Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Estére feléledtetek???? :lol:

mni!

Köszi hogy leírtad a tapasztalatod, és szomosrú vagyok, hogy nem lehet nyomtatott képet kérni???5 éve lehetett, sőt járt is. Azt írtad hogy kiírják Cd-re azt is kell vinni??
Nektek kiderülta picur neme? Bár biztos írtad csak most nincs már időm visszaolvasni mert hamarosan zárok. :oops:

rima!
Jó hogy nem vagyok egyedül, mármint nekem de a pasiknak nem!!!
:lol:

Aranykavics!

Örülök hogy tetszett, hát nem ugyan az az élmény az biztos( bár hogy milyen az övé arra már nem emlékszem, na nem az ő hibájából)
de jobb híján ajánlottam neki ezt tegnap, amikor mondta hogy reméli kukit lát.

Most ávozom, mert még most vár rám egy havizárás aztán megyek haza!!!!

pussz pussz

pepike

Kép

Kép
pepike

Sziazstok!

hálapénz:az elsőnél a kórházba jártam egy ún.sztárszülészhez de így is volt fix tarifa(nyíikt titokként)és a doki nem tudott bejönni a szülésemre mert éppen vidéken volt és már ivott is... :? szóval az ügyeletesnél szültem a Máv-ban és nagyon jól alakult minden.Akkor annak idején (5 éve)15.000ft-ot adtam.A másodiknál szintén a kórházban jártam egy másik dokihoz,akinek nem volt fix tarifája,mindenki annyit adott és akkor amikor akart.A szülésre se volt fix összeg,arra is mindenki annyit adott amennyit akart(én akkor 2,5 éve 30.000ft-ot adtam.)Most ugyanehez a dokihoz járok de a magánba.Alkalmanként 7.000ft-ot fizetek.A szülésre nem tudom mi a tartifa,de szerintem most is annyi amennyit én gondolok.Nem hinném hogy 70.000ft lenne,nem olyan pénzéhes a dokim,hál'istennek.Sőt,mivel most több lóvét kap havonta mint pl.múltkor,szal meg lehet elégedve.Nem egy sztárszülész,még egyenlőre a hivatásnak él.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Én magánrendelésre járok, a nagy UH-kra meg a kórházba, de ugyanaz a doki csinálja. A magánrendelésén kell fizetni, természetesen, de azt mondja, hogy szülés nála benne van ebben a terhesgondozásban, így nincs rá tarifája, annyit adok, amennyit gondolok. 50-et adtam az első szülésnél, de akkor csak a 30. héttől jártam hozzá, mert az addigi dokim nem vállalt már szüléseket. Pont ügyeletes volt a szülésnél, így nem kellett külön berángatni, persze így nem is tudott túl sokat ott lenni, de volt szülésznőm, így ő foglalkozott velünk intenzívebben. Azt hiszem, hogy most 70-et fogok neki adni, de ha másik dokinál szülök valami miatt, akkor max. 40-et. A pesti tarifák állítólag 50 és 100 között vannak....

Kép

Kép
mzx

Sziasztok!

Én is magán dokihoz járok. A régi orvosomnál kb.12000Ft egy vizsgálat, illetve a Schöfibe dolgozik, így le kellett mondanom róla. A jelenlegi orvosom 8000Ft kér havonta 1x megyek hozzá Uh-is csinál, tehát nem kell mennem csak laborba. Én úgy gondolom, hogyha valaki havonta rendszeresen megy dokihoz és fizet xFt-ot akkor a szülés utáni hálapénzt ne szabja meg. Én úgy tudom, hogy a havi tarifa 5-10x kérik, tehát én 40000-és 80000Ft kéne, hogy fizessek. Azt gondolom, hogy egy 50-est fogok neki adni, sajnos többre nem telik. Illetve 9x8000Ft az 72000Ft. Ez szerintem nem kevés. A magánorvoshoz pedig ragaszkodok, hiszen problémás eset vagyok, egyszer már majdnem ott maradtam a szülő ágyon, nekem fontos, hogy biztonságban érezzem magam.

Pempurka, Csujzi, és többiek: Köszönöm a kedves szavakat.

Hála istennek ma jól éreztem magam, és talán a barnázás is abba maradt. Viszont nagyon fáj a csípőcsontomnál hátul. (Gerinc mentén)

Sirás, pityogás: Igen én is érzékeny vagyok, de inkább hisztis rohamok törnek rám. Ez ismerős mert az előző kettővel is voltak. Csak az a baj, hogy a gyerekeken töltöm ki. Nagyon sajbnálom, meg tudom, hogy nem kéne, de elborul az agyam és bekattanok teljesen.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Pepike, mi csak egy képet kaptunk, biztos lehet többet is kérni, de az pénzbe kerül. :( Semmit nem kell vinni, mindent adnak, de meg is kérik az árát.
Nekünk állítólag lány lesz, de hogy miből állapította meg arra nem jöttünk rá... :)

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok!

Végigolvastam az összes hozzászólást csütörtök óta. Jó sokat írtatok, több minden is eszembe jutott, hogy mire is kellene válaszolni, de mire a végére jutottam, már a felére nem is emlékszem. Szóval nekem is 0 RH+ a vércsoportom, a férjemé pedig A RH-. Hallottam én is a 0 és az A valamilyen komplikációjáról, de most biztosra akarok menni, következő terhesgondozáson rákérdezek a dokimra.
Ez a hálapénzes dolog olyan macera, én is kérdezősködtem, de én úgy gondolom, hogy amelyik orvos a maszek terhesgondozáson megkéri a tarifáját, az ne szabja meg, hogy mennyit kapjon szüléskor.
Csütörtökön elhoztam a Söfiből a kromoszóma vizsgálat eredményét. A genetikus szerint minden rendben van, egészséges a kisfiam, mert hogy ezt is megtudtam. Olyan furcsa, én magamat eddig valahogy lányos anyukának képzeltem el, de az élet mást produkált. Egyébként nem túlságosan lepődtünk meg, valahogy az uh-n olyan fiús volt a szentem, azok a nagy lábak....
Lexi, akkor nekem kisfiam lesz, és a neve Zalán. Köszi a javítást!!!

Ildi

Kép
kikó70

Szép napot kívánok mindenkinek! :D

Mni, köszönöm a mailt. Most volt időm megnézni, mert egész hétvégén költöztünk, és arra nem volt energiám, hogy bekapcsoljam a számítógépet otthon.

Képzeljétek, hogy jártunk. Tavaly vettünk új építésű 11 lakásos társasházban egy földszinti lakást, elöl, hátul kerttel. Elsőre beleszerettünk mindketten, ezért számunkra nem volt kérdés, hogy azonnal befizettük az első részletet. Minden igényünket kielégíti, tágas, világos, napos. Már alig vártuk , hogy átadják. Kezdetben aug. 31. volt az átadási határidő, de sajnos egy hónapot csúsztak. Még így sem lehet teljes az örömünk, mert tegnap, amikor már minden doboz és bútor a lakásba került, akkor derült ki, hogy nem működik a kazánunk, így nincs sem fűtés, sem meleg víz. Nem is tudják megcsinálni, majd csak kedden. Annyira elkeseredtem, hogy egy félórán keresztül zokogtam. Az a szerencsénk, hogy az egyik barátunknál meghúzhatjuk magunkat amíg rendesen elkezd működni. HÁT NEM FELHÁBORÍTÓ? Van egy teljesen új lakásunk, ahol azt hinné az ember, hogy minden tökéletes, de egy ilyen dolog miatt nem élvezhetjük. :cry: :?

Évi

KépKép
kvaszeva

Sziasztok!

Eszter! Köszi a biztatást! Remélem tényleg semmi baja a pocaklakónak!

Pepike! Pityorgás az nálam is viszonylag sűrűn előjön, pedig amúgy elég edzett vagyok... :lol:

Beuska! Hát igen, a hiszti nálam is feltűnt, és nem is kis mértékben! Peding nem szeretnék ilyen "idegbeteg" anyukának tűnni, de mostanság nagyon hamar ki tudnak hozni a sodromból a fiúk! :oops: (Ilyenkor az jut eszembe, hogy talán jobb lenne, ha kislány lenne a 3. baba, amikor pedig tök aranyosan eljátszanak, meg odaülnek az ölembe és szeretgetnek, akkor kisfiút szeretnék!)

Lujzi! A vércsoportokról én annyit tudok, hogy, ha az anyuka Rh -, akkor nézik, hogy nem termel-e a szervezete ellenanyagot. Erre főleg akkor van esély, ha az apa Rh+. Nálunk a férjem B -, nagyfiam 0 -, kisfiam B -, én pedig A - vagyok. Így nagyon csodálkoznék, ha a Kistesó Rh + lenne, de akkor is néznek ellenanyagot! (Az első babánál mindkettőnket elküldtek vérvételre, mert egyikőnk sem tudta a vércsoportját.)

Zsu! Nálunk is úgy szokás, hogy a magánrendelésen fizetett összeg 10-szeresét adják. Bár, olyan dokit is hallottam, aki megmondja, hogy nála ennyi, meg ennyi a szülés. Az én dokim nem volt hajlandó egyik szülésemnél sem megmondani, hiába nyúztuk többször is! Így kénytelen voltam a szülés után a szobában fekvő kismamáktól érdeklődni az összeg után. :roll:

Lexi! Ha véletlen frissíted a táblit, október 5-én megyek dokihoz!

Melinda! Én nagyon szeretném látni a képeket! :D

Andi! Én is mindig aggódom, hogy nem emlékeznek rám itt, mert annyira ritkán írok, de azért örömmel látom, hogy ez nem így van... :lol: :lol: :lol:

Pumperka! Itt is a tej+zsemle volt eddig a "divat" Cegléden, de most bevezették a cukros löttyöt. Nem tudom mi lehet az oka?! (Védőnő is azt mondta, hogy vigyek magammal citromot, mert aki nem tett bele egy kicsit, az szinte mindegyik kidobta a taccsot...)

Judit! Majd írj, hogy mizu Levivel!

Pati! Monácska! Ilyen sokat dolgoztok?!

Képzeljétek, (bár lehet, írtam már), szal, múlt szombaton éreztem a Kistesót, hogy mozgott és azóta semmi! :cry: Mással is előfordult ez? Pedig annyir örültem már, hogy végre-végre érzem...

Bocsánatot kérek azoktól, akiknek nem írtam névre szólóan, de így is állatira koncentrálnom kellett, hogy egy-két hsz-ást megjegyezzek...

Nagyon szép napot kívánok!
Vendég

Éva! Hát ez tényleg felháborító! :evil: :evil: :evil: Hogy lehet így átadni egy lakást?! A fűtés is húzós, na de a melegvíz :?: :!: :?: :!: :twisted:
Vendég

Ódry!

Igen velem előfordul,hogy néha napokig mintha nem érezném a babót és akkor én is para vagyok,de aztán megint megérzem és megnyugszom.Szal valszeg néha úgy helyzkedik a babó ahol vastagabb a méhfal és ezért nem érezzük.Látom majdnerm egy naposak vagyunk és ráadásul mindkettőnknek a 3.baba :lol: :wink:

Még a hálapénzhez visszatétve,én is úgy gondolom hogy ahol a magánrendelésen havonta megkapja a doki a fix összeget ott nem igazán várható el a szülésért is a fix összeg.Szerintem a tarifa nem helyhez kötött,ezt csak azért írom mert Mzx írta hogy a pesti tarifa 50-100között van...Én most se fogok 50 adni pedig Pesten fogok szülni.Mivel van választott szülésznőm én inkább neki adok majd ,és a dokimnak csak 40 mert ő már megkapja 8 hónap alatt a 60.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Hálapénz: nekem az előző szülésemről elég negatív a véleményem( mármint a doki hozzáállásáról)
20 évesen kicsit betojva, bementem a kerületi rendelőbe mert tudtam hogy terhes vagyok. Ahhoz a dokihoz aki éppen ott volt. Megvizsgált és közölte ez méhen kívüli ne éljem bele magam. Szomorúan ballagtam aSzabolcs utcai korházba oda küldött hogy kérjek időpontot terhességmegszakításra. Az ottani doki csinált egy ultrahangot hogy kiderüljön mikor esedékes a beavatkozás és közölte hogy 8 hetes szívhanggal rendelkező egészséges baba van a méhembe mit akarok itt??? Visszamentem az sztk-ba a dokihoz és közöltem vele erre a válasz rossza az ultrahangjának a felbontása. Ennek ellenére ( én hülye) :evil: nálla maradtam terhesgondozáson és végig meg is szívtam vele mert egy tapló volt ő kerek perec megmondta hogy 65.000ft a szülés és 5000.- vizsgálatoinként egy SZTK-ba! Jó mi? A lényeg az hogy nem mindig az a doki a jó amelyik drága (én azt hittem) mert ez a tapló még a szülésnél is úgy jött oda hogy a férjem kiordított neki hogy jöjjön már mert mindjárt szétszakadok és akkor agyonveri, na erre besétált és azt kérdezte mi olyan sürgős hogy ordít a férjem kicsi kellett nagyon hogy ne üsse agyon. :lol:
A mostani dokim az ellentétje nem kér és nem vár pénzt! Kellemetlen neki ha adok, ezért inkább a magánrendelőjébe megyek hogy adhassak jó mi?

Mni!
Köszi az infót ari vagy már úgy várom!!!!

Évi!

Ez a dolog ismerős. A barátnőmék is ebbe a cipőbe jártak, júli 31-ig kellett volna hogy átadják nekik a lakást és jövőhéten költöznek be, de az is csak azért mert a férjem befejezte nekik a lakást ugyanis 1 hete még nem volt gázengedélyük és az építtető azt mondta hogy ilyen lassú a gázművek nem az ő hibájuk. A férjem víz-gáz szerelő utána nézett és kiderült még be sem adták a gáztervet, és ha beadják onnan 1 hónap, hát így átvette az irányítást befejezte ő a gázszerelést és így tudnak csak költözni.
Húúúúúúúúde hosszú lett
Remélem nem untattam senkit :oops: :P :oops:

pepike

Kép

Kép
pepike

Jó téma ez a hálapénz. :)
Én eddig nem adtam egy vasat sem az orvosnak, múltkor megkérdeztem, hogy mivel tartozom, de azt mondta ez egy hivatalos szakrendelés és az ingyenes. :) Viszont két barátnőm is hozzá járt, az egyik a magánrendelőjébe, ahol fix tarifa van, azt hiszem ott 5e Ft egy vizsgálat, míg a másik lány szintén a kórházba járt hozzá és Ő is mindig 5e-et adott alkalmanként. :) Hát lehet ha borítékban adom akkor elfogadja, de így meg nem akarja?

KépKép
KépKép
mni

Sziasztok Lányok!

Most jöttem az AFP vérvételről. Nekem azt mondta a szuris-néni, hogy hülyeség, hogy nem lehet enni vérvétel előtt, ő nem támogatja, hogy a kismamák éhezzenek... :D

Légyszi szorítsatok nekem, mert holnap reggel megyek a Bolgárkerékbe, és valahogy most nagyon rajtam van a frász. Egyik oka, hogy már három hete nem láttam a babócát, és kényszerképzetem van, hogy lehet, hogy van valami baja, mert sokat idegeskedek, gyakran fáj a petefészkem, meg ilyesmi. Másik oka, hogy annyira szeretném már tudni, hogy milyen nemű...
Szóval még ennyire soha nem izgultam egy vizsgálat miatt.... :(

Az érzékenységről annyit, nem tudom, hogy írtam-e már, de én a múltkor sírós-hisztirohamban törtem ki a főnökömnek, hogy elegem van belőle, hogy nekem már semmit nem mondanak el, nem béna és korlátolt vagyok, csak terhes... :roll: Mert hát szegények, csak próbálnak kímélni, de én ilyen hülye önérzetes vagyok, és úgy éreztem, hogy nincs rám szükség.... :?

Kép
pété

Panni!
Egy kicsit megnyugodtam! :lol: Igazából mindig ki tudom tapintani, hogy hol lehet, mert ott kemény - bár lehet, az csak a méh -, de mozogni csak akkor egyszer mozgott olyan "látványosan" (mintha kettőt rúgott volna valaki odabent). :lol:
Tényleg 1 nap különbséggel vagyunk kiírva. Persze ez nem jelent semmit. Főleg a 3. babánál.
Viszont mindkettőnknek 2 kisfia van - eddig. Vagy Te már tudod mi lesz a legkisebb baby?!
Vendég

Pété!
Nagyon-nagyon szorítok Neked holnap! És biztosan minden rendben lesz! :wink: (Másnak én is könnyebben osztogatom az észt ilyenkor...) :shock: Pedig minden nap eszembe jut valami, amivel saját magamat hozom frászba.
Tudom, hogy ez egy kicsit gonosz dolog, de örülök, hogy más is ilyen hisztis manapság! :oops:

Lányok! Annyira hihetetlen, hogy a vonalzómon 172 nap van még hátra, hiszen pár napja még annak örültem, hogy elértem a 200. napot!!! Rohan az idő - itthon is! Igaz, unatkozni sincs időm egy "sajtkukac" és egy elsős nagyfiú mellett. Ja, és ráadásul ott van még az apjuk is! :lol: :lol: :lol: A 3. fiam...
Vendég

Sziasztok!

Csak turbóval olvastam, és még turbóbban írok, mert Julcsikám kezdi szétszedni a lakást... Hát, ez van, ha anyával akar játszani, anyának meg melózni kell... Asszem a meló folytatása majd akkorra marad, ha elaludt.

Hálapánz: nekem ebből a szempontból nagy mázlim van, mert ismerős dokihoz járok. A nővérem gyerekorvos, ő vitt el legelőször is ehhez a nőgyógyászhoz, mikor 18 éves voltam, és utána is mindig hozzá jártam, így nem volt kérdéses, hogy terhesgondozásra is hozzá megyek. Pedig ő Félegyházán dolgozik, én pedig időközben Pestre kerültem... Nagyon rugalmas, már Julcsi idejében is megoldottuk, hogy szombatonként jártam be hozzá a kórházba, akkor ő általában ügyeletes szokott lenni. Most is általában így megyek, bár voltam már kedden is, mikor neki van terhesgondozása a védőnőknél. Sosem fogadott el pénzt, Julcsinál is, meg most is megpróbáltunk adni, de először azt sem értette, mit akarunk. Úgy oldottam meg, hogy valamit azért tudjak adni, hogy ünnepekkor (pl. karácsony, vagy névnapja) vittem neki ajándékot. A szülés után pedig adtunk neki borítékot, nagyon nem akarta elfogadni, a férjem adta neki oda, végül ott hagyta az asztalán. Ami nekem a legfontosabb, amiért most is őt választottam, hogy 3 hetente csinál UH-t, nagyon lelkiismeretes, megadta a mobilszámát, bármikor hívhatom, és nagyon rugalmas, minidg hozzám igazítunk mindent, attól függően, hogy tudok hazamenni.

Az érzékenységem azt hiszem még jobban előjött, mint Julcsinál, tegnap szinte végig bőgtem az Igazából szerelmet, és képes voltam múltkor a Titanicon is picsogni... Közben persze röhögök, mert csodálkozom magamon. :)

Én anno ügyvédjelöltként dolgoztam, szinte mondhatom, hogy több probléma volt az újépítési lakások átadásokar, adásvételijekor, mint egy régi lakásnál...

Nálunk van tej+zsömi a 16 hetes vérvételkor, és van terheléses cukor a 26. héten. Ja, és a cukros lötyinél nálunk nem engedik ihatóvá tenni egy kis citrommal. :( Én egyébként kétszer is voltam, mert először nem lett jó az eredményem (mint kiderült, nem kellett volna előző este egy nagy adag jégkrémet betolni...), másodszorra már lestek a nővérek milyen profin döntöm magamba. :) Szerintem az a trükkje, hogy jó gyorsan le kell húzni, majd pár korty víz rá. Engem jobban kínzott az, hogy utána két órán keresztül pár kismama társammal világmegváltó dolgokról beszélgettünk, szülés-rémtörténeteket meséltünk, mert bennünket leültettek egy asztalhoz, még mozogni sem lehetett, nehogy bekavarja az eredményt, inni meg főleg tilos volt...

Gondolkodom, hogy menjünk-e majd vmikor 4D-re, ugyanis nem szeretnénk tudni előre a tesó nemét, és szerintem ilyen UH-nál nehéz elkerülni, hogy a babó nézegetése közben ne látszódjon egyszer csak egy kuki vagy egy nuni... Közben pedig tudom, hogy hatalmas élmény a 4D-s mozizás... Szerintetek? Lehet, ha előre szólok a dokinak, akkor majd kihagyja az alsó részeket... :)

Nnnna, már a cd-k is lekerültek a helyükről, teljes a káosz, a lányom percek alatt gömbvillám sújtotta területet tud csinálni a kecóból...

KépKép
KépKép
mézgombi

Mézgombi, az én férjem ügyvéd, és még azt is neki kellett intézni, hogy a kerületi Földhivatalnál bejegyezzék a tulajdonjogunkat, ugyanis az építtetőink ügyvédje mindenre lusta volt, ami azzal az épülettel kapcsolatos, pedig majdnem minden lakásra volt hiánypótlás kiadva. :evil: :evil:
Meg is kérdeztem a férjemtől, hogy neki mennyi ügyfele lenne, ha ilyen stílusban intézné az ügyeket? :roll:

Évi

KépKép
kvaszeva

Kvaszeva, jól kifogtátok... Még szerencse akkor, hogy ügyvéd a férjed. :)
Nálunk is úgy volt, hogy ha mi csináltunk egy adásvételit, akkor a földhivatali bejegyzéseket is mi intéztük, ezek a dolgok általában együtt járnak...

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!

Most jöttem meg a 18 hetes Uh-ról. Nem látszott a neme :( , pedig jól feküdt, úgyhogy próbálkoztunk kideríteni vagy 5 percet. Viszont alacsony lett az AFP-m, úgyhogy a bolgárkerekes integrált teszt negatív volta ellenére elküldtek genetikai tanácsadóhoz. Próbáltam felhívni a Bolgárkereket, de csak annyit sikerült kiszedni belőlük, hogy szerintük negatív vagyok, így innentől nekem kell eldöntenem, hogy az 1:840-es valószínűségemmel elmegyek-e szúrásra. Nem is számítottam másra :roll: , hiszen senki nem akar felelősséget vállalni, és azt mondani, hogy biztosan semmi baja a babának, úgyhogy ne menjek el mintavételre.

Úgyhogy most elég szomorú vagyok, mert megint van valami, ami miatt nem élvezhetem felhőtlenül, hogy babát várok. Közben meg érzem, hogy kutya baja, úgyhogy nem szándékozom szurira menni.

Kép

Kép
mzx

SZIASZTOK KISMAMIK!!!!
Mindenkinek köszönöm, hogy hiányolt!!!
Most hosszú leszek :twisted: :lol: de megpróbálom témákra tagolni.

mzx: mennyire lett alacsony a normálishoz képest az érték? Az afp nem igazán megbízható vizsgálat, szerintem várd meg az uh-ot, a gázos rendellenességek azon tökéletesen látsza(ná)nak. Azt betöltött 18 hetesen jó helyen csináltasd, akkor még mindig esetleg dönthetsz a szúrás mellett, de a Bolgárkerekes vizsgálat mellett az Afp-nek nincs semmi jelentősége. Az egyik egy megbízható eredmény, a másik 10-ből 7-szer téved (na jó majdnem..) :wink:

Hálapénz: nyíltan kérdezzetek rá a dokinál, nem mindegyik meri megmondani, innentől nyertes szitu, nemk róla, hogy a doki szerepe sokkal nagyobb a terhesgondozásnál, mint a szülésnél. Ott alig van jelen, amíg éppen fetrengesz (vagy nem) ő valszeg kávézgat vagy az elmaradt jelentéseit írja, ha fizetsz, ha nem. Na jó, néha falból bejön :roll: . Ha mindenáron fizetni akartok, SZÜLÉSZNŐT válasszatok magatoknak, minél hamarabb!!! Ő végig jelen van és tördeli a kezedet meg segít apának is helyt állni. Még egy adalék: az az 50-100 ezere ft nagyon kell ám egy kisbaba mellett!!!! Csajok, ne dobálózzatok ekkora pénzekkel. Minden politikát félretéve, néhány éve próbálják megszüntetni a hálapénzt-központilag! Magunk alatt vágjuk a fát, ha ennek ellenére tömjük a zsebüket. A szülésnél ő nem tudja, kep-e vagy sem, ezt a varratszedéskor szokták rendezni. Egy értékes, de ennél olcsóbb ajándék olyan gesztus, amire a doki nem tud mit mondani, nem mondhatja, hogy nem kapott semmit, ugyanakkor nem is sérted meg borítékdugdosással. Érdemes kipuhatolni, mit szeret, pl. piál-e, vagy utazni szeret, olvasni (lehet utalványokat kapni) esetleg műértő (vannak nagyon szép reprok), stb. Nekem meggyőződésem, hogy az a néhány, látszólag kínos perc megéri több tízezer ft zsebben maradását!!!! Gondoljátok át!!!!!

tali

Nekem lenne egy javaslatom, mivel kismamik vagyunk, egy találkozásnál eleve a kaja és a wc a központi kérdés kb. egy óra múlva (én mondjuk nem bírom ki addig se :lol: ), javasolnám helyszínnek a Lágymányosi híd budai hídfőjénél lévő Trófea grill éttermet. Többször jártam ott, mindig nagy megelégedéssel. A lényeg, hogy fix összegért (hétköznap napközben 2500ft/fő) korlátlan étel-italfogyasztás van, egy egész teremnyi gusztusos és fimon kajából, időkorláttal (asszem egyik ilyen turnus a negyed háromtól fél ötig, utána még mindig kitalálhatunk valamit). Van grillablak is, előtted sütik a húsokat, halakat, sajtot, rengeteg féle saláta van, nem dohányzó, tágas, vannak hosszú asztalok, szóval igazán kismami-barát hely. Ja, wc is van :lol: . Légyszi jelezzetek vissza, mert akkor el kellene kezdeni szervezni a helyet, időt, hogy tényleg létrejöjjön a tali, ne csak beszéljünk róla. Ha a hely ez marad, az egyik szervező szívesen leszek.

[/b]

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

BAsszus, most látom, hogy fent a hálapénznél beletöröltem. Szóval:
azért nyertes a szitu, mert akkor nem kell fizetni, ha nem meri megmondani. :lol:
A másik mondat meg úgy lenne, hogy nem is beszélve róla, hogy a doki szerepe ...
Látszik, hogy kijöttem a gyakorlatból :oops:

Kép
Kép

mpatr

Mpatr, a Trófeába én is elég sűrűn járok, egyszerűen imádom!! :lol:
Részemről rendben a hely és a tali! :D

Évi

KépKép
kvaszeva

Mzx!

Sógornőmnek is alacsony lett az Afp-je. Azt hiszem 0,7. Rögtön megismételték akkor még alacsonyabb lett 0,35. Ettől megijedt, mert ez az érték csak emelkedik elvileg az idő előrehaladtával. Elküldték genetikai tanácsadásra. Ott jó alaposan kikérdezték, ultrahang, és mégse javasolták a szúrást, mert semmi nem utalt genetikai rendellenességre. Ő a Bolgárkerékben se volt. Azt, mondta az orvos ott, hogy a túlsúly is befolyásolja az eredményt, szóval valószínűleg ezért lett alacsony neki. Most egy gyönyörű egészséges 7 hónapos kislánya van. :D
Szóval fel a fejjel. Remélem a genetikai re4ndelésen egy jó orvost fogol ki. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Rólunk:

A barnázás nyomtalanul elmúlt, egyébként védőanyám mondta, hogy ez mellső fali méhlepénynél gyakoribb, hogy megemeli magát az ember jánya és máris vérzik a cuccos kifele... Ebből a mellső fali dologból egyébként is nagyon tele a pici cipellőm, Gordonnal ekkora már javában erősebben éreztem a lurkómat, ahhoz képest ez molyszellentés. Se.
Doki szerint minden okés, méhszáj, stb. A vérzés után 2 nappal produkáltam egy felső határos afp-t, igazándiból szégyellem, de nem izgat :oops: :oops: . Jövő héten hétfőn megyek a 18 hetes genetikai uh-ra, az IStenhegyire, Hajdú drnőhöz (nagyon dícsérik). Lexuska, légyszi a tábliba most már véglegesen kerüljön be a SzentImre. És Kismanó is Norton lett, tudom, kérdezted a múltkor is.
Az elmúlt napokban Gordon szobáját csináltuk, végre, tud hol játszani, majd dobok képeket (mindig csak ígérgetek, lassan olyan leszek, mint egy pasi :lol: :lol: ). A falra festettem egy képet, szerintem egész jó lett. Az ágya még nincs bent, mert a fűtés még nincs teljesen kész. Szegénykém, egy év után, eddig állandóan tv-zett (nem volt hol játszon rendesen, már féltem,, hogy függő lesz), most meg ki se lehet robbantani lefekvésig a szobájából. Nagy boldogságh ez énnekem.
Közben előtúrtam és átválogattam a több zsáknyi eltett ruhát és cuccot, szerencsére túl sok mindent nem kell venni, de nagy lelkesedéssel készülök az októberi Kimama-börzére. Olyan nagy élmény volt azokat a falat ruhákat pakolni!!!! Ti kijöttök a börzére?
Norton szobáját csak év vége felé csináljuk meg, mertz addig még egy rakás egyéb munka van a házon.

Tegnap este a falfestés végére nagyon durván begörcsöltem, hát pisi-kaki minde volt az ijedtségtől, a derekam kezdett el úgy húzni, mint a szülésnél. Magne B6, fekvés, szerncsére néhány perc alatt nyomtalanul elmúlt. Passz, hogy mi volt ez. Remélem, soha többet nem riogat így a szervezetem.

Volna egy kérdésem, kérésem is:
légyszi adjatok tanácsot, HOGYAN köszönjek el a dokimtól. Megszületett a döntés, dúlával szeretnék szülni, tehát el kell jönnöm, és most ne is vegyük figyelembe azt, hogy ő is bunkón viselkedett.
Nem szeretném, nem stílusom, hogy szó nélkül lépjek le, kicsi ez az ország ahhoz...
Hogyan lehet ezt elegánsan csinálni?

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Köszi, aki eddig is válaszolt hálapénzt ügyben! Megmondom őszintén, Patti, a te hozzászólásod a legszimpatikusabb. Bár még én is úgy vagyok vele, mint a többség, sajnos, hogy azt érzem cikinek, ha nem adok. Ezért nem fogadtam (még) fel a múltkori dokimat. Egyébként a véleményed leírtad, de te ehhez is tartod magad? Így volt Gordonnál és most is így van? (Bocs, ha a magánügyedben vájkálok! :oops: )

A találkozó ötlete is tetszik, én benne vagyok!!! Feltéve, ha olyan időpontunk lesz, hogy Apára tudom bízni Alexát.

Sírás: tegnap este lekapcsoltam az Armageddon végét, mert bár már ezerszer láttam, tudtam, hogy nem bírnám ki egy kiadós bőgés nélkül.
Csatlakozom az előttem szóló anyukákhoz: engem is nagyon ki tud akasztani a kislányom, pedig alapvetően türelmes vagyok, de sokszor elszakad a cérna és kiabálok vele. Néha oda is csapok a seggére, ha nagyon nem bírok vele. :oops: :oops: :oops:

Kikó: gratula neked is a kis kukihoz! :lol:
Vendég

http://www.trofeagrill.com/trofea-ujbuda/index.php

Évi, köszi a megerősítést, még egy fontos, hogy összesen 4 ilyen étterem van, városszerte, de ez messze-messze a legjobb.
Szeretném azt is tudni, hogy a költség nem gázos-e valakinek. Nem látok bele a pénztárcákba, de a vidékieknek még esetleg fel is kell utazni.
Szóval mindenkit kérnék szépen, határozottan, egyesével, nyilatkozzatok,
jönnétek-e, mikor lenne jó, jó-e a helyszín, illetve javasoljatok jobbat, a költség vállalható-e.
Fontos, hogy csak hétköznap, napközben ennyi, délután-estefelé illetve este már több.
Jajjjjjajajjjj, még egy, mai extra fontos, mi legyen a nagyokkal? Ott van gyereksarok is, de akkor vagy mindenki hozza a nagyokat, vagy senki. Szóval erről is nyilatkozzatok.
Meg arról, ki szállna még be a szervezésbe!!!!

Kép
Kép

mpatr

Zsu (még mindig nem tudom leírni a teljes neved :oops: :oops: )!
Tök jogos a kérdés!!
Igen, én betartom. A dokimnak egy Csergezán Pál reprot adtunk, mert állítólag nagyon szereti a képeket. Esküszöm, meg volt hatódva, úgy örült neki.
Ezúttal pedig nem lesz dokim, csak szülésznő és dúla.

Kép
Kép

mpatr

Bocsi, gyorsan bepótolom az elmúlt napokat, üssetek le, hogy duguljak már el (bááááár úgy lenne, máár az idejét se tudom mikor dugultam el úgy istenighazábólosan :roll: :oops: :oops: :oops: na mindegy :? :oops: ) de zet még muszájmuszájmuszáj:
Szóval aki mégis úgy érzi, hogy sok a pénze, és mindenáron dokinak akarja adni, annak készséggel megadom priviben a bankszámla-számomat!!! Ha megígéri, hogy közben ugat, nyávog, esetleg, röfög, nyerít, vagy brekeg, akkor még a szülését is simán levezetem, már ha nem esik egy időbe az enyémmel :wink:

bocsesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Patti!
Én jönnék, akár gyerekkel is, bár neki az pont alvós időszak, de ha van társasága, akkor nem probléma. :D
Az időpontra annyit, hogy fizu utáni időszak a legjobb, ami nekem pl. hónap utolsó munkanapja.
Tőlünk néhény sarokra is van egy Trófea (Victor Hugo u. - Visegrádi u. sarok) és bár még nem voltam, de tervezzük, mert mindig nagy sorok állnak ebéd- és vacsoraidőben, úgyhogy biztosan jó.
Vendég

Patti! Elég, ha Zsu-t írsz! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kikó!
Gratulálok a kukishoz! :lol: :lol:
Alakulunk, egyre több baba nemet tudunk már. :D

Éva!
Ilyen újlakásos rémtörténeteket sajnos elég gyakran hallani.
Ennél már csak az a kacifántosabb, amikor a megbízott lelép pár 100 millióval. :shock:
De megcsinálják és élvezhetitek az új lakást! :)

Ódry!
Természetesen emlékszünk rád. Mégha ritkán is írsz! :lol:
Az a helyzet, hogy én egy idegbajos kismama vagyok. Sírási rohamaim nincsenek, de könnyen felcukkolom magam dolgokon. :? Pedig azt vártam, hogy terhesen egy végtelenül nyugodt, türelmes, mosolygós nő leszek. Ezzel szemben az az érzésem, hogy időnként fúria vagyok. Pedig tényleg szinte nevetséges, hogy miken borulok ki! :oops:

Panny!
Én még mindig nem érzem a babát. Persze tudom nem kellene ezen gondolkodni, mert még 16 hetesen se mi a manót várok? Ráér mozgolódni úgy, hogy én is érezzem.
De néha már nagyon szeretném ha életjelt adna magáról. Úgy érzem a pocakom sem nő. :( :shock: Na, mondom én hogy nehéz a terhes nőkkel. :lol: :lol: :lol:

Pété!
Nagyon édes lehetett az a látvány, amint sírós-hisztirohamodban leordítod a főnököd fejét. :lol: :lol: :lol: Máskor úgysem mernéd megtenni! :lol:
Holnapra nagy drukk. Most délután igyál meg egy pohár vörös bort, este megint, oldja a feszültséget és nagyon jó méhlazító! :lol:

Mézgombi!
Beszéljétek meg a dokival, hogy nem (még nem) szeretnétek tudni a baba nemét. Majd ő megoldja! :lol:

Mzx!
A legközelebbi UHn majd megmutatja a lábaközét! :D
Az AFPt nem véletlenül nem csinálják már nyugaton. Értelmetlen és fölösleges stressz! Ha a Bolgárkerékben eddig minden rendben volt, plusz a 18-ik heti UH-n is minden rendben van, akkor a baba egészséges!
Élvezd a terhességed!!! :)

Pati!
Én bárhová szívesen megyek, teljesen mindegy a hely, csak az időpont nem annyira! :roll:
Kb mikorra gondoltátok? Hétköznap délután, vagy inkább hétvége?
Én az október 15-ei héten péntekig Bp-n vagyok.
Lányok, nagyon kíváncsi vagyok rátok! :D

Pété, Rima, Judit holnap 16. hét! :lol:
Vendég

Aranykavics! Az okt. 15-ei hét jónak tűnik nekem is. Többiek??
Ugye már nincs olyan, aki még durván rosszul van?

A hétköznap/hétvége illetve a napszak ha a Trófea mellett döntünk, akkor max annyi, hogy drágább. Ha jól emlékszem, hétvégén 5000 Ft/fő, azt nem biztos, hogy mindenki tudja vállalni.

Tényleg kérek szépen folyamatos visszajelzéseket MINDENKITŐL!!!!!

Zsu! A Margit hídnál lévő Trófea pl. kifejezetten sz@r, majd ha lesz kedvem és nem felejtem el, leírom, miért. Azt hiszem annak pont ugyanaz a tulaja, mint amiről Te írtál.

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok,

Ó, látom, van Sushi is a Trófeában, már csak 5 hónapig nem ajánlatos ezt enni :lol: !

én benne lennék, csak éppen 6-ig dolgozom, úgyhogy mire odaérnék, már majd' 4 eFt/fő egy adag, másrészt a gyerekeseknek lassan menniük kell akkor már haza. Úgyhogy én próbálok majd alkalmazkodni, amennyire megy!

Mzx, úgy sajnállak ezekért a bonyodalmakért. Én rengeteget gondolkodtam, mielőtt meglett volna az eredmény, hogy mit is csináljak, ha ilyen 1000 körüli szám jön ki, ami elvileg jó, nade azért annyira nem a legtutibb.

Azt hiszem, félek annyira egy sérült kisgyerek felnevelésétől, hogy elmennék hasbaszuratni magam, ha minden doki azt mondja. Meg azt a megnyugvást is irigyelném, ami Kikónak van már, hogy egy egészséges kisfia van. De ez csak az én véleményem és ezt sajna mindenkinek magának kell eldönteni.

Elnézést mindenkitől, akinek nem volt még időm válaszolni (és csak semmi sírás - lassan megértem a no women - no cry-t), de nekem most tiszta őrültek háza van itten!

Patri - ne dugulj el!!! Úgy örülünk, amikor végre előkerülsz!

Kép

KépKép
eszterxx

Pati!

Ugyanabban a kórházban szülnél ahol az eddigi dokid is van???
Mert akkor ugyanabban a cipőben jársz, mint amiben én voltam.

Én is sokat rágódtam hasonló dolgon, mert engem a volt dokim két évig kísért mindenen keresztül, majd amikor teherbe estem kitaláltam (igaz már előtte), hogy váltok.

Kértem tőle időpontot, leültünk és megbeszéltük a dolgokat. Elmondtam, hogy nagyon köszönöm amit eddig értem tett. De úgy érzem annyi mindenen mentünk együtt keresztűl, hogy most váltanom kell. Tiszta lappal kell indulnom ezzel a kisbabával. (nem pont ezek a szavak voltak, mert végül is majdnem 20-30 percen keresztül beszélgettünk).

A doki nagyon megértő volt. Szerintem az a bunkó és gyermeteg orvos, aki egy korrekt megköszönést, elköszönést nem fogad normálisan.

Viszont ha nem ugyanott szülsz, akkor sokkal könnyebb a dolog!
Hivatkozz a választott kórház szülőszobájára!!! Alternativ módszerekre stb.
A lényeg, hogy korrekt és udvarias legyél. :)

menni fog!
Vendég

Az okt. 15-ei hét eleje jó nekem. 17-én Uh-ra megyek, fél 12-re, 18-án meg jön apósom nyugdíja, s mivel vak, itthon kell lennem, hogy átvegyem helyette. A többi nap elvileg jó.
Vendég

Most néztem meg a Trófea lapját: gyereksarok csak hétvégén van. :(
Vendég

Én innen a messzi távolból nem tudok segíteni a szervezésben.
De egyszer volt szerencsém egy PCOS topiktalit 80kmre Budapestől, Budapesti helyszinnel megszervezni :lol:

Csendes helyre mentünk, kávézóba! Camponába!
Ahol lehetett sütizni, szendvicselni, fagyizni és mindenki azt rendelt amihez kedve volt.

Van egy jó hely, ahol már szintén tartottunk topik talit. Ha jól tudom a nevét: Móricz Zsigmond körtér, a Tranzit! Nem voltak sokan! Nincs tömegnyomor.
Nagyon barátságos hely, mindenki annyit fizet, amennyit fogyaszt, késő estig nyitva van, hangulatos, nincs dohányfüst, áraik is jók.
Én megmondom őszintén kissé soknak tartok 4 ezret, mivel 160 gr szénhidtrát diétára vagyok fogva, én enni nem nagyon fogok. De ha nem kötelező ezt befizetni és ettől függetlenül ihatok üdítőt, vagy valami apróságot, akkor OK. :)
Nem ismerem ezt a helyet, de gondolom ez is megoldható, ha valaki nem akar enni. :roll: (de ez már legyen az én bajom!) :lol:

Az meg nem baj, ha nem vagyunk ott mind egyszerre. Lehet szotyogva jönni és szotyogva menni. Semmi baj nem történik. :) 4,30-5 elött én se jutok el sehova.
Vendég

Na, most én sem tudok eldugulni! :oops: Okt. 1-től árat emeltek: 2899 Ft a hétköznapi ebéd (12-17-ig).
Vendég

A hálapénzzel kapcsolatban én is össze vagyok zavarodva. Lehet, hogy egy adag határozottság kellene, és egyenesbe jönnék, nem dillemáznék ennyit. Szóval, ha tudtok jó tanácsot adni.....

Nállam a szitu:
Előző két gyereket ugyanannál szültem. Végig magánrendelés fix tarifa, szülésnél amennyit gondoltunk, de adtunk. Nem mentem most vissza hozzá. (Nem vészes, hogy miért, de nem is fontos.
Sógornőm februárban szült Kistarcsán és nagyon dícsérte. Gondoltam nekem is jó lesz, mert 15 percre van a kórház, és lehet, hogy a harmadik az csak úgy kiröppen belőlem. Következő akkor onnan kell orvost keresni. Akinél sógórnőm szült, csak idén tette le a szakvizsgáját és állandóan konzultál még mindig a főorvossal a vizsgálatoknál uh-nál. Ez nem is lett volna gondúgy voltam vele, kezdő, de annál lelkesebb. De telefonon beszélve vele kiderült, hogy leghamarabb 1 hónap múlva tudtam volna hozzá menni, és amúgy is elég kevest lesz bent a kórházban. Ez úgy 5 hetesen már nem volt jó nekem. Van nállunk a kerületben egy egészségi intézmény ami nem a kerületi sztk, nem is tudom ki a fenntartója a Medical Center. Modernebb épület, kellemes légkör, gördülékenyen megy az időpontra való behívás..... Mindenkinek fizetős kivéve a kerületi lakosoknak, de bárhonnan lehet jönni. Megtudtam, hogy ott az egyik nőgyógyászati orvos Kistarcsáról jár ki. A rendelő 5 percre van tőlün. El is kezdtem hozzá járni, nincs is semmi gond. Talán annyi időt nem szán rám mint egy magánrendelésen. Eleinte nem adtam neki pénzt. 12 hetesen viszont boritékban leraktam neki 5000,- meg 16. héten is. Közben éreztem, hogy ez olyan idétlen. Szülésről még nem is beszéltem neki, hogy nálla vagy most mi van. Bonyolítja, hogy az aszisztense a fiam osztálytársának az anyukája akivel éppen csak köszönünk. Valahogy kevésszer találkoztunk a suliban. Elötte pláne ciki ez a boritékozás. Közben még egy telefonszámom sincs az orvostó, ha valami gond van esetleg kérdezhessek, márpedig, ha fizetek úgy gondolom ez jár nekem. Ha valami gond van melyik kórházba menjek? Kistarcsára vagy ahová tartozom? Végül is nem kértem még fel semmire. Ha nem kérem fel akkor nem is szülhetek Kistarcsán? Ezt valószínüleg vele kellene megbeszélnem ,de azért most a ti véleményetekre is kiváncsi vagyok. De még abba se vagyok biztos, hogy fogadott orvosnál akarok szülni.
Patival egyetértésben én is azt tapasztaltam, hogy nem sok szerepe volt az orvosaomnak a gyermekeim megszületésében. Bár Beuska esete elgondolkodtat. Igen, de ha probléma adódik lehet, hogy jó a fogadott orvos? Szóval tiszta dillema vagyok: fogadjam, ne fogadjam, fizessek, ne fizessek. Ha baj van hová menjek, melyik kórházba? Tudom ezt nekem kell eldönten, de én már úgy érzem képtelen vagyok objektívan átgondolni a dolgokat.

Tudom hosszú lett, de remélem valamelyikőtöknek lesz türelme végigolvasni és reagálni.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Közben látom pörög a taliszervezés. Én is benne vagyok, és a Trófeát is nagyon szeretem, bár én csak a Mexikói útnál lévőben voltam eddig. Ha kell segítek szervezésben. Összesíthetem kinek mikor jó, és ebből megszülni (most még csak ezt) az időpontot, vagy bármi.... :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Zsu, így is van, látjátok, erről beszéltem a folyamatos visszajelzésekkor. Köszi, Zsu!!!!!!!!!

Szóval még egyszer MINDENKITŐL!!!!!!!!! aki valaha írt ebbe a topikba:
Jönnél-e?
Jó-e a Trófea, mint helyszín? Ha nem:jobb ötlet!?
Időpont: okt. 15-ei hét opcionális egyelőre, annak is az eleje. Kérdés, hogy délelőtt vagy du, illetve hétköznap vagy hétvége a jó?
Anyagilag vállalható-e a kltség?
Hoznád-e a csemeté(i)det (nyilván a nagyobbakra gondolok :lol: :lol: )?
Írjatok meg minden extra egyéni nyivákot is, úgyse tudunk mindenkinek jót szervezni, de legalább próbáljuk már meg!!!!
Kérek szépen ötleteket az esetleges további programra is, illetve arra, hogy ki az, aki bp-i és kocsival jön, esetleg ha onnan átmegyünk valahova, illetve a vidékieknek az állomástól oda ki tud segíteni, egyáltalán van-e ilyen igény.

Továbbra is csak egy ötlet az egész, de kezdjük el valahonnan!!
HAHÓ MINDENKINEK!! MPATR FELTÁMADOTT :lol:

Kép
Kép

mpatr

"Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy október 1-tõl áraink a következõképpen alakulnak:
Hétfõtõl péntekig ebédidõben (12:00-17:00): 2899.-,
Hétfõtõl csütörtökig vacsoraidõben (17:30-24:00): 3899.-,
Péntek vacsoraidõben, szombaton, vasárnap
és ünnepnapokon egész nap: 4899.-."

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!
gyors leszek és rövid
az újbudai Trófeát támogatom :) közel van hozzánk :)
és nekem hétköznap is jó, de nem minden nap, csütörtök jó, vagy kéthetente kedd, vagy néha hétfő délután 3is. szval összevissza :)
nagyobb gyerköcöm nincs, kérjek kölcsön valakitől? :lol:
pusssz

Kép

Kép
kolyok28

Pumperka: légyszi folyamatosan összesíts és időnként küldd el nekem: mpatr@t-online.hu és ide is tedd fel. Lexuska táblája talán segít a csapat létszámában.
Elvileg akkor is szülhetsz Kistarcsán, ha nem fizetsz senkinek. Minden doki nagyon jó, ha gáz van, az ügyeletes is ellát ugyanúgy, és extra gáznál úgyis behívnak még dokit, ha választottad van.

Zsu, igen, én is most látom. Nam tudom, mennyire gáz. Én szívesen beáldozok ennyit a taliba.

Aranykavics: Diétásoknak még diétás süti is szokott lenni, meg sovány grillhusik, rengeteg saláta, meg van gyümölcs is és ásványvíz. Ha nem zavar, hogy melletted más tömi a pociját... De sajnos a beugrót mindenképpen ki kell ott fizetni.
A közben érkező ötletekre (pl. most jött új helyszínek) is szeretnék visszajelzést. Ez a tali csak akkor fog létrejönni, ha aktivizáljuk magunkat. Sajnos az biztos, hogy nem lesz mindenkinek jó a helyszín, időpont, vagy bármi, de ha jól sikerül, majd a nagypocis talira levonjuk a következtetéseket. :wink:

Kép
Kép

mpatr

Tisztelt Pati, mint a 2008 márciusban szülők topiktalijának szervezője!!!

Jelentem:

1., Találkára mennék.

2., Trófea nekem jó (kérdésem, kötelező ezt az összeget befizetni, akkor is ha nem akarok enni??? ) Ötletem a Tranzit!

3., Október 15-ei hét eleje jó!

4., Nekem csak a délután jön szóba. Inkább öt után.

5., Hétvége eddig úgy tűnik, hogy egyáltalán nem jó.

6., Mint már a 2-es pontban említettem, mi van akkor ha nem akarok enni? De most felhívtam a trofeát és megkérdeztem. Azt mondták, ha többen vagyunk és asztalt foglalunk, akkor nyugodtan lehet jelezni, hogy van olyan személy aki nem enne és így az a személy csak az italfogyasztást (amennyit iszik) kell fizesse.
Tehát részemről így maximálisan jó!

7., Csemetém nincs, egyedül jönnék!

Pati főszervező úrhölgy!
Elégedett a válaszaimmal??? :lol:
Vendég

Pumperka:
"Szóval tiszta dillema vagyok: fogadjam, ne fogadjam, fizessek, ne fizessek."

Ugyanez az én problémám is, ezért vetettem fel a témát. Most éppen ott tartok, hogy még nem fogadom fel az előző dokimat, esetleg később, és akkor sem fizetek vizsgálatokért, hanem majd csak szülés után, ha lesz miért. Vagy ajándékot adok majd, mint Patti javasolta.
Vendég

most látom, hogy mióta olvasgatom konkrétabb ajánlatok vannak
szval nekem azon a héten hétfő délután 4 után, kedden 4után jó. szerda nem jó, na rohanok

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok,

Láttam, Kiszazsu is eljutott már a honlapig, hamarabb mint én, úgyhogy bocsi az ismétlést :cry:

Pumperka, én végigolvastam az egész dilemmát!

Asszem nekem nem lenne szimpatikus, hogy magától nem ajánlott fel semmilyen telefonszámot, elérhetőséget, stb, ha magándokim akar lenni, akkor tegyen is érte :lol: ! Az még oké, hogy nem ad meg lehetőséget, ha nem fizetsz, de kétszer már adtál pénzt, azért én el is várnék dolgokat!

Ha baj lenne, én mennék a Medical Center fenntartásában levő helyre, hisz oda jártál végig, már ha ott lehet szülni.

ha viszont feltétlenül szeretnél orvost, akkor még most kellene keresni egyet, de azt tuti Kistarcsán néznék, mert ott mégis híresen jó az újszülött osztály.

na, eldugulok lassan...

Ja, és Camponát azért nem ajánlom talira, mert tömegközlekedéssel elérhetetlen távolságban van.

Kép

KépKép
eszterxx

Mpatr: Te nem tudod leírni: kiszazsu, :lol: , én meg nem tudom, hogy Pati vagy Patti! :roll: Vagy egyéb? :lol:
Vendég

Most hívtam a Trófeát:

kb. 20 fős csoportnál már személyes foglalás kell, 30% előleg befizetésével (mondtam én, hogy adom a számlaszámomat!! :lol: )

Kb. 2-3 héttel előre jó lenne egyeztetni velük, de hamarabb is megoldható.

Ha valaki csak italt fogyaszt és ezt előre jelzi, az az itallapról maga fizeti amennyit fogyaszt, de nem ehet akkor tényleg!

A gyerek sarok hétköznap is van, de akkor nincs külön óvonéni nekik, csak a játszórész. Az asztalt kérhetjük annak a közelébe.

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?