Új privát üzeneted érkezett!

Sági: Gréta is így csücsül, mint Peti a képeken és ebből is adódik néha a kopp. Nem hajlandó már támaszkodni a kezével és ha egy kicsit meginog, akkor vannak a balesetek. Sajnos nem tudok minden pillanatban figyelni rá.

SNO: Nálunk a rácsot apukám vállalta el, hogy megcsinálja, talán mostmár el is kezdi, pedig már mondjuk egy ideje.

Kele macinak boldog felediket!!!

A receptek nagyon finomnak látszanak, lemnetettem mindet.

Mazsi: Nálunk is le van középállásba engedve az ágy.

Egy kép, apának segítettem keverni:

Kép

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Mazsi,
a nagy atrakciók többnyire előjel nélkül voltak, vagy csak utólag ismertük fel a jeleket, uh lejjebb azzal a matraccal!

Lin,
jó, hogy gyógyultok, és főleg, hogy apa végre rászánta magát az orvosra.
Gréta komolyan veszi a zenélést.

Nanica,
hívtam őket, de nem vették fel.
céklával kezdjetek a vas miatt. Amikor Sebinek főzöm, sokszor eszembe jut milyen jó lenne Linusnak is.

Sági, Mazsi,
Bemutatkoztam én nektek? Szerintem nem. Kérlek tudjátok be lányos zavaromnak :oops:

Feltettem a képeket. Remélem holnap tudok pár sort írni még a hétvégéről.

Orsi
Kép Kép
sno

jó reggelt!

ágy leengedve :lol: h ennek betudható vagy a fürcsi húzásának (gondolva az óravisszaállításra próbáltam egy fél órát csúsztatni a fürdéssel) de aludt f9től 3/4 4ig akkor szopi és alvás 7ig :lol: :lol: :lol:
apa persze megint azt mondta h rémeket látok(mármint a kiesik a gyerek az ágyból stb) de miután ecseteltem h minden előjel nélkül ülnek/állnak fel meggyőztem :lol: :lol: :lol:

DJ Gréta :lol: :lol: :lol:
jobbulást a lin családnak!!!!! jól belehúztatok a tüsszögésbe :cry:

nanica
de jó ti is tudtok úszni menni :lol: mi nem :cry: ebben a nyavalyás városban semmi sincs

vagyis baba-mama klub van a játszóházban 500 ft/alkalom :shock: úh a legközelebbi talin akár belépőt is szehet a házigazda :lol: :wink:
szóval nem járok oda sem ráadásul Lea akkor alszik ...

Lea előszedte a brümmögő tudományát fröcsög a nyál és "egyfolytában " csuklik tőle :lol: olyan kis gyagya hiába mondom h ne csinálja mert csuklás lesz belőle :lol:

sno
nem emlékszem h bemutatkoztál-e vagy nem :oops: úh ne is törődj vele :lol: különben is már ismertük egymást :wink: :lol:

most megyek császármorzsa (még soha nem csináltam)
lesz az ebéd ja és frankfurti leves

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Jóreggelt! :)

Mi is pont úgy ébredtünk, mint Mazsi ti. 3/4 4 és 7! :lol: :lol: :lol:

Mazsi!
Ha jó lesz a császármorzsa, oszd meg velünk, hogy csináltad! Nekem régi vágyam, hogy ne csak a zacsisat együk, úh várom a receptet! :D :D
Lillus a hangos kacagástól szokott csuklani!

Ágiboldi!
Drukk Boldinak! Ügyesek legyetek! :)

Lin!
És amúgy Gréta szereti a zenét? Szoktatok hallgatni?
Apának jobbulást!

Mi is lejebb raktuk a kiságyat kábé 2-3 hete, pedig Lillus a mászás, ülés közelében sincs. De egyik nap úgy találtam, hogy a feje és az egyik karja kinn lóg a rácsok felett! :roll: :roll: Megijedtem.

Timi
Kép Kép
timocska

Timi: Igen szereti, amit apa szokot csinálni azt is és van három baba cd-nk is, azt is nagyon. Altatónak főleg jó a baba cd.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Jó reggelt! :D

Timi, boldog szülinapóóóót! :D

Képzeljétek, reggel az egész családunk a Boldiapu ébresztőórájára ébredt!! Semmi ébredés, stb. Úgy meglepődtünk mikor meghallottuk, ilyen nem volt február 23 óta...

Mi még nem engedtük le az ágyat, de akkor majd most, ha azt mondjátok... de akkor hogy fogom a halántékát puszilgatni elalváshoz? Egy zsámolyról hajolok be? :shock: vagy új altatási módszer kell..

Lin, nekünk is van baba cd, de egy perc alatt megbolondulok tőle, és még a gyerek ízlését is féltem, úgyhogy nem hallgatjuk.. lehet h a tiétek jobb persze :wink:

császármorzsa jó lenne!

2-re megyünk az alváslaborba :(

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi!
Köszi! :)
Mi is 7-kor keltünk, pedig Balinak 6-kor kellett volna, de simán visszaaludtunk az ébresztőre, pedig nem szoktunk! :roll: Aztán volt nagy kapkodás.. :wink:
Ja, hát az ágyba behajolás igen macerás... pedig én is szoktam, mikor puszit adok Lillusnak, a gyomrom igencsak nyomja a rács. :oops: :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, a lényeg kimaradt: 7:20-kor ébredtünk az órára... :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Igen, persze mi is visszaaludtunk szopi közben mind a hárman, jól elkésett..

Kép
Kép
agiboldi

Jó reggelt, különösen a szülinaposunknak! Boldog Szülinapot Timocska!

Sebiapu is elkésett :P .

Szóval a bébioutlethez akartam írni, hogy vettünk overált, és csak itthon vettem észre, hogy bundazsákká át lehet cipzárazni a lábrészét, nagyon megörültem! Plusz kesztyű is van hozzá. 4990 volt.
Sikerült autósülést is venni, leírom, amit megtudtunk, mert lassan mindenkinél aktuális lesz (a hordozó 9kg-ig jó ált.)
Típusok Árak nagyon kb
A. 0-9 kg-ig hordozó 20 ezer
B. 0-18kg (újszülött-3 éves korig) 40-50 ezer
C. 9-18kg (8 hónapos-3 éves korig) 40-50 ezer
D. 9-36kg (8 hónapos-12 éves korig) 40-50 ezer
E. 18-36kg (3-13 éves korig) 20 ezer
A kérdés Bv.Cv.D. A D verzió nagyon csalogató, mert akkor letudnánk a teljes autósülés ügyet egy kiadással, de ehhez az ülésnek mit kell tudni?: szélesíthető (3 éves kortól) és levehető (talán 6 éves kortól) háttámla kell. Az utóbbival nincs gond, de a szélesítést pl. a Concord nem tudja!!! ezért ahhoz venni kell később másik háttámlát, ami árban ott van, mint egy másik ülés!!! A mostani Brendon hírlevélben látható egy ilyen Römer ülés és az ára. Ezt a verziót elvetettük.
Mivel mi kölcsön kaptuk a hordozót, tervezünk még gyereket és a B, C verzió egy árban van, ezért mi egy 0-18kg-ig használható Concord Ultimax-ot vettünk, mert volt még 1 db 39 990-ért, ugyanez az ülés más huzattal 50 fölött van.
De ebben sem látom, hogy Sebi milyen haj de kényelmesen ülne. Egyelőre menetiránynak háttal van beszerelve, de 10 kg-tól (ha tud stabilan ülni) meg kell(?) fordítani.

Orsi
Kép Kép
sno

Timi,
Boldog Születésnapot!!! :D :D :D

Ági,
Nagy drukk az alváslaborhoz!!!

Orsi,
Nem emlékszem, hogy bemutatkoztál, de végülis már ismerjük egymást!!! :wink: :D
Ajtórácsot pont akkor néztünk a Kikában amikor az előkéket vettük. Márkát nem tudok, de 14 ezer forint.

Lin,
Dj Gréta, nagyon édi!!!
Jobbulást nektek!

Mazsi,
A császármorzsa engem is érdekel!!! Nálunk is a zacsis megy. :oops:

Na a Lillus mézesmadzagja idáig elér. Le sem merem írni. :oops:
Fél 8-kor elaludt, éjfélig volt két álomba felsírás, cumi be alvás tovább reggel 3/4 7-ig, kaja és még mindig alszik. :oops:
Vendég

Sági,
milyen széles ajtóba jó, fúrós vagy feszítős, nyithatós vagy fix?

Orsi
Kép Kép
sno

Jó reggelt!

Boldog szülinapot Timo!

Cékla: köszi a tippet, látod már el is felejtettem, hogy mennyi vas van benne és már hogy írtad párszor, köszi megint!

Autósülés: a legújabb tanulmányok szerint a gyereknek akár 12 éves korig az lenne a leg biztonságosabb, ha menetiránynak háttal ülne, de ehhez a mai autósülések nem mindegyike alkalmas még. Talán a volvó csinált ezzel kapcsolatban teszteket és kifejlesztett egy menetiránynak háttal használható ülést, persze borsos áron.

Kategóriák, sávok:
Még mindig furdal a kiváncsiság, hogy hogyan is lehet jó egy újszülüttnek és egy 3-4 évesnek ugyanaz az ülés, amikor láthatóan máshogy "ül" benne. Mindig tartok az ilyen túl széles kategóriáktól!

A másik kérdés, ami talán már a hordozó vásárlásnál is felmerült itt egyszer, hogy gyakran nem is lehet kihasználni a súly adta tól-ig határokat, mert a gyerek magassága, hossza miatt hamarabb kell váltani. Keresztlányunk 3,5 évesen 13 kilósan nem tudta jól használni nyáron az anyuék által számunkra vett 9-18 kg-ig jó (c) tipusú ülést. Egyszerűen már nem volt kényelmes neki. (szülei szerint már lassan egy éve, 2.5 éves korától a következő kategórát használják (18-36)

nanica

Köszi csajok! :)

Sági!
Na, látod, tegnap Peti és Lillus csak összesúgtak alvásügyileg! :D :D Azok a vízben puszik erre is jók voltak! :lol: :lol: :lol:

Orsi!
Én is ilyen 0-18 kg-ig használható ülést néztem ki, de márkát még konkrétan nem.
Én azt olvastam, hogy az ülést akkor kell megfordítani, ha a baba lába már a rendes ülés háttámlájához nem kinyújtott állapotban ér, hanem be van hajlítva neki. Na, értitek amit egy szőke nő magyaráz nektek? :oops:
Ajtórács a minimanóban is van.

Timi
Kép Kép
timocska

Orsi,
Bocsi, de ennyire nem merültünk bele az ajtórács dologba. :oops:

Pann nagyon otthon van az autósülés kérdésben. Nekem már ecsetelte a dolgokat és engem meggyőzött. De majd jön és elmondja ő maga.
Vendég

Jó, h írjátok az autósülést, mert pont gondolkozni kezdtem rajta, h dage Boldi vajon belefér-e, és szabályos-e stb...
Hurrá, rákölthetem nagyjából egy havi gyedemet az autósülésre, pedig még autónk sincs... de persze a szüleim autója miatt stb kell.
Ezzel kapcsolatban kérdés: mi lesz a taxival? Mert eddig a babakocsiról lekaptuk a hordozót és be a taxiba. De ezután elmegyünk valahova babakocsival, és ha haza taxiznánk akkor mit kell csinálni? Mert mégsem vihetjük az ülést magunkkal a kezünkben? Vagy nem kötelező taxiban a babaülés?

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Visszajöttünk anyáéktól. :( Nagyon szeretek otthon lenni. :D

Mi is tegnap engedtük le az ágyát Emilinek, mert a babakocsiban mindig fel akar állni, így hátha arácsokba kapaszkodva könnyebben megy, bár csak alváskor van az ágyában. :roll: Mind1, ki nem esik az mostmár tuti. :wink:
Viszont én is puszilgatni szoktam, úgy alszik el sokszor(inkább csak napközben, az esti altatásnál nem akarok hosszú rituálét).És neklem is hiányzik a puszilkodás, de így már elég nehéz, "gyomorpróbáló".:-(

Autósülést már én is nézegetem, de maig nincs 9 kg Emili, addig nem veszünk, még elfér a hordozóban.Én is olyat akarok, ami 9-36 kgig jó, nem akarok még egy ülést venni.Majd belepróbáljuk a kiválasztott ülésekbe, és amelyikben a legkényelmesebben ül, azt vesszük. :wink:
Láttam olyat is, amit később ülésmagasítóként is lehet használni, ha szétszedjük, ez is szempont nálam, hisz az is pénz.Meg hogy lehessen állítani a fejtámasz magasságát.

Mi is jól aludtunk, negyed8kor kelt a kisasszony!

Nálunk a babauszin lehet úszópelus,de a vizet magába szívja, szóval szerintemtúl sok értelme nincs, de a babák ösztönösen nem kakilnak a vízbe, általában, riktka a kivétel.Nekem legalábbis ezt mondták. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Nanica,
jogos a felvetés. Ez annyit tud, hogy van egy szivacs betét az újszülött dereka alá, és a fejtámla fel-le mozgatható.

Timo,
ez a lábdolog logikusan hangzik. Vajon ezt hogy oldotta meg a volvó?

Sági,
de kár, hogy ez a téma nem jött fel a talin! Most izgulhatok, hogy mit mond Pann.
Az ajtórácsnál igazából az ára érdekelt a legjobban, köszi :) .

Ágiboldi,
ráadásul ezeket az üléseket már beszerelni sem annyira gyors, mint egy hordozót, a súlyáról nem is beszélve. Nem lehet olyan taxit rendelni, amiben van gyerekülés? Szerintem az lenne a minimum, hogy néhány alap darabot beszerezzenek a társaságok, a csomagtartókban elfér.
Hát ha nem lenne autónk nem is tudom milyet vennék...mert ahhoz tényleg nagy kiadás, viszont egy úton sem szívesen kockáztatnék.

Orsi
Kép Kép
sno

timo
isten éltessen!

ma elmegyünk a könyvtárba, megnézzük a 9. kerületi ringatót. rem, verekedős kisfiú nem lesz :lol:

tegnap a tanácsadáson kele kapott még egy hónap haladékot a dokinőtől a forgásra, mert azt mondta, h szerinte nem feszesek az izmai, fizikai akadálya nincs a forgásnak, ink csak lustaság lehet. ill azt is mondta, h lehet örökletes is. (én sem voltam egy forgóbajnok). viszont a bébikompot szigorúan megtiltotta, bár azt mondta, h egy normál ütemben fejlődő babánál is tiltólistán kéne lennie.

autósülés
hát én abszolút mazsola vagyok a témában, de sztm se lehet elvárni, h a jogosítvány megszerzéséig uabban az ülésben üljön, arról nem is beszélve, h a (biztonság)technika is tök sokat fejlődik pl. 5 év alatt, úgyh lehet, h egy sokkal jobbhoz is hozzá lehet majd jutni jó áron

alvás
mindenkinek szívből gratulálok, kicsit irigykedem, de szóra sem érdemes :)

majus3

Gyors bekukk!

Boldog szülinapot Timinek!

Szurkolunk nagyon Boldinak! Tényleg az eredmény mikor derül ki? Már holnap?

Autósülés! Mivel nincs autók ezért én azon ritka alkalmakra amikor kocsival utazunk egy használt Cam márkájú 0-18 kg-os ülést vettünk. Mig kicsi addig menetiránnyal szembe kell bekötni és meg lehet dönteni hogy ne üljön annyira. Szerintem jó és kifizetődő, de azért egy újszülöttet nem tennék bele! Még jó hogy volt egy kölcsönbe!

Na rohanok követeli a tízórait! Ja és az új diétával híztunk csütörtök óta 200 grammot! :D Na nem én Beni! :lol:

KépKép
csongria

Ria, én a kókuszos sütid után nem 200 grammot híztam ám! :lol:
Hát remélem már holnap lesz eredmény... most pakolom a cuccokat éjszakára

Május, majd számolj be a ringatóról, és ha jó, akkor kérdezd meg, h 8. kerületi lakosok is mehetnek-e. :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Húúú említve a kókuszos sütit nagyon éhes lettem! Asszem megtámogatom a szervezetem egy kis kakaóval! :lol:

KépKép
csongria

Timi! Küld el légyszi nekem a Prince Oliveres linket mert már agyvérzést kapok a c&a-s bodyktól úgy kinyúltak! :evil: Köszike! :)
Tényleg a szauna övet használjátok már? Használ valamit?

KépKép
csongria

Mi az a szauna öv? :shock: Túl hamar léptünk le a taliról és még utána ilyen szakszavak hangzottak el?

Kép
Kép
agiboldi

Hát már nem elékszem mikor hangzott el! Nem itt a fórumon említetted?

KépKép
csongria

Ágiboldi! A szauna őv: A kókuszos süti okozta mellékhatás ellenszere! :lol:

Tényleg te meg se nézted a tupi katalógusomat! Ezt sűrgösen be kell pótoni! :lol:

KépKép
csongria

Timocska! Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk Brigivel!

Most már kíváncsi vagyok mint mond Pann Gergő mai éjszakájáról. Azt hiszem mégis jobb lett volna, ha Brigi Lillussal foglalkozik a szaunában. Ma így keltünk: 12, 2, 4, 5, f6, 6 és fél hét végleg! Még újszülött korában sem keltünk ennyiszer! Ja és ebből 3 szopi lett végül. :evil: Hulla vagyok!

Autósülés
Én Pankával értek egyet, majd belepróbáljuk Brigit. Meg meghallgatom az eladók, ismerősök véleményét. Az a baj, hogy ezek a tól-ig határok tényleg nagyon tágak. Asszem pont az outletben ecsetelte egyszer egy eladó, de nem figyeltem eléggé!

Sno, Pann
Ti mennyit vártatok az Ergora? És neten vagy telefonon rendeltétek?

Mazsi
Császármorzsa engem is érdekel! :D Én a zacskóst nem szeretem. Tényleg, anyu mindjárt itt van, megkérem hogy csináljon! De jó ötlet! :D
lora7

Ria, jó az új kiskép! :)

Igen, lemaradtam róla, de szívesen megnézem majd, bár bevallom őszintén, h nekem a konyha úgy amblokk esik kívül az érdeklődési körömön, főzésestül, edényestül :oops: dehát sose lehet tudni! :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Lin
Még neked akartam írni, hogy nagyon komoly kis dj a lányod! Mehet lassan a babadizsibe! :D Nekünk is van egy baba cd-nk, de csak én alszom el rajta!
lora7

Megjöttünk a Ringatóról. Verekedős kisfiú nem volt, viszont Panniék megnyerték, mert az utánunk jövő csopiba ment, pont megérkezett, mikor mi eljöttünk.

Ja, Pann!
Mi csak 5-en voltunk a Ringatón, láttam viszont, hogy nálatok egy csomóan érkeztek! :cry: :cry:

Május!
Kivi vagyok Kele hogy fogadja a Ringatót!
Ja, voltatok már piacon gyümi és reszelő ügyben? :wink: :wink:

Keresem a linket Ria! :oops:

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi! Csak úgy halkan megemlítem hogy babaetetőtálka! :wink:

Lányok Látott valaki már fagyasztott öszibarit valamelyik üzletben? A miénk fogytán az üvegeset meg nem szereti!

KépKép
csongria

Ria!
Nálunk a piacon még lehet kapni nem fagyasztottat is! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Na a babaetetőtálka az más. Babacucc az korlátlanul érdekel, nem bírok a végére jutni a piaci kínálatnak... :wink:

Kép
Kép
agiboldi

Ria,
Igen, lehet még kapni barackot a piacon. Tankolj fel amíg lehet!

Ági,
Lehet már nem olvasod, de ha tudsz küldj már sms-t valakinek, hogy hogy vagytok, mi a helyzet...

Timi,
Írtam megint az Ancsának. :wink:

Megjártuk a gyerekdokit. Peti 8400 gr, igaz lelógott a fél gyerek és közben "futott" is. :lol: :? Kértünk Sinlacot, mármint receptet. Kipróbáljuk ezt is.
Ma reggel elzárták a házban a gázt, de a munka csak holnap kezdődik! :evil:
Vendég

Na, de hülye vagyok! A legfontosabbat nem is írom (mármint nekem fontos). Peti feltérdelt a kiságyban és nagyon tetszett neki. Csak beraktam amikor hazajöttünk elfordultam és mire odanézek már térdelve vigyorog kifelé a kiságyból!
Mazsi, üzenem a párodnak, hogy semmi előjele nem volt azon kívül amit te is láttál a talin. :D
Vendég

Egy kedves aranyos zöldséges bácsi azt mondta hogy ezt a barit már nem ajánlja a babának mert nem magyar hanem külföldről van hozva és ezt kezelték már minden félével! :roll: Hát nem tudom, akkor lehet hogy veszek! :roll:

KépKép
csongria

Sági!
Gratula Petinek! Képet kérünk a térdelésről!

Csajok! Akik már hozzátápláltok!
Nektek hányszor szopizik a babátok egy nap?

Timi
Kép Kép
timocska

Tök finit főztem 15 perc alatt! Már annak aki tud hús nélkül élni! :wink:
Leirom! Ez olyan egyszemélyes adag:
- Főzöl ki tésztát(penne, csavart stb)
-kevés olajon megpirítani egy gerezd fokhagymát rádobni apróra vágott kaprot, ha megpirult ráönteni egy doboz tejfölt. Sózni. Hagyni rottyani és a tésztát ráönteni és összepirítani!

Nekem nagyon izlik de én tészta függő vagyok! :)

KépKép
csongria

Ja, akartam még kérdezni:

Nincs vkinek olasz tanár ismerőse? Vagy vki, aki szívesen tanítana olaszul?
Egyszer már elkezdtem, jártam is hónapokig, csak a tanárom elköltözött. De most újrakezdeném!
Szóval, akinek van, ne hallgassa el tőlem! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Nagyon köszönöm a linkeket! Nagyon klassz dolgokat találtam a másodikon és nagyon jó árakon! :)

KépKép
csongria

ria
a sparban tutira van bari, már szétnéztem régebben, h mi a kínálat. speciel én pont tegnap vettem kelének a zöldségesnél barit, de tök sz.r, olyan mint a gumi, alig lehetett lereszelni, úgyh csak a levét kapta meg, attól se volt elájulva.

sági
gratu a feltérdeléshez! már a múltkor is akartam kérdezni snot, h milyen érzés ilyet látni? nem hatódtatok meg? én pl elérzékenyültem azon, h végetért a csak szopi időszak, milyen nagy is már az én fiam...

ringató
egy örökbölcsész-kinézetű nő tartotta a bulit. az az igazi népdalénekes fajta, hihetetlenül tiszta-csengő hanggal. kele totál le volt nyűgözve,pedig azt hittem balhé lesz, mert a cumiját itthonfelejtettem. viszont ez a mai csak bemutatóóra volt mert vlmi könyvtári hét v mi az anyám van. ja és kinn volt az m1, lehet, h benneleszünk vágóképként a félnyolcas hiradóban :lol:

majus3

Május!
Hol vannak a képek??? :wink: :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi
Van egy barátnőm, aki az egyetem mellett tanított is. Megkérdezem, hogy tanít-e még.

Sági
Nekünk is fontos hír, ne szórakozz már! Nagyon ügyi Petike! :D

Ria
Ennyi erővel semmit nem adnék Briginek, mert szinte minden kezelve van valamivel. Egyébként a fagyasztott sem biztos, hogy magyar. Bár én még nem találkoztam fagyi barival. Igaz nem is kerestem. Egyébként a Bosnyák piacon is biztos, hogy még van bari.
lora7

Képzeljétek, jöttünk hazafelé a Ringatóról és a buszon egy 2-3 év körüli kiscsaj elkezdett kiabálni, hogy: cici, cici. És az anyuka előkapta a cicit és megszoptatta a 73-as buszon! :D :D :D :D :D A szopi után a kislány olyan elégedett fejjel üldögélt tovább, mintha kitudja mi történt volna!

Timi
Kép Kép
timocska

Ezt az Állatkerti Játszóházból kaptam:
Kedves Tímea!

Természetesen van rá lehetőség, a Babázoo részen tudjuk fogadni a mamákat és babákat egyaránt.
Külön bejelentkezés nem szükséges, de célszerű érdeklődni telefonon, hogy nincs-e csoport bejelentkezve, mert talán nyugodtabb a légkör, ha nincs szervezett csoportunk.
A játszóház fél éves kortól díjköteles, hétköznap 1000.-Ft/óra, hétvégén 1200.-Ft/óra.
Amennyiben előtte az Állatkertben is sétáltok egyet és fel tudjátok mutatni nálunk az állatkerti belépőjegyet, akkor kedvezményes a játszóházba lépés: 500.-Ft/óra, illetve 600.-Ft/óra.

Várunk benneteket szeretettel:

Timi
Kép Kép
timocska

császármorzsa fini lett, legalábbis apa szerint mert nekem ugyan ízlett de nem tudom milyennek kell lennie szóval értitek :lol: recept majd később de bepótolom

az őszibari engem is érdekel, nálunk már csak olasz vagy spanyol van ilyet adtatok már a bébiknek?ami a fagyóban van (magyar)meghagynám télire...de lehet h mégsem (olyan bizonytalan vagyok vagy mégsem? :shock: :oops: :lol: )

Petinek gratula!még jó h meggyőztem apát az este :lol: bár Lea nem töri magát maradt a hintázás és a hasra fordulás...hasról hátra már megint nem nagyon :cry:

majus
a végén Kele egy igazi kis társasági ember lesz :lol: :wink:

ágiboldi
megy a drukk az éjszakához!!!!!

timo
nincs olasz tanár ismerősöm :cry:

2-3 éves gyerek cicin????? :shock: :shock: :shock: na ezt akarom én elkerülni... annyira azért nem szeretek szoptatni :lol:

most megyünk apának szurkolni :lol:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Sziasztok!

Timocska!
Sok boldog szülinapot! Kép

Body:én vettem a Tescoban, 3 db-os, 1000 ft, Tesco márka, a nyakába belülre egy kis maci fej van nyomva.Szerintem elég jól bírja a strapát, még egyik sem nyúlt el, pedig már sokszor mostam őket.Ennyi pénzért megéri.Viszont csak fehérben van(legalábbis másmilyet még nem láttam).

Őszabarit már én sem merek venni, körtét is csak nénitől, akinek van késői körtéje.Szerencsére Emili szereti az üvegeset, fagyasztott őszit én nem szeretm, mert vízízű, akkro inkább üveges. :wink:

Timi!
A cici mellé nem kért még kolbászt is? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Hi!

Megjöttünk a Vligetből. Undi koszos volt a bébihinta, de egyébként jót sétiztünk. :D

Osztom az észt autós ülés ügyben :lol: : az az ismerősöm, akinek 2 éves a babája, spórolásból szintén a 9-36kg-os ülés mellett döntött és erősen lebeszélt róla. Túl nagy időszakot ölel át, és emiatt gyakorlatilag soha nem passzol igazán. Külön gond, hogy míg a 9-18 és 0-18-as ülések dönthetőek (a jobbak menet közben is), addig ezek nem. Pedig egy picinek még nagyon nem kényelmes függőleges háttámlával aludni. + tanácsok: ha dönthető az ülés, akkor figyeljünk arra is, hogy ne tekerős legyen a hátra döntője, mert az vezetés közben "kicsit" macerás. Érdemes esetleg azt is figyelembe venni, hogy olyan magas legyen az ülés, hogy a gyerek kilásson belőle az ablakon, ne csak az autó kárpitját bámulja egész úton, mert valószínüleg gyorsan megunja. :lol: :wink:
Ezeken kívül már "csak" a törés teszt eredményekre érdemes néhány percet áldozni. Amiket én végignézegettem, azok szerint a Concord és a Römer a két legbiztonságosabb ülés típus.
Mi végül is egy Römer King mellett döntöttünk, de használtan vettük:
Kép

Lora! Mi visszafelé fejlődünk alvás ügyben, keltünk: 12,3,5,7:20, szóval azért annyira még(? :shock: ) nem durva, mint a ti éjszakátok.
Az Ergora mi többet vártunk, mint kellett volna, mert sikerült a szabadságuk idején rendelni, de ha jól emlékszem 3 vagy 4 nap a szállítás, és "időgaranciás" küldeményként adják fel, úh meg is jön időre.:)

Timi! BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :D :D :D :D
Volt Ringatón egy kisfiú, aki nem bírt magával (talán Tomi?), akinek magas, szemüveges mamája van. Ő az? Egyébként tényleg nagyon sokan vagyunk... :cry: :cry:

Ági! Gondolunk rátok az alváslaborban!!! :( :(
Vendég

Pann!
Jól áll Gergőnek az ülés! :) :)
Igen, Tomi az! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi csak 5-en voltunk! 8)

Timi
Kép Kép
timocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X