Új privát üzeneted érkezett!

csucsu:olyan jo hogy a férjed is belátja vannak párok ahol a kedves mamára nem lehet rosszat szolni.nálunk jo a helyzet,de csak azért mert ritkán látjuk őket nem egy városba lakunk :lol: :lol:szerencse hogy elköltöztünk onnan mert iszonyatosak a szülei. akkor szurkolok hogy mielőbb sikerüljön eladni,ja te meg egy hős vagy hogy eddig is kibirtad.

bogyó
bogyó77
 
 


A palástfűt és a cickát is a ciklus második felén kell inni, a cickát csak akkor fontos ha görcsös a mensi. A ciklus elején pedig a málnalevelet. Azért mert más fitoösztroizé (nem tudom már pontosan mi) hatása van a női hormonokra. De lehet hogy máshol meg mást lehet olvasni. :)

Ártani nem árt egyik sem!! :):)


Natura üzletbe vettem itt vidéken!


Na azért nem iszom a palástot meg a cickát mert a nő mondta, nem azért mert más bajom van :):) ! :):)
Amugy a második felében a palástot gondoltam inni, mert az első két hétre fel vagyok szerelkezve, de pé után meg mit igyak? :):):)


Biztatásként mondom hogy mielőtt én terhes lettem állandóan cickát ittam, végig. Lehet hogy az is besegített! :):) Két hónapot virityköltem végig :):)
nyuszifülû
 
 


szia Fülű örülök hogy még nem alszol. :lol:
elolvastam a palástot is meg a cickát is,ugy döntöttem mind a kettő hasznos lehet ezért veszer cickát és összeleverm.abbol nem lehet baj mind a kettö nőgyógyászati dolgokra jo.miért nem ajánlották pont ezeket neked mivel indokolta?Amugy mennyi idő után hatnak a gyógyteák?ez a palást egész türhető volt. :lol:
jo lenne már fülikéhez csatlakozni,remélem Trixy is mama lett...

bogyó
bogyó77
 
 

 
 

Nem indokolta csak egy határozott hangváltozással és fejmozdulattal egyértelműen közölte. Meg sem bírtam mukkani, mert a nő teljesen elkápráztatot, csak úgy ittam a szavait, már nem tudom miket beszélt, de akkor lehidaltam tőle. Volt előttem két nő is, már problémával, és fejből kente vágta az enzimeket, a candida, a epekő, akkor arra más kell, ez ilyen betegség, ez ezzel a vitaminhiánnyal függ össze ez meg amazzal..........................szóval kente a témát az öreglány. Én meg csak pislogtam :oops:
Na majd kiderül :):)


Tényleg csajok nem ma van a tesztelős szombat???? :):)



Puszzii

Nyusz2
nyuszifülû
 
 


Jo reggelt!

Köszi Fülű az infót.tényleg te hogy állsz?mikor kell rajtolni a babáért,nekünk a jövő hét közepétől.alig várom már.Krisza is hasonló cipőben jár mint én,mert neki előttem egy két nappal kelett megjönnie.csucsu meg kb 1 hét múlva tesztel.ugy gondolom hogy te is valahogy igy.

reméljük meghozza az október a babákat,anyukám tegnap rákérdezett mikor meglátta a vitaminok között a gravidát hogy ez mi(persze tudta)és mondtam hogy mama vitamin nagyon mosolyogtam :lol: :lol: :lol: ,ő is mosolygott és kérdezte hogy jön a kislány?ugy örültem hogy nem tett megjegyzéseket mert eddig ha szóba jött mindig hangsúlyozta hogy jóóóól gondoljuk meg.talán megnyugodtam egy kicsit,mert amilyen hülye vagyok még 30 évesen is érdekel a véleménye.mondjuk a negativ kampánnya sem fogott vissza csak nem esett jól.
lassan csak kiderül hogy tervezzük ezt a kiscsajt :lol: :lol:

Nem aludtak itthon a fiuk és ilyenkor bezzeg nem tudok aludni....

mindenkinek kirándulgatós összebújos szép napot kivánok :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Fülű!!!
átolvastam amit irtam és arra gondoltam,hogy te is hasonló helyzetbe vagy mint Kriszta meg én asszem.nem birok már eggyértelműen fogalmazni na.....
bogyó77
 
 


Hellóka!

Én most azon gondolkodom, hogy a cickát egy nap kétszer kell inni, legalábbis az általam talált leírás alapján. De mivel nekem nincs igazából gondom a ciklusommal, szerintetek nem elég a napi egy? Vagy úgy nincs értelme. Csak nem akarom, hogy esetleg összezavarja a jó ciklusom. Vagy ilyet nem csinál?

Hát igen Bogyó lassan készíthetjük az ovu tesztet :D Szerintem Fülű is :D Csucsu meg a terhességi tesztet :D Következő életemben ilyen teszt gyáros leszek :D Őrület mennyi ilyet összevásárolnak a nők :D :D :lol:

Hát kíváncsi leszek a hatásokra...

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Én napi kétszer iszom a palástot,hát remélem nem zavar be.holnap megyek veszek cickát,a füves boltdba pont azért hogy a nőcit kikérdezzem hogy jo e meg nem tudunk e kárt okozni.ha hazaérek már irom is hogy mit mondott.remélem tudja :lol: :lol: .

igen lassan tesztelős hét jön én nagyon fel vagyok tőle dobódva mert én még ilyet nem csináltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
azért izgalmas ez a része is meg legalább van idő felkészülni a babára,metr igen nagy feladat elé nézünk...kismamiság szülés ujszülött.és még nekem+két gyerkőc :lol: :lol: :lol: .nagyon akarom!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Oké, Bogyó köszi. Várom az infot.

Hát igen, azért ez nem egyzserű feladat. És néha én még egyáltalán nem érzem magam felnőve ehhez, de szerintem addig nem is fogom érezni, amíg nem lesz babám. Ha itt lesz akkor majd biztos megoldom :D Remélem...

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Ja, azt akartam még írni, hogy Trixyért nagyon izgulok.

(Szerintem babás Ő is :D )

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Én is igy gondolom,akkor majd az ember mindent másképpen lát.tökéletes időpont nincs.Én nagyon óvatos voltam,és a férjem biztatott nagyon jol tette :lol: :lol: :lol: .ha nem igy lett volna lehet még most is várnám a megfelelő alkalmat.
most a harmadik babánál még mindig vannak bennem kérdőjelek,de ahogy telik az idő én is egyre biztosabb vagyok benne hogy akarom :lol: .SŐT!!!!!!

Trixyre én is gondoltam de szerintem kismama :) alig várom már a hétfőt...

bogyó
bogyó77
 
 


Kriszta: erre már én is gondoltam, hogy LH tesztet és terhességi tesztet kéne gyártani. Szerintem meggazdagodnánk belőle :)

Gondolom mindenki főz, süt és délután sétál vagy kirándul. Szép is az idő hozzá.

Én már megfőztem mert délután vendégek jönnek. Szóval ma hajtás volt. De sebaj. 2gyerek mellet lesz ez még rosszabb is :)

Puszi: :)

Kép
csucsu05
 
 


valóban mi is megyünk délután gesztenyét gyüjtögetni,és probálkozunk majd valami vidám figurákat csinálni.játszótér meg sütizés ez a mai program.végre nem kelett menni a srácoknak focizni,a férjemék meg tegnap játszottak :lol: .

szép délutánt nektek!

(Nekem olyan lassan telnek ezek a piros betűs napok....)már tesztelnék meg hancuroznék :lol: :lol: :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


Fülike!!!

HOL VAGY???várjuk a tüneteid alakulását,hányinger vagy a szagoktól undorodás vagy valami...(reméljük szerencsés vagy és nincs semmi ilyen)

ez még lemaradt!
bogyó77
 
 


sziasztok Csajok:)

A mellem növekszik, feszül de még nem érzékeny annyira mint ahogy ti írjátok a pocim meg hol fáj hol nem.
Nem tudtátok de cigiztem, és jól olvastátok TEM, hmm nem kívánom:)

Na megyek apához majd jövök még lehet.

A Trixy biztos terhes:) jó lenne már ha csatlakoznátok hozzám, mert ez így olyan furi, :(
Vendég
 


Füllke: dehogy furi ez. Neked még az a furi, hogy babós vagy. De ne izgulj szépen lassan követünk téged.

Fülke: Vissza térve a boltos csajhoz. Tök jó ha ilyen nővel össze fut az ember mintha eg yolyan eladó van aki azt se tudja mit árul.

Bogyó: Anyud elött jól lebuktál akkor. De legalább túl vagy rajta és még jól is fogadta :)

Kép
csucsu05
 
 


haliho Csajok,

majd holnap jövök reggel, de tudjátok, a Trixy holnap jelentkezik, remélem pozitív teszttel:) bár amiket írt, hogy neki is a mensi előtt egy héttel elkezdődött a poci fájás:) nekem ez babára utal, hisz nekem is így volt, meglepő volt teljesen, ahhoz képest hogy felfázásra gondoltam:) tök vicces, de viszint amúgy meg tök jó:)

Legyetek jók!

Cupppppppp

Holnap folyt.köv.
Vendég
 


Milyen érdekes nekem meg semmi tünetem nem volt,a cicifeszülésen kivül.nekem anno az vot a fura hogy nem éreztem hogy meg fog jönni.mindig vártam a haspuffadást meg ilyesmi és semmi.cicko feszülés is nagyon enyhe volt az elején.remélem most telitalálat lesz :lol: :lol: :lol: .holnap megyek a füves nyanyához és kikérdezem,mit lehet hasznos e meg ilyesmit.utána csütörtöktől tesztelek :lol: .izgi.

ja tényleg anyu megtudta,mindig csinálta a negativ kampányt ha szóba került nagy felelőség..............de szerinztem két gyerköc is nagy felelőség és eddig sikerült mindent megoldani.

bogyó
bogyó77
 
 


Hát igen azért érdekes a terhesség! Már eleve az is érdekes, hogy hasonló tünetek vannak, mint amikor megjön... Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy neki úgy görcsölt a hasa, mint amikor meg szokott jönni neki, közbe terhes volt.... Emiatt nem is hitte!

Bogyó: Két gyerek után már azért láthatják a szüleitek, hogy van felelőségtudat. Ráadásul, hogy ilyen szépen nevelitek Őket. Szerintem ilyen jó családba a lehető legtöbb gyereknek kéne születni :!: Kíváncsi vagyok a Te füves asszonyod mit mond. Majd írj meg mindent, mert kíváncsi vagyok! :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


reggel elviszem a fiukat és megyek a füves boltba.kiváncsi vagyok mit fog mondani.végül is arra vagyok kiváncsi hogy nem zavarja e meg a mensit mennyit lehet belőle inni,mikortól hat.és persze mit javasol ha valaki kismama szeretne lenni. :lol: .
aranyos vagy hogy igy látod igyekszünk jo szülők lenni,majd egy jo 10 év mulva kiderül akkor már 18,és 15 évesek lesznek.ha addig nem sikerül kiegyensúlyozott emberkéket nevelni belőlük azután sem fog menni.na reméljük a legjobbakat :lol: .
Kriszta nagyon figyeljetek a gyártásnál,jo lenne ha mostmár mindenkinek sikerülne.én örökké apa nyomába leszek :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


Jó reggelt lányok!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nagyon édesek vagytok hogy így "aggódtatok" értem, hátha mami leszek! nagyon jól esett olvasgatni ezeket. Köszönöm
De sajnos nekem is az október marad hátra! Tegnap megjött. Reggel csináltam a tesztet, ahogy ígértem, nagyon izgultam vártam a második csíkot! De semmi. Még egy percet adtam neki, és semmi. Nos délután meg is jött. Apa is szomorú volt, de felszeretett volna dobni engem h ne szomorkodja, és azt mondta: "ha elmúlik, napjában 10szer fog teherbe ejteni" :D :D :D jót mosolyogtunk rajta, de láttam őt is bántja kicsit. Sebaj, mienk az október! És szurkolok minden októberi leendő anyukának!!!! :P Csajok, nekem az a mottóm, mi már babát várunk, csak a tesztek még nem tudják!! :P :P
Köszönök mindent nektek, és tovább szurkolunk egymásért!!

nyuszifüllke: nem tudom azóta sem miért volt az a pocakfájás. Tényleg 1,5 hete éreztem, de nem lehetett mensi görcs, mert azt tegnap mikor megjött akkor éreztem, más volt mint amit 1,5 hete érzek. Viszont péntek délután éreztem a méhemnél valami hasító érzést, és utána alig fájt. Kivéve a vasárnapi igazi mensi görcsöt.
Lányok van valami tippetek?
Vendég
 


Hahó lányok, szép jó reggelt nektek :)
Valakinek esetleg van jó híre? Baba?

Kép
csucsu05
 
 


Jó Reggelt!

Fel a fejjel Trixy!!!! Így van októberben azaz ebben a hónapban sikerülni fog! Nem is szabad lekettyeni, bár nekem mindig lógott az orrom:( de utána meg bejött:) Nektek is sikerülni fog!!! Nagyon szurkolok mindenkinek, mert oléyan jóóó lenne már!!!!!!!! ha ti is kismamik lennétek, de ahogy írta Trixy azok vagytok csak az a fránya teszt nem mutatja még, de majd kimutatja, és akkor végre mindannyian egytől egyig kismamik leszünk:)
Vendég
 


Jo reggelt lányok!!!

Trixy nagyon sajnálom,de majd október bácsi megodja... :lol:,voltam a füves boltba és a nőci elsőre a palástfüvet mondta aztán a cickát.Én vettem cickát és keverve iszom.hát reméljük segit.meglkérdeztem hogy akinek rendben van a ciklusa nem okoz e kavarodást de azt mondta nem naponta kétszer kell inni egy bögrével. :lol: .ennél többet nem tudok tenni a kicsi lányomért.habár még a különleges vitamin hátra van :lol: :lol: :lol: :lol: .

csucsu te hogy állsz?hány napot kell még izgulni?
megyek megiszom a főzete.

bogyó
bogyó77
 
 


Trixy nagyon jo gondolat hogy mi már mamik vagyunk csak a tesztek nem tudják :lol: :lol: :lol: :lol: jót nevettem.csak igy pozitivan az segit igazán!azt mondta a szomszédasszonyom mikor mondtam hogy iszom a teát meg eszem a vitamint hogy nekm már a Férjem sem kell és terhes leszek :cry: .nem esett jól.ők lassan 10 éve próbálkoznak,vett magának mama vitamint meg a férjének e vitamint ést várja a csodát.vagy velem van a baj.hmmm nem tom.na mindegy ő olyan negativ,én meg hiszek a pozitiv gondolkodásban :lol: :lol: .

szoval most csak azért ültem ide hogy megköszönjem Trixynek ezt a jo gondolatot :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


bogyóka

Örülök ha segíthettem vele, ti is nagyon sokat támogattatok és bíztattatok!
hajrá gólyák!

:P
Vendég
 


csajok ezt olvastam a neten:
Az utóbbi években (Czeizel Endre vizsgálatai alapján) kiderült, hogy a terhesség előtt kb. 1.hóappal kedzett napi 400mg Folsav és B-vitaminok bevitele csökkenti a várható fejlődési rendellenességekl kialakulását, ezért ma az orvosok azt javasolják a családtervezőknek, hogy szedjék ezeket a vitaminokat. :!:

meg még ezt találtam

szükséglet
(milligramm)

nő férfi

Várandósság 0,4 -

Szoptatás 0,3 -

Nehéz fizikai munka - 0,2

Stressz 0,2

Dohányzás 0,2

Alkohol fogyasztás 0,25

Menopauza 0,2 -

Megnéztem hogy a Gravidában menni van, és 0,8mg:) tehát elvileg nem szükséges, de a kettő üti egymást, mert az előbb még 400mg. H,,, ha én ezt egyszer megértem. Na olvasok keresgélek tovább.
Vendég
 


Kezüket csókolom a Csajszikáknak!!! :lol: :lol: :lol:


Mondom én a folsavat szedni szedni !!! ( kb 1200 ft 50vagy60szem) 3mg.-ot tartalmaz. :) :lol: :lol:


Hát csajok! Szomorú vagyok. Hétvégén orvoshoz kellett mennem annyira véreztem, és amit mondott: koravetélés. :( Nem hiába volt ott az a két csík. :cry:

Na de október!!!


Puszi!!
Nyusz2 8)
nyuszifülû
 
 


Fülű: Ezt nagyon sajnálom. De örülök, hogy a pozítivumot olvasom ki a szavaidból. Ezt már szeretem. Októberben biztos összejön.

Bogyó: Szerintem a szomszéd pár nem is akar babát csak mondja. Aki igazából akar az tesz is érte.

Kép
csucsu05
 
 


Jajj Fülű, most már ezt tényleg nem hiszem el:(
De nézz előre és kövess "engem":))))))))))
Októberben meg majd itt fogod írogatni, hogy már a 10t.teszet xcsinálod és mind pozitív, csak te nem akarsz hinni a aszemdnek, hihetetlen lesz, de meglesz!!!!!!!!

millió cuppantás neked!!!!!!

Fülű; szerinted szedjek még a gravidán kívül only folsavat? Gravidában 0,8mg van.

Ja és holnap megyek 14.h.re dokihoz:))))
Vendég
 


akkor a holnapi nap is izgi lesz :lol: .remélem nem korai a doki látogatás szoritok hogy ne rendeljen vissza.lehet én sem birnám ki :lol: .

Fülű és mit mondotta doki miér volt ez :?: :?: .nem is értem hogy akik nem tervezik a babát hogy birnak beleszaladni.hmm na mindegy remélem mi is beleszaladunk októberbe :lol: .

csucsu a férjem is ezt mondja,de ha babáról beszélgetek vele rögtön könnybelábad a szeme,nem értem én sem ezt a hozzáállást.Hogy viselték anyosodék hogy kiírtátok a házra hogy eladó?

Fülike,holnap kérdezd mag a dokit a vitaminról,addig meg egyed a gravidát.szerintem.bár a vitamin nem árt.na most sokat segitettem :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


Sztem is korai a dokihoz menetel, csak azért muszáj mennem mert a párom szüleinek nem árt hamarabb elmondani mielőt még kárt tesz. Tegnap csajok olyat behúzott a hasamba hogy basszus köpnyi nyelni nem tudtam, mondtam is neki hogy gratulálok, bár gőze sincs hogy mire mondtam, de holnap ahogy a doki megerősíti azonnal mondom is nekik, ez nekem abszolúte nem játék. Haha nem ezért gyakoroltunk az emberrel 3 hónapig, hogy egy szempillantás alatt tönkre tegyen mindent. A párom arcát látni kellett volnas, fúú hát jéggé faygott ő is. De sztem a bejelntés után lesz pár szó az ütögetés miatt. Vagy is nem is kell, a képeslapra, majd ráírom hogy papa ne kopogtass erősen!! célzok majd rá kedvesen. Após ilyen imád ütögetni, de már hozzászoktam hogy ő ilyen. Hogy a párom miért nem szólt, hát én sem tudtam volna fordított esetben, de nagyon mérges volt, egészen hazáig hozzám sem mert szólni, gondolom azt hitte őt fogom letolni, de ez most nem segít. Húúh kipanaszkodtam most magam, de jól esett.
Vendég
 


Hát a kedves apukának jo humora van.......izgulok mit fog mondani a doki azon kivül hogy minden rendben van kedves kismama. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
izgatottan várjuk majd a leveled!tényleg valami tüneted ami eddig nem volt van már?????

bogyó
bogyó77
 
 


nincs nincs, bár nem tudom ez most jó vagy rossz?
a mellem az növekszik:)
Vendég
 


hát reméljük hogy októberben követjük nyuszifüllkét!!!
Én már alig várom hogy újra akciózzunk apával!!!

nyuszifülű: sajnálom, de légy nyugodt OKTÓBERBEN GÓLYAZIVATART ígérnek a gólyalógusok!!! :lol:
Egyébként én is a folsavat szedem, plusz a méhpempő kapszulát, melyet egy amerikai cég ajánl, a neve Royal Jelly. Remélem segítenek!!
Vendég
 


most megint pang a társaság, de majd mindjárt ovuzhattok és beindultok megint:) FELPÖRÖGVE:))))))
Vendég
 


Hát persze hogy jóóóó.ne is legyen a hányinger szédülés stb....nem valami kellemes.örülj neki,pihenni kell soka mert a szervezeted most olyan fizikai munkát végez mintha folyamatosan másznál a hegyre.ha van lehetőséged kényeztesd magad :lol: :lol: :lol: :lol: .remélem én is a himalája tetejére érek nemsoká :lol: .

várom már a záport szerdátol változékonyra fordul az idő most hallottam nekünk az pont jóóóóóóó.

Kriszta irjál hogy mi volt a dokinál!

bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy találtam egy ilyen pont nekem való topikot. :)
A párommal mi augusztus közepétöl "gyakorolunk". Remélem, azért még bevesztek a csapatba!
Nem hömérözök, mert mindig össze-vissza kelek, a ciklusom sose egyforma hosszú, így csak a folyamatos "gyakorlással" tudom a dolgot bebiztosítani. Úgy 10 napja volt pecsételö vérzésem (kb a ciklusom közepén), ami még sose történt velem. Most meg úgy 5 napja enyhe émelygési hullámok jönnek rám, ezen kívül semmi mást nem érzek. Ha 28 napos ciklust számolok, akkor holnap kellene megjönnie. Már annyira furcsa ez a hányinger, nem hagy nyugodni, ezért holnap szeretnék tesztet csinálni. Remélem ez lesz a legemlékezetesebb szülinapi ajándékom! :lol:
uoma
 
 


Szia Uoma!

Üdvözlünk a csapatban!!!!
De azért nagyjából tudod hogy milyen hosszú a ciklusod?
mikro van neked a szülinapod??????
Vendég
 


de sztem csinálj egy tesztet!!!
Vendég
 


Uoma! Üdv közöttünk!!! Itt a lehető legjobb helyen vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:




:( Úgy fáj a hasam majd bexarok :( Brühüüüüü brühüüüüü :( :(

A Royal Jelly - Forever- szuper jó! + ha lehet a berry nektárt lehet inni hozzá + a teáját is! Nagyon szupi! Egyszer csináltam ilyen foreveres kúrát, életembe először 28 napos volt a ciklusom :):):)
nyuszifülû
 
 


Szia Uoma!

Üdv itt! Húha, émelygés?? Lehet h érdemes tesztet csinálni, mert lehet h zebrák laknak már nállatok? :D (zebra= pozítív, duplacsíkos teszt!) :P Szorítok ezerrrel, és írd meg az eredményt!!!!
Vendég
 


Köszönöm a meleg fogadtatást, Nyuszifülke, neked is szép napot! Remélem, júniusban majd küldesz képet a babáról! :)
Holnap lesz a szülinapom, már nagyon várom, na de nem azért mert ezzel is közelebb kerülök a harminchoz...
Volt már hogy 25 napra jött meg, de volt úgy hogy 40-re. Az átlagos úgy 30 körül van. Gyógyszert nem szedtem, ezért nem volt ami helyrerázza.
uoma
 
 


Nyuszifüllke

neked egyébként bejött az ovu tesztelés?
Sok mindent olvastam róla a neten és egyesek azt mondják nem jó, semmit nem ér, mások esküdnek rá. Te hogy vagy vele?
Vendég
 


Szia uoma!

de jo neked már tesztelés előtt vagy,én csütörtöktől kezdek ovuzn.ez a harmadik gyakorlós honapunk,remélem elég ügyesek vagyunk már. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .nehezen telik az idő de nagyon izgulok.igyál cickafark és pakástfű teát az talán segit a ciklust beéllitani,bár reméljük már nem kell :lol: :lol: :lol: .most elugrok még egy kicsit dolgozni de még jövök.

ki sem birnám nélkületek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


bogyó

mi sem nélküled!!! :lol: :lol: Csütörtökön kezdesz el ovu tesztelni vagy akkor van az ovud?
Vendég
 


Hát Trixy én hittem benne, rengeteget teszteltem szeptemberben, és nézd bejött, azaz összejött amit akartunk:)

Uoma, nekem is holnap van a szülcsim:)
Vendég
 


nyuszifüllke

én is hiszek benne, még így próbálás nélkül is. Meg fogom próbálni tuti, csak múljon el a mensi.
hány ovu tesztet csináltál? Mikor kell elkezdeni?
Vendég
 


A ciklusodból ki kell vonni17et és akkor kezd el!!!!! Egy dobozban 5db teszt van!!!!! Na csajok vegyétek a tezsteket, és csatlakozni, mert így nem jóóóóóóóóóóóó, de jóó csak nem olyan mint mikor együtt azon izgultunk hogy megjön vagy sem.
Vendég
 


mentem csajok este jövök
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?