Új privát üzeneted érkezett!

Bajátkozó szöcske!
Tündéri. Ilyenkor sajnálom,hogy az enyémek már egyre kevésbé ajándékoznak meg ilyen aranyköpésekkel. A fejlődésnek hátránya is van mindig.... :?

Pété! Lehetek pofátlan. Visszafelé az Örst érinteni fogjátok?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Itt vagyok én is, hogy ne egyedül beszélgess... Igazad van, most láttam, hogy nincs nekik külön fizetős rész, csak svédasztal.

Viszont alapban nem szoktam este enni, nem is vagyok éhes,akkor meg minek....

úgyhogy maradok annál az álláspontomnál, hogy jövök, dumálunk, nekem úgyis az a lényeg és iszom sok-sok szénsavmentes ásványvizet.

Mielőtt félreérthető lenne, nem a pénz miatt nem kérek vacsit, hanem nem akarok feleslegesen enni, viszont ha gondoljátok, bármikor be tudok én is ugrani és leelőlegezni, semmibe sem tart

Na jó, abbahagytam a magyarázkodást :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Hát Eszter,Te tudod!
Szerintem meg fogsz Te ott kívánni valamit!
Egy jó kis vacsora nem a világvége....
De én nem akarlak semmire rábeszélni, amit nem akarsz.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Bajátkozó szöcske - tündéri!!!!!!!!! :lol:

Kép

KépKép
eszterxx

Mpatr!
Most indulunk edzésre,de este még megpróbálok foglalkozni a témával. Meddig várhatunk a jelentkezőkre?
Már megint késünk :shock:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

pumperka, 15 fővel holnap foglalok.
Október 15-ig mindenkitől határozott igen/nem-et kérek.

Mint szervező, lenne az az extra kívánságom, hogy ne legyen az, hogy a végén 10 ember visszamondja, mert anyagilag az előleg bent lesz és nem szeretném megszívni a dolgot...
Ugye????

A 15 főt bővíthetjük ha nem elég, ameddig az étterem többi foglalása engedi.

Ami még holnapra lényeges, végülis van, aki hozna siserehadat?
Vagy eleve foglaljak a játszóhoz aztán mint a vak is mondta? (majd meglátjuk..)

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Lányok!

Most értem haza (naná hogy elkéstem az odaérkezéssel) és vérig vagyok sértve Kép

Ti. ma egész délelőtt itt ólálkodom a gépen, belepofázok az iidőpontba és ti nem vesztek be automatikusan a csapatba Kép
De most az egyszer megbocsátok, hogy lássátok milyen kegyes kavics vagyok! :lol: :lol:

Akik eddig jelezték, hogy jönnének:

1., mpatr
2., pumperka
3., kvaszeva
4., pepike
5., kölyök28
6., pété
7., eszterxx
8., kikó70 és
9., Aranykavics Kép

Kikó!
Nagyon jó lesz ha találkozunk a Moszkván! :D

Eszter!
Annyit tudok, hogy előre kell jelezni, hogy hány fő nem akar enni. De ha esetleg valamit közben megkívánnál és úgy döntenél, hogy mégis eszel, akkor utólag is megváltoztathatod a döntésed. Én ezt így értettem.

Én most nagyon tipródom, hogy mit csináljak? De ha tényleg annyi finomság van és sok a diétás koszt, akkor kipróbálnám! :D

Pati!
A fiad egy tündérmaszat! :D
Vendég

Mi van, nappali topikolók el, baglyok még nem érkezetek meg???
MERRE VAGYTOOOOOOK????

Hiányzóknak igazolatlan!!!

Kép
Kép

mpatr

Akik eddig jelezték, hogy jönnének:

1., mpatr
2., pumperka
3., kvaszeva
4., pepike
5., kölyök28
6., pété
7., eszterxx
8., kikó70
9.,Kegyes Kavics :wink:

Kép
Kép

mpatr

A tegnapi összesítés alapján még elvileg jön, de kérek visszajelzést:

Melinda
Mézgombi
Norco
Panny
Kiszazsu

TÖBBIEK???

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Látom gyűlünk! Szupi!

Ha már megvan az idő és a hely kérném azok visszajelzését akik igényt tartanak a Petra( pepike) taxira, sajna a légyszám korlátozott 4 fő fér jelentkezési sorrendbe, és ha nektek jó, felvennélek titeket a trófeánál és természetesen a hazáig történő szállítás is benne van az árban: az ár egy puszi!
pumperka:
haza felé mindenkit ott teszek ki ahol akarja nekem mindegy csak odafelé lenne jó ha egy helyen taliznánk a kavarodás elkerülése végett. (mexikói úti trófea mert oda úgy is eljöttetek volna)
Pété
Ha jössz velem odafelé haza is hozlak nem kell a párodat azért odahívni de ahogy gondolod!

Szóval kérném a jelentkezőket az utazásra!

Mpatr: olyan édes a fiad!

pepike

Kép

Kép
pepike

Csók asszonyságok!

sajnálom, h kimaradtam ebből a heves net-taleszolásból!
Természetesen jelzem: Megyek!
10. Norco

(10=úgyis 10-én van a szülcsinapom!):)

Petra taxi!
az útvonaladat majd megbeszéljük. (cserélünk maj telcsiszámot)
mert én szörnyen el vagyok keserdve, h iszonyat messze van tőlünk a Lánymányosi és nem is szoktam arra járni.
Szóval valszeg taxival mennék a nyugatitól...de áhhh.
még nem tudom.
mindesetre örülnék, ha találkozhatnék valakivel, aki kb. ismerős arra, mert én teljesen béna vagyok.
(lehet bkvsok is, ha petrának nem kóser :wink: )
norco

Sziasztok!

Na, megnéztem, hogy milyen busszal jutnék fel a talira. Pont van egy fél 5-kor, amivel kb. 6-ra odaérek, úgyhogy MEGYEK! :D

Hazafelé is elég jól jönnek buszok, úgyhogy ez is megoldva. :)

Már várom, hogy élőben lássalak benneteket!

Pati,
felírom a telefonszámodat, ha bénáznék, és nem találok oda, felhívlak majd, jó?

Melinda

Kép
melinda80

Hú, most nézem az étterem honlapján a térképet, nagyon jó helyet választottunk. Engem majdnem hogy ott tesz le a busz, és hazafelé is van ott felszálló. De jó, így nem kell keveregnem semerre. :D :D :D

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Norco! Én bárhol felveszlek jó a Nyugati is, csak majd írj hogy szeretnéd e mert mint mondtam sajna a légyszám maximalizált!
És képzeljétek változott a tarifa! Már nem csak egy puszi hanem még egy matricát is kérek a szállításért (igérem ennyi a vége nem emelek már árat)
a matricát azért mert a lányom függő, és ha hazaérek meg fogja kérdezni hoztál matricát???? És a trófeába úgy tudom nem lehet kapni , de nem kötelező, csak adható!!!!!!!!!
ja és boldog szülinapot előre is ha addig elfelejteném.

Nekünk mármint a lányomnak és nekem meg ma van a névnapunk :lol:
És ma is dolgozom 9 ig :x szegény kispepi már úgy vár haza csak utána fogunk még ünnepelni.

pepike

Kép

Kép
pepike

1., mpatr
2., pumperka
3., kvaszeva
4., pepike
5., kölyök28
6., pété
7., eszterxx
8., kikó70
9., aranykavics
10., norco
11., melinda80
Vendég

Pepike!
Boldog névnapot nektek!
Vendég

Adós vagyok egy helyzetjelentéssel!

Az van, hogy túl vagyok a 2. Bolgárkerekes vérlecsapoláson!
Csüt-ön eredmény! (amúgy 15 hét 4nap)
Kértem Uh-t is, ahol úgy néz ki minden a legnagyobb rendben! De ez a fránya gyerek teljesen befordult és csak a hátát meg a popsiját mutatatta nekünk. :o :x Ekkor elküldött a doki egy csokira a boltba és mondta, h ne üljek le és megnézni 20 perc múlva.
Bejött a tipp, mert nagy kegyesen megfordult egy kicsit.
Mivel már nagyon kiváncsiak voltunk a nemére, ezért természetesen azt is megnézettük....és hát elég nagy valószínűséggel fiúcska a drága!
Teljesen kivagyok, h most két pasi fog rajtam uralkodni!!! :roll: :shock: :roll:
Nem tudom még hogy tudok a ténnyel megbarátkozni! :shock:
norco

:lol: :lol: :lol: :lol: köszi :lol: :lol: :lol: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Ja tényleg!?

Petra!
Nagyon boldog névnapot kívánok én is!
figyu, ha tényleg felveszel (majd megbeszéljük, h neked is jó legyen), akkor nagyon tündér vagy! Pepikének matrica természetesen rendben! (kis unaokhúgom is függő, tudom, mi az! :wink: )
norco

Kmanna,
örülök a jó AFP eredménynek! :)

Pété,
hatalmas gratula az UH-hoz! :)

Pepi,
nagyon boldog névnapot kívánok!

Melinda

Kép
melinda80

Norco!

Gratula a fiúcskához!
Nekem is nehéz volt feldolgozni hogy lánykám lesz megint mert én úgy éreztem fiúcska meg azt is szerettünk volna, de hidd el egy nap telt el és már jobb . Már úgy beszélek vele hogy hugi és így sokkal személyesebb mint hogy kistesó!

Látod, ilyen az élet majd cserélünk titokba! :wink:
( már fáradt vagyok azért írok butaságokat)

pusssz

pepike

Kép

Kép
pepike

Petra,
ha 9-ig dolgozol, akkor hogy tudsz ilyen aktívan topikolni?!
(bocs, csak kiváncsi vagyok :wink: )
norco

Norco,
szuper, hogy kiderült a baba neme. Szerintem ne gondolj arra, hogy uralkodni fog rajtad a két pasi. A kisfiúk anyásak, szerintem majd nagyon fog hízelegni a pici. :)

Melinda

Kép
melinda80

melinda! :lol: :lol: :lol: köszi :lol: :lol: :lol: :lol:

Norco! :lol: köszi :lol:

hát........annyi a munka hogy megöl az unalom......és inkább írogatok nektek badarságokat....remélem nem gond.......
Akkor bejegyeztelek a szállítási listámba, tuti helyed van (még választhatsz, és köszi a matricát) 8 éve van jogsim és azt mondják nőhöz képest jól vezetek úgy hogy bízhatsz bennem és a kisfiad is!
Azt hogy hol talizzunk még egyeztetjük ,majd megírod hol jó.

Még van 1 óra 10 percem a zárásig és utána futás haza mert pepi már várja az ajándékokat!

pepike

Kép

Kép
pepike

És érezhető az aktívságomon hogy mikor nem dolgozok, mert otthon nincs ennyi időm. Holnap pl suliba leszek, de azért délelőtt mielőtt megyek benézek, de csütörtökön újra egész nap felügyellek titeket!

pussszzz

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike!

:lol: :lol: kitartás :lol: :lol: :lol:

én is köszi a taxit.
(jogsim nekem is van kb ennyi idő óta, de mivel nincs kocsink, ezért aztán...)
mindenestre:keep in touch! :)
norco

Szia Norco!

Gratula a pucáshoz! :)

Tele leszel pasival! Örülj neki!
Én így közelíteném meg a dolgot! :lol: :lol: :lol:

Közben magamnak estem egy cseber forró gyantával. :shock:
Micsoda perverzítás! :oops:
De muszáj! :roll:
Vendég

Boldog névnapot Pepike!!! :D

Mpatr, az ez bajátkozó sáska... ez nagyon édi ;)

na most csak ennyi, rohanok meg odaég a süti :lol:

Kép

Kép
kolyok28

:lol: köszi :lol:
kölyök de jó hogy még ilyenkor van energiád sütni!Örülhet apa!

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziasztok!

Megjöttünk az edzésről és már a vacsi is megvolt, most fürcsiznek. Látom azóta alakulgatnak a dolgok.
A 15 főre való foglalást én is reálisnak tartom.
Mpatr!
Amíg odavoltunk, az összeszedést jól megoldottátok, mostmár csak várjuk a plusssz jelentkezőket. :D
Pepike!

Boldog névnapot nektek!

Nálam még a kocsi dolog képlékeny. Még attól is függ, hová viszem a gyermekeimet. Mindegy az első négyet viszed. :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Norco!

Gratula a fiúkához! :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Na jó lányok távozom, elkezdek pakolgatni és hamarosan megyek haza!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap reggel bekukk!

pepike

Kép

Kép
pepike

nem égett oda ;)

szval a Moszkva tértől a 18as vagy az 56os villamos, Bártfai utca(Hauszmann Alajos utca) megálló. A Móricz után a harmadik, ha jól rémlik. Viliről le és a villamos elején balra, az a Hauszmann Alajos utca, onnan 3 perc séta aSzerémi út sarkáig. A Szerémi útról van a bejárat. (még sosem voltam ott, csak a sógornőm abban a házban lakik :lol: ) Ha gondoljátok találkozhatunk a villamosmegállóban :)

Mpatr, kérdezted, hol fogok szülni: valszeg Zürichben ;) januárban költözünk ki :) férjem ott kapott állást :D szval nekünk két kaland egyszerre, irány Svájc (hmmm fincsi csokik :lol: ) és család lesz az ifjú házasokból :D

képzeljétek tegnap megszületett egy nagyon kedves baráti párunk első gyermeke, Lola :) annyira édes a képek alapján és mindenki jól van. bővebbet még nem tudok ;) de olyan jóóóóó :lol:

na, megyek, ma este is mozizunk :D
vasárnap SpiderMan 1. hétfő: SpiderMan 2. ma: SpiderMan 3.
azért néha befogom a saját és Maszatom fülét, és bedugom a fejem a paplan alá, mert olyan ijesztőőőőő. de egész jó :) a 3at még nem láttam!

Pepike, kitartást, már mindjárt itt a munkaidő vége. Remélem nagyon vidám és mosolygós névnapi ünneplős estétek lesz!

pussz

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok csajok!

Én sem szeretnék kimaradni a taliból, hiszen annak ideén én vetettem fel a dolgot. Azt hiszem.

BEUSKA IS MEGY A TRÓFEÁBA
Szóval megpróbálom magam szabaddá tenni, én a 9. ker-ben lakom a Lágymányosi hídtól nem messze. Valszínűleg gyalog megyek, mert a férjemnél lesz a kocsi, hiszen a gyerekeket este edzésre kell vinni.
Van -e valaki aki csatlakozik hozzám? Mert akkor megbeszélhetünk egy tali helyet és együtt mennénk.

Majd még írok, csak még a kölykök nem alszanak és reggel suli meg ovi.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Ucccsó hozzászólás!(mármint ma)
pumperka ahogy gondolod majd jelezz nekem mindegy hol veszlek fel XV. -ből jövök jó az Örs is, Mexikói is meg mindegy is.

na jó éjt búcsúzik a pepi mára

pepike

Kép

Kép
pepike

(Pepike: igazából hullán jöttem haza, mire a kedves uram: olyan jó lenne egy kis süti.... ;) hát nem lehetett neki nemet mondani, mondtam, egy feltétellel, ha kijön velem közben a konyhába. :) mig ő megvacsizott, én összedobtam :lol: és most nem vágtam el a kezem, nem öntöttem ki a földre a felét, mint 10napja :evil: :lol: szval most jó lett :) )
na télleg megyek, ciaoooo
(télleg nehéz itthagyni ezt a topikot.... :lol: )

Kép

Kép
kolyok28

Én is 75%, hogy mennék. :)
Remélem holnap sikerül elkéredzkednem, mert amúgy fél 7-ig dolgozom. :( Mivel egyedül nem találok oda ezért a Moszkva téri szekcióhoz szeretnék csatlakozni vagy ha Kölyök megvár a villamosmegállóban annak is nagyon örülnék, mert pont Hűvösvölgyből mennék. :) Este meg remélem értem jön a férjem, bár nagyon szomorú :cry: , hogy Ő nem jöhet, de tény, hogy egymaga unatkozna ott, bár mindenkiről mindent tud. :)
Fényképezőt szeretnék vinni... remélem lehet ott fotózni. :)

KépKép
KépKép
mni

Na jó leszek én a 13. :)

1., mpatr
2., pumperka
3., kvaszeva
4., pepike
5., kölyök28
6., pété
7., eszterxx
8., kikó70
9., aranykavics
10., norco
11., melinda80
12., beuska75
13., mni (75%)

KépKép
KépKép
mni

Nekem a tali a Móricz Zsigmond körtér, vagy fehérvári út lenne a legjobb. Tehát 4-6 villamos végálomásai.
Van-e valaki aki erre jön?

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Mni!
Én is 56-os villamossal érkezem a Moszkvára!
Szerintem találkozzunk eddig hármasban (Kikó, Te, meg én) és valahogy odatalálunk. :lol: :D
Nagyon örülnék ha sikerülne elkérezkedni! :D

Menjünk szimat után!!!
A fincsi kaja illat vezet majd! :lol: :lol:
Vendég

Én is szívesen találkozom valakikkel. Közlekedési vonalam: 5-ig dolgozom a Dózsa Gy. úti megállótól 1 percre, 3-s metró, majd 4-s villamos a Ferenc körúttól. Szóljatok, ha valakinek ez is megfelelne. :D

Pepike, tényleg, ma van a névnapotok! Pedig tudom, mert a férjemnek ma van a 35. szülinapja.
Nagyon boldog névnapot, és szuper ünneplést kívánok Nektek!

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Húúúúúúúúúúú, de meg van már szervezve a tali!!!

1., mpatr
2., pumperka
3., kvaszeva
4., pepike
5., kölyök28
6., pété
7., eszterxx
8., kikó70
9., aranykavics
10., norco
11., melinda80
12., beuska75
13., mni (75%)
14., kiszazsu (75%)

Ezúton én is csatlakoztam! A maradék 15%, ha nem megyek, az azért lesz, mert igaz Apa elvállalta a gyermeket, de még nem tudjuk a beosztását, és ha 15-én dolgozik, akkor nem tudok menni.

Pepike! Boldog névnapot Nektek!!!
Ha van még hely a taxiban, akkor én is beszállnék a Nyugatinál. :D
Norco! A férjemnek és a nagymamámnak is 10-én van a szülinapja! Ja, és gratula a kisfiúhoz!
Vendég

Óóóóóóóóóóh - jaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj!

Végignéztem a Trófea honlapját képestől-étlapostól, és olyan éhes lettem!
Azt hiszem, én leszek az, akin meg fogtok botránkozni :lol: , mert halálra fogom zabálni magam! :oops: :lol: :oops: Mostanában egyébként egész nap mindig csak ennék, reggeltől estig! Gondolom Kismanó miatt. (Jó rá fogni! :roll: ) Még jó, hogy nem látszik meg rajtam. Bár ami késik........

Ja, Pepike, légyszi majd jelezz vissza, hogy beférek-e még a taxidba. Köszi! :wink:

Ha még valaki bekukk: Jó éjszakát!
Vendég

Kiszssssuzzzusazaussza! (vagy ilyesmi :roll: :oops: )
Nem Te leszsel az egyetlen zaba. Én is tudok termelni. A titok egy ilyen helyen a sali. Amíg salival köreteled, megy befelé, a krumpli, rizs, kenyér telítenek. Két fogás között a gyümi is ülepít. TuTi bevált. 100% gyomorrepedésig...

Pepike, ha jól emlékszem, Te jelentkeztél még szervezőnek. Kéne a telcsiszámod!!

Beuska! Inkább szállj fel a 103-asra mert nagyon büdi a Lágymányosi hídon végigsétálni a másik oldalra!

A 75 %-osok ne tegyék ezt velem!!! NINCS 75%-os foglalás :shock: Ugye ez amúgy 100% csak olyan kis nőies huzavonáztok... :wink: :D

Norco, teljesen megértelek!!!!! :!:
Annak idején Gordon 13 hetes volt, amikot kiderült, hogy pasi lesz. Mint biztosan lányos anyuka számára :roll: :oops: egyenesen sokkoló volt a hír. Napokig kivoltam lelkileg, hogy mi a fészkest fofok én egy fiúval kezdeni???? A körülöttem lévők kész voltak, hogy lehetek ilyen bunkó, hogy nem örülök. Én pedig nem vagyok képmutató és igenis nem örültem. Kb. 1 hét után emésztettem meg a dolgot és napról napra kerültem egyre szeretet-teljesebb és bennsőségesebb viszonyba a FIAMMAL!! Mire megszületett, kiakadtam volna, ha csajszi. Nortonnál is csajókára gyúrtam, de itt már valójában nem számított a neme és már az uh-on tudtam örülni, felhőtlenül neki.
Amúgy meg, azért nem uccsó, hogy bennünk most 9 hónapig folyamatosan van egy kuki!!!! NA, rózsaszín csapat, ezt tessék utánunk csinálni!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

LEXA és mindenki aki nincs itt!!!
HOL A MANÓBA TEKEREGTEK
ILYENKOR???!!!!!!

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

WANTED!!!!
KISMAMIK A MÁRCIUSI POCIKKAL!!!

Kép
Kép

mpatr

ZSU :shock:
75+15=90

a maradék 10-zel mi van?????
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Nem tudom, mennyire tagolja szét a szöveget, de bemásolom innen: http://www.trofeagrill.com/trofea-ujbud ... asztal.php

Trófea Grill Svédasztal
Minden nap frissen készítjük hagyományos eljárással, adalékanyag nélkül, fatüzelésû kemencében a kenyereket és péksüteményeket finomliszt, rozsliszt és magkeverék felhasználásával!

Kívánságára frissen sütjük az Ön által kiválasztott pizzát!

Ízelítõ napi ajánlatunkból:
Kacsamell steak konyakos mártásban, vargányás polentával
Bárány kebeb fokhagymás – olívás burgonya pürével
Bordírozott borjú java vargányamártással
Lassan párolt báránycsülök olasztészta körettel
Mozzarella sajt szeletek fûszeres paradicsomos pesto-val
Füstölt pisztráng tejszínes tormával, majonézes burgonyával, vöröskáposzta csírával
Fürjtojás saláta dijon-i mustárral, zöldségekkel
Idei spárga citromosan, hollandi mártással
Napon szárított paradicsommal, mézes erdei gombával, ruccolával töltött pulykamell terrin
Narancsos édeskömény saláta
Levesek:
Újházy tyúkhúsleves

Marhahús leves

Tejszínes pulykaragu leves

Francia hagymaleves

Palócleves

Halászlé

Gulyásleves

Meggyleves

Joghurtos málnakrémleves

Hidegtálak:
Pulyka galantin

Füstölt marhanyelv aszpikban

Tormakrémes sonkatekerc

Paraszttál (Füstölt,fõtt,rakott csülök, füstölt szarvas szárazkolbász, füstölt fõtt császárszalonna)

Sajttál (mozzarella paradicsommal)

Vegyes sajttál (trappista, füstölt sajt, camembert, eidami sajt)

Salátabár:
Füstölt marinált harcsasaláta

Svédgomba saláta

Parmezános csirkesaláta

Orosz hússaláta

Majonézes burgonyasaláta

Friss zöldségek, olajos magvak, dresszingek

Pácolt grillhúsok:
Joghurtos csirkemell

Borsikafüves csirkemell

Mexikói csirkemell

Pácolt kacsamell

Barbecue pulykamell

Csípõs sertés szûzérme

Sertésflekken

Sertéskaraj steak

Fokhagymás harcsa

Fekete tõkehal filé

Grillzöldségek (cukkíni, padlizsán, kaliforniai paprika)

Grillburgonya Grillezhetõ sajtok

Fõételek:
Ropogós libacomb

Töltött káposzta

Sókéregben, egészben sütött lazac

Párolt szarvas burgundi mártásban

Csülök Jóasszony módra

Borjúpaprikás

Stroganoff hátszín (tejszínes ragu)

Pacalpörkölt

Birkapörkölt

Báránypörkölt

Olasz tészták ragukkal (carbonara, bolognai)

Vadragu

Desszert:
Somlói galuska

Diabetikus sütemények

Friss rétesek

Friss gyümölcssaláta

Torták nagy választékben

Gyümölcsök
Italkínálat:
Száraz és édes pezsgõ

Száraz és édes vörösbor

Száraz és édes fehérbor

Világos és barna csapolt sör

Szénsavas üdítõk (Pepsi Cola, tonik, Mirinda, Canada Dry, light cola)

Ásványvíz (szénsavas, szénsavmentes)

Rostos üdítõk (narancs juice, õszibarack lé, almalé, jeges tea citromos/barackos)

Kávé

Tea

Cappuccino

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok Csajok!

Tök jó, hogy ilyen sokan vagyunk már!
Aranykavics, semmi izgalom, én a XI. kerületben lakom (még egyelőre), úgyhogy ismerem a környéket, csak nem akartam egyedül menni, ezért gondoltam, talizzunk. Mni, gyere csatlakozz feltétlenül, aki pedig a 4-es vili végállomásáig jön, azzal is simán tudunk talizni, csak az időpontot kell egyeztetni.
Kiszazsu, de jó neked, hogy ehetsz amennyit akarsz :D
Rengeteget felszedtem két év alatt, az esküvőnk óta. Sajna én 10 kiló plusszal kezdtem a terhességet, és már 5 kiló rám is jött. Elkeserítő, de a Trófeás fincsiségeket eszem ágában sem lesz kihagyni. Pénteken megyek védőnőhöz, szerintem jól le fog cseszerinteni :(
Na megyek, itt az új lány, aki helyettesíteni fog, amíg én babázom.

Ildi

Kép
kikó70

Sziasztok!

Ilyen sok levél szerintem még egyik nap se született, mint tegnap.
Ja, és én is enni fogok, mindent amit megkívánok...
:wink: Részben ezért megyünk, hogy finomat együnk.

Pepike!
Nem tudom, hogy hogy áll a kocsi telítettsége, de itt este megtanácskozva a dolgokat, ha még akad hely veletek tartanék. :wink: Lassan kihirdetheted az utaslistádat. Vagy majd matricalicitet tarthatsz :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?