Új privát üzeneted érkezett!

Forti, Kataa
Köszi csajok, nagyon rendik avgytok a telcsifelajánlással. Az az igazság, hogy kölcsön tecsit az anyósom is tud adni - de kártya attól még nem lesz benne. Jövö héten már itt a fizu, akkor kiváltjuk a kártyáinkat, és megoldódik ez a dolog. Aztán next time, mikor lesz more money veszünk telcsit is Kép

Judy
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, biztosan nagyon jó lehetett!! Kép

Kataa
A mi apánknak hátul van egy coffja. Akkor õ már bejön neki?? Kép - így nem teljesen kopaszKép

Van járókeretünk: az egyik fotel, amiben a profilunkban is látjátok. Ezt nyúzza egész nap, persze jó sûrûn üvölt is, mert a fotel alá csúszik v. seggre huppan felállásból v. valami hasonló.Egyfolytában elpakolom onnan, de fél perc múlva már megint a székénél van és kezdi elõröl. Az egész nap gyerekpakolászással telik. Most is ott játszik, de még nem esett el - most sikítozik a gyönyörtõl Kép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Ezt le kell hogy írjam nektek!!
Zsanival megbeszéltük hogy ebéd után kimegyünk picknickelni a Margitszigetre a gyerkõcökkel. Vittünk pokrócokat, játékot, uzsit. Gyönyörûen sütött a nap, mire odaértünk a gyermekek elszunyáltak ezért gondoltuk, hogy addig sétálunk egy kicsit. A szállodák környékén letáboroztunk egy padra, trécseltünk majd szépen elkezdett csöpögni, majd szakadni az esõ. Beálltunk egy buszmegálloba, jól elfoglalva a helyet másoktól. Kép Az esõ pedig csak esett-esett. Mikor elállt, kicsit még sétálni akartunk, de lévén hogy rajtam csak egy vékony nyári ruha volt, az is kicsit elázva (fáztam), megbeszéltük hogy elindulunk haza, inkább még a lakótelepen sétálunk, ha az idõ engedi. Elindultunk vissza a híd felé, de a vízesésnél fõtt kukoricát árultak. Elcsábultunk, vettünk, és gondoltuk hogy amíg megesszük leülünk egy padra. Közben uzsi idõ volt, gyerkõcöknek is adtunk enni. A kaja kellõs közepén megint elkezdett ömleni az esõ, ismét menekülõre fogtuk, a büfével szemben lévõ fedett asztalkához rohantunk. Alig fértünk el alatta, minden honnan beesett az esõ. Etetés folytatva, szakadó esõben. Lényeg hogy Levi és Julcsi baromira élvezte az esõt. Mi már nem annyira, mert nem voltunk védve teljesen. Úgy nézett ki soha nem akar elállni az esõ, kínunkban már röhögtünk, hogy ha nem veszünk kukoricát már rég otthon lehetnénk.
Lényeg a lényeg, jót picknickeltünk, a pokrócok elõ sem kerültek, a gyerekek pedig nem másztak a füvön. Kép Kép Jövõ héten szerdán megint megyünk. Kép Remélen több sikerrel.

Na megyek olvasni, még jövök.

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor,
Ja, zöld babakocsi, fekete trikó, barnás-virágos szoknya Kép Majd legközelebb...
Nekem se volt elég vér a pucámban, hogy odalépjek, és azt mondjam: "Csak nem te vagy a Gumicukor?" Kép Mer hátha mégse...

Forti, Zsani,
Hát, akkor jól kipiknikeztétek magatokat Kép Lényeg, hogy a gyermekek jól szórakoztak...

Zita
parazita

Na visszaolvastam.

Ja amúgy ne nézzetek hülyének a pikniket direkt írtam így, mivel olyan jól sikerült. Kép Kép

Rit
Nagyon szívesen!

Judy
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Drága Sasha!Kép
Ígérd meg, hogy legközelebb még gondolatban sem fog azon járni az eszed, hogy milyen unalmasak mostanában a napjaid.KépKépKép
Gondolom most már te is mosolyogsz rajta, mint mindenki más aki elolvasta (köztük én isKép), de akkor éjszaka nem cserélt volna veled senki.
A kisfiadra pedig büszke lehetsz, hogy nem ordítani kezdett el nektek az éjszaka közepén, hanem azt próbálta kitalálni, hogy mi a fenét csinálnak anyuék...Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziastzok

Gyorsan megegyszer mert elszallt.Kép Emilia kicsit nathas, de mar javuloban. Hoemelkedese volt es folyik az orra.

Rit

De elaludt a hintaban, csak akkor ebredt fel egy pillanatra, amikor atvarazsoltam a babakocsjaba.

Sasha

Te szegeny, hat nem irigyellek ezert az ejszakai kalandert. Minket egyszer az egyetemi koleszban arasztott el forro vizzel egy radiator. Persze bokaig alltunk a vizben mire a gondnok meltoztatott megjelenni. Es jo par lavorral kihordtunk, mert nem volt olyan csodaporszivonk...Kép

Judy

tok jo hogy jol ereztetek magatokat.Kép Milyen babakaja van? Gondolom nincs lehetoseg kotyvasztani, ugyhogy jobb ha bevasarolok nem? Szuper hogy Gergo elvezte a vizet. En is kivancsi leszek, hogy Emilia mit fog szolni hozza. Vittetek uszos pelust? Tenyleg akkor Emi mar oreg lesz a 11.5 honapjaval az ilyen foglalkozasokhoz?Kép

Forti, Zsani

Jot piknikeltetek!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sasha,
Hát nem semmi lehetett ez az éjszakaKép és még volt erõd hajnalban leülni és írni. 1x velem is történt egy kis baleset. Bekapcsoltam a mosógépet, aztán szépen lefeküdtem aluszikálni, de a mosógép csövét elfelejtettem beletenni a kádba. Sajnos az alattunk lakó ébresztett, jó kis helyzet voltKép.
Ügyes Gabi, hogy felállt a kiságyban! Lili sem akar integetni, pedig mindig mutatom neki.

Nyuszi,
Ne is mond, kész vagyon minden hónapban a kosztpénz.
Nagyon édes Emirõl a kép.

Forti,
Képzeld talán Lilinek is javul az étvágya, ma 430 gr-ot megevett, persze egész napKép. Voltunk ma méreckedni is és 32 dekát hízott a lány 2 hét alatt. Úgy örülök, mert elõtte másfél hónapig szinte semmit sem gyarapodott. Ma este adtam neki a vacsit és megint elkezdte harapni nagyon a kanalat, adtam neki megint kukoricás abonettet, de mindig eldobta. Ez a kajcsiztatás tényleg néha egy türelemjátékKép.

Sajnos Lilinek kicsit begyulladt a jobb szeme, így holnap iránya szemészet, mert az a szemcsepp amit a doki írt fel nem használt. Az új dokinéni szerint valszeg egy makacs baci miatt van csak az egész. Hát majd holnap kiderül.

Na megyek fürdeni. Nem is mondtam 4-es lett a párom múlt heti vizsgája, így az egyik szakirányra már bizti kap diplomátKép. A másik kettõhöz a vizsgák még hátra vannak.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kata007!

Gratulálok Dórinak 1 éves születésnapja alkalmából!KépKépKép Nagyon sok minden jót neki és nektek is!
A többit késöbb!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kata007

Nagyon sok boldogságot, jó egészséget, és gyönyörû hosszú életet kívánok Dórikának 1. szülinapja alkalmából.KépKépKép Remélem, képeket kapunk, ahol az ünnepelt maszatolja a tortáját Kép

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok

Tegnap mindket is elkapott az eso de pont akkor ertunk a kocsihoz,Alex nagyokat rohogott hogy kopog a teton ; )
Ma megyunk az uj lakashoz kivalasztani az ajtot,csempet,parkettat,stb, uuugy izgulok.

Rit
Alex meg megy Botihoz egy kis idore,ja kepzeld tegnap levagtak a bobitajat a fejerol,olyan fura a kis pankossaga nelkul ; )
Hat a multkor sem ilyedt meg tole : )
Ok ahogy gondolod a telcsit.Penteken egy lightos seta??

Ilke
Lili akkor beindult hizasilag,gratula !

Kata007
Dorinak boldog 1. szuletesnapot!!!!!

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Kata007
Kép
Nagyon Boldog 1. Születésnapot kívánok Dórinak!!!

Ilke
Gratula a férjednek. Lilinek is, szép mennyiségeket eszik már szopi mellett. De minden evésnél van még szopi ugye? Levi is lehajigál mindent a tálcáról, legyen az fõtt répa, krumpli vagy kanál. Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Kata007
Boldog elsõ szülinapot az elsõ elsõ szülinaposnak!!!! KépKép

Kataa
Péntek ok, majd meglevelezzük mikor Kép - de mi du. lehet, hogy megyünk úszni, attól függ, mit mond a dokibácsi.
By the way: dokibácsi
tegnap voltunk a védõnéninknél pótolni az eü. könyvet, erre mondja, hogy új dokibács van ott: Valami vidéki faluból jött, középkorú és állítólag nagyon ügyes, ott ugyanis nem volt lehetõsége rá, hogy össze-vissza küldözgesse az emberkéket szakorvoshoz, gyakran 50-60 km távolságra, így mindent jól meg kellett tanulnia. Azt hiszem, kedves-közös, hõn szeretett dokinénink újabb húzása után mi úgy döntünk kipróbáljuk, ha gondolod, gyertek ti is el, megnézzük, ha jobb, mi váltunk. Nektek, az új kéró miatt ez még közelebb is lenne. persze, csak ha gondolod.

Forti
bezzeg velünk sosem randiztok Kép.pedig egy csomót vagyunk a szigeten. jó buli lehetett az esõzés, minket is elkapott épp kenguruval korzóztunk papa melóhelyére. Dodesz persze a hajmosásra felébredt, de tetszett neki, nézett nagy kerek szemekkel

Ma kimegyünk a Kopaszi gátra, lejelentkezünk búvár barátainknál. Már úgy hiányzik a merülés - egy teljes évet kihagytam Kép. Na majd most pótolom, remélem.

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat!Kép

Du. lesz a tortamajszolásKép, majd teszek fel képet a topicomba.
Persze ha ráértek, már most is benézhettek oda, mert tegnap felraktam a lépegetõs képeket és avit.Kép

Kata és az 1Kép éves Dórika

KépKép

KépKép
kata007

Helló!

Köszi az együttérzést csõtörés ügybenKép A csodapórszívó átka, hogy hangos, ezért csak egyszer tudtam használni, pedig még jól jött volna, csak a gyereket nem lehetett elaltatni tõle...

Kata007!
Igen egy ideig figyelt, hogy i a fene van az éjjszaka közepén, de aztán rájött, hogy álmos és baromi nyügös volt. A sánta apja próbálta elaltatni, de amíg ment a takarítógép addig nem tudta sajna.

ÉÉÉÉÉS!!!
Dórának sok-sok boldog születésnapot kívánok még vagy 150 évig!
Kép

Tegnap reggel (bõ egyóra alvás után) ébresztett a fiam. Én alig láttam ki a fejembõl, úgy kellett fókuszálni. Aztán megdörgöltem a szemem, hogy hátha jobban fog utána menni és mikor nyitom ki a gyerek esik le az ágyról. Már nem tudtam elkapni az amúgy is fasza kialvatlan reflexeimmel, úgyhogy jó nagyot koppant a fejeKépKépKép Szép kis pukli lett a homlokán és már kékülKép Pedig ott volt mellettem, csak az ágy közepe felé, de már olyan gyorsan változtatja a helyét, hogy még. Pedig még nem mászik, csak valahogy araszol a fenekén... Így mostanában elég szépen bejárja a szobát, mostmár nagyon oda kell rá figyelniKépKépKép Szerencsére nem lett semmi baja, elég hamar meg is nyugodott. Olyan aranyos volt, úgy bújt hozzámKép Cici nélkül is megnyugodott.

puszi
sasha és a 34 hetes??? Gábor.

Kép
sasha

Sziasztok!

Ma voltunk vedoneninel mazsalni, hat Lacko 13 dkg-t birt hizni 3 het alatt...Kép Az a poen, hogy egyetlen hanggal nem jelzi, hogy ehes lenne. Hosszra sem nagyon tudott gyurni, persze ez relativ, kb 1 cm-t nott ezalatt. Hogy mi a fene lehet, nem tudom, most megprobalok szaporitani.

Lassan jon a 2. foga is, mar szepen feherlik a helyeKép Amugy meg egy lusta kismacska, forogni nem ohajt, max oldalra, jobbara fekszik mint egy darab faKép

orsoly, es a holnap 5 honapos Lacko

Ps: Kata007, boldog 1. szulinapot Dorinak!Kép
orsoly

hali!

csak gyorsan írok, mert ded nonstop nyüglõdik és még éjjel is fent volt. Alsópáhok jobban bejött neki, engem unKép

Macsek
Köszi az infot, a Rubinról én is jókat hallottam. Merre van?

Forti
PiknikKép

Kata
Boldog szülinapot DórinakKép

Nyuszi
Van üveges kaja, meg pépek, nagyobbaknak pl pizzaszelet, spenót, grillcsirke, tejbedara volt amíg ott voltunk. Én vittem üvegeseket, meg gyümiket, meg az ottani almából, banánból is kapott. Meg sok gyümi volt reggel.
Úszópelust vittünk, ki is van írva, hogy kötelezõ. DM-ben lehet kapni.
Gergõ volt a legkisebb a 7 hónapjával az usziban, úgyhogy nektek is ok leszKép

Sasha
CsõtörésKép

Ilke
Jobbulást Lili szeménekKép

Hát még tudnék írni egy csomót, de nem hagynakKép

Judy és Gergõ baba (szorong a szeparációtólKép)
Judy (fodroczy)

Pocok

Tényeg nagyon szimpi volt nekem is Kati, minden babához volt egy biztató szavaKép

Judy
Judy (fodroczy)

Hali

Ismét tanultunk valamit!
Már 2 ujjal (mutató és hüvelyk) csipeget fel dolgokat, egészen pici tárgyakat is! A másik nagy dolog számomra, hogy már nemcsak kidobál mindent egy dobozból, hanem kiveszi megnézi, maga mellé teszi és utána visszateszi a dobozba a játékot. ezzel jól elvan majdnem fél ótár is, nagy szuszogások közepette! Kép

Judy
Azért nem adnám az oktató kezébe, mert egyrészt a szülõnek kell lenni, akiben megbízik, akire számí6that a vízben, ,az oktató pedig nem mindig van ott ugye, ha esetleg máshová megy usziba a család. Egy idegentõl pedig nem viztos, hogy mindent jó néven fog venni a baba, még ha kezdetben ez is látható. Mi is elég suták voltunk az elején, hogyan tartsuk a babát, de aztán kis gyakorlás után hamar bele lehet jönni, most már nagyon otthonosan mozgunk a vízben. Másrészt ahová ill. amilyen módszer szerint mi tanulunkill. járunk úszni is ezt az elvet vallja. Egy játékbabánmutatnak mindent, de a saját babádat nem veszik ki a kezedbõl.

Másik nagy élmény tegnap úszáspótláson ért minket! A férjem a partról videókamerázott, ahogy Dani karúszóval beugrál a partól hozzám a vízbe és ahogyan önállóan lebeg karúszóval. Egyszer csak odament hozzá Kalovits az oktató és mondta, hogy van víz alatti kameratok és kipróbálhatjuk. Hát mit mondjak, ,annyira örültünk, hiszen már halálra gondolkodtuk magunkat, hogyan vegyük fel a víz alatti mutatványt, csak hát egy ilyen tok eléggé húzós árú, ahogy utánajártunk. Szóval a férjem, úgy gatyában (mivel nem volt nála fürdõnaci, de egyébként ez is az, csak bermudának használja Kép) belemerült a vízbe, mi meg Danival a víz alá! Ésss ott úszik, mint egy kis hal, nyitott szemekkel az én fiam!!!
Már korábban írtam, hogy az uszi fényviszonyai miatt nem sikerültek a víz alatti fényképeink, de ez mindenért kárpótol!

Rit
Szerdán a Ti úszásotokon jön egy fazon, aki csinál felvételt a víz alatt a gyerkõcökrõl, csak vinni kell VHS kazit, amire majd átveszi! Szólok, hátha a punciügy miatt csak jövõ héten tudnátok jönni!
Nálun is van járókeret, csak az etetõszék, meg néha a nagy lavórt is tolja maga elõtt Kép Nem kell ide bébikomp, megoldják ezek a gyerekek!

Kata007
BOLDOG SZÜLINAPOT DORCSINAK! Hihetetlen milyen hamar eltelt 1 év!

Alsópáhok
Jövõre oszt a melóhelyem üdülési csekkeket, azokat bel lehet vajon Alsópáhokon váltani? Mert akkor kipróbálnánk. Sajna nem ott lakunk, így nem lesz ingyért az uszi Kép

pusz
gumicukor

ui
mától hétfõig vendég van nálunk a férjem nagynénje, lehet ritkábban jövök, addig is szép hétvégét nektek!

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit
Ok bar leghamarabb 11 korul jo nekunk mert takaritasi napom lesz : ((((Akartam mar mondani hogy van egy par napozonk amit kinottunk egy hasznalat utanugyhogy szivesen atpasszolnank Dodesznak ha gondolod.
Ez a Szigony utcai rendeloben van? Mert mi rgy kopesre leszunk majd attol a rendelotol ahol lakni fogunk,eloszor kiprobaljuk azta aztan legalabb lesz valasztasi lehetoseg ha megsem jonne be.
Nekem az a problemama dokinovel hogy soha nem kerdezi hogy miket csinal meg ilyenek,csak meghallgatja,toroknezes es ennyi.Nekem sok baratnom mondta mar hogy a dokijuk mindig kikerdezi a baba szokasairol.
Tobbiek nalatok ez hogy van????

Sasha
Szegeny Gabi,hiaba villamgyorsak mar most is.Nekem mar az elejetol megnyugszik amugy is(Na a nem egy izgaga gyermek az biztos: ) ) ) ,pedig csak 3 honapja nincs cici.
Szerintem 33 hetes Gabi,legalabbis en ugy szamoltam Alexnak,de ezt Beszti csodatablaja tudja a legjobban : )))

Orsoly
Ne izgulj az enyem sem csinalt meg semmit ilyen korban ,az extra kenyelmes kategoriahoz tartozik O is : )Hasrol hatra 6 es hatrol hasra 7 honaposan kezdte.O sem szolt hogy ehes meg az elejen sem,Szegeynekem csendben turte amig egy hetig kuzdottem a csak szopiert.Aztan persze fogyott : (((

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
ok, elvileg próbálom a 11et akkor összehozni, jó? majd holnap reggel megírom, hogy állunk.
Amúgy igen, Szigony utca. Nálam a dokinõ kezdte újszülött kaorban, hogy feljött a galériára cipõvel!!Kép utána az, hogy téynleg sosem kérdeznek a gyerkõcrõl + nem akarta, hogy szoptassam, mindenáron tápoztatást javasolt + most ez a krém, amitõl égõ vörös lett a puncija - szóval most úgy döntöttem, elég. Adtam neki idõt, hogy bizonyítson: 7 hónap alatt enm siekrültKépKépKép

Amúgy azt nem is írtam, hogy tegnap meg is mérte a védõnõ: 67 cm és 7340 g. Szóval fogyott, a múltkor már volt 7450. Túl sokat tornázik, hiába - már gondoltam is rá, hogy az édes anyucikája igazán példát vehetne róla. Tegnap pl. közölte papa, hogy úgy nézek ki, mintha megint terhes lennék, akkora a pocóm KépKépKép

Dodesz tiszta erõmûvész. Most azt csinálja, hogy fekszik a hátána fotel alatt - amiben a cici pihizik. És húzgálja a fotelt körbe-körbe a lakásban cicástól. Pedig a macskánk több,mint 8 kg!!!

purple{Rit és Dodo}

rit

anemona7

Sasha,
Akkor ti is átestetek (szó szerint) a tûzkeresztségen...

Kata007,
Hihetetlen, hogy Dóri már 1 éves!!! Hatalmas gratula!!!!

Brokkoli,
Látod, fog ez menni Kép

Szerintetek az normális, hogy Solymi (kb. 9 kg) bekajál egy egész üveg fõzeléket (180 gr), és utána még visít? Adtam neki még kb. 1/2 üveg gyümölcsöt, de az egészet megette volna, csak én már megsokalltam...

Zita
parazita

Kataa
bocsesz, tiszta zizi vagyok: mióta nincs telefon a papa hazajár ebédelni Kép, tudod, közel dolgozikKép, így a déli órák nem jók, általában fél 1-re jön, elõtte fõzök. Holnap nekem pont 11 fél dél felé kellene hazaérnem. Nem tudsz késõbb takarítani és talizhatnánk 9 fél 10 fele, vagy napoljuk el?
látod, a telefontalanságnak is vannak elõnyeiKépKépKép
ma viszont hosszú napom van, reggel ment és csak este 9 körül jön haza KépKépKép

gumicukor
köszi az uszis infót, tök jó!Kép bár mi már rég nem merültünk - Dodesz imádja az uszit, imád pancsolni - csak a szemébe ne menjen a víz: attól ordít. ráadásul a bõre miatt már 2 hete nem voltunk Kép

Zita
nálunk mióta meleg van, pont az ellenkezõje dívik: 100 g után tiltakozik, hogy nem kell több - és ugyanúgy 3-4 óránként lesz csak éhes. közben mozog ezerrel - így jelenleg fogy Kép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Zita
Nálunk is becsúszik 2 üvegnyi (380gramm) kajcsi, Levi is 9 kg. A lányok azt mondták nem gond, hisz rengeteget mozognak, gondolom kell az energia. Szerintem ne aggód, elég ha én aggódok. Kép Kép
Majd a jövõ héten megyek a dokihoz és rákérdezek hogy ilyenkor mi van.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Azért nem írtam, mert vártam Besztire, de most már nem bírom tovább.

Nagyon-nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat!

Annyira hihetetlen, hogy már egy éves az én pici lányom.Kép
Nem is olyan rég volt amikor még azt olvastam vissza tõletek a friss-ben, hogy mennyire izgultok értünk, miután Sheila bejelentette nektek, hogy megcsászároznak.
Most meg az elsõ szülinapunkon köszönt mindenki.

Még egyszer köszönjük!

Kata és Dórika

Ui:a topicomba raktam új képeket és a profilomba is egyet.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok

Nem tudom mi van a lanyommal, de ket napja FEL orat alszik napkozben.Kép Pedig a nathaja mar alig latszik. Es meg este 8 kor is ugy kellett az agyba imadkozni....Igy nem csoda hogy nem hizik. Csak az a gaz, hogy semmit nem tudok tole egesz nap csinalni, mert folyton a nyomomban van. A Godi haz tulajaival is vizes hajjal mentem talalkozni, mert eppen hogy azt engedte Emi, hogy megmossam, azt mar nem hogy meg is szaritsam. Mosas kozben is a kad szelebe kapaszkodva topogott...es persze dog faradt vagyok.

Meg csak egy dolog.

Kata007

Kép

Sok boldog szulinapot kivanok Dori babanak!!!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Ma de. voltam suliba, du pedig megint bementünk a Petrával a nõvéremhez a kórházba. Annyira aranyos. Olyan fura, hogy tavaly meg én voltam bent, hogy repül az idõ. Holnap már mehetnek is haza. Tejcsi is van már szerencsére. Megpróbálok egy kicsit visszaolvasni.

Manó
A Petra is mindig kiveri a kanalat a kezembõl mikor már nem kell neki több. Ma is úgy evett, hogy alig bírtam lemosni a székét. Legszívesebben vennék neki egy újat úgy néz ki.

Nyuszi
Szerintem nem olyan kevés az Emilia súlya. Õ ilyen alkat te sem vagy egy nagydarab. Mi 12-én megyünk. Kiváncsi vagyok, hogy mekkora. Múltkor volt 7300g. Miért kell neki tápszer? Vagy a Milupa az tejpép?

Bringa
Nagyon ügyes Hanna, hogy már egyedül tud állni. Neked is kitartás a tanuláshoz. Én a statisztikán már túl vagyok. Neked mennyi van még hátra a suliból?

Forti
Gratula a második fogacskához! Nem semmi, hogy a Levi mennyit eszik a Petrának ez a „heti adagja.” Az ez nagyon jó lehet, hogy Levinek ilyen jó az étvágya. Amióta ilyen meleg van a Petra elég keveset eszik, szinte csak szopizik.

Judy
Nekünk van fajárókánk idáig nagyon jó volt de amióta a Petra ilyen izgõ-mozgó azóta utálja és ha beleteszem akkor egybõl elkezd üvölteni.

Gumicukor
Ez ennyire jó hely ahol most dolgozol? Nem találnál utána másikat. Én úgy gondolom, hogy nagyon fontos, hogy a munka jó legyen de ezt az idõszakot már nem lehet visszahozni. Ja, most olvasom nem akarlak megbántani csak ez az én véleményem.

Nyuszi
Jó ötlet a homokozó majd én is kipróbálom . Nem akarta megenni Emilia a homokot? Mi mindennap megyünk a játszótérre és hintázunk együtt. Egyik nap meg átmentem a sétálótársamhoz és ott strandoltak a gyerekek. (Õk egy társasházba laknak ami be van kerítve) Levittük a kiskádat meg a pokrócot, olyan jó volt. Ezt a meleget már csak így lehet kibírni.

Dió
Sajnos nálunk is ugyanez van. Két hónapra az anyosómékhoz kell költöznünk. Én is aggódom, hogy a Petrát majd megviseli ez a sok herce-hurca de sajnos nem tudjuk máshogy megoldani. Õ úgy ragaszkodik a kis szobájához. Mikor elmegyünk valahova és hazajövünk látom rajta, hogy olyan boldog úgy örül a kis megszokott kuckójának.

Ilke
Én nem sózok még.

Kata007
Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok Dórinak!!!!

Ági
petra2

Sasha!

Nem kesergek a fel nem állás miatt.Kép Emma imádja a tükröt, ha meglát egy pici kis tükör darabot is akkor vigyorog rögtön, de elég egy kirakat üveg vagy valami amiben megklátja a tükörképünk. Kedvenc játéka anyukám ölébõl a tükörben mutogatás, "Mama, Emma, Mama, Emma" tök hosszú ideig elvigyorog ezen lés puszit ada a tükörbemn a babának.Kép

Kataa!

Megmértem Emmát és 2 hét alatt egy dekát sem hízott, 8300 gr, úgyhogy utolértetek.Kép

Most olvasom a következõ írásod. Félelmetes hogy Alex-el mennyire együtt haladunk, szinte egy nap kezdtek el integetni, és Emma is egyfolytában rugózik, és állni akar. Mi tegnap kaptunk anyukámtól ajándékba egy rugós hintát. Hát eléggé bébi komp-hoz hasonló, csak nem lehet vele haladni, csak egy helyben ugrálni. Mit ne mondjak, Emma imádja, úgyhogy félretéve minden kételyemet néha beleteszem. A konyhaajtóban lóg, így még mosogatni és felmosni is lehet a kis drágámtól.

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Jo reggelt

Rit
Megsem jo a mai nap,de most latom hogy nektek sem.Egy baratnom jon egesz napra az 1 eves Marcival.
A napozokert azert ugorj be mert en a jovo heten nem nagyon leszek elerheto.
Dodesz tenyelg keveset eszik ha csak 100 gr-t ,de biztos heyletted tartja a fogyokurat.A ferjed jo szigoru hozzad has ugyben : )

Mano
Hat a pont tegnap beszeltuk a tesommal hogy olyat ami nem gurul de majdnem babykomp be kene szerezni mert egy ido utan mar nem hagy majd semmit csinalni.Mi be fogjuk elesiteni a jarokat is mert percek alatt a szoba masik feleben van es felek majd egyedul hagyni.
Tenyleg nagyon kovetik egymast a gyerkocok ; )))
En azt vettem eszre hogy miota ennyit nyuzsog mara kajcsiba belelalszik a faradtsagtol,pedig eddig mindig ebren tettuk le .

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hello

Rit
Én hétvégén kaptam meg a páromtól, hogy milyen kövér is vagyok, és hogy van rajtam még bõven felesleg. Azt ezért megjegyzem, hogy pont annál a súlynál vagyok, mint terhesség elõtt. Jók rám a régi ruháim, és mindenki más szerint vékony vagyok. Apa pedig basztat, hogy kövér vagyok.

Keresztelõ
8-án lesz, végre tudtunk beszéli a pappal. És kapott tegnap egy álomszép ruhácskát is a gyermek. Nagy nehezen találtunk. Fehér kisruha, csipkés (de nem nagyon csicsás) és van hozzá egy kis fehér bugyika is KépKépKép

Babakocsi
Mi sajna annak idején egy olcsó babakocsit vettünk, alig használom, és már tönkre ment. Most kapunk anyóséktól egy újat Kép

alvás
És ma éjszaka csak egyszer kelt fel

Képzeljétek, becsípõdött a hátam, az egész nyilall, ha csak megmozdulok. Fõleg ha hajolni akarok. Nem tudom, mi lesz ma velem, hogy fogom emelgetni a kicsit..........

Szilcsike
szilcsike

Forti, Rit,
Nem amiatt aggódom, hogy elhízik, hanem hogy túlságosan megterheli a gyomrát egyszerre... De ezek szerint ez normál.

Szilcsike,
Szegény!!!! Orvosnál voltál a hátaddal?
A párod elég izé, hogy piszkál...Kép Nekem szerencsém van, mert a férjem most "dagadtabb", mint én, úgyhogy én cseszegethetném, ha akarnám.

Nyuszi,
Solymi ugyanezt csinálja 2 napja. 3/4 óránál többet nem alszik napközben. Kész kiakadás....

Zita
parazita

Kataa
Aokkor délelõtt, mikor sétálunk beugrunk, jó? - mutatok majd egy nagylányt!! Kép

Ági
szakdogával mi legyen??? - itt vár téged elõbányászva!!!

csajok, jövõ héten hó eleje van. lesz tali????

most megyek, mert rámol a drágám. a szekrényajtót már simán kinyitja + felállás már mindenhol megy - tv állványtól kezdve radiátorig....... csak egy kicsit fárasztó Kép

Rit és Dodesz

rit

anemona7

Halihó!

Ma végre jó éjszakánk volt, szépen aludt a ded. Mondjuk nem volt vihar, nem adtam rá a vékony nyári hálózsákot se, csak a kedvenc takaróját, lehet, hogy ezért. Fogat nem látok a szájában, de tegnap koccant a halacska, amit rágcsált fürdéskor. Ez már jelent valamit?
Sokkal jobb kedvûek vagyunk mindketten kipihenten.
Tök jól eljátszott a szobájában, persze nem a játékaival, a vigantolos dobozzal, a porszívóval, a pelenkázó vödröt akarta kipakolni. És mászik!! Persze csak pár lépést, de már nem hason kúszik, hanem négykézláb halad, olyan édes. Pont 7 hónapos korára idõzítette a mutatványtKép
A Kismamában láttam, hogy a Brevi Star etetõszék lesz akciós a Megatoysban, ezt ismeri valaki? Meg a fajáróka is, de akkor lehet, hoyg ezt kihagyjuk, a hálósat nagyon utálja már, pedig régen elvolt benne.
kajálással is haladunk, eddig a brokkoli és az õszibarack nem nagyon jött be neki, a többibõl bármennyit megenneKép A 190-es üvegest simán bevágja õ is. Ma csinálok neki csibihusit.

Gumicukor!
Ja, én nem ismertem ezt a módszert, lehet, hogy van benne valami. Szerencsére Gergõ jól elvolt a mi kezünkben is utána, akárhányszor vittük a vízbe.
Gratula az új mutatványokhoz. Mi részben üdülési csekkel voltunk a Kolpingban.

Kataa
Az én dokim se kérdez semmit, csak a vizsgálat és utána nekem kell kihúzni belõle mindent. És cipõvel jön be, no kézmosás, cigiszag, úgyhogy erõsen gondolkosom a cserén. Viszont szakmailag dícsérik. A védõnõ viszont mindig kikérdez, hogy miket csinál a baba.

Rit
Hú, de szigorú a párodKépNekem nagyon rosszul esne a kritika. Pedig nekem se a régi az alakom, mégha súlyra ugyanott is vagyok, de szerencsére férjnek tetszik. Persze õ nem egy soványságKép

Ági
Gratula a nõvéred babájáhozKép Hú, de gyorsan született, hányadik baba? Nekem is gyorsan zajlottak a dolgok, mondták is a csecsemõsök, hogy a következõnél induljunk korábbanKép

Manó
Gergõ is piperkõc, nézegeti magát a tükörben, pedig õ fiúKép Ma már integetett õ is magánakKép Édes lehet a puszi a babánakKép

Szilcsike
Jobbulást derékügybenKép

pusz
Judy és Gergõ, aki ma 7 hónapos
Judy (fodroczy)

Kataa!

A járóka nálunk is fel van állítva, de Emma sír benne. A hintában meg vigyorog, kurjongat. Sõt, ma rájött, hogy felemeli a lábát benn, összekulcsolja, és így hintázik. Olyan édes.Azért túl sokat nem engedem hogy benne legyen. A baby kompot is javasolta a gyerekorvos, képzeljétek el, de én nem szeretnék venni mert félek hogy akkor nem tanul meg mászni, de ennél is jobban félek hogy átborul a küszöbön. Pedig tudom hogy Emma élvezné, de ha egyszer megtanul mászni azt még jobban fogja élvezni. csak gyõzzem kivárni.Kép

Képzeljétek a férjem tegnap elutazott pécsre, ma reggel kapok egy SMS-t, amiben ahekyett hogy azt írná hiányzunk, elégedetten közli hogy végre kialudta magát, mer csak 9-kor kelt fel! Micsoda disznóság.Kép

Manó

KépKép
manó

Kata007!

Két doldog, amit tegnap szerettem volna, de csak ma sikerült:

Kép

Ez Dórinak küldöm, itt fényképeztem szerdán a kertben:

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

Mano, szerencsere Elli egesz jol elvan ujabban a jarokaban. Volt egy idoszak, ha csak hajoltam fole, hogy beletegyem, mar uvoltott is; fogalmam sincs miert, mert semmi rossz elmeny nem erte. Ezert eleg sokaig mi is tarolonak hasznaltuk. Aztan valamikor megint kiprobaltam es szepen elajtszott benne vagy fel orat. (Szerintem ez nagyon -nagyon jonak szamit Kép )Azota hazsnaljuk megint. Azt hiszem, jo is lesz, ha elkezd maszni rendesen, mert lesz hova tenni, ahol biztonsagban van, ha mondjuk pisilnem kell. Kép

Judy,

a Rubin hotel az Osztyapenko elott van egy megalloval. Vagyis kifele az M7-M1-es autopalya fele. Na, ezt most jol elmagyaraztam...

Sasha,
Elli vasarnap a kanaperol esett le. Kép PEdig o meg nem is olyan mozgekony, mint Gabi. Es en is ott voltam mellette, megsem tudtam megfogni. De szerencsere nagyon stapabirok ezek a kis manok. Csak tuleleik a szuleik benasagait ! Kép

Pocok,
most hetvegen megyunk nagymamazni. Ott lesz tiszta homokozo, atszitalt homokkal. Gondoltam, most majd hagyom egy kicsit, hathza rajon, hogy ez nem is finom. Itt a jatszotereken ne nagyon merem hagyni, hogy tomje magaba a homokot, mert tele van mindenfel kavicsokkal meg agacskakkal es felek, azoktol siman megfulladhat. De a nagymami fele homok relativ tiszta lesz, mert letakarva tartjuk...

Alvás,
ugy latszik volt valami alevegoben, mert Elli as ataludta az ejszakat. Na jo, 1/2 6-kor kelt, de ez mar eredmeny nalunk.

Lanyok, szerintetek mit csinaljak? A kisasszony mostanaban nem nagyon akar fozeleket enni. A gyumi, tejberisz johet minden mennyisegben, de a fozelekkekel hadilabon all. NEm ertem, mert egy hete meg ugy ette, majd megfulladt. Most meg eszik par kanallal aztan mar fujja ki a szajabol a tobbit. Ha eleg kitarto vagyok, akkor eszik meg egy kicsit, de hol vannak mar a 2 dl adagok. Pedig nem lakik jol! Kiprobaltam, hogy ha adok utana neki gyumit, akkor abbol siman kiegesziti az adagot. De en nem szeretnem, ha raszokna arra, hogy csak gyumit akar enni. Igy aztan ebedre csak fozeleket kap. Inkabb megkinalom egy kicsit kesobb szopival, mondjuk egy ora mulva. Szerintetek jo ez igy, vagy inkabb adjak neki gyumit? Mondjuk mostanaban mar mindenbe teszek gyumit is, hatha... Ma pl oszibarackos csirke lesz a menu.
Este mar egy kicsit engedekenyebb vagyok, csak minden masodik este kap fozit. NA, olyankor ebred ejjel tobbszor is, ha nem eszik belole eleget. A tobbi napon meg vagy Mildi kortes riszpep a menu, vagy sajat fozesu tejberizs (anyatejjel). LEgalabb neha alszunk. Kép
Szoval nem tudom a nagy melegre fogni, mert a gyumibol siman lecsuszi egy egesz alma+egy korte. Vagy 2 barack meg egy alma. NEha egy kis Sinlaccal vagy riszpehellyel dusitva.

na, most mennem kell, mert raklamal, hogy ehes.

macsek
macsek

Sziasztok!

Látom, mindenki a jó levegõn van, alig van forgalom.

Ma példaszerû napunk van, délelõtti és délutáni alvással, jóízû evésekkel. Mi is kialudtuk magunkat, úgyhogy én is sokkal nyugisabb vagyok, és ezt Peti is érzi, jókedvû, nyugodt.

Muszáj is, mert apa tegnap elutazott, és csak holnap jön haza, úgyhogy most három napig kettesben vagyunk.

Forti!
Peti épp az elõbb hamizott be egy hihetetlen mennyiségû fõzeléket, pontosan nem tudom, mert én fõztem, és már nem mérem, de kb. 300 ml lehetett. És utána még reklamált, amikor én enni kezdtem.Kép Szerintem nagyon sokat számít, hogy sokat vagyunk a levegõn, és hát rengeteget mozog Peti, egy pillanatra sem áll meg. Gondolom, Levi is.

Macsek!
Sok ötletem nincs, Peti most a meleg ellenére szépen eszik, de esetleg azt kipróbálhatod, hogy nem melegen adod neki a fõzit, csak éppen langyosan, lehet, hogy a meleg kaja nem esik neki jól a meleg idõ miatt.

Rit!
Peti a fiókokat húzogatja, rámolni még nem rámol szerencsére. De a TV-t és a videót simán kapcsolgatja.

Lányok!
Mióta Petinek önálló evési törekvései vannak, és mióta járunk játszótérre, és leteszem a fûbe-homokba, napi két öltözet - jó, ilyen melegben az csak két body-t jelentKép- ruha simán elmegy egy nap. Folyton mosok. Vagy csak én vagyok béna, és lehet ezt másképp is csinálni?

Nyuszi!
Nálunk most az a rossz, hogy voltak a rovarirtók, és hát utána három napig nem lehet felmosni, és Petit sem engedhetem ki a padlós helyiségekbe. Úgyhogy ha játszik a nagyszobában, nem mozdulhatok mellõle, mert õ is startol utánam azonnal. Úgyhogy mellette se sok mindent lehet csinálni, bár õ alszik szerencsére napközben két-két órát.
Én is rendszeresen vizes hajjal indulok el, de ez nem baj, a hajnak jót tesz, ha levegõn szárad.Kép Persze, hogy hogy néz ki utána, arról ne beszéljünk.Kép

Na, további szép napot mindenkinek!

Dió és Peti
szabotimi

Hali Netmamik (kismama újság kifejezése utánKép!

Itt járt védõnéni. Azt mondja Gergõnek a felsõ ínye van jobban megduzzadva, mint az alsó, de fogat õ se lát sehol. Akkor most mi van?
Megnézte, hogyan eszünk fõzeléket, mert pont délben jött. Répát csináltam krumplival és csirkehusival. Csodálkozott, hogy csak villával töröm össze, de azt mondta, ha így is megeszi, akkor jobb is így.
Õ is azt mondta, hogy minden nap adjak husit. Ti hogy csináljátok, mindennap fõztök frissen egy darab husiT? Azt mondta lehet lefagyasztani is a fõtt husit.
Megdicsérte a szopit isKép
Látom ma jól viselkednek a babákKép

Macsek
Köszi, akkor az nincs is messze tõlünkKép

Pusz, Judy és Gergõ
Judy (fodroczy)

Hali!

Csak gyorsan bejelentkezem. Dani weboldalán ( [url=http://ocsidani.fw.hu" TARGET="_top]http://ocsidani.fw.hu[/url] ) találhattok egy flash animot, ahol a pocakom növekedése van megörökítve. Végülis még idõben felkerült, nem? Az utolsó kocka szülés elõtt 1 nappal készült, akkor már fájdogált kicsit a pocim Kép

Pusz
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Hu de elfaradtam,volt hogy 3-4 baba is volt egyszerre nalunk,nagy vendegjaras kerekerdett a baratnom jovetelebol.: ))Nagyon jol telet a nap egy csomot setaltunk,ettunk esvasaroltunk,hamar kiszabadult a baratnom a kertvarosbol.Szegeeny olyan egyedul van,nem igen vannak kismamak a korbyeken es gyalog minden iszonyu messze van.Szoval irigykedett egy kicsit: ))Mondjuk en a meg akertjuket; )’

Szilcsike
Vigyazz a derekaddal mert az csak rosszabb lesz az orokos cipelgetestol,probald kenegetni kremekkel talan elmulik orvos nelkul is.De ha nagyon faj inkabb lassa doki.
Nekukn meg 1-en lesz a keresztelo es ket alternative is van,(mindketto kolcson kereszteloruha )de ilyen melegben nem tudom mt fog hozza szolni .

Mano
NA akkor a ferjed megtanulta hogyvannak apro oromok az eletben : ))
Nekem a multkor mikor kulfoldon volt mondta a telcsin hogy Alex nagyon hianyzik neki.Engem a nnyira nem elmitett,persze nem sertodtem meg csak eddig en voltam a mindene,mostmar 2-en vagyunk : ))
Edes lehet a hogy hintazik Emma;.

Dio
Szerintem ezzel a mosassal mindenki igy van.Bar en csak 3 naponta mosok neki mert iszonyat mennyisegu ruhaja van szerencsere de akkor osszejon egy tele gep.

Judy
En ugy csinalom hogy 6* adok neki husit egy heten,az majdnem minden nap : ))0
En a csirkemellet (ami a nagyim kertjeben rohangaszott meg mult honapban )megfoztem e skis kockakra vagva,kulon csomagolva fagyasztottam le.Aztan mindig kiveszek 1-2 kozckat vizfurdoben felolvad egy ketto es hosszaturmixolom a fozihez.Igy naagyon kenyelmes csak elokapni.

Megyek mert nyugosseg van
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Beszti!
Köszönjük! Nagyon szép!Kép

Kata és Dóri

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kataa!
Köszi az infót, akkor én is így fogom csinálni. És mibe csomagolod az adagokat?
Ezt a kertvárosi dolgot rólam is írhattad volnaKép

raktam fel új képet a profilomba a napozó Gergõrõl.

Pusz, jó éjt és jó hétvégét
Judy
Judy (fodroczy)

Sziasztok

Zita
Én sem amiatt aggódom hogy elhízik Levi, hanem a pocak megterhelés miatt. Egy-egy ilyen mennyiségû ebéd után kõ kemény a hasija. Igaz õ nem panaszkodik, száguldozik tovább mint a szél. Kép

Dió
Úgy látom akkor nem az én fiammal van baj, ha már Ti is és Zitáék is ilyen nagy mennyiségeknél tartanak. Igen Levi is jön megy egész nap, csak akkor van nyugton ha alszik. Egyhelyben már nem játszik mint a régi szép idõkben. Kép Kép

Judy
Én veszek egy adag pulykamellet, fõzök belõle húslevest, a húst ledarálom és jégkocka tartóban lefagyasztom. A kockákat egy mûanyag tálba teszem (40 dkg húsból van kb. 20 kicsi kocka), és amikor kell akkor kiveszem, gyorsan kiolvad magától, omlós lesz és csak hozzá kell tenni a fõzihez. Ennyi!

Mára jó éjt mindenkinek.

Forti és Levi aki ma 44 hetes

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Forti!

Ma voltam a Mega toys-banm és megkérdeztema hûség kártyát, azt mondták csak simán adjam oda, és ha mész kitöltik neked a pénztárnál és használhatod. Úgyhogy ha még érdekelKép akkor írd meg a címed elküldöm neked szívesen postán vszilvia@tvnetwork.hu az e-mil címem. Vagy ha gondodlod egyszer talizhatunk is, de az nem tudom mikor jön össze, lehet gyorsabb a posta.

Ma voltunk a nõgyogyimnál is, ha már Újpesten jártunk és bemutattam neki az Emmát. Emma nagyon édes volt, vigyorgott mindenkire, sõt aki a váróban nem nézett rá annak szólt hogy: Höööööö! A buszon meg fogdosta mindenkinek a lábát, és ha ránéztek vigyorgott. Szóval mindenki oda volt érte milyen édes. Hát egy biztos, nagy társasági baba, imád a középpontban lenni.

Hús: Én minden nap adok szinte, a gyerekorvos szerint ez nem baj, sõt a vas szempontjából jó. Mondjuk Emma fõleg bébiételt eszik.

manó

KépKép
manó

sziasztok

Ma mar kicsit jobb volt a nappali alvas, de vissza kellett ternem a ringatos modszerhez. Az orrat le kellett este szivni es hat elegge be van surusodve szegenynek. Viszont ma este kihanyta a vacsorat ugyhogy csak szopival fekudt le...elore latom hogy lesz ejjel ebredes.Kép

Agi

A Milupas kajara ez van irva: Rizspep hipoallergen tejfeherjevel allergiara veszelyeztetett csecsemoknek
Ugyes vagy a statisztikaval, en bevallom azt utaltam a legjobban.Kép
De persze megeszi a homokot, de majd leszokik rola. Persze nem kezzel tomi be, hanem mivel folyton nyalas a keze, meg minden amit a szajaba tesz, ezert arra meg tapad a homok. De beszereztem neki homokozokeszletet es ma raktuk a homokot lapattal vodorbe.KépIgaz ma is kibanyasztam a szajabol egy kavicsot...

Judy

Megneztem a napozos nagyfiut, nagyon helyes!Kép

megyek aludni

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Igazán nem volt ma nagy forgalom Kép.
Mi is szinte egész nap kint vagyunk a kertben.

Csatlakozom a "nagyétkû babák mamái" klubhoz Kép. Ádámkám mostanában annyit eszik, hogy Noémit simán lekörözi. Ma este egy csomó fõzeléket csináltam neki, betermelte semmi perc alatt, aztán úgy cirukszolt, mintha már egy hete nem evett volna. Adtam neki még KépKépKép. És ebédre is evett egy hatalmas tányérral, 2 óra múlva megevett egy egész banánt beletéve egy doboz natúr joghurtba, és ezenkívül még szopik is minden kaja elõtt (meg néha utána is Kép).

Szilcsike!
Szóval már Te is alszol éjszaka?! Szégyen és gyalázat KépKépKép!
A mi babakocsink is kezd szétmenni Kép. Mikor Noémit vártuk, elhatároztuk, hogy feltétlenül újat veszünk, mert több babát is terveztünk. A mai napig nem tudom, hogy mi miatt vettünk használtat, holott anyagi oka nem volt Kép. Most viszont már tényleg tropára ment, ha Ádi alatt szétesik, dobom kifelé!

Képzeljétek, ma Ádám legurut a lépcsõn (4 db), és az arcát beverte. Most úgy néz ki, mint egy rossz bunyós, van egy nagy monokli a szeme alatt, az orra le van horzsolva, meg egy picit az arca is. De nem fájlalja, szerencsére Kép. Holnap meg megyünk a férjem nagynénjéhez vidékre, aki még nem is látta élõben Ádámot, csak fényképrõl. Hát, jól néz ki a nagy bemutatkozásra Kép.

Megyek aludni, mert holnap korán kelünk...

Mindenkinek szép hétvégét,

Panda

panda
Halásztelek

Voltunk tegnap szemészeten és szerencsére azt mondták, hogy minden rendben van Lili szemével. Már nem is könnyezik, szerintem teljesen meggyógyultKép.
Tegnap este rászántam magam és levágtam Lili frufruját. Hát nem mondom volt egy kis tiltakozás, de egész jó lett.

Kata007,
Nagyon boldog szülinapot kívánok Dórinak! Megnéztem a profilod, nagyon édes!

Forti,
KösziKép. Igen, minden kajcsi elõtt megkínálom tejcsivel is, sõt egy kicsivel utána is. Eddig mindig elfogadta, de mióta ennyiket eszik, azóta van amikor elutasítja a tejet. Persze tudom, hogy örökké nem maradhat a napi 6-8 szopi, de azért kicsit rossz érzés.

Sasha,
Nagy gyógypuszi Gabcsi buksijára! Képzeld Lili meg ma vágta be a fejét a szekrény fogantyújába, és neki is bekékült a homloka. Jól fog kinézni holnap a keresztelõjénKép.

Kataa,
A mi dokink sem szokott kérdezõsködni Lili szokásairól, amikor ilyen dolgok kerülnek szóba, azt szokta mondani, hogy ezt a védõnõvel beszéljem meg.

Nyuszi,
Lili is napok óta nyüglõdik napközben. Tök fáradt, látszik rajta, de elaludni nem tud, cicit eltolja. Aztán 12-1 körül szokott magától ahol van elaludni, persze ilyenkor jönne az ebéd. Aztán alszik 2 órát, de akkor meg olyan éhesen ébred, hogy csak na.
Jobbulást Eminek!

Ági,
Petra hányszor szokott szopizni egy nap?

Szilcsike,
Jobbulást a hátadnak!

Rit,
De jó, hogy mondodKép!

Tali:
Mit szólnátok most a Városligethez, mondjuk csütörtökön (5-én) 14.00-kor? Lehetne az a játszótér is ahol múltkor a minitali volt.

Macsek,
Én is pont azt javasoltam volna, hogy gyümis fõziket próbálj meg gyártani neki. Talán így visszaszokik a nem édes ízekre. Rizspelyhet te hol tudtál venni, én sehol nem kapok?

Judy,
Husit én úgy szoktam Lilinek készíteni, hogy feldarabolva megfõzöm. Aztán amikor kihûlt ledarálom és így lefagyasztom.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Manó
Küldöm a címet. Köszi, nagyon rendes vagy, hogy elintézted. Kép

Ilke
Jó hogy nincs semmi baja Lili szemének. Az a fénytöréses dolog helyre jött?
Már ez is nagyon szép, hogy Lili még mindíg tud szopizni és akar is. Tudom hogy rossz érzés, de ha õk így döntenek el kell fogadnunk. Kép

Dió
Én is csak onnan tudom pontosan hogy mennyit eszik Levi, hogy mércés pohárba rakom. Amúgy én is sk. fõzök neki. Bébiétel csak vésztartalékra van itthon.

Szilcsike
Jobbulást

Panda
Szegény Ádám Kép
A nagynéni meg a végén azt hiszi hogy ütitek a gyereket. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
Latom mindenki kint van,hat mi nem emrt apa lazas lett es igy az uszas is elamard : (Remelema holnapi keresztelore azert jobban lesz.

En is csatlakozom a nagyevo pasik mamaja taboraba mert Alex ha veletlenul 200 gra uvegeset kap 2 oram ulva visit az ehsegtol.Mostmar 300 gramm a mininmum adagja.: )))
Judy
Alufoliban rakom aztan mindet egy zacsiba.Az is jo otlet ahogya tobbiek mondtak csak en egyszerrre tobbet csinalok mint egy vagy ket jegkocka tarto.

Panda
Gondolom Te mar nem aggodsz 2.gyerekes anyuka leven egy ilyen lepcsos story utan: ))

Ilke
Hat ez az hogy a vedono is csak mertekkel kerdez,inkabb kritizal ; (Hogy ezt meg azt kene mar csinalni.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Hat elmentunk az ugyeletre, mert ma meg kohogni is elkezdett. Szerencsere nincs semmi komoly, csak az a franya kitarto natha. Az orrat porszivozzuk ezerrel, szegenykem mar nem is sir, csak probal menekulni, persze nem sok sikerrel. De mikor az orraba dugom a csovet nagy szemeket mereszt ram es elfelejt mozogni.Kép

Eves

Hat ugy latszik a fiuk mar csak ilyen nagyevok, mi nem igazan, en mar orulok, ha betermel egy egesz uveg bebietelt.(190g) Biztosan kicsi a gyomrocskaja.Kép

Panda

Hu, ez a lepcson legurulas azert durva, szegeny Adam, jo hogy nem tort el semmije.

Ilke

Lili homlokanak is jobbulast. Ugy latszik ahogy tobbet mozognak a manok, egyre tobb ilyen balesetes hir lesz a babaneten. Emilia ma az etkezo garnitura egyik szeket ragta meg, de ugy, hogy latszik benne a foga nyoma. Bele is uthette, mert picit verzett az egyik felso fogacskaja.

Na megyek pulykahusit gyartani

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa
Ma a kék napozóban vagyunk - pont jó rá, és csini is, csak már megint megdícsértek, hogy milyen aranyos kisfiú Kép - pedig a cumink most rózsaszín KépKép
szedtünk egy csomó bodzát, most készül a szörpi, majd akkor viszek neked át, jó?

Judy
Ilyen téren tényleg szigorú - mondjuk én meg az a fajta vagyok, akinek nem árt - inkább ösztönöz, hogy megállj, majd én megmutatom nem is olyan sokár!

Manó
megkérdeznéd nekem, hogy hol vették a rugós hintát + esetleg azt is, hogy mennyiért - pont olyanra pályázunk!!

macsek
lehet, hogy azért nem megy most a fõzi, mert az a kajálás a legmelegebb napszakra esik. Próbáld cserélni, mondjuk délutánra Kép

Dió
nálunk meg kapcsolni nem tud, pedig mindíg bõszen lenyúlja a távirányítótKép - csak nekünk thomsonunk van - ez meg arról híres, hogy elég kis szögbõl lehet csak irányítani. Kép

gumicukor
tök jó!! - képzeld az én köldököm egyeltalán nem jött ki, még közvetlen szülés elõtt sem! - megúsztam. és valami szerencse folytán csíkom sem volt egyeltalán - a dokim mindíg azzal szórakozott, hogy biztos csak sörhasam vanKép

drukkoljatok holnapra jó idõért!! - nagymami bevállalta a csajszit, mennénk papával fürcizni!

Rit és Dodo

rit

anemona7

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?