Új privát üzeneted érkezett!

Lei!

Sajnálom.
Nekem is volt egy 10 hetes angyalka babám, szintén kellett műtét. Nekünk kellett várnunk 3 hónapot, de most rögtön az első hónapban újra babás lettem. Nektek is hasonlóan gyors vígasztalódást és új, egészséges babát kívánok minél hamarabb!
Legyél erős, és tényleg pihenj sokat!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Lei!

Nagyon sajnálom én is :(
Hogy hogy nem voltál uhn 5-12 hét között?
Én is fel vagyok készülve h elmegy a baba...De azért reménykedem még...

Remélem a következő próbálkozásra összejön és minden rendben lesz vele!

annus11
 
 


Lei, nagyon sajnálom!!! Velem is ez történt 12. héten, de amint felsír a következő babád elhalványul majd amit most érzel! :cry:
Vendég
 

 
 

LEI:SAJNÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:


Kívnok Nektek mihamarabbi babásodást!

KépKép
KépKép
nicci
 
 


Lei - Én itt is nagyon sajnálom :(
Vártam, hogy jelentkezz, nem akartam én elkotyogni ezt a hírt ..
De nagyon jól fogod fel!!! Pár hét, és újra próbálkozhattok, és biztos hamar összejön a babuci .. főleg, hogy ilyen erősen beágyazódott ő is :)
Gyógyulj meg hamar, jó pihenést!!!

Lányok - Az történt, hogy a gépem tápbemenete elromlott (most anyuméktól írok), így nem tudom bekapcsolni ..
Kedd környékén lesz megjavítva .. addig nem fogom látni mit írtok .. és gondolom hosszú oldalaakt fogtok :D és jól is van így.
De amit a táblázatba szeretnétek adatot (mert láttam már 1-2 hozzászólásban) azt priviben küldjétek el nekem, így amint jó a gépem, frissítem! És rakom is fel őket!
De több napnyi termést, nem biztos, hogy ki tudok jegyzetelni :D
NAgyon köszi!
!!

Szép napokat nektek és jó babavárást továbbra is!

Az újakat üdvözlöm, írjatok bátran, had ismerjünk meg titeket!

Kép
szösszenet
 
 


:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 21:19-kor.
1bambi
 
 


Lei!

Én is nagyon-nagyon sajnálom ami veled /veletek történt!
Kívánom, hogy minél hamarabb begyógyuljon a lelki sebed, és, hogy minél hamarabb tudjatok örülni egy újabb babának!!!!!!!!

Adri

Kép
adri0422
 
 


Bambi- köszönöm szépen!

Igazából azért írok, mert annyira megviselt, ami Leivel történt, hogy úgy döntöttem egy ideig nem jövök... Egész délután rémképek lebegtek a szemem előtt és ez most nagyon nem tesz jót nekem. A lányom szerint egy ideig ne jöjjek Babanetre és azt hiszem nagyon igaza van.

Mindenkinek gondtalan babavárást, egészséges babát kívánok!!!
Vendég
 


Helloka,

engem is nagyon megviselt, ami Lei-vel történt, hogy így minden jel nélkül angyalka lesz a kis magzatból. Azt hiszem nekem is jobb, ha egy kicsit megpróbálok másra koncentrálni. Egész nap az járt a fejemben, hogy mi van ha velünk is...
Biztosan bekukkantok néha, de most egy darabig visszavonulok. Remélem azért hamarosan újra teljes erőbedobással csatlakozhatok hozzátok!

Mindenkinek csodálatos babavárást, és pocaknövesztést :wink:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Lei nagyon sajnálom, DE nekem ennek a bábnak a foganása előtti ciklusban a 7. héten ment el a baba magától és a következőben már meg is fogant a pici!!! Nagyon remélem ismét hamar babás leszel te is és feltétlenül írj majd magadról!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Sziasztok!

Visszajöttünk, Regécen voltunk őszölni, minden évben oda megyünk általában. Nagyon szép volt, ott ünnepeltük a 4 éves házassági évfordulónkat.Smile
Már egyébként 10-kor lefeküdtem, de már vagy egy órája nyivákolt Andris, gondoltam hagyom, hátha abbahagyja, mert ilyenkor nem éhes, csak felébred valami mi att, de csak nem fejezte be, ezért adtam neki enni...hát nagyon boldog volt a találkozástól...Smileén viszont teljesen felélénkültem, úgyhogy egy picit ideülök..

Mindenkinek további szép éjszakát!

Mi jól vagyunk, nő már a pocim:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. 26 éves vagyok, 3-dik babánkat várjuk. Két fiam van: Gergő(5), Dani(3 lesz decemberben). Április 15-re vagyunk kiírva.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta
 
 


szia Britta!
Üdv közöttünk!

A tegnapi nap után mára kicsit helyre hoztam magam.Én azért maradok a fórumon,most talán mégjobban kell bizakodnom mint eddig!
Kitartást mindenkinek,pihenjetek sokat!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!
Én is csatlakoznék a korcsoportos klubbhoz!
Én 25 éves vagyok, 5 éve vagyunk házasok a férjemmel, van 2 csodálatos kislányunk (vonalzó!) és bár nem terveztünk több gyereket, boldogságunk határtalan!
Tehát a 3. babánk van úton! Az orvosok még nem adtak kiírási időpontot, mert a menstruációhoz képest valószínú 1 héttel később fogant a baba és még várnak. Legközelebb 2 hét múlva kell mennem UH-ra, majd ott már mondanak valamit remélem, amúgy, ha minden rendben május eleje- közepe körül érkezik a picúr!
Mindenkinek sok POZITÍV GONDOLATOT kívánok!

Kép
Kép
Kép
kinguri
 
 


Sziasztok!Szeretnék csatlakozni hozzátok!27 éves vagyok, 6éve férjnél vagyok!A párommal az első babánkat várjuk!9 hetes vagyok!Április 26-ra vagyok /elvileg/kiírva!Sajnos most egy kicsit meg fáztam!/lázam nincs/!Remélem semmi baja nem lesz a babámnak!

Sziasztok! Kata :P

Kata80
trojákné kata
 
 


Hihetetlen, mennyire szaporodunk!!! Fantasztikus!!!!

Persze, hogy mindenki jöhet!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Sziasztok,

Lei,

Borzasztóan sajnálom, ami veled történt. Remélem, hogy minél hamarabb meglátogat téged a gólya.

Pénteken este én is nagyon megijedtem ugyanis hirtelen vérezni kezdtem :( :( :( Sejthetitek, hogy alig bírtam elaludni, egész éjjel sírtam. Szombat reggelre a vérzés elmúlt, de azért felhívtam a dokimat (Nem örült a hétvégi zavarásnak). Azt mondta, hogy ha görcsölnék és újra véreznék, akkor menjek be az ügyeletre. Azóta semmilyen panaszom nincs, ügyeletre végül nem mentünk, de az összes hétvégére tervezetett programot lemondtuk és mindkét napon csak feküdtem. Ma megyek UH-ra. Borzasztóan félek attól, hogy valami rossz hírt fogok hallani.... Főleg azok után, amiket most írtatok.

Kép
emi29
 
 


Emi: nagyon szoírtok!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Emi?

Van már vmi újság?Jelentkezz!!!Én csak 11-n megyek uhra...olyan messze van!Nem győzöm kivárni...lehet szerdán elmegyek a dokihoz,csakhogy megnyugtasson...de lehet mégse mert néha a frászt hozza rám.... :lol:

annus11
 
 


Sziasztok,

Sajnos csak 3/4 7-re megyek dokihoz. Addig itt izgulok a munkahelyemen :(

Kép
emi29
 
 


Emi!

Én is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Lei
Nagyon sajnálom! :(

Emi
Nektek pedig nagyon szurkolok!



Nálunk a hányinger áttevődött délutánra... de azért már valamivel jobb...


Lányok el kell hessegetni a buta gondolatokat... épp elég akkor stresszelni magunkat ha baj van... ha elöntenek a buta rémképek feküdjetek le tegyétek a kezeteket a pocakotokra és képzeljétek magatok elé a kis embert ahogy vígan lubickol!


Képzeljétek mit művelt a fiam... férjemnek 11-re állásinterjúra kellett volna menni... délután meg Kecskemétre.... igen ám de sehol sem találjuk a kocsikulcsot... már az egész lakást felforgattuk... az összes cipőbe, edénybe, szemetesbe... mindenhova benéztünk, még a hűtőbe is kerestem.... a nagy idegességbe senki nem ült le enni... most a férjemet rábeszéltem, hogy azért egyen már valamit... hát hol van a kulcs egy másik társaságában??? a kenyértartóban! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Próbálok optimistán gondolkodni, de nagyon tapasztalatlan vagyok ezen a téren. 12 hete hordom a szívem alatt a kis Mazsolám, igyekeztem mindent jól csinálni, végig kíméltem magam.... Borzasztó lenne, ha egyszer csak kiderülne, hogy már nincs, miközben én úgy gondolom, hogy mindent megtettem annak érdekében, hogy megfelelően fejlődjön.

Persze az is igaz, hogy ha mennie kell, akkor most menjen el, mint később a terhesség előrehaladott szakaszában.

Az tuti, hogy ha minden rendben lesz, akkor a legközelebbi UH-t korábbi időpontra tetetem :)

köszi a biztatatást mindenkinek és természetesen üdv az újaknak.

Mivel a gépemet még mindig nem sikerült újratelepíteni, így csak holnap reggel jelentkezem.

Kép
emi29
 
 


Mindenkinek szép napot!

Csatlakoznék Zsibima érzéseihez, mindennap olvastalak titeket de úgy érzem legszivesebben nem tenném, hiszen engem is nagyon megrázott ami Leivel történt, bár tudom hogy ezek a gondok elöl nem menekülhetünk el.

Lei: nagyon a szívemen viselem a sorsod, pláne hogy pont egy napra vártuk a babánk, keresztény ember lévén tudom hogy Isten szeret és nem akar rosszat neked nem akarta hogy beteg babád szülessen ezért időben elvette. Hiszem hogy megkimélt egy egész élet fájdalmától.
Tudom hogy sokan sajnálkoznak és már eleged lehet,ezért én csak annyit mondok hogy eggyütt érzek veled és nekem is nagyon nagyon fáj ami veled történt, pedig nem is ismerlek.

Hidd el a következő baba kárpótolni fog mindenért.!!
http://babafalva.hu]Kép[/url]
geni
 
 


Hu lanyok, vagy egy orat olvastalak benneteket vissza.

Udv az ujaknak :!: Csirkesz, Zorrone, Mezso (te lassan mindenkit megelozol :wink: ) Britta, Kingun es Trojkane Kata :!: Es ugy tunik az aprilisiak szaporodnak jobban. Annus, en ha jol emlekszem, akkor volt a 40 fokos kanikula, amikor az aprilisiak fogantak. Ezek szerint a meleg jot tett... :lol:

Orulok, hogy a regiak kozul is fel feltunnek nehanyan, igy Szibi es Virag5.

Lei, nagyon sajnalom :cry: :cry: :cry: , valoban megdobbento, hogy a 12 heten meg ilyesmi tortenhet. Kivanom, hogy mihamarabb babasodjatok :!: Bar en ugyanigy sajnaltam Eandreat es Csadriennt, habar ok fiatalabb terhesek voltak. Verusom, a te tablidbol vedd ki oket, csak mert lattam, nem torlodtek.

Na, de nem szabad semmi szomorura gondolni, Emi, neked is nagyon drukkolok a mai UH-hoz. Biztosan nem lesz semmi baj. En is probalok optimista lenni es ha barmi felelem lesz rajtam, elhessegetem.

Szosszenet es Csoppke :!: Koszonom a gyonyoru tablazatokat :!:

Mamacka, a kisfiad nagyon szep :!:

Zsibi, a te lanyod pedig 13 evesen is mar dogos :wink:
katavirag
 
 


Sziasztok!
Bár ritkán írok, de minden nap elolvaslak benneteket.Nagyon sajnálom, ami Lei-vel történt.Én jelenleg 11+5 napos terhes vagyok, túl vagyok a kötelező uh-n és hál Istennek minden rendben volt.Bár az is igaz,hogy én meg már lehet, hogy túlaggódom a dolgokat, mert 3 hetente járok Uh.-ra, ha kell, ha nem(pedig tény, hogy nem olcsó mulatság).Ez abból adódik,hogy az első dokim azt mondta augusztus végén, az első Uh után (amikor majdnem elment a bébi-erős görcs+vérzés) hogy október végén találkozunk legközelebb.Azonnal váltottam kórházat és orvost is, és azt hiszem, hogy jól tettem.
ágnes27
 
 


Sziasztok!

Lei! Nagyon sajnálom ami történt! Kívánok mielőbbi pocakosodást!

Lányok! Már megint barnás folyásom van, és most még görcsölök is hozzánem olyan elviselhetetlenül, de érzem Kb mint a mensi görcs) Szedem a nospat, és holnap megyek a dokihoz magánba megnéz. Ha rosszabodok, akkor kórház. Remélem ez megint olyan hogy csak egy pár napig, és elmúlik. Többen mondták hogy az első kb 4 hónapbban lehet úgymond mensi emlékeztető :? Azért elég ilyesztő! Pénteken megyek UH-ra. Most itt vagyok a meló helyen, de csak ülök, a masszázsaimat pedig az összeset lemondtam csütörtökig.

Remélem nem lesz gáz, csak az ember mindjárt a legrosszabra gondol.

Kép
mutyurka
 
 


Mamacka :D
Kisfiad egy igazi varázsló :lol: :lol: Nálunk eddig kulcs még nem tűnt el, de a TV távirányítót már nélkülöztük 1x 5 napig. Majd ahogy eltűntette, úgy elő is vette a fiam. Azóta sem tudjuk honnan :?

Egész délután hívtam a dokim asszisztensét időpontért, most értem utol. Reménykedtem, hogy holnap már mehetek is, de csak csütörtökön 4.40-re kaptam időpontot. Sebaj, addigra már 9+1 leszek, annál nagyobb az esély, hogy jól körbe tud nézni az UH készülékkel, mert neki csak hasi van a magánban.

Katavirág :D
Azt hiszem igazad van a 40 fokos meleggel kapcsolatban. Gondolom mindenki ledobálta magáról a ruháit ha tehette, az Apukák meg nem hagyták annyiban :lol: :lol: :lol:

Megyek, mert a gyerkőcök nagyon hiányolnak...

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz
 
 


Sziasztok!

Lei: bár nekem ez az első baba, de teljesen átérzem a helyzetet.
Mielőbbi babásodást kívánok!

Megvolt ma a kontroll UH Tapolcán!
11 nap alatt megduplázta magát a Pöttömkénk :roll: Olyan büszke vagyok rá, jelenleg a CRL-je 2,78cm.
A haematóma és a 2. petezsák szinte teljesen felszívódott, és ez annyira megnyugtató dolog.
És a szíve is csodásan, szabályosan vert, olyan jó volt hallani :roll: :D
Teszek fel nemsokára egy képet is, bár nem a legnagyobb a felbontása.
Ha minden rendben van, akkor 15én búcsúzunk Tapolcán :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


SZiasztok!

Lei, én is együttérzek veled, tudom milyen érzés, de gondolj arra hogy annak a babának biztos hogy jobb így mint egy egész életen át szenvedni.

Én is aggódom a babámért, de inkább most veszítsem el, mint később egy súlyos betegségben. Lehet hogy önző vagyok, de sem én, sem azt nem szeretnpém hogy Ő szenvedjen.

Nekem émelygés megvan, és mintha érezném néha a picit, bár nemigen hiszem el hogy ő az (de mindig ott érzem a bal oldalon a méhem tetejénél ahol megtapadt) Katát a 14., Bencét viszont anno csak a 21. héten éreztem.

Én 10.-én megyek Uh-ra, akkor leszek pont 12+0, és jön apa is, meg Bence is :)
Nagyon várom :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Pár napja jártam erre utoljára...sokat dolgozunk a házunkon, azzal megy el a hétköznap délutánunk munka után, meg az egész hétvégénk!!! Hamarosan már költözünk, úgyhogy több szabadidőnk lesz.....egymásra is.... :lol:


Üdv. az újaknak! Sokan lettünk hirtelen...

Lei!
Kívánom neked, hogy minél előbb begyógyuljanak a sebeid, és újra meglátogasson a gólya!!!

Geni!
Én is keresztény vagyok!!!Férjemmel együtt!!! Üdv. itt közöttünk!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Nah .. visszatértem ..
Írtam sokat nektek .. de a babanet nem ment rendesen, így persze ledobott, és nem küldte el :?

A lényeg: positive enegy mindenkinek!!!
Ne negatívkodjatok, meg vészmadárkodjatok!
Egészséges Babót hordunk a szívünk alatt :)
Engem is megviselt, mikor meghallottam a hírt Lei babájáról .. :(
Nagyon féltem is a 2 nappal rá következő 12 hetes Uh-tól ..
De nem szabad! Hinni kell a bennünk fejlődő életben és segíteni neki!

Amik jöttek priviben, azt próbálom beilleszteni, bár még nem 100as a gépem ..
Lehet este felrakok egy táblát!

Pusz mindenkinek, szép esét!!

Kép
szösszenet
 
 


Huuu!Jó sokan összegyültünk!

Ma meglátogatott barátnőm,szerda óta itthon vagyok...És 3 órát dumáltunk,azóta sokkal jobban vagyok!Ezzel a fekvéssel az a gond h az ember unatkozik...És ráadásul a férjem éjszakázik is,pont most kaptak csomó melót...De fő az optimizmus.Ha minden igaz eljön velem a 11-ei uhra,akkor leszünk kb 7 hetesek :lol:

annus11
 
 


Nah Csajok .. rengetegen jöttünk, így lehet , hogy összekavartam 1-2 dolgot a táblázatban :lol: nem tudom :lol:
Próbáltam a hozzászólásokból kiszemezgetni az adatokat ..
Külön köszi azoknak, akik priviben küldték ;) :)

Nézzétek át, remélem nem sok a hiba! :lol: :lol:

Kép április

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!


Úgy volt, hogy csüt-ön megyek a 12 hetes Uh-ra, de engem is annyira megviselt ami Leivel történt, hogy nem bírtam magammal és elmentem ma a dokimhoz Uh-ra. Csinált hasi és hüvelyit is. Hála égenek minden rendben. 47mm a Drágám, 5 dkg, a fejmérete 18mm, és a tarkóredő 1,8mm. Izgett-mozgott, csúcs volt látni, hogy már ekkora. Ja és a szívét is hallottam dobogni, kihangosította.
Most megnyugodtam, legközelebb 4 hét múlva megyek Uh-ra.

Mindenkinek pozitív gondolkodás!!!!!

Adri

Kép
adri0422
 
 


Szösszenet!

Jó lenne ha még csak 24 éves lennék, de már 28 múltam április 22.-én! A baba születésének várható időpontját április 19-re írta a védőnő, igaz azt is mondta, hogy lehet hamarabb meg lesz, mert nekem 23-24 naposak voltak a ciklusaim.
A többi adat OK!

Adri

Kép
adri0422
 
 


Igen ... volt egy sejtésem, hogy a kornál elcsúsztam az adatok bevitelénél .. és nem tudtam a fórumban annyit visszakeresni, hogy világos legyen :D
Javítalak .. aztán ki tudja, kitől raktam oda azt a 24-et? :D :lol:
Lesznek itt még meglepetések :D

Kép
szösszenet
 
 


Oh, már sejtem .. Mutyurka 24, Zsuzsófi 23 .. és ott elcsúszott amikor újatt illesztettem :)
Következőn korrigálva lesz :D

Kép
szösszenet
 
 


sziasztok én téleg már nemtartozok közétek na mindegy ......................................................................................

Kép
e.andrea
 
 


Sziasztok!

Azta mindenit!! Utolsó lettem a sorban :twisted: :twisted:
Előttem már mindenki megszül, én vagyok egyelőre a sereghajtó :lol: :lol: :lol:
Persze ez mindössze áprilisra értendő :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Szösszenet!!!
Én máris találtam hibát!!!
Az én neveimet Szibihez írtad, egy sorral lejjebb. Légyszi írd nekem Boglárka, Gréta, Dávid!!!
Köszike!!! :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Szösszenet!!!
Én máris találtam hibát!!!
Az én neveimet Szibihez írtad, egy sorral lejjebb. Légyszi írd nekem Boglárka, Gréta, Dávid!!!
Köszike!!! :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Szösszenet!!!
Én máris találtam hibát!!!
Az én neveimet Szibihez írtad, egy sorral lejjebb. Légyszi írd nekem Boglárka, Gréta, Dávid!!!
Köszike!!! :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Így este végére itt egy tábla .. az előzőt vegyétek semmisnek .. sok-sok hiba volt benne :)

Remélem ez jó, és tetszik :)


Kép április

JÓ éjt!!!

Kép
szösszenet
 
 


Szösszenet!

Én 27 éves vagyok, és már nem Pesten,hanem Kecskeméten fogok szülni,az Izsáki úti kórházban.És az időpont is megváltozott: április 13.
ágnes27
 
 


Szösszenet: én 27 éves vagyok és a tesót Andrisnak hívják! Köszi!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Sziasztok,

túl vagyok az UH-n. Istennek hála minden rendben volt. :) :) :)
Nagyon megkönnyebbültünk a párommal. Tekintettel a pénteki ijedelemre behívtam a páromat is az UH-ra. Édi volt, amikor meglátta a már tényleg ember formájú jövevényt :) :)
A babó ülőmagassága 66 mm. Már jó nagy :lol:
Mivel vékony testalkatú vagyok, ezért a doki végül hasi UH-t csinált. Végülis nem bántam meg, mert mindent tök jól lehetett látni.

Mutyurka,

nekem rendes vérzésem volt pénteken és nem lett semmi baj. Szorítok értetek.

Kép
emi29
 
 


Ok csajok!

Mutyurka - Ne aggódj ... biztos nem lesz semmi baj :)
Én megpróbálnék hamarabb elmenni UH-ra .. hátha van időpont :)
Péntekig izgulni .. nem lehet túl jó! De fel a fejjel .. én Rutascorbint szedtem 3 napig, amikor barnáztam az elején .. azóta nem volt ilyen gondom.
Jobbulást! És ne félj, minden rendben!!! :) ;)

Kis-Csillag
- Ez csak elméleti sorrend ... :lol: aztán ki tudja .. milyen sorrendben lepnek meg minket a babák :D
Az tény, hogy rengetegen vagyunk, és áprilisban kb. naponta lesz újszülöttünk :D :D

Mamacka - Te mikorra vagy kiírva? melyik táblába tartozol?

Emi - Hurrá - Hurrá!! Örülök, hogy minden rendben! Biztos csodás élmény volt! :) Kérünk ám fotót ;)

Kép
szösszenet
 
 


Sziasztok!

Köszi Szösszenet a táblázatot! :P !Én 2 hét múlva megyek ultrahangra!Bizok benne hogy jó lesz minden!

Szösszenet!Választottunk neveket a táblázatba!Luca/Noel :D
Már kezdek ki keveredni a náthából!

Emi29!Örülök hogy minden rendben volt! :P

Ha lesz képem a pocaklakoról akkor teszek fel!

Hali!
Kata :P

Kata80
trojákné kata
 
 


Sziasztok!

A táblázatban én jó helyre kerültem az életkorom 29.év és ami hiányzik az a korház Máv vagy a ll.sz Női klinika még nem tudni mert a dokim mindkét helyen dolgozik.
Mindenkinek kitartás a mai napra. Szép idő van aki teheti és nincs rosszul menjen sétálni.
:arrow: :arrow:


http://babafalva.hu]Kép[/url]
geni
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?