Sziasztok!!
Monti!
Nálunk 14-én lesz börze, igaz a szegedi nulla a pestihez képest. Ismerősök járnak fel innen, állítólag szuper jó játékokat lehet venni féláron. Imádok börzézni, körülnézni, bámészkodni. Úúúúúúúúúúgy mennék
Mindegy, nem fájdítom a szivem, majd megyek a szegedire.
Szóval érdemes kimenni, tavasszal és ősszel szokott lenni.
Juca!
18-as karika!!!!
tapasztalatom szerint az orgazmus nem feltétele a megtermékenyülésnek.
Jót nevettem a harisnyádon, nekem anno a gyertyaállást javasolták, h sokáig benn maradjanak a kikatonák és biztosan célba érjenek. Elég lehet egy párna a popó alá is....
nálunk az a baj, h embör sokat dógozik , engem meg lefáraszt a kölök, na meg öregszem szóval nálunk is kevesebb, de minőségi
Mimi!
Köszi, a férjem is megdicsért! Amikor meglátta: Kincsem, ezt már Ábel kinőtte, mire kell?? Nem szóltam semmit, mire Ő: Te már tudsz valamit??
Nem tudom mi van, de fájok, hányinger nincs, de lehet, h felfázás, mert kicsit csíp ha.....
Kislibus!
Én nem táblázatozok, minden hónapban érzem a PÉ-t (legalábbis azt gondolom, h az), de nem emlékszem a múlt hónapban mikor fájtam. Most jegyeztem a naptárba.
Luca!
Elvileg én tesztelnék, de majd csak a hónap közepe-vége felé. Ha addig semmi, akkor teszt. 12-e körül kéne megjönnie.
Köszi a recit!!!!!!
Nati!
Örülök, h megkaptad. Biztosan meg tudod csinálni, ügyes vagy Te!!!!!
Ábelnek ilyen játszószőnyege volt, 3 hónaposan ilyen volt...
jóccakát!