Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Bocsi én se jöttem tegnap,ramatyul voltam :( Torkom+nátha!!Iszonyat!!Jól benyaltam valamit. :evil: Pihiztem,plusz idegeskedtem a kölkedlik miatt.Nem tudtam annyit lent lenni velük mint szoktam,és itthon őrjöngtek.Csúnyákat beszélte,futkostak....Kész voltam..........Gyogszert nem vettem be,hátha babás vagyok...

Estefele anyum elvitte Rékát,hogy tudjak pihenni kicsit.De jó is volt!Petra hamar aludt is,igy hogy egyedül volt.Asszem uncsizott.Megszokta hogy tesózik... :D

Britta
Sok gyerek itt is van,és kevés az ovi!!Soakt bezártak,most meg nem mindenkit vesznek fel!!Én kivétel vagyok asszem hogy felvették fél évre.Bár igy belegondolva,hova is tettem volna agyereket??Bölcsiből elutasitottak,hogy nagy a gyerek,szobatiszta,beszél,vigyem oviba.ÉS ha nem vették volna fel??? :shock:
Sajnálom azért Krizsit mert ugy kell ezeknek a gyerekeknek a társaság!!Szegény nagyon"kiéhezve" fog menni!! :shock:

PAnny
Irta csajszi a soproni topicon.A régi nevével persze...
Olvasd el!!

Nyáriorgona
Azért nem indul a suli,mert babás leszel,akkor meg nem tudsz majd suliba járni!! :wink:
Én mindig azt mondom,hogy mindennek megvan az oka.Ennek az az oka nagy valószinűséggel,hogy babád lesz!!!!

Kriszti
merre vagy??????????
Focimeccsen????
Vendég

JA és csak takaritanom,mosnom kellett ma.Anyumnál ebédelünk!!! :lol: :lol:
Este jövök!!
Addig Kriszti keveredj elő!!!! :D
Vendég

Gergő!!!Boldog Szülinapot!!!!!!!!!

Kép

Andi
Mizujs Veled????? :roll:
Vendég

Erika!

Köszi, a képet, nagyon ari. Ajánlom egyébként a sinupret drazsét, kismamák is szedhetik, és néhány nap alatt helyrejössz tőle. A Fenti üzi nem nekem szól, hanem Panninak, mert nekem nincs Krizsim.

Puszi

Kép
Kép
Kép
britta

Csajok, igazat szóljatok! Legyen a babázás a sulikimaradás oka! :D

Erika :D
jobbulást!

Andrea!
Mizujs???!!!! :shock: :roll:
Most neked szorítunk!!!

Aztán ki következik? Kriszti? :lol:

Nyáriorgona
nyáriorgona

Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni,mert egész délelőtt főztem,azután ettünk és mentünk be Miskolcra,vásárolni!
Ma délelőtt is főztem 14-től foci,1.1 lett a végeredmény!
Haza jöttünk ettünk és újból főzök,holnapra!
Már úgy várom a holnapot végre eltudok menni fodrászhoz és ahogy igértem kedden doki!

Erika jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!

Este gyertek!!!
Vendég

Erika!

ja igen,a Krizsim nekem van és nálunk van létszámtúltengés az oviban sajna :( ...lehet hogy azért vagy figyelmetlen mert babás vagy... :lol: :lol: :lol:

Jó, majd elolvasom a csajszit a soproni topicban.

Jobbulást neked!!
Tudom, hogy kicsit szkeptikus vagy a homeos cucokkal de én azt ajánlanám neked a megfázásra!!

Kriszti!

Jó pörgős napod volt!
Az 1:1 jó eredmény,nem?!

Végre én is eljutottam fodrászhoz pénteken,igaz én csak 2 havonta járok melírra.
Ma én is kicsit ténykedtem délelőtt itthon(mosás,vasalás)aztán ebédre mi is anyuhoz mentünk.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

CSajok!!
íSajnos nem tudok itt maradni irkálni veletek,mert iszaonyat rosszul érzem magam.... :evil:
Holnap bővebben!!

Jó éjt!!
Vendég

Sziasztok!
Erika!
Gyógyulj meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panni!
Már én is hónapok óta készülök,mert már semmi formája!
Én most egy kicsit újitok,más fazonra,majk holnap felteszek egy friss képet az iwiwre!

Az 1.1 jó is meg nem is!
Döntetlen,de most már pontszámra megy a tét,igy mind 2 csapat 1-1 pontot kaptak!
Jövő héten Salgótarjánba megyünk,most itthon játszottak!
Én még most fejeztem be a főzést!
Hulla fáradt vagyok!
Fekszek én is mert reggel meló!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Vendég

EZT AZ ELŐBBI LINKET ÉRDEMES MINDENKINEK ÁTNÉZNI!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Találtam egy HOMEOPÁTIÁS bogyó vagy csepp!
Neve GYNEX!
Egy csajnak 1,5 után 2 havi adagtól,most sikerült!

www.bioenergia.tag.hu
Vendég

Neve GYNEX!

www.bioenergia.tag.hu
Vendég

Neve GYNEX!

www.bioenergia.tag.hu

Reméllem a link is jó!
Vendég

Neve GYNEX!

www.bioenergia.tag.hu

Reméllem a link is jó!
Vendég

Hát ez a babanet,behülyült!
Hányszor elküldte??!!!!
Vendég

Itt vagyok!!Ti gondolom alszotok!! :shock: :D
Már jobban vagyok,de d.u. kész voltam.Lehet infulenza ez,mert olyan szinten kiütött. :? De lehet rosszat csináltam,és most nagyon ideges vagyok!!
Anyukámnál voltam ebédelni,és még ebéd előtt adott a legujabb szerzeményéből(ő is beteg) a neve Fervex italpor!!Nem ismertem,de anya esküdött rá,hogy szuperul lett tőle.NA megittam,és fél óra mulva ülve elaludtam.. :roll: :? Kiütött teljesen.De kitisztult az orrom,meg ilyenek.
Na estére mikor Nektek irtam már hányingerem is volt!De a Gyerekeknek minden este diavetítőzöm,és utána alszanak.Na azt még lenyomattam.Jött az apósom,aztán beszélhgettünk,jobban lettem.NA nem is ez a lényeg.Jól lettem,tényleg!!
De ideültem és megnéztem ezt a gyogyszert.Basszus kismamák,és gyermekettervezők nem szedhetik.Most tiszta para vagyok.Mi van ha pont most terhes vagyok???Árt ilyenkor még a babának(lehet vagy 1 hetes)
Irjatok,mert meghülyülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Vendég

Szia Erika!

Először is ne parázz! Mert az többet árt mindennél, tudod!!!

A gyógyszerekre akkor is ráírják, hogy terhesen nem lehet szedni, ha nincs is kimutatva, ugyanis embereken tesztelni nem lehet! :D

Egyébként meg lehet hogy még be sem ágyazódott a picuri, akkor szerintem még nincs hatással "rá" a dolog. Elég nagyágyúnak tűnik (abból amit leírtál), szóval: minden vagy semmi!

És most már mindegy!!!! Tessék megnyugodni. Most már nem tehetsz semmit.

Legközelebb pedig először kell elolvasni a leírást és utána beszedni a gyógyszert, irgum-burgum. :evil: :lol:

Nyáriorgona
nyáriorgona

Sziasztok! Nem tűntem el, csak Ausztriában voltunk 4 napra kirándulni egy kicsit kettesben:)))) Nagyon jó volt, most megyek a pajzsmiigy szakrendelésre, utána jövök mesélni!
zsebi_baba

Erika!

Igaza van Nyáriorgonának,nem eszik olyan forrón a kását...szal mindenre ráírják ami nincs kikisérletezve.Ha recept nélkül kapható,annyira nem lehet gáz a babára nézve,nyugodj meg,ezek a babucik mindent kibírnak!!Én a Márkkal anno épp a szülinapomat ünnepeltem és hát ugyan nem vagyok egy nagy ivó,de akkor ittam egy kis Bailey's-t -nem is kicsit :oops: (így kell írni?)ja és utólag derűlt ki hogy babás voltam.Én is kicsit para voltam de nem lett semmi baj.És ilyet már hallottam mástól is.Remélem most nem gondoljátok hogy "felelőtlen pics@" vagyok.... :? :roll:

Zsebi baba!

Irígy vagyok rád,én is szívesen elmennék egy pár napra valahova.... :lol:

Kriszti!

Akkor kipróbálod azt a homeós bogyót vagy cseppet????

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
miért gondolnánk felelőtlennek??? :shock: Bárkivel megeshet,na meg honnan tudtad volna???
Ép a férjemmel beszéltük,tuti most vagyok babás,mert:
Rékával Sumetrolim kúrát kaptam,még nem tudtam hogy terhes vagyok,el kellett menni Győrbe Genetikára.Nem lett semmi baja,de tiszta parák voltunk.
Petrával meg ugyebár tüdőgyuszim volt,ott meg várták hogy vetéljek el.És gyógyszereket szedtem....(ők adták)
Szal most meg ez van.Én mindig ilyenekbe futok bele!!!
Mentségemre legyen most szolva,nem gondoltam hogy egy vény nélkül kapható "por" ilyen bölömbika.Na meg anyum nincs beavatva aprojektbe,tehát furi lett volna ellenkeznem,amikor látta milyen szarul vagyok,és már csinálta is....Ő csak jót akart!!!

JA és a lényeg hogy jól vagyok tőle!!!! :)

Mindenkinek köszi a hozzászolást aranyosak vagytok!!!!!!!!!!! :D :!:

Zsebi
gyere mindeképp és mesélj!!!!Kiváncsian várunk,és szoritunk!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti
néztem a homeosodat.Kiprobálod????
Én ma megint feltankoltam gyógyfüvekből(akcio volt :wink: ),szal készülök a köv. ciklusra. :shock:
Csak ne kelljen felhasználnom őket!!!!!!!!! :roll:

Nyáriorgona
igen kb. 5 napos terhesség.Szal lehet nincs semmi tényleg!
Tök jó itt terhességről beszélek,aztán meg jövő héten itt sirok,hogy megjött!! :? :evil: Na jó,pozitivan,tudom!!!! :wink: Az vagyok különben,nem tudom miért!!Lehet van valaki odabent???? :D

Andi ???????????
Ne idegelj minket tovább!!!! :lol:
Vendég

sziasztok lányok jelentem hogy még nincs semmi csak néha szurodik a pocim meg a mellem
szoval lehet tovább izgulni 8)

Kép
e.andrea

Nos, megjöttem. Kemény 4!!!!! órai várakozás után (pedig időpontra mentem) sikerült bejutnom a rendelőbe. A doki szerint a TSH értékem nem túl nagy, de mindenképpen kivizsgálásra érdemes, úgyhogy 3 hét múlva menni kell vérvételre, amikor ismét meghatározzák a TSH-t a többi pajzsmirigyhormonnal együtt. Akkor eldől, hogy kell-e kezelni. Addig is azért spontán próbálkozunk, és bízunk a csodákban:)))
zsebi_baba

A hétvégéről: A Wachauban voltunk, amit Ausztria "Dunakanyarjának is neveznek, gyönyörű hely, és itt vezet a dunaparti kerékpárút. Pénteken és szombaton is bicikliztünk, és mivel híres bortermő vidék, esténként isteni borokat kóstolgattunk a fincsi vacsikhoz, na meg spontán próbálkozgattunk jó sokat :oops:
zsebi_baba

Sziasztok!

Voltam fodrásznál,nagyon jól lett,igaz merész fazont válaltam be,de majd megnől!

Erika!
Gyógyulgatsz?
Nem tudom,hogy kipróbáljam e?!
Már annyira sok mindenben csalódtam,nem segitett semmi!!
Nem fűzök ehhez sem túl sok reményt,még gondolkodok rajta!
Csak azért másoltam be ha valakit érdekel!
A másik linket megnézted???????????????????????????????????

Panni!
Szerintem senki nem néz annak,ennyitől senkinek semmi baja!
Különben is ami jól esik azt megkell inni és enni!

Zsebi!
Drukk a spontánhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csodák vannak lehet,hogy ez segit,ha hiszünk benne!

Rajtam is csak a csoda segithet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi!
Nagy drukkok neked!!!!
Azért már ellőhettél volna egy tesztet,csak azért hogy megnyugodj,azt a linket amit Erikának is javasoltam,hogy nézze meg, benne van,hogy már 26-ik napon kimutatja a teszt,ha pozitiv!!!!!
Vendég

Andi!

Mikor veszed rá magad egy tesztre???? :lol:

Ilyen hosszú nem szokott lenni a ciklusod,ugye?!
Drukk-drukkk-drukkkk-drukkkkk!!!!!!! :D

Erika!

Hát nem semmi hogy mindegyik babánál ilyen parás élményeid vannak....és nem lett sammi baj!!!!Most se lesz!! :D

Zsebibaba!

Halad az ügyed ,az a jó!És lehet hogy nem is kell kezelés??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Lehet, hogy nem kell kezelés, mert csak kicsit haladja meg a normálisat az érték. Ha nem ez a baj, akkor viszont marad az inszem!
zsebi_baba

Sehol senki??????????????????????????????????????????????????

JÓ ÉJT!!!!!!!
Vendég

Itt vagyok,itt vagyok!!!! :D

Zsebi
ezek jóóóóó hirek!!!Szerintem nem lesz baj!!És inszemre meg ne is gondolj!Meglesz az a bébike,hisza ki sokat probálkozik,pláne ilyen csodás helyen... :wink: :D

Andi
ezer meg még több drukk!!de jó !!!!!!!!!
További fejleményeket várunk...teszt meg ilyesmi!

Kriszti
hol látható az új hajkölteményed???Iwiw?
A másik linkre csak rákattintottam,aztán nem volt kedvem továbbmenni,mert tudod szarul voltam(de az érdekelt hogy mi van Veletek!! :wink: )
Hát én pont igy vagyok vele.Mit probáljak még ki??
JA ma vettem multivitamint ,hátha nincs bennem eléd vitamin...és az a baj.Már nem tudok mire gondolni.

Panny
Veled mizu??Jól vagy???

Brigi??

Én fogadó órán voltam ma d.u. Hát nem büszkélkedhetem.Van mit javitani.Szegényem most is verset tanul még...nemhogy a matekdogára hagynák készülni,nem még verset is kell tanulni.A dogára meg nem tudtunk készülni eléggé.Az a szar hogy mindig problémázom,mintha én járnék suliba.NA meg ugyanugy uzgulok,hogy mi hányas lesz...Szal ujra 4.es vagyok... :? Mondhatom nem jó érzés.
Na nem untatlak benneteket,még többeteknek odébb van ez az időszak. :roll:
Vendég

Erika!
Holnap teszünk fel képet,mert ma akartam én de eltolódott az idő!!!
Mind 2 helyre teszünk fel!!!!
Azért teszünk,mert a fiam csinálja!!!!
Érdemes a másik linket is megnézni,mert jó!!!!!!
Gyógyulgass és jobbulást!!!!!!!
Gyógypuszikat küldök!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi Kriszti,idetaláltak a puszik!!! :D
Megnéztem,már ajánlottam is másnak!! :wink:
Jó éjt!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt :D

Andi???
Ne izgass már minket ennyire...............

Erika!

Engem érdekelenek a sulis témák,nem untatsz vele,hipp-hopp és nekünk is itt az ideje :wink:

Kriszti!

Kivi vagyok az új hajadra :wink:

Amúgy én jól vagyok,vagyis mi jól vagyunk,babuci egyre többször adja tudtomra hogy köszöni jól van mert mocorog sokat :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Panni,örülök,hogy jól vagytok!!!!
Délután teszünk fel képet!!!!!

Többiek hogy vagytok???????
Vendég

Erika!

www.accuratepregnancytest.com

Itt lehet teszteket rendelni másik, topikból csórtam a linket,nagyon olcsó van ovu és hcg teszt is 85 ft 100 postázással ha 50 db-ot rendel valaki!
Előbb regisztrálni kell,aztán lehet rendelni,de mivel egy kumma szót nem tudok angolul,igy rendelni sem tudok,nem még regisztrálni!
Téged érdekel????
Én rendelnék,mert itt nálunk van olcsó teszt 500ft körül de gagyi,ez jó lenne de körülményesnek találom a rendelést,no meg 50 db nem kell nekem,ha lennénk rá többen 10 db körül érdekelne!!!
Vendég

Nem jó linket másoltam be,na mindegy nem kisérletezem,Erika a hőmérőzés topikban nézd meg ha érdekel!!!
Vendég

Na hát azt hittem mire jövök ir valaki,közben sehol senki!

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hogy s mint?

Kriszti! Én is kivi vagyok a hajadra.

Panni! Jó neked, már mozog a babó. Én még nem érzem.

Erika! Én is szívesen olvasok sulival kapcsolatos dolgaitokról. Lassan mi is beleérünk ebbe.

Mi megvagyunk. Gergőt nem engedem a héten oviba, mert nem jött még rendbe a szeme. Így szóltam az óvónéninek, hogy csak hétfőn megy.
Én jól vagyok. Megnyugodtam, ma voltam dokinál. Minden rendben, babó szépen fejlődik. És mozog, csak én nem érzem.

Pussz!!!!!

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!
Figyeld milyen egyszerre irtunk!
Kép még ma lessz!
Vendég

Kriszti!

Nagyon várom.

Kép
Kép
Kép
britta

Merre vagytok????????????????????????????????????????????????
Vendég

Kriszti
engem nem érdekel.Én nem szoktam élni egyikkel sem.Sajna teszt nem kell sose,mert mindig megjön... :cry:
Ovu,meg valahogy nem kell,mert én mindiog megérzem a tüszőrepedést! :wink:

Brigi
de jóóóó hirek!!!!VAn képed Róla???

Jaj és Kriszti!!Ne csigázz,hadd nézzük meg a hajadat!!! :lol:

ANDI????????
Vendég

Erika!
Jól van ha nem érdekel,egyébként engem sem,jó,hogy olcsó de macerás a rendelgetés!!!!!
Egyébként a reggeli képet már alapból töröltem,mert reggeli kómás fejem ne nézze senki!!!!
Délutánra meg lelapult a fejem,de azért teszünk fel,/megkell várni a fiam segitségét/de hétvégére a lányom szuperul beszáritja akkor meg még frissebet teszünk fel!!!
Úgy,hogy még 1 óra,kb. hosszig csigázlak!!!!!
Hogy érzed magad???Minden téren????
Nekem ma elkezdett fájni a hasam,vagyis mindjárt megjön érzésem van,tuti megfog jönni!!!!!!
Már miért is sikerülne?????!!!!!!
Vendég

Az iwiwen már fent van egy pár kép,nagyon nem jók,de hétvégén a pároméval fényképezünk akkor teszünk fel frisseket!!!!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Szia Kriszti!
Itt vagyok!Nézlek,jövök mindjárt!
Vendég

Szia!!
Ó?angyon szuper lett!!Milyen szinű pontosan?
A fiad focis képe nagyon tuti!Micsoda menő szerkójuk van!!Tényleg tudnak valaimt,hallod-e?Csak azoknak jár ilyen menő cucc!
Lányod messze van,nem tudom nagyon kivenni,nem tudsz nagyitani?(vagy fiad?)
A kutyust meg imádom!!A gyerekek is nyúznak érte.MA beadtam a derekam!!ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSS van egy akváriumunk!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gondoltuk apával inkább csendestársakat vállalunk be!Arra nem gondoltunk,hogy milyen drága az egész felszerelés! :shock:
Mit érzel pontosan,mármint fáj a pocid?Vagy???
Én nem érzek semmit,nem tom jó jel-e?? :roll:
Vendég

Erika!
Nem tudom már mit érzek,néha féj néha nem!!!!!
A derekam is fájogat,de az amúgy is szokott!!!!
De inkább ne is beszéljünk ezekről a fájásokról!!!!
A fiam képe fényképezővel készült B.Pesten az országos kupán!
Az a sulis mezük,majd hétvégén csinálunk a Stadionos mezében!!!
A hajam barna!De,hogy jó,már nagyon lapi!!!
A lányom majd be lő hétvégén és akkor jobb lessz!!!
Hát igen,a kutyus!
Tudod hány évig könyörögtek?????? Kb.7
Mire beadtam a derekam!
Kezdtünk mi is halakkal,aztán teknősök aztán hörcsögök aztán egy nagy testű kutya,de annak borzasztó mozgás igénye volt pedig imádtuk,nagyon értelmes és okos jó szófogadó volt,aztán lett ez a kicsi Missy,ő születésétől nálunk van pár petes volt hoztuk,a másik félévesen kaptuk,ez viszont már pézbe került!Ő shy-czu,lehet nem irtam ki jól a nevét /sicu/igy ejtjük!!!!
Majd teszünk fel róla kiskorában lévő képeket is!!!!!
Na látod,ha egymáshoz közel laknánk,ami nagy kár,megvan minden ami kell a haltartáshoz,oda adnám!!!!
Ha már nem irsz!
JÓ ÉJT!!!
Vendég

Már irni sem tudok,ragad le a szemem,a párom éjelre ment,tudod most élvezkedek??!!!!
Na!----pár hetesen hoztuk!
Hát én hülye vagyok!
Mit irok?Születésétől nálunk van??5 hetesen hoztuk el,azt akartam irni kis korától van nálunk!!!A másik féléves volt,hogy kaptuk!
Jobb lessz ha megyek aludni!!!!
Vendég

Vészhelyzet!Ebi mindjárt szül vagy császározzák!
Nézi valaki????
Én szeretem a sorozatot de az elejéről jól lemaradtam,most meg reklám egy félóráig!!!!

Ha nem jön senki!!!!
Kikapcsolok!!!!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Kriszti
látod ha közel laknánk!! :( Jó is lenne!!Hány km-re lakunk egymástól? :shock: :roll:
A kutyusokat én is imádom ám,csak lakásba nem szeretém tartani.A lakás meg parkettás mindenhol ,hogy menne a kis tappancsival itt?Csuszkálna csak. :x
Én is szeretem a Vészhelyzetet(hogy ne szeretném?? :wink: ),de a másikon meg zsületett feleségek ment.Azt egy kicsit jobban.Igy csak szünetekben kapcsoltam át,de azért azt láttam,hogy kivették a méhét!!! :(
Vendég

Erika!
Te az ország másik végén laksz,kb.300 km!
A kutsus tartást én sem tudtam elképzelni,mig nem volt!
De minden feljövés után mossuk a lábát,nincs szőr nincs szag,nem piszkol sehává régen szoba tiszta!
Nekünk is csúszkál a laminált padlón és a járólapon is,de csak néha!!!!
Mig kicsi volt 1-2 papucsot megcsócsált,de minden kis kori csiny tevést kinőtt!!!!
Mi újság?
Érzések?
Amúgy nekem ha 28 nappal számolok,akkor az ma van!!!!
Velem semmi,most nem fáj sehol,néha icipici szúrkákat érzek a hasamban és a mellem is nehezdeik,de ma reggel azt figyeltem meg,hogy az erek iszonyúan előjöttek még a bimbón is jól kidudorodik!!!
Nem nagyon figyeltem még eddig,hogy mensikor is ilyen??!!!
De most nagyon sok ér kidudorodik!!!!

Andi???????

Kismamik hogy vagytok???????
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?