Új privát üzeneted érkezett!

Vera!
Elég ha egyszer vagy jó időben együtt a másikkal! Nem kell ilyen sokszor! Mondják is hogy néha a kevesebb több! Ennél mennyivel kéne feljebb mennie? És kb hány napon belül?

d.dodó

Igen, egymást bíztatjuk! :) Nem, nem néztem még a görbéket!

d.dodó

Hát az én görbém egyikre sem hasonlít, az enyém mindhez képest túl lapos :(

d.dodó

:lol: Vonalzót nyelt görbe! Ez tetszik! :lol:

d.dodó

Hát csajok szomorkás vagyok. Felhívtam a dokimat, hogy szerintem nem volt még pe, legalábbis a hőm és az lh teszt ezt bizonyítja. Akkor azt mondta hogy várjuk meg ezt a hónapot, ha nem jött össze akkor köv hónapra is küld gyógyszert, és a középidőben a 12-14 nap között mennem kell uh-ra hogy megnézze van e egyáltalán érett tüsző. Ha nincs akkor gáz, jön a kivizsgálás.

Úgy hogy kérek nagyon sok drukkot. Igazán elvagyok keseredve:(

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

vera igen, ő mondta hogy szerinte nincs pe, hívjam a dokit

Kép

gabi1

vera igen, de azért elkeseredtem:( de hátha még tényleg csak ezután lesz pe ahogy a csíkom is írja.
Fájdigál a hasam, de az lh tszt negatív volt

Kép

gabi1

Magi, Lexa!
merre vagytok??

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Bocsi, hogy nem irok, de most ertunk haza apaval a munkabol.
Igazabol egy nap egyszer tuti olvasok, de nem mindig van erom irni annyira faradt vagyok.
Most mar jobban birom, de meg mindig nehez.
Szegeny Zoli is elkezdte az ovit, reggel hetre vittem, apu ment erte fel negykor,majd en meg este 8-kor mentem erte munka utan.
Itthon csak lefektettem. Holnap reggel 7-re megint oviba megy, majd fel negykor megyek erte.
Szegennyel olyan keveset vagyok.
Furdal ezerrel amugy is a lelkiismeret emiatt. Meg az a szerencse, hogy imadja az ovit.

Szoval nem tuntem el, nem hagylak itt titket, csak nincs idom most a heten meg jovoheten.
Utana nyaralas majd haza jovunk es lesz tobb idom.
Addig kis turelmet kerek.

Amugy megy mindenkinek a drukk.

A gorbek jol neznek ki.

Magi
Vendég

Jó reggelt lányok!
Mai hőm feljebb ment! Bár egy picit forgolódósan aludtam, de egyszer sem keltem fel. Reggeli hő 37,1.
Görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 37600_.png

Ki hogy van ma?

Betti!
Hogy döntöttél? Ugye nem bünteted magatokat?

Lexa!
Ugye nem hagytál itt bennünket? :cry:

Vera!
Mai hőd?

Magika!
Kitartás a sok melóhoz! Hamarosan mentek nyaralni! Majd gondolj rám, itt addigra lehet hogy hó lesz! :)

Gabi!
Mai hőd? Remélem már nem vagy annyira elkeseredve!

Moni!
Merre vagy?

Nem tudom, hogy kihagytam e valakit. ha igen, akkor bocsi!

d.dodó

Sziasztok

dodó nagyon jó a hőd, szurkolok. Enyém ma 1 tizedet ment fel. 36,7. Már ez is valami.

Magi örülök hogy jelentkeztél, vigyázz magadra, és ha a nyaralásig nem jelentkeznél, akkor pihenjetek jól, érezzétek jól magatokat, és utána kérünk ám beszámolót.

Vera hőd?

Többiek merre vagytok? Nagyon elhagytatok minket:(

Gabi

Kép

gabi1

Gabi!
Az egtized is több a semminél! :wink: Mindenkinek mást megy fel, nekem látod a "leesett" hőm 36,7! :)
Na, megyek suliba, utána jövök! addig legyetek jók, és írjatok skat, hogy legyen mit olvasnom!

d.dodó

Látom nem irogatott senki! :(

Most mértem megint egy napközbeni hőt.....el sem akartam hinni...ilyen magas nem volt még 37,79 lett! :shock:

d.dodó

Lexa!
Lebuktál, mert a másik topikba irtál! :( Minket elhagysz? :(

d.dodó

Én vagyok, csak közben mosogatok, meg takarítgatok!
Vera!
Napközbeni hőt is mértél?

Vááááááááá! Itt még mindig égnek az utcai lámpák, már nem érdemes lekapcsolni, olyan rövid időt van igazán világos! :( És ez csak rosszabb lesz, mert majd csak fél 11-kor fog világosodni télen, és fél 3-kor sötétedni

d.dodó

Sziasztok lanyok!

A hetre vege a melonak. :lol:
Hulla vagyok. Tegnap annyira rosszul voltam este. Egesz ejjel nem aludtam, hajnali 4-5 kozott tudtam elaludni, de hatkor meg mar kellett kelni. Szoval kivagyok.

Dodo!

Neztem a hodet es nagyon szupi.

Gabi!
Azert jovok meg nyaralas elott boven.

Magi
Vendég

Nekem ma 37,59 és 37,79 mozog a napközbeni! És most picit fáj a hasam!

d.dodó

Sziasztok!

Gabi1!

Sajnálom, amit Leo írt, de valóban menj el orvoshoz, azt majd csak okosabb leszel!
(amúgy nekem azt írta anno, hogy valószínűleg baj van a pajzsmirigyemmel, mert túl alacsonyak a hőim, erre elmentem vérvételre, kiderült, hogy minden oké a pajzsmiriggyel, és a köv. hónapban meg már terhes maradtam, szóval menj dokihoz, megnyugszol, aztán meg mindent bele! :)) Én azért még drukkolok annak a pé-nek! :wink: :wink: :wink:

Dodó!

Ez a görbe egyre jobban néz ki! :wink: Drukk, drukk, drukk ++++++

Vera!

Neked is szorítok!

Magika! Sajnálom, próbálj meg pihizni, hátha jobban leszel kicsit!

Nekem ma tök sokat fája hasam! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Ki hogy van ma reggel??? Nekem ma reggeli hőm 37,2 lett!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

d.dodó

Dodó!
Nagyon jó ez a hő szerintem babás vagy! :wink: :wink: :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Dodo!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betti!
:?:

Gabi!
ne szomorkodj, vard ki a veget :wink:

Magi!
Jo pihenest, majd jo utat! :wink:

Viki!
Eddig mar jobban vagy!

En lassan bucsuzok toletek, legalabbis nem tudom mikor tudok jelentkezni ezutan :? Holnap du vonatozunk Bukarestbe, ott leszunk egy napot, majd repulunk Oxfordba. Mindenkeppen jelentkezek onnan is, csak nem tudom milyen gyakran :? Mi most az egesz csalad nathasak vagyunk, Zsolti a legkevesbe es elottunk a hosszu ut :roll: ma mar csomagolunk es kozben probaljukkiheverni ezt a veget nem ero nathat :shock:
Ma meg tan leszek, holnap is benezek egy percre.

Mindenkinek jo babasodast :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!!

Látom túlzottan engem senki nem hiányolt :( :(
A héten én is olvasgattalak benneteket,de olyan náthás voltam,hogy alig láttamki a szememen.

Gabi!
Sajnálom nagyon :( Mész dokihoz?

dodó!
Nagyon szorítok neked!Remélem már ketten vagytok!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vera! neked is megy a drukk!!!!

Jövő héten mi is belecsapunk a sűrűjébe!! :lol: :lol:
Mindenkinek kellemes hétvégét !!!!

Kép
Kép
a.ibici

Móni!
Nektek jobbulást!!Jó utat kívánok és minnél előbb jelentkezz, vissza várunk!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Nem, még nem adtam fel, hiszen kitudja, lehet most sikerült. Mi van ha nem jókor csíptem el az lh tesztet, és azért nem mutatta ki, én meg itt soppánkodok, és az is lehet hogy a 11. nap volt a pe.

Igen ha nem jön össze ebben a hónapban akkor következő hónapban megyek dokihoz, majd fél időben, akkor csinál uh-ot. előtte még elmegyünk apával ketten Sopronba.

Amúgy ma a hőm 36,8 volt, tehát emelkedett.
Belinkelem, és kérek véleményt.

dodó szerintem is babás vagy:)

Ibici, de hogy nem hiányoltunk, csak nem név szerint.
Mindent bele neked is, drukkolok.

Gabi

Kép

gabi1

Ibici!
De hiányoltalak csak nem tudtam nem elfelejtettem és írtad miért nem vagy de örülök hogy jobban vagy!
Megkérdezhetetem hogy te kb. mikorra teszed az ovulációdat?mindig ponzos a mencsid?reméllen nem voltam indiszkrét :oops:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Móni!
Jó utat és vigyázz magatokra és jelentkezz minél előbb!!!!!!

Gabi!
ez a hozzáállás már jobban tetszik :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kép

gabi1

Sziasztok!
Ennek azért örülök,hogy gondoltatok azért rám!!

betti!
Az én mensim általában pontosan megjön.Az ovumat félidőre teszem.Nem mérek hőt,sem lh tesztet nem csináltam még,de gondoltamrá.Lehet,hogy veszek jövőéten és kipróbálom.
Ja és nem vagy indiszkrét!!Örülök neki,hogy van egy ilyen oldal ahol mindent meglehet beszélni veletek :)

gabi!
Köszi a drukkot!Te ugye most csináltál lh tesztet?Hányadik napon érdemes elkezdeni?Ha a jövő héten elkezdem az elég szerinted?

Vera!
Ez jó ugye?Hogy igy felugrott a hőd? :D :D
Drukkolok nagyon neked is!!!

Kép
Kép
a.ibici

Most látom nem soká átlépjük a 100.oldalt SZUPER!! :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Mindenesetre a teszttel várok addig amig nem késik a mensi, nem akarok nagyot csalódni!
Ma párommal mindenen veszekedtünk, olyan ingerült voltam :( !

d.dodó

Sziasztok!

Móni!

Köszi már jobban vagyok, ma pl.eddig semmi bajom, csak a fejem fáj egy kicsit! Jó utat kívánok Nektek és várunk vissza, amikor csak tudsz jönni! :)

Vera!

Ez a hő nagyon nagyon jól néz ki! A tegnapi esés lehetett akár beágyazódás is szerintem :wink: Megy a drukk nagyon! :)

Dodó!

Neked is szép a hőd, kitartás a teszttel! Remélem érdemes lesz kivárni ! :) Drukk, hogy ne jöjjön meg! :D

Képzeljétek nézzük a tv-t férjemmel (Petit elvitte anyósom sétálni meg buszozni) és kapcsolgatja, erre az egyik csatornán valami nagyon jól kinéző kaja volt, mondom neki, hogy ez tök úgy néz ki, mint a thai csirke, és hogy most hogy megkívántam, erre felöltözött, és elment, hogy hoz nekem! :) Hát nem édes :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ibici igen én csináltam lh tesztet, mivel én gyógyszert szedtem így én a 10. naptól kezdtem, mert hogy elvileg a 14. nap környékén kellene lennie az ovulációnak. Nekem a 11. napon volt erős, a többin nem.

A hőm is elég hülyén alakul most ebben a hónapban, de hát én már azt mondom ez nem jelent semmit, dokim is ezt mondta, hogy nem minden esetben lehet a hőre számítani.

Egyébként most elég furán érzem magam, fájdigál a hasam egész nap
de nem úgy mint amikor az ovuláció van, hanem mint amikor meg akar jönni, az egész hasam alja fáj. Szóval bizakodom, mert ez lehet akár beágyazódás is. És ha kiszámolom, és mondjuk tényleg volt a 11. napon pe, akkor most lehet beágyazódás. De már lehet csak bemagyarázom magamnak. Az lh teszt ma is negatív volt.

Azért ha valaki megnézné a hőmet aki még ért valamennyit hozzá, akkor az mondhatna valamit, hogy szerinte mi a helyzet.

Viki nagyon édes párod van.

Ma mikor mentünk a közértbe, párom megjegyezte hogy vigyázzak magamra, most már ne emelgessek mert ott van a pcakban a baby, mondtam neki hogy de jó hogy te ilyen biztos vagy benne:) De azért nagyon jól esett.

Ma volt egy vevő a házat nézni, nagyon tetszett neki, kiváncsi vagyok mi lesz belőle, az áron vacilál.

GAbi

Kép

gabi1

Gabi!
De szupi lenne a baba a pocakban apa tus valamit :wink:

Viki!
nagyon jó fej a férjed!

Ibici!
nekem sajna nem túl pontos a mencsim így nem igazán tudom a peteérésem bár érzem de 5 napig fáj a hasam talán a közepén lesz mert szeretnék közel lenni a peteéréshez hátha teljesülne apa álma!

és ma képzeljétek azt mondta inkább 5 egészséges lány mint 1 beteg fia!Na ez az amire szerettem volna ha rájön :wink: És ment magától úgy látszik hatásos volt a csendes türelem!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Gabi!
Bocsi tud valamit ez akart lenni

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Úgy tűnik ma a férjeknek nagyon jó napja van. :D
Mi is elmentünk a Vikinek cipőt venni a deichmanba és kezébe vett a férjem egy iciri,piciri,édi kiscipőt és közölte velem,hogy már ezt a méretet is szívesen megvenné!! :D :D
Mondtam neki,hogy remélem hamarosan megvehetjük :lol: :lol:

betti!
Az lh tesztet nem próbáltad még vagy nem is akarod?A péd talán úgy követhetőbb nem?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!Gondolkodom rajta!de még nem próbáltam!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jó reggelt kívánok!

Vagyis inkább jobbat, mint nekünk van most! :( Petinek az ég világon semmi baja nem volt, mikor este lefektettük, azonban 22 óra körül felsírt és annyira de annyira teli volt az orra, hogy szinte nem is kapott levegőt! :( Orrszívó stb, elaltatás marha nehezen, erre éjfélkor is felkelt szegénykém, és nem is akart aludni, mert úgy sokkal rosszabb volt neki, ha fekszik :( Játszani akart meg minden mást, csak aludni nem, majd fél 4 ig fent voltunk :( Most apa mellett szuszog még egy kicsit, de nagyon taknyos! Remélem nem lesz ebből semmi komolyabb. Láza egyelőre nincs, vagyis nem éreztem olyan melegnek, hogy mérnem kéne.

Vera!

Sajnálom! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Viki sajnalom a nathat.
Nalunk Zoli nagyon jol viseli mindig ha nathas vagy beteg.
Talan azert is, mert amugy is nagy az orrmandulaja es nem nagyon kap az orran levegot. En mar szeretnem ha kivennek neki, de gyerekorvos szerint folosleges mert meg csak egyszer fajt a fule, de akkor sem volt annyira begyulladva es nem is beteges.
De ejjel ugy horkol, hogy apjat mellettem lepipalja, pedig o a masik szobaban van.
Viki kitartas, sok tea es mez.
Probaljatok ki a sterimart is, az nagyon jo.

Vera!
Nagyon sajnalom. Nem ertem azert miert kellene elbucsuznod. Hiszen meg jo par honapod van ahoz, hogy 2008-ban szulj.

Betti!
Orulok a johirnek, hogy apa is igy gondolja. Amugy megy ezerrel a drukk.

Dodo!
A gorbed nagyon szupi.

Ibici!
Nekem is hianyoztal.

Moni!
Azert gyere majd ha tudsz es adj hirt magadrol.

LGabi!
Hova tuntel?
Merre vagy?
Hogy alltok?

Lego!
Te is eltuntel.
MOstanaban mindenki.

Lexa
:?: :?: :?: :?: :?:

Gabi1!
Nagyon rendes a parod.
Az en ferjem is ilyen volt Zolinal.
Akkor megszokta, hogy mindent birok, mert akkor tenyleg mindent birtam.
Most sajnos nem. De megis ugy csinal, mintha birnam. A boltbban siman elvarja, hogy en toljam a tele kocsit gyerekkel.
Meg cipeljem en is a nehez kosarat stb...
Soval egy kicsit csalodott vagyok ezen a teren.
Jol be is olvastam mar neki, hogy amilyen udvarias volt regen, most jo, hogy nem lok fel az ajtoban, hogy elobb kijusson.
Erre megsertodott. :shock:

En szokasosan rosszul vagyok mindig, de mar hozzaszoktam, amennyire lehet.
Meg nem tudom, hogy az utat hogy fogok jovoheten penteken kibirni, de majd osszeszedem magam. :lol:
Vissza talan nehezebb lesz, mert ejjel jovunk haza.
Jo a hetvege mert kicsit pihentem.
De holnap irany megint a munka.
Zoli mar a heten nem megy Oviba nehogy beteg egyen az utra.
Nalunk mindenki egeszseges csak apa nem. De nalunk ez minden telen igy van.
ENem tudom ki hogyan szokta, de en tegnap mar kiraktam ket nagy tokot a kerbe, porcelanbol, akkora mint egy emberi fej, meg van banyank is es ajto disz is.
Igy legalabb hosszabb ideig nezegethetjuk.
Lanyok en mar annnyira varom a karacsonyt, hogy azt el sem tudom mondani.
Na megyek, mert lassan indulunk a Vasuttorteneti Parkba, mert Zoli regota mondogatja, hogy oda szeretne menni.

Jo vasarnapot mindenkinek.

Magi
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?