meri,
itt,csak nálunk is folyton történik vmi.b mégis megy oviba
és hát nem mondom hogy jól viselem
persze igyekszem a jó oldalát nézni de sokszor előjön 1-1 "rémkép" mint pl reggel kelteni kell szegény gyereket,biztos folyton beteg lesz meg hasonlók
szóval most van mit emésztenem
de amúgy teccik nagyon az ovi,a vezető ovónéni meg a hozzáállás meg minden klassz csak hát egy ősanyának egy szem fiát elengedni nem kis megpróbáltatás
és én ráadásul a legrosszabik fajta fiús anya vagyok és nem úgy néz ki hogy ezen javítani fog a második fiam
és ugye hirtelen is jött mert oda ahova akartuk oda nem vettél fel......és aztán egy másik oviba is megmozgattunk még korábban néhány szálat
ahonnét egészen eddig nem érkezett válasz és mi már nem is gondoltunk rá és egyértelmű volt hogy oda sem sikerült beprotezsálni b-t.....aztán tessék
most meg ugye vásárlás felsőfokon mert természetes bnek nincs semmi ruhája,cipője meg más egyébje
,varratok neki oviszsákot,meg tisztasági zsákot,én hímzem őket szóval készülünk ezerrel.holnap megyünk megismerkedni az ovónénivel és jövö hétfőn kezdünk beszokni......
paramamiból lazamami
:azért vannak ám még paráim
csak vhogy lett annyi önuralmam meg önkontrollom hogy ne olvassak utána mindennek.elég ha a fantáziámra bízom
meg szvsz sokat segített az idő is......most kicsit szar
tegnap volt egy éve annak a + tesznek....próbálom kirekeszteni az agyamból a múltat és zömmel sikerül is,de néha gyengének érzem magam hozzá
és hát nem tom neked mi segített most mert nem olvastam el
nehogy ártson
de örülök neki hogy vmi segített akármi is legyen az
bmo,
ööööööööööööö,ovis beszámló engem bővebben is érdekelne,ha lehetne plíííííííííííííííííííííííz
és jók ezek az apró örömök az életben,én is nagyon szeretem őket