Sziasztok!
Itt vagyok!
Márti gratula az együtt alváshoz, és jó teszed, hogy te is alszol akkor!
Igazság az, hogy Herry Potter rajongásom oly mértékű, hogy már a könyvet olvasom, és mikor alszik Áki lefekszem mellé olvaani, de tegnap pl én is bealudtam! Nem csoda, hogy te, mint friss kismama, aki gyártjy a tejcit elalszik a porontyokkal!
Csípőuh-n biztos nem lesz semmi, és szerintem ez gyorsan megy, bár én nem emlékszem, hogy kellett-e nekünk ilyen? A gyerekorvosunk főorvos titulusú fazon, aki megnézte mindíg, és szerintem nem akarta feleslegesen zaklatni a csecsemőt, ezért nem küldött el minket, Szokot ilyet csinálni, megjegyzem hála az Égnek!
Kicsi!
A szomszédunk is leszüretelt már, és a mi szőlőink is tök fincsik, bár mi direkt csak annyit hagytunk a hegyoldalnyi szőlőből. hogy enni legyen elég, a többit kivágattam, mert sem elkészíteni, sem meginni nem vagyok hajlandó a bort! Amúgy mifelénk is sok a seregly, és képzeljétek, mikor esik az eső, akkor jönnek ezres csapatokben, mert tudják, akkor senki sincs kinnt ember fia a szőlőben! Nem hülyék!
Nálunk elkezdődött az ovi, Csabus jól veszi az akadályokat immáron nagycsoportosként!
Áki ebben az időben kicsit meg van zakkanva, és ráadásul, mikor nem találja fel magát, egyből dudót kér, így akkor gyors elfoglaltsákeresésbe kezdek, mert a cumit már kilőném az életünkből!
A gyurmát imádja, azt mondja rá, hogy Pumbaty.
leírok még egy -két kódolt üzijét:
Tetn= tejci és tessék
Kn-Kn= cici és cica
Pingi= pingvin
Mondja, még, hogy apa, tente, ene (anya), hapn= hapci virág, tütü, béba= béka és répa, Papam= paradicsom, Joghurtot= otutot stb.. stb...stb..
Lefagyott a kezem, majd még jevek!