Sziasztok!
Csak turbóval olvastam, és még turbóbban írok, mert Julcsikám kezdi szétszedni a lakást... Hát, ez van, ha anyával akar játszani, anyának meg melózni kell... Asszem a meló folytatása majd akkorra marad, ha elaludt.
Hálapánz: nekem ebből a szempontból nagy mázlim van, mert ismerős dokihoz járok. A nővérem gyerekorvos, ő vitt el legelőször is ehhez a nőgyógyászhoz, mikor 18 éves voltam, és utána is mindig hozzá jártam, így nem volt kérdéses, hogy terhesgondozásra is hozzá megyek. Pedig ő Félegyházán dolgozik, én pedig időközben Pestre kerültem... Nagyon rugalmas, már Julcsi idejében is megoldottuk, hogy szombatonként jártam be hozzá a kórházba, akkor ő általában ügyeletes szokott lenni. Most is általában így megyek, bár voltam már kedden is, mikor neki van terhesgondozása a védőnőknél. Sosem fogadott el pénzt, Julcsinál is, meg most is megpróbáltunk adni, de először azt sem értette, mit akarunk. Úgy oldottam meg, hogy valamit azért tudjak adni, hogy ünnepekkor (pl. karácsony, vagy névnapja) vittem neki ajándékot. A szülés után pedig adtunk neki borítékot, nagyon nem akarta elfogadni, a férjem adta neki oda, végül ott hagyta az asztalán. Ami nekem a legfontosabb, amiért most is őt választottam, hogy 3 hetente csinál UH-t, nagyon lelkiismeretes, megadta a mobilszámát, bármikor hívhatom, és nagyon rugalmas, minidg hozzám igazítunk mindent, attól függően, hogy tudok hazamenni.
Az érzékenységem azt hiszem még jobban előjött, mint Julcsinál, tegnap szinte végig bőgtem az Igazából szerelmet, és képes voltam múltkor a Titanicon is picsogni... Közben persze röhögök, mert csodálkozom magamon.
Én anno ügyvédjelöltként dolgoztam, szinte mondhatom, hogy több probléma volt az újépítési lakások átadásokar, adásvételijekor, mint egy régi lakásnál...
Nálunk van tej+zsömi a 16 hetes vérvételkor, és van terheléses cukor a 26. héten. Ja, és a cukros lötyinél nálunk nem engedik ihatóvá tenni egy kis citrommal.
Én egyébként kétszer is voltam, mert először nem lett jó az eredményem (mint kiderült, nem kellett volna előző este egy nagy adag jégkrémet betolni...), másodszorra már lestek a nővérek milyen profin döntöm magamba.
Szerintem az a trükkje, hogy jó gyorsan le kell húzni, majd pár korty víz rá. Engem jobban kínzott az, hogy utána két órán keresztül pár kismama társammal világmegváltó dolgokról beszélgettünk, szülés-rémtörténeteket meséltünk, mert bennünket leültettek egy asztalhoz, még mozogni sem lehetett, nehogy bekavarja az eredményt, inni meg főleg tilos volt...
Gondolkodom, hogy menjünk-e majd vmikor 4D-re, ugyanis nem szeretnénk tudni előre a tesó nemét, és szerintem ilyen UH-nál nehéz elkerülni, hogy a babó nézegetése közben ne látszódjon egyszer csak egy kuki vagy egy nuni... Közben pedig tudom, hogy hatalmas élmény a 4D-s mozizás... Szerintetek? Lehet, ha előre szólok a dokinak, akkor majd kihagyja az alsó részeket...
Nnnna, már a cd-k is lekerültek a helyükről, teljes a káosz, a lányom percek alatt gömbvillám sújtotta területet tud csinálni a kecóból...