Új privát üzeneted érkezett!

Heni, igy minden tiszta. Drukkhegyek a gyerekhez!

Kiscsillag, mi sem titkolnank, ha a sztorynk hosszura nyult volna, de az az igazsag, hogy egyszer elmentunk, nehany napig szurkalt a ferjem (na nem ugy :wink: ), leszivas, beulti, es sikerult. Es most nagyon orulunk, de ugy erezzuk, hogy a mi kis titkunk marad. Ennyi.

Dezsi. Ne depozz! Ne add fel! Kerlek, ne keseredj ennyire! Ugy segitenek!

Viszlat mara! Sziasztok! Megyek enni...hi-hi :wink:
katavirag

Dezsi,
nagyon szorítok a két vonalhoz +++++++++++++++++++
Vendég

Heni! :lol:
:) Nem haragszom. :lol: Hidd el, disszertációt is irhatnék lombikból (mint ahogy itt mindenki), csak hát esendő vagyok én is. Tudom, hogy nem kellett volna abbahagyni. Hát ez van. A tudatom ezt mondta, az eszem nem. És én a szivemre hallgattam. Úgy éreztem és most is ugy érzem, hogy nem lesz meg most ez a baba. Csak TI vagytok a lelkiismeretem, amit TI itt mindannyian piszkáltok, és bele teszitek a bogarat a fülembe, hogy hátha mégis...
Már képzelődöm és azt érzem, hogy a progi hiány ellenére szurkál a cicim. Pedig inkább meg kéne jönnie :wink:
Hát ki érti ezt??? :?: :!:
dezsina

Bella! Katavirág!
:lol: :lol:
Nagyon köszönöm :!: :!: :!:
Igyekszem bebizonyítani, hogy tévedtem... :oops: Az lenne csak a CSODA...
dezsina

Azért a hasam jelzi a mesit.... :? Nem lesz itt csoda...
Majd a fagyi-babák :P
dezsina

Dezsi legalább az utrót használd

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
holnap, ha + lesz a teszt, akkor majd használom. Már kivárom a reggelt. De ugyis nega lesz. meg fog jönni.
Majd a fagyi-babák!
dezsina

sziasztok!

pandus: szép pocak :lol:

kis *: nagyon tetszik a kép, gratulálok :lol:

dezsi: drukk++++

gina: grat a petezsákhoz! drukk tovább+++

heni: drukk a vizsgához+++

nyulasz: édes a pocakos nyuszi :wink:

rólam: ma voltam először bő másfél hét után dolgozni. furcsa volt korán kelni, meg sok meló is volt ma.
holnap már könnyebb lesz :wink:

katica
katica30

Csajok, az normális, hogy lombik után alig volt meg a menstrim? Elsőnél nagyon megvolt, most meg alig 2 napig, és az is nagyon kevés. :oops:

Kép

csibe
csibe32

Kis*,
Köszönöm :lol:

Csibe,
Normális a hormonoktól bármi lehet.
Vendég

Dezsi,
bár nagyon drukkolok, hogy tévedj, de azért szerintem az ember lánya érzi, hogy sikerült-e vagy sem (mondom én, 0 lombik tapasztalattal. Viszont amikor 24 évesen, gyógyszer mellet várandós lettem aztán egy baleset miatt elment a baba 8 hetesen, a szeretkezés után azt mondtam, hogy most várandós lettem, babánk lesz (nem a mostani párommal voltunk együtt). És tényleg....szóval van ilyen is.

Pandácska,
nagyon csini a pocakod :)
allegrobarbaro

Sziasztok!:)
Heni:)
jelöltelek!

Pandus!:)
ez aztán csinos pocak!:)

Kis-csillag!:)
ügyi vagy!gratula a kismanóhoz!:)

Ginuska!:)
:):):):)

Dezsina!:)
én nagyon bízok benned/ÉS FŐLEG A PICURKÁKBAN!:)

Csibe!:)
köszi a köszöntést!:)

Bocsika ha valakit kihagytam, meg rövid voltam, de fekve gépelek,elég kényelmetlen.... végre közeledünk a felújítás végéhez,kifáradtam bokám bedurrant.
Mindenkinek jó éjt!!!!
Vendég

Sziasztok!
Nyulasz, abban egyet értek, hogy mindenki eldönti, hogy kit jelöl be az iwiw-en.. Igen Apacsné már nem dolgozik. Hála az istennek…
Pandácska, Nagyon köszönöm az AFP-vel kapcsolatos megnyugtató válaszodat!..:)
Iwiw –el kapcsolatosan, ill. a névtelenséggel kapcsolatosan megoszlanak a vélemények. Persze….Nálunk a szűk családi kör tudja. Ez mindenkinek a saját döntése. És én ezt tiszteletben tartom. Nem vagyunk egyformák. Én úgy gondolom, hogy a „csapat” ezzel a topic-al nagyon sokat segít a tagjainak és nagyon sok névtelen olvasó is tanul belőle. Ők még azt sem vállalják fel, hogy ide írjanak, de ez az ő döntésük… De a mi véleményeinkből tanulnak, ill. megfogadják (ha akarják).. Ez már alapjába véve +++..
Ginuska, Gratulálunk!!! Nagyon ügyik vagytok! Így tovább! :lol:
Zsani!, van….De mi Pesten lakunk.. Priviben írd meg, hogy ha erre jártok. Van vagy 30 ampulla.Írtam privit. :wink:

Katavirág. Egyetértünk. Párom már nem tud hason feküdni!!!.:( oldalt és háton) :?
Dezsi, mizú????!!! Ne hagydj abba a „golyócskákat”!!4
Kis*, Párom már nem dolgozik… :lol: :lol:
Csibe, igen, nálunk is volt, hogy alig jött meg és az is cask röviden.
Vikimi, vigyázzatok magatokra! Fontosak még ezek a hetek is! Ne kockáztassss
Üdv.
Apacs.
Iwiw-el kapcsolatban nem akartam megosztani a csapatot, de tudtam, hogy megoszlik a vélemény, ezért inkább leírtam az őszintét….sorry. Mindenkinek nyugodt éjszakát kívánok, és ezzel záron az éjszakai beírások sorát.... (ez általában így van).
szóval megyek aludni... :?

Kép
apacs

Jó reggelt!

Vikimi,
Jelöltelek!

Dezsi
Mi újság?
Vendég

Sziasztok,

Dezsi várjuk a teszt eredményét.

Kép

csibe
csibe32

Jó reggelt!

Jaj,Dezsi,remélem jó hírekkel jössz!!!
Vendég

Allegro,
Köszi :D édes ez a manó :wink:

Apacs,
Persze nem vagyunk egyformák szerencsére unalmas is lenne akkor beszélgethetnék magammal :lol: :lol:

Dezsikém,
?????????????????

Viki,
Lábakat az égbe és akkor jobb lesz :wink: hihetetlen te már mindjárt babázhatsz! Nagyon megy az idő :roll:
Vendég

Pandácska, köszi :)

Dezsi, várunk a hírekkel, akármi is az.

Apacs,
így ismeretlenül: azért (is) jó a fórum, hogy a véleménykülönbségek találkozhatnak. És szerintem senkit nem bántottál itt meg a véleményeddel. Ez a ti álláspontotok, mi meg tiszteletben tartjuk. :D Jó pocakosodást nektek a további hetekre...

Lányok, az iwiwen is feltettem az avataromat, ennek alapján is be lehet azonosítani, aki gondolja.
allegrobarbaro

Sziasztok Lányok!

Szeretném MINDENKINEK, de tényleg mindenkinek megköszönni a támogatás és drukkolást!!!! :D
Uszolásotokra csináltam ma reggel egy tesztet, ami sajnálatos módon ismét negativ lett. :(
Most nem leszek depis! Ezt eltökéltem. Nem teszem tönkre magam! Vasárnapi pici pityergés már megvolt, most a jövőre koncentrálok: FAGYI-BABÁIM :lol:
Új vonalzót kreálok!!! 8) 8) 8)
dezsina

Dezsi sajnálom :cry:

Kép

csibe
csibe32

Dezsi!

Örülök,hogy pozitív maradtál!És nagyon sajnálom,hogy a csoda nem most jött el.Biztos könnyebb,hogy vannak fagyiban is,jól teszed,ha rájuk koncentrálsz!Én is úgy szerettem volna,ha marad fagyiba,na de egy petesejtből,örültem,hogy vissza tudták ültetni.

Mindig csak előre :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Dezsi,
:( :cry:
Örülök, hogy azért optimistán látod a dolgokat!
Vendég

Dezsi,
Szóval akkor hajrá előre éljenek a fagyibabák :wink: :D ők majd meglátod jobban megbecsülik a meleg pocakot mert tudják milyen a hűvösön lenni :wink: :lol:
Vendég

Csibe!
köszi! Neked akkor megjött! Remélem, mostmár nekem is pár napon belül (mondjuk legkésőbb holnap :lol: )
ÉS HOL A VONALZÓ, AMIN KÖVETHETEM A SORSOD :?: :?: :?: :P
Beszéltél már a dokiddal? Mikor mész a fagyikért! Úgy szeretnék Veled együtt izgulni és menni a babákért!?
A mesivel kapcsolatosan, nekem a lombik után nagyon megvan, ahoz képest, hogy 30 éves korom óta egyre kevesebb van... :( szinte már csak 1 nap. :? öregszem :twisted: No, és a lombik után mondjuk 3-4 nap. Inkább 3.

Nyulasz!
:lol: Példát vettem Rólad! Most Te sem estél annyira kétszégbe, mint a múltkor, amikor is a kálváriánkat olvastam. Úgy látom, nekünk nem szabad egyszerre menni :!: :roll: Szóval előre! Mik is a kilátások számodra? November? Vagy rosszul emlékszem?

Bella!
Maradok optimista! :D és drukkolok Nektek továbbra is!

Pandácska!
:D Megnevettettél :lol: :lol: :lol: Nagyon tetszett ez a "majd értékelik a meleg pocit a hideg után" Remélem így lesz :!:
dezsina

Pandácska!
Ez jó volt,engem is megnevettettél:
Kép

Dezsi!
Sajna rosszul emlékszel.Dec vége,január a mi időpontunk.Majd novemberben megyünk konzira.
Vendég

Dezsikém!:)
Kép

Pandácska!:)
köszi atippet, de nem nagyon tudok egyhelyben űlni,még szalad a lakás, ma jönnek a bútorok, anyum takarít,de ugysem tudja mi hova való..pénteken jön anyósom..
Annyira szépen haladsz te is előre!A kis sógornőm is veled egyidős így duplán követem a napjaidat.Ő is ilyen kis vékony csini kismami mint amilyen te vagy. :) Sokat mocorog a kiscsaj???

Nyulasz!:)
nagyon édes a pocakos nyuszit én nem találtam kismamás nyuszit,pedig nagyon akartam neked keresni!

Csibe!:)
mikor kell dokihoz menned?levagyok maradva,de örölök,hogy jól vagy!:)

Apacs!:)
végre már nem dolgozik a párod.Remélem pihen otthon és nem most tartja a nagytakarítást!:)
Az iwiwwel kapcsolatban megértelek, de én külön örülök, hogy arcot kapcsolhatok a nevekhez,vizuális emberként nekem ez segítség egy egy üzenet megírásánál,mert nem csak neveket látok hanem az arcokat is. :) És te hogy vagy mint kispapi?Te tipikus kispapi vagy?pl.tudod ilyenkor apárjukkal eszegetnek, és pici pocakot eresztenek.... :)

Bella!:)
visszajelöltelek!:) imádom ezt a fajta a kutyusokat olyan kis melákok...

Allegro!:)
nagyon édes a kismanód!!!:)
Vendég

Nyulasz!:)
ezek a kis képeid.... olyan jók!!! :)
Vendég

Nyulasz!
Akkor téliesre veszitek a figrát!!! :P De még milyen messze van a novemberi konzultáció!!! Gondolom, nekem sem lesz hamarabb, pedig már most be vagyok sózva! Azt sem tudom, hogy ezt támogatja e tb, vagy sem. Hát majd holnap meglátom, mit tudok telefonon intézni! Izgulok, hogy minden simán menjen.

Vikimi!
Köszönöm a forró ölelést!!! :D
dezsina

Azért dicsérjétek meg a vonalzómat. Szerintem olyan jó :roll: :!:
dezsina

Köszönöm a hasa nyuszis dicséreteket :D

Dezsi!
Én azt hallottam,hogy a fagyisnál választhatsz,vagy beleszámít az öt támogatottba,vagy 100.000 ft,és akkor nem számít bele.Nem tudom mi igaz ebből,biztos megírja valaki,akinek volt ilyen.De szerintem a köv. ciklusban meg is csinálják neked.
Igen,most még minden olyan távolinak tűnik....

Viki!
Édes vagy,hogy ilyet kerestél te is.
Ne takarítsd halálra magad!Léci!Ha gondolod írd meg priviben a neved,és megkereslek :wink:
Vendég

Dezsi!
...olyan jó a vonalzód! :wink:
Vendég

Dezsi, azt beszéltem meg a dokival, hogy a következő menstri jelentkezésekor, hívom őt. Azt mondta nekem, hogy 8-10. napon elkezdjük nézni a tüszőket, aztán tüszőrepesztés másnap beültetés.
Nekem erre az volt a reagálásom, hogy a próbálkozós időkben 3-4 havonta észleltem lh teszttel is kimutatható peteérést, erre azt mondta, hogy nézzük teljesen legelejétől, és ha kell rásegítünk. Ezért nyagattalak titeket tegnap a gyógyteákkal kapcsolatban, mert szeretnék rásegíteni természetes módon a peteérésre. Ja és hétfötől járok Arwen tornára is ami a pcosok tornája és az is segiti a peteérést.

Ha leírjátok nekem a vonalzó készítését, beillesztését, igérem nekem is lesz.

Kép

csibe
csibe32

Kép

Viki,
Igen sokat mocorog apja mindig csodálkozik hogy mi megy a pocakban :lol: kérdezi hogy nem fáj? Mondom nem nagyon jó érzés :D én is ezt kérdeztem a nővéremtől amikor éreztem mozogni a babáját kívülről picit fájdalmasnak látszik pedig tényleg nem az. Csak azért az ember nem szokta meg hogy mozog a másik pocijában valami :D nagyon szépek lesztek ha kész a pakolás!

Dezsi,
Jó a vonalzód :wink:
Vendég

Csibe!
köszi az infót! Nagyon kiváncsi vagyok...
Vonalzó:
www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
kiválasztod: Event, akkor visszafelé számol egy megadott időponthoz képest vagy
Trying To Conceive, ha a ciklusod számolod
bármelyiket választod egyformák a köv. lépések:
kiválasztod a vonalzó majd NEXT és kiválasztod a figurát, majd beírod az időponto és a szöveget. és megnézed.
Aztán kimásolod a bbCode-ot a jobb gombbal és beilleszted a profilodba!
No lássuk, milyen lesz! :lol:
dezsina

Nyulasz!
Ezt nem tudtam, hogy akkor az már lejön a köv. támogatásból! Atyám, akkor gyüjtenem kell. Megőrülök, hogy egyszerűen itt már a millióhoz közelítünk és még nem történt semmi. ezt költhettem volna már a gyerekre is vagy mit tudom én mire. :twisted: Borzasztó ez! De gondolom, mindenki így van vele. Alig fizetjük ki, már a köv.re gyűjtünk. :evil:

Pandácska, nyulasz!
:lol: :lol: köszönöm a kiharcolt elimeréseket :lol: :lol:
dezsina

Dezsi, de ide regisztrálni kell?

Kép

csibe
csibe32

Dezsi :!: Holnap vert is vesznek :?: Na majd nezel nagyot, te kis pesszimista :!: Melyikotok meselte azt, hogy volt olyan lany, aki a 14 napon alacsony HCG szinttel rendelkezett, aztan megis terhes volt :?:
Higgyetek el, hogy mindegyikotok anya lesz :wink:
katavirag

Dezsi,
Igen ez tényleg így van ha nem fizeted akkor az 5 támogatásból egy ugrott. Kaáliban a fagyis ET 50 ezer ez van az árlistájukon.
Vendég

Dezsi nekem fizetnem kell 100000 ft-ot a fagyisért, de akkor megmarad a próbálkozás, amúgy ha nem fizet az ember 3 hónapot várni kell a tb-és beültire.

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Hát nem semmi a 100rugó :twisted: Kiváncsi leszek mennyi lesz nálunk a Forgácsba....
Amúgy nem kell regisztrálni szerintem. Legalább is nem emlékszem ilyenre... Miért, elakadtál?

Pandácska!
Remélem, nekem is csak 50e lesz. Az barátibb, mint Csibe 100e-re :twisted:

Katavirág!
Nálunk nincs vérvétel. Csak teszt. Ez már veszett fejsze nyele... :) Majd most....
dezsina

Dezsi, azert holnap tesztelsz meg egy utolsot, mielott telefonalsz, ugye :?: Holnap van a 14 nap :?: Melyik intezetbe jarsz :?:
katavirag

Katavirág!
Biztos, hogy nem tesztelek már. Már fáj a hasam, meg fog mostmár jönni.
A Forgács Intézetbe járok. Budapestre. Igen holnap van ET+14. nap. Azt is tudom, hogy a doki azt fogja mondani, hogy még 3nap múlva tesztelni kell újra. Aztán várni a mesit.
dezsina

Mar csak azert irom mindezt es bizom megis a csodaban, mert nekem is fajt, gorcsolt, sot jott egy kis elomensi is. Biztos voltam benne, hogy meg fog jonni a mensim. Szoval, csodak azert vannak. :lol:
katavirag

Katavirág! :)
Köszönöm, hogy ennyire bízol bennünk! Nagyon várom mindig a csodát, de eddig elkerült.
Most kicsit sem vagyok elbizonytalanodva, hogy ne jönne meg. Még csak kételyem sincs. Inkább várom, hiszen léphetek tovább a fagyi-babák felé!!!
És nagyon örülök, hogy nálad bejött a CSODA :!: :wink:
dezsina

Sziasztok!

Előkerültem én is

Dezsi:
Sajnálom, de addig még nem jön meg addig bizz benne
Lehet, hogy egyszerre lesz a beültink, drukk mennek hozzá előre
Nekem a fagyi beültim is tb-s volt sajna, nem tudtam még + 50 000 ft-t kifizetni rá
Örülök, hogy nem haragszol és jó a hangulatod, amúgy teljesen megértelek mindenben, tudom, hogy bele tud fáradni az ember a küzdelembe, van aki előbb van aki utóbb
Ja és majdnem elfelejtettem, hogy jó a vonalzód

Kis *:
Köszi szépen a szép szavakat, az ilyenek annyira jól esnek

Katavirág:
Köszi neked is a drukkokat

Csibe:
Nekem az első lombik után amikor megjött, brutál vérzésem volt, de a másodiknál tök normális, sőt, mintha kevesebb
Neked is drukk a fagyis beültihez

Katica:
Kitartás a munkához, a szünet után nehéz visszarázódni

Alle:
Nagyon édi a manód

Viki:
Visszaigazoltam
Pihizz amennyit bírsz

Apacs:
Ahogy Panda írta, ha egy véleményen lenne mindenki akkor nem tudnánk kivel beszélgetni
Örülök, hogy a párod már pihen

Bella:
Mi újság?

Vizkrisz, Tibu, Ginuska:
Hogy vagytok? Mi van veletek?

Nyulasz:
Már neked sincs olyan sok a kezdésig, hidd el hamar eljön

Panda:
Egyre nagyobb a babád a képen, nagyon édi

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Ez igazán klassz hír! Akkor lehet, hogy együtt megyünk neki! és Bella is és talán még Csibe is!
Holnapra kérek drukkokat, hogy jól megbeszéljem a doktorbácsival a további teendőket. És hogy ne kelljen sokat fizetni, és hogy hamar-hamar mehessek és hogy hamar megjöjjön!!!
:D Ugyi milyen szép vonalzóm lett :?: :!: Örülök, hogy Neked is tetszik :lol: :lol: :lol:
Heni, el kell mondjad, töviről-hegyire hogyan zajlik a fagyis beülti! Az elejétől :!:

Lányok!
ha minden igaz a hétvégéig lesz ottnon netem :lol: :lol: :lol:
dezsina

Hat Dezsi, en azert nem temetnem meg a mostani ciklust sem. Furcsa, hogy gyakorlatilag a 10. napon feladtad, holott a 9.-en meg biztos voltal benne, hogy most sikerul.
katavirag

Dezsina:
mennek a drukkok holnapra
tényleg klassz lesz, ha együtt megyünk
de ha már lesz otthon neted és otthon leszünk pihizni, akkor tudjuk boldogítani egymást
nekem a fagyis beülti úgy volt, hogy április 15-én megjött és már pontosan nem tudom hányadik naptól 3. vagy 5.) elkezdtem szedni a proginova napi 3*2 imtét és volt a 10. napon volt egy vérvétel, akkor kevés volt az ösztrogén szintem megelték a proginova adagomat napi4*2-re és volt még egy 13. napon is és akkor megbeszéltük, hogy május 2.-án 18. nap lesz a beültetés a 13. nap-tól elkezdtem az utrot napi 3*2 és a proginovát ugyan úgy kaptam tovább ja és még estrader tapaszt is kaptam csak azt már nem tudom, hogy hányadik naptól és hány óránként kellett cserélni, na hát ennyi amire emlékszem, a proginova a beülit után csökkenteve lett, mert nem tudtam időben meghozatni, későn lett felírva és be kellett osztani

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Katavirág! :)
A 9. napon, (szombat) már tudtam, hogy nincs meg és elveszett az érzés. A jelek arra utaltak, hogy meg fog jönni. Ez nálam a hasmenés, a furcsa éles fájó kétoldali érzés, és a fejfájás. 24 éve menstruálok. Ez minden hónapban ugyanaz. 3szor voltam terhes. Mindhárom alkalommal a fent nevezett jelek nem voltak jelen, tudtam, hogy terhes vagyok. Amikor elmentek a babák, azonnal jelentkeztek ezek a mesi elötti tünetek. A fejfájásom migrénes, hányingeres. Tehát nem téveszthető össze semmivel. Nos ezekre a tényekre alapoztam a megérzéseimet.
Hidd el, hogy amíg ezek a tünetek nem jelentkeztek, szentül meg voltam győződve róla, hogy sikerült!!! DE, ahogy megjelenik a szokásos előrejelzés, már nincs mire bizakodnom, hiszen tudom, hogy akármennyire bizakodom, abból már nem lesz semmi.
Nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesen tartod még bennem a lelket, de tényleg feladtam... Bár csodák vannak... De eddig nekem kivétel nélkül mindig bevállt a megérzésem. Sajnos.
Azért jó lenne, ha tudnál egy kis csodát küldeni :lol: :lol: :lol:
dezsina

Heni!
köszi :lol:
és hány fagyibabád volt és hány élte túl, és hány nappal élesztették fel a beülti elött????
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?