Új privát üzeneted érkezett!

Heni!
oké.... megadom magam :lol: Amíg nem jön meg, addig nem gondolok a fagyisokra! :D

Katavirág!
Nyulasz örülni fog! Téli nyuszi :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi:
:lol:
ez a beszéd
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
még egyszer, nehogy pozitív energiák nélkül maradj
és nem fog megjönni és pozitív lesz a csütörtöki teszt
most valószínű, hogy később volt a beágyazódás :wink:
és kéretik vissza a vonalzókat is :wink: :D

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsi, tok mindegy, hogy feladtad-e avagy nem. Az hogy terhes vagy, mar ugy is eldolt. Es az vagy. :wink: Holnap tesztelj egy halovany csikocskat a kontroll csik melle :!:
katavirag

Köszönöm Katavirág! :D

...és Heni volt az első,akinek feltűnt a hasas nyulaszom... :lol:
Vendég

sziasztok!

dezsi: ne add még fel! én még drukkolok tovább+++++

csibe: hol vagy?

kis *: ma voltál uhn?

katica
katica30

lányok: táblába még mindig lehet küldeni az adatokat :wink:

katica
katica30

Nyulasz!
Remélem nem haragszol.... Tényleg!!! Csodás a hasis nyúl!!! :lol: :lol: :lol: csak úgy dudorodik neki :lol: :lol: :lol:

Katica! Katvirág!
Oké, oké... Akkor még kap 3 napot!!! :D

Heni!
Itt a vonalzó! Remélem igy már meg vagy elégedve :? 8)
8)
dezsina

Dezsi!
De,haragszom!!!!
...de nem a nyúl miatt,hanem a "hátha pozitív lesz"miatt!
Írd át,de rögtön"pozitív lesz"-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

dezsi: egyetértek nyulasszal, tessék javítani azonnal! :wink:

katica
katica30

Dezsi:
ne haragudj, de lehet, hogy én értem félre, de elég gúnyos volt ez a meggyejzésed :shock: :roll:
de tényleg ne haragudj, ha félreértettem :oops:
és köszi a volnalzót :lol:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Nyulasz,
én sem vettem észre bocsika! :oops:

Dezsi,
Azért koncentrálj légyszí, mert még haza is kell vezetned! De igaza van a csajoknak ne add még fel!

Heni,
Lassan tényleg mi vagyunk a soron! :D
Vendég

Lányok!
ha már egyszer nega volt, akkor nem bízhatok benne, hogy + lesz :roll: :wink: :wink:

Heni!
Nem is értem mit irsz :roll: A parancsot teljesítettem, ahogy kell! :vonalzó vissza :lol: nem gúnyolódtam... bocsánat, ha félreérthető voltam :oops: :( nem akartalak letorkollni, tudom,hogy jót akarsz!!! ahogy a többiek is :lol: :lol: :lol: Vagy másról van szó :? :roll:
dezsina

Vendég

Bella!
Jesszus! Ez borzasztó! Csak átfutottam, de végig sem akarom olvasni...
Amúgy tv bemondta, hogy 5 lombikot támogatnak továbbra is! :lol:
dezsina

Dezsi,
Igen hál istennek!
Vendég

Dezsi,
Na látom ám a szépséges vonalzódat, csak így tovább!
Vendég

Dezsi:
erre gondoltam, nincs semmi baj én értettem félre, de így már tiszta

Bella:
csak 4 nap különbség

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
:lol: akkor jó. Ha a hangsúlyt az ember nem tudja hozzáképzelni, tényleg félreérthető 8)

Heni! Bella!
No itt a köv. két kismami jelöltünk, akik együtt izgulnak :lol:
dezsina

Dezsikém:
te meg már kismami vagy :lol:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Láttátok egyébként, hogy elindult a lepkém :D

A blasztro embriókról amit írtam, mi a véleményetek? Mit tudtok róla?
Előző oldalon van egy hszm, ami írtam róla

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
Sajnos nem tudok mit hozzáfűzni, utána kéne olvasni!

Jelöltek wiw-en.
Vendég

Vendég

Bella:
visszaigazoltam
:D

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni, en ugy csodallak azert, mert neked meg tobb nehezsegen kell keresztulmenned, mert szukseges mastol kapnod petesejtet, mast tamogatnod es gondolom mas hormonkezelesben is reszesulsz. Ha teherbeesel (ugyebar osszel :wink: ), akkor kapni fogsz a terhesseg alatt is gyogyszereket, pl. osztrogent?
katavirag

Most akkor Csibenek nem sikerult? Vagy mi van?
katavirag

bella,
olvastam ezt a cikket a Nők Lapjában és
..igen, szörnyű, ha az embernek beteg babája születik, DE
..akin csak a lombik segíthet, nem fogja azt mondani, pláne úgy, hogy 5 esélye van (általában), ha nincs fagyibaba, hogy márpedig ő 1 embriót kér vissza. Ha lesz annyi, én is többet fogok kérni.És nem hiszem, hogy eddig az orvosok felelőtlenül, vagy hiúságból ültettek vissza 3-4 embriót. Plusz, ha többes a terhesség, milyen alapon döntsem el én, hogy melyiket öljék meg? Egyáltalán, hogyan dönthet egy anya a gyermeke megöléséről? Ez annyira nonszensz :evil:
Nekem valahogy az egész cikk olyan ridegnek tűnt...mert lehet, hogy orvosilag ez korrekt, de hol itt az ember? Ha már, akkor hadd döntsenek erről is a párok, a kockázatok ismeretében, hogy vállalják.e vagy sem.

Uff. Bocsánat, de ez a cikk már akkor is felkavart.
allegrobarbaro

Katavirág:
azt még nem tudom, hogy a terhesség alatt mit fogok kapni, de egy darabig kapok ösztrogént, meg progeszteront
most meg fogom tudni remélem :lol:

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Katavirag,
Nem tudom, hogy most mi a helyzet Csibével.
Vendég

egyébként a normál hónapokban triseqvenst szedek

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Nekem ugye volt 6 babajelölt, mégsem azt választották, hogy blasztová fejlődjenek. Valamit persze mondott a doki, hogy miért, de én már nem is emlékszem. valami miatt inkább minálunk, ezek a 3 napos traszferek a mindennaposak.
dezsina

Dezsihez hozzáfűzve, azt hallottam, hogy kevés megy el a blaszto állapotig, úgyhogy inkább több sejtesen visszaültetik őket. De erre csak halványan emlékszem!
Vendég

Alle,
Engem is azért is tettem be, hogy nektek mi a véleményetek.
Vendég

Bella, Dezsi:
köszi az infó, majd szerintem jövhéten okosabb leszek

Alle:
nem csodálom, hogy kibuktál én el sem olvastam még

Tényleg már én is várom Csibét

Lassan lépek, megyek suliba, este tízre hazaesek

Jaj, jut eszembe csütörtökre kérhetek egy kis drukkok, vállalatgazdaságtanból vizsgázok

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
vállalatgazdságtanhoz küldök :D drukkokat (meg máshoz is)

Csibe???
dezsina

Bella, en sem tudom mi van Csibevel, reg nem jelentkezett. Volt neki vervetele is? Vissza kellene lapoznom. Valami olyasmi remlik, hogy ketes volt a dolog.

Heni, nagyon drukkolok am neked. Te azert eleg sok lelki megprobaltatason mentel keresztul eddig is. Nyilvanvalo, hogy petefeszkek nelkul maskepp mukodik a szervezet, serdulokorod ota jarhattal endokrinologushoz, hogy minden ugy mukodjon, ahogy masoknal. De biztosan menni fog! En nagyon bizom az orvostudomanyban. En sem lennek terhes most nelkuluk, az tuti. Ha 3 evig nem lettem az, most miert lennek.

Allegro, a Nok Lapja cikk valoban nehez tema. Igazabol valoban rizikos az ikerterhesseg. Anyukam ikertestvere fejlodesi rendellenessegben halt meg felnottkent, senki nem tudta elotte, hogy barmi baja lenne. En most, hogy terhes lettem, 2 babot kaptam vissza, hogy noveljuk az eselyeket, mondvan inkabb 2 mint egy sem, de igazabol egyet szerettem volna. A termeszet eldontotte. Viszont van 3 fagyibabank lefagyasztva, es ha egyszer ertuk visszamegyek es mind tuleli az olvasztast, 100%, hogy mindharmat visszakerem, hiszen mi valoban nem itelkezhetunk ebben.

Dezsi, nyugodj meg, rakd fol a labad a TV elott, csipsz, udito, DVD es lazits! Mara bucsuzom. :wink:
katavirag

Heni,
nekem a 3. lombikra 3-4 napos (blasztro) pötiket kértünk vissza.
Én is azt tudom, hogy akkor már nekik csak tapdni kell, kóvályogni nem. :)
A dokik és az embriológusok inkább a "tutira" mennek vagyis a 2 naposra. Nálunk mi kértük, hogy 3. naposan kaphassuk vissza mind a négyet. :)
Részben jártunk csak sikerrel. Betapadtak, de sajnos egyik sem maradt velünk. Mind a 4en 5. hetesen itthagytak bennünket. :cry:
Igaz, akkor nem 'ez" a Bogibaba lenne velem, ha akkor sikerül.

Szerintem nyugodtan kérdezz rá a dokiknál. Ha húzza a száját egy kis 'borítékos sorsjeggyel" - legalábbis nálunk - megoldható minden. :?

Én is akarok iwiwes ismerősöket!!!! :lol:
Priviben megkülditek a neveteket?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

bella: én sem bírtam elolvasni a cikket :(

heni: kitartást a sulihoz! drukk csütörtökre++++

katavirág: beleraktalak a táblába :wink:

hajnoca: én már be is jelöltelek.

másokat is szeretnék iwiwen megtalálni :wink:

katica
katica30

Sziasztok,

Húú, nagyon sokat írtatok, igyekszem visszaolvasni.

Brummi sajnálom, hogy nem sikerült, pedig egy kicsit biztam abba, hogy sikerült neked.

Hát sajnos csodák nincsenek, és a vérvétel is azt bizonyította, hogy nem sikerült :cry: a lombik, igazat mutatott sajna a negatív teszt. Ez van, na de novemberbe megyek a fagyi babákért, remélem nem jönn semmi gond közbe. Brummi, mi a menete Koncznál a fagyis beültetésnek? Érdekes mód a doki, nagyon bizik a fagyis beültetésben, mert azt mondta, hogy duci hölgyeknek (aranyos, hogy így fogalmazott, és nem azt mondta, hogy kövér) jobb a megtapadás esélye.

Pihizés nagyon jó volt, feltöltödtünk energiával. :wink: :cry: :

Kép

csibe
csibe32

Katavirág,
igen tudom, hogy veszélyes üzem, még az egyes terhességnél is veszélyesebb, és minél több a baba, annál nagyobb a rizikó...Ugyanakkor én azt gondolom, hogy meg kell adjam az esélyt mindegyik babának és persze magunknak is. Ha úgy adódik, akkor úgyis egy baba marad meg. De azt a természet dönti el és nem én.
allegrobarbaro

Csibe :( ,
de most aztán hajrá a fagyibabákért nektek is. Pihenj addig is sokat, regenerálódj
allegrobarbaro

csibe: Sajnálom fel a fejjel. De majd novemberbe babaragacs indul szorítok.

Szioka
tibu

Sziasztok!

Kicsit megkésve értünk haza, mert Szombathely felé jöttünk haza, magyarán egy hatalmas kanyarral kibélelve :lol: :lol: de jó volt, csak a szemem még nembírja a napfényt és gyakran könnyezik, de ezt is elviselem.

Nos, hát megvolt a mai UH, végre valahára, lelkem ismét nyugovóra térhetett :roll: Azért féltem tőle, hisz' még a tüske bennem van, de talán már kicsit kopott a hegye.. De nem teljesen :roll:
Mindent a legnagyobb rendben talált a Dr. bácsi :wink: a másik petezsákocska szinte teljesen felszívódott, és képzeljétek, a haematómát is szinte teljesen sikerült eltűntetnem az elmúlt 11 napban. Bizony megérte az a rengeteg fekvés :oops: :roll:
A legnagyobb hír, és ez számomra a legcsodásabb, hogy azóta megduplázta önmagát, CRL-je 2,78cm, és most valószínüleg pihenhetett, mert simán meg tudtuk nézni a szívhangot, erőteljes, tiszta, szabályos :roll: Majd teszek fel képet, bár igazán a szakavatott szemek látják a lényeget :D
Ne haragudjatok, hogy ennyit áradozok, de ez számomra olyan csodás, mintha ma lenne Karácsony :oops: :oops: :oops: :roll:

Heni: egy hatalmas teli szekérrel a vizsgádhoz :wink:
Katavirág: jó Téged is látni :D Már kezdtelek hiányolni :wink:
Tibu: csak pozitívan, jó helyen van. A kezdetekben egy kis alhasi fájongás nagyon is belefér :wink:
Hajnóca: küldjem a nevem? (iwiw)
Katica: privibe küldtem az adatokat a táblicskuhoz.

Csibe??? :oops: Apacs?? Többiek :?: :oops: :oops:

Kép
kis-csillag
Tököl

Hajnóca megtaláltalak az iwiw-en.

Szioka
tibu

csibe: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: drukkolok a fagyibabáknak+++

kis *: örülök, hogy minden oké. mikor küldtél privit?

katica
katica30

Katica: most írom :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

kis *: már válaszoltam rá :lol:

katica
katica30

Sziasztok!

Vikimi! Kép

Dezsi! Nemáááááááá. :( Ne add fel!!!

Kiscsillag! Hurrá! Gratula!!!

Mindenkit cuppantok. Most pihenővágányon vagyok, de olvasok ám. :wink: Várom a jó híreket Csajok!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kata,
Ekkora a pocakom 23 hetesen:
Kép

Iwiwen én is szeretnék jelölgetni küldjetek privit!

Kis*,
Örülök hogy minden rendben :D

Csibe
:( Hajrá fagyibabák!!!
Vendég

És az ígért kép:

Kép [/img]

Nem tudjuk eldönteni, hogy a kis kezei összetéve vannak a feje előtt vagy netán szopizza a kezét?? :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Pandus!
Mennyit nőtt a pocid 1 hét alatt! :shock: :shock: :shock:
Álomszép. :wink:

Kiscsillag! Csodababa édes pofi!!! :wink:

Iwiw-en én is vagyok, szeretnék rátok találni én is.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?