Új privát üzeneted érkezett!

Emma! Keresem az iwiwes ismerőseid között Banoedet, és most látom, hogy mikor van a szülinapod. Apukám is ezen a napon született, csak pont 20 évvel korábban :) A névnapod napja pedig mamám születésnapja volt, idén lenne 80 éves.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Szasztok!
Pici lány, Banoed, az tök jó! Mi lesz a neve, tudjátok már? A közös ismerősünk Kardos Zsóka (őt dobta ki a gép) :lol: , anyuék szembeszomszédja.
Dadomi, véletlenek pedig nincsenek! :wink: Benne vagyok a bosziképzőben! Bár szegény Áfinál nem jöttek be a jóslataim, én már hetek óta a másnapot jósolom neki, de csak nem jött be... :lol:
EDDIG!
:lol:
(Megtaláltad Banoenet?)
Vendég

Hú, milyen szép gyerkők vannak itt mindenkinél! *sárga az irigységtől*
Igazából nincs "értékelhető" 4D-s képem, még 2D-s is alig, az egyiken halványan látszik a profilja, meg a "legfontosabb" 2D-sen megvan a fütyi meg a herék. :lol: :lol: :lol: De aztán ezen kívül nem is látszik más. Amikor itt-ott el akarta kapni a doki, mindig elmozdult: a doki szerint most, a 25. héten még túl nagy helye van ahhoz, hogy elmozduljon, és ezt ki is használta. Néha ki is rúgott. :)

Fú, Áfi, lehet, hogy már csak egy-két nap?

Kép

Kép
enahma

Enahma, neked is lesz mingyá szép gyerkőd! Pontosan mikorra is vagy kiírva?
Jó, hogy látták már, mi lesz! Mi is a 24. hétig vártunk mindnél, mire kiderülhetett... Előbb nem látszott a 2D-sen. Uccsó kettőnél sírvafakadtam örömömben. Hannánál azé, mert lány, Árminnál meg azé, mert fiú... :lol:
Legközelebb már nem fogok meghatódni. Remélem.
Ti mit szerettetek volna?
Vendég

Áfi,hogy vagy??
Kristóffal nekem pont szülés elött egy héttel ment el a nyákdugó,Elizával meg el sem ment,csak ott bennt már,a kórházban.
Mostmár tényleg nincs sok vissza.
Áfi ha van kedved,csinálj egy olyan táblát,ki mikorra van kiírva :D
Te ebben profi vagy,mármint a táblázatokban :D
De ha szülni kell menned,akkor inkább oda menj,hagy a táblázatot :lol: :wink:
Vendég

Két hete ilyenkor már felugráltam a vacsoraasztaltól,mert már nem bírtam ülni rendesen,meg elég rendes fájásaim voltak :)
Jesszus,már 2 hete :lol:
Vendég

Szívesen csinálok táblát, akár olyat is akik már megszültek, írjátok meg mikor, hány grammal/centivel született a baba, és persze a terheseknek is csinálok ha megírjátok ki mikorra van kiírva, ki lakik a pocakban (fiú vagy lány) mi lesz a neve, ilyesmiket. És akkor ahogy lebabázunk átkerülünk egyikből a másikba. Na?

Amúgy sajnos jól vagyok. Nem érzek semmit. Faggatom a nemrég szült ismerőseimet kinek mikor hogyan ment el és azután mikor szült, hát átlag 2-5 nap a mini közvéleménykutatásom eredménye a nyákdugótól a szülésig, de van akinek 1 hét, van akinek meg rögtön utána fájások jöttek.
Vendég

[quote="emmamami"][ írta:emmamamib]Enahma, neked is lesz mingyá szép gyerkőd! Pontosan mikorra is vagy kiírva?
Jó, hogy látták már, mi lesz! Mi is a 24. hétig vártunk mindnél, mire kiderülhetett... Előbb nem látszott a 2D-sen. Uccsó kettőnél sírvafakadtam örömömben. Hannánál azé, mert lány, Árminnál meg azé, mert fiú... :lol:
Legközelebb már nem fogok meghatódni. Remélem.
Ti mit szerettetek volna?

Január 5-re vagyok kiírva (a tegnap UH ezt jan. 9-re módosította), és egészséges gyereket akartunk, és talán egy picikét inkább fiút, mint lányt - meg hát, az az igazság, úgy is éreztem már kezdettől fogva, hogy ez fiú lesz. Nem tudom, miért, csak úgy fura lenne, ha lány lenne. :)

Kép

Kép
enahma

Emma! Még a végén kiderül, hogy valami közünk van egymáshoz :shock: A két főboszi :lol:
Enahma! A nagyfiam január 10-én született:) A kicsi meg december 31-én :D :D

Basszus, valamelyik nagyeszű szomszédnak most jutott eszébe, hogy fúrni akar. :evil: :evil: :evil: Mindjárt megyek, aztán kinyitom ám nagyra a kicsi számat, és káromkodok egyet. Nagyon tudok ám :wink:

Cseriani! Hogy öregszik a lánykád :) Daninál emlékszem, hogy én is "nosztalgiáztam", hogy hú egy hete ilyenkor már a falat kapartam, hú már három hete, hogy alig tudtam még az ebédemet is megenni a fájások között stb. :lol: :lol:

Rakok ide egy 4D-s képet Dominikról, nekünk nagyon jó pillanatot kapott el Varga dokibácsi:) Még ő is gyönyörködött benne tök sokáig:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dadomi 2009.10.07 12:33-kor.

dadomi

Ja, Emma, nem találtam meg Banoedet:( Bár sok időm nem is volt keresgélni.

dadomi

Dadomi, ANNYIRA JÓÓÓÓ ez a kép! Hát, tényleg nagyon jól elkapta, örülhettetek! Nagyon édes! Hány hetesen készült? (Küldtem privit! ) :wink:
Enahma: persze, a legfőbb szempont az egészséges gyerek, de azért örülök, hogy "bejött" amire - akire - vágytatok!
Áfi, majd, ha szülés után - :wink: - megcsinálod a táblicskut, öregbébik is kerülhetnek bele? Mert akkor írom az Árminom adatait:
2007. 04. 23., 3670 gr, 54 cm.
Cseriani, nagyon édes a kiskép itt oldalt! Látom, nagyon szeretik egymást nálatok is a tesók! További jobbulást Elizának!
Vendég

Emma,
annyira kerülnek bele öreg bébik, hogy a másik 2 gyerkődről is megírhatod ugyanezeket! :wink: Nem diszkriminálunk kor szerint. :)

Amúgy életjel. Nem, nem kötötték be a kórházba a netet. Otthon vagyok. Egyben. :?
Vendég

Sziasztok lányok!

Bocsi,de tegnap már nem volt erőm írni miután hazajöttünk Pécsről a professzortól. nem jó híreim vannak: Hétfőn kezdik a sugár- és kemoterápiás kezelést rajtam Pécsen, 5 hétig minden nap be kell menjek, a szoptatásnak hétfőtől annyi, és amikor hetente egyszer kemot kapok 24 órát a babám közel sem mehetek,mert még bennem van és kilélegzem. Nem kapok nagy dózist (állítólag a hajam sem fog kihullani) csak azért kell, hogy jobb állapotban legyek a műtéthez, hogy szét tudják roncsolni a rákos sejteket. 5 hét múlva műtét: kiveszik a méhem, nem lehet több babám!!!! azt mondták így a leghatásosabb, ez kell ahhoz hogy 100 % ig meggyógyuljak. A prof nagyon kedves volt, és meg volt döbbenve hogy 28 évesen a méhnyakráknak egy igen ritka formája támadt meg. Sajnos a terhesség felgyorsította a folyamatot, ezért van hogy már a II.-ik stádiumban vagyok, és nem lehet egy méhnyakcsonkolással elintézni. Nyugtatott a doki, hogy örüljek ennek az 1 kisfiúnak is, mert ha a rák már bennem volt, úgyis kialakult volna, és ha nem vagyok terhes később derül ki, a vége ugyanez lett volna, csak gyerek nélkül. Szerinte ez a baba nagyon meg akart születni és még pont időben jött, mert ha előbb észreveszik, lehet hogy elvetetik velem és itt maradok gyerek nélkül!!!!

Ez van sajnos!!!! Reménykedtem valami kevésbé súlyos dologban, és szerettem volna még 1 kislányt, de ez már csak álom marad....

Mindegy! Sok párnak van manapság csak 1 gyereke, a mai magyarországi helyzetek mellett nem is csoda, dehát ez így jött össze..................

Senkinek nem kívánok hasonló helyzetet. A férjem is és az egész család teljesen kivan....................................

Kép
timesz

Jesszus Timesz,
levegőt sem kapok nemhogy szóhoz jutni...
Végtelenül és komolyan és nagyon sajnálom!!! Ez iszonyú! Nem akarom elbagatellizálni azzal hogy a lényeg hogy meggyógyulj (természetesen meg fogsz) de a méhed elvesztése, a tiltás a kisbabádtól, a műtét... nem is tudok mit mondani. Százszor ölellek így ismeretlenül is, és gyere csak közénk gyakran, a lelki részében tudunk segíteni és fogunk is mindannyian!
((((((((((((((((Timesz))))))))))))))))))))
Vendég

Timesz, nem tudok mit mondani.. Nagyon erős csajszi vagy, nagyon tisztellek, borzalmas, amin most átmentek. Áfi mondatait én is írhattam volna akár (ha tudtam volna így összeszedni); gyere közénk, próbálunk, ha másképp nem is tudunk, lelkiekben segíteni.
Sok-sok erőt, kitartást nektek, a kis Olivér nagyon-nagyon nagy szeretetben fog felnőni veletek, ez biztos.
Vendég

Timesz! Annyira sajnálom :( :( , totál beleborzongtam, ahogy olvastam a soraidat. Hú nem is tudom, mit írjak. Olivér tudta, hogy mikor kell jönnie, ahogy Emma is írta már korábban nekem, véletlenek nincsenek. Segített, hogy kiderüljön időben a betegséged, és meg tudjanak gyógyítani, és segíteni fog a gyógyulásban is a pici fiad!!!! Mi a lányokkal lélekben mindig veled leszünk és szorítani fogunk nagyon-nagyon!!!

Emma! 32 vagy 33 hetesen készült ez a kép Dominikról. Megnézem mindjárt a privit!

dadomi

Emma! Köszi, így megtaláltam:)

Banoed! Bejelöltelek én is az iwiwen!

dadomi

Timesz, úgy sajnálom, és nagyon-nagyon szorítok és imádkozom érted! Tarts ki, és ha bármi olyan segítségre van szükséged, amit itt meg tudunk adni (vagy a való életben), csak szólj!
:cry:

Kép

Kép
enahma

Timesz, sok,sok erőt és kitartást kívánok!! A többiben én is hasonlóképpen érzek mint a többiek! Én még mindíg azt mondom hogy te meg fogsz gyógyulni és szerencsére Olivér is időbe érkezett!!

Kép
Kép
josi

Timi,csatlakozom az elöttem szólókhoz :cry:
Olivér tényleg tudta,mikor kell jönnie. Nem vagyok hívő,de valaki ott fennt tudta,mikor küldje őt nektek :wink:
Te nagyon erős vagy,erre rájöttem a személyes találkozásnál. Hidd el,idővel minden rendben lesz,és ez az egész már csak eyg rossz álom lesz. És gyere időnként,tájékoztass,mi van veled,veletek.
Itt mindenki lelkiekben veletek van,kitartás...támogatunk így,ha már máshogy nem tudunk. :cry:
Vendég

Timesz! Az előbb volt a sláger rádióban a Korálnak egy gyönyörű szép száma, és te jutottál eszembe! Ez a refrénje a számnak: Kergesd el a felhőt a házamról,
kergesd el a felhőt a házadról,
a hegyek fölött tisztul már az ég.
Meglehet, hogy álmok nélkül,
meglehet, hogy áldás nélkül,
de holnap is élni fogunk még.
Meglátod a te házadról is "elmennek a ronda felhők", és boldogan fogsz élni a kis családoddal!!! Kívánom, hogy így legyen!

dadomi

Timesz!
Én is csak csatlakozni tudok a többiekhez. Itt a többiekkel mindig szívesen meghallgatunk. A legfontosabb, hogy meggyógyulj.
Kitartás!
Vendég

Timesz!
Most olvastam... nem is tudok mit írni, inkább küldök Neked egy nagy ölelést!
Kép

Kép Kép
kismokus

Timesz!Nem is tudom mit lehetne írni ilyenkor, nagyon sajnálom
és szoritok, hogy minden rendben legyen és sok-sok erőt kívánok neked! Nem lesz könnyű de sikerülni fog!!!!

Kép

Edina
edied78

hú,de eltünt mindenki :cry:
Vendég

Én vagyok! :wink:
Nehéz visszajönni...
Jobban van már Eliza? Lassan kiviheted sétálni is! De jóóóó lesz!
Írom az adatokat még, dehát úgy láccik, én vagyok az egyetlen, nade mindegy, hátha beírjátok ti is... Szal, az öregfiúk/lányok (ahogy Áfi kérte):
Hanna Luca 2004. 12. 13. - 3250 gr. 54 cm
András Bence 2003. 06. 06. - 3450 gr. 51 cm
Josi? Egyben még? Görcsök? (Áfiról megsúgom, biztosan nem haragszik meg érte: ebben a pillanatban még jól van... túl jól...) :mrgreen:
Vendég

na,írok én is adatokat:Kristóf 2004.12.12 3430g,54cm
Eliza 2007.09.14 3670g,55cm
Vendég

Emmamami,még jól vagyok,bár péntek este nagyon görcsöltem 2 órán keresztül szép 5 és 3 percesek voltak de ....elmúlt és azóta csak keményedik de összevissza.Kedden megyek NST-re,majd meglátjuk mi lesz.

Kép
Kép
josi

Jó reggelt mindekinek!

Klári baba adatai:
2007.06.25., 3850 gramm, 52 cm

Kép Kép
kismokus

Áfi! Ma reggel, ahogy ránéztem a számítógépre, te jutottál eszembe, hogy talán már babázol!:) Remélem erre már nem tudsz válaszolni, mert hát a csecsemőosztályon nincs internet :lol: :lol: Majd egy pár nap múlva! :)
Josi! Még a végén szobatársak lesztek Áfival :)

A babás táblázathoz:
Dániel: 2004. 01. 10. 4180g, 61 cm
Dominik: 2006. 12. 31. 3520g, 55 cm

dadomi

Áfi,a szülészeten van internet,ha jól láttam. Bár kétlem,hogy szülés vagy babázás közben bárkinek kedve lenne írogatni :D
Meg kétlem,hogy megengednék :?
Vendég

Adatokat mindjárt elmentem, csinálok szép táblázatot úgyis ráérek (sajnos :? ).
Én nem szülök és jel sem utal rá. A medencém viszont rettentően fáj, nagyon töri a gyerek feje minden lépésnél, csoszogok mint saját öreganyám. És lelkiekben sem vagyok túl jól, nagyon elég volt már. Panasznap vége.
Vendég

ÁFi panaszkodj csak,inkább nekünk,mint otthon idegeld ki őket-tudom,milyen rossz már itt a végén :cry: Szerintem a családomnak már nagyon elege volt belőlem... :?
De nyugi,napok kérdése,és túlleszel rajta. :D
Emma voltunk ám már kinnt sétálni :lol:
Először csütörtökön.
Kristóf még nem volt két hetes,mikor már kivihettem,ráadásul decemberben,így ebben a szép időben kivittem már a kiscsajt is :lol:
Kristóffal épp a szülinapomon,dec.23-án voltunk először sétálni :D
Szegény ki sem látszódott a sok ruhából meg a kocsiból :lol:
Vendég

Babás tábla:
Kép

természetesen tetszés szerint bővíthető, remélem mindenkit beleraktam aki írt adatokat, aki meg nem az se késett el, amint megírja belekerül.
Vendég

Írom én is az adatokat az öreg babákról, úgy látom, hogy eddig mi vagyunk a legöregebbek és a legkisebbek is:
Evelin: 2003. november 11. 2990 g 54 cm
Réka: 2006. november 24. 2790 g 54 cm
Vendég

Noémi: 2001. július 06. 3750g, 52cm. A másikat remélem hamarosan megírom :)

Kép
Kép
josi

Hé, nem akarunk kimaradni, léci, léci, léciiiiiii....
Tamás Mátyás 2006.04.19.
pocaklakó kiscsaj 2007.12.21. ?
Jól vagytok, mindenki? Timesz, neked nagyon szorítok!!!

Kép
Kép
banoed

Ja, Tomi Matyi 3400 grammal, 56 cm-rel született! Most meg már lassan 12 kg és 85 cm, nem semmi:-))

Kép
Kép
banoed

Sajnos még mindig ráérek táblázatokat szerkesztgetni...

Kép
Vendég

Áfi!!!!!! Lemaradtam a táblázatból :(

Kép
Kép
josi

Josi,
huuuupsz :oops: :oops: :oops: tényleg.
Na 1 perc!
Vendég

Cseriani, tök jó, hogy már sétáltok! Én is kivittem volna ilyen szép időben!
Áfi, sztem is panaszkodj nekünk nyugodtan! :wink: Nagyon jóóó a táblicsku, jó dizájnos!
Banoed: Tamás Mátyás? De jó név! És a kistesónak még nincs neve? Vagy csak dönteni nem tudtok? Ne vedd zaklatásnak, ráértek még, csak kíííváncsi vagyok.
Josi, egyben még?
Mi ma délután megyünk oltásra Árminnal, még mindig nem kapta meg a 3 hósat, mer mindig beteg volt... Remélem, ma már sikerül beoltani szegénykémet, annyira sajnálom, már most egyben a gyomrom, ha rágondolok. Úúútálom az oltásokat. :evil:
Teszek egy képet a "normanidai partraszállásról":
Kép
Vendég

Josi,
már pótoltalak is:

Kép
Vendég

Brühühü... a később születők meg sem jelennek a táblázatban? Ez negatív diszkrimináció...
Áfi, Josi: egyben vagytok még?
Cseri: tök jó, nem is tudtam, hogy ennyi idősen már lehet sétáltatni!
Emma: haláli ez a kép, ahogy a lányod a fiad fejére borítja a tálat! Még jó, hogy nem a bilit... :lol:

Kép

Kép
enahma

halihó

én sem akarok kimaradni a táblázatból

Olivér 2007. aug.29. 3090 gr 50 cm

Kép
timesz

Emma! Nem semmi a te lányod sem! :lol: Látom a "hülyeségért" nektem sem kell a szomszédba menni (remélem nem érted félre, nem bántólag írtam a hülyeséget!!!!!!!!!!!). Az én fiam is tud néha olyan dolgokat kitalálni:)

Nem is írtam, Dominik múlt héten felállt!!!!!!!!! :D Egyetlen egyszer, de saját erejéből, segítség nélkül:) Aztán ma reggel megint próbálkozott, az állványos játékába kapaszkodva próbált felállni, akkorát esett vele, a játék meg rá, volt üvöltés :cry: , rohantam be a fürdőszobából.

Látom Dani rendelkezik a legnagyobb méretekkel a táblázatban:) Áfi, vajon Barnus legyőz minket? :wink: Menjél már szülni, de a gép előtt ücsörögj! :P :lol:

dadomi

Emma! Nem nektem, hanem nektek!!!:) Bocsi, már írni sem tudok.

dadomi

Áfi! Nálad is javítok, nem de, hanem ne!!! Még csak 10 óra van, mi lesz még estig velem?????

dadomi

Sztem a még pocakosoknak másik tábli kéne... nemtom, Áfinak van-é még hozzá kapacitása... :P
Dadomi, észre se vettem a hibát... :) És télleg nem kell hülyeségért a szomszédba menni, egyiknek sem. Apjával hülyére röhögtük magunkat rajtuk.
Nagyon ügyes Dominik, és boldog hószülinapot neki! Nincs járókája, rácsos? Az jó stabil, Hanna is ott tanult meg felállni! Aztán abban lépeghetett oldalra, jól körbejárta, és közben rágta a szélét... :twisted:
Timesz: épp arra gondoltam, hogy visszakeresem Olivér adatait! :lol:
Vendég

Emma! Köszi, Dominik nevében is! Tulajdonképpen nem is ma van a hófordulónk, szeptemberben kimaradt :) , mivel nem volt 31-e, és ugye ő akkor született, nem jan. 1-jén :)
Még nincs járókája, Daninak nem volt, nála nem volt rá szükség, akkor még kis lakásban laktunk, folyamatosan mellette voltam, ha meg nem tudtam ott lenni beraktam a kiságyba, de az ott volt az egyetlen szobánkban, vagy beleültettem az etetőszékébe, és ott is jól el volt pár percig. Most meg azért jó lenne, mert az ágya a hálónkban van, ahol eléggé kirekesztett szegény, ha belerakom, az etetőszékből meg állandóan a földre akar esni (Dani ilyet sosem csinált), tehát Dominikot kizárólag csak az etetés idejére lehet beleültetni, de szigorúan ott kell lenni mellette. De nem sokára lesz járókánk, itt a neten vettem (a teszveszen), Dani miatt is muszály, meg már azért jóval nagyobb a lakás, és nem valami nagyszerű dolog mosogatás közben a konyha és a szoba között ingázni két tányér között :?

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?