Új privát üzeneted érkezett!

Ollem!

Igen már régebben is kiszúrtam hogy te is keresztény vagy, nagyon örülök hogy már ketten vagyunk, talán ezáltal könnnyebb nekünk mert más megvilágításból látunk dolgokat.

Épp azt nézem hogy a legkorábbi várandósok sorában vagyok, de én még csak ma megyek nyakiredő ultrahangra, mondtam is a dokimnak hogy késő lesz de ő azt mondta hogy még belefér!
Háát kiváncsi vagyok!
Pedig nállam többször szerintem senki nem volt ultrahangon és mégis a legfontosabb időpontot toltuk el! :cry: :cry:

http://babafalva.hu]Kép[/url]
geni

Sziasztok!

Hát másfél napig nem járok fent,és mennyit írtok!!! :D Minden hozzászólást türelmesen visszaolvastam,csak közben már azt felejtettem el kinek mit is akartam írni...na széép :oops: :lol:

Először is üdv az újaknak,és írjatok ti is sokat!!! :D

Szösszenet: köszi hogy betettél a táblázatba,az én adataimmal minden rendben. :wink: Viszont egészen döbbenet volt ránézni,hogy második vagyok az áprilisiak között?? :lol: :lol: :lol: Klassz érzés. :D

geni: én is vallásos vagyok,és a párom is :) És igazad van,hogy ez mindenképp azért is jó,mert más szemszögből látjuk a dolgokat. :) Hová valósi vagy??Elég fura nekem hogy a doki szerint belefér az hogy 1 héttel később csinálják a nyaki redő vizsgálatot????Van már hír az UH-ról?Mesélj!! :)

Én csütörtökön megyek a nődokimhoz terhesgondozásra,remélem a kis picurkámat is mindenképp megnézi UH-on!!Már nagyon várom! :) Hiányzik... :oops: 7hetesen láttam utoljára,mert a kötelező 11 hetes UH-on(nálunk ekkor van nem 12hetesen)a kórházban nem mutatták meg... :( :( :( :( :( /Ezt már lehet hogy korábban is írtam... :oops: bocsi :oops: /Úgyhogy nagyon remélem csütörtökön UH-ra is sor kerül. :) Mondjuk mindenképp,mert ha nem akkor én fogom rá megkérni és kész!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
mezsó

Szia Mezsó!

Én a 17 kerület mellett lakom és a 17 ker-ben dolgozom, így a munka nagyon könnyű és az utazás sem fáraszt hiszen autóval 10 perc ami a várandósságomat nagyban megkönnyíti. A dokimnak is itt van egy héten egyszer magánrendelése és itt mindent meg tud csinálni elég modern UH gép van a Medical Centerben. Érdekes én még egyszer sem voltam koházban csak itt.

Örülök hogy te is hiszel Istenben, de mi nem vagyunk vallásosak hanem szabad keresztények, az egy kicsit más, eddig én sem tudtam külöbséget tenni de már tudok.

Ma este megyek 1/2-5 re ultrahangra ugyhogy vagy későn este de inkább holnap tudok beszámolni az eseményekről, hát imádkozom hogy minden rendben legyen.
Már nekem is nagyon hiányzik hogy lássam , bár két hete láttam utoljára, de biztos sokat fejlődött már.

Biztos csinálnak neked is csütörtökön ultrahangot, de ha nem akkor is kérd ebben eggyetértek.

geni

Geni!
Én sem vallásos vagyok...szóval nem a történelmi egyházakhoz tartozom. Vallásosság, és aközött, hogy valaki igazán Isten hivő nagyon sok különbség van.
Milyen közösségbe jársz? Szabad érdeklődnöm? Ha nem, akkor nyugodtan írd meg, hogy ilyeneket ne kérdezzek.
Én már kétszer voltam dokinál, és kétszer volt uh. most is lesz, de még egyszer sem mutatták meg.... :( Most megkérem, hogy hadd nézzem meg én is...

Lányok!!!

Kinek látszik már a pocaklakó kívülről is???? :lol: :shock: :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ollem: hát át tudom érezni,hogy mit érezhetsz,hogy még nem láttad a picúrkádat :( Én 7hetesen láttam,azóta sajnos nem :cry: 7hetesen magánba voltam, 11hetesen meg kórházba kötelező UH-on,és ott már nem mutatták meg. :cry: No de csütörtökön megyek a nődokimhoz,s majd akkor ha ő nem akarja nézni,én kérem meg az UH-ra!!!Csütörtökön töltöm be a 14hetet,így akkor már 7 hete lesz hogy nem láttam... :cry: Tovább nem tűröm nélküle!!!Hiányzik! :oops: :cry:

Nekem ruhában még nem látszik,ruha nélkül már picit gömbölyűbbnek tűnik a pocakom. :D De remélem mihamarabb látványosabban is gömbölyödünk már. :D Neked ollem látszik már valami? :?:

geni: várjuk a beszámolót!! :)

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok,

Hamarosan indulok a háziorvoshoz, de gondoltam még benézek gyorsan hozzátok.

Sajnos a tegnapi UH-ról csak egy kép készült, az is csak utólag, úgyhogy nem lett annyira jó. Teljesen elfelejtettem én is és a doki is. :( Azt inkább nem teszem fel, alig lehet látni rajta valamit :( :(
A pocakoskönyvembe viszont jó lesz :) :)

Legközelebb a 16. héten szeretnék menni 4D-s UH-ra. Valaki, aki már járt ilyenen, megosztaná velünk, hogy mikor érdemes bejelentkezni?? Hány héttel / nappal korábban? Ja és az sem mellékes, hogy hova érdemes menni...

Köszi

Kép
emi29

Ollem!

Nyugodtan kérdezz én bármire válaszolok: Az Agapé gyülekezetbe járunk a férjemmel, az hogy megtértünk vezetett rá tavaly minket hogy 12 évi együttélés után összeházasodjunk, bemerítkezzünk és gyermeket vállaljunk, és esküvő után 2 hónapra Isten megadta azt az ajándékot amit most a szivem alatt hordhatok. Nagyon jó az Úr!
Én ma megyek azt hiszem 5-ödszörre ultrahangra az én dokim midig csinál és képet is ad, persze 1500.ft fejébe.

Nekem egyre több ember veszi észre hogy babát várok, eljött az az idő amikor nem igazán lehet már leplezni.
Hétfőn azt kérdezték meg tőllem hogy "maga így bereggelizett vagy babát vár?

Hát !!!

Mezsó: Mindenképp beszámolok nektek!

geni

Emi, orulok, hogy minden rendben volt az UH-on :!:

Mutyurka, en ugy tudom, hogy a 8 het es 12 het kornyeken lehet amolyan "hattermenszesz". Persze azert jobb dokihoz menni.

Ollem, fonokkoddel most hogy allsz?

Nekem mar novoget a hasam, persze nem latszik, csak tapinthato. Tegnap hosszas vivodas utan, vegul is elkezdtem terhesnadragban jarni, ugyanis mar kenyelmetlenek a regiek. Alul nyomjak a hasamat kigombolt allapotban is. Ezzel uj idoszak kezdodik, ill. ruhatar atrendezese. :lol:

Anyai erzesek, elerzekenyulesek kinel vannak? Hu, en szep zenere jokat sirok :roll: Es mar most anyatigrisnek erzem magam. Olyan csodalatos mindez :!:

Eandi, latom bekukkantasz neha. Varnotok kell nehany honapot most vagy indulhat a babagyartas ujra. Mindenkepp irj, ha babas vagy ujra, meg ha masik topikban is fogsz levelezni!
katavirag

Én eddig 2szer voltam uhon,és mindig láttam is!Pont rá lehet látni a monitorra :lol: Igaz eddig csak a petezsákban gyönyörködhettem,na de majd jövőhéten!
Bennem is néha furcsa érzések kavarognak.Múltkor csak olvasgattam a neten,de semmi különös nem volt benne és azt vettem észre h könnybe lábad a szemem :lol: Mondtam is magamnak h te jó ég mi lesz később!!!

Még mindig szedem az ultrogestant,azóta sincs semmi...tegnap óta kicsit nyugodtabb vagyok,már nem aggódom annyit!Már ez is nagy szám!

annus11

Mezsó!
Hétfőn tuti addig nem megyek ki a dokitól, amíg nem láthatom a kisbabámat...És amíg nem ad egy képet.... :lol:
Pocinövekedést azért is kérdeztem, mert nekem elég gyorsan nő...Amúgy is volt egy pici pocim....na jó hájam....Nem vagyok egy vékony csaj. Amióta irodában dolgozom feljött rám 15-20 kg. A nem mozgás eredménye..... :oops:
Szóval nekem már észre lehet venni a pocimat.....kinézek vagy négy hónaposnak....Hogy ez jó, vagy nem??? Nem tudom....De ma már láttam a melóhelyen is igencsak összesúgtak a hátam mögött.....

Geni!
Agapé gyüliről már hallottam, persze csak jókat! Én a Nyújtsd Ki Kezed Krisztusért Szeretet Gyülekezetbe járok Székesfehérvárra. Már hat éve megtértem. Páromat is pont hat éve ismerem, de csak egy évvel ezelőtt szerettünk egymásba egy pillanat alatt....azóta boldogok vagyunk. Egy éve tért meg. Együtt járunk gyülibe, és dicsőítők vagyunk. Ő dobol, én énekelek! :D
Júli 21.-én volt az esküvőnk, és valószínű, hogy a pici a szívem alatt júli 22.-én fogant meg!!! :D Szóval elsőre!!! Kértem is Istent, mert nagyon szerettünk volna babát!!! Lám Isten meghallgatta a kérésünket, és rögtön megajándékozott minket a kisbabánkkal. Pásztorunk ígéret gyermekének nevezte.

Katavirág!
Most jól állok a főnökömmel. Nincs kiabálás. Direkt úgy öltözködöm, hogy látszódjon a pocakom, nehogy elfelejtse, hogy hogyan kell velem beszélnie.... :lol:
Még a prémiumot is megkapom. Épp ma mondta. És elenged hétfőn a dokihoz is, meg terhesgondozásra!!! Úgyhogy köszi kérdésed, jól alakulnak a dolgok!!!! :lol: :lol: :lol:

Annus11
A sírásról ne is beszéljünk. Talán akármikor el tudnám magam sírni. Amúgy is elég érzékeny lelkű vagyok, de most....döbbenet!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én eddig 3-szor voltam Uh-on, és mindig láttam én is, mert a monitort úgy fordítják. De képet csak tegnap kaptam, de ennek azért örültem nagyon-nagyon, mert már teljesen ki lehet venni a baba egész alakját. Az előzőknél csak egy sötét foltot mutattak, hogy ott a magzat, de tegnap már én is láttam, hogy mi micsoda. Szuper volt!!! :D :D :D

Nekem kicsit gömbölyödik a hasam, ruhában úgy nézek ki , mint egy jól lakott ovodás, de súlyomat tartom, 56 kg vagyok továbbra is. :)
A nadrágokat én is kigombolom, de a kismama naci vásárlással még várok, egyenlőre csak egy kismama övet vettem.

Kép
adri0422

Eddig én is kétszer voltam UH-n, mindkétszer láttam mindent, kaptam fotót .. és a második alkalomkor 2000Ft fejében még videora is vették :D Csoda volt!!!

Katavirág - Én is gondolkozom már a terhesnadrágon, mert kényelmetlen a sajátom :D :lol: CSak nekem még nincsen ..
Fel fogom hívni azt a lányt, aki itt a XI.ker.-ben varr meg van vmi üzlete. de ebben az időszakban nem néz ki hülyén a terhesnaci? Vagy kit érdekel?? :D :lol:

Emi
- Nekem is a 16. hét utánra ajánlották a 4D-s UH-t .. én már el is döntöttem, hogy ide megyek. Itt egy másik topicban, illetve személyesen 1 kismamától is nagyon jókat hallottam róluk. Szóval nekünk ez már biztos. :D :D
http://www.4dgenesis.hu/
Ahogy néztem, itt Bp.-en az árak nagyjából hasonlóak .. tehát aszerint nem érdemes választani .. 1-2ezer Forint különbségek vannak. :) Inkább annak nézz utána, milyen a hely visszhangja :)

Mezsó - Igen, 2. vagy .. nem semmi :D Jól elől tartasz már.. bár itt 1 hónapon belül nagy különbségek nincsenek .. Aztán lehet a szülésnél beelőz vki :lol: :lol:

Geni - Furcsállom is, hogy ennyi UH-nál erre nem figyeltek. Én úgy tudom, a 11-13. hét között kötelező ezt elvégezni.
De biztos meg tudják állapítani, hogy minden OK-e ebben az időszakban is .. itt is van két határérték, ami közé esnie kell a nyakiredő vastagságának. Szóval, ne aggódj .. :)

Este pedig rakok fel táblát!!

Kép
szösszenet

Szerintem nem ciki a terhesnaci!
Az a lényeg h kényelmes legyen.Sajnos a mai divat nem sok lehetőséget ad...Nekem szinte az összes nadrágom rossz helyen nyom...És vastagabb gatyám nincs is...de ha most veszek egyet és 2 hónap múlva meg rám se jön...nehéz ügy :roll:

annus11

Nacikkal én is nagy gondban vagyok....
Egy nadrágom sem kényelmes, sőt nagy részük rám sem jön.... :oops:
Kettő olyan nacim van, amit anyukám vett...egyiket magának, ami most nekem jó, a másikat nekem, de már az is szorít, de végülis jó, ha nem ülök le benne....akkor kényelmes.
Már normális nacit nem veszek, mert kis idő, és megint nem lennének jók rám....úgyhogy lányok szerintem meg kéne támadni a varrónőket, kismama ruha boltokat........ :lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="annus11"]. írta:annus11de ha most veszek egyet és 2 hónap múlva meg rám se jön...nehéz ügy :roll:

Igen .. ez a gondom nekem is ...
Csak a terhesnacik ilyen pici pocira nem nagyok?? :shock:
Na mindegy, elmegyek ahhoz a csajhoz, akiről beszéltünk anno, és ha látom a gatyókat, akkor könnyebb lesz kitalálnom, hogyan tovább ...
De ez így nem állapot :lol:
Nekem konkrétan 2 gatyám van, ami kigombolva elég kényelmes .. de volt már, hogy lecsúszott a cipzár a boltban :oops: :oops: aztán nem győztem villám gyorsan felhúzni .. mielőtt ciki lett volna (még jobban :lol:)

Kép
szösszenet

ollem: én írigyellek ha nem voltál amúgy sem vékony csaj,és saját elmondásod szerint volt is rajtad egy pici háj,és még így is látszik már a pocid. :D Ez tök jó!! :) Tekintsd szerintem ezt mázlinak!Semmiképp se nyugtalanítson. Lassan 10 hetes vagy,és már látszik. :) Hát én sem vagyok vékony alapban sem,lehet hogy most ki fogtok nevetni,de én talán annyiból látom azt hogy gömbölyödök,hogy amúgy is volt egy pocim,és az a poci az egyre inkább kezd felvenni egy gömbölyű formát. :lol: És a párom szerint tapintatra is egészen más,mint mikor a vastag evéstől jól megnőtt réteget tapintotta. :oops: :lol: És annyit azért érzek én is,hogy régebben be bírtam húzni a pocimat,ezt ami most gömbölyödik,azt már nem. :wink: :D Szóval azért ezek árulkodó jelek ha jobban belegondolok.... :lol: Szerintetek? :?: :)

annus: egyetértek veled abban,hogy nem ciki a kismamanaci. :) Én már vettem is magamnak pár hete egyet,pont azért mert amúgy se voltam sovány,és már egyre inkább gömbölyűbb a pocim.Meg a meglévő gatyám helyett kellett már egy új,mert nagyon el volt kopva. :oops: És én már szoktam hordani,mert marha kényelmes!!!!Nem nagyon volt még ennyire kényelmes gatyóm.S mellesleg nem is látszik rajta hogy kismama nadrág. :) És ahol ezt a gatyát vettem,volt egy teljesen más fazonú szintén nagyon kényelmes téli időszakra való nadrág(felpróbáltam :oops: :) ),és annyira beleszerelmetesedtem,és páromnak is tetszettem benne,hogy párom még akkor megígérte hogy feltétlen meg fogjuk venni. :) Ha igaz 1-2 héten belül vissza is megyünk abba az üzletbe és megvesszük. :)

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!
Én sem tudom behúzni a pocimat..... :lol: :lol: :lol:
Igen ez már jel....
De ilyen korán látszódna....bár a férjem azt mondja, hogy mindenki más és más.....Mindenkinek máskor kezd el látszódni. De nekem hetente már nagyobb a pocim....ha még a kolleganőm is azt mondja..... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!
11 hét+6 naposan már nekem is látszik a pocim, és ki kell gombolnom a nadrágomat.De megoldottam úgy, hogy egy sapkás boltban vettem egy csősálat, amit kinyújtottam és olyan,mint a most divatos széles övek,ha jól felhúzom, és még a derekamat is védi.És persze nem látják,hogy ki van gombolva a nadrágom.
ágnes27

Látom jön az időszak, amikor elkezdjük feltenni a pozitív tesztek után a pocakfotókat, és a végén pedig a büszkeségeink fotóit!!!! :lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!
Végre megint egy csomó jó hírt lehet olvasni! Gratulálok mindenkinek!
Kismamanadrág: szerintem tök jó találmány, extra kényelmes, nem rikítt róla, hogy "terhesgatyó" és elég rugalmasak, még fenékbe is. Nekem maradtak a lányok után és még nem kismamaként is hordtam őket, most meg pláne. Pedig még én is nagyon az elején vagyok, dehát a tudat ugye már számít!
Én is vérezgettem péntek óta, el is szaladtam a dokihoz, szerencsére a babával minden oké volt, valami hüvelygyulladást és vérzékeny méhszájat állapított meg. Kaptam rá érerősítő vitamint meg kúpot és ennyi.
Jövő héten kell visszamennem. Már alig várom! Utána megyek csak védőnőhöz és a két esemény között szeretnénk elmondani az itthoniaknak a nagy hírt. Kiváncsi vagyok már a reakciókra (mégis csak 3. gyerek!), meg már nehéz magamban tartani!
Aztán majd elkezhetjük mi is a vizsgálatról vizsgálatra járást! Kicsit izgulok, mert van némi túlsúlyom és már a második babával is volt terhességi cukrom. Vajon mennyi most erre megint az esélyem?
Na egyenlőre befejezem, majd igyekszem minnél többet írni!
Zárójelben: nincs még valaki Veszprém megyéből? Ajkai szülészetről nem tud valaki valamit?
Köszi
Sziasztok

Kép
Kép
Kép
kinguri

Sziasztok,

nekem is elég nagy már a pocim, legalábbis ahhoz képest, amekkora a baba előtt volt :) Mivel én rögtön az első hetekben hízni kezdtem, így egyből vettem magamnak néhány csípőnacit. A kigombolt nadrágos időszakot tehát megúsztam. Ezek a gatyók még most is jók, és van néhány hosszú szoknyám is, amiket még fel tudok venni, úgyhogy kismamaruhákat majd csak később veszek.

Ma van a szülinapom. Természetesen Mazsolám is felköszöntött reggel indulás előtt. Sikerült meghánytatnia, csak hogy jól induljon a napom :) :) :) (pedig már a 12. hét vége felé járok....)

Kép
emi29

nem vagyok 1-2 napot,és oldalakat olvashatok vissza :D :D
Örülök neki,hogy egyre többen vagyunk.
Emi örülök,hogy minden rendben van a babóddal :D
én pont 1 hét múlva megyek dokihoz,nyakiredő vizsgálatra.Már alig várom.Férjecskét is magammal viszem,mert szeretném ha látná,hogy mink van nekünk :D :D :D :D
Ami a terhesgatyót illeti,én még nem gondolkodtam rajta.Alapvetően sportosan öltözködöm,a tréningnadrágaim pedig mind magasított derekúak,és nincs bennük gumi,tehát abszolut nem szorít.
Ami a pocakot illeti,nekem reggel semmi sem látszik,estére pedig úgy felfújódok mint egy lufi.Nem értem hol itt a logika.Ami a vásárlást illeti,nekem melltartót kell vennem sürgősen,mert most már oda jutottam,hogy az összes melltartóm közül csak 1 kényelmes.
További szép napot mindenkinek:)
szibi

[quote="szibi"]
írta:
szibiAmi a pocakot illeti,nekem reggel semmi sem látszik,estére pedig úgy felfújódok mint egy lufi.Nem értem hol itt a logika.

Ugyanez a helyzet nálam is .. :lol: :lol:
Én a védőnőnél egyik nap reggel 8-kor voltam .. megmért, és mondta, hogy egy dekát nem híztam ... :)
Mondom .. látna este :lol: :lol: De azt mondta teljesen normális a felfújódás ..
Viszont nekem már egyre kevésbé durva ez a lufi-érzés .. úgy érzem a rosszulléttel ez is kezd megszűnni. :) ;)

Emi - Boldog Szülinapot Kívánunk!!

Kép
szösszenet

Hát lányok én beteg lettem....Torokfájás, fejfájás, orrfolyás, köhögés....úgyhogy felhívtam a védőnőt, hogy mit javasol. Menjek el a háziorvoshoz, vagy menjek dolgozni, majd elmúlik. Mert alapesetben mentem volna dolgozni....De babásan más a helyzet. Vigyázni kell a picire, nem csak magamra.
Szóval elmentem a házidokihoz, és még jövő héten sem mehetek dolgozni. Hétfőn megyek terhesgondozásra meg uh-ra, aztán mondom majd a dokinak is, hogy épp beteg vagyok.
Úgyhogy nyakamba vettem a jó meleg szobámat, tea, meg jó meleg ágyikóm....aztán pihizek. Na meg azért babanetezek is.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ollem: hát tényleg mindenkinél más és más a pocak gömbölyödése... :) Jobbulást neked!!Vigyázz a pocaklakóra. :)

emi29: Boldog születésnapot!!

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!
Köszi. Igyekszünk gyógyulgatni, pocaklakóra vigyázok. nagyon!!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

nagyon helyes ollem :D

Kép

Kép
mezsó

geni merre vagy??mi volt az UH-on??

Kép

Kép
mezsó

Emi!
Boldog szülinapot!

Ollem!

Gyógyulj meg mihamarább!

Ja és mindenki vigyázzon magára lassan jön az influenza!!!

Lehet nálam is az lehet a baj h vérzékeny a méhszájam?...Remélem!

annus11

Emi29 :!: Boldog szulinapot :!: Nekem jovo szombaton lesz, ha esetleg valakit erdekel :wink:

Ollem, helyesen tetted, hogy hazavonultal a betegsegeddel. Ilyenkor a leheto legtobbet kell pihenni, mert fennt jarkalva magasabb a laz is, jobban strapaljuk a szervezetet. Jobbulast :!:

Annus :!: Nem verezgetsz? Minden ok? Fekszel?

Szibi :!: Vonalzod :?:

Mezso :!: Nem is ertem, hogy lehetseges az, hogy a kismamanak 11 hetesen, amikor mar a bebi keze-laba latszik, ficankol, nem mutatjak meg a monitoron. Micsoda egy szivtelen ember :!: Ennyire unja a munkajat :?:

Szosszenet :!: Mi kozel egyidosek vagyunk. Rolam meg senki meg nem mondana, hogy terhes vagyok, gyanitom hetek mulva sem. Igazabol, az az egy-ket kilo plusz inkabb a mellemen, hasamon oszlik el. A hasikomat azonban naponta nagyobbnak tapintom, marmint a szemeremcsont es koldok kozott, tehat magat a mehet. Sot, ha nyugodtan fekszem, mar mintha valami mocorgas is eszlelheto lenne.
En vekony alkat vagyok es azelott olyan ruhakban jartam, amik igencsak passzentosak voltak. De erzem, hogy most a kenyelem a lenyeg es ezeket el kell felejtenem. Ezert voltam kenytelen valtani. A H+M-ben vettem kismamifarmert es kordnadragot, hosszu, szukebb kismamifelsoket. Egyutt, egymast takarva semmi nem latszi es nagyon csinosak es kenyelmesek. Nem beszelve arrol, hogy a nadragok is rugalmasak, hasi reszuk mell ala er es tagul, szerintem vegig hordhatok lesznek.
A melltartorol annyit, hogy en is vettem egy joval nagyobbat, az elozokbol ugyanis mar kibuggyant az anyag. Ferjem ma reggel megallapitotta, hogy az ev Play Mateje vagyok ilyen dudakkal. Mondtam, jol nezze meg, mert ilyen csak terhesseg alatt van :wink: :wink:
katavirag

Katavirág - Oh .. nálunk is hasonló a helyzet!! A férjem vasárnap körbefotózott a lakásban minden szögből .. erkélyen .. nappaliban .. stb :lol: Komplett portfóliót csinált .. Mert most van az az időszak, hogy a hasam nem nagy .. csak bizonyos szögekből látszik, hogy talán kerekedett, de a mellem csúcsszuper :D Ezt a részét különösen élvezzük a babavárásnak :)
Had kérdezzelek meg, a H&M-ben mennyiért vetted a cuccokat??
Mert hétvégén mi is megyünk nekem gatyókat nézni .. jó lenne az info, hogy hol érdemes keresgélnünk jó áron! :) Köszi előre is!!!!

Ollem
- Jobbulást - Pihengess, ez nem gyerekjáték .. nem szabad lebetegednünk a baba miatt :)

Szibi - Tényleg .. nincs vonalzód?

Mezso - Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy nem mutatják meg a monitort .. nekem mindig türelmesen elmagyarázták, mi micsoda .. hol dobog a pici szíve .. kihangosították .. és mindezt már az elején .. a 8. héten! Az ilyen UH-sokat én kirúgnám egytől egyig mert olyan élménytől fosztják meg az anyukát, amihez semmi joguk.. és nekik csak egy mozdulat lenne ... szánalmas ... :twisted: :( :shock:
Legközelebb légy erőszakos .. nézd meg a Babucidat!! :)

Kép
szösszenet

Ja igen!
Melltartó hamarosan nekem is kell.A múltkor megmértem kíváncsiságból,kb 10 cm -el nagyobb,persze ezt a férjem is rögtön észre vette.Hamarabb mint én :lol:

Katavirág!

Köszi a kérdésed.Sokat pihenek,eddig 2szer voltam csak kinn.Sokat ülök a net elött,remélem ez is pihenésnak számít.Hát igazából nem értem,mert nem vérzek.Van benn vékony betét de pecsételés sincs rajta.Néha veszem észre h a wcpapíron kis halvány barna van,de ennyi.Nem tudom ez mit jelent...remélem semmi rosszat.Alig bírom ki 11-ig :roll: Ez a bizonytalanság...

annus11

Annus, ne viccelj, orulj neki, hogy nem verzel most. A dokinal vereztel, ezert kell most fekudnod! Az eleje a legrizikosabb. Ahogy telik az ido, ugy agyazodik be a bauci egyre jobban. Gondolj erre es kitartas :!: Mikor mesz dokihoz :?:

Szosszenet, mellesleg akkor jo :wink:
A H+M nem olcso. A nadragok 5000 es 15000 Ft kozott vannak.
katavirag

Köszi a biztatást!
Hát okt.11.De jön a párom is,ha minden igaz!

annus11

Sziasztok!Én is csatlakozom hozzátok.1 hete voltam uh-n akkor voltam 6 hetes.Azóta megkaptam a kiskönyvet jövőhéten jön a védőnő,utánna megyek vérvételre és 2 hét múlva megint uh-ra.Képet sajnos még nem kaptam de remélem majd legközelebb.
Annus hogy vagy?Van vmi új infó?Hogyhogy kétszer voltál uh.n? :wink:
Vendég

Üdv gitka01!! :D Gratulálok a pocaklakóhoz. :) Első baba?Terveztétek?Mesélj magadról! :wink: :)

Kép

Kép
mezsó

katavirág,szösszenet: szerintem nem csak azzal az egy dokival van a baj akinél én voltam,mert én más kecskeméti kismamáktól is ugyanezt hallottam... :cry: nekik sem mutogatták a monitort! De nem baj,mert holnap megyek a dokihoz!!!! :D Nagyon de nagyon várom már!! :)

Kép

Kép
mezsó

Gitka!
Megvagyok köszi!
Hát amikor először voltam akkor max 4 hetes lehetett,még a petezsákot se lehetett látni.De akkor már 7 hete nem jött meg.Aztán 1 hét múlva visszamentem akkor már volt petezsák(10mm) és szikhólyag,de szívverést még nem láttunk.Tehát jelenleg a 6.hétben lehetek,de még kiskönyvem sincs.Eddig mindenhol fizettem a 300 ftokat.Vérvétel ,vizeletvizsgálat már volt.
Jövőhéten akkor 7 hetes lesz és minden bizonnyal verni fog a kicsi szive és megkapom végre a könyvem is...Ja a múltkor 2 helyen is megnéztek uhval,szóval már 3at csináltak...

Na és te hogy vagy?Nálad minden oké?

annus11

Annus,nagyjából ok de ezért szedni kell a B6-ot így valamennyire elviselhető.Ha van orvosi papírod h terhes vagy ne fizess.Én az uh-lelettel járkáltam egy ideig és azóta nem kértek még pénzt. :wink:
mezsó!
Első baba,nem terveztük de nem is álltunk az útjába.Jövő nyárra terveztük a lagzit de már áttettük nov.24-re.Én 26 éves vagyok eddig 3 müszakba jártam(már nem dolgozhatok)és mellette gimibe járok.Az of. azt mondta úgy készüljek h a többiekkel érettségizek,nem én vagyok az első akinek így alakult de ne adjam fel.Hát majd meglátjuk.Ha időben jön (máj.17)akkor talán sikerül. :)
Vendég

Gitka!
Ahova én járok ott úgy megy h kell fizetni adig amíg nincs kiskönyved,direkt kérdeztem és mondták.Sőt a múltkor 2x is kifizettem a 300 Ftot mert másik kórházba kellett átmennem.És mondtam h ma már fizettem meg h terhes vagyok de akkor is kellett.Pedig soron kívüli uhra küldtek át...ez van

annus11

gitka: hát akkor neked sűrű lesz nagyon a május... :D május 17 a babóca várható szülinapja?? :) Az eléggé az érettségi idejére esik :o Hát biztos nem lesz könnyű menet,de annyiban igaza van az of.-nak hogy ne add fel!!Kis küzdést megér. :) Mi se terveztük a kis pocaklakót,de ha jönni akart hát nem akadályoztuk meg. :)

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Gitka, én márciusban szültem, és májusban leérettségiztem :) Nem lehetetlen :) Sok sikert hozzá :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jo nektek lanyok, mi 3 evig vartunk ra :wink:
katavirag

Zsuzso, irtam privit, megkaptad :?:
katavirag

Igen úgy néz ki máj. 17. de ezek a babák sose jönnek időben :lol:
Annus ez elég felháborító!Ilyen kikötést én sehol nem láttam de úgy látszik kórháza válogatja.Ha mész kiskönyvért készülj fel,én pár percre gondoltam erre a védőnő legalább 2 óráig zúdította az infókat.Nagyon sűrű volt amúgy is a hét és tényleg csak a babáról szólt tehát a pánik határán voltam mert nem hagytak időt felfogni az egészet.Annyira tele lett a fejem h másnap fel kellett hívni a védőnőt h mit is mondott?Jól összezavartak. :P
Vendég

Sziasztok!

Nagyon gyarapszik ez a topic. Ügyik vagytok. Nekem még nem igazán látszik a pocim ruhán keresztül, anélkül már nőtt szerintem. Legelőször a melltartóimat kellett lecserélnem, mert szűknek bizonyultak, ma meg szó szerint kicsik már. Mi lesz így?

Szösszenet! Marcali Városi Kórházban fogok szülni. Nevek: Hanna/ Dávid

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Hát én nem tudom mi van,nekem a hasam nem nőtt olyan mint eddig (bár eddig is sokan mondták h olyan a hasam mintha terhes lennék).Van hasam de annyi volt előtte is nem híztam még ki semmit de ülve már nem bírom sokáig a nadrágot,mindig ki kell gombolni.
Vendég

Ja amúgy augusztusban 2-szer át akarták adni a helyet a buszon mert terhesnek néztek,utánna a párom keresztanyja is megkérdezte lesz-e keresztelő.Szeptemberben pedig egy távoli rokon ajánlotta h hoz nekünk babakocsit meg pelenkát,mert ő Erdély és Németo.között ingázik használt cuccokkal.Tehát egy kicsit úgy érzem belémbeszélték a gyereket.Hülyeség de mégis... :?
Vendég

britta: nekem is a melltartó volt az első amit le kellett cserélnem :lol: párom értékelte a legjobban :lol: :oops: Hát igen,én is ezt kérdeztem hogy mi lesz így?? :lol: Valamikor csak le áll ez a növekedés mell ügyileg... :lol:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok,

Mindenkinek köszi a jókívánságokat :)

Szöszi,

Megnéztem a linket, amit küldtél. Tényleg kellemes helynek tűnik. Te mikor fogsz bejelentkezni?

Mary,

Pihenj sokat és igyál sok-sok folyadékot... Nekem bejött, négy nap alatt túlestem a vírusos torokgyulladáson.

Gitka,

veled még nem "találkoztam". Üdv köztünk, és jó babavárást.

Kép
emi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?