Sziasztok!
Jó sokat írtatok, de most jutottam a végére.
Vicuska: szerintem nem volt gond ha a Merionalt hasba adtad, nekem még a tüszőrepit (Otrivelle) is hasba kellett adnom. Megy a babaragacs!!! Nálam is kifolyik az a fehér trutyi (utro)
Kicsimálna: Ne haragudj, málnácska, de nem így ismertelek meg, nagyon pozitív voltál, ugy hogy szedd össze magad, ha az segít, akkor sírd ki magad, aztán csak optimistán kell hozzáállni a dolgokhoz
+++++++++++++
Réka: én is azon izgultam, hogy nehogy megrepedjenek idő előtt, de pontosan 36 órával a szuri után borzalmasan fájt mindkét petefészkem, főleg a jobboldali
Évi: nagyon jó ötlet volt ez a táblázat
, néha már én sem tudtam,hogy most ki szúr, mikor, kinek lesz inszem, mikor…stb.
Hiányzó adataim: 28 éves vagyok, a DOEC intézetbe járok, első (és utolsó) próbálkozás, teszt október 13.
Anyoooka: nagyon sajnálom, hogy még nem sikerült kiírtani őket
Arjudo: Üdv a topikban!
Rólunk: Hát a tüszőrepi szuri nagyon megviselt, szerda este adtam be és csütörtökön nagyon rosszul voltam tőle. Miután írtam nektek, elmentünk apával a Sparba, na ott aztán olyan rosszul lettem, azonnal kimentem az üzletből és leültem egy padra, a vásárlást apa csinálta meg. Pénteken a petefészkeim majd szétdurrantak, gondolom repedtek a drágák. Az inszemet meg sem éreztem. Olyan volt mint egy sima vizsgálat. Fél órát pihentem, még apát is behívta a doki, hogy ne unatkozzak (mi voltunk az utolsók). Sajnos a katonákkal volt egy kis gond, túl sok lett az anyag és nagyon sokat kellett az andológusnak bajlódni velük, mire összeszedet annyit és olyan minőségűt ami az inszemhez szükséges. 4 órát kellett várni rá. Aznap nagyon fájt a méhem, pihennem kellett, de szombaton és vasárnap kötelező házaséletet kellett élnünk. Most nekem is 2*2 Utrot-t kell használnom, csak azt felejtettem megkérdezni a dokitól, hogy meddig kell használni, felírt három dobozzal (90 bogyó). Gondolom, míg ki nem derül, hogy összejött-e, mert ha pozitívat tesztelek, akkor azért kell felkeresnem, ha negatívat (ez teljesen kizárt), akkor meg azért, hogy kezdjük el újra a stimut. Most már jól vagyok, mától dolgozok.