Új privát üzeneted érkezett!

Annus,

A dokid amikor először jártál ott, nem csinált rákszűrést? Mert attól elvileg lehet vérezni? Az jó jel, hogy elmúlt.
Az én kolléganőm, aki mellesleg 4 gyermekes anya, mesélte, hogy amikor úgy érezte, hogy márpedig most látnia kell a picit, mindig bement valamilyen ürüggyel a kórházba (görcs stb..) persze semmi baja nem volt, viszont azonnal megultrahangozták :)

Kép
emi29

Kata, nem, értesítést kaptam hogy jött, de nincs új... Küldj inkább e-mailt, azt tuti megkapom :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mezsó!

Tudom, hogy egyszer megáll a mell a növekedésben, csak nem lesz sosem kisebb. Pedig nekem már eddig sem a legkisebb volt a méretem. Valahol persze örülök, de a másik oldalon nem.

Pussz!

Kép
Kép
Kép
britta

Britta, te mar 2x szultel, a mellek szoptatas utan nagyobbak maradnak? Vagy ez a kiloktol is fugg? Marmint, hogy mennyi folosleg marad az emberen. Mert en azert visszafogynek mindent, ha lehet, de a melleim, jo lenne, ha ilyenek maradnanak... :lol:
katavirag

Katavirág!

Jó hírem van: a melleid nem igazán fognak visszafogyni. Max csak egy kicsivel lesznek kisebbek. Én már csak tudom.

Kép
Kép
Kép
britta

Na, ez jo hir... :lol: :lol: :lol:

Nekem sokan mondtak, hogy az egesz terhesseg, szules, szoptatas egy borzaszto idoszak, sot, utana aztan a test is egy lelakott dolog lesz.
En ehhez kepest olyan szep dolognak elem meg. Igazabol az elso 12 het sem viselt meg. Es olyan szep erzes abban a tudatban lenni, hogy egy kis eletet hordunk magunkban... :lol:

Az a legszebb, amikor esti lefekveskor apa beszel hozza... :lol:
katavirag

Sziasztok!

Itt vagyok nem vesztem el csak dolgoztam!

Mezsó!: Köszönöm hogy aggódsz értem.
Reggel még itt voltam csak bénáztam mert szerettem volna nektek képet feltenni amit tegnap kaptam de nem sikerül túl nagy a scannelt kép.

Tegnap voltam Uh-n minden rendben volt, a CRL: 7,4cm a nyakiredő 1,7cm.
Ari kerek feje van és fodros szája.
A neme még nem meghatározható, (az orvos szerint)de én valamit láttam a lába között szerintem fiú nem tudom, hogy lehet csak képzelődöm.
Féltem hogy kicsit késői ez a vizsgálat de a doki megnyugtatott hogy 8cm-es CRL ig lehet nyakiredőt mérni.

Kép
geni

Sziasztok!

Bejelentkezem, ma voltunk ismét UH-n, és a múltheti aprócska 6,6mm-es petezsákunk 16*12 mm-esre nőtt, és Csöppkebaba is 4 mm-s már! :lol: És ami a legcsodálatosabb, szépen erősen, szabályosan dobog a kis szíve. :D
A doki ki is hangosította, na ott bőgtem el magam. :) Hatalmas kő esett le a szívemről, nemkicsit aggódtunk az elmúlt hétben.
Kaptam 4 képet is, úgyhogy igazán szuperül indult a nap. Legközelebb 12 hetesen lett volna UH, de kértem 3 hét múlvára egy időpontot azért...

Kép

Szép napot!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Oh, mennyit írtatok :shock: :shock: :lol: :lol:

Csöppke - Jajj de örülök, hogy minden rendben!!!! :) :lol:
Gondolom nagy az öröm .. :) A szívhangnál én is pityeregtem :)

Emi - Én is alig várom a következő UH-t, viszont az a véleményem, hogyha nem érez bajt a kismama, nincsen vmi vészjósló jel .. akkor ne szaladgáljon dokihoz mindenféle ürüggyel ... :?
Nem kell a babát zargatni állandóan :) ;)
Gondolom a 4 gyerkőcös barátnőd sem csinálta ezt meg hetente :lol:

Katavirág
- Az én barátnőmnek kb. akkora (átlagos :lol:) melle volt szülés előtt, mint nekem .. és a szoptatás után ugyanúgy az eredeti normál méretére visszament .. nem maradt nagyobb. A másik ... teltebb barátnőmnek viszont nagyobb maradt.
Sajnos szerintem az enyém sem marad meg ebben az állapotában .. túl szép lenne az igazsághoz :lol: :lol: pedig én bírnám ..

A vérzésekkel kapcs. meg annyit .. hogy vizsgálatok után teljesen normális (főleg az elején) hogy barnázik utána az ember .. az első vizsgálatoknál nekem is volt .. de a legutóbbikor már nem :)

Képzeljétek .. nekünk ma küldték ki a márciusban vett lakásunkra az illetéket .. Most nagyon nem jön jól .. elég horribilis összeg :? :twisted: .. próbálkozunk vmi méltányossággal.
Nincs tapasztalatok e-téren? :wink:

Kép
szösszenet

britta: teljesen hasonló lehet a helyzetünk mellméret téren...én még nem szültem,de nem vagyok egy pehelysúlyú,és hát ebből kifolyólag eddig se voltak picik a melleim,de most hogy eddig is már mennyit nőttek...hát nem tudom...örülnék ha kisebbek lennének... :oops: No de a babó miatt van,úgyhogy inkább erre gondolok. :)

geni: szép értékei vannak a babádnak :) korántsem biztos hogy képzelődtél amikor a lábacskái között láttál valamit.Miért ne lehetne?? :D Amúgy ha igaz lenne amit láttál,és kisfiú akit vársz,akkor örülnél neki??Ez hülye kérdés,mert persze hogy igen,de mégis kisfiút vagy kislányt szeretnétek jobban? :) Tudom a szokásos szlogent,mindegy csak egészséges legyen,de mégis...kis kíváncsi vagyok,bocsánat. :oops: :lol:

csöppke: örülök hogy minden rendben volt az UH-on. :) Hát 7hetesen én is elsírtam magam amikor meghallottam a szapora szívverését. :) Egy örök élmény volt. :) És amikor ránéztem a páromra és az ő szeméből is potyogtak a könnyek...hát nagyon jó volt látni az ő meghatódottságát is. :D Holnap megyek nődokihoz,és végre először láthatom a kis pocaklakóm emberi formáját! :lol: Az a gyanúm hogy holnap is zokogni fogok. :D De nem baj,mert ez szerintem természetes. :D Nincs benne semmi szégyellni való. :lol:

Kép

Kép
mezsó

ÁPRILISI TÁBLA érkezik ...

Kép :)

Egész szépen gyűlnek az infok .. :)
Májusi táblát látunk majd vmikor? Gyarapodtatok ti is, úgy láttam :D

Kép
szösszenet

Oh, Klarka .. megint hibáztam egyet :D A tesót Mezsóhoz írtam .. :oops:
Persze a következőben javítva lesz ;) :lol:

Kép
szösszenet

szösszenet: hát igen,a legutóbbi táblában még minden rendben volt,de én az első babámat várom,így ne csinál neki kistesót!! :lol: Nincsen Andrásunk. :lol:

Kép

Kép
mezsó

Igen .. csak amikor valaki feljebb vagy lejjebb kerül a születés várható dátuma miatt, akkor esélyes, hogy elcsúszom .. :) ;)
Most is ugrott valaki :D :D :lol:
Ha csak bővíteni kell az adatokat, és nem variálni, akkor nincs gond .. de mivel még nagyon az elején vagyunk, és változnak az időpontok, sűrűn kell javítgatni :D (bár szerintem felesleges mindig hetente megváltoztatni a baba mérete alapján .. én pl. ragaszkodom a 13-hoz ... az első UH után ápr.19-et mondtak, a 2. UH után ápr. 13-at .. és a kalkulátor is 13-at számol :D .. úgyis akkor születik, amikor gondolja :lol:)

Kép
szösszenet

Sziasztok mamik!
Szösszenet mi májusiak vagyunk!
Beírom megint az adatokat

30 éves vagyok
Május 5 a szülés várható időpontja
István kórház Ujvári Attila
Tesó: Áron

Ollem Geni
Mi is keresztények vagyunk!
:) Egy megújult katolikus közösségbe járunk (Emmánuel), én 18 éves koromban tértem meg. Még valamikor huszonéves koromban voltunk is az Agapé gyülekezetben nagyon szerettem a dicsőítő dalaikat... egy kicsit mókás volt mert épp a katolikusok szidta a jóember a pulpitusnál mi meg a csapatban dicsőítettünk suttyomban! :) :) :) Örülök, hogy ilyen szép számban vagyunk a csapatban! :)

...jajjj mit akartam még... olyan sokat írtatok...

Amúgy megjöttünk Kecskemétről, immáron végleg legalábbis egy időre. Egy kemencényi cuccom még sül, 11.-én lesz az ott készült munkákból kiállítás majd csak akkor látom, hogy mi sült ki belőlük!
Alig fértünk be az autóba.... Áron egyből beájult, három óra után most ébredt fel, addig a garázsban horpasztott.
Majd teszek fel fotókat...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Érdekes mert nekem az első UH alapján is,a 11hetes UH alapján is ugyanúgy az április 3.-át mondták szülés várható idejének.És a kalkulátor is azt számolja. :D Mondjuk a 11hetes vérvételemet 11hetesen és 0 naposan csinálták meg,de a vérvételem alapján akkor 11hetesnek és 5 naposnak mondtak.Pedig a 11hetes UH,11hetesnek és 0 naposnak mondott.És az UH meg a vérvétel 1 napon történt.Ki érti ezt?? :lol: Na majd holnap megyek nődokihoz ő meg elő áll azzal,hogy nem is 14 hetes vagyok(mert holnap már annyi leszek :D )hanem 15 hetes? :) De igazad van úgyis akkor születik meg a babó amikor úgy érzi! :lol:

Más: én pár napja úgy elkezdtem puffadni... :? Tegnap annyira nem jól voltam hogy bevettem egy Espumisant.De igazából nem nagyon akarok semmit se szedni.Az Espumisan is épp hogy változtatott a helyzeten,picit lett utána jobb csak.És mindig estére érzem magam felfújódva... :? Jól sejtem hogy ez már a babóca növekedését,és a pocim terjeszkedését jelenti :?: :) Mert eléggé tipikusnak mondható.Most is annyira feszes lett a pocim így estére,mint ha egy sárgadinnye lenne benne...nappal meg nem volt még ennyi bajom... :?

Kép

Kép
mezsó

Mezsó tudom nem engem kérdeztél... de azért nem baj gondolom ha én is leírom...
Én a kisfiú kislány kérdéssel valóban úgy vagyok, hogy mindegy... Áront nagyon lánynak éreztem ezért egy kicsit csalódtam, nem a kölkecben hanem a megérzéseimben... micsoda anya az ilyen, hogy még a gyerek nemét sem érzi meg! :)
Azóta megtapasztaltam, hogy az ember nem is gondol arra, hogy fiú vagy lány-e a csemete egyszerűen a gyermeke és szereti!
Nekem mindegy, hogy fiú vagy lány lesz a második ha fiú akkor talán jobban együtt tudnak játszani, ha lány akkor lesz egy erős okos és szép bátyusa! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Adri
Én április 20.-án születtem! :) Áronnal első körben és ápr 19-re voltam kiírva ugyanúgy mint anyum velem! :) Csak én már vénebb vagyok! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka:dehogy baj,hogy leírtad! :D Hát most egy ideje én is kezdem azt érezni belülről hogy kisfiú,de igazából nem tulajdonítok ennek a megérzésnek nagy jelentőséget.
"az ember nem is gondol arra, hogy fiú vagy lány-e a csemete egyszerűen a gyermeke és szereti"-->ezzel nagyon egyetértek!! :D Én is már az érzéssel hogy gyerekem lesz már ezzel teljesen el vagyok telve. :lol:

Kép

Kép
mezsó

Mezso

De mindezek mellet azt gondolom, hogy az sem baj ha az ember vágyik egy kislányra vagy egy fiúra ezeknek az érzéseknek is helye van!
Szerintem kérdezd meg a dokid, hogy szedheted-e az Espumisant, lehet teljesen jelentéktelen dolgok vannak benne...

Kép
Kép
Kép
mamacka

ja és a nevek
Andor Rebeka

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka nagyon szép neveket választottatok :D

Kép

Kép
mezsó

Lánynév több volt... Abigél, Sára Áron Hanna lett volna... a fiú nehezebb... Áronnál annyira egyértelmű volt... :roll:
Nálatok milyen nevek vannak?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nálunk is rengeteg név felmerült már,de amik továbbra is versenyben vannak az az Emese,Blanka,illetve a Zsolt,és a Bence. :) De még áprilisig szerintem biztos fog változni a helyzet. :) A vége majd az lesz,hogy bedobjuk egy kalapba,vagy akárhová,és kihúzzuk. :) Mi kiválasztjuk a neveket,a többi meg a szerencse dolga.De ha esetleg maradnak ezek a nevek,és nem tetszik meg nekünk semmi egyéb,akkor még 2 neve is lehet a picúrnak,mert ugyebár megkaphatja keresztnévnek a 2.at.Ebben az esetben a B betűs nevek lennének az igazi név,és az Emese meg a Zsolt a keresztnév. :) Mert a vezetéknév is B betűvel kezdődik.

Kép

Kép
mezsó

Mezsó
Kicsit visszaolvasgatok... a vallásos nem vallásos kérdés szerintem nagyon érdekes... ha belegondoltok a szó eredeti jelentésébe (Megvallani Istent) akkor gondolom mindannyian vallásosak vagyunk! :) Csak sajnos ezt a szót kicsit elcsépelték... :(

Teszek fel múlt heti poci képet... a végén szeretnék egy olyan fotómontázst készíteni mint Áronnál...

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mi arra gondoltunk, hogy a keresztségben az összes fiú Fülöp lesz Néri szt Fülöp után aki egy csuda vidám emberke volt szívében tele az Isten szeretetével, a lányok meg mind kis Teréz után kapnák a Teréz nevet a keresztségben... ő szintén egy nagyon vidám szent volt! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Jó dolog kereszténynek lenni, főleg ha még tesókkal is találkozik az ember még a babaneten is.... :lol: Tök szuper!!! :lol:
A dicsőítésünk nekünk is nagyon király....nem azért mondom, mert benne vagyok a csapatban, de tényleg király!!! :lol:

Egyébként sajnos nem voltam ma jól....egész nap feküdtem....lázas voltam. Szerintem ezt már láznak lehet mondani. 37,7 volt.... :( Úgy féltem a kicsi babánkat.....Ugye nem árt neki a dolog....

Lányok ebben a dologban is sokat segít, hogy hiszek Istenben....Tudom, hogy Ő vigyáz a picire. Fél hétkor kezdődött a tanítás Székesfehérváron, és megkértem az egyik tesót, hogy imádkozzanak a babáért és értem....azóta jobban vagyok.....
Itt van az Isten!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hát a megérzések nekem se jöttek be :)

Bencét lánynak vártam, kellett 1-2 hét hogy feldolgozzam hogy fiú. Katánál sztem tudat alatt elnyomtam a vágyat, és fiút vártam, de valami iszonyatosan örültem hogy kislány. Most teljesen biztos vagyok benne hogy lányt várok, lehet megint pofára esek ???? :):):):)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ollem
Jobbulást!
Biztos nem lesz semmi bajotok! De ha megnyugtat hívd fel a dokidat vagy a védőnőt!
A mi közösségünkből is van három család Székesfehérváron... illetve most már mellette egy közeli faluban aminek nem jut eszembe a neve...

Szia Zsuzsófi! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
A pocakod árulkodik már, hogy laknak benne..... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én is úgy látom... :roll: pedig még elég picúr a bentlakó... nem lehet rá fogni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vallásosság: Istenben én is hiszek, azaz inkább egy felsőbb hatalomban, én nem merném nevén nevezni. De megmondom őszintén, hogy a katolikus egyház nekem túl álszent, egyszerűen undorít. Bocsánatot kérek ha ezzel valakit megbántottam, nem áll szándékomban, de én azt hiszem hogy nem vagyo kattól kevésbé "hívő" hogy nem járok minden vasárnap templomba, nem fizetek egyházadót, stb. Egyébként református vagyok, szerintem ők sokkal rugalmasabbak, de én nekem az az elvem hogy Istenben hinni nem (csak) a templomban kell.

Ezekről a gyülekezetekről nem hallottam, lehet utánanézek egy kicsit :)

Szia Mamacka, örülök hgoy itt vagy :)

Olyan a pocid, mint Áronnal 15 hetesen nem? Mondjuk én is kinézek 15-16 hetesnek simán :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mamacka!
Az enyém picit nagyobb, de nekem már alapból volt pocim.... :lol:
Majd vmikor én is teszek képet, bár nem tudom hogyan kell.... :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Huu!Nem semmi megin sokat írtatok!!
Emi!
Azt hiszem te írtad.Méhnyakrákszűrésre éventeelmentem,idén még nem voltam,de eddig nem volt semmi.Szóval remélem ezután se lesz.

Csöppke!
Nem semmi mekkora lett a baba!Akkor remélem nekünk is jó nagyra megnő jövőhétre! :lol:

annus11

Zsuzsófi meg akit még érdekel.
Gyülink honlapja www.rofc.hu

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Baba méretekről annyit, hogy nekem még nem mondták meg egyszer sem hogy mi mekkora, meg hát meg sem mutatták..... :cry:
Pedig már voltam kétszer....
Majd hétfőn!!! :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Zsuzsófi
...azért ezzel szerintem megbánthatsz embereket... attól, hogy odaírod mellé, hogy nem akarod még bántó marad...
...engem nem bántottál meg, számomra ez csak arról tanúskodik, hogy nem ismered a katolikus egyházat... ...emlékszem még a saját reakcióimra is annakidejéről... :)
Minden egyház emberekből tevődik össze akik bűnösek és vétkeznek is egymás ellen... az a baj, hogy sokan azt hiszik a papok maguk az Isten vagy legalább azt akarják elhitetni magukról... ez nincs így, persze rengeteg rossz példa van, de én inkább az egységre szeretek nézni mint a széthúzásra hiszen a szeretet fontosabb a törvénynél...

Szerintem is olyan 15 hetes forma.... azért is kezdtem el ilyen korán fotózni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ollem
Te is Mária vagy? Vagy mi az a Mary a vonalzódon?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Anyukám Mária. Én Marianna vagyok!!! De a gyüliben néha szoktak Máriának nevezni...Nem tudom, hogy miért...
Mary Mariannából lett, mert hosszúnak tűnt a nevem, és jó pár éve találtam ki magamnak ezt a nevet. Sokat csak így ismernek.
Én nem szólok le egyházakat. Isten szemében nincsenek egyházak. Vannak azok az emberek, akiknek nevük benne van az Élet Könyvébe. Ha Isten előtt fogunk állni, akkor nem így fognak minket szólítani, hogy XY az X gyüliből....

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én is hoztam friss táblát :) Mamacka, frissítettem az adataidat benne!

Kép

Kicsit még hiányos ugyan, de remélem egyszer csak meglesz minden adat. :) Bár sok az eltűnt...

Ui: Mamacka, mostmár tudod ki vagyok? :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

mamacka: jól látom hogy 9 hetes és 2 napos vagy,és máris ennyire látszik a pocaklakó?? :wink: :) Nagyon jó neked. :) Hát nekem is van már poci de nekem ennyire nem látványos,mert baba előtt is volt. :( Már nagyon várom amikor nekem is ennyire várandós pocim legyen. :D

ollem: jobbulást!! Hát gondolom szedsz antibiotikumot(lehet hogy már írtad de sajnos nem emlékszem :oops: :( ) akkor bizosan nem lesz gond.Mert a láztól óvni kell a csöppségeket főleg az első trimeszterben. Duplatakaróval takarózol?Ilyenkor az is hasznos ha kiizzadod magadból a lázat...Ez csak egy tanács. :oops:

Jajj lányok holnap doki!!Igaz csak 16.30ra van az időpontom,de már csak egyet kell aludnom és láthatom a picúromat. :lol: Már izgatott vagyok hogy minden oké legyen,és rendben. :roll:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!
Doki Algopyrint írt fel, de nem váltottam ki. Tea, fekvés...most már nincs láz!!!
Igazából nem szeretnék semmi gyógyszert beszedni.
Nekem azt mondták, hogy Algot nem szabad 12. hét előtt...
nem tudom, úgyhogy nem is szedek ilyet....
na megyek aludni...
jó éjt mindenkinek

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

csöppke! Én is májusi vagyok máj.17 ceglédi kórház.
Vendég

Jujj Csilla!
Nagy zsivány vagy!
Képes voltál eltitkolni, hogy veled társalgom!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked emlékszem, hogy óriási pocid volt Dominóval!
Maradsz ezen a néven? ...külön bejelentkezel???... bár a 2006 tavasziból eléggé eltűntél! Ott nem akarod elárulni? Nagyon sokan újra babások... úgy látszik sok családnál ideálisnak tűnik ez a két év! :)
Pont ma tettem fel a blogkezdeményem... valahogy nekem kínaiak ezek a sablonok és egyebek... hogy lehet egyedivé tenni? Elvileg saját grafikát is fel lehet tölteni nem? A tied is freeblog?
Íme:
http://babszemecske.freeblog.hu/
Most nézem te csak 23 éves vagy???? Hű de vén vagyok! :( :)

Ollem
Én is úgy tudom, hogy a 12. hétig és az utólsó hetekben nem szabad az Algopirint, de amikor rettentően fájt a fejem akkor a doki javaslatára bevettem, mert állítólag rosszabb a babának, ha a mama szenved... :( megfázásra nem szedném... próbálj meg meleg mézes gyógyteát iszogatni!
Azért a helyedben kiváltanám mert nem árt ha van otthon... szerintem ez egy nagyon jó gyógyszer és már sajnos csak vényre kapható! :(
A másik témában egyetértek... ne akarjunk okosabbak lenni a jó Istennél! :lol:

Mezsó
Ennyire látványos lenne... pont arra gondoltam, hogy azért annyira így bugyisan nem is feltűnő...

Ma másfél éves a fiam! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, tényleg nem szeretnék megbántani senkit a véleményemmel, de abban igazad van hogy nem lehet olyan véleményem, ami mindenkinek tetszik.

Amit leírtam az sajnos tapasztalat. De amit Mary írt, az nagyon jó :)

Megyek aludni, már 8 óta készülök, csak ment a dr.House, és fáj a fogam :(

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Boldog másfelediket Áron babának :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

nem vagyok benne biztos, hogy értetted amit mondani szerettem volna...
...attól, hogy ért az életben egy-vagy két rossz tapasztalat abból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni és igaz bármi másra... attól, hogy egy ember megbántott még nem kell leírni az egész emberiséget... és egy emberrel való tapasztalat az az emberiség szempontjából nem tapasztalat...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszönjük! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Boldog Szülinapot Áronnak!! :)

Képzeljétek Csajok .. vettem magamnak 2 nadrágot .. tréninget, melegítőt .. ami jó lesz még vagy 2-3 hónapig biztos :)
Holnap megyek először a gyógytornászhoz terhestornázni.
Remélem jó lesz .. csak nagyon-nagyon korán van :?

Kép
szösszenet

Nahát lányok,hogy ti megint mennyit írtatok...nem győzök visszaolvasni.
Örömmel látom,hogy mindenki jól van.
Szösszenet és Katavirág:vonalzót még nem csináltam babonából.Majd a jövő szerdai uh után.
Ami a mellnövekedést illeti,én nem bánnám,ha szülés után visszamenne az eredeti méretére.Nem tudom ti hogy vagytok vele,de engem nagyon zavar,nehéznek érzem,és percekig helyezkedem alvás előtt.Nem tudom,hogy mi lesz,ha már a pocim is megnő,és nem tudok hasra feküdni. :shock:
Katavirág-minket is nagyon megvárakoztatott a babóca.4 évig vártunk.Nem kívánom senkinek.És a legrosszabb az egészben,az a kérdezősködés,hogy miért nincs még babátok?Ráadásul olyan emberektől,akiknek semmi köze hozzá.Van egy pár emberke,akivel minden kapcsolatot megszüntettem emiatt.Én úgy gondolom,hogy tapintatlanság ilyet kérdezni,ha már az illető nem köti az orrunkra.

további szép napot mindenkinek :D :D :D
szibi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?