Új privát üzeneted érkezett!

Ancsurka: Így igaz vannak még csodák. Én hiszek a csodákban. A kislányom állítólag egy csoda az orvos szerint. És hát itt van. Szóval én azt mondom csodák igenis léteznek!!!!!

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Vajon mi lehet Esztivel?

Én nagy dilemmában vagyok. Ez volt a 7. clostylbegites hónapom, szünetet kell tartani a köv. ciklusban. Helyette puregon szuri lenne, ami piszok drága, és 3 nap alatt rendeli meg a gyógyszertár. Namármost. A menzi 2. napjától kell használni. Ha kivárom, hogy megjöjjön, akkor lemaradok a 2. napról, ha pedig előtte megrendelem, és mégsem jön meg, tehát nem lesz rá szükség, akkor bukok 33 ezer forintot. Megnéztem a neten az árát, ennyi. Azt nemtom, hogy esetleg nem jön-e le ebből támogatás, de azzal együtt sem lehet valami olcsó. Csak pár nap múlva esedékes a menzi, csinálnék tesztet, hátha pozitív és akkor nincs min gondolkodni, de ha negatív azt sem lehet készpénznek venni, mivel még nem tartok teljesen a ciklusom végén. Jááááj.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Probálj meg érdeklődni más gyógyszertárban is, hátha van nekik raktáron! Elég hülye helyzetben vagy! Jobbat nem tudok, minthogy kattanj rá a telóra és betyárkodj! :lol: De egyértelműen az lenne a legkedvezőbb, ha pozitívat tesztelnél! :wink:

Én is hiányolom Esztit! Jó lenne ha adna életjelet mgáról!
Vendég

Köfi, így lesz! Ha felébredt a csemete (bár előbb el kéne aludnia...), akkor lemegyünk, feltöltöm a telómat és megkérdezem az orvosomat, mert ő említett egy gyógyszertárat, talán a Blahánál, de nem emlékszem pontosan. És sztem a helyi sztk gyógyszertárában is lehet, hogy van, de ezt megintcsak nem tudom meg telefon nélkül.
És tesztért is csak az alvás után tudunk lemenni, szóval estére okosabb leszek. Vagy nem... :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia! Mi volt az oka,hogy 9 évig nem estél teherbe?
ancsurka69

Ancsurka!

Gondolom nekem szól a kérdés! :lol:

Nálunk apabaj van amit csak tavaly tudtunk meg! De lehet, hogy ezidő alatt velem is volt gond, mert sokat vacakolt a ciklusom! 9 év után viszont egy éven belül kétszer is sikerült! Sajnos a babákat elveszítettük! Nálatok mi a baj?
Vendég

Sziasztok... háááát ma voltam dokinál,...és nem túl jó..
a baba -petezsák nőtt, már 25mm-es körül van a petezsák,
a baba meg kb. 6-7mm.-es ...tehát kb, 7hetesnek felel meg a
terhesség kora...de szívhang sehol...hosszan hosszan nézték,
de semmi..beutaltak a schöpf-méreibe a ferenczi dokihoz, hogy
nézze meg ő is...jaaaaj, háát most mit mondjak, egész du. bőgtem...ez van....
pusssz..eszti
esztiilil

Eszti!

Az elöző vetélésnek mi volt az oka? Nagyon sajnálom, de nálad minden olyan rosszul indult és mégis eddig jól alakult minden! Szóval amíg nem mondják biztosra, addig ne mondj le a babáról!
Vendég

Eszti,
nem azért, hogy vígasztaljalak, de nagyon sokszor nem lehet észlelni még a szívhangot a 7. héten! Egy nagyon kedves ismerősöm is ennyi idősen volt dokinál, nála sem hallotta, de az égvilágon semmi aggasztót nem mondott neki. Annyi, hogy 1 hét múlva megint megy, de ezt a lányzó kérte, hogy megnyugodjon.
Nekem pedig annó a 6. héten szintén nem lehetett szívhangot hallani, és szóba sem került, hogy ez rosszat jelentene. Aki mázlista, az már korán hallja, aki nem, az meg csak később.
Mikor mész a söfibe?
És aki most csinálta az uh-t, mit mondott pontosan? Bíztatott, vagy előrevetített valami rosszat?

Velem az az újság, hogy negatívat teszteltem, de ez még csak a 24. napom, így ebből még bármi lehet. Csak adtam egy esélyt annak, hogy esetleg már most kimutatja és akkor nem kell a szuri kiváltásán agyalni. Viszont jó hír, hogy a kerületi sztk gyógyszertárában megrendelik másnapra, nem kell 3 napot várni, így megvárhatom, hogy megjöjjön, és aznap megrendelhetem, így a 2. napon már beadhatom. És nem 33 ezer, hanem receptre "csak" 25...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nekem sajons tegnap megjött 41 napra, hogy mi lehetett az oka,hogy ennyit késett, nem tudom.
1994-ben volt egy méhenkivülim,és el kellett távolitani a bal petefészkemet. Mondták ,hogy természetes uton spontán nem lehet babám. Majd 1996 augusztusában megszületett a Lányom,akire azt mondták,hogy orvosi beavatkozás nélkül csoda. Majd fél évre rá megint terhes lettem,de el kellett vetetnem,mert közben sürgős epeműtétet csináltak, és azóta semmi.pár évvel ezelőtt jártma 10 hónapon keresztül inszeminációra,ami eresménytelenül járt, nem találtak semmit,ami gátolta volna a terhességet.Viszont a ciklusaim 32-35 naposak voltak. Most két és fél eve külön élen a volt férjemtől,és ami érdekes,hogy van egy másfél éves kapcsolatom,és vissza állt a ciklusom 25-27 napra.
Erre azt mondták,hogy a hormonjaim vissza álltak a normálra, ez jó jel.Nagyon szeretnék szülni még egy gyereket,és most teli reménnyel voltam,hogy hátha...Ez az Én történetem.
ancsurka69

Sziasztok!
Gabuska küldök privit!
Vendég

Sziasztok!
Gabuska küldök privit!
Vendég

Sziasztok!
Gabuska küldök privit!
Vendég

Bocs,hogy 3x :oops:
Vendég

Eszti: Ne izgulj. Lesz ott szívhang. Miért ne lenne. Fel a fejjel és ne sírj. Ha végzel a dokinál akkor írj rögtön nekünk.
Addig is nem idegeskedj.

Kép
csucsu05

Ancsurka!

Lehet, hogy túl optimista vagyok, de ha nincs más gond "csak" az, hogy egy petefészked van, simán sikerülhet spontán is! Tavaly együtt voltam egy kórteremben egy lánnyal, akinek szintén emiatt vették ki a p.fészkét és azt mondta neki a doki, hogy valószinű, hogy minden hónapban lesz peteérése, mert ez nem a p.fészken múlik, hanem a hormonokon! Ha hormonálisan oké minden, akkor minden hónapban abban az egyben fog petike érni! Lehet, hogy megkéne nézetni a hormonjaidat, mert általában az elhúzodó ciklus hátterében ilyen gondok vannak!

Gabuska!

Ez nagyon jó hír, mármint a szuri! A teszt meg biztos korai volt még!
Vendég

Jaaaaj, remélem minden rendben lesz, írok majd nektek, ígérem!...kicsit enyhén szólva kimerítő ez a majdnem két hónapos
bizonytalansági állapot...kimerít, hogy nincs sose konkrét dolog mondva...persze a doki azt mondja, hogy 12 hétig semmi se biztos, ok..de az elején h egyáltalán terhes vagyok e...akkor most ez a szívhang...ááááááááááááá kezdem a hajam tépni...és ha most nem sikerült, akkor megint bazi sok időt kell várni, hgoy lehessen próbálkozni, amibe nem is tudom, hgoy milyen lelkiállapotban tudnék belevágni, mert már így is isszonyat parás lettem, ugyanakkor nagyon szeretném...
nem értem ti értitek, hgoy az hogy lehet,hogy rendesen nő , de nincs szívhang??
esztiilil

Eszti,
A petezsákban van embrió? Hány hetes is vagy most? Valakinek késöbb lesz szívhang tudod ez attól függ mikor lettél babás. Ha késöbb akkor minden csúszik egy picit.
Vendég

A Puregon szuri támogatással 25e ft! Legalábbis a 300-as.Most mondták nekem is a lányok,hogy a Déli gyógyszertárban mindig van,ott nem kell rendelni.De amúgy nekem máshol is másnapra igérték.

Kép
kicsimálna

van elvileg valamicske benne... kb.7 hetesnek felelek meg...
esztiilil

Jól írtad eszti. KB 7hetes. Nyugalom van ott szívhang is. :)))))

Kép
csucsu05

Eszti,
a szívhang észlelése azon is múlhat, hogy a babó pontosan hova fészkelte be magát a méhen belül, mert ha olyan helyen van, hogy messze esik az uh vizsgáló fejétől, akkor még nem érzékeli, de ha egy kicsit nagyobb lesz a babszem, már érzékelni fogja a gép. Már ha hüvelyi uh-ról van szó.

Köszi Nyulasz, válaszoltam! De csak egyszer. :lol: :lol: :lol:

Ami engem illet, tegnap éreztem a menzi előjeleit, bár tudom, hogy ez nem jelent semmit, de így, és a negatív teszttel nem áltatom magam. Legfeljebb meglepődök, ha mégsem jön meg. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska: Remélem azért nem jön meg.

Kép
csucsu05

sajnos nem él ...
esztiilil

Eszti!

Szívből sajnálom! Mintha megérezted volna..... Még friss, de ha rendbe jössz, csináltass egy genetikai vizsgálatot! Hátha kiderül, hogy mi okozza az elhalásokat!
Vendég

Eszti!
:cry: :cry: :cry: nagyon sajnálom! :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

ESZTI!

MIT IS MONDHATNÉK? :( :cry: :cry:
Vendég

Eszti,
pedig én annyira biztos voltam benne. :cry:

A következőnél próbálj meg kicsit kevesebbet aggódni, oké?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti: Én is annyira bíztam benne, hogy nem lesz gond. Nem is lehet mit mondani erre. Eszti ezt a doki mondta?

Kép
csucsu05

sziasztok.

esztiii sajnalom. :cry:

Kép
monyo83

Aranyosak vagytok, köszönöm!!

úgy érzem, megszakadt a szívem...

:cry:
esztiilil

Eszti: Nekem is megaszakad a szívem. De most voltál dokinál és ő mondta???

Kép
csucsu05

Kicsimálna,
ezek szerint neked már volt dolgod a puregonnal. Nehéz beadni?
Én most várom, hogy megjöjjön, akkor fel kell hívnom a dokit, be kell mennem hozzá és megmutatja.
Pont ma jött a gyesem, 24 ezer 8százvalahány, szuri meg 24 ezer 9százvalahány, úgyhogy volt gyes, nincs gyes. :roll:

Eszti,
hogy vagy?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska-. Én decembertől a gyest kapom. Ez az összeg vérlázító. Nem értem ilyenkor a létminimum összege nem mérvadó?

Kép
csucsu05

Ráadásul az a szitu ugyebár, hogy ezzel visszakényszerítik az anyát dolgozni. De!!! Nincs hely a bölcsikben. Akkor most???
Rothadjanak meg szatyorban. :evil:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eggyel lejjebb lévő topikban olvasom, hogy jós teszt. Az milyen? Miben más, mint a hagyományos terhességi teszt? Nagyon elmaradott vagyok, hogy még sosem hallottam ilyenről? :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!
A jós teszt az a LH teszt vagyis ovulációt mutat ki,kinézetre ugyan olyan mint a terhes teszt!DM-ben Rosszmanban is lehet kapni!
Az van rá irva ovulációs teszt!
11 dpo-n már ha pozitiv akkor valószinű hogy a terhes teszt is 13 vagy 14 dpo-n pozitiv vagyis létre jött a terhesség!
Van akinek bejön a jós teszt!!!!
Sok sikert!!!!!!!
Drukkolok!!!
Vendég

Nem hiszem,ne haragudj!
Az lh hormon teljesen már,mint a HCG!

Kép
kicsimálna

Ezzel ne áltassátok magatokat lányok,kérlek!!!!!

Kép
kicsimálna

Kicsimálna! Most tévedsz, már megbocsáss!
Az LH és HCG hormon nagyon hasonlít egymásra szerkezetileg!

Teszek fel linket is, ha gondolod, bár abban is biztos vagyok, hogy nem fogsz nekem igazat adni, holott én személyesen kipróbáltam, és bizony, hogy működött!
Vendég

Az én dokimnak anno felvetettem,nem komolyan,csak úgy zárójelben.Hát nem írnám le mit mondott!Pedig igen jó endokrinológus doki! Nem vitatkozom,de eddig több topikban is ugyanazt állítják,hogy ez a jósteszt hülyeség!

Kép
kicsimálna

Na,most akkor nagyon kiváncsi lettem,bár továbbra is szkeptikus.Nekem hétfőn volt az inszemem,tehát 4 napja.Most az imént csináltam egy lh-tesztet,csak úgy kiváncsiságból,gondoltam egyet megér.Tök pozitív!Akkor szted? (sztem semmi)

Kép
kicsimálna

Szerintem ne menjünk bele mélyebben ebbe az Lh és Hcg tesztbe!
De még csak annyit,hogy itt a babaneten élő példák vannak rá akik Lh jós tesztet használtak elősször és már lassan szülnek és terhesek!
A doki ügyben meg csak annyit,hogy az én dokim is ellene van a gyógyszertári teszteknek,a laboros tesztre esküszik!
Egy másik doki pedig azt valja elsőként a jós tesztből lehet megtudni,hogy valaki terhes e!
Monácska!Másold be a linket!!!!!!!!!
Hátha valakit érdekel!!!!!
De szerintem kár ezen nézet eltérést szitani!
Ki igy gondolja ki úgy!!!!!
Vendég

http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml Kicsit lejjeb, a lapközepénél van a minket érdeklő rész!

Természetesen itt következik az, hogy a józan paraszti észnek nem hiszünk, de a doki......... Abban mindig feltétel nélkül megbízunk!

Nézd! Szeretnék elnézést kérni a kissé cinikus hangnemért, de ami ki van próbálva (ronda magyarul bocsi), azt miért is nem hihetjük el? Ennyi! Mégegyszer elnézést!
Vendég

Ha még csinálsz 1-2 és ha az is pozitiv,akkor csak van valami!!!!
Vendég

monácska!

Én nem vitázom,távol áll tőlem,utálok veszekedni,csak most hiperérzékeny vagyok,másrészt meg a dokimnak feltétlenül hiszek.
Gratulálok Borsókához!!!

Köszi a linket,mindjárt nézem!

Kép
kicsimálna

Kicsimálna!
Az inszemnél kapott peteérést elősegítő gyógyszerek nem fognak kiürülni 4 nap alatt!!!!! Ezt Te sem gondolhatod komolyan! Ez a jósteszt általában a spontán, gyógyszerrel nem stimulált terhességekre vonatkozik!

Ettől függetlenül nagyon drukkolok Nektek!!!
Vendég

Köszönöm!

És ne haragudj, a hiperérzékenységet tökéletesen elfogadom, megértem! Mi 3 és fél évet vártunk Borsókára.... Tudom, mit érzel!
Vendég

Persze,gondoltam,hogy a gyogyik még dolgoznak,főleg így az elején.Meg ugye szkeptikus is vagyok,csak közben meg kiváncsi.De ettől még lehet ott baba,most ágyazódik,tudom!! :wink:
Köszönöm a drukkot!

Kép
kicsimálna

Hát hogyne lehetne!
Nem is sokára ki fog derülni!!! :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?