Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok Csajok!

Egy hét alatt senki nem kapott kedvet a szüléshez?
Marcika egyenlőre nagyon jó baba, továbbra is 3 óránként eszik közben alszik. Éjjel továbbra sem hajlandó egyedül aludni, de ez nem izgat. Hajnalban kicsit nyöszörgött, Bettike meg simogatta meg minden, olyan édes volt.
Tegnap délelött elmentem Barnuval csavizni, megnéztük anyukámék épülő házát, beugrottunk a boltba. Anya meg itthon maradt a picivel, persze Betti is maradt (mindig a baba mellett van a helye), és megetették cumisüvegből is (azzal a massziv 25 ml-rel amit produkáltam), aztán aludt is tovább.
A nappaliban felállitottuk az utazóágyat, nappal abban szundikál, ha nem a nagyok randaliroznak benne, mint most is. Nagyon élvezik. Na, megyek teregetni!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Haladó mamáktól kérnék segitséget. Hány hetes korban mennyit kéne enniük a szakirodalom szerint??????????????????????
Nem mintha mérném...

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke
Haladó mamák...hihi...nálad haladóbbakra gondoltál??? :lol:

marek

Lányok, aki ma ráér délután, estefelé szurkoljon nekünk. Elindítják a lusta fiúnkat ma! Most indulunk a kórházba.

KépKép
becka

Sziasztok!

Hajrá Levi baba!! Na bármilyen jól is érezted magad odabent, ma kilakoltatnak! :wink:
Hidd el jó lesz itt kint is!

Marek, ja szórakoznak velünk, de kávé után én is olyan jót tudok aludni... :lol:

Ciripke, Te aztán jól bírod! Csavargás me minden? És gondolom már a régi ruháid is lassan jók rád... Irígy vagyok...

Jutta

KépKép
jutta

Becka
Megy a drukk!!!

Jutta
Sehol semmi??? Nem tudom, milyen helyet csináltál te Dorkának, de nagyon jó lehet. :wink: Mit mondjak! Jól visszatartottad a koraszülés paráddal :lol: Reméljük a későbbiekben is ennyire fog rád hallgatni a lányod! :wink:

marek

Ja én is azon gondolkodtam, hogy a méhszájamnak jól bekódoltam a zárt állapotot félálomban - tudod a pozitív mantrával - pár napja próbálkozom én a "Nyílok mint a tubarózsa" bantrárra átkódolni, remélem lassan sikerül! :wink:

Anya megnyugtatott, hogy velem 2. hónaptól veszélyeztett volt és 3 nappal túlhordott... ő is jól visszatartott engem... ez már családi hagyomány! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok. :)

Becka:
drukkolunk.
Szép, könnyű, gyos szülést Neked. :)

Ciripke:
Lilla most 60-70 ml-ket eszik. Azt, h mennyit kellene nem tom, de ő haspók. Folyton enne. :roll:

Az éjszakánk tök jól telt, evett fél 10-kor, majd fél 1, fél 4, fél7. ÉS 9-kor keltünk családilag. :lol:
Viszont most megint alszik fél 1 óta. Fel kellene piszkálnom, de nem tudom. :?

Jutta, Marek:
séta? lépcsőzés? hátha....

Timi:
merre vagy? Csak nem hatott a koktél? :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

hááát Hajni, én inkább már a holnapi ebédet tervezem, nem élem én már bele magam...

Szerda, csütörtök 2 órát sétáltam, pénteken tornáztam és bent lépcsőztem, ma 1 óra séta plusz bevásárlás... :shock:
Közbe még apukáztam is egyet, de az nem jóóó, mert nekem totál kiábrándító, hogy mit praktikát vetjük be, nomeg annyira groteszknek érzem magam ekkora hassal, hogy alig bírom megállni röhögés nélkül... :?

Hajni, tényleg keltegesd napközben, mert gondolom jól jönne éjszaka egy ekkora szunya neked is! Jó első babánál mindegy, mert az ember gondolom akkor alszik, amikor a gyerek, de napközben neked Markóval kell foglalkozni!!

Marek, azért szólj, ha nálad van vmi!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok Csajok!

Délután szunya, aztán jöttem apuék egy kis komatállal. Még min 2-3 napra való kajánk van. Tök fini leveseket hoznak, amiket imádok, ma husileves pipimellel, tegnap zellerkrémleves (Szabi nagymamájától), ja láttam a tiltólistán, de én minden szülés után ezt ettem. Van még szilvásgombóc meg sonkástészta. Ja meg pár fajta süti is összejött!
Jutta, az én szülési receptem az volt, hogy piac után beraktam a csomagtartóba a babakocsit aminek az alja tele volt cuccal! Utána szumya és utána jön a szülés!
Hát én abból kiindulva, hogy kb 25öt fejtem arra gondolok, hogy ő sem eszik többet, max 40et, és aggódok, hogy ez meddig lesz elég. Mivel nem sokat van cicin, nem tudom mitől fog majd több termelődni. Kicsit parázok, de max jön a tápi!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jó estét!

Mi ez a hétvégi pangás már megint?
Becka, valszeg már babázol, de tőlem is mennek a drukkok +++++
Jutta: megint névadó lettél?!! :lol: Hajni vigyáz Jolka Markójára is? :lol:

Ciripke: 1 hetes korban kb 40-80ml-ket esznek a babák. Ugyan kezdő anyuka vagyok és nem a "nagykönyvből" olvastam ki. Nekem ez a tapasztalatom.
Védőnők szerint, meg testsúlykilógrammonként meg van határozva, hogy mennyit "kell" ennie a babának. A 3 kiló körüli gyereknek, olyan 500ml-t /nap.

Timi merre? Csak nem szülni ment?

Ádika,ma elég jó fiú volt. Nagyon nyomja az idő, mert evés közben is képes elaludni. Ha cumisüeget kap, eszik alvás közben is, ha cicizik, akkor inkább csak relaxál.
És, a pampers pelusból is sikerült ma kipisilni, de most tuti én pelenkáztam be bénán.
Ciripke: Marci nem sárga egy kicsit? Ádi mikor be volt sárgulva, akkor evett ilyen keveset. Mondjuk ő aluszékony is volt.
Ma megnézegettem az öszes képet a drágámról. Akkorát nőt, és annyit változott a pofija. Már 4 kiló és tokásodik :lol:

Remélem nem unjátok még. 2 kép Ádiról:

Kép

Ádi Apával:
Kép

Kép
Kép
gabcii

Gabci
Ez az amit nem lehet megunni!!!! Pakold fel nyugodtan a képeket, nekünk ez nagyon jó. De hol a többi kisbabánk??? Már elovnási tüneteim vannak és Juttának is szerintem. Tudjátok, nekünk csak ennyi jut a babákból :cry:

Tornáztam, hátha, de nem hiszem. Most már én is elhiszem, hogy van még két hetem. Már majdnem meglepődnék, ha véletlen beindulna. Bár anyukám mindkettőnket egy héttel korábban szült, akkor viszont már csak egy hetem van. És ultrahang szerint viszont okt. 7. lenne az ideje, akkor viszont kb. ma kell szülnöm :lol: Szóval jön amikor szeretne, bár én már elég nehezen viselem....
Bele se tudok gondolni abba amit Jutta v. Timi csinál. Csak nehogy én is úgy járjak! :roll:

marek

De, sárga, de a kórházban nem is jegyezték meg, a háziorvos meg annyit mondott 3 óránál ne aludjon többet, de azt betartja, szerencsére, sosem kell ébreszteni!!
Viszont sokszor kakil! Ezért annyira nem izgulok! Sosem voltam egyébként egy méregetős fajta, mert akkor csak paráznék folyton!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Én most megyek apukázni, végre itthon van és kivételesen nem is fordít.
Holnap jövök, aki elindul, az dobjon egy üzit, hogy tudjunk róla.
Jó éjszakát!!!

marek

Halihó
Aludtam egy kicsit, aztán felébredtem egy elég durva fájásra, azóta nem tudok visszaaludni. Húsz percenként jöttek a fájások, de most semmi csak hányinger, annak meg baromira örülök. Szóval egész éjszaka ovasni fogok, mert nem úgy tűnik, hogy el tudnék aludni mostanában.

Megyek is, nem rontom itt a levegőt egyedül.

Ciripke
Új vonalzók, vagy én vagyok figyelmetlen, hogy eddig nem láttam őket?

marek

Sziasztok!

Én is felkeltem, de csak pisijárat és nyűgösség! Fájás nuku, durva fájásom még nem is volt!!

Timi nekem nagyon gyanús - hova tűnhetett :shock: :shock: , Marek szerintem neked sincs hátra 2 heted, de nálam semmi... :cry:

Na nézek egy kis Forma1-et és talán visszaalszok - gondolom a kávé után...

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok
gondoltam, kajálok a gyerekek után.
bocs, h így eltűntem, de családi hétvégét tartunk. Apuka imádja nyüszögtetni a gyerekeit ;) olyan cukik együtt... na, keresek képeket

kaja: hivatalosan 150 g/kg/nap. legalábbis a koraszülött osztályon ezt mondták.. :?

de édes Ádiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Kép
an°°di

Kép Kép Kép

Kép
an°°di

na, megyek alvást pótolni...
még jövök talán
Becka, minden okés?
:arrow:

Kép
an°°di

Marek!

Jelentkezz, ha itt vagy, meg mindenki aki "eltűnt" vagy gyanús!
Azért van új vonalzónk mert a gyerekek rájöttel, hogy én csinálom aztán csináltunk közösen újat, hogy ők választottak.
Köszi mindenkinek a számadatokat. Szerintem megvan most annyi, de hogy lesz ebből több???????

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Én még itt, de mocsok sz*r éjszakám volt. Fél kettőig olvastam, aztán sikerült aludnom egészen 3(!!!!)-ig, aztán fél ötig sétálgattam, meg borogattam a derekam, aztán megint olvastam és aludtam majdnem nyolcig. Reggeli és kávé után még visszafekszem, csak most meg a csípőm fáj piszokul, háton meg nem tudok aludni, úgyhogy szerintem ennyit a mai alvástevékenységről.
Szerintem az én szervezetem nem a szülésre, hanem a szoptatásra készül. Meg kell szoknia anyukának, hogy csak egy-két órát alszik.

Andi
Bele vagyok szerelmesedve a gyerekeidbe!!!! Nem küldenéd el az egyiket pár napra? Csak úgy nyaralni/őszölni, meg világot látni. Kihagyhatatlan ajánlat szerintem... (Vigyázz mit mondasz, mert eljön még az az idő, amikor elküldenéd, de akkor meg már lesz sajátom!!! :wink: ) (Eljön??? :? Én már semmiben nem vagyok biztos :cry: )

marek

Na mostmár tényleg babázni akarok!!!
Andi, hááát... nagyon édik, szerintem én napokig csak bámulni fogom Dorkát és közben bőgök... mármint ha egyszer úgy dönt, hogy kijön...

Marek és a fájások?

Jutta

KépKép
jutta

Szerintem Timi is megszült!

Jutta

KépKép
jutta

Jajj, én csak most vettem észre a képeket, nagyon tündérik!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

szaisztok
dehogy,csak anyuék itt voltak közbe főzéstakarítás stb.Jajj úgy bevannak dagadva a z újjaim hogy alig bírok írni.Maja napok óta alig alszikk,félálomba van és csapkod,forgolódik,teljesen kikészít.Nem tom mi baja,már elment a telihold nem?

hát lányok én már próbáltam mindent,Jutta ha van kedved olvasd végig ezt a topikomat
http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=236469
Megvolt:ffahéjas tejbedara,sex,tonik,négykézláb sikálás,madártje (bár egy kanál),bábakoktél,de én ehetek ihatok mindent nekem semmi se hat úgyhogy most megyek reggelizni.

Andi
édes kis aranyosak a babócák:-)

Ádi meg már eszméletlen nagy fiú
Vendég

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke
Nálatok aztán nincs féltékenység!!! Annyira aranyosak így együtt a gyerkőcök!!!

marek

dehogynincs! barnu minden nap elmondja, hogy ő nem is igérte meg, hogy odaadja a cicit a babának, reggel mondta, hogy buta anya, ilyet még életében nem mondott, de én totál megértem szegényt, próbálom sokat szeretgetni, időm szerencsére egyenlőre van rá! Betti vel persze semmi gond, ő egyenlőre nagyon élvezi, de már hajlandó elmozdulni is mellőle, most is kertészkednek apjukkal

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

megint itt és megint kajálok :oops: :oops: Marek, minket össze lehetne kötni most, asszem ;) próbálok nem csak édességet enni :oops: de az egészséges dolgok nem érdekelnek...
kaja megvolt, de Huba csuklik. olyan sokat csuklanak mindketten. az nem baj? mondjuk néha fel is buknak valamennyi tejet, de nem mindig és nem sokat... mit lehet ez ellen tenni? :roll:
tej: nem bánnám már kicsit erősödnének és híznának, és ne kellene fejnem. iszonyú csöcseim vannak, és kb 2 dl tej figyel bennük darabonként :? szóval fejek.
féltékenység: Ciripke, tényleg olyan cukik, ahogy ekkora látható szeretettel foglalkoznak Marcellel, főleg Bettike! :D én Apukára vagyok féltékeny, aki édesdeden durmol :? iszonyú szerencséje van, h ilyen félelmetesen jó és csendes gyerekeket csinált :lol: bár, belegondoltam, h még mindig nem születtek meg hivatalosan... így lehetm, h a 40ik héttől (még 2 és fél hét) kezdődik a haddelhadd! én készülök lelkiekben 8)

Kép
an°°di

Andi
Szépen kikerülted a témát. :cry: Tehát nem küldöd egyik gyerkőcöt se nyaralni. Persze megértem, én se küldeném valószínűleg :roll:
Egyébként meg egyél csak...megérdemled! Viszont nekem már nem kéne, mert hát már elég érdekesen nézek ki, asszem felkerülnek a Vaterára a Levis gatyáim :cry: Majd abból élünk egy ideig...
Lányok
Anyós (!!!!) pólyát szeretne venni nekünk. Szerintetek kókuszpólya, vagy rendes pólya??? Én kókuszt szeretnék. Eddig úgy volt, hogy kapunk kölcsön, de mégse...viszont kaptunk kölcsön sterilizálót, meg bundazsákot... :lol:

marek

Marek, még meggondolom... mármint a nyaralást. most épp alszanak (megint ;) ), ha felébredtek, megbeszélem velük, jó? ;)
pólya... nekem van kettő. nem kell kölcsön? én speciel nem használtam egy percig sem. pedig tervben volt.. :?
na, léptem fejni
(kár, h nincs tehénikon)
:arrow:

Kép
an°°di

Andi
tehénikon :-)

Marek
ha annyira hozni akarnak akkor szerintem inkább kókusz :-)

Ciripke
olyan szépek együtt :-)
Vendég

Sziasztok. :)

Andi:
nagyon édesek. :)
Lilla is sokat csuklik.

Marek:
sztem is kókusz, bár engem a hideg ráz a pólyától. :oops:

Ciripke:
nagyon helyesek így hárman. :)

Jelentem nálunk is elmúlt a féltékenység. Marci totál lenyugodott, bár az afta is eltűnt, szval lehet mégis az volt a baja. :?
Szval minden rendben már.
Ma délután elvisszük apukával valahova. ( Pláza, meki, séta, fagyi-amit választ. :wink: ), addig anyum lesz Lillalánnyal. :lol:

Kép
Kép
h@jni

Hello csajok!

Ciripke, tényleg édesek a gyerkőcök!
Timi, pedig már reménykedtem, hogy legalább te szülsz, ha már én nem...

Ja a fahéj is jó? No akkor este tejbegrÍj fhéjjal, nem is olyan rossz!

Ja nekem voltak 5 :!: perces fájásaim (gondoltam ez már csak vmi, de egy kád meleg víztől elmúlt...). Amúgy gyanús hogy ezek még nagyon csak jóslók, mert a fájás szó, az nagyon túlzás, csak erős keményedést mondanék inkább!

Bááár volt némi hasmenésem is (már bocsi, hogy így nyíltan... :oops: :oops: ) elvileg az is a közelgő szülés jele... nővérem 2 napig fájdogált szülés előtt, de neki nem ált le csak nem erősödött (hazaküldték, tehát nem a kórházban szenvedett ennyit) és 10 perces volt... hát akkor még van időm... sőt mivel nekem le is áll, ki tudja mikorra lesz ebből gyerek...

Jutta

KépKép
jutta

Marek! Azon a képen mi kókuszpólyában nyomulunk (zöld), én sem vettem volna, bár nagyon dicsérték, csak már 3. gyereknél nem fektet be az ember új cuccokra. Szóval az utolsó pillanatban kaptam kölcsön (a kedves ismerős nálunk vette télen), és szeretjük. De nélküle is ellennénk valahogy.

Ismét haladó anyukákhoz fordulok. Ti mikor mentetek ki a babával? Ugye nekem a többi téli volt, de a Barnut 2 hetesek kivittem a minusz x fokba, mert majdnem megőrültem már. Most is 2 hetet mondott a doki, de hát baromi szép idő van!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke
én bizti kivinném ilyen jó időben :-)

Jutta
én is azt nyomtam (fahéjas tejbepapi) meg lehet ma is az lesz a vacsi.Nem értem miért nem jön már ki :-( mi lesz így velünk jövő héten?????
Vendég

Én azért szeretnék pólyát, mert az elején olyan béna leszek és abban könnyebb megfogni. Szóval én mindenképpen szereztem volna....

Másik kérdés. Ti a kórházból hordozóban hozzátok/hoztátok haza a gyerkőcöt? Csak mert nekünk elég hosszú az út...szegénynek nem hosszú másfél órát eltölteni a hordozóban??? A mózes jobb a babának, de azt meg nem lehet bekötni, tehát nem biztonságos. Segítség!!!! Szerintetek???

marek

Marek, főútra is mentek, ezért mindenképpen hordozó!!! 1,5 óra me se kottyan neki, jó nem kell belőle rendszert csinálni, amíg nagyon pici, de egyszeri útról van szó!!

Ja és gondolj bele, ha kijön mennyire aggódunk a gerince miatt, hogy vízszintesben legyen, szerinted most bent deszka van a háta mögött, be van gömbölyödve és semmi baja...

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Kitartás Csajok! Eljön mindenkinek a szülés ideje. :wink: Felesleges praktikákat bevetni, pici ugyis akkor jön, mikor Ő akarja.
Ja és könnyen észre fogjátok venni, hogy mikor van itt az ideje.
A két szülésemet összevetve a második jobb volt.
Manóval száraz szülés volt, elfolyt a magzatvíz. Tasónál, pedig fájásokkal indult.
5-6 perces fájásokkla indultam, jó m ár előtte is éreztem, de lusta voltam felkelni.:D Úgy képzeljétek el, hogy amikor itt a fájás, menni sem tudtok, csak görnyedni, mire elmúlik újra fittebb az ember. Nálam max 10 5 perces volt. Hirtelen ment át 2 percesre. Félórán belül meg is volt a Tesó. :)

Andi csuklás ellen: Én ilyenkor a fiúkat újra szoptattam, vagy egy kis forralt vízzel itattam meg, kiskanállal. Később pár hónapos korátol már citromlevet kapott Manó.

Marek pólya: Nálam nagyon bevált. Én még a kórházba is vittem magammal. Kókuszt én nem ismerem, de durvábbnak, merevebbnek gondolom. Bent sokat kinlódtak azok a mamák akik pólyanélkül voltka. Mert mire lerakták a gyerkőcöt, újra fent volt, nem érezték a mama melegét. Na ez a pólyával nem gond, mert végig ölelve vannak. Régi jó bevált módszer. Sokan ezt most plédbe bugyolással helyetesítik.

Rólunk: Nagyon jól vagyunk. Manó imádja a Ákost. Nagyon örül neki. Állandóan puszilgatja, simogatja. Mondja, hogy majd ő megvédi. Fürdetésnél segít, hordja a játékait neki. A cici sem volt gond, pedig ettől nagyon tartottam. Alvással sincs gond. Ákos eszik alszik, nagyon jó fiú. Manóval sincs gond, ugyan még van segítségem, így csak egymással kell foglalkoznunk.

Igérem hamarosan jövök a szüléstörténettel is.

Most megyek, mert megigértem Manónak egy játszit.

Ciripke: Mi még nem viszük le a kicsit, én betartom a két hetet. De mivel nektek kertesházatok van, akkár a benti szellőzést ki lehet váltani egy udvarira.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Annyira édesek a babaképek!
Ciripke: 2 hetes korában vittem sétálni először Ádit.De sztem ebben a jó időben,ha sapi van a fején és be van bugyolálva, kicsit kiviheted Marcit. (bár megjegyezném, hogy még mindig kezdő anyuka vagyok :lol: )
Látom, nem csak nekem van jó étvágyam.Ez vhogy, megnyugtat :wink:
Az édeset nem is annyira, inkább a csipszet, meg rágcsákat kívánom baromira.Reggeli és vacsora helyett tolom zacskószám.
Talán, így nem növesztem meg mégjobban a seggemet. :?

Ma haza utazott anyósom, 1 hét után. Kicsit jó lesz már hármasban lenni. Bár, ha Ádi ilyen kis dilinyós lesz,mint ma volt, nem tudom hogy jut időm bár mire is.
A reggel 8 órás etetés óta, egész nap, csak 2 órát aludt, amikor sétálni voltunk. A többi időben sírt.
Eddig kint volt velünk a kanapén, vagy ölben. Most becsempésztem az ágyába. Fél óra kiabálás után,álomba sírta magát.
Nem tudom, mit csinálok rosszul,hogy nem marad meg a saját ágyában.
Ami viszont jó hír, hogy ma ciciből, sikerült 50ml-t ennie :lol:
Remélem, lesz végre normális mennyiségű tejci.

Kép
Kép
gabcii

van digitális mérlegetek? vagy hogy méritek a kaját?
csajok, én csak levest meg sütit eszem! de egész nap eszegetek.
én is a tejen pazázok, hogy elég e. pénteken vettem szoptatós melltartót, a csajok pont szereztek 75öset, de szerintem a világon másnak nem jó ez a méret!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Visszanéztem a képeket!

Zsu!
CSodálatos kislányod van! Nagyon bájos a pofija.

Ciripke!
Egyszerűen gyönyörűek a gyerkőceid! Nagyon irígylem a kék szemikéjüket.

Andi!
Nálatok pedig nagyon szépen fejlődnek a kicsik. Nagyon tetszik a hordozós kép. :)

Gabciii!
Ti milyen nagyok vagytok már! Szép csókos szájú lesz Ádámka. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Halihó
Nekem ma megint remek éjszakám lesz. Már most szépen fájdogál a hasam. Egész nap csak sima keményedések, erre estére meg jó kis fájások. Komolyan attól tartok, hogy az igazi fájásoknál majd nem veszem komolyan. Illetve, honnan a francból tudom, hogy ez már az igazi, vagy nem. Mert most elhiszem, amit Jolka írt, de nem mindenkinek olyan erősek a fájásai, és akkor én megszívtam, mert szépen itthon megvárom a kétperceseket, akkor meg már nem kéne elindulni Pestre. :cry:

Azért szólok, ha mégis úgy döntünk, hogy indulunk, de nem hinném.

Na én megyek szenvedni. Jóccaka!

marek

Sziasztok!

Most van az a pillanat, hogy legszívesebben kikapcsolnám a mobilom...
Anyám 2x, tesóm 1x, barátok 2x, kollegák 2x, apósom Skypon ahányszor bekapcsolva lát - minimum egy fél órára... ja és mostmár apa unokatesója is!!! Mintha legalább is rajtam múlna...
A jobban idomított népek (anya pl.) nem a "Még egyben?" kérdéssel jön, hanem a "Hogy vagy?" álkérdést teszi fel helyette, mert előre mondtam, hogy a "még egyben?"-től már kivagyok... de ha tudom, hogy a 2 kérdés ugyanaz jelenti tulajdonképpen, akkor mindegy...
Nagyszülők és sógorom szerencsére csak anyát ill. tesómat kérdezik...

Csak azért nem kapcsolom ki, mert egyrészt, akkor a párom nem érne el, másrészt, ha nem veszem fel v. ki vagyok kapcsolva, akkor szegény páromat szórakoztatnák a népek...

Jolka, látod leginkább ezért, másrészt meg a jövőhéttől rámváró macera miatt lennék már túl rajta, nomeg egy kicsit olyan érzés, mint amikor vágod a centit 9 hónapig, letelik és semmi...mint amikor egy gyereknek megígéred, hogy karácsonyra kap vmi, és nincs a fa alatt, mégha meg is ígéred neki, hogy az ünnepek után megkapja... az más ... no így érzem én magam most... :roll: :roll:

Meghát vicces, hogy fenyegető koraszüléssel ijesztgettek és ehhez képpest... jó persze annak nagyon örülök, hogy nem lett korababa, de gondolom most elég hülyének néznek pl. a mh-en, ahonnan ezért vonultam táppénzre...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Azon most ne nagyon görcsölj, hogy mit gondolnak mások. Le van f*sva. De azt elhiszem, hogy kivagy. Főleg a sok telefontól. Én is imádom a "mikor" kérdést. Mintha én tudnám. De szép is lenne!!!
De mi már annyira akarjuk, hogy azért nem történik semmi. Most már komolyan kezdem ezt hinni. El se tudom képzelni, hogy fogom kibírni még két hétig, vagy esetleg még tovább, mert ugye nekem még annyi időm van, tehát semmi okom rosszul érezni magam és mégis. Szóval nem irigyellek.
Azért próbálj meg pihenni, mert amikor elkezdődik, akkor kipihentnek kell lenned. Könnyű mondani... :lol:

marek

Most már komolyan megyek, mert az uramnak kell a gép, mert ugye mikor dolgozzon, ha nem éjjel (meg nappal is persze).
Jóccaka!!!

marek

Köszönöm mindenkinek az Ádi dícséretet, nagyon jól esik.

Hát igen, öregszik a drágám. Ez abból is látszik, hogy a feje tetején kopaszodik rendesen :lol:
Ma lemértük, és 4 kiló, 59cm :lol: .Olyan combikája van. És akkora lába... tuti nagy lábon fog élni.
Az egész napos nyüglődés után, fürcsi és kaja után, végre alszik.
18óra körül, mikor már azt hittem szunya lesz, átvert és megint sírás következett. Ez a mai nap, ezzel telt.

Ciripke: nekünk van mérlegünk, azon tudom lemérni,mennyit evett.
De van úgy,hogy tök hülyeséget mér,t ehát nem tudom mennyire hihetek neki...
Jolka: ebből is látszik,hogy milyen jólnevelt Manó.
És, hogy csináltad,hogy ennyire hamar meglett Ákos?
És tényleg, az aranyered rendbe jött? Nekem mostanra ment vissza teljesen.
Egy kérdés: ha beindul a tejci rendesen, attól fájhat a mellem?
Nem csomós, nem piros, csak fáj. Remélem nem nyerem meg a 3.mellgyulladásom.

Kép
Kép
gabcii

Fúú Gabcii, szépen nő akkor Ádi!
És ne fesd az ördögöt a falra, csak edződik a Te cicid is és ha nem piros, akkor nem fog begyulladni, csak majd jön a tejcsi ezerrel!!! :lol:

Másodunokatesómnak úgy 3 hónapos a picije, neki is korábban jött (4-5 héttel ráadásul) és neki is kevés volt a tejcsi, amikor 6-7 hetes volt, akkor voltunk nála, és mondta, hogy kb. 1 hete nincs szükség tápira... remélem nálad is ez lesz!!

Zabálnivalók a gyerekeitek és elnézést ha túl sokat nyivákolok, bár csak edzésben tartalak itt titeket a net előtt is, hiszen a kicsik is nyafiznal! :wink:
(kivétel 1-2 extrém jó babát, akiket nem is értem hogy hoztatok össze! :lol: )

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!

Mostmár tényleg nincs sok hátra!Elhiszem,hogy nehezen viseled, főleg a hülye telefonok idegesítőek. Annyira drukkolok nektek Dorkával ++++++++++
Marek: ha majd megszültél, komolyan mondom, meg kérdezem,hogy tudtad-e a fájásoknál,hogy ez már az. Hidd már el, hogy össze nem lehet keverni semmiféle más fájdalommal. Megszólalni sem tudsz közben és az is zavar,ha hozzád beszélnek. (én legalábbis így éltem meg)
Beckáról nem tud vki vmit???

Na, nyugodalmas jóéjszakát. Anyukáknak legalább 3 óra alvást, Pocakosoknak, meg szüléssel teljen az éjjel!

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok csajok!
Most csak köszönök, majd olvasok és mesélek! Itthonról! Hurrá! Köszönöm a gratulációkat! Andi, Timi, Kat, Ancsi! Ne haragudjatok, h nem válaszoltam az sms-eitekre, de annyi minden történt egyszerre!
Pocakosok! Kitartás!
Pussz!

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?