Új privát üzeneted érkezett!

fendike írta:Áramlást hogy nézik, milyen vizsgálat?????

egy spéci ultrahanggal a köldökzsinór artériában áramló vér sebességét nézik.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! :)
Na jó, akkor ugyanaz a véleményünk, Zelion. Nekem azért is jobban tetszik, mert a Krionál a szállítást magamnak kell megoldanom 36 órán belül, míg a Zelionnál futárszolgálat intézi! :wink:

Fendike! :)
Már Orsi megválaszolta, spéci uh.
Sajnálom, hogy fáj a fejed, hátha holnapra már kimegy, nekem a vizes zsebkendő is enyhített, a tarkómra tettem!

Kép

Kép
donika
 
 


Sziasztok,
most jövök dokitól. Méhszáj 2000, vagyis megrövidült méhnyak. Jövő héten méhszájzáró műtét. Őszintén szólva eléggé el vagyok keseredve, pedig tudom, hogy ez csak egy megelőző műtét. Valakinek tapasztalata? Pár bátorító szó?

KépKép
lili73
 
 

 
 

lili73 írta:Sziasztok,
most jövök dokitól. Méhszáj 2000, vagyis megrövidült méhnyak. Jövő héten méhszájzáró műtét. Őszintén szólva eléggé el vagyok keseredve, pedig tudom, hogy ez csak egy megelőző műtét. Valakinek tapasztalata? Pár bátorító szó?

hm?????? 27. héten varrni????
én úgy tudom, hogy 24. után nem varrnak, mert nagyon nagy a veszélye annak, hogy megindul a műtét miatt a szülés.
én ennek azért kicsit utánajárnék.
(emellett a mai szemlélet már nincs igazán a varrás mellett, mivel a dokik többsége úgy gondolja, hogy semmi megelőző funkciója nincs a varrásnak, mert varrás ellenére is ugyanúgy ki tud nyílni a méhszáj)

Amúgy a 2000 önmagában még nem baj, mert nem nyílik, csak megrövidült. Pihenj sokat!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Jaj, ne ijesztgess. Utánaolvastam a neten, és valóban a 18.-20. héten szokták csinálni. A dokim nagyon tapasztalt orvos, csak nem csinál hülyeséget...

KépKép
lili73
 
 


A megoldás: művi zárás műtéttel (francia elnevezése: cerclage). A műtétet végezhetjük profilaktikusan (megelőző módon), illetve terápiásan (a kialakult kórállapot kezelése céljából). A terápiás műtétek hatékonysága lényegesen rosszabb a profilaktikus beavatkozásnál. A műtét többnyire altatásban történik. Utána kímélet, pihenés, ágynyugalom indokolt. Ennek szigorúságát és tartamát a beavatkozás jellege (profilaktikus vagy terápiás) határozza meg. A fonalat optimális esetben csak a 37. terhességi héten távolítjuk el, ám ha beindul a méhtevékenység és a fonal feszülni kezd (szinte bevágja a méhszáj állományát), annak eltávolítása mindenképpen indokolt.

Remény a várandósnak

A műtét szövődményei között elsősorban a - már jelentősen kinyílt méhszáj esetén végzett beavatkozás esetén előforduló - burokrepedést említhetjük. A méhszáj zárását megelőzően, illetve azt követően fokozott figyelemmel kell lennünk a hüvely fertőzéseire. A felszálló fertőzés a bezárt nyakcsatorna feletti területen gyulladást okozhat, így a burok idő előtti megrepedéséhez vezethet. A méhszájzáró műtétek szükséges gyakoriságát illetően szemléletváltozásnak lehetünk tanúi: korábban az oly gyakran végzett beavatkozásokat napjainkban már viszonylag ritkán végzik. Ugyanakkor a megfelelő időben és technikával végzett operációk reményt jelenthetnek azon nőknek, akiknek korábbi terhessége sikertelenül - középidős vetéléssel - végződött.

****************
sosem ijesztegetésnek írom, amit írok. Pusztán leírom, hogy én mit tudok erről a témáról.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


sosem ijesztegetésnek írom, amit írok. Pusztán leírom, hogy én mit tudok erről a témáról

tudom, nem is azért írtam, ez csak egy szófordulat volt.

ezt én is olvastam, itt azt írja, akkor lehet burokrepedés a szövődmény, ha már nyitott volt a méhszáj...

megpróbálok megnyugodni, mert nagyon kivagyok...

KépKép
lili73
 
 


Lili :)
most felejts el kicsit mindent és figyelj ide :)
a 26. héten vagy, és a méhszájaddal semmi gond nincs. Ezt tök komolyan mondom! Kicsit megrövidült, de ez ikreknél azért elég gyakori, kvázi benne volt a pakliban, hogy így lesz. (a babáid össsúlya már 2 kg felett van, több a magzatvíz, a méh terhelése bőven megfelel egy egyes terhesség 32-34. hetének)
Pihenj, és semmi gond nem lesz.

A méhszájzárónál tényleg akkor kiugróan megnő a kockázat, ha nyitva is van, nálad szerencsére ez nem veszély.
tedd fel a kérdéseidet a dokinak, mert ez nagyon fontos. Ne maradjon benned semmi bizonytalanság, akárhogy is lesz.

Kenetet vett a dokid? a fertőzések kizárása fontos még ebben az esetben.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pandus, ahol voltál 4d-n, ott a dvdn hallatszik a baba szívhangja???

Lili, próbálj lenyugodni és a dokidtól minden kérdésedre követeld ki a választ!!!!!!!!!
Vendég
 


Fendike,
Te is a 2in1 üzletben voltál ma? Mert én is délután :D

Lafi,
Igen hallani :D jól vagytok?
Vendég
 


Vagyogatunk, köszönöm.........átvriáltam a vérnyomi dózisom és úgy néz ki ez jobb lesz....remélem,
eddig reggel napi 1 szem kellett, de du 2re kiment a hatása és ismét magas volt, tegnaptól reggel fél szem, délben fél szem és folyamatosan alacsonyabbak voltak az értékek, 125/70 körüliek.

és híztam.........egy kilót...... :cry: így most plusz három vagy a terhesség óta nulla.....
Vendég
 


Orsi, lafi,
köszi,
már meg is nyugodtam, jól kibőgtem magam. Tudom, hogy túlspilázom, csak valahogy váratlanul ért itt a nagy boldogság közepette. Mégiscsak egy újabb rizikófaktor.
Vett kenetet.
Megyek, tévézésbe fojtom a bánatom :)

KépKép
lili73
 
 


lafead írta:és híztam.........egy kilót...... :cry: így most plusz három vagy a terhesség óta nulla.....

na ettől azért ne ess kétségbe.

Lili :)
örülök, hogy megnyugodtál, ez a legfontosabb.
(ha a kenet negatív, és nem fertőzés áll a háttérben akkor totál megnyugodhatsz, onnnatól csak pihenni kell :D)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pandus,
igen, csak én délelőtt!
nacit vettem barnát is, feketében már van és nagyon kényelmes
meg egy virágos garbós felsőt
visszamegyek majd még garbókat venni, volt 1-2 tök jó anyagú...

Te mit találtál???

Kép
fendike
 
 


Fendike,
Felsőt vettem meg majd megyek vissza mert amit szerettem volna még nem jött meg.

Lafi,
Teljesen jó ennyi hízás már 27 hetes vagy azért a baba meg a méhlepény, víz, cici stb szóval ezek miatt kell hízni hiába diátázol :wink: Hidd el hogy ez teljesen okés!!! Örülök hogy a vérnyomásod így rendeződik!
Vendég
 


Lili! Csak azt szeretném megírni, hogy én 1000-es méhnyakkal vittem végig a terhességet, mert méhnyak műtétem volt. Igaz, ez nem megrövidülés, mert eleve nekem 1cm-en volt a terhelés végig a 3 cm helyett. Te ikerterhes vagy, nagyobb a súly, de az én babám 4,45 kg-val született - nem volt kicsi a teher a méhnyakon. Amit tenni lehet, tényleg a rengeteg pihenés, ágyban lustálkodni, várni a babákat, csak akkor felkelni, mikor muszáj.
Ezt biztatásnak szántam, minden pihenéssel töltött nap közelebb visz a babáidhoz!

dkata
 
 


Kata, Orsi,
köszi szépen. Igazából talán nem is a megrövidült méhnyak miatt keseredtem el, hanem a műtét miatt. Hajlamos vagyok az elkeseredésre, de aztán hamar összeszedem magam, mert az eszemmel tudom, hogy ez egy teljesen banális dolog.

Nagyon sokat pihenek. Azt nem mondom, hogy naphosszat fekszem, de nem igen megyek hosszabb utakra, max. séta. Most a férjem átvette a vásárlást is.

A nagyobb bajom, hogy szinte semmit nem csináltunk még babaszoba kialakítás ügyben, semmit nem vettem még, amire szükség lesz majd. Használt kiságyak, kád, rucik, stb. már lent várakoznak a pincében, de ennyi. Majd kitaláljuk, hogy legyen. Ezennel abbahagytam az aggódást!!!

KépKép
lili73
 
 


Sziasztok, jó reggelt,

Na szóval nem estem én kétségbe a hízástól, csak hát próbáltam nem hízni, ezért diétáztam, de eddig tartott.....mert hát az alapsúlyom sokkkkk és hát az endokrinológusom aztat mondta, hogy nem kéne egy dekát sem hízni.
Csak ezért bosszankodom, hogy nem sikerült betartani, amit kért, keményebb diétához meg már nincsen türelmem meg kedvem sem.
Vendég
 


lili73 írta:A nagyobb bajom, hogy szinte semmit nem csináltunk még babaszoba kialakítás ügyben, semmit nem vettem még, amire szükség lesz majd. Használt kiságyak, kád, rucik, stb. már lent várakoznak a pincében, de ennyi. Majd kitaláljuk, hogy legyen. Ezennel abbahagytam az aggódást!!!

figyelj, amit most írok kicsit abszurdan hangzik, de elég nagy igazság van benne.
Tudom, hogy első babák és még a legutolsó macit is Te szereztnéd az érkezésük előtt a helyére tenni, de ha lesz kiságyuk meg ruhájuk, akkor azzal 2 pici baba nagyon sokáig jól elvan.
A babakocsi sem fontos, hiszen egy radabig úgysem fogtok kimenni - különösen mivel ők tényleg télre várhatóak.

jah, meg mint ikres... nem tudom, hogy írtam-e Neked. Az ikresek.hu-n van egy Manócsomagunk, amit én szervezek, mert a mi ruháinkkal indult. Ez egy ruhacsomag 44 és 50es ruhákból, direkt két pici baba számára (olyan 15-20 rugi+ennyi body+hálózsákok, saopi), így nem kell esetleg felesleges megvenni a pici méretet ill. ha hirtelen korábban születnek a babák, nem kell az otthonlevőknek 50es ruhák után rohangszniuk.
Ha szeretnéd a csomagot, akkor írj egy privit, én megírom a számom és ha megszületnek a babák akkor eljuttatom Nektek.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lafi! :)
Én még olyat soha nem hallottam, hogy egy kismama ne hízzon, pláne 27 hetesen, akármennyi volt a kezdő súlya! Értem, hogy a dokid azt mondta lehetőleg ne hízzál, de eddig is nagyon szépen tartottad a súlyod, ügyi vagy! :wink: Hogy van Hunor baba, sokat mozgolódik?

A tegnapi vizsgálaton még a dokim is megjegyezte, hogy ez a gyerek mennyit mozog...! Na igen érzem is, és ez tök jó! :P

Fendike! :)
Milyen barna nacit vettél? Garbót én is néztem, de a Kenveloban, és bizony a pocimra már szűk volt, meg a pulcsi is! Mi lesz a téli kabátommal, tuti nem fogom majd begombolni, mivel karcsúsított! :?

Kép

Kép
donika
 
 


Donika, hát ez a gyerek az apjára ütött.... :cry: marha keveset mozog, és azt is csak akkor, ha kaját kap, na akkor tombol mert baromira odavan, hogy ehet, aztán alszik....tiszta apja, le sem tagadhatja!!! :wink:
Én állítólag össze-vissza mozogtam, hát Hunorra ez nem jellemző!!!
Vendég
 


Szép napot mindenkinek!

Még két nap és ujra látom a kis pocaklakót!!!!! Lehet hogy én is benyaltam valamit mert 2 napja nekem is megy a hasam.

Erika:
Szomoru hogy be kell feküdnöd a korházba de remélem hogy minden rendben lesz. A cukros lötyi nekem sem logikus és a sulyát sem értem mert valóban aki cukros annak nagyobb sullyú szokott lenni a baba. Na de remélem hamarosan kiderül és nincs komoly gond. Szorítunk nektek!!!

Lili : Örülök hogy már jobban vagy! Pihenj sokat, vagy mondhatnám hogy szigoru fekvés!!! Beszélj a Dokival!!

Fendike:
Örülök hogy már te is jobban vagy. Köszi a drukkot , már nagyon várjuk hogy ujra lássuk a kis pocaklakót. Fejfájás mentes napot kívánok neked.

Donika:
Örülök hogy jótt tett az Egri látogatásod. Biztos kikapcsolódtál egy kicsit. Azért írtam hogy ugyis te érzed hogy be tudod-e vállalni az utat vagy sem. A talira majd én is csak akkor megyek ha ugy érzem hogy minden rendben. Gratula hogy minden rendben az áramlás vizsgálaton.

Petitpois:
Köszike. Nincs ötletem. Napközben szoktál aludni? Ha igen akkor nem lehet hogy esetleg azért nem tudsz aludni éjszaka?

Lafi:
Amit mi kaptunk az Istenhegyin a Genetikai UH-n azon nekünk sincs hang. Pedig 4D-s

Már épp kérdezni akartam hogy híztál-e már? Mert én még most is ugyan annyi vagyok amennyivel kezdtem a terhességemet. A pozitív teszt ota egy dekát sem híztam. Azért diéta mellett is kéne hízni valamennyit nem? A hasam az nő . Akkor a baba nő én meg fogyok? Lafi Te azon aggodsz hogy hízol én meg azon hogy nem.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Lányok a talira megy valaki az M3-as felől?

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Nyuszi, amikor annyi idős terhes voltam, még azon aggódtam, hogy nem hízok, ekkor megnyugtattak, hogy nem is kell, mert 1. van rajtam épp elég súly 2. diétázok.
Na akkor nem aggódtam, de most elkezdtem hízni, na jó, így sem sokat, de asszem gyenge voltam egy keményebb diétához....

Szóval eljön az idő, hogy te is hízol majd a diéta mellett is!!!

A baba fejlődik, ez a lényeg, legalábbis engem ezzel vigasztaltak,hogy fogytam az elején 3 kilót, majd a 20. héten fgeljött 2, mést meg még egy.
Vendég
 


nyuszipuncs írta:Már épp kérdezni akartam hogy híztál-e már? Mert én még most is ugyan annyi vagyok amennyivel kezdtem a terhességemet. A pozitív teszt ota egy dekát sem híztam. Azért diéta mellett is kéne hízni valamennyit nem? A hasam az nő . Akkor a baba nő én meg fogyok? Lafi Te azon aggodsz hogy hízol én meg azon hogy nem.

Nyuszi :)
én a 22. héttől diétáztam, előtte semmit, és így 1kg-t híztam a 21. hétig, a terhesség alatt meg ikrekkel összesen 11 kg-t, és a 22. héttől 170 gros diétán voltam.
(mondjuk én 58 kgról indultam, így valamennyit híznom is kellett)

de ez a hízás nagyon érdekes dolog, mert már 1.2szer írtam, hogy a fiúkkal a 26-32. hét között 1 grammot nem híztam, és a hasam sem nőtt egy cm-t sem... ők meg tök jól fejlődtek :)
szóval nem a hízáson és a pocakon múlik.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lafi , Orsi: Köszi a megnyugtatást. Én 67kg -val Kezdtem a pozitív teszttöl és most is annyi vagyok , hol 67-hol 66.5kg. Ez ugy hetente változik. De miden héten reggel éhgyomorra méretkezek. A baba eddig szépen fejlődött de majd csütörtökön ujra látom hogy mennyit mert 12 hetesen voltam utoljára UH-n. De az ismerőseim és az anyukám is mind azt mondja hogy az arcomon látszik hogy fogytam. Szóval csak a hasam nő.Eddig sem voltam egy vastag darab. Hát ezért érdeklődöm.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Sziasztok,
beugrottam ma egy UH-ra csak megnyugtatásképp és hálisten minden rendben, túléltük a vírust
most meg a torkom fáj, de nyomom a C vitamint, majd elmúlik...
este vendégek jönnek, egész nap meg sem állok, szétrobban a fejem úgy fáj és még rengeteg dolgom van
legszívesebben aludnék 1 nagyot
voltam védőnőnél is ma, 1 órán keresztül beszélt, már majdnem lefordultam a székről... :D

Donika,
de jó, hogy már így érzed, én is szeretném nagyon!!!!
barna naci nagyon fincsi anyag, elég télies és a feketém már bevált...
nekem is rendesen látszik már a pocak, csak hosszabb felsők jöhetnek szóba, vennem kell, mert mindenem rövid és tök hülyén nézek ki... :?

Nyuszi,
sztem ne aggódj a súlyodon, most én is fogytam 1kg-ot, fogunk még hízni ettől nem tartok.. :D

Lafi,
Hunor cuki nyugodt baba, majd örülsz, hogy nem olyan izgága miután kibújt... :D

Lili,
kitartás és türelem!!!!!! :oops:

Kép
fendike
 
 


Nyuszi,
Én se híztam az első 16 hétben semmit pedig nem diétáztam és azóta is csak 2 kg van rajtam. A baba attól még szépen fejlődik elveszi ami neki kell :wink: Én 50 kg-ról kezdtem.
Vendég
 


Orsi,
Babakocsiról kép??
Vendég
 


Fendike! :D
Örülök, hogy minden rendben a babával :P, már kérdezni akartam, hogy nem mész el megnézni?
A védőnőhöz én csütörtökön megyek, gondolom ismét teleírja a létező összes papírt! :?
Én a torokfájásomra a következő 2 homeopátiás készítményt szedtem: Meditosin cseppek, és Oscillococcinum, az utóbbit influenzás időszakban folyamatosan lehet adagolni, ha meg beteg vagy nap 3x! Nekem használt.

Nyuszi! :D
Akkor már csak 2 nap! Én 50 kg-ról indultam, és most vagyok 52; 52,5 kg, szóval híztam, de nem is baj!
Én az M3-as felöl fogok menni a talira!

Kép

Kép
donika
 
 


pandácska* írta:Orsi,
Babakocsiról kép??

a webshopot csinálom ha van szabadidőm, meg a cégben is egy csomó a dolgom, még nem jutottam oda, hogy fényképezzek.

amit már tudok. olyan helyre hol sokat kell lépcsőzni a 3 kerekű nem praktikus, mert amikor billented, akkor ugye elöl csak 1 kerék "lép fel", és amíg a hátsókat felemeled egyensúlyban kell az egész kocsit tartani.
de egyébként nekem nagyon tetszik, és szuperül bevált itt a murvás, gördös úton.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lafead!
A DVDn nálunk sem hallatszik a baba szívhangja! Annyira kár. :( Azt hittem csak nekünk nem sikerült, de ezek szerint hangot nem vesz fel a gép.
Asszem a következő UHnál rákérdezek. :)

Értem, hogy aggódsz a súlyod miatt, de szerintem ne tedd. Egy pár kiló simán megengedett neked is. A doki az ideális lehetőséget mondta, de tudjuk, hogy végletekig csak akkor lehet diétázni, ha élet-halál kérdés a dolog. :)

A lényeg, hogy tarsd az eddigi diétát és a cukrod, vérnyomásod rendben legyen. :)

Lili!
Orsi mindenkit jól meg tud nyugtatni. :)
A sírás pedig a lelkednek tesz jót. :)
A babaszoba kialakul. A vásárlás is megvár. :)
A lényeg, hogy jól legyetek hármasban! :D

Fendike!
Nekem még csak egy kismama nadrágom van. Semmi más kismama cuccom nincs. Viszont ahogy elnézem magam sűrgősen be kell szerezzek még egy nadrágot és néhány felsőt. Dő főleg a nadrágon van a hangsúly. Mert ha netalántán leenném magam (nem gondolok arra, hogy esetleg összepisilem magam :lol: ), otthon kell maradnom amíg a nadrág megszárad, mert nincs váltó. :oops:
Ha megjöttek a vendégek, kérj elnézést és feküdj le aludni! :lol: :lol: :lol:

Nyuszika!
A pozitiv teszt óta én sem híztam egy dekát sem.
Bár ma voltam a védőnőnél és 3 dekával többet mutatott a mérleg, mint múltkor. :lol: De azt mondta, hogy nem hisz a mérlegnek, mert szerinte vékonyabb vagyok. :shock: (66-ot mért, az én hypersuper digitalis mérőm reggel éhgyomorra és pisilés után 63,7-64 kg között mér). Este ruhanélkül, de egésznapos táplálkozás után vagyok 65 kg. De én el tudom fogadni a védőnőjét, hiszen ott rajtam volt egy rakás cucc és cipő. Az meglepően sokat tud nyomni a mérlegen.
szerintem nem baj ha a 20-ik hétig különösebben nem hízunk. Utánna úgy is feljön, aminek fel kell jönnie. :)

Én csupán kórosan nem szeretnék hízni. 10 kg belefér. 65kgval kezdtem a terhességet.

Most nekiesek a lábamnak és leszörtelenítem. Már nagyon ráfér. :shock:

Holnap megyek az Istenhegyibe a négyes tesztre. :)

És ma töltöttem a 16. hetet. Kép
Vendég
 


Annyira idegesít ez a mosolygós figura :) :) :)

Nem??? Olyan idétlen.

Ez a kedvencem.
Kép
Küldök belőle sokat. Mindenkinek!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég
 


Kavicskám, mi ez a Lafead....te voltál az első, aki Lafikának hívott és tessék.....most sírok...... :cry: :cry: :cry:
Ja és annyt a mai diétának:Lafika finom mekis kaját kívánt, ettem menüt, meg kaptam ingyé valami újdonsült szenyókát, aztán fini sütiket nyomtam magamba.........de hát ezek diétásak, nem???Legalábbis így tudom.... :oops: :roll:
Vendég
 


Lafikám, édes drága egyetlen Lafikám! KépKép
Csak poénból írtam, mert már nagyon rég nem írtam így le a neved!

Erre tessék!! :D Kép Rossz poénnek tűnik! Kép

Bocsánatodért esedezem! Kép

A mekis kaja Hunor baba egészségére váljon!!! És természetesen a tiédére is! Kép
Vendég
 


Ma este én is zabálhatnék vagyok! :shock:
Megittam egy nagy pohár Sio paradicsomlevet!
Úgy tűnik megoldotta a problémát! :roll:
Vendég
 


Orsi,
Neked volt már piros babakocsid? Mennyire piszkolódik? Van egy piros kabátom és mindig mérgelődtem mert nagyon hamar egy hét alatt fekete csíkok lettek rajta pedig nem hemperegtem a földön :D akkor megfogadtam hogy soha többé semmi piros. De most nem tudok dönteni hogy piros vagy fekete/nari babakocsi legyen :roll:
Vendég
 


Kavicskám, nem haragudtam, poénból írtam, hogy sírok..... :lol:
(csak furcsa volt a név így, mert mostanában mindenki Lafit ír egy-két kivétellel........)
Vendég
 


Donika,
köszi a 2 homeopátiást, torkom csak fájogata de vhogy a közérzetem olyan rossz, ráz a hideg és hulla fáradt vagyok, tegnap alig vártam, hogy mindenki elhúzzon és végre aludhassak
olyan mintha legalábbis egy maratont futottam volna le, fejem továbbra is fáj
ugye te írtad, hogy kenegeted néha sunridere balzsammal???!
vhol azt hallottam, hogy azt nem lehet mert árt
na én éjjel és reggel is bekentem, hogy egyáltalán aludni tudjak
sztem veszek abból a cseppből, csak segíthet!!!!

Pandus,
nekem is egy piros babakocsi tetszik
vagyis a férjem mindig mondja viccesen, hogy ő ragaszkodik a rock star kocsihoz :D azért a gangsta féle fekete halálfejes kicsit túlzás, de a piros jópofa
csak sztem túl nagy, még le kell mérnem hogy befér-e a kocsimba.. :roll:

Kavicska,
tessék venni 1-2 cuccot, elhiszem, hogy szűk minden és az nem vmi jó érzés...
én is kb. 10kilót szeretnék hízni, meglátjuk!!!!
vendégek hálisten nem maradtak sokáig, viszont a nőci mondta, hogy fiam lesz, ő ránézésre meg tudja állapítani... :shock:
háááááááááát?!?!?!!

Kép
fendike
 
 


Fendike,
Akkor uh-os szeme van a nőnek? :lol: :lol: Te viszont lány érzel ugye? Most már lassan kiderül ha megmutatja magát a baba :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Kérek egy kis drukkot holnapra mert megyünk az Istenhegyire a 18 hetes UH-.ra. Hátha a nemét is megtudjuk. Bár a lényeg az hogy egészséges legyen

Fendike:
Gratulálok hogy minden rendben van az UH-n. Most már vigyázz magadra légyszi. Ne dolgoz tul sokat. Ha elfáradtál tessék lepihenni nehogy valami baj legyen!!! Oké ne aggódok a súlyom miatt. Majd csa hízok én is valamennyit

Pandácska: Köszike. Ugy néz kiíez a csapat nem fog elhízni.

Donika: Köszi. Mi is az M3-as felöl megyünk a talira

Aranykavics:
Nekünk sincs hang a DVD felvételen de mi holnap megyünk UH-ra és meg akarom kérdezni. Köszi már megnyugodtam a súlyomat illetően. Akkor mehetel vásárolni magadnak rucikat.

Lafi:
Akkor a diétád le van tudva egy hétr :P :P :P :P
Hunorkának biztos ízlett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Lányok én is ugy érzem mint ha kislány lenne a pocakomba. Na de holnap majd kiderül. Mindjárt készülhetek tanácsadásra.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Hali lanyok,

Nyuszi,
drukk holnapra,de jo hogy ujra lahatod a babot.Remeljuk megmutatja milye is van :lol: Kerdesedre valaszolva napkozben ne mszoktam aludni mivel dolgozok :lol: De kopp kopp kicist javult a helyzet bar meg mindig sokszor ebredek..GYakorol a szervezetem a babas idokre :shock: :lol: ?

Kavics,
drukk a teszthez+++
Fendike,
de jo hogy lattad ujra babokat :lol: En is enis..De meg turelemmel kell lennem ket hetig..Sajnalom a sok fejfajast,a babo elott is fajt a fejed sokat?Orvost nem kerdezted hogy mitol lehet?
Milyen babakocsit neztel ki?

Pandacska,
az egyik kolleganomnek volt piros-fekete babakocsija es haat nem a legtisztabb volt.Foleg ha osszecsukod es a kerekek a piros huzathoz ernek.Szerintem nezd meg hogy hogyan csukodik ossze stb..Meg persze hogy moshato e mert az ove nem volt az :wink: Ha moshato akkor miert ne piros :lol:
Jaj ez a babakocsi a kedvenc temam,mar ugy szeretnek en is vasarolni :lol:
Orsi,
akartam mar regebben is kerdezni hogy szerinted sima folsavat meddig kell szedni ha mellette ketnaponta komplett vitamint is szedek?Ja es hogy most a munkahleyen be lehet adatni az influenza elleni vedooltast,de en kicsit tartok tole :? Szerinted?

Lafi,a mekis kaja nalam is favorit :lol: nyamm nyamm Neha azert engedni kell a kisertesnek :lol: :lol:

Kép
petitpois
 
 


Halika!

Eltüntem bocsi,de ez a ház........ .

Nyuszika!
Kíváncsian várom,hogy milyen hírrel jössz nemet illetően! :wink:
Nagyon szép lány nevet találtatok ki,ha az!

Lafi!
Mekis laja!Ó,hát én ugy hízok mint egy ......,mondjátok itt az 1 kilót,én meg sem merem mondani.
Mekis kajcsit már nem is merek enni.


Lányok!Én olyan béna vagyok a vonalzót illetően,nem segítene valaki feltenni?


Pandus!Mi is narancs/piros kocsit néztünk ki.
csiperke
 
 


Csiperke! :)
Vonalzót úgy tudsz készíteni, hogy pl. www.babafalva.hu vagy amelyik vonalzó teteszik arra katt, és ott elkészíted, beírod a várható szülési időt , kiválasztod a vonalzót, és a figurát, majd lap tetején Segédletek/Profil, és a vonalzónál kapott HTML, vagy BBC kódót bemásolod az aláírásodba (amelyik engedélyezett), és kipipálod, hogy aláírást mindig csatol. Mentés, és készen is van! :D

Pandus! :D
Nekem is a piros- fekete verzió tetszik, de a narancs-fekete is a babakocsik között. Szerintem mindegy milyen színű, mid koszosodik, de az anyaga viszont biztos nem mindegy!

Kép

Kép
donika
 
 


Petitpois! :D
A folsavat a 12,13. hétig kell szedni, és úgy tudom! Én még soha nem adattam be az influenza elleni védőoltást, és most meg pláne, hogy nem fogom! Sok vitamin, gyümi és kerülni kell azokat a helyeket, ahol könnyén összeszeded!

Fendike! :D
Remélem most már elmúlik az a fránya fejfájás! Most voltam fodrásznál, belépek, hát látom, hogy a fodrászom gödhös, na ez szuper, kérdeztem is, hogy miért nem szólt, na mindegy, úgy krákogott, mint aki mindjárt kiköpi a tüdejét, remélem nem kaptam el!!! :roll:
A Sun Breeze olajjal én szoktam kenegetni a fejem, de nem tudok róla, hogy ártalmas lenne? pedig már dokinak is mondtam, hogy ha fáj bekenem!

Nyuszi! :D
Holnapra drukkolok, biztos minden ok lesz!!!!!

Kép

Kép
donika
 
 


Donika,
koszi, akkor a folsavat elhagyom es csak a vitamint szedem tovabb :D
Remelem nem kaptal el semmit a fodrasznal.Sajnos itt is szinte mindenki beteg korulottem es a kedves kollegak nem maradnak otthon hanem itt pruszkolnek :twisted: :twisted:

Kép
petitpois
 
 


Petitpois,
folsavat én sem szedek már, bár rendszeresen nem is igazán szedtem
én utoljára múlt héten ettem egy isteni big macet, néha muszáj, annyira megkívánom :D
nálad melyik a favorit babakocsi??? annyit nézegetsz, biztos megtaláltad már a 'tökéletest'?!?!?!??????
én a brendon honlapján a klasszikus babakocsiknál az utsó oldalon piros rock starral szemezek, négy nagy masszív kerék, jópofán néz ki, de ez csak ötlet, még élőben nem is láttam...

Pandus,
a szomszéd nő szerint aki lányt vár, annak már ilyenkor megváltoznak kicsit a vonásai, mert egy lány sokkal inkább megváltoztatja, megviseli édesanyját mint egy fiú
kicsit furán néztem, mert vannak persze amikor torzulnak a vonások, de általában a vége felé és leginkább attól függően, hogy ki mennyire vizesedik
SZERINTEM! :roll:
aztán 2 hét múlva meglátjuk igaza lesz-e... :?: :D
mindenesetre anyósom nagyon csalódott lesz ha fiú. :D

Donika,
az olyan rossz érzés, amikor vki köhög, hörög körülötted, én ilyenkor már pszichésen is elkapom, annyira frusztrál...
balzsam csak nem árthat, néha muszáj, olyan jó amikor végre elzsibbaszt
érdekes én alapvetően elég fejfájós vagyok, de régen mindig az egész fájt, most meg mindig jobb oldalon a szemöldököm fölött görcsöl.. :oops:
erre viszont remek a balzsam!!!!

Nyuszi,
jaaaaaaaaj de izgi, drukkolok nagyon, de sztem holnap tuti megtudjátok!
gyorsan jelentkezz utána!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
fendike
 
 


pandácska* írta:Orsi,
Neked volt már piros babakocsid? Mennyire piszkolódik? Van egy piros kabátom és mindig mérgelődtem mert nagyon hamar egy hét alatt fekete csíkok lettek rajta pedig nem hemperegtem a földön :D

igen, a mostani kocsink is piros.
szerintem anyagfüggő, hogy piszkolódik-e. az enyém jól bírja, pedig vászonszerű az anyaga.
kabát :oops: :oops: nekem van egy álomszép piros kabátom, róka gallérral... álmaim kabátja. Az sem piszkolódik, pedig télen sűrűn használtam.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


petitpois írta:Orsi,
akartam mar regebben is kerdezni hogy szerinted sima folsavat meddig kell szedni ha mellette ketnaponta komplett vitamint is szedek?Ja es hogy most a munkahleyen be lehet adatni az influenza elleni vedooltast,de en kicsit tartok tole :? Szerinted?

folsavat a 12. hétgi szoktakták javasolni.
én nem vagyok túlzottan védőoltáspárti, influenzaellenit sem a gyerekeknek sem magunknak nem adatnám be.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: