Jó reggelt!
Vörösbegy, én láttam a blogodat, aztán be is indultam, hogy én is tovább rendezgetem a szobát, de 1, azaz egy könyvespolc berendezése után kifingtam. Eztán csak ültem a kanapén és tépkedtem a babaruhákról a cimkét - előkészítve a mosáshoz... ennyi volt a nagy munka
pedig úgy be vagyok indulva a hétvégére, mert tiszta szabadfogi, apa éjszakás, így csak az emeleten zöröghetek napközben... De hát így... ???
Baba (folytatom a gondolatod) hol van már a formás derék és popsi, na de helyette vannak óriás dudák...
És ha minden jól megy, akkor marad is a duda, mikor már a derekunk kezd vissza szökkeni.
Tegnapi uhu: minden rendben - ez már nem megy olyan csoda számba... na jó, azért persze az. A doki kedves volt, úgy látszikmegérte az eddig belefektetett pénzt. Kikérdezte h mikor kell bemenni a koriba... Marcell baba feje 67mm, lábszára pedig 48. kérdeztem h mekkora lehet a súlya, azt mondta hogy azt sose akarjam tudni...
(hát pedig a bébi rucik miatt nem bánnám).
Majd megyek valamikor cukorra, csak még a főnökkel is egyeztetek, h mikor.
Szerintem jó szar lesz a cukrom: tegnap este oroszkrém torta... most a reggelim: cukor egy kis tejeskávéval
, gyümölcsrizs, csokis croissant, túrórudi. délután szintén be szoktam nyomni egy sütit - de sajna nem tudom megállni...
Én/mi otthon csak azt látjuk, h a hasam nő, de az otthon mérleg szerint én kb. 8 kilót "híztam", de sztem az otthoni mérleg csal.
Ja a baba mérethez visszatérve, beszéltük korábban, hogy a vitaminoktól óriás babák születnek - hát most született a Zséda és a Máté Kriszta babája, ők is biztos szedtek vitamint, de még is 3,x kg-s babák lettek. Hát végülis az égész jó. se több se kevesebb. Pontyjó.