Új privát üzeneted érkezett!

Hello!

Csak gyors bekukk..

Pati!

Nekem tetszik a Trófea ötlet(még sosem voltunk és rég tervezzük).az okt.15-ei hét OK!Én valszeg nem vinném a gyerkőcöket ha nam baj...

Ódry!

Még mi se tudjuk a 3.babóca nemét,talán a genetikai UH-n látszik majd,okt 18.-án megyek.

Mzx!

Nekem is az a véleményem hogy a Bolgárkerekes adat hitelesebb,tényleg nem véletlen,hogy külföldön már sok helyen eltörölték,hogy kizárólag az AFPadatra hivatkozzanak.Ott ez csak az egyik összetevője a vizsgálatoknak,ellenben nálunk CSAK ez a mérvadó sajna...

Számtalan ismerősömnek lett túl alacsony az AFP-je és nem lett semmi baj,de az az igazság,hogy ezt tényleg neked kell mérlegelni!!

utoljára hálapénz tőlem:Patinak maximálisan igaza van szerintem!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Férjeket is lehet vinni? :oops:
Bár most nézem a beosztást és a kollégám egész 15.-ei héten szabin lesz és akkor én tutira nem tudok innen elmenni... viszont UH-ra is azon a héten kell menni... :( Szóval, ha a kettő egy napra esik... :)

KépKép
KépKép
mni

Még mindig én, de lassan befejezem!

Feldobott a tali gondolata. :) Hát éppen hogy van 2 hetünk.

Én azért is tartok igen szerencsésnek egy topiktalit, mert utánna a topik hangulata sokkal jobbá, barátibbá tud válni. :)
Abban igaza van Patinak, hogy olyan úgysem lehet, hogy mindenkinek jó legyen. De talán meg lehet próbálni... :)

Úgy tűnik a helyet egyre többen támogatjuk, még az időpontnak és órának kell eldölnie. :)

Pati!
Megnéztem a menüt!
Elcsöppen a nyálam. Asszem megbeszélem a dietetikusommal, hogy egy napra adjon diétamentes napot :lol: :lol:

Pumberka!
Teljesen átérzem a dillemád!
De szándékosan nem adok tanácsot. Ezt a döntést magadnak kell meghoznod!
Melyik az a lehetőség ami a legmegnyugtatóbb a számodra. Biztosan van ilyen. Azt válaszd!
A doki viselkedésének (hogy nem adja meg a tel számát) két oka lehet (próbálok a pasik fejével gondolkodni, nehezen megy
:lol:). Nem akar vagy nincs lehetősége szülészorvosodnak lenni, vagy zavarban van és nem akar "nyomulni".
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk az ultrahangról, hál istennek egészséges a babkó, és meg van mindene, de hát egy dolog hiányzott a kuki! :D :(

Apa kicsit elkeseredett, tagadta de én láttam :(
Én is furcsán éltem meg kicsit már én is bebeszéltem magamnak hogy fiam lesz furcs most egy kicsit.....
De a Lényeg hogy minden rendben volt a babkóval. Igazából mi sem tudjuk hogy honnan látja és ő is azt mondta hogy nem sokat lát de kukit nem nagyon.
Hát ez van
:wink:
sok puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Pepike gratulálok Nektek! Kaptatok képeket is? Mit akartatok fiút vagy lányt? Tőled is kérdezte az ürge, hogy nem érzed-e, hogy mi a baba neme? Állította, hogy az anyukák megérzik és nekem éreznem kellene... de honnan érezném? :o

KépKép
KépKép
mni

Mi is holnap megyünk a Bolgárkerékbe, remélem többet fogok tudni én is a gyerek neméről.
Amúgy sztem nincs minden elveszve, ha valaki az ellenkező nemről ácsingózott,mint amit mondtak.
Nekem sok ismerősöm van, akinek végig ezt-vagy azt mondtak, aztán mikor világra jött, más nemű gyereket kaptak. :?:
(bár nyilván valahogy, nem volt tökéletes a gyerekről látott kép.)

Pati,
klassz h valaki ilyen aktívan foglalkozik a talival. :lol:
Nekem spéci nagyon szimpi lenne a Budai oldali Trófea. még nem voltam ott, de az teljesen reménytelen helyszín nektek????
Ez a Lánymányosi híd iszonyat messze van tőlünk és nincsen kocsink.
:cry: :( :cry:
Én azt hittem valami belvárosi hely jobban megfelelne nektek.

Szóval az én ajánlatom a budai oldali Trófea, vagy a Liszt Ferenc téren egy jó kávézó (pl. Karma)
De ha csak nekem rossz, nem nyavajgok.
Mindenestre a okt.15 hét ok.
Mivel nálunk még nincs gyerek, jó a délután is, bár a gyerekek azért visz.aktív felügyeletet igényelnek.
Én személy szerint a pasikat kihagynám most, mert lehet h nem tudnánk annyira felszabadulni, meg aztán lehet h zavarban lenne, h kisebbségben van.

ezek csak bennem felmerülő kérdések.
vélemény?
norco

Pepike!
Én gratulálok a kislányhoz! :D

A férjednek azt üzenem, hogy nincs tüzesebb pasi, mint egy 2-3 lánygyerekes családapa!!!
Muszáj neki tüzesnek, harciasnak és végtelenül határozottnak lennie, sőt hatalmasnak is!!! Mert különben ennyi női édes pillantástól, hízelgéstől teljesen elolvadna. Kép(El is olvadnak! )

Mni!
Sokan mondják, hogy megérezhető a baba neme. :shock: Biztosan. :? Olyan nagyot nem tévedhetünk. Kép Végül is 50% esély van rá, hogy bejön a megérzés! :lol:
Én pl. fiút érzek. De lehet, hogy csak azért, mert első perctől mindenki azt mondja, hogy fiam lesz. :roll:
De csak nektek írom ezt, mert bárki kérdi nem szoktam megmondani, hogy mit érzek, vagy mire áhítozok :shock: :?: (mert ezt is megkérdik) :shock:

Norco!
Pasikkal kapcsolatban nekem is ez a véleményem. Legalábbis első találkán (még mi sem ismerjük egymást)....
A gyerek az teljesen más... azt az anyukák érzik, hogy akarják e hozni vagy sem??? Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Pati! Én nem tudok menni. Talán legközelebb.

A hálapénzzel kapcsolatban: Nekem császármetszés lesz, igen nagy felelősség a doki részéről. Amennyit kér annyit fogok adni. Az előző szülésnél is előre megmondta az összeget. Nem magas összeget. Így nekem semmilyen dilemmám nincs.

Csütörtökön megyek UH-ra, alig várom. Kitaláltuk a neveket: Ha lány akkor Nóra, ha fiú akkor Balázs.

Levente jobban van, köszönöm az érdeklődést. Antibiotikum nélkül is kiheverte a megfázást, a kaki ügy még alakulóban. Nagyon kell vigyázni az étrendjére.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Mni!
Képet kaptunk de elfelejtettük CD-re iratni, és így nem tudjuk felrakni.
Hát igen.... Én is éreztem a baba nemét és fiút :?
De lehet hogy azért mert nekem is bebeszélték hogy fiam lesz megy egy kicsit én is magamnak lehet hogy azt érezzük amit szeretnénk???
A lányomnál is fiút éreztem...
De nem mondta a doki biztosra azt mondta sejti úgy hogy még kinőhet neki HE HE!
Amúgy meg mi sem láttuk ahogy ti se semmit.
Köszi a gratulát neked is gratula a kislányhoz aztán majd meglátjuk.....Még az is lehet hogy együtt hajkurásszák a csajokat
:lol:
A taliba én is benne lennék de jó lenne...csak remélem nem dolgozok az nap amikor lesz :shock:
A Trófea jó ötlet lenne mert ott ki tudjuk számítani a költségeket is, meg az időt, meg olllyyyan fini a hami meg jóóóóó nagy a választék!!!
A trófeába időbe kell helyet foglalni mert mindig teltház van csak aki foglal nehogy majd megmondja hogy pocakostali mert tuti felárat számolnak
Éhes is lettem :oops:
:lol: :lol:

Aranykavics!
A férjem elolvasta és tetszett neki, ari vagy!

Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Mpatr!

Én szívesen segítek a szervezésben is és a hely kiválasztásában már mindegyikben voltam ( kivétel a Lágymányosi hídnál de arról is csupa jót hallottam) Nekem a Zuglói, és a Budai tetszett a legjobban a XIII. kerületi nem annyira. ( bár az jó közel lenne nekem)
Én jobban örülnék a hétköznap ebédidőnek mert akkor a lányom még oviba van mert a du. elhozatalt nehéz megoldanom de ha másnak nem jó megoldom.[/i]
Nekem is a hét eleje lenne a jó 15.-vagy 16.-a mert a többi napon dolgozom, + még jó a hétvége is csak akkor magasak a költségek dehát mivel ketten megyünk kismamánként úgy már nem is olyan sok :lol: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

Lányok!
Én teljesen megbízom az ízlésetekben. :lol: Nyitott vagyok minden újra! :D
Nekem teljesen mindegy melyikbe megyünk, mert egyikben sem jártam. Sőt azt sem tudom merre vannak. Majd pontos felvilágosítást fogok kérni, hogy hogyan lehet megközelíteni. (amint megvan a kiszemelt helyszín)
Mivel gyereket csak a pocakomban viszek Kép , ezért az is mindegy hogy mennyit kell utaznom.

Én csak azon izgulok :lol: (kezem-lábam keresztbe), hogy a nap is és az óra is jó legyen. :lol: :lol:

Pepike gondolatára visszatérve...

Nagyjából egyidős babások vagyunk. Szerintem bármelyik étterembe is megyünk érdemes lenne megkérdezni, hogy ennyi kismamának nem jár valami extra bónusz??? :lol:
Nem leszünk mindennapos látvány!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ha hétköznap délután lenne a tali, akkor lehet, hogy én is tudok menni. A férjemre hagynám Julcsit, én nem vinném, még csak 16 hónapos múlt, a kajálást élvezné, de egy idő után túlpörögné magát, és nem tudnék másra figyelni rajta kívül.
Nekem a zuglói Trófea lenne a legideálisabb, mivel Zuglóban lakunk. :) Ha Budára szervezzük, akkor még meggondolom, hogy megyek-e, mert én is BKV-zok, egyedül nyúl vagyok Pesten vezetni. :oops:

Most mennem kell, mert az esti tejci csak anyától az igazi... :D

KépKép
KépKép
mézgombi

Helló!

Mézgombi én a XV. kerületben lakom nekem is jobb lenne a Zuglói de szerintem ott nincs olyan választék, de ami van az nagyon finom!
Ha máshová esik a választás én szívesen vállalok kismami szállítást is, mert én mindenhová kocsival járok a munkám is vezetős is szóval szeretek vezetni és hát fő az egészség véletlen se mozdulok meg főlleg annyi hami után :lol: :lol: :oops:

pepike

Kép

Kép
pepike

Pati,

tali rendben, okt. 15. hét szintén, bármikor. Remélem, addigra ténylegesen be tudunk költözni, mert akkor onnan 1 km-re leszek. :D :D

Évi

KépKép
kvaszeva

sziasztok!

Pati!

Ne haragudjatok, de én nem tudok elmenni mert hát elég huzos dolog nekem pest, mivel oda vissza benzin 12e ft, autopályamatr. is meg a költöpénz is, és hát 45e ft-os táppénzböl, lakáshitel és két kocsihitel mellett ez elég huzos lenne nekem! Ne haragudjatok, de majd gondolok rátok és arra a sok finomságra! :D :D :D

Kiko!

Nagy- nagy gratula az EGÉSZSÉGES kiskukacoshoz!!! :lol: :lol:

Képzeljétek lányok elért a mumus dolog!
Mátol vérnyomás gyogyszert kell szednem, mert a vérnyomásom az egekbe! Ma a doktornő160/100-at mért! ugyhogy muszály a gyogyi, nehogy baj legyen!!!!!!! :cry:
Azt is mondta, lehet hogy majd be kell feküdnöm a korházba! De hát mindegy, mindent a babáért és az egészségéért!!!

Na röviden ennyit, mindenkinek további szép estét!
Vendég

Sziasztok!
Látom, nagy találkozó-szervezésben vagytok... :lol:
Én sajnos nem leszek ott, csak lélekben... majd a részletes, fotókkal illusztrált beszámolót várom... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Kikó, Pepike!

Gratula az UH-hoz! Pepi, kíváncsi vagyok, marad-e a kislány vagy egyszer csak megjelenik a kis kuki. :)

Pété,
én is múltkor kiosztottam a főnökömet. Egyik nap durvát szólt be és nem tudtam visszatartani a könnyeimet, nagyon rosszul esett. Aztán már hiába kért bocsánatot, nem tudtam neki elnézni, hogy miatta jó sokáig befeszült a hasam. Pár napra rá, miután megkérdezte, hogy minden oké-e, nem bírtam ki, közöltem, hogy durva volt a múltkori műsor és megkérem, hogy a jövőben ne legyen ilyen szitu... Meg észrevettem magamon, hogy sokkal szókimondóbb vagyok, mióta babát várok. Már nem nyelek annyit.

Nekem a talira a hétvége lett volna a legjobb, mert negyed 5-ig dolgozom. Gyorsjárattal szerintem 1-1,5 óra alatt felérek Pestre, szóval 6-nál előbb nem tudnék odaérni. Szabit kivenni nem nagyon tudok, mert ebben a hónapban dolgozom csak és elég necces lenne még szabit is kivennem. Szóval ha estefelé lenne a tali, akkor el tudnék menni. De bánnám, ha kimaradnék. Ja, a helyet nem ismerem, de annyira dícséritek, hogy biztos nagyon szuper.

Pussz

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok!

Hát aludni azt nem tudok, egész végig az jár az eszembe milyen lesz hogy megint lányom lesz, így biztos jobban kijönnek majd a már meglévő puncisommal viszont a rivalizálás és a féltékenység is nagyobb lesz szerintem. Szóval ilyeneken töröm a fejem, viszont hogy sok mindent nem kell venni az tuti lesz mit örökölnie!
Melinda!
A remény hal meg utoljára de hát annak már ott kellett volna lógni :wink:
na mindegy marad nálunk a nőuralom. (amúgy is maradt volna)
A főnököddel kapcsolatban jól tetted, így egy kicsit tudja hol a helye.
Remélem talizunk a talin!

Csujzi!

Sajna hogy nem talizunk a talin!
Sajnálom a vérnyomásdolgot is de gondolj bele mi lenne ha otthon már van egy babkó és úgy kell befeküdnöd ez a jobbik eset most még nem kell mérlegelned mert csuri az első!!!

puszi Pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

TALI:
nekem sajna csak 7vége lenne jó, mert hétköznap elég necces lenne meló után felturbóznom Pestre Kecskemétről...A helyszínt nem ismerem, de biztos jó, annyian dícséritek..kiskölök még nincs, szóval gyerkőcöt csak pocakban szállítanék :) amint van konkrétum, reagálok, hogy tudok-é menni avagy sem..de nagyon jó lenne!!! :D
Magunkról:: úgy néz ki az afp teljesen rendben van, bár még nem hivatalos, csak anyukám nézte meg a kórházi számgépen sutyiban(ott dolgozik ő is)..jövő7en megyünk genetikai uh-ra, szerintem picit el vagyunk csúszva időben, remélem minden okés lesz..

szép napot mindenkinek!!

KépKép
kmanna

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Tali

Név Mikor? Hely

Melinda hétvége mindegy
Kvaszeva bármikor Lágymányosi Trófea
Pepike hétkn. ebéd Zuglói Trófea
Mézgombi hétkn. délu. Zuglói Trófea
Aranykavics okt 15-16. estefelé mindegy
Norco mindegy Budai Trófea, Karma
Panny mindegy mindegy
Mpatr mindegy Lágymányosi Trófea
Kiszazsu hétkn. 15órától XIII. ker Trófea
Pumperka hétközn. Ebéd Zuglói Trófea
Kolyok kedd csütörtök Újbudai Trófea
Eszterxx estefelé mindegy

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Sziasztok!
Eddig ennyien nyilatkoztunk a taliról. Sajnos a tabulátorpozicíókat nem tartotta meg a babanet, de talán így is sikerűl kihámozni valamit.

Hát? Kevés az eggyező adat. Na most legyünk okosak. :wink:

Mégegyszer gondoljuk végig. Nekem is ,ha jól meggondolom a hétvége is jó lenne. Valamit kitalálok a gyerekeknek.
Azt meg különösen sajnálom, hogy néhányan jeleztétek nem tudtok jönni, persze ez is megérthető.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Már megint én!

Van egy tök jó ötletem. Nemtom ti hogy vagytok vele, de én szeretem a mediterán konyhát nagyon. A könnyed salátái, az ízes sültje amik nem zsírosak a halak, hmmmm :D
Van egy nagy férőhelyes görög étterem és kávéház a Nyugatinál. Előnyeit a következőkben látom:

-Nyugati eléggé a város szívében van. 4-6 os vili Móriczról, Moszkvatérről. XIII. ker-ből se vészes. Még nekem is elfogadható a XVII. kerületből. XV.-ből kb ugyanannyi az út. Stb...

- Nem feltétlen kell 5000,ft befizetni, mert, ha csak az este vagy a hétvége jön össze akkor a Trófeában a fix összeg már elég sok.

-Ha valaki valamilyen diétán van ott vannak a finom salik

-Ha valaki kevesebbet szán a dolgokra, akkor is kijön akár 1500,-ból itallal eggyütt. Ha valaki innyencebb, finom specialitások vannak.

Hátrány: Semmit nem tudok a gyerekekről, milyen lehetőség van,de tágas az étterem. Meg úgy láttam inkább legtöbbünk otthonhagyná a gyereket.

Na ennyi leírás után itt a link:
www.zorbastaverna.hu/hun/index.html

Lécci,lécci véleményt.

:D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka?

muszáj ilyen képekkel kínozni minket?? :lol: :lol:
Menten éhen halok. :D

Részemről ez is rendben, és továbbra is bármikor tudok menni, legyen az hétköznap, hétvége, délelőtt vagy délután.

Ja, és ma vagyok 15 hetes!!! :lol: :oops:

Évi

KépKép
kvaszeva

De béna vagyok, vesszőt akartam tenni a neved után! :lol: :lol:

Évi

KépKép
kvaszeva

Pumpi,
nekem teccik! Sztem jó 5let! :lol:
Tényleg egy köpésre a nyugatitól!
a mediterrán konyha is isteni! :lol:

Bárhogy döntötök, mindenestre én tudok alkalmazkodni!
puszik
norco

Éva!
nagy gratula, asszem én is ma vagyok 15 hetes. :lol:
de ez kiderül hamarosan a Bolgárkerék uh-n!
:lol:
norco

Évi,

nagyon úgy néz ki, h egy időben, egy helyen szülnénk. :?: (persze ezt a gyerek dönti el!) de jó lenne!
norco

Norco,
én is néztem a táblázatot, és eszembe is jutott, hogy milyen jó lenne egy "ismerőssel"(ez a tali után már nem idézőjeles lesz) egy időben szülni. :lol:
Nekem eddig ahány UH-n voltam, annyi időpontot mondtak március 20 és 28 között, de ez a márc. 26. tűnik biztosnak, az én számításaim szerint is. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nekem sose volt gondom a 28 napos ciklussal, így valószínű, hogy jól számoltunk. Már csak két nap, és talán a 4D-n megtudom a nemét is. :D

Mikor mész a Bolgárkerékbe? Lehet, hogy butaság, de annyian jártok oda, hogy már meg kell kérdeznem, miért, mi van ott ami egyedivé teszi?

Évi

KépKép
kvaszeva

Pumberka!
Nagyon aranyos vagy!
Ahogy felvetetted ezt az ötletet valahogy az volt az érzésem, mintha nekem szólna! :wink: (pedig tudom, hogy nemcsak nekem szól).
De a szívemből szóltál, teljesen jogosak a felvetéseid.

Nekem ez a hely nagyon tetszik, de semmi képpen nem szeretném, ha az én diétám miatt nem a Trófeát választanátok! (nem tudom rajtam kívül van e még valaki diétára fogva?)
Én annak is örülnék, ha sikerülne úgy összehozni az időpontot, hogy ott lehessek! :D Már az önmagában nagy öröm, hogy sokan elfogadhatónak találjátok az október 15-ei hetet és délutánt.

Ahogyan a többség dönt, ahhoz próbálok alkalmazkodni! :)

Norco, Évi!
Gratulálok a hétfordulóhoz! :)

Csújzi!
Nagyon jól írtad, hogy a baba egészségéért mindent. Szedni kell a gyógyszert, rendszeresen kontrollálni a vérnyomást és minden rendben lesz!

Kmanna!
A genetikai Uhról egyáltalán nem vagy lekésve:18-20 hét között javasolják. Bőven beleférsz! :)
AFPhez gratula, ennyivel kevesebb izgalom. :)

Mommy!
Lélekben jelen lenni is nagy öröm!

Cuppancs csajok!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a Bolgárkerékből, a vérvétel eredménye csütörtökön lesz meg. Az UH kész show- műsor volt. A dokibácsi egyfolytában kergette a kis drágát, mert annyira mocorgot, hogy alig tudott egy normális képet csinálni róla. Ugrándozott, rugdosódott, emelgette a kezét, integetett meg ilyesmi. Annyira édes volt, teljesen elérzékenyültünk mindketten. Nagyon boldog vagyok, hogy végre a párom is láthatta. Hazamentünk és gyorsan megnéztük a cd-t, amit kaptunk, 5ször visszatekerte, hogy tüzetesen megnézzen mindent. Persze a doki nem látta a nemét, de nem is csodálkozom rajta... Örülök, hogy a pici szívét, gerincét, agyát, meg a végtagjait meg tudta vizsgálni...

A találkozót nagyon klassz ötletnek tartom, nekem is inkább a hét eleje jó, és attól függően, hogy hová megyünk 5-6 óra körül érnék rá. A Nyugati tökéletes, vagy a Zuglói Trófea...

Kép
pété

16. hét! Yuhééééé!

Kép
pété

Sziasztok!

Pumberka!

Jó hely a Zorba de azzal az a baj hogy nem rég voltunk ott és nagyon füstös hiába különültünk el mivel egy légtér hát ez nekem nem tetszett, és hát nem fix az összeg se, úgy hogy én a trófeánál maradnék és a 15.-. 16.-a vagy a hétvégén az már mindegy, de ez csak az én véleményem( Ja és a trófeában is van sok féle sali is, meg ott látod mit eszek én a Zorbánál mindig ráfázok mert nem lehet tudni mit takar a név, és ha kérdezed mindenre azt mondják finom.) Legutóbb mikor ott jártunk a férjem jól lakott mert a 3. kaja izlett mármint mind jó volt csak nem az én izlésem ne is mondjam mennyit fizettünk miattam)

A hely már azt hittem eldölt csak az időpontot kell egyeztetni
:cry:

puszi

pepike

Kép

Kép
pepike

Aranykavics, Pété Gratula a 16. héthez!!!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Csajok,
nekem szupi lenne a Nyugatinál, viszont csak a 7vége felé..akartam javasolni én is, h vmi nagyon központban lévő helyen legyen a tali, csak nem akaratm belekotnyeleskedni..

Aranykavics,
köszi, télleg nem vagyok lemaradva, most kérdeztem utána :)

pussz!

KépKép
kmanna

Pepike!

Nagyon köszönöm, aranyos vagy!!! :D
A rivalizálás miatt fölösleges ilyen korán aggódni. :)
Az létezhet ellentkező nemüeknél is! :)
Közel hat év lesz közöttük. :)
Ti meg nagyon profin fogjátok nevelni őket!!! :)
Nekem az egyik barátom azt mondta, hogy sose aggódjak olyan probléma miatt ami nincs!
Te nagyon lelkiismeretes csajszinak tűnsz, úgyhogy sok sok szeretettel a legjobbat fogod kihozni a gyerekeidből.
És hogy néha megcibálják egymás copfját egy rúzs miatt? :shock: , belefér... :lol: Sőt! Kell az egészséges fejlődéshez!

Pété!
Gratulálok az egészséges kisbabához! :)
Nekem még 16-ot kell aludni, hogy láthassam :D

Manna!
Akkor már az időpont is megvan??? :D
Vendég

Sziasztok!
Aranykavics!

Olyan jókat írsz, mint ha már tapasztalt több gyerekes anya lennél!!!!!!! persze ez így van ahogy írtad!

Tali: jó lenne ha eldőlne hogy mikor és hova hogy úgy tudjuk intézni a már meglévő gyermekeink elhelyezését!!

pepike

Kép

Kép
pepike

Csajok,látom nem nagyon haladtunk előre a taliszervezés ügyében... :lol:

Nekem továbbra is bárhol jó, mobil vagyok kocsival,nyitott vagyok bármilyen ötletre(persze azért az észszerűség határain belül pl.anyagilag :wink: )

!!!"Bolgárkerekesek"!!!( :wink: )A második vérvételnél is van annak UH aki befizette rá,vagy csak az elsőnél volt???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

CSajszikák, a helyzet az, hogy én maradnék a Trófeánál.
A szervezést csak a Lágymányosi hídnál lévő étterem esetén tudom vállalni ugyanis..
A Nyugatihoz nem igazán mennék, bár szuper lehet a hely, de mint "vidéki csirke" (immár tyúkanyó?? :shock:) egyszerűen gyűlölök a városban vezetni, a villamosozást meg csak ha muszáj. Lusta pi..a vagyok, evvan. Bááár ínycsiklandó a kínálat!!

Kicsit többen jeleztétek, hogy jobb lenne a Zuglói, bár valaki szerint ott kisebb a kínálat. Ez esetben azonban valaki vegye át a szervezést. A gyereksarokról sincs onnan infom és nem tudom, mekkora a hely, a Margit hídnál lévőbe viszont a lábam sem vagyok hajlandó betenni. Ja, még Jimmorisont távollétében ikszeljük a Lágymányosihoz, mert ő Budakesziről jön(ne).

De ég az uccsó szó jogán hagy kampányoljak egy kicsikét:

aki a közlekedéssel bajlódna:
http://www.trofeagrill.com/trofea-ujbud ... etoseg.php
a kínálatért és kiszolgálásért a korábbi tapsztalataim alapján majdhogynem "kezeskedni" tudok

SZóval akkor sorjában kérem szépen, próbáljunk először a helyszínben megállapodni.
Várom a véleményeket.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Panny!

A Pumberka összefoglalójából az tűnik biztosnak, hogy a Trófeában lesz!
Csak nem tudni melyikben!! :lol: :lol:
Nekem mindegy, ezt döntsék el azok, akik ismerik a helyeket!

Sőt hozzászólók nagy része szerint hétköznap és délután lenne jó!

No, tehát.
Kellene a pontos nap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) és melyik Trófea! (3 voks: Zuglói, 2 voks Lágymányosi, 1 voks Budai, 1 voks Újbudai, 1 voks XIII kerületi)

Ebből ki kellene emelni a két legtöbb szavazatot kapott Trófeát és eldönteni melyik kívánatosabb!

Szóval előbbre vagyunk, de nemegészen. :lol: :lol:
Csupán azért sűrgős, hogy időben le lehessen foglalni az asztalt, ha valóban olyan sokan vannak, mint ahogy mondjátok. :roll:
Vendég

Még az a kérdés, ki HOZNÁ a lurkóit. Ha látom, Pepike, a tied egyidős a fiammal, szerintem jól ellennének.
Javasolnám, hogy hozzuk őket is, mert így könnyebb lesz az időpont szervezése. (vagy nehezebb...)
Meg nem uccsó sorban lehet vele riogatni az elsőbálozókat :twisted: :twisted: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Ügyes vagy, Aranykavics, klasszul összefoglaltad.
Még Pumperkához: nem ér megsértődni vagy sündisznósan visszavonulni, a görög étterem is nagyon jó ötlet ám!!!

Szépen kérek mindenkit, hogy mindenféle "jajnemmertemszólni" meg "áááezcsakazénvéleményem nélkül" írjon, mit szeretne!!! LÉCCILÉCCCIIIIIIII!!!

Kép
Kép

mpatr

Ha jól értem, hogy a Lánymásnyosi = az Újbudaival???

Mert akkor a Lágymásnyosinak Jimmorisonnal együtt négy szavazata van!

Én a napot is naon szeretném pontosan tudni, életbevágóan fontos dolgok miatt!! :lol:
Vendég

Basszus! :lol: :lol: :lol:

Hogy leírtam a Lágymányosit! :lol: :lol:

Te jó Isten!! :lol: :lol: :lol: Fetrengek magamtól. :lol: :lol:

Engem a gyerekitek nem fognak zavarni. (ha épp nem cibálják a hajam, rugdossák a bokám, meg hasonlók!!! ) :lol: :lol:
Vendég

A Lágymányosi és Újbudai szerintem ugyanaz... :) Nekem mind1, hogy melyikben lesz a tali, csak az időpont nem biztos, hogy jó, mert hétköznap nem valószínű, hogy ráérek. :( Sajnos, én se tudok minden hétre szabadnapot intézni... :(

KépKép
KépKép
mni

...gyerekitek... :lol:

Elmegyek a sunyiba szégyenkezni egy kicsit, mert ez már több a sok(k)nál! :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Aranykavics! Azért ne is haragudj, de ezt egyszerűen már kikérem magamnak! Hogy az én jól nevelt kisfiam a hajad húzná???
Neeem, ő csak a pocidat fogja ütögetni....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ugyanaz a XI. kerületi, lágymányosi, újbudai

Kép
Kép

mpatr

Aki csak hétvéégén ér rá, az egy hétköznap délutánt azért megpóbál?

Kép
Kép

mpatr

Lexa már megint INTER-NYET???? 8)

Kép
Kép

mpatr

Helló!

Alig töltött be az oldal...
Szóval aranykavicskám határozottságot kértél nekem a TRÓFEA lenne :lol: jó és a Zuglói a legjobb, 15.-én 16.-án vagy azon a hétvégén.
És most ismét a határozatlanka: de ha a Lágymányosi melett döntötök én olyan édi kis rugalmas is tudok lenni( na ilyen ritkán vagyok)
aki csak azért nem jönne a Lágymányosiba mert messze van mint nekem ez :( nem kifogás összeszedek mindenkit a Zuglói trófeánál és oda viszem szívesen. ÓÓÓ már megint ari vagyok.

És most egy kis határozottságott lássak tőled is aranykavics kérném az időpont a helyszín és az idő meghatározását, és majd igazodunk!

:lol: :lol: :lol:
pepike

pepike

Kép

Kép
pepike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?