Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee mami: el ne merjél tűnni és főleg ne köszöngess el!!!Kivel fogok paramimzni?? :lol: :lol: :lol: Azért nagyon jó pihenést Nektek!!

Christell: nekem gyönyörű kisfiú van a pocimban és csak a 18. hetes uh-n tudták megmondani a nemét!!

Betsy: örülök, hogy jobban vagytok!!!

Bíbi: értem, hogy mit írsz, de amit megtudod (esetleg, hogy kisfiú) rögtön megváltozik benned minden...Vehetjük neked ajándékba :az Örüljön, hogy fiú c. könyvet...Olvastad?? :lol: Nagyon édi, ajánlom a figyelmedbe!! Természetesen van uez, Örüljön, hogy lány kiadásban is.... :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Az a jó, hogy már mindenki tudja, miként fogják hívni a babukákat, csak mi nem :shock: :D De nagyon igyekszem kitalálni esküszöm...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Heni: Bizony, nálunk is erősödik a Réka nagyon.

Most olvastam, hogy a 27. hét táján a parás mamik is megnyugszanak és erősödik a kötődés leendő gyermekükkel. Rám ez annyira igaz!!!! :D Neked már csak pár hét és szép nagy érett babád lesz és akkor már nem lehet semmi baj. Nem szabad parázni! Belegondoltál már pl. hogy mi lesz, ha hazementek a kórházból 3 napra és otthon leszel egyedül (+Apa) egy újszülőttel? :D :D :D Nekem nem nagyon lesz segítségem, egyedül birkózunk meg a helyzettel Apa és én, de számomra ez pl. ugyanolyan "ijesztő", ha nem ijesztőbb, mint hogy most minden oké legyen. Te hogy vagy ezzel?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 

 
 

Jaimee,
:lol: , akkor majd meglátjuk úgy 3 hónap múlva. Te jó ég, az túl soká lesz, addig begolyózok... :roll:

Heni,
valószinűleg nekem azt a könyvet be kell szereznem!

Christell,
ha lesz egyszer egy kislányom, akkor Nikolettának fogják hivni.
sirkici
 
 


Sirkici: 3 hónap múlva remélem én már túl leszek egy s máson... :D
Ha fiú, láthatják azt már a genetikai UH-n is. Az csak 2 hónap...JObb így? Na, neked sem lehet örömet okozni, először, hogy legyél várandós, aztán most az vagy, most legyen lány. Aztán ha lány lesz, mi a következő pont? :lol: :lol: :lol: :lol: Fájdalommentes szülés? SZülés a kiírt napon? Baba rögtön bemutatja cambridge-i diplomáját a kedves szülőknek még a szülőszobán? Bocsi, elszaladt a fantáziám. :lol: :lol: Inkább dolgoznék.... :roll: :roll:

Olik???

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulációt és már úgy beleéltem magam a kisfiúba, hogy én kifejezettem megörültem neki amikor most másodszor is kiderült.

Chris! Mammutban voltunk.

Betsy! Domonkosnak fogják hívni vagyis mi Dominnak. Köszönöm a táblát, teljesen jók a méretei ezek szerint. Jó, hogy meggyógyultatok.

Jaimee! Reméljük sokat jössz majd, szívesen adok telefonszámot ha üzenni szeretnél a bandának, de nem vagyok első trimeszteres. Réka nagyon klassz név! Vigyázz magatokra.

Heni! Tényleg nem érdemes a Brendonban gyerekruhát venni. Kiegészítőket, játékot ilyesmit igen, de ruhát cipőt majd meglátod nem szabad. Én is láttam nagyon édes overállt a C&A-ban kéket, drappot elöl macikkal. És nagyon cukit láttam a H&M-ben, mert mindig onnan öltöztetem a kisfiam (ami tavaly még csak Bécsben volt, de fél éve nyílt az Árkádban és Camponában is) és hasonló az ár mint a C&A. Ja és ott volt olyan is ami szerintem nagyon praktikus, hogy overáll de alul zsák volt nem lába, mert nem növi ki hamar és jobban tud benne rugkapálni. Te mekkorát veszel? Én az gondoltam, hogy kb. 62-es kéne nekem, hogy januártól márciusig ne nője ki, de mégse legyen rá hatalmas.
Szoptatós dolgok (melltartó, hálóing ilyesmi) az Anitában van nagyon jó a Kékgolyó utcában van a márkabolt. Ismeritek? Szerintem ezt árulja a Brendon is duplájáért. De nekem melltartón kívül nem volt másom. Bármi jó ami elöl gombos vagy kinyitható én sima melegítőben voltam amit lezipzározol és tökéletes, otthon se hálóingben leszel egész nap.

Jó hétvégét Mindenkinek!

Kép
barbi5
 
 


Jaimee: néha nekem is beugrik egy-két ilyen gondolat, de én még ott tartok, hogy egyenlőre érjük el szépen a 37. hetet...Bár tény és való, hgoy most már egy fokkal nyugodtabb vagyok!! A kötődés nagyon igaz, Nálam már a teszttől kezdve :lol: :lol: Most úgy gondolom, hogy egyenlőre egy téma elég, amin stresszelem magamat, akkorra úgyis fel fogok nőni a feladathoz (remélem)...Szerncsére nekem lesz segítségem, mert anyukám is és anyósom is tud majd jönni, ha hívom...Ha! hívom... :twisted: Anyukámat tuti fogom :lol: :lol:

Barbi: nekem csak normál hálóingeim vannak és ráadásul rettentően fázós vagyok..Olyat keresek, ami hosszú ujjú és mégis könnyen lehet szoptatni..A melegítő nagyon jó ötlet, de még azt is be kéne szereznem... Megnézem feltétlenül az Anitát..Tudom, hogy hol van, mert közel lakunk hozzá, csak még nem voltam benn.. Melltartót mikor érdemes venni? Lassan most már próbálom a saját kórházi cuccaimat is beszerezni... Jó ötlet a H&M, a Camponában sem jártam még mondjuk, de mindenképpen megyek...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Hát a mostani méretednél (ami már eleve lehet nagyobb mint ami terhesség előtt volt) egy számmal nagyobbat. De elég jól értenek hozzá a boltban és segítenek. Én 75 B voltam, most kb 80 B és 85 B kellett tejjel teli cicikkel. Nagyon szépek vannak, de nekem csak a pamut jött be végül, mert úgy éreztem a műszálasban megőrülök, de persze ez mindenkinél más.

Kép
barbi5
 
 


Jó reggelt!

Látom csak én kukorékolok! 8)

Barbi: köszi az infót!

Ki mit fog csinálni ezen a szép hétvégén?? Most még szerencsére süt a nap, hétfőtől rossz időt mondanak..Én lehet, hogy ma elnézek a Camponába, nagyon kíváncsi vagyok a H&M-re..Holnap családi ebédre megyünk...

Niki: azért jelentkezz lécci!!! :D

Chrissy: Te mostanság nagyon eltűntél... :shock:

Mindenkinek kellemes utolsó szeptemberi hétvégét! :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Sziasztok!

Nem tüntem el Heni, itt vagyok!
Csak már semmihez sincs se erőm se kedvem.
Úgy érzem magam mint egy víziló. :(
Na meg most van apának szabad hétvégéje, így próbálok kihasználni minden percet.
Ki tudja lehet, hogy ez az utolsó hétvégénk kettesben. :D :D :D
Már nagyon türelmetlen vagyok, látni szeretném a kicsikénket, szeretném ha már végre a saját kuckónkaba költözhetnénk...
Tényleg jövőhét csütörtökön írjuk az adásvételit. :lol:
Még nem is írtam.
Milyen fúrcsa, még meg sem született Pindúr, máris körülötte forog a világ, töle függnek a dolgok.
Vendég
 


Niki: gratulálok az adásvételihez! Nem semmi!! Milyen fantasztikus dolgokon mentek keresztül 2007-ben. Görcsölgetésekkel mi újság? Tudom, nem akarod, hogy beszéljünk Róla, de annyira érdekel minden...Most már októberi lesz a Picuri nagy valószínűséggel. Viszont tényleg mindjárt megszületik..

Jaj egy kérdés: milyen mellszívót illetve orrszívó porszívót érdemes venni?? Tiszta tudatlan vagyok ebben a témában....

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


A görcsölgetések hol vannak, hol nincsennek.
Mostmár tényleg nem tudom mi van.
De igen max. 18 nap van.
Csak megszületik tényleg hamarabb...
Már a fene sem tudja, nem hiszek senkinek.

Mellszívóból azt mondják, hogy a kézi a legjobb, én is olyat vettem.
Tommee Tipee a márkája.
Orrszívóból pedig a porszívósat mondják, hogy lehet, hogy ugyan fél némely baba tőle, de az a legjobb.
Na azt még nem vettünk.
Vendég
 


Sziasztok!

Rég jártam errefelé, örülök, hogy mindenki szépen növekszik!
De most már itthon vagyok hétfőtől, remélem több időm lesz.

Orrszívóból nekünk minden ismerősünk a porszívósat ajánlotta. Az egyikük azt mondta, hogy ő rá tudta csatlakoztatni a mellszívóra, az nem zúg annyira.

Niki! Miskolcon jövő vasárnap babaexpo lesz, ha érdekel.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Szia Omnia!

De jó, hogy benéztél!!!
Látom Ti is jól vagytok, szépen növögettek.
Nem is tudtam az Exporól.
Hol lesz nem tudod???
Vendég
 


Jaimee,
:lol: , igazad van valahol, de amig teherbe akartam esni, addig is a kislányért imádkoztam, szó szerint. Biztos bele fogok nyugodni ha kisfiú, de nem mentségemre mondom, de megőrülök, amikor mindenki azt mondja, hogy lány kell, hogy legyen, hogy tudjanak játszani, a barátnősködni később, stb. Mert nálunk tényleg egyetlen egy fiú sincs sem a rokonság sem a barátok körében, akikkel összejárunk. Még a volt osztálytársaim közül is mindenkinek lánya született, már meg sem kérdezem, hogy mi lett, úgyis tudom. Sőt még az apukák is egytől egyig azt mondták, hogy ők soha nem is akartak fiút, mert durvák, stb. Amikor már egy férfi mond ilyet, akkor nemtudom mit gondoljak. Tehát az én kisfiam egyedül lesz, feltéve ha fiú. Szerintem nehéz egy ennyire lányos környezetben fiút nevelni.
sirkici
 
 


Szia Sirki,

én is mindig úgy voltam, h. bárcsak elsőként lányom lenne, mert lehet babusgatni, szép ruhákba öltöztetni és amikor már nagyobb, akár "barátnők" is lehetünk. Ez egészen az unokaöcsém születéséig volt így. El sem tudtam képzelni, h. milyen lesz egy kiskrapek a családban. Most már 5 éves és állíthatom egyszeűen zabálnivaló. Megvédi a nővérkéjét, segít a nagyiknak ha meg kell "szerelni" vmit...és még ragozhatnám. Talán még bújósabb is mint a nővérkéje, akit szintén imádok. Szóval szerintem mindegy fiú v. lány mert úgyis imádni fogod!

Amúgy hogy vagy? Nagyon drukkolok, h. minden jól menjen!
Vendég
 


Sziasztok!

Sirkici, szerintem megmondtad a frankót, legyen elsőnek egy kislány, hogy megnyugodjunk, aztán jöhetnek a kis tökösök is. Erre apa is rábólintott: Először egy kislány, aztán jöhet a focicsapat! :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Nem volt valami nagy termelés a hétvégén.
Gondolom mindenki pihizett.
Nemsokára megyek NST- re, csak gondoltam előtte bekukkantok.
Remélem ez lesz az utolsó NSt- m.
Na csajok, ha a hét végéig, vasárnapig nem születik meg a Pindúr, akkor vasárnap megyek a kórházba, hogy ingítsák meg.
Már most elég volt!!!
Szerintem magától Ő ki sem jönne, egész nap olyan jól elficánkol.
Méghogy ilyenkor már alig mozognak...
Nameg örüljek, ha a 37. hétig bentmarad...
Na persze.Így hidjen az ember az orvosoknak.

Van valami amit be kell írnom a táblába???
Felrakom, hogy kinek mit írtam utoljára, szóljatok, ha van változás! Kép
Vendég
 


Jó reggelt!

Mellszívó: AVENT ISIS-t ajánlotta nekem eddig mindenki.
Orrszívó: CSAKIS porszívós

Overáll: egyik kismama mondta, hogy jó nagyot vegyünk (a pontos méretére már nem emlékszem), de ők is akkorát vettek, hogy még a következő télen, azaz 1 évesen jó volt a babára. :shock: :shock:

Ezt a C&A-t én is megnézem, nálunk ugyan nincs, de járkálunk erre-arra mostanában.

Omnia: De jó, hogy erre jártál! :D

Pussz mindenkinek!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Arikon,
gondolom igazad van, valószinűleg az a legnagyobb bajom, hogy még nem ismerek egy kisfiút sem, ezért is idegenkedek tőlük annyira. Biztos nagyon fogom szeretni a kisfiamat is, ha az lesz, de akkor is úgy érzem, hogy fel kell dolgoznom, azért akarom annyira minél előbb tudni, hogy felkészüljek. Egyébként már kezd megenyhülni a szivem, de azért még reménykedek, hogy kislány. A remény hal meg utoljára.

Bibi,
nálunk is ugyanez a helyzet, apa is azt mondta, hogy legyen lány, aztán jöhet a focicsapat. Pont ő is focicsapat szavat használta. :D

Niki,
nekem a következő vizsgálat október 9-én lesz, a szülés pedig május 14 a doki szerint.
sirkici
 
 


HENI: Mellszívó nekünk kézi volt (van), én nagyon meg voltam elégedve vele. Orrszívó pedig a pisze porszívós orrszívó. Peti egyáltalán nem félt a porszívótól, sőt mikor picit nagyobb volt, már ő szívta magának.
NIKI: Nekem beírhatod a táblába, hogy:
-október 4. védőnő
-október 13. 4D UH
-október 18. doki
OMNIA: Tudni már a pici nemét? Neve mi lesz? Mikor voltál UH-n? Akkor mekkora volt?
CHRISSYY: Mi újság Veletek? Jól vagytok?
SIRKICI: Írtam Neked privit.
Vendég
 


Jó reggelt Mamik!

Köszi Mindenkinek az infókat a mellszívóval és orrszívóval kapcsolatban...Azt hiszem gyorsan beszerzem a kellőeket... :lol:

Mostanság eléggé fáj hajnalban a derekam, tegnap ráadásul feszítő érzést is éreztem...Na erre jól megijedtem és felhívtam a szülésznőt...Mivel éjszakás volt pont, bementünk egy ctg-re, ami nagyon nagy élmény volt nekem...Olyan édesen kalimpált a picike szívecskéje...Azt mondta a szülésznő, hogy a méretek, lepény, stb... alapján szerinte idősebb terhes vagyok és valószínűleg meglessz október végén a bébike...Na erre a hírre meg olyan izgatott lettem.... :lol: :lol: Mellesleg sok édike született tegnap, a büszke apukák ott tologatták a folyósón Őket...Egy nő mellettem éppen vajudott és a férje simogatta a hátát...A férjemet sajnos kint kellett hagyni az előtérbe, ahol a szülő nő anyukája ült...Mire kimentem szinte együtt sírtak, mert az anyuka (leendő nagyi) annyira izgult, hogy ráragasztotta a férjemre....Elképesztő :lol:

Omnia: nagyon örülök, hogy végre lehet Rólatok hallani!!

Sirki: én még mindig azt mondom, hogy függetlenül a babácskád nemétől, annyira fogsz örülöni bármelyik hírnek, hogy eszedbe sem jutnak majd ezek a gondolatok...Hidd el, az is nagyon szép, ha először egy fiúcska érkezik, akkor lesz egy bátyus...Én már csak tudom, nekem bátyám van és imádjuk egymást...Tényleg meg akar védeni mindentől...Ha pedig kislány, akkkor babázhattok, stb...

Niki: nem semmi, hogy felgyorsultak az események!!! Drukkolok, hogy a hétvégre már meglegyen a Pindurka...Nálam ki lehet húzni a szeptemberi dolgokat, marad az október 4 nőgyógyi kontroll...Egyenlőre ennyit tudok...Majd csak csütörtökön leszek okosabb a következő vizsgálatokkal kapcsolatban...

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Jaimee: örülök, hogy azért most is benéztél!! Akkor elkezdődött az aktív pihenés??

Lányok látjátok: már csak max 49 nap :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Szia Heni!

Szerintem teljesen normális, hogy fáj a hátad, derekad stb..., elvégre most kezd még csak igazán nőni a baba.
Szerintem ne idegeskedj, felesleges, pihenj sokat.
Hát az az október vége még szerintem nagyon korai lenne, hiszen November 19- re vagy kiírva, és azért az nagyon sok idő.
Van még 7 heted, legalább 5-6 hetet még húzzál ki, hogy a baba is jól legyen, ne legyen koraszülött.
A vitaminokat nem akarod abbahagyni???
Elképzelhető, hogy azért nagyobb a babád.
Én már nagyon régóta nem szedek egy szemet se semmiből, és mégis nagy a súlya.
Vigyázz a vitaminokkal, nehogy túl nagy legyen a baba, mert neked lesz nehezebb.
Persze ez csak jótanács!!! :wink:
Számomra nem gyorsúlnak az események, sőt!!!
Olyan mintha minden nap sokkal- sokkal lassabban telne.
Szerintem ennek a várakozásnak sosem lesz vége. :(
Vendég
 


Sziasztok,

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de a pénteki napom katasztrófa volt. Minden cuccomat össze kelett pakolnom, letisztítani a gépemet, hogy semmi személyes ne maradjon fent, bucsuztató is volt, meg persze azért a melót is meg kellett csinálnom.

Szombarton meg csavarogtunk, kimentünk a lecsófesztiválra, elvertünk egy halom pénzt. Tegnap meg lustiztam, meg mostam.

Ez az első napom itthon, egyedül vagyok. Reggel bevásároltam a Tesco-ban, mondanom sem kell, hogy egy 10-est hagytam ott, és hust még nem is vettem.
Most meg nekiállok takarítani mert már marha nagy kosz van. :lol: :lol:

Teszek egy félidős pociképet.

Kép

Egyet a férfiakról is.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Heni,

Szerintem ne aggódj a derék-és hátfájás miatt. Ez teljesen normális a terhesség alatt, sőt az is természetes, ha mindened fáj. :lol: :lol:

Niki,

Szorítok, hogy megkönnyebbülj hamarosan, most már simán jöhet a babóka, főleg ha már ennyire nehéz neked.
Hidd el tudom mit érzel. 2x keresztülmentem rajta. Ráadásul Bazsit túlhordtam 1 héttel.

Vitaminok.

Szerintem semmi köze a baba nagyságához.
Bazsival végig szedtem a "maternát" súlya 3820 g.
Danival semmit nem szedtem, még az elején sem súlya 3990 g.

Szóval no para a vitaminok miatt.

Én jelemleg heti 3x eszem Elevitet, és minden nap 1 csapp vigantol olaj + 2 hét mulva elkezdem a vasat. Ferro-folgamma, vagy mi a neve.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Niki,

Azt még elfelejtettem, hogy beírnád aktualitásba, hogy október 3 4D uh??? Köszi. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Heni,
de jó, már nem sok van, és megszületik a kicsikétek. Gondolom megható volt látni apát, hogy ennyire elérzékenyült.
Valószinűleg bármi is lesz a babónk, nagyon fogunk neki örülni... :D

Judy,
jó a pocakkép. Ha lehet adni a babonákra, akkor a pocid állásából kiindulva lány lesz a kicsike. De jó neked, hogy pihenhetsz mostmár. Én éppen belegondoltam, hogy ha be akarom fejezni ezt a gyakornoki akármit, akkor mire vége már 6 és fél hónapos terhes leszek. Remélem nem lesz semmi gond, és birni fogom a munkát.
Jó pihenést!

Betsy,
mindjárt megnézem a privit.
sirkici
 
 


Betsy,
megnéztem a privit, megértettem, kösz a segitséget!
sirkici
 
 


Sziasztok Lányok!

Sirkici!
Nagyon szép nevet választottak a kislánynak. Szerintem sem kell idegenkedned a kisfiútól. Ugyanúgy fogod szeretni, mint a kislányt, és nem lesz rosszabb nevelni sem. Én elsőre kisfiút szerettem volna, utána lányt, hogy legyen egy bátyus, aki vigyáz a hugicára. De most mégiscsak lányt szeretnék, mert férjem fiával kicsit úgy érzem, hogy fiú kipipálva. :lol: Jöhet a lány. :lol: Nem tudom mi lesz, de tuti nagyon stram gyerek lesz. A beágyazódás körül kibírta a tégla hordást, a telken a tereprendezést, utána pár hetesen a 4 szüretet.

Vitaminok: Nekem a védőnő azt mondta, hogy ha eszem a gyümit, zöldséget, akkor nincs rá nagyon szükség, mejd inkább a télen. Sajnos kicsit vérszegény vagyok, ezért kaptam vasat, Maltofer rágótablettát.

Mellszívót nekem is Jaimee által javasoltat ajánlották.

Holnap megyek a védőnőhöz. Kíváncsi leszek mit mond. Hízni kb. fél kg-t híztam. Bár így is bálna leszek. :?

Omnia!
Hogy vagytok? Rég hallottunk rólatok.

Heni!
Nem semmi kalandotok volt. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Sziasztok!

Niki! Az expo a Hermann Gimi tornacsarnokában lesz, vasárnap 9-16-ig, 400 Ft a belépő, amit levásárolhatsz.

Kislány lesz, de még mi se tudjuk a nevét. Jelenleg a Dóra az aktuális. Nehéz, mert mindketten pedagógusok vagyunk, a nevekhez arcok kötődnek...

Szeptember 13-án voltam uh-n, akkor 1910 g volt.

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Sziasztok!

Én mostanság nem fogok annyit jönni, elég rendesen öklendezem meg undorodom mindentől, de valahogy hülye fejjel megnyugtat :lol:

Kaptam kis segítséget egy barátnőmtől, ha épp elakadnék a paramami szerepemben, összegyűjtött pótkérdéseket, amiken ő aggódott , íme:

"- pontosan hány mm-nek kéne lennie a petezsáknak, és miért nem annyi?
- miért nem érzek semmi terhestünetet?
- mi ez a barna? miért fáj a pocim?
- mekkora lesz a tarkóredő?
- miért nem mozdul már meg??
- tegnap megmozdult, ma miért nem?
- miért mozog ennyire, csak nincs valami baj?
- úristen, minden rendben lesz az AFP-vel, ugye??
- szar lett az AFP-m, istenem segíts hogy stimmeljen a genetikai UH
- keményedik a pocim és görcsöl a derekam
- jött belőlem valami, úristen csak nem a nyákdugó??
- nem jó a cukrom, nem árt a babának ugye?
- sok/kevés a magzatvizem
- a combcsontja aránytalanul rövid lett az UH-n, de miért?
- nyílik a méhszájam / nem nyílik a méhszájam

Szóval ha kell, használhatjátok! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Christell,
kösz. Hát ez a gyerek biztos nagyon stram lesz, ha ennyi mindent kibirt máris.
sirkici
 
 


Heni: Nem, a héten még betanítok, jövő héttől pihi...Alig várom..

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sirkici,

Add Uram Isten, hogy bejöjjön a babona, már már nagyon nem bízok benne. Abban sem, hogy szerdán megmutatja magát. :lol: :lol: Kis huncut. :wink: :wink:

Chris,

Nagyon ügyes vagy, hogy még csak fél kg-nál tartasz. :lol: :lol:

Omnia,

Gratulálok Dóra babához. Nagyon szép nevet választottatok. :lol: :lol:

Jaimee,

Hát jól elhúztad ezt a táppénzre menést. Nem semmi, hogy szinte végigdolgoztad a terhességedet. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Helyesek vagytok nagyon! :D

Heni: Egy kicsit nekem is korainak tűnne az az október vége, de persze doki és szülésznő látja...A baba meg majd dönt. :wink:

Persze én is azt szeretném, ha karácsonyra már otthon lennénk, szóval egy kicsit hamarabb jönne...

Nálam most gyorsan telnek a napok, az utóbbi 3 hét pl. olyan villámszerűen eltelt... :shock: :shock: Egy gondom van, hogy ha pl. elmegyek sétálni vagy órákon keresztül nem pihenek, iszonyatosan megfájdul a medencém, szeméremcsontom, hogy lépni is kínszenvedés...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Judy: Hááát, azért van még hátra 2,5 hónap. Több kismamit ismerek, aki még a 38. héten vidáman dolgozott. Mondjuk, én fizikailag sem tudnék, és semmi kedvem munkával elrontani a babavárás utolsó heteit.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee,

Egyébként is a dokik félidőig ajánlják a munkát. Utána már mindenféle nyüg kezd előjönni, és jó, ha a kismama le tud feküdni egy kicsit napközben.

Szóval jövő héttől tényleg pihenés. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Az lesz, értettem. :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


JUDY: Szép kis lányos pocak ;) A fiúk is aranyosak! Bal oldali Bazsi, jobb oldali Dani? Vagy rosszul látom? Mintha Bazsi lenne az elevenebb, Dani a visszafogottabb, nem? Gondolom, már nagyon várjátok a szerdát! Drukkolok, hogy ezúttal kiderüljön végre a pici neme :) Mi is megyünk 4D-re, de csak október 13-án.
OMNIA: 1910gramm 30+2 hetesen? Jó nagy a kishölgy :)
Vendég
 


Betsy,

Bal oldalon van Danika sötét pulcsiban, jobb oldalon Bazsi a garbóban. :lol: :lol:

Várom a szerdát nagyon, bár már nem nagyon bízom abban, hogy megmutatja magát a kis huncut.
Amugy most egyedül megyek, apa dolgozik, fiuk meg a suliban.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


JUDY: Akkor ezt jól elnéztem! Eléggé hasonlítanak szerintem egymásra a fiúk. Akkor Dani az elevenebb!?
Vendég
 


Judy!
Kösz a gratulát a súlyomhoz, de még el vagyok maradva tőled kb. 7 héttel, és már majdnem ekkora a pocim. És tuti nem a baba nyomja ki ennyire. :? :lol: :lol:

Lányok!
Mi a lányos és a fiús poci között a különbség?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Judy!
Bocsi! Elfelejtettem megdícsérni a pocidat. Kicsit hülye napom van! Bocs :oops: És a fiúk se semmik. Hiányzik onnét egy kislány! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Aki már túl van a terheléses cukorvizsgálaton, megírná mennyi lett evés előtt, és után az eredmény?
Vendég
 


Judy,
én úgy tudom, hogy mindenféleképpen meg kell, hogy tudják nézni a baba nemét 4d-n, különben minek a 4. dimenzió? Meg egyébként is errefelé csak babamozi jóformán, fizetni kell érte, akkor legalább megérdemled, hogy megtudd, ami érdekel. Lehet, hogy tévedek, de szerintem legtöbben azért mennek el 4d-re, hogy megtudják a baba nemét. Úgyhogy fel a fejjel, meg fogja mutatni magát, meglátod! :lol:

Betsy,
31-32 hetesen mentek 4d-re? Nem késő egy kicsit? Úgy értem azt mondják akkor már nagy a baba és nem sok látszik belőle. Vagy tévedek? De ti voltatok már ezelőtt is, nem? Vagy rosszuk emlékszem és csak akartatok menni?

Chris,
a babona szerint, ha az anyukának kerek a hasa (szétterül), akkor lánya lesz, ha meg hegyes, akkor fiú. Meg, ha szép az arca, akkor fiú, ha elcsúnyúl, akkor lány. Mondjuk a barátnőmnek végig szép volt az arca, hegyes a hasa, mindenki fiút jósolt neki, kinai naptár, öregasszonyok, stb., és mégis lánya lett. Ugyanigy járt az ő unokatestvére is. Na, azóta nem hiszek semmiféle praktikában. Eddig a kinai naptárra esküdtem, mert bárkit visszanéztem bejött, erre fel a barátnőmnél nem, hát egy világ omlott össze bennem. Főleg, mert már évek óta elterveztem, hogy ha sikerül, akkor én 24 évesen augusztusban akarok terhes lenni, mert akkor lesz lányom a kinai szerint. Sokan megcáfoltak már sok módszert, igy sajnos lassan be kell látnom, hogy tényleg csak apától függ minden.
sirkici
 
 


SIRKICI: 12 hetesen voltunk 4D-n, Petivel 12, 20, 28 hetesen. Direkt megkérdeztem a 4D UH rendelőben, hogy mi az az időpont, amikor még ajánják az UH-t, azt mondták, a 32-34.héttől már nem. Amikor megyünk, akkor UH szerint 31+4 napos leszek. Mivel UH 28 hetesen volt utoljára, és legközelebb már csak 36 hetesen lesz, ezért szerettem volna egy köztes időpontot, illetve olyat, ahol még látni az arcát. Azt is mondták a 4D UH-sok, hogy függ attól, hogy hol a méhlepény, hogy fekszik a baba stb, de 1 óránk lesz, hogy elcsípjük az arcát. Remélem, megmutatja magát, eddig szerencsére minden 4D-s UH-on minden látszott szépen. :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Szép napot mindenkinek!

Tegnap este jól bekeményedett a pocakom, egyáltalán nem fájt, ez az egy vígasztalt, viszont mintha egy kő lett volna benne...hamarosan elmúlt, de ha visszajön, vége a betanításnak, nagyon elég már a melóból. :? Ez lett volna a Braxton-Hicks, nem tudom....

Betsy:
éhgyomori: 4,6 (3,6-6,1)
terheléses: (120') : 4,9 (3,6-7)

Előtte szénhidrát diétáztam 3 napig, de nem magamtól.... :shock: :shock: :shock:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


JAIMEE: Köszi :) Nekem nem volt odaírva, hogy mely értékek között jó, azért kérdeztem meg. Nekem 4,7 és 6,2 1 óra múlva, de nekünk sima zsemle és tej volt a "menü" :wink:
Vendég
 


Betsy: Mázlista. :D
De ott mások a ref. értékek, a terheléses az 3,6-10-ig jó, az alap persze ugyanaz.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?