meg én nem bírom... De lehet, hogy kísérletezem majd egy kicsit..

na teszek fel pár képet a Vadmacsomról..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191496253.5366.jpg[/img] Felemás zokni befigyel..:)

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191496305.6746.jpg[/img] Dekoltázs:)

[/img] Kép Ez meg mi a számon??

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mági! Nagyon szép Anna! Mekkora haja van!
:)

Hú! Milyen hisztis csajom van!! Ott sürgölődött a konyhában velem, aztán bemászott a kamrába,talált almát egy zacsiban. Kivette,rakta a szájához.Mondom várjál,megmosom,megpucolom.Elvettem, erre ő hasra vágta magát,fejét a földhöz rakta,és hisztizett,ordított. :roll: :roll:
Ez már nem az első ilyen eset, őrület akaratos.
Na azért mikor visszaadtam azt csípázta. Mindjárt rakok fel képet én is.

omr
 
 


Jaj de jó vonalzó!! :D
ÚÚgy várom már az első karácsonyát Petrának!
Tényleg lányok! Ti hívtok házhoz télapó bácsit?

omr
 
 


Kép Finyoom

Kép Olyan,mintha nyakon rugtam volna, ott a lábam. :oops:

omr
 
 


Megzabálom a kismenyem olyan édi falat! Hiányoztok, jó lenne talizni.Ez a hétvége nem jó mert jönnek Béci tesói.

AjándékMit vegyek a férjemnek szülinapjára?

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Na igen! Szép napon van a szülinapja! :D Apa tegnap már mondta nekem,h Boldog Névnapot.Mondom: nem talált. Majd mondja minden nap szombatig biztos ami bizti.. :lol:

Nekünk sem jó ez a hétvége.Jövőhét igen.Na,gyanta?

Nemsoká megyek be sógornőmhöz a kórházba. Illetve inkább a 2. napos fiához. Orosz Zsombor. :roll: Kitörik a nyelvem.. Viszek neki Laktoherbet,ami megmaradt.Szerintetek célzásnak veszi?Úgy idegel,h a lányát se szoptatta..

omr
 
 


Gyanta ok! Gyere nyugodtan, bár lehet hogy azon a hétvégén megyünk Győrbe még nem tudjuk.

Kozmetikus a szakmám meg tanítónéni valaki kérdezte.

Puszika!
KépKép
fölkalexa
 
 


Mági!
Jaj Annácska még mindig nagyon gyönyörű! :P Olyan igazi csajszi! :P A szempillája, a haja, a szeme....

Rena!
Nahát ez a kis Petra nem semmi! Csak így pakol? :lol: :lol: :lol: Ezt már én is tapasztaltam, hogy ha a lánykám kinéz valami tárgyat és én azt elveszem tőle, akkor nagyon ki tud akadni és hisztizik, persze ha cseréről van szó, akkor nincs gond! :lol:
A második képen jól elbambult! :lol: Édike! :P
Én valahogy ilyenkor még nem tudok a karácsonyra gondolni, majd második advent körül! :oops: :oops: :oops:
Hát szerintem még nagyon korai lenne télapozni, nem? :roll:
Ez tök jó, hogy az unokatesók között ilyen kevés különbség van és hogy közel vagytok egymáshoz! LEgalább lesz játszótárs Petrának! :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Heló Csajok!!!

Vagyok ám... :oops: Tinu köszi a hiányolást.
Na szóval az van, hogy ha van egy kis szabadidőm, olvasom a HP-t... :oops: Meg mostanában sokat vagyok szarul. Azt hittem először, hogy ez a gyógyszerem mellékahása amit sajna szednem kell, de kiderült, hogy nem. A múlt havi parám most valóra vált....
JÖN A KISTESÓÓÓÓÓÓÓÓ :lol:
Vendég
 


Ja megpróbálom majd felvenni a lépést veletek ismét, de tényleg néha hirtelen rámtör a rosszullét és olyankor legkevésbé sem a szgép elé vágyódom... :(
Azért majd igyekszem jó????
Vendég
 


Jaj de jó,hogy még benéztem indulás előtt!

Bacilivi!!!!!! GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EZ NAGYON JÓ!!!!!!!!

Tessék mindent elmesélni gyorsan frissen! Hanyadik hét, milyen eddig, stb!


Noémi! Ja, van már két törpi unokatesója. Az egyik Zsombi nővére, de nem tudom mennyire lesznek el. Petra tiszta vigyor mindig, Bia meg soha nem mosolyog..

omr
 
 


Na,közben kész a vonalzó is... Nem baj, azért mesélj!

omr
 
 


Livi!
Hú de jó hír! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Na hát akkor minden érthető, hogy eddig miért nem voltál! Szóval te lettél az első!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: JAj gratula!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P NAgyon vigyázz ám! :P

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Köszi!

Rena: én bezzeg tudom, mikor van a névnapod! Amikor a szülinapom! :D :D
Kiara ugyanezt csinálja csak ő inkább hátradobja magát, és úgy hisztizik, és ugyanígy meg is nyugszik és vigyorog, ha visszakapja. Persze nem lehet mindent. :roll:

Noémi: tényleg jó lehet az a játék! :D

Kép
kernico
 
 


Most olvasom csak!
BACILIVI: GRATULÁLUNK!!!!!!! DE JÓ NEKED!

Meséljél azért, ha van időd! Most azért irigykedek kicsikét! Na jó, kicsit jobban is irigykedek! A rosszullét meg hamar elmúlik! :D

Kép
kernico
 
 


omr, fnoé, kernico
Arik vagytok!!! :oops: Na szóval az úgy kezdődött, hogy egyik este apával összebújtunk, aztán... :lol: Na jóóó, viccet féretéve, most egy kicsit meglepett a dolog, mert nem számítottam rá. Bár nagyon nem védekezünk, csak igyekszünk kihagyni a peteérést, de ezek szerint csúnyán elszámoltam magam... :lol: :lol:
Már most más mint az előző terhesség volt.... pl. Dalmival csak a 8 hét körül jött a hányinger, most meg rögtön ezzel indítok. Meg nincs olyan extrán érzékeny cici, csak kicsit megnőt... :wink:
NA mindenesetre a héten még csinálok egy tesztet. dokihoz majd csak 2 hét múlva megyek kb. (akkor majd már lehet látni a szívverést, ugye???)

Mindenki: TESSÉK BELEHÚZNI, hogy ne egyedül pocakosodjak ám!!!!!!!!!!!!!

Azért Dalmiról is kicsit :lol: Képzeljétek kapaszkodás nélkül most már rendszeresen megáll. Ja és göndörödik a kis tünemény szöszi haja...megzabálom.Kár, hogy rossz a gépünk... :? Most meg naon büdi, szerintem tojt egyet... :shock:
Vendég
 


Bacilivi! Nagy nagy Gratula! :D
ilgya1
 
 


hú, LIVI, GRATULA!!!!!!!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Livi!!Gratulálok!!
Vendég
 


Livi,
Nagyonagy Gratula!!!!Akkor ahogyan olvasom nem terveztétek?Csak szerelemből jött?:))))

csernusn
 
 


Livi: nagyon belehúztatok nagy gratula és igyekszünk majd hogy ne egyedűl pocakosodj :)legalábbis a nevemben beszélek lassan mi is belekezdünk a tesóprojectbe még pár hónap vagyis 4 és már kezhetjük is egy év kell a csaszi után et olvastam mindenhol meg hát én is igy tervezem hogy kb másfél két év legyen közöttük:) márha még belefér az időmbe én nagyon szeretném de a testem majd eldönti :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Livi: nagy-nagy gratula! :D Mi sem védekezünk, és még nem mostanra tervezzük a tesót. De nekem még nem jött meg a menzeszem. Hát nem tudom, mennyi az esély így teherbe esni. Majd meglátjuk. Én azért még várnék jövő nyárig.

Kép
Kép
tinu
 
 


Hello!

Noémi:
Boldog hófordulót Veronikának.
A lovacska bizti nagyon ari és ha elvan vele, az még jobb! Az a fő.

Rena:
neked meg szombatra boldog névnapot!
Jókat írtál reggelire/tízóraira.

Bacilivi:
Gratu a tesóhoz!

Kniki:
Ha neked meg szülinapod van, akkor előre i s sok boldogságot!

Falexa:
Kozmetikus és tanárnéni? Dejó. Nem csak egyedül én... :wink:


Na ennyi voltam sajna de azért beköszöntem. :wink:

Kép
zsuzsu74
 
 


ja, nekünk is csaszi, mi is januárban kezdjük :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Livi, gratulálok :-).

Tinu, úgy is lehet simán valaki babás, hogy még nem jött meg a mensi.

Hát mindenki nemsokára megint neki kezd a projektnek csak én vagyok ilyen, hogy két vagy három évet szeretnék várni? :-) Kezdem szégyellni magam. :-)

Noémi, boldog 10. hónapot Veronikának! :-)

Kép

Kép
antekirt
 
 


Ante: én is csak álmodozom, de különben két évet szeretnénk közöttük mi is. Bár szó volt már róla, hogy nem esnénk kétségbe, ha mégis, de azért úgy tervezzük.

Tinu:
Egy ismerősünk most így terhes megint! :wink: 11 hónapos a kicsi és januárra várják a következőt!

Kép
kernico
 
 


Ante!
Még én se szeretnék most babát, mi védekezünk! :lol: IGazából nem tudom mi lenne a legalkalmasabb idő, de még annyira élvezem Veronikával az időt! Csodálom minden percben! És furinak találnám, ha valaki már lenne a pocimban, de azért biztos jó a két pici baba is. Na nálam ez örök dilemma, mindkettőnek vannak előnyei........ :roll: :roll: :roll: Kb 1 hét múlva szül a barátnőm, akinél már van egy 14 hónapos kiscsaj, úgyhogy majd tőle szerzek tapasztalatot. :wink:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


És hogy jön rá az ember, hogy terhes ilyenkor? :) Vagy majd ha elkezd mocorogni belül, akkor leesik a tantusz? :D Na jó, amúgy is be akartam már jelentkezni nőgyogyihoz rákszűrésre. Hátha ő lát valamit, vagy nemtom, ilyenkor látható-e vagy sem egy terhesség.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Esetleg teszt????? :D

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?