Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszifülke! Ne viccelj, tényleg neked is holnap van a születésnapod? :D Ez nagyon vicces, hogy így "összefutottunk"!

Bogyó! Már több orvos is mondta, hogy az életvitelem miatt nem nagyon van kilátás rendszeres menstruációra. Így van ez már, mióta az eszemet tudom. De most nyár óta nagyon igyekszem stressz mentesen élni, sokat aludni, sportolni, gyümölcsöt enni. Nagy mázli lenne, ha ilyen rövid idö alatt jönne össze...

Azt hallottam, hogy az ovu tesztet ketté lehet vágni, így nem kerül olyan sokba az egész felkészülés. :wink:
uoma
 
 


uoma: köszi az info-t, a héten megveszem a tesztet és szombaton el is kezdem!
Vendég
 


Trixy én csütörtöktől kezdek ovuzni,majd holap megveszem és utána jövök hogy hogy kell ketté vágni.most megkérdeztem a ciklus .hu-n hogy akkor bele kell e számolni a barnázást és azt irták vissz hogy nem.na most már akkor nem tudom ,de ovuzok ezerrel meg hancurozgatunk mingiiiig csak muljon el rendesen.alig várom már hogy elkezdjük a házunkban lakó csaj 2-kor megszült.irigykedem.....na de apa nem menekül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

még jövök pusz bogyó
bogyó77
 
 

 
 

Sziasztok Csajszik!

Végre én is hazaértem!!!
Uoma üdv a csapatban!

Bogyó: Én is iszom a napi két cickafarkat, aztán majd meglátjuk. Orvoshoz viszont most mégse megyek, mert beszéltem Anyukámmal, és Ő azt tanácsolta, hogy ha ennyire pontosan tudom, hogy mikortól lehet babkezdemény, akkor most csináljak egy olyan hónapot, amikor nagyon vigyázok magamra. Szóval semmi emelgetés, cipekedés, ugrálás stb. És nézzük meg, hogy akkor mi lesz. Meg tud-e tapadni vagy sem. Ha akkor is ilyen vetélés szerű mensim lesz, akkor elmegyek dokihoz, de akkor már tudom neki azt mondani, hogy ebben a hónapban "búra" alatt voltam, mégis... Szóval úgy döntöttem megfogadom Anya tanácsát. Hát kíváncsi leszek...

Trixy sajnálom, hogy enm jött össze, de úgy látszik ez az október lesz a nyerő, mert (majdnem) mindenki arra gyúr :D :D :D

Este még jövök, most ezer dolog!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Én most mondtam apának hogy csütörtöktől csütörtökig átmegyünk nyusziba :lol: :lol: .mert ugy elkeseredtem hogy a ciklus.hu -rol azt irták vissza hogy scak az igazi vértől számoljam a mensit,és a netes naptár szerint igy 9-én lesz az ovum,és apa akkor tuti nincs itthon este :cry: ,na de majd akkor elkpom reggel,de az olyan macerás.lehet az én hónapom a november lesz?amugy is azt terveztük de én már nem birok várni!!!!!!! :lol: .na megyek elkészitem a csodateát a srácok focin addig nyugiba megiszom.

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: Akkor nekem is csütörtöktől kell csinálni az ovut? Majd megnézem. Nekem a ciklus.hu a 12-t írta a peteérésre, mondjuk nekem hosszabbak a ciklusaim, mint neked!

Én is mindjárt iszom a teát! És a füvesasszonynak csak azt mondtad, hogy babát szeretnél és arra mondjon valamit, vagy hogy volt??

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


igen neked hosszabak a ciklusaid de hamarabb jött meg neked igy eggyüt ovuzunk :lol: .a füves nőtől azt kérdeztem milyen teét vegyek ha kismami szeretnék lenni.és ő a palástfüvet mondta meg a cickát.rákérdeztem hogy ha jo a ciklus nem tud e bekavarni és azt mondta nem.én most keverve iszom hát akkor egészségedr,fúúúúj nem olyan jo :cry: .na de a kiscsajszimért bármit!!!!neked mit irt a netes naptár mikor nem fog megjönni.nekem nem fog megjönni 23-án :lol: .izgi azért ez is és anyukádnak igaza van tessék vigyázni magadra!!!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Hát Bogyó nekem a ciklus.hu szerint 26-án nem fog megjönni :D

Nagyon remélem, hogy tányleg nem fog megjönni :D

És Bogyó Ti a ciklus.hu alapján fogtok a kislányra hajtani, vagy azt nem figyelitek?

Többiek?????

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


hát én már nem is tudom,a naptár szerint ugye,ovu előtt kell hancurozni de én nem értem ha nincs pé akkor hogy lesz kislány vagy valami addig ott várakozik a spermácska.olyan hülye vagyok ehez a téméhoz má na.vagy ne is kapjam el apát az ovus reggelen?

szerintetek?? de olan rossz ha tudom hogy ovum van és nem hancurozunk akkor meg minek várom a csodát.....na kb igy dilemmázok mindig ezen.

bogyó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .pörgök ettől a témától.
bogyó77
 
 


Na, figyu Bogyó :D A ciklus.hu azért írja, hogy peteérés előtt kell próbálkozni, ha kislányt szeretnétek, mert az orvos bácsik szerint a kislány kromoszómával megáldott spermiumok lassabbak, de tovább életképesek, míg a kisfius spermák gyorsak, de hamarabb elhalnak. Ezért ha kislányt szeretnétek, akkor azért kell a pé előtt szeretkezni, hogy a kislányos spermák már ott várják a petét és ne előzzék meg őket a kisfiusak. :D :D :D Szóval állítólag ez így van, de a dokik szerint se 100 % azért ez a dolog, szóval szerintem ahogy érzitek :D :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Ezt én is igy tudtam,de köszi hogy megerősitettél ebben.én elterveztem hogy apa vadászatot tarto csütörtöktől :lol: .nekünk 3 gyereket jósoltak még régen (akkor még egy sem volt)azt mondta a boszorka hogy 2 fiu lesz és egy lány valamivel később.én nem hiszeka josoknak azota sem voltam de most eszembe jutott... :lol: csak most legyen igaza!!!!!!.

csucsu nagyon szótlan mikor tesztel,szerintem már mostanába?hajrá Uoma reméljük baba van a láthatáron.

bogyó
bogyó77
 
 


Csajok én ezt a kalkulátort használtam /mikor kezdjek el tesztelni/, és ebben bíztam, a ciklus.hu.ra nem tudok hivatkozni mert nem aszerint csináltam.

http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html

A kazettás ovut nem tudod majd szétvágni (gondolom ez logikus :lol: ), ha nem a másikat a papírt, annak nem tudom a rendes nevét, papír és kész:) de sztem azt patikában lehet kapni, a dm.ben csak a clorax van.

Jajj csajok, de hari a kifejezésért, de rohadtul bevagyok szarva a holnaptól. Dokibácsitól félek, azaz amit modnani fog. én tényleg terhe vagyok csajok?? Mert egyszerűen ezt nem tudom elhinni. De ha holnap megerősít abban hogy az vagyok talán elhiszem.
Vendég
 


Bogyó: Bocsi, azt hittem ezt kérdezted, de úgy látszik el vagyok varázsolva :D

Fülke: Ne félj a dokitól, gondolja arra, hogy most fogod előszőr látni a kis babádat. (Bár még sokat nem látsz belőle :D ) Az nem kétséges, hogy terhes vagy!!! Csak nyugi!!! Mikor mész délelőtt vagy délután?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


D.u 14.00h.re:)
már nagyon várom:)
Vendég
 


Jaj, tényéeg, írtad már bocsi. :wink: Tényleg el vagyok varázsolva ma :roll:

Sejtem mennyire izgulsz, de próbálj azért kicsit megnyugodni, mert neked már nem szabad idegeskedni :D :D :D

Munkahelyeden mikor akarod megmondani?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


m.h.en hát hmm ezenm nem gonsokodtam még, majd észreveszik. Családon belül van a m.h.em ezért no problemo:)))))
Naon várom már a holnapot, és ergy emlélezetes nap lesz a szülinapomon u.h.ra menni, +a szülőknerk muszájból elmondani. A holnapi nap elég komoly események lesznek, ami egy ideig azaz örökre bennem/ünk marad :lol:
Vendég
 


Jaj, Nyuszó ez annyira jóóóóóóóóó!!!!!!! Ezt a szülinapodat nem felejted el, gondolom!!!! Megkérdezhetem hány éves leszel? :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Fülike nagyon fogok szoritani nektek bár nem kérdés hogy mama vagy.szépen lassan hidd el :lol: .a kalkulátorod szerint amit most tettél fel 4-től 10-ig van a termékeny időszakom.a ciklusoson meg 9-re tette az ovumat majd a tesz biztos egy harmadik napra.jo lenne már mamaának lenni.most a férjecském mesét olvas a gyerekeknek és kicsit kinevetett a babanet miatt,na majd számolok vele :) .hmmmm nam értem hogy az ő poker játéka miétr jobb.

szép estét mindenkinek és aki teheti huncutkodjon :lol: :lol: :lol: :lol:


puszi bogyó
bogyó77
 
 


:)) 26. töltöm:)
a póker sztem unalmas, a babanet meg izgi:)
Vendég
 


Uoma, Nyuszifüllke

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOOOOOTT!!!!!
Vendég
 


Jó Reggelt Trixy!!

Köszönöm szépen, nagyon édi vagy!!!! :lol: 8) :P :lol: 8) :P :lol: 8) :P

B :arrow: O :arrow: L :arrow: D :arrow: O :arrow: G
SZ :P Ü :P L :P ET :P É :P S :P N :P A :P P :P O :P T UOMA :!:
Vendég
 


Lányok nagyon aggódom magam miatt!

Nekem eddig mindig normális volt a mensim, tehát 4 napos vérzés után számított 21. napon meg is jött, magyarul 25 napos a ciklusom. Vasárnap meg kellett volna jönnie, jelentkezett is barna folyás szerűen. Ez rendben is volna, máskor is így kezdi, viszont másnap már vérzés jelentkezik eredetileg, de most nem. :shock: vasárnap óta, tehát a maival együtt 3 napja csak folyásom van, és enyhe, már-már pecsételő vérzésem. :cry:
A hasam ugye 1,5 hete fájt, mikor vasárnap teszteltem, de nem mensi szerű volt a fájdalom, és ez most is fenn áll.
Lányok ugye nem méhenkívűli babóca? :cry: :cry: :cry:
Tesztet vasárnap csináltam negatív volt, most is kéne csinálnom? És ha az is negatív? akkor miért van 3 napja barnás?

Adjatok légyszi tanácsot! :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Sziasztok csajszik. Kicsit eltűntem e igazoltan voltam távol.

Bogyó: Végülis nem írtuk ki mert azóta vannak fejlemények. Szóval van egy másik vevő jelölt is aki már 2X kint volt és tetszik neki a ház. Most kell döntenie 1héten belül mert 30-60nap múlva már költözniük kell. Ők lecsúsztak egy házról ezért szorítja az idő őket 1 max 2hetük van, hogy találjanak házat. Ez tetszik nekik most gyorsan eldöntik. De naponta 50perceket beszél velem telefononm mert mindent kérdez. Mondjuk nem baj csak vegye meg. Aztán este volt itt egy ingatlanos mert lenne egy vevője ezért tegnap gyorsan ki is jött ő is. Szóval zajlik az élet.


FÜLLKE: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!
Kedves az Apósod reméljük ha elmondjátok az örömhírt akkor leszokik erről a rossz szokásáról.
Szorítok délutánra de ne izgulj mert ma megfogod látni a ti kis csodátokat. Amint végeztél a dokinál várunk a hírekkel. :))))


UOMA: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !!!!!! és üdv köztünk. A legjobb topicba keveredtél. Reméljük a hányingeres tüneteket egy aranyos babó okozza. Kiváncsian várjuk a híreket :) Csinálj már egy tesztet :)


Puszi mindenkinek: Era

Kép
csucsu05
 
 


Szijja Csucsu:)

Köszönöm séépen:) remélem én is hogy leszokik, de majd bitztos leesik neki,miért mondtam neki, hogy gratula!

Hírrel csak késő este tudok szolgálni, mert tartjuk a szülimet, előtte meg meló van "ezerrel" nerm tuok netközelbe kerülni. asszem 21.h fele érünk haza.

Trixy: Vegyél egy ovu tesztet, a terhességi teszt nem mutat ki semmit!!!! nekem sokára mutatta ki sztem.
Vendég
 


Jó reggelt! A teszt negativ lett, de menzeszem sincs, tehát még minden adva van, talán... Úgy hogy csak tovább kell gyakorolni. :D
Köszönöm a jó kívánságokat!
Nyuszifüllkét Isten éltesse!!!
Jók legyetek! :wink:
uoma
 
 


Füllke: Jó szülinapozást és este várunk nagyon. :)

Kép
csucsu05
 
 


Azért még itt leszek, majd inne indulok a dokihoz.
Alig tudtam aludni csak a doki járt a fejemben, hogy ma megyünK.

Uoma,

Lehet azért nem mutat semmit, mert kevés a hcg a vizeletben, de az is lehet hogy a terhességitesztet nem elég érzékeny!! Én ovuteszttel csináltam nekem az végig két csíkos lett! ja és találtam egy naghyon érzékeny terhességi tesztet. Midstream 10es!!!! Ajánlom figyelmetekbe!!! Hisz közeleg majd az is hogy ez is kelljen, meg hát tudjátok a gy.gyárakat támogatni kell!!!
Vendég
 


Fülűű Bogyesz merre jártok :?: :?: :?:
brühüübrühüüüübrühüüü
Vendég
 


A tesztet a Dm-ben vettem, azt hiszem. Azért nem vagyok biztos benne, mert csak úgy bespajzoltam belöle valamikor. Akkor lehet, hogy nem elég érzékeny :?: Gyógyszertárból lehet olyan érzékenyebb félét venni? Az nagyon drága?
Igazából nem keseredtem el. Tegnap esete is nagyon kavargott a gyomrom, azért ez csak nem normális.
Azért ettöl még csapunk egy jó kis szülinapot! Ki kell használnom, hogy a férjem ma csak az én kedvemben jár. :lol:
Nyuszifülke, sok sikert az orvosnál!!!
uoma
 
 


Amit írtam, hogy érzékeny azt apatzikában vettem durván 800Ft.ért
Vendég
 


Füllke

Este minden híreket írj meg, alig várom hogy mesélj milyen a kis nyuszika.
Beszéltem a dokival, azt mondta várjak még, biztos csak késik a mensim. Nos, most érzem h megvan, de nem értem a 3 napos barnát. :shock:
Elmúlik akkor 1000rel babyproject. :P :P :P
Vendég
 


Uoma: izgulok érted, hátha tényleg babás vagy csak a teszt nem mutatja valamiért. :P
Vendég
 


Sziasztok csajok!!!!

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK NEKTEK ÉS KIVÁNOK MINDEN JÓT AMIRE CSAK VÁGYNÁTOK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Trixy nekem sajnos mindig igy jön meg eddig nem is gondoltam rá hogy baj de most bosszant mert nem tudom honnan számoljam a mensi első napját meg az ovu mikor lehet.hallotam azt is hogy a barnázástól,a cilus.hu-ról meg azt irták vissza hogy a vérzéstől.ha méhen kivüli akkor fájna a hasad meg olyankor láz is lehet.ja ha méhen kivüli is kimutatja a terhes teszt.reméljük nem az!

uoma nekem gyanus ez a hányinger reméljük baba!!

Fülike a patikába hogy kell kérni ezt az ovu tesztet,a dm-be veszek de még a patikaibol is be akarok spájzolni.remélem most sikerül mindenkinek.
nagyon szorizok 14-kor este meg itt várom a fejleményeket!!!!!!

puszi bogyó :lol: :lol:
bogyó77
 
 


patikában nem vettem
de ovu tesztet szeretnél ennyit mondj
Vendég
 


nekem olyan teszt is kell amit szét lehet vágni dm-es már van itthon.azt nem lehet,vagy igen?? :lol:
bogyó77
 
 


nem nem azt nem lehet mert kazis:(
keress rá a neten. passz.

Esetleg valaki tudja a választ arra hogyx hol lehet olyan ovutesztet kapni ami sima papír :?:


Hjajj csajok, hogy mennem kell az orvoshoz, azon filózok hogy én tényleg terhes vagyok, mert annyira de annyira hihetetlen, fel sem tudom fogni, hogy anyucika leszek:) hihetetlen. Még mindig nem jött meg a mensim a cicim azóta 8cm.t nőtt két terhesteszt kimutatta, és csajok még mindig ezek utáni s kételkedek. nem tuom elhinni, azért van 9hónapom rá. HCG akkor nem lenne a szervezetemben. :wink:
Vendég
 


Füllke: a teszt vagy nem mutatja ki a babót mert még kevés a szervezetben a HCG. De olyan nincs, hogy kimutatja és nem terhes valaki. Ha azt kimutatja akkor a szervezetben már van HCG: És a cicód sem véletlenül fáj. ANYUKA VAGY :)))

Kép
csucsu05
 
 


Csajszikák! A kazettás ovu tesztet is szét lehet vágni!!!!!!!!!!
Szét kell pattintani, és benne lesz a papírcsík, aminek ollóval gyönyörűen neki lehet esni :):):)

Pusszz


ÚÚÚÚ SZÜLETÉSNAP!!!!! GRATULA GRATULA!!!! ÖREGEDIK A TOPIK he he he :lol: :lol: :lol: :lol:
nyuszifülû
 
 


Szia Trixy ! Én még új vagyok itt de mi is rajta vagyunk férjemmel a baba dolgon.Vigasztaljon hogy az én mensim sem jött meg úgy mint szokott.Minden tünetszerűm előjött mikor 4 nappal a várt idő előtt először barnásos...aztán megjött de nem olyan mértékben mint szokott.Még remménykedem mert a kislányommal is megjött egy 3 napig hátha most is baba mert néha még most is nagyon fáj a derekam émelygek stb.NE AGGÓDJ ! Biztos nem méhenkívüli sok nőnél utánanéztem terhesség alatt meglehet, csak más állagban vagy mennyiségben,én is ezzel vigasztalom magam...
angelo2
 
 


Hello csajok!

:( :( :(
Felhívtam a nődokim, elmondtam a 2 hete elkezdődött tüneteimet, és azt mondta délután mindenképpen menjek be, megvizsgál, mert így nem tud mondani se jót-se rosszat. :cry: :cry:
Nagyon aggódom.
Holnap beszámolok mindenről.

angelo2

Köszi az infót, mamám is azt mondta, h neki is megvolt a anyukámmal, méghozzá 3 hónapon át. :cry: Remélem neked és neki lesz igaza, hogy semmi baj, baba van és méhen belül, csak én is örököltem ezt a fajta terhességi dolgokat!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Füli már túl van a dokin és végre elhiszi hogy KISMAMA :lol: :lol: :lol: :lol: .

Trixy kiváncsi vagyok mit mondott a doki remélem minden rendben lesz :lol: .

A férjem mindig mondogatja hogy minek akarok ovu tesztet venni a srácoknál sem volt.....Hát abba maradtunk,hogy most veszünk és én diktálok baba ügyben :lol: ,ha nem jön össze következő hónapban ő irányitja a dolgokat.kiváncsi vagyok!!!azt mondta biztos fog sikerülni mert az első gyerek sikerült rögtön a második másodjára a kislányunk meg harmadjára. :lol: nekem már mindegy csak sikerülne már.

Angelo nem vettél terhes tesztet?

Trixy irjál mit mondott a barnás valamiről nagyon izgat,bár nekem miota megjön mindíg ilyen,és eddig nem is merült fel bennem hogy ez nem jo.

megyek a srácaimért még jövök puszi bogyó
bogyó77
 
 


Szaisztok Lányok!!!!

A szülinaposaknak NAGYON SOK BOLDOG BABÁVAL TELI SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!! :lol:

Bogyó: szerintem téged ne érdekeljen ez a barnás vérzés, mert már két gyerkőcöt így hoztatok össze, akkor a harmadiknál miért lenne baj :!: :?:

Jaaaj csajok én nagyon bízom ebben az októberben!! Ugye sikerül??? Én most vettem málnalevél teát is, de a boltban lévő eladót nem tudtam kifaggatni, mert férfi volt és őt inkább nem akartam...

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Szia Kriszta!

én azt hallottam a málnalevél teáról hogy a terhesség utolsó harmadába javasolt inni,mert elősegiti a méhszáj tágulását...szerintek kérdezzél meg valakit róla mert nem vagyok benne biztos hogy jó.
Többiek??????

ebbe a hónapban a kezemben az irányitás remélem bejön :lol: :lol: :lol: .ÉN is izgulok,csak azért zavar a barnás mert nem tom honnan számoljam a mensit és ezért ezért veszek ovut.mindenki mást mond a dokit meg ezért nem fogom felhivni.mert még mindig megvan egy kicsit de ha péntektől számolom akkor normális,de ha az első barnától akkor már túl hosszú.na de mindig ilyen csak ez a kérdés soha nem foglalkoztatott.esküszöm ez volt az utolsó hogy felhoztam!!!!!!!!!mivel most nem fog megjönni legalább egy évig :lol: :lol: :lol: :lol: .

van egy olyan érzésem hogy babások leszünk :lol:


izgulok a többi csajsziért is!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: a Fülű írta, hogy az ő szuper fej fűárusa neki is ajánlotta a málnalevél teát! És én azt olvastam a neten, hogy a vetélés megelőzésére is használják, ezért vettem. De akkor most nem tudom... Fülű??? Többiek??? Mindegy majd max. megmarad a terhesség végére :wink: :D :D :lol: (bárcsak úgy lenne!)

Én azt olvastam, hogy ha a mensi előtt több napig barnás folyás/vérzés van (mindig) akkor az a sárgatest hormon elégtelenségére utalhat, ezért kivizsgálást igényel. De nálad Bogyó nem hinném, mert azt írtad a két srácnál is ez volt. Amúgy meg a rendes vérzéstől számold a ciklusod, szerintem. (persze ezt is olvastam valahol :D :D :D )

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


A mai nap csupa jó hír került az oldalra! Mindenkinek nagyon örülök!!!
Most ettem a szülinapi sütimböl, fincsi volt, de megint hányingerem van. Új tesztet nem akarok venni, mert még itthon is van olyan Dm-es és nem akarok külön költeni. Már csak kibírom jövö hétig, akkor majd újra tesztelek. Ha meg addig megjönne, akkor meg nem pocsékoltam a tesztet feleslegesen. Nekem csak az a furcsa, hogy a mellem nem feszül, pisilni sem kell gyakran, nincs más jel, amire hagyatkozhatnék még. Egyébként 2 hét múlva van idöpontom a nögyógyásznál, ha addig nem változna semmi, akkor az majd csak kideríti.
Jó pihenést meg gyakorlást mindenkinek!!!!! :lol:
uoma
 
 


Fülke már nagyon várom mi volt a dokinál!!!

Többiek, hol jártok???

A málnalevél teával kapcsolaban vélemény???

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Füllke: Kiváncsian várom mit mondott a doki :)

Csajok nekem ma egész délután érzékeny volt a mellem. Nem fáj de valahogy érzem. Lehet ezt már a babó csinálja. Nincs hányingerem meg nem kell sokat pisilni csak kicsit érzékenyek amelleim.
Ez van :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok mi zujs? Trixy merre vagy?Remélem minden rendben veled..
Uoma még csak egy tesztet csináltam az - .Nem akarom elkapkodni a kislányomat 5 teszt nem mutatta ki az elején...
angelo2
 
 


Sziasztok! Hát mi is az előző hónapban kezdtük a baba projectet... Azt gondoltam, hogy rám nem lesz hatással ha nem jön rögtön össze, elvégre az a ritka. Dehát tévedtem. Baromira magam alatt voltam amikor megjött... Most várhatom a következő lehetőséget, aztán az eredményt... Nem gondoltam hogy így lelassul az idő... Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Azért is léptem be ide, mert itt legalább hasonszőrűek vannak. :) Ja, amúgy Evelyn vagyok, 27 és három éve házas...
muffin
 
 


Sziasztok újak! :D :D :D

Üdv a csapatban!!! Hát igen az idő a várakozás során lelassul, de azért mindig van mit várni! :D A többség például most itt a peteérést. :D Ti hogy álltok, mármint a ciklusban :D péelőtt vagy után...

Csucsu: Ez baba gyanus :D :D :D Te hogy érzed? Mikor is kéne megjönnie?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?