Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Magika nem olvastad akkor ezekszerint lieglgabi=gabi1. Gabi1 a régi nickem de egyszerűen nem fogadta el a jelszómat, és ezért változtattam, de most a napokban újra elfogadta, és gondoltam visszatérek a régihez. De ha megtévesztő akkor inkább vissza váltom a lieglre.
Remélem hogy jobban leszel mire utaztok majd.

Viki jobbulást gyermekednek:( Most ez anáthás időszak van.
Sok tea, méz, orrcsepp, c-vitamin.

Vera sajnálom, de szerintem emiatt nem kell elbúcsúznod. Nem szabad ennyire elkeseredni.
Hiszen van szép 4 fiad, előbb utód úgy is sikerülni fog.

Dodó? Neked hőd?

Többiek merre bagytok?

És azt hiszem nekem tényleg ma van a nap, ma lement a tegnapi 36,8-ról 36,5-re a hőm, és már a hasam se fáj. Úgy hogy este is meg reggel is elkaptam apát.

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Magi!
De jó hogy vagy!És írogatsz!
Sajnos úgy tűnik Lexa elhagyott minket de nem tudom miért hiszen azt gondolom hogy nagyon jó fej és nekem nagyon hiányzik és azt hiszem nem bántottuk meg őt!
Lexa ha olvasod gyere vissza hozzánk!!!
Viki!
Miért búcsúzol????????????
Legó????????????

Mindenkinek jó hétvégét!
Jövök majd még!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kép

gabi1

Sziasztok!

Én erre a helyre még nem írtam.2008-ra tervezünk mi is...
Jelenlegi állapot:

Harmadik napja késik,a melleim érzékenyek.
De nem akarom elbízni magam,mert még a várható mensi előtt volt egy negatív tesztem.
Holnap újra próbálkozom,mármint a teszttel... :lol: :lol: :lol:

Kép
orsitigris

Orsi!
Gratula biztos babás vagy!!! :D :D
Várjuk a holnapi teszt eredményt++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Viki!
Jobbulást Petikének!Mi is betegek voltunk a héten.Szerencsére hamar lezajlik és meg úsztuk láz nélkül.Kívánom nektek is!!

Vera!
Nagyon sajnálom :( :( !!Tudom könnyű mondani,hogy majd a következő hónapban összejön,de mást tényleg nem tudok mondani.Ne szomorkodj!!!Nagyon szorítunk neked továbbra is!!!!Eszedbe ne jusson elhagyni bennünket!!!!

Magi!
Reméljük az utat könnyen viseled!!Mikor jöttök haza?

dodó???

Gabi!
biztos ami biztos alapon ma még este kapdel apát :D :D :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Vagyok! Én ma nem mértem hőt, mert nem lett volna értékelhető, reális. Mert hajnali 2-kor feküdtünk le, mert barátnőméknél voltunk kártyázni! És csak 10-kor keltem fel! Majd a holnapi hőre leszek kíváncsi! A melleim fájnak, nagyon érzékenyek,de az lehet mensi miatt is (bár remélem nem). A hasam mondjuk fájdigál, de az még jó is lehet! :) Remélem! Éjjel azért fent voltam 2-szer pisilni! :)

Milyen rendesek ezek a férjecskék mostanában! :)

d.dodó

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! A Sterimart ismerem, és használom is, már Peti 10 napos korában mondta dokinéni, hogy szerezzek be egyet itthonra mert sosem lehet tudni mikor fog kelleni! Mézes tea is megy a kamilla is meg a csipkebogyó is, megissza mindkettőt szerencsére. Orrcseppnek van itthon Nasivin, ha nagyon kéne,de eddig még azt em adtam, talán majd este lefekvéselőtt, így napközben könnyebben bírja.

a.ibici!

Láz egyelőre nálunk sincs, remélem nem is lesz!

Gabi!

Megy a drukk! Hajrááááááááááááááááááááá!

Betti!

Én nem megyek sehová, és nem búcsúztam el! Maradok még a nyakatokon! :wink: Vera írta, hogy búcsúzik.

Dodó!

Megy a drukk továbbra is!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Én új vagyok itt a fórumon, és szeretnék csatlakozni hozzátok. 23 éves vagyok, a párom 27, 6 éve vagyunk együtt. Sajnos a hónap elején volt egy vetélésem, ami nagyon megrázott mind a kettőnket.
Az orvosom javaslatára a novemberi mensim után próbálkozunk újra. Annyira boldog lennék, ha Karácsonyra terhes lennék. :)

Ez a hozzászólás egy bemutatkozó hozzászólás akart lenni. Remélem, hogy nagyon jó barátnőkre fogok itt találni, akikkel megoszthatom majd a szomorú és a boldog pillanatokat is.

Ha van kérdésetek, várom!
Sziasztok!
loletta

Szia loletta!

Üdv.nálunk!
Sajnálom ami veled történt :( :( Babásodj te is velünk együtt!!!!
Mióta próbálkoztok?

Kép
Kép
a.ibici

Vera!
Nagyon határozottnak tűnsz!!Miért fejezitekbe a projektet?Ennyire elkeseredtél?Sajnálnám,ha elmennél :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Csajok!
Ma délelőtt ugy görcsölt a hasam, hogy azt hittem menten megjön, de méhszáj még zárt, és elég fent van! :) Remélem ez csak a beágyazódás volt! :wink:

Vera!
Ne hagyj itt minket!!!!

Loletta!
Üdv közöttünk! sajnálom ami veletek történt!
Remélhetőleg a szervezeted hamar felkészül egy ujabb baba fogadására, aki egészsgéges lesz! Babásodj velünk együtt!!!!

d.dodó

d.dodó!
Mikor tesztelsz? Hányadikán? már olyan kiváncsi vagyok!
Vera! fel a fejjel, ne hagyd itt a topikot! Jön a következő hónap!

Kép

Edina
edied78

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást!

a.bici: Eddig konkrétan még nem próbálkoztunk, a baba akit elveszítettem védekezés mellett "csúszott" be. A rövid kis terhesség alatt (6 hét) nagyon boldogok voltunk, és akkor döbbentünk arra rá, hogy mennyire szerettünk volna amúgy is babát. Így még jobban megrázott minket az elvesztése. Pedig tényleg mindent megtettem, hogy ne legyen semmi baj. A párom is a tenyerén hordott, de mégis. ....

Viszont hoztunk egy nagy döntést, hogy amint lehet, egyáltalán nem fogunk védekezni (orvos javaslatára november végétől). Így igazából, mi csak novemberben vágunk bele a baba- projectbe, és az is lesz az első hónapos próbálkozásunk.
Jó lenne, ha elsőre sikerülne, de fel vagyok arra is készülve, hogy hosszú hónapok, esetleg évek állnak elöttünk, amíg beköszönt hozzánk a gólya.

Ti mi alapján időzítitek az együttléteket a "megfelelő" napra? Hőmérőztök? Vagy előre kiszámított ovulációs napra időzítetek?
Adjatok légyszi tanácsot!
Előre is köszönöm.
loletta

loletta!
Mi nem hőmérőzünk,nem csinálok lh tesztet.A véletlenre bízom illetve középidőben azért sűrítjük az együtlétet :D :D

dodó!
Reméljük tényleg beágyzódás. :lol: :lol: Jövő héten tesztelsz,ha nem jön meg?+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

edóci is,hol van?Tud valaki róla?

Kép
Kép
a.ibici

Délelőtt tényleg furi volt az a görcsölés....azt hittem menten megjön. Azóta viszont több a hüvelyváladék mint tegnap és tegnapelőtt.
igen, ha nem jön meg jövő héten tesztelek. Elvileg jövő hét kedden kéne megjönnie. Még nincs itthon tesztem, Megfogadtam, hogy addig nem veszek, mig el nem marad...mert ugysem tudom megállni, hogy ne csináljam meg, és nem akarok megint csalódni mint a múlt hónapban. Szóval ha keddden nem jön meg, akkor szerdán veszek egy tesztet, és a csütörtök reggeli pisivel megcsinálom.

d.dodó

Szia Loletta!

Csatlakozom Ibicihez,én sem mérek hőt,sohasem mértem.Figyelem a testem,és próbálom úgy irányítani az életem,hogy a megfelelő napra essenek az együttlétek.
Szóval a véletlenre bízom,próbálok nem idegeskedni rajta.
Persze ez azért nem ennyire egyszerű.
Abszolút mértékben megértem azokat a nőtársaimat,akik hőmérőznek,ill. ovutesztet néznek,hiszen bizonyára nem véletlenül...

Vera!
Igazán kíváncsi vagyok,hogy vajon miért döntöttél amellett,hogy egyelőre felhagysz a babaprojecttel?
Persze bizonyára ez magánügy,de ha van kedved,megoszthatod velünk...

Én már nagyon izgulok a holnapi teszt miatt... :?

Kép
orsitigris

Akkor még 4 napot izgulhatunk érted :lol: :lol: +++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
Igen, és ez a 4 nap, olyan lasan fog elmenni! :?

d.dodó

Sziasztok

De jó hogy ennyi új jelentkzett. Mindenkit üdvözlök.

loletta sajnálom ami veled történt, de drukkolunk hogy következő hamar megfoganjon, és minden rendben legyen.

orsitigris nagyon drukkolok hogy baba legyen a pocakodban, majd gyere a hírrel. Nagyon várom.

vera megkérdezhetem hogy miért döntöttél úgy hogy leállsz a babprojekttel? Persze csak ha nem titok.

dodó szerintem is beágyazódás attól fájt a hasad. Alig várom hogy tesztelhess végre.

Én azért hőmérőzök, és csináltam lh tesztet, mert nekem sajnos a fogamzásgátló abbahagyása után mindig gond volt apeteérés visszatéréséből, és sajnos magától sosem állt helyre, mindig gyógyszert kellett szednem, és így tudom ellenőrizni hogy végül is van e vagy volt e hatása a gyógyszernek. Ebben a hónapban igen csak elhúzódott de úgy tűnik még is csak megvolt.
Most már a folyásom is tojásfehérje, úgy hogy megnyugodtam, apát elkaptam tegnap este is és ma reggel is, azt hiszem ez elég lesz mert az sm jó ha túl sűrűn vagyunk együtt, mert akkor a spermák nem olyan életképesek.
Remélem elég lesz, ha meg nem jön össze, akkor megyek következő hónapban a dokimhoz, és uh, kivizsgálás stb..

Mi egyébként június vége óta próbállkozunk.

Gabi

Kép

gabi1

Sziasztok!
Puszi az újaknak!
Orsi!nagyon szorítok!!!!holnap gyere minél előbb!
Minél ekőbbi babásodást! :wink:
Viki bocsi :oops:
Dodó!
nagyon-nagyon szorítok de szerintem babás vagy :wink:
Gabi!
Mennek a drukkok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Nem jót sejtek...mert a méhszájat már elérem! :cry: Bár még zárt!

d.dodó

dodó!
Ez most mit jelent?

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
ha elérhető a méhszáj, azaz lejjebb jött, onnantól kezdve már csak az a kérdés mikor nyílik meg, és jön a vérzés! :(

d.dodó

:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Azért bizzunk benne,hogy hátha zárva marad!!!!

Kép
Kép
a.ibici

a.ibici!
Próbálom nem leírni a hónapot, és bizakodó maradni, majd meglátjuk! Kíváncsi leszek a reggeli hőmre!

d.dodó

Sziasztok!
Köszönöm a kedves fogadtatást. Nagyon aranyos vagytok.

Remélem d.dodó, hogy nem lesz semmi baj, de ha mégis, tudom, hogy hülyeség ilyet mondani, de ne keseredj el. Majd a következő hónapban sikerül.

Tudom, ez most nagyon nem illik ide, de hogy tudnám én is beilleszteni a saját kis vonalzómat? Gondolom, itt lent be kéne kapcsolnom a HTML-t. De, hogy lehet? Vagy nem is így kell? [/img][/url]
loletta

loletta!
A profilban az aláírásodhoz kell bemásolni a HTML-t

Kép
Kép
a.ibici

bocsi :(

Kép
Kép
a.ibici

Köszi, akkor teszek egy próbát. Vagy sikerül, vagy nem. Íme:
Kép
loletta

Sikerült! :D Köszönöm nektek!
loletta

Köszi harivera. :D

Kép
loletta

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok!

Loletta: mi nagyon egy húron vagyunk, még a vonalzónk is azonos. :-)
Sőt, furcsa módon még a korunk is megegyezik, és a szituációnk is. Én is 23 éves vagyok, a párom pedig 27. :-) Mi jövő tavasszal leszünk majd 6 évesek.
Viszont mi is a novemberi mensim után próbálkozunk majd a kicsivel.

Ne haragudj, ha nagyon bizalmas leszek, de annyira fura, hogy így egy húron pendülünk. :-) Ti hol laktok?
Ha gondolod, írhatsz e-mail is.
Hihetetlen, hogy ennyi hasonlóság van közöttünk.

Kedves többiek: remélem, hogy nagyon jó barátnőkre fogok itt találni. :-) Szorítok mindenkinek, hogy minél hamarabb meglátogasson minket a gólya. :-)
Vendég

Nekedm ma csak 36,9 volt a hőm! Félek hogy meg fog jönni! Pedig szerdán kéne csak neki!! Van még remény, hogy feljebb megy???

d.dodó

d.dodó

Sziasztok!

Ibici
Köszi a hiányolást! :D
Bükfürdőn voltunk,tegnap este jöttünk haza! :D
Most próbálom összeszedni magam,hogy kivel mi történt! :lol:

Dodó
Nem olyan rossz ez a görbe!Nagyon drukkolok!

Vera
Nehogy már itt hagyjál minket!Van következő hónap is! :shock:

Gabi
Neked is megy a drukk!Remélem helyreáll a peteérésed! :wink:

Viki
jobban vagytok már?Gyógyuljatok meg!

Újaknak:
Üdvözlök mindenkit itt a csapatban! :lol:

edoci

picuranyu: hihetetlen, hogy milyen véletlenek vannak, de nagyon örülök, hogy így egymásra találtunk. :) Mi Sződligeten lakunk. És ti? Miért csak novembertől fogtok próbálkozni?

d.dodó: szorítok neked.

Kép
loletta

Sziasztok

Picuranyu téged is üdvözöllek körünkben. NEked is megy a drukk hogy minél hamarabb kopogtasson a gólya.

Nekem még ma is eszméletlen mennyiségű fojásom van ami tojásfehérje, ma este megpróbálom elkapni apát, hát ha az még jó lesz.
Ma 36,7 volt a hőm, tehát ment egy tizedet feljebb. Remélem innentől mmár csak felfelé fog menni.

Magika ti merre laktok Dunaharasztiba?
Épp ma voltunk ott, mert akinél a jelenlegi házunkat vettük az most HArasztin építi aházakat a Bezerédi lakóparkba, és vele egyeztettünk hogy anyagban esetleg tudna e kedvezményt adni, ott a tüzépen. Aki pedig a gépész tervező az is dunarasztin lakik meg a bolt is ott van Dankó kft.

Gabi

Kép

gabi1

Ma is fájdigált ugy a hasam, mintha meg akarna jönni, de mindemellé sok a krémes folyásom! :shock:

d.dodó

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást! :)

d.dodó: nagyon szorítok neked!

loletta: nem is lakunk olyan messze egymástól. Mi Vác mellett lakunk.
Több ok miatt is csak novembertől próbálkozunk, de a legnagyobb ok az, hogy 1 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és nem kockáztatunk, inkább várunk pár hónapot. Szóval,november végétől próbálkozunk. :)

Van aki vezet publikus blogot, amiben leírja a napjait?
Vendég

Sziasztok!

Üdv.picuranyu!!Örülök neki,hogy egyre több új kismama jelölt jön ide hozzánk beszélgetni.Kívánok neked is mielőbbi pocakosodást!!!

dodó!
Reméljük elkerül a piroska!!Már csak 3 nap megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

gabi!
bizzunk benne,hogy emelkedik a hőd!!Neked is nagyon szorítok :D :D

orsitigris!
Hol vagy nem látom a teszt eredményt??????????????????????????

magika!
Este nem jöttél!Milyen volt a vasúttörténeti park?Mi is készülünk már egy ideje,hogy elmegyünk és megnézzük.A lányom imádja a vonatokat.

Kép
Kép
a.ibici

Rossz híreket kaptam otthonról! Nagypapám szinte "élőhalott"! Első és második csigolya tört, csak a szemével tud kommunikálni, mert gégemetszést is kellett végezni nála! :cry:

Ha ez nem lenne elég, akkor akiknek anyuék kiadták a házat, átbaszták őket, 90.000Ft-tal tartoznak. És akkor örüljünk neki, hogy ha a 15 nap felmondási idő alatt nem rongálnak meg még valamit! :(

d.dodó

dodó!
Sajnálom nagyon a papit! :( :(
Borzasztó világot élünk,hogy lassan az ember már senkiben nem bízhat :oops: :oops: Ez iszonyú.Örüljenek,hogy nem azonnal mondtatokfel nekik.Bár azt gondolom megérdemelnék!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Na csajszik!

Itt vagyok!
Alig hiszem el!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mit szóltok? A csíkoska meghozta a csíkjaimat!!! Kép

Kép
orsitigris

orsitigris!
Nagy gratula!!!!!

d.dodó

Orsi!!

CSak,hogy jelentkezel!!
NAGYON,NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Vigyázzatok magatokra!!!![/b]

Kép
Kép