Új privát üzeneted érkezett!

Végül is a 12 hetes kombinált tesztemre ia meg a mostanira is az lett írva hogy negatív. A jövőhét csütörtökön azaz okt.4.-én megyünk Dr Hajdu Krisztinához az Istenhegyireb
UH-ra. 18/+2 napos leszek.Már nagyon várjuk. Remélem minden rendben lesz ott is.

Donika:
Én a helyedbe az Egerbe utazást meggondolnám. Bár nem tudom milyen messze vagy és mennyit kell utaznod? De amíg beteg vagy jó forró tea meleg takaró és vitaminok.

Fendike:
Már idelye lenne neked is rendbe jönni. A férjednek boldog szülinapot kívánok!!!!!!

Kép

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Fendike! :)
Öregem, ezt nem hiszem el, az én férjemnek is ma van a szülinapja, ma 31 éves!!!:P
Dokinál nem voltál végül? Nekem szerencsére "csak" a torkom fáj, addig míg nincs lázam, nem parázok! :wink:
És legalább jó volt a playmate választás? A férjed szülinapja miatt mentetek el? :lol: Érdekes vacsorák előtt állsz, ropi, főtt krumpli, csupa ínycsiklandozó étel!! :lol: :D

Kép

Kép
donika
 
 


Nyuszi,
Gratulálok a negatív eredményhez! Réka baba jól van folyamatosan szopizik :D

Voltam ma cukorterhelésen hétfőn lesz eredmény. Volt uh is a babával minden rendben szépen fejlődik éppen kortyolgatta a magzatvizet. Láttuk a nunusát is :D Árnyalattal több a magzatvíz de a doki szerint ez nem jelent semmit nem kell aggódni majd 3 hét múlva megnézzük megint.
Vendég
 

 
 

Nyuszi! :D
Nyugodj meg, biztos minden rendben van, majd a doktornő is megnyugtat, és lehet, hogy már látni fogjátok a nemét!! :lol:

Tudom, meggondalandó Eger, de a kedvem meg megvan hozzá, na majd meglátom! Mióta terhes vagyok, minden tőlem függ, illetve a babától, ez olyan jó érzés, majd ha jó leszel, stb, stb. :wink:

Pandus! :)
Gratula a kisnunishoz, és hogy minden ok!

Kép

Kép
donika
 
 


Lányok,

orrdugulás ellen mit lehet? Gyorsan írjatok, hogy még tudjak a férjemnek telcsizni, hogy mit vegyen. Tudok a Salvus vízről, de van orrcsepp formájában is? Így dugultan nagyon megerőltető az orrfújás, a hasam is erőlködik tőle.

KépKép
lili73
 
 


Donika!
Neeeeeeeee, ezt nem hiszem el!!!!!!!!! :lol:
Ilyen nincs is, hihetetlen, hogy mi is egy napon és a férjeink is egy napon születnek, ez nagyon durva. Kis hiba azért becsúszik, ő már 32! :D
Playmate semmi extra nem volt, puccparádé sok pi.....val, de alapvetően meglepődtem, mert ahogy a vajna is mondta, nagyon elegáns volt a közönség, legalábbis a nagyobb része és iszonyatosan kiöltözött mindenki, legalábbis mintha vmi bál lenne, ami itthon azért általában még hagy kívánnivalót maga után.
Azért mentünk mert jóban vagyunk a főszerkesztővel és meghívott...
Az nyert aki a legjobban nézett ki, egyértelműen.

Nyuszi,
köszi neked is, azért már jobban vagyok, de úgy látszik elég lassú lefolyású ez a nyavalya... :(

Panda,
gratula szépen fejlődő Dóri babához :D

Kép
fendike
 
 


lili73 írta:Lányok,

orrdugulás ellen mit lehet? Gyorsan írjatok, hogy még tudjak a férjemnek telcsizni, hogy mit vegyen. Tudok a Salvus vízről, de van orrcsepp formájában is? Így dugultan nagyon megerőltető az orrfújás, a hasam is erőlködik tőle.

hivatalosan semmit, gyakorlatilag bármit :)

én úgy csináltam, hogy alváshoz használtam csak.
nappal sterimar, az nem állít meg nem csökkent gyulladást, de fellazítja, éjjelre rhino spay plus.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lili,
nekem azt mondta a dokim, hogy ami gyereknek van az mehet, én nasivin orrsprayt nyomok kisgyermekek részére, annyira nem árthat...

Kép
fendike
 
 


Orsi, fendike,
köszi,
most hívtam a párom, de már vett valamit, valami tengervizeset, úgyhogy gondolom a sterimarhoz hasonlót.
Harmadik napja nyomom az ágyat náthásan. Ugye a méhlpény nem tud leválni a sok orrfújástól? Már több, mint 100 zsepit elhasználtam...

KépKép
lili73
 
 


lili73 írta:Ugye a méhlpény nem tud leválni a sok orrfújástól?

ne butáskodj persze hogy nem :) a méhszáj sem nyílik ki tőle.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
épp ezt akartam még kérdezni, de megelőztél a válasszal. Köszi a megnyugtatást. Tudod, milyenek ezek az elsőbabás, régóta babára vágyó aggódós némberek :) Megyek is vissza az ágyba...

KépKép
lili73
 
 


Lili,
jobbulást, annyian szenvednek vírusoktól, ez egy ilyen időszak úgy látszik, biztos javulni fogsz mostmár
tudom milyen rossz érzés lehet a sok orrfújás, én a hascsikarásoknál parázok ugyanígy... :)
hát kiváncsi vagyok segít-e neked a tengervizes, nekem csak eldugítja.. :shock:

Kép
fendike
 
 


lili73 írta:Orsi,
épp ezt akartam még kérdezni, de megelőztél a válasszal. Köszi a megnyugtatást. Tudod, milyenek ezek az elsőbabás, régóta babára vágyó aggódós némberek :) Megyek is vissza az ágyba...

én is voltam ilyen :)
tényleg ne aggódj! pihenj sokat, meleg tea, meleg takaró, szerető férj :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Nyuszi!
Tök jók az eredményeid, ne aggódj!

Fendike, Donika!
Az én férjemnek meg vasárnap lesz a szülinapja, akkor ő a "korelnök", már 36 lesz!

Képzeljétek, én is náthás vagyok (a párom hozta haza a nyavalyát), és ami jobban aggaszt: fáj a hasam, de a köldököm feletti rész. Lehet, hogy a megfázás miatt, vagy a terhességtől, vagy a sok (3*2) magne B6-tól? Néha kifejezetten görcsöl.

Orsi!
Te orvos vagy, mert mindenhez értesz?

Mindenkinek gyógyulást kívánok!

Kép
Kép
gömböcske
 
 


gömböcske írta:Orsi!
Te orvos vagy, mert mindenhez értesz?

á dehogy. közgazdász :)

köldök felett gyomor van, az fájhat akár a magnéziumtól akár a betegségtől is.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szia Lányok!

Úgy látom, főként azok leveleznek itt, akiket már ismerek, de akit nem és a "kaális párok fóruma" topikot nem olvassa, annak írom, hogy TALIT SZERVEZÜNK 2007. OTKÓBER 14-ÉN VASÁRNAP-RA. Helyszín: XI. kerület, Bukarest utca, TRANZIT ART CAFÉ. 15 ÓRÁTÓL LEHET JÖNNI pocival, poci nélkül, babával, párral.
Nálam kell jelentkezni, csak hogy a kb. létszámot tudjuk majd!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Gömböcske,
az valóban gyomor, friss élményeim vannak, napok óta fáj... :)
bár nekem fáj alul is, mikor hol görcsöl, ez egész bélrendszerem furi
más tüneted nincs, nem lehet hgy neked is gyomorvírus?????

Fanni, :D
valszeg én tudok menni!

Kép
fendike
 
 


Orsi
Mi van az autósüléssel? Várom a képet.

Kép
petyaanya
 
 


Donika:
Akkor te férjednek is boldog szülinapot kívánok. Köszi a nyugtatást. Én is bízok benne hogy minden rendben. Jó volna látni hogy a nemét is de ha nem látjuk az se baj csak egészséges legyen. Egerrel kapcsolatban annyit hogy te érzed hogy be tudod-e vállalni? Sokat kellene utazni?

Kép

Pandácska:
Köszi. Örülök hogy minden rendben van Dórikával. Aranyos lehetet mikor kortyolgatott. Mekkera nagy már? Rékának jó szopizást. Biztos sokat babázol. Mi a jövőhét csütörtökön megyünk Hajdu Dr-hez 18 hetes UH-ra. De már nagyon várjuk. Már olyan jó lesz ujra látni.

Fendike:
Örülök hogy kicsit jobban vagy és remélem ez csak javulni fog!!!!!

Lili: Javulást a náthábol!! Jobban vagy már? Lázad van?

Gömböcske:
Köszike. Hogy bírod a fekvést. Te megkaptad már a négyestesztröl a papírt? A te férjednek is boldog szülinapot vasárnapra. Neked meg javulást a náthábol!!!

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Sziasztok!

Minden szülinaposnak Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!!!!!!!!

És a talihoz is szép napot!!!!!!!

Mindenki nagyon vigyázzon magára és pocaklakójára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én sajna hétfőn befekszem a klinikára ha még jut számomra ágy, mert tudtommal fúúúúúúúúúúúl tele van! Mert picurkánk több mint 2 héttel le van sajna maradva a növésben. És így úgy néz ki hogy cukros lötyit fogok kapni, csak a dokim azzal van gondban, hogy cukrosnak cukroslötyit adjon? De én mondtam neki hogy őszíntén bevalva nem is igazán diétáztam, mert Ákos mellett nem lehet, mert akkor még azt a 2-3 falat kajcsit sem enné meg amit így közös erővel megesz. De ekkor meg sok magzatvíznek + nagy babának kéne lennie, mert a cukrosoknál ez a gond ha nem tartják be a diétát. De énszerintem 1 hét alatt nem lehet ennyire vagy a felével sem feltúrbózni szegénykémet. De majd kiderül hogy mi lesz ismét a sorsunk.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika, kitartás!!!!!!!!!
Nem tudom, mi értelme van a cukros löttynek ilyenkor....és a baba nagyobb lenne, szóval nem ezzel van a gond, de remélem, kideröl és még marad 45 napig!!!!!!!!!
Vendég
 


Helló lányok,

lázam nem volt, és már sokkal jobb, csak még tele a fejem tudjátok mivel...Kitartás a többi náthásnak. Olyan, mintha soha nem akarna elmúlni, aztán mégis enyhül.
Legalább kicsit elterelte a figyelmemet a kézzsibbadásról.

A tengervizes orrspray: nem mondom, hogy olyan hatásos, mint a Nasivin (én azt szoktam), de mégis oldogat valamit. Azért erőlködni kell a kifújásnál így is.

Erika,
drukkolok, hogy minden oké legyen! Biztos van valami megoldás.

Gömböcske,
nem sok a 3X2 Magne? Nekem azt mondta a dokim, hogy az elején felesleges ilyen dózisban szedni, inkább később, ha szükség van rá a keményedések miatt. Meg azt is olvastam valahol, hogy ha hozzászokik a szervezet a kezdeti nagy dózishoz, akkor később hatástalan lesz. De persze nem ismerem a te esetedet, lehet, hogy nincs igazam.

fendike,
nekem is furi volt a bélrendszerem, gyomorsav, sok büfi, ha sokat ettem egyszerre, elég rosszul voltam. Főleg este, ha hat után ettem, bizti rosszul voltam az est további részében. Aztán elmúlt, viszont most kezd újra ilyesmi lenni.

Gyomorvírus sem kizárt, mert nekem is volt élményem a WC-ben most a "náthám" alatt. Lehet, nem is náthám volt? Vagy ez is, az is?

KépKép
lili73
 
 


Sziasztok

Lafead
tudtommal a cukros lötyi ugye totál szénhidrát, ami növeszt, és hízlal, gondolom ezért kell!
Ha nem fog olyan ütemben nőni mint kéne akkor szerintem a 36. héten kiveszik. Ákosnál is a 36.-37. héten mindig azt mondták hogy retardált, hogy nem nő (igaz nála az áramlás miatt voltam bent 3 hetet, és értágítós lötyit kaptam nap mint nap + a többi mindennapos vizsgálat UH + CTG) és így őt is kivették 38+0-án. Ezért gondolom hogy ha nem fog úgy nőni ahogy szeretnék akkor kiveszik, hogy majd itt kint behozza a lemaradását, és csak addig tartsák bent hogy ne legyen koraszülött!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


lili73 írta:Gömböcske,
nem sok a 3X2 Magne? Nekem azt mondta a dokim, hogy az elején felesleges ilyen dózisban szedni, inkább később, ha szükség van rá a keményedések miatt. Meg azt is olvastam valahol, hogy ha hozzászokik a szervezet a kezdeti nagy dózishoz, akkor később hatástalan lesz. De persze nem ismerem a te esetedet, lehet, hogy nincs igazam.

szülészeti dózist nézve a 3x2 (ha a hagyományos béres, egis és társait nézzük) egyáltalán nem sok.
Van a DMnek a sajátmárkás magnéziuma, abban 300 a másikban 350 mg magnézium van tablettánként, azzal már egész jó napi bevitelt el lehet érni.
Magnéziumból a napi maximum 6 gr, ennyit adnak infúzióban ha keményedik az ember lánya. (de még a DMesből is 3x2 db az csak 1800 mg magnézium)

a fiúkkal én is 3x2t szedten végig - vagyis a kórházig, mert akkor jött az infúziós megoldás.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Köszönöm Lányok, mára sokkal jobb a gyomrom, úgy néz ki megmaradok... :D
Én magneB6-ból csak esténként szedek, de most abbahagytam mert attól is lehet hasmenés és abból volt most elég.

Erika,
hát ez nem hangzik túl jól, mitől lehet, hogy mindkét terhességnél ez van???
Eddig nem látták, hogy kisebb csak most??
Különben minden lelet rendben volt?

Gömböcske,
hogy bírod a fekvést???

Lili,
jobbulást továbbra is, lehet hogy vmi vírus nálad is, kicsit diétázz és pihenj sokat!

Nyuszi,
drukkolok a vizsgálathoz, de minden rendben lesz, Hajdú drnő meg olyan megnyugtató
és ha ő azt mondja rendben, az úgy is van.. :)

Kép
fendike
 
 


Aha, én csak a MagneB6-ot ismerem, nem is néztem a többi készítményt. Azt tudtam, hogy Mg-ból nagy mennyiségeket lehet adni, meg hogy nem árt. Nyilván dokija válogatja, ki mikor milyen dózist tart jónak. Én 3X1-et szedek.

KépKép
lili73
 
 


Lili :)
a magne b6ból melyiket szeded? a bérest vagy az egist?
mert a kettőnek is totál más a mg-tartalma.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fendike :P
Igen, be is vagy írva :wink:

Erika :P
Kívánom, hogy minden rendben legyen a 2. kisfiatokkal is!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


a magne b6ból melyiket szeded?


sanofi aventis, 48 mg Mg tisztán és 5 mg B6 vitamin,
ezek szerint csak kb. 150 mg-ot veszek magamhoz egy nap...
őszintén szólva nem is tudtam, hogy létezik más magneB6 is, a gyógyszertárban mindig ezt adják.

KépKép
lili73
 
 


elég sokféle van ezen kívül is, de amíg semmi panaszod, felesleges növelni.
csak tudd, hogy van 350 mg-os tabletta is.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Fendike
eddig is mindig kisebbnek mérték, de nem ennyire, max. 1,5 héttel.
Még Ákos sem volt ennyire elmaradva még akkor sem mikor totál rossz volt az áramlás.
Most az áramlás viszont jó, de ezt lehet hogy a Mágus tanácsának a vörösbornak köszönhetem, mert ha nem felejtem el akkor minden este iszom 1-1,5dl-t.
Szerintem igazán nem tudják hogy miért, végülis én úgy tudom, hogy számít az is hogy a szülők mekkorák, ill. hogy mekkorán születtek, és hát mi mindketten apjukkal együtt kicsit voltunk!
És 1x (mikor Ákossal feküdtem bent) és pont bent volt nálam apjuk mikor jött a dokim akkor mondta is hogy szerinte nincs gond a babával (fejméret) csak neki is olyan hosszúkás feje lesz mint a mienk, és hát hosszúkás lett neki, és nem gömbölyű :lol:, de amúgy szép arányos baba volt, és ma is az, vigyázz (a dokinéni szavaival élve) az alakjára.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Nyuszi! :D
Megjártuk Egert, sztem jót tett, mert sokkal jobban vagyok, biztos a friss levegő, napsütés, stb. Tőlünk 1 óra 15 percre van, szóval nincs túl távol! Köszi a jókívánságot!

Erika! :)
Remélem minden rendben lesz, és hamar gyarapodni fog a picurka! Biztos nagyon fogsz hiányozni a kisfiadnak, de hátha nem tartanak bent hosszú ideig!
Én holnap megyek a kórházba áramlásos vizsgálatra, az egyébként milyen gyakran van?

Fendike! :D
Örülök, hogy jobban vagy!

Gömböcske! :D
Hogy bírod a fekvést? Nekem is fáj néha a hasam, mondjuk most már elég ritkán szerencsére, én a magneB6-ot lecsökkentettem, napi 2-3 szemre, de ha fáj a pocim, vagy zsibbad a lábam akkor többet veszek be! Jobbulást neked, és boldog szülinapot a férjednek!

Nekem most hirtelen nagyot nőtt a hasam, az normális?

Kép

Kép
donika
 
 


Orsi! :D
Használt babakocsikat, meg stb. babás dolgokat milyen oldalon szoktál nézegetni? Mikor készül el a webshop?

Kép

Kép
donika
 
 


Donika!

www.babaszoba.hu (apróhírdetések)
www.borze.babazo.hu
www.express.hu/baba
www.vatera.hu
www.teszvesz.hu

Ennyit tudok én! :)

Puszika Mindenkinek! :)
Vendég
 


donika írta:Én holnap megyek a kórházba áramlásos vizsgálatra, az egyébként milyen gyakran van?

áramlás a 20. héten?? nem csinálnak rutinból, legalábbis én még senkitől sem hallottam.

használt babakocsit én eddig mindig az ebayen vettem, Németországból ill. Franciaországból.
de a vaterán (www.vatera.hu), teszveszen (www.teszvesz.hu) és a babaszobán (www.babaszoba.hu azon belül csevegő, azon belül babakocsik) is mindig sok van fenn.
vagy.: www.babaapro.hu ill. az expressznek is van babás része.
(hírdetni ezeken az oldalakon szoktam én :) )

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kavics! :D
Köszike!!

Orsi! :D
Nem tudom,még mielőtt megvizsgált volna, rögtön mondta, hogy 1 hét múlva megnézi, h az artériákban hogy áramlik a vér! Egy barátnőmet is megkérdeztem, aki nála szült, és neki is a 20. hét körül csinálta a vizsgálatot! :roll: Na majd holnap okosabb leszek, remélem nincs gond!!! :oops:

Köszi az infót!

Kép

Kép
donika
 
 


Donika :D
nem azért írtam, hogy ez gond lenne, csak azért, hogy ez ált. nem rutin.
de persze csak jó, ha ezt is ellenőrzik.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok

Donika
áramlás: nekem Ákosnál is előszőr a 34. héten nézték, miután a CTG-m-re azt mondta a doki hogy még OK, de ekkor az áramlás már rettenetesen rossz volt, most ezért kellett nézetni hamarabb, ill. én már a 29. héten is szóltam az UH-os dokinak hogy nézze meg.
Egyébként fogalmam nincs hogy milyen gyakran nézik, mert Ákossal mikor bent feküdtem mindennap nézték.

Sziasztok

Erika

Mindenki nagyon vigyázzon magára!!!!!!!!!!!!!!!!!! És kis-nagy családjára!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
erika13
 
 


Erika, te is vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!Gyorsan gyere haza!!!!!!!!!
Vendég
 


Donika,
örülök, hogy te is jobban vagy!
én hétvégén legszívesebben felfaltam volna mindent, annyira ki voltam éhezve :D
érdekes, nekem meg most nőtt nagyot a hasam hirtelen, már abszolút észreveszik, jó érzés.. :D
megyek is és veszek ma még1 nacit, a régiek teljesen esélytelenek
áramlást akartam én is kérdezni, hogy miért, de Orsi már válaszolt
azért rákérdezek én is a dokimnál, hogy szokta-e nézni.. :roll:
(meséltem a férjemnek a születésnapjainkat, tátva maradt a szája.. :lol: )

Erika,
drukkolok, hogy hamar hazamehess és rendben legyen minden a picurral!!!!!!!!!!

Kép
fendike
 
 


Erika,
Drukkolok hogy minden rendben legyen!!

Fendike,
Én is ma megyek vásárolni csak nem nadrágot hanem felsőt mert a pocim már nem fér el kényelmesen semmiben.
Vendég
 


Sziasztok lanyok,

Donika, Fendike,
orulok hogy mar jobban vagytok a ferjeiteknek pedig utolag is boldog szuletesnapot.Ez aztan tenyleg az egybeeses :lol:

Lili,Gombocske,
nektek pedig jobbulast remelem a hetvegen sikerult tuljutni a nehezen.Gombocske neked ferjednek is boldog szulinapot :lol:

Nyuszi,
gratula a jo eredmnyeidhez es drukk a csutortoki UH-hoz.. :lol: Talan most kiedrul ki laik a pociban :lol:

Erika,
nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen a picikevel es behozza a lemaradast+++
Panda,
Doribaba biztos nagyon edes ahogy iszik :lol: Jo vasarlast :lol:

Lafi,
hogy alakul a vernyomasod a gyogyszer mellett?Lehuzta azert kicsit?
Orsi,
babakocsi megerkezett mar?? :lol: Hetvegen lattam megint egyet es egyre jobban tetszik:)
Hat a hetvege nem a legjobban sikerult szegeny ferjem egesz ido alatt az agyat nyomta.Es ugye ha egy ferfi beteg :shock: :shock:
De mar mar kicsit jobban van :P meg dolgozni is bement.

Lanyok segitseg,
nem tudom mi van velem egy hete nem tudok aludni es ugy erzem hogy ideges es feszult vagyok.Es ugye ezen meg jobban izgulok hogy artok a babanak.Ejszaka csak forgolodom es ugy erzem a szivem is kalapal ezerrel..Szerintetek ez mi lehet?A hormonok?Azert meg tul korai hogy alvasproblemaim legyenek nem?Volt mar valakinek ilyen? :shock: :shock:
Koszi elore is

Kép
petitpois
 
 


petitpois írta:Orsi,
babakocsi megerkezett mar?? :lol: Hetvegen lattam megint egyet es egyre jobban tetszik:)

Lanyok segitseg,
nem tudom mi van velem egy hete nem tudok aludni es ugy erzem hogy ideges es feszult vagyok.Es ugye ezen meg jobban izgulok hogy artok a babanak.Ejszaka csak forgolodom es ugy erzem a szivem is kalapal ezerrel..Szerintetek ez mi lehet?A hormonok?Azert meg tul korai hogy alvasproblemaim legyenek nem?Volt mar valakinek ilyen? :shock: :shock:
Koszi elore is

megjött a kocsi, szuper :) majd csinálok képet is :)

alvás: ugyanezzel küzdöttem most Lilivel. Nem tudtam aludni, szülés után elmúlt. Együttérzek, a babának nem ártasz vele, és én nem jöttem rá, hogy mit tudnék tenni ellene.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
koszi, te mindig meg tudsz nyugtatni :lol: :lol:
Varom a fotokat :lol:

Kép
petitpois
 
 


Fendike! :D
Megnéztem volna a párod arcát!!! :P
Voltam az áramlásos vizsgálaton, tökéletes! Ez a doki, akihez járok magánrendelésre, ő minden kismamánál megnézi ilyenkor (is)kb., hogy kap-e elég oxigént, és táplálékot a baba, szerintem nagyon hasznos dolog, mert azt mondta, ha vmi nem stimmel, kapok rá gyógyszert!
Nekem is venni kellene ismét egy nadrágot, kordbársonyt szeretnék. A Mammolában jó cuccok vannak?

Petitpois! :D
Nekem a múlt héten volt az a problémám, hogy éjszaka rosszul aludtam, én akkor betudtam az időváltozásnak, meg a hold járásnak. Este igyál 1 bögre mézes (meleg) tejet.

Orsi! :P
Várjuk a fotókat!!!!

Kép

Kép
donika
 
 


donika írta: A Mammolában jó cuccok vannak?

jó cuccok vannak,ott naci csak olyan van, ami oldalt pamutbetétes.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! :D
Köszi.
Ha jól emlékszem Ti Lilinél levetettétek az őssejtet, mikor érdemes elkezdeni a procedúrát. Mi mindenképp le szeretnénk vetetni, de nem tudom melyik cégnél érdemesebb?! :roll:
Olvastam a Krio Intézetet, és a Zeliont, nekem az utóbbi szimpibbnek tűnik a leírásaik alapján! Neked mi a tapasztalatod?

Kép

Kép
donika
 
 


donika írta: de nem tudom melyik cégnél érdemesebb?! :roll:
Olvastam a Krio Intézetet, és a Zeliont, nekem az utóbbi szimpibbnek tűnik a leírásaik alapján! Neked mi a tapasztalatod?

a Zelionnál az a nagyon jó - sajnos ezt az előnyét mi éreztük is - hogy ha nem sikerül a mintavétel, akkor csak a szett árát kell kifizetni, ami 35e ft, és semmi egyéb ktged nincs.
én azért választottam most a zeliont, mert a fiúkét a krionál vetettem le, és ahogy pl. az életbiztosításunk is külön cégnél van a férjemmel, itt is azt gondoltam, hogy ne 1 lapra tegyünk fel mindent :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


jah, a sejtbank meg annyira nyomulós, hogy kiesett helyből :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Donika,
örülök! :D
Áramlást hogy nézik, milyen vizsgálat?????
Mi sztem a Zelionnál fogjuk, baráti körből mindenki ott csinálta.
Pont ma kaptam a 2in1-ban prospektust és CD-t róla, még nem néztem meg.. :roll:

Petitpois,
én pont ma kezdtem érezni, hogy feszült vagyok, gombóc a torkomban, nem tudom mitől... :roll:
viszont jókat alszom egyelőre...
nincs ötletem mi segíthet, előbb-utóbb kifáradsz és tuti jót fogsz aludni.. :wink:

nekem a fejem fáj iszonyatosan kb.3 napja, egyszer vettem be gyógyszert, de rájöttem, hogy a melegfront miatt van és az sem hat, úgyhogy inkább szenvedek és várom, hogy holnap már talán nem így ébredek :!: :?:

Kép
fendike
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: