Új privát üzeneted érkezett!

Én már nemtudom mikor mi érik.
Muffin én is azt hittem kis naív hogy elsőre összejön .Az első terhességemet nem figyeltem ennyire akkor dolgoztunk mind a ketten a kislányom jött , elkezdtünk nem vigyázni és lett.Ez most más.
Azt viszont kérdezném mivel nekem volt feltűnően kevés menszim ha mégis terhes lennék akkor ennek a hónapnak a peteérés környékén száraznak kellene lennie ?Például ha nem maradnak "szárazak " a középidő felé a napjaim akkor nem lehetek terhes?hűűűűűűű azt aztán jól megfogalmaztam aki érti írjon... :lol:
angelo2
 
 


Angelo: Én a kérdésedet értem, csaka választ nem tudom sajna! De miért nem csinálsz tesztet? Ha van vérzés és mégis terhes vagy a tesztnek akkor is ki kell mutatnia! :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Kislányommal többet is csináltam de nekem orvos mondta meg először hogy állapotos vagyok.Akkor a fogantatásán neki nem görcsöltem ennyit viszont a tesztekkel meggyűlt a bajom...
Amúgy egy teszten túl vagyok amikor elmúlt csináltam egyet - lett.Viszont a tünetek nem szüntek...
Még talán várok a köv.menszimre aztán várok még egy párat ha mákom van ezzel a terhességgel végig meglessz... :lol: :lol: :lol:
angelo2
 
 

 
 

Hát ez nagyon érdekes Angelo. A kislányod mennyi idős? Csak azért hogy azóta azért érzékenyebb tesztek lehetnek... Csak mert az egyik ismerősömnek úgy volt, hogy a doki még nem látta, hogy terhes, de a teszt már kimutatta, és azt mondta a doki neki, hogy ha a teszt poz. akkor biztos van baba csak ő még nem látja.

De mondjuk olyan esetben amikor megjön terhesség ellenére mi van, arról fogalmam sincs :shock: :D Reméljük, hogy már egy babó van bent :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Remélem ha még lehetne annyi kíváságom hogy az meg fiú legyen.. :lol: A kislányom másfél éves Ágika
angelo2
 
 


Akartam képet felrakni de nem sikerült :(
angelo2
 
 


Akartam képet felrakni de nem sikerült :(
angelo2
 
 


Nos mi úgy állunk, hogy épp most van meg. Elvileg 10-től vagyok termékeny, de hogy azon belül... Mit érnek ezek az ovulációs tesztek? Szeptember elején voltam nőgyógyásznál, azt mondta midnen rendben van, elvileg 2-3 hónapon belül összejöhet a baba. Hát kíváncsi leszek. Neki legyen igaza. :) Nekem csak azért nehéz a várakozás, mert két éve várok rá, hogy a férjem is belemenjen a dologba, és végre amikor beleegyezett, akkro meg ki tudja mikor jön össze. Ha lenne valaki, aki megmondja, hogy x hónapon belül tuti összejön, akkor nem is lennék úgy ki. Csak az a baj, hogy a környezetemben túl sokan vannak, akiknek soha nem jött össze, és én is ettől rettegek, bár tök hülyeség. Csak teljesen be vagyok indulva. És tök jó, hogy van hol megosztani. Soha nem vettem részt semmilyen fórumon, úgyhogy ez most külön tapasztalat lesz. "Idegenekkel" megosztani az érzéseimet. :) Amúgy mi is fiút szeretnénk.
muffin
 
 


Biztos nagyon aranyos :D Azért próbáld még meg azt a képet!!! :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Jaj, muffin amit írtál írtál olyan mintha én írtam volna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem tök ugyanezek az aggályaim és tök ugyanígy gondolom, hogy ha valaki megmondaná, hogy ekko és ekkor összejön akkor nem idegeskednék! És nekem is ez az első fórumom, de már belejöttem :D :D :D

Amúgy az én dokim is azt mondta, hogy csináljak nyugodtan ovu tesztet, de neki az a tapasztalata, hogy nem túl pontosak... :? Hát azért én csinálom, mert legalább azt megtudom belőle, hogy az adott hónapban volt-e pé-m. Az az van-e valamennyi esély a terhességre! :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Ne aggódjatok aggályaim nekem is vannak..mi férjemmel 18 évesen jöttünk össze,ennek már 10 éve tehát 27 vagyok(leszek)H nem tudok képet felrakni jelöljetek meg a my vipen vannak képek a kislányomról...Dancs néven Csanádapáca
angelo2
 
 


Illetve Dancsné apa is fenn van...
angelo2
 
 


Muffin: Ezzel szerintem mindannyian így vagyunk ha tudnánk mikor jön ababó nyugodtabbak lennénk. De sajna ezt nem tudjuk. Így marad a várakozás és az izgalom. Arra ne is gondolj, hogy a környezetedben sokan vannak akinek nem jött össze. Neked miért ne jönne össze. Pozítivan állj a dologhoz és meglátod jön az a babó. A rossz dolgokat most ne is halld meg . Egyik füleden be a másikon ki. Ti akartok babót és össze is fog jönni. :)


Angelo2:Igen nekem is hasonló kívánságaim vannak, hogy ha össze jön a babó akkor ha egy mód van rá fiú legye. (már van egy kislányom) Erre mondja a férjem: Hogy ez nem kivánság műsor :)
Én sem tudtam képet felrakni pedig már olyan sokszor próbáltam :(

Kép
csucsu05
 
 


Ige csucsu "nem kívánságműsor" de azért ha most is lány lesz kell még egy fiú ...-Férfi gondolatmenet
angelo2
 
 


Angelo2: Persze ismerős ez a gondolatmenet. :)

Kép
csucsu05
 
 


Halásztelek merre van ? Nem Békés megye?
angelo2
 
 


Angelo: Nem. Pest megyében. Budapest után 10kmre csepel után van.

Kép
csucsu05
 
 


Értem .Mi van a többiekkel?Mindenki alszik?Csak mi vagyunk toppon?
angelo2
 
 


Jah. Mindenki alszik vagy éppen a lepedőt gyűri :) Sebaj ha az utóbbi akkor igazoltan vannak távol :)

Kép
csucsu05
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

hát nem sokkal lettem okosabb. Tegnap elmentem a nődokihoz, megvizsgált kívűl, BELÜL!!! :shock: :shock: :shock:
hál istennek semmilyen elváltozás nincsen, viszont ma reggel egy menotesztre elküldött (terhesség vizeletből), holnap lesz eredmény és vissza kell mennem a nődokihoz.
Egyébként azt mondta, vagy egy kezdődő terhesség (egy helyen sokat tapogatózott bennem), vagy a mensim most valamiért bekavarodott. Bővebbet holnap tud mondani a laboreredmény után.
A barnázás "elvileg" normális mensi előtt, de utalhat másra is.
holnap kiderül.

Remélem mindenkinek babája lesz ebben a hónapban, beleértve engem is!! :P :P
Vendég
 


üdv itt a topikban Muffin és Angelo!

Szijjasztok Csajok,

Dokinál:
Bocsi hogy tegnap már nem jelentkeztem be csak eléggé későn értünk haza.
Tegnap amikor mentem a dokihoz, hát csajok olyan stressz jött rám mintha vizsgázni mennék. Na a doki mondta hogy megvagyok vastagodva azaz nem én hehehe hanem a ny.hártya, a mellem is elég szépen bevan durranva. Jövő héten megyek vérvételre, u.hra, és 16.án vissza a dokihoz:)
viszont csajok egy egyszerű dolgot és kérdést mondtam a dokinak!!! Mondtanm neki hogy szedem a béres Gravidát, és mondta hogy ne szedjek egyenlőre semmit, most azzal csak kárt okozok. hmmm De amúgy meg logikus hogy miért mondta először csodálkoztam, hogy miért hisz vitamin. Aha csak pl. foggalmunk sincs hogy miből adagoljuk túl magunkat, hisz ez nem használ a szervezetnek, de ez rajta van a tájékoztatón is. Mondtamn a dokinak hogy amikor beveszem akkor utána mindig rosszul vagyok. Hát vitamin túltengés csajok. Azt mondta egyek sok gyümölcsöt, zöldséget:) imádom a répát:):):):):):):):):):):):):):):):) Innen hozzam a vitamint a szervezetembe. Érdekesnek találom de valahol tényleg igaza van. Meg csak a dokim akiben bízni kell.

Bejelentés a szülöknek:

Húhh csajok még én is bekönnyeztem:) Nagyon meglepődtek. Kibontottam az ajszikat amiket kaptam, és vacsi előtt odaadtam nekik a lapot. Néztek is rám hogy mivan hisz most rólam szól az este. most mit kapnak. Semmi semmi én nem adok semmit csak momdok valamit:) Nem tudom leírni, de csodálatos érzés volt.

--------
Papírírószer

elmegyek megvenni a lapot estére. Hm olvasgatok nézelődök nem találom. Megkérdezem az eladót, jajj csajok kikászített. Momdom neki hogy milyet keresek, és hogy nem találom pedig a m.kor volot mert itt olvastam, és mondja hogy itt van ez a sor a gratulálok, meg itt van a megérkeztem. - ránézek, azt hittem felrobbanok, és megkérdeztem tőle hogy hölgyem érti hogy én mit keresek vagy nem, mondta hogy nem akkor ........... csak felidegesítem magam, ráadásul jó hangosan, tök jó 3szintes papírboltban, mindenki hallotta hogy ott az a csaj mi a f..t keres. A végén mondtam is neki, hogy akkor legyen szives menjen arréb majd megkeresem. kész volt a nőtől. Fingja nem volt hogy mi a sz..t keresek. na jól fel pumpáltam agam megint:(
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Elromlott az egerem,most vettem egy másikat.remélem nem valami hormon izé van nálam,kár is volt elolvasni.

Szia Muffin üdv a csapatban.nekem is az első forumozásom de már függő vagyok :lol: .

Füli örülök hogy minden rendben van,de az a vitamin dolog meglepett,én azt olvastam hogy már a babagyártás időszakában is ajánlott.na mégis csak a dokimnak lesz igaza azt mondta hogy ne egyek semmit majd az első vérvételen kiderül mire van szüksége a szervezetnek.De én sem fogadtam szót :wink: .

csucsu mikor kell nem megjönnie?

angelo ti hogy álltok már nem tudom,Krisza meg én lassan rajtolunk a babáért alig várom.

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó én most szót fogadok, nem leszek rossz, eddig apával rosszalkodtam most egy kicsit jó leszek, mondjuk az első 3 hónapban. Egyetek sok sok gyümölcsöt, zöldséget!!!

Igen az ember egy idő után függővé válik:) Reméljük egy év múlva arról dumcsizunk majd itt, hogy milyen jól alutt az éjszaka a baba na meg mi is:)))))))
Vendég
 


ja a gravida beszedáse után nekem is van hányingerem de nem is gondolta hogy attól van.hmmm akkor most ne szedjem????

Többiek?????
bogyó77
 
 


Jajj csajok babásodjatok be minél hamarabb, mert naon kilógok a sorból :!:

Fülű merre vagy :?: :?:

Remélem olyan lesz az októberi gólyajelentés, hogy folyamatosan Gólyazápor lesz:) minden nap valaki:) Jajj de jó lenne már!!!

Na hajrá csajok szorítok!!!!!

Ja, tényleg egy frissítést írjatok már léccccci léccccci ki hogy áll!! Mensi előtt, ovu előtt, épp sajna megvan, :!: :!:
Vendég
 


Én holnaptól vagy péntektől ovuzok.mert a ciklusos naptár keddre teszi a pé-met a kalkulátorok meg hétfőre.nem akarok egy raklap tesztet venni,ezután csak terhestesztet.mi megegyeztünk hogy ebben a hónapban én irányitom a gólya sorsát a következőbe meg a páro teszt nélkül.(mondjuk arról nem volt szó hogy titokba nem csinálhatok :lol: )

segitek Kriszta holnaptól ovuzik,Trixy várja a vizelet eredmény a laborból Fülűröl nincs hir,csucsu meg lassan terhestesztel :lol: :lol: :lol: .hát ennyi.

örülök neked és remélem hamarosan csatlakozunk hozzád!!!!!!

ouma ,angelo meg muffin irhatna frissítést mert én sem tudom :!:

pusz bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok!

nos én elkeseredve azért nem vagyok. 2 lehetőség van: egy, vagy azért voltak a rosszulléteim, meg meg is jött, mert valami bekavart a hormonaim körül. Kettő, babás voltam de felszívódott. Elkeseredni nem fogok, holnap minden kiderül!
Mellesleg vettem egy PG/53 minimikroszkópot, és ezzel vizsgálgatom majd a termékenységi időszakomat. Korlátlanul használható, nyállal is működik, kb 2200 ft volt a patikában.

Nyuszifüllke!

tuti babásodás lesz októberben!!!!!! :wink: :P :D
Én is várom a gólyametológusok jelentését!!!!
Vendég
 


Trixy és hány nappal a pé előtt mutat? mit kell csinálni??

bogyó
bogyó77
 
 


tényleg ti tudósok én a peteérés végén estem teherbe ez tutti fix, akkor szerintetek lány vagy fiú?? Jónás szerint csaj, a ciklus.hu szerint fiú.
na ez tök jó, lehet minda kettő mert ikrek, jajj biztos kiugranák a bőrömből is:)
Vendég
 


bogyó77

ez úgy működik hogy a mensi után mindennap a nap bármelyik szakában nézheted, akár többször is. Nyállal működik, rá kell kenni, megszárad utána amikor belenézel a mikroszkóp részbe látod felnagyítva a nyálat, ha kör alakú formákat látsz, abban az időben nem vagy termékeny, ha páfrány-jégvirág alakúakat akkor igen, és AKCIÓZNI KELL APÁVAL EZERREL!!! :wink: :wink: :P
Egyébként valami "méh körüli váladékkal" is működik, de inkább a nyálat ajánlják mert amikor az újad húzod ki másféle pl hüvelyváladék is rákerülhet és már nem olyan bizti amit látsz. Hogy hány nappal a pé előtt azt nem tudom, azt írja idézem: "A pete- és spermiumsejtek életképessége a méhben 6 napra korlátozza a fogamzásképesség időtartamát, mely a petesejt megérésétől a tüszőrepedést követő 24. óráig tart. Ezt követően a petesejt már nem képes megtermékenyülni. Az ovuláció vizsgálatakor lényeges körülmény, hogy azt egy 48 órás utó-ovulációs időszak követi. Célszerű tehát ha az ovuláció nyomon követésekor a petesejt élet-képességén túl (első 24 óra) még 24 óra biztonsági időtartamot is figyelembe veszünk.

Ha szeretnéd priviben elküldöm a használati útmutatót scannelve, de ide nem tudom bemásolni.
Ez nektek is szól lányok!!!
Vendég
 


bogyó

Magyarul nem azt mutatja mikor vagy pé előtt, hanem azt mutatja hogy aznap termékeny vagy-e! Érdemes napjában kétszer megcsinálni, mert lehet hogy reggel még azt mutatja nem vagy termékeny, de lehet h délutánra már igen.
Én kipróbálom, veszteni valóm nincs, és persze követem NYUSZIFÜLKÉT és támogatom a gyógyszertárt!!!!!

Ez nem egyszerhasználatos, hanem korlátlanul. ha már vizsgáltam vele, utána csak nedves ruhával letörlöm a lencsét amin a nyál volt, utána papírtörlővel letörlöm és kész.

Remélem beválik!
Vendég
 


Sziasztok. Nekem 9 vagy 10 én kellene nem megjönnie. Namost a mellem feszül és érzékeny. lehet bebeszélem magamnak de reggel és délelőtt émelyegtem. nem hányingerem volt csak valami enyhébb dolog. Szóval remélem nem csak én produkálom ezeket a tüneteket hanem a babó :)

Mással mi újság?

Kép
csucsu05
 
 


csucsu

szurkolok neked ezerrel, és remélem sikerül. Mikor tesztelsz?
Vendég
 


Jajj Csucsu de jóó végre valaki babásjeleket ír.

hajrá Csajok!!!! Anyócák!
Vendég
 


Sziasztok!
Ma délelött tollasozni voltunk, meg a konditeremben, mint minden szerdán, hát már reggel alig bírtam vonszolni magam, olyan fáradt voltam. A sport se ment olyan jól, csak úgy döcögve. Most meg majd bealszom. Hányingerem, hál Istennek, álltalában csak délután, esténként van. Tegnap rettenetes volt, még az ágyban is rosszul voltam lefekvéskor.
Úgy látom, most tényleg nagy az izgalom mindenkinél.
Nyuszifülke, GRATULÀLOK!!!! Vigyázz most már magadra!
Azért egy kicsit csak csalódott vagyok, hogy nem sikerült a teszt. Ráadásul a férjem is azt mondja, hogy akkor már úgyse vagyok terhes. :( Pedig fogalma sincs, hogy milyen tünetek jelentkeznek terhességnél! Mondtam neki, hogy tessék utána olvasni, ez nem csak az én gyerekem lesz, ha lesz. Úgy tünik, hogy a férfiakat csak a dolog "felkészülés" része érdekli, utána már nem olyan izgalmas. :(
uoma
 
 


Attól te még nagyon is lehetsz terhes!
Nekem sem mutatta ki a terhes teszt elsőre!!!! csak 2.3ra tutti ott volt a 2csík. nekem az első tesztnél is ott volt sztem bár a párom szerint nem csak odaképzeltem:)
Ffiak ilyenek. De azért ne legyen pesszimista, ja sokkal érzékenyebbek mint a nők!!!
Vendég
 


Halihó mindenkinek napi dolgaimat letudva egy kicsit leülök !
Most alszik a kiscsaj nyugi van..
Lhet hogy majd távol leszek egy kicsit mert lecseréljük a netszolgáltatónkat és máshol fizetünk elő majd megpróbálok a szomszédból belépni néha hozzátok...
Újdonság nincs a melleim feszülnek reggeli öklönd kísér de nem tudom mi van tesztet hiába csinálok a kislányommal sem mutatta ki csak elég soká.Az érdekelne még hogy ha most lenne a peteérési időszakom (ha mégsem estem teherbe) Tehát ha terhes lennék akkor a mostani peteérési időszakomban lenne váladékozásom vagy ha terhes valaki
akkor csak száraz napok vannak és elmúlik a ténylegesen megfigyelhető "jól nyújtható váladékozás"???? :shock: :D
Már nagyon szeretne apa is babát ennyire talán még az első babánkat sem akarta ,jó lenne ha az október tényleg a mi hónapunk lenne.
angelo2
 
 


Szia Agelo!

nekem két ördögöm van már,és szerintem ha mama vagy pé körül nincs nyulos váladék.az azért van mert a méhszáj nyilik.miért nem mész el dokihoz?vagy vegyél tesztet miután késik 2-3 nap mulva kimutatja az tuti.én rávártam és elég volt egy teszt is és kimutatta sőt .

Uoma:az én férjem meg mosolyog a babaneten,ugy gondolja hogy a tesztek nélkül is mama lehet valaki.........na de már beletörődött,hogy ilyen izgibe vagyok miatta amugy ö is mert már multkor mondta hogy mi van ha több gyereket nem is tud felmutatni.hát remélem október megoldja :lol: .


fülűűűűűű hol vagy?

bogyó
bogyó77
 
 


Trixy köszi az infót erről a mikroszkopról,deebben a hónapban ovuzok már alig várom hogy elkezdjem :lol: :lol: :lol: :lol: .de csak pénken fogom.de már holnap gyakorlunk hurráááááá!

csucsu szerintem kismami vagy nem tom csak ugy érzem :lol: :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


mindenki babát gyárt vagy tesztel vagy hol vagytok?

Kriszta holnap irjál ovu ügyben!!!!!!

puszi bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: De jó lenne ha bejönne a megérzésed :) Nem tudom, hogy a babó miatt de akkorák lettek a melleim. A párom is azt mondta ezt nem lehet beképzelni. De a tünetek a mensi elött már jelentkezhetnek? Hisz 5-6nap van még a mensiig. Nem emlékszem a lányomnál mikor vettem elöszőr észre. Jajj annyira akarunk babát lehet bebeszéljük már magunknak.


Amúgy az én férjem is mosolyog a babaneten. Na meg azon, hogy a naptárban különböző jelölések vannak. Mondta is a lányunknál nem volt ilyen. lehet ezért fura neki. Ott az első alkalommal sikerült a babó.
Hát hiába biztos öregszünk. :(

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok,

Mizu van veletek?
Hát nem vagytok aktívak!!!

Fülűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :?: :?: :?: :?:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Bocsi a késésért, csak dolgunk volt délután. :D

Bogyó: Én nem holnap tesztelek, majd csak vasárnap. Nekem a 17. nap körül van pé-m, ezért felesleges előbb. Még az is a 13. nap lesz asszem, szóval még az is korai. De azért elkezdem :D ki tudja :D
Te viszont holnap kezded az ovut?

Csajok, az lehet, hogy fáj a gyomrom a cickafarktól? Most még az estit meg se bírtam inni annyira fáj!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Sehol senki???? Mi van csajok?????

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


csucsu:én ezt biztosra veszem,hogy van baba remélem nem tévedek :lol:a másodikra jobban emlékszem de nekem is voltak tünetek csak nem gondolta hogy a gyerkőctől.ha elvittük a benit a játszótérre attól szédültem hogy ő hintázott.nem voltam kivános meg ilyenek nem volt étvágyam és pl:nagyon megkivántam a péksütit na hogy végre ennék valamit irány a pékség mikor megéreztem az illatát már nem kelett.utána teszeltem de csak akkor mikor már késett 2-3 napot.

Kriszta.nekem is fura a gyomrom nem tudom a gravidától teátol még hányingerem is szokott lenni. :lol: :lol: .tényleg igaza lesz a férjemnek hogy azért nem fog sikerülni mert tulzásba viszek mindent.na de az első bökkenőnél nem adom fel. :lol: .

egyetlen kismamink jól vagy??????

fülűért már aggodom hmmm hol lehet?

most esti mese de még jövök bogyó
bogyó77
 
 


ne szedd a gravidát ha rosszul vagy tőle!!!! azzal csak kárt teszel!!!!

Fáj a pocakom, brühü brühü brühüüüüüü
Vendég
 


Üdv mindenki! VÉgre itthon... Szóval egy kis update... Nekem jövő hét szerdától lesz esélyem... Mi annak a mikroszkópnak a neve? Csak mert nem akarok bemenni a gyógyszertárba és magyarázni... :) Néha kicsit összekavarodok, hogy akkor most hányan terhesek már? Csak nyuszifül? Mert lehet, hogy a többieknél az előző terhességről van szó, vagy nem tudom. Bocsi, gondolom ti már kicsit jobban ismeritek egymást, de majd én is behozom a lemaradást remélem. És hajrá mindenkinek! :)
muffin
 
 


Csucsunak van egy kislánya,
Bogyónak meg két fia:)

én vagyok jelenleg kismama, de egyedül:)
Vendég
 


Muffin: Hát gondolom nem egyszerű belecsöppeni egy ilyen eseménysorozat közepébe! :D Sajnos még csak nyuszifülke babás, de már nagyon rajta vagyunk mindannyian.

Csucsunak már van egy csodálatos kislánya (most fiut szeretnének), Bogyónak két csodálatos kisfia van (ezért ugye kislányt szeretnének), és ha jól emlékszem angelonak is kislánya van. :D
Nyuszifülűnek és nekem sajnos már volt már egy vetélésünk. De most újra megint ezerrel babaprojekt.

Röviden asszem ennyi :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Sziasztok megérkeztem mi történt eddig?Nyuszifülke ne aggódj szerintem ha valaki megkezdi a sort...Csak elkellett kezdeni valakinek majd mi folytatajuk remélem...
angelo2
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?