Új privát üzeneted érkezett!

tudom hogy nagyon korai, csak olyan szép nap lesz és csak azért gondoltam rá, amúgy eszembe sem jutna. Hmm nem tudom, pedig úgy szeretném boldoggá tenni őket, mert nekik a miénk lenne az első, a szüleimnek pedig a 2.unoka:)
Vendég
 


..köcci Kriszta csak azu időzités hjajj de nehéz
Vendég
 


Hát... én nem akakrok izé lenni, de Fülke még én is várnék a dokiig. Nem azért mert valami lesz csak úgy babonából vagy mit tudom én... De úgyis Te döntessz, ahogy gondolod, én csak leírtam, hogy én hogy gondolom :D

És a Párod felfogta már???

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 

 
 

Ja, és most olvastam, hogy Neked pedig a 3.hónaptól palástfű teát kéne innod :D Már tiszta füves asszony leszek :D

Mindjárt berakom a cikket

Palástfű

A növény német neve „Frauenmantel” – női kabát – jelzi, hogy mindenekelőtt nőknek való gyógynövény. A női nemi szerveket, mindenekelőtt a méhet erősíti, így az anyaságra való felkészülés, valamint szülés előtt és után alkalmazható haszonnal. A növény ideális szer az anyaságra odaadóan készülő fiatalasszonyok számára.

Segít menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok, klimaxos rosszullétek, fájdalmas, erős vérzéssel járó menstruáció esetén, hatásos görcsökre, fejfájásra és túlterhelt máj gyógyítására is. Nyugtató és fájdalomcsillapító, vizelethajtó, gyulladásgátló, vérzéscsillapító, intenzíven hat minden altesti szervre.

Alkalmazása:

Teaként: 1 teáskanál palástfüvet leforrázunk 2-3 dl vízzel, 1-2 percig állni hagyjuk, majd kortyonként fogyasztjuk.
Napi 2-3 csésze ajánlott.

Ciklus rendezése
Fehérfolyás
Hormonzavar
Méh-, petefészekgyulladás

Vetélés: A vetélés megelőzésére a terhes nő a harmadik hónaptól kezdve naponta igyék palástfű teát. Koraszülésre hajlamos nőknél a terhesség megtartásában, a méhszalagok erősítésében sokat segít a palástfű.

Rendszertelen menstruáció: Ha a menstruáció orvosi gyógyszerezésre sem áll be havi rendszerességre, cickafarkfűvel keverve a palástfű (egyenlő mennyiség mind a kettőből) egyenesbe hozza a dolgot.

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


hát nem nagyon még elég új neki is, hisz én sem fogtam fel, de van rá 9hónapom:)
Vendég
 


de jo te kis füves néni,akkor inkább ezt veszek.milyen ügyi vagy :lol: .valóban arra jo a 9 honap hogy felkészüljön a család a baba fogadására.milyen jo is ez előjönnek nekem is az emlékek :lol: :lol: :lol: .ujra akarom!!!!!Pici kislány hát már most szerelmes vagyok bele. :lol: :lol: .nagyon akarom.azért jo igy izgulni akinek ugy becsuszik,nem tudja mit veszit.Én elitélem azt aki nem tud vigyázni és gyártja a gyerekeket,értitek mire gondolok.habár itélkezni csak a kilmax után fogok de akkor keményen.nagyon felelőtlennek tartom aki abortuszra járkál,sajna van ilyae ismerősőm(két diplomával).

kisütött a nap most kimegyünk egy kicsit a srácokkal de még jövök.

puszi bogyó
bogyó77
 
 


én a cystámra ittam teákat, de ez minden nőgyogyis problémára jóó:) én csak 1hónapig ittam, nem is ittam hanem ülőfürdő, de meguntam mindennap egy müanyag izébe ülni.(

palástfű, cickafark, pásztortáskafű, bodzavirág
Vendég
 


Hát igen Bogyó, amikor voltam a kórházban ott például volt egy csaj, kb. velem egykorú lehetett, és már elég nagy pocija volt. Az egy dolog, hogy olyan csúnyán beszélt, mint a kocsis (szerintem egy leendő anyukához ez sem illik), de simán cigizett!!! 10 percenként járt ki bagózni. Totál kiakadtam rajta!

Fülke azokat a gyógynövényeket miért soroltad fel? Teljesen rákattantam a témára :D Látszik :?: :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


amiket felsoroltam nekemmel azzal kellett ülöfürdőt csinálnom, hogy nealakuljon ki a cysta, mert ha kialakult volna akkor abban a hónapban spec. meddő lettem volna:( bár két féle cysta van egyikhez sem értek.
Nos és nem alakult ki. fog.gátlót kellet szednem, hogy ne legyen, mert minden hónapban volt, és asszem szedtem már vagy 5éve, vagy a fene se tudja, nekem tényleg gyógyszer volt, nem azért használtam amire való.
Mikor elmentem a gyógynövényboltba felsoroltam ezeket neki, és utáéna nézett hogy jók e mert nekem is ajánlották, és amikor ott nézegettem vele együtt, akkor mind nőgyógyászati problemákra jött ki.) twehát jót ajánlottak, no de azért utána érdeklődött nekem tök rendi volt egy természetgyógyitól:) vagy kitől, hmm nem tuom. Használni hasznáklt, de fúú de rossz íze volt.
Vendég
 


És szerinted melyik a jobb a cickafark vagy a palástfű? Mert én azt olvastam, hogy a legeslegjobb a cickafark, de persze attól függ mi a probléma!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


foggalmam sincs, de rakhatsz bele nyugodtan mind a kettőt.
bár ha sacc akkor a cickafark. Ha akartok ilyet inni akkor vegyetek hozzá borsmentát is(az íze miatt). nyugodtan lehet több fűből is, meg csipkebogyó, körömvirág stb.
Jaj csajok ez olyan pepecs, fúú sok mosatlan áhh nem kezdeném előről. de nem is akarlak róla benneteket lebeszálni, hisz én csináltam egy hónapig.
Vendég
 


De én nem ülőfürdőt szeretnék csinálni, hanem csak teaként inni. Rendes filteres teaként is lehet kapni!!!! :D
És teába is össze lehet keverni többfélét?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Tök mindegy akkor nem benne ülsz hanem megiszod.
Én nem tudok róla hogy filterként lehet őket kapni, én bioboltban vettem meg.
Vendég
 


Én a Naturland oldalán találtam meg. Hát mindegy majd kiderül...
Holnap én veszek cickafark-ot és el is kezdhetem inni, mert nekem ma volt az utolsó piris napom szerintem...

Bogyó, Te melyiket fogod megvenni, többiek hogy tetszik a tea kúra? :D

Fülű jó lenne ha már megosztanád velünk a hallottakat :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


csajok a m.héten vettem egy kabátot azaz pont egy hete, szerintetek mellbe jóó, áhhh:( :)
szupper lesz majd shoppingolhatok:)
Vendég
 


Na ne, már kinőtted :D :D :D

És érezted amúgy is, hogy nőtt a cicid?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


pont tegnap mondtam a páromnak, hogy nem fér bele a kezembe :))) oldalt egy kicsikét érzékeny de nem vészes:)
mellbe igen, de ezt nem értem, hogy ennyi idő alatt. hmm.(
Bogyó biztos tudna hozzá szólni:))))))
Vendég
 


A cici növekedés már hamar elindul, azt én is hallottam! És egyébként vannak tüneteid a kis poci fájáson túl?

A többiek meg eltűntek!!! Hol vagytok?????

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


én cickafarkat és palástfüvet veszek egy nagy tálba összekeverem és majd ugy adagolom magymnak abból baj nem lehet.
hát én nem vettem észre igazán a cicinövést,de a képeken amiket visszanéztem hát nagyon durva ugy mégegyszer akkora lett a végére :lol: :lol: .apának tetszett...mama melltartokat vettem a szűk kis felsőim meg nyultak utána meg kismama ruha.ja én nem hiztam sokat 8-kg(4-KG lett a Beni),Mátéval meg 10-kg(3.70kg lett)csajok nagyon kell figyelni a kilokra,sok mozgás sok gyümi,és ami hizlal keveset.nasikra én nagyon figyeltem,csak olyat ami a gyerekeknek is jo.alacsony vagyok és féltem hogy gurulni fogok,utána meg nem birom leadni.semmi terhességi csikom nincs sehol és azért a strandon jo volt ám igy hogy már nagyobbak.azért 30évesen ne legyen az ember lepusztulva.nem dicsekedni akartam csak nagyon felhivni a figyelmet a hizásra!!!!!!!mert a gyerekek idővel nőnek és még apának is akarunk tetszeni mert ugye nő a nyakunkra a fiatalság :lol: .és velük versenyezni nem tudunk de.....az igazi csábitáshoz mi jobban értünk érett nőcik :lol:

na hogy ez most melyik témához tartozik még gondolkodom..

irány a füvesbolt :lol: :lol: :lol:


bogyó
bogyó77
 
 


Fülike a mellnövekedésed normális :lol: :lol: :lol: :lol: ,bárcsak az enyém nőne!!!!na majd fog a hónap végén.

ne bujjatok el hol vagytok??????
bogyó77
 
 


Itt vagyok én is. Meg is jöttem. Délután pörgösre sikerült. Lomtalanítás lesz ezért ami olyan volt kipakoltuk. Hétvégi bevásárlás és utána pihenésképpen egy kis bicajózás. mert a gyerek annyira szereti, hogy azt nem lehet sose kihagyni.
SZóval mire ide értem este is van.

Kép
csucsu05
 
 


Jól van, örülök, hogy megérkeztetek!!

Csucsu Te hogy állsz a tea kérdéshez?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


jo hogy itt vagy csucsu.

na vártam hogy jöjjön már meg rendesen,hát megjött.......aúúúú.na nálam ez az átlag 2 napig igy kinlódik barnás piros,utána nagyon olyan 2-3 napig és lassan elmulik.kb 6 nap.ez normális?

bogyó
bogyó77
 
 


hmhmhm itt maradtam egyedül.hát szomorú.

még bekukkantok,addig is kalózkodom a neten. :lol:
bogyó77
 
 


én itt vagyok:)

visszaolvasom mit írogattatok
Vendég
 


Bogyó: 5-6nap az átlag a menstruációnak. De érdekes már annyi csajtól hallottam, hogy az első vagy az első két napban barnásan jön meg. Nekem ha megjön paprika piros és a vége felé barnás. DE minden szervezet más és más. Vagy én vagyok a fordított :)

Kriszta: Én a teát még nem próbáltam de ha most nem lesz babó akkor elkezdem inni. Sőt veszek LH tesztet is.
Az igazság, hogy én nem hőmérözők, nem vettem LH tesztet , nem teázok csak igyekszek minden 2napon a férjemmel együtt lenni.
A lányomnál elsőre összejött és nem kellet semilyen praktikához folyamodni. Ezért én még várok ha most sem jön össze akkor bevetek mindent.
Mivel nem vettem LH tesztet ezért biztosan nem tudom mikor van PÉ-m. Egy biztos tegnap elött és tegnap is fájt a hasam. Olyan mensi szerűség volt. Remélem a PÉ-miatt. Mindegy tegnap azért tettünk megint érte remélem összejön. :)

Kép
csucsu05
 
 


Jó Reggelt!

Nos megcsináltam a a t.tesztet, és két csíkos :lol: , de azt hittem hogy mára olyan sötét lesz, mint a C. Be is tojtam hogy jajjj mi a fene lehet :roll: Na majd utána olvasok remélem találok ilyen cikket. Mondjuk egyszerű lehet rá a válasz; mert kevés a hcg.


olyan szép idő van, nekem meg ma tanulnom kellENE. Kedvem az NULLA!!
Vendég
 


Füllke: Hidd el babás vagy. A teszt nem mutatja ki kétszer, hogy az vagy. Két teszt nem téved!! De én tudtam, hogy az vagy mert az elsőn is ott volt a két csik. Mindegy milyen világos a csik ha van az babó.
Szóval Kedves Kismama!! Fogd fel lassan és hidd el 9hónap múlva Anyuka leszel :)))))))))))))))))
GRATULÁLOK :) :) :)

Kép
csucsu05
 
 


igyekszem felfogni.)) De hihetetlen:)
Vendég
 


Sziasztok!

Fülke, szerintem sincs mint aggódni, itt baba van és kész!!!! Akármennyi tesztet csinálsz.... :D :D

Szerintem mostmár ne a teszetkre figyelj, hanem magadra(magatokra) :D Bár a patikákat támogatni kell :D De mostmár majd támogatjuk mi helyetted :D Neked ez volt az első próbálkozós hónap? Már nem is emlékszem, bocsi :?

Mi ma megyünk egy kicsit csámborogni ebbe a jó időbe, de azért még jövök ám! :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Fülke: Tényleg te már nem támogasd a Patikákat majd mi átvesszük ezt a szerepet tőlled szívesen.
És szerintem mindannyian szívesen is követünk téged :)

Kép
csucsu05
 
 


Kriszta; júliusban kezdtük el a próbálkozást:) és ahogy számolom 3 a magyar igazság:)

Nagyon édik vagytok. Többet már nem veszek ezt mondtam is a páromnak, hogy ennyi volt a tesztelés:)
Vendég
 


Fúúú, Csajok most ittam meg az első cickafark teámat. Hát nem semmi íze van :shock: :?
Én meg naívan, úgy gondoltam, nem lesz gond vele, mert én amúgy is ízesítés nélkül szokta a teát inni... De hát ez felül múlta a várakozásomat. Mondjuk az utolsó pár kortynál már nem volt olyan rossz, de az első sokkolt. :o

Kíváncsi vagyok Bogyónak hogy fog ízleni :!:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Hát igen, mondtam hogy nem mennyei izű:)
Én is ízesités nélkül iszom a teákat, ezért írtam tegnap hogy egy kis borsmenta mehet hozzá, mert az íze igazán jobb léesz tőle:) :lol:
Vendég
 


Füllke: Akkor ha 3 a magyar igazság és követni akarlak téged nekünk is most jön össze a babó. Mi is most probálkozunk a 3hónapban. Szóval október 10-én nem kell megjönnie.

Kép
csucsu05
 
 


nem fog megjönni nyugi!!!! az még 1,5hét
Vendég
 


amúgyis van már tapsa :lol: ztalatod, így hamarabb lehet megis érzed, hogy összejött.)
Vendég
 


Sziasztok!!!

nekünk is az a harmadik hónap lesz. :lol: :lol: :lol: .én palástfüvet vettem de maj csak délután fogom inni,majd beszámolok.remélem azért nem lesz iszonyú.

Fülike GRATULÁLOK!!!!!!!ez már tuti ne is legyen ez már kérdés.
hajrá csucsu,de nekem Trixy is eszembe jutott remélem ö is mama :lol: .még jövök csak éhes a cslád

puszi bogyó
bogyó77
 
 


Trixynek ma kellene NEM megjönnie, és holnap fog tesztelni:) hétfőn meg várni fogjuk izgatottan, hogy írja nekünk POZITÍV :P

Jövő héten felhívom a dokit és bejelentkezek, és eljön velem a párom is:) pedig nem szokott, ő mondta magától hogy ő is jön, hát csajok azt hittem nem jól hallok:) olyan jóó.
A párom azt szeretné, hogy menjünk el a héten, de sztem nem fogok beférni:( én várnék egy hetet, csak az orvostól szeretné hallani, hogy üdvözlöm anyucit meg apucit :lol:
legfeljebb az októbert dokival kezdem:)

Jajj csajok már olyan jó lenne ha csatlakoznátok és ti is kismamik lennétek, mert ez így olyan fura, bár azért éklvezni fogom megint mikor írjátok az ovu teszt eredményeit, hogy most van p.érésem:) és utána meg hogy nem jött meg, és persze remélem majd ti is jósoltok az ovuval!!!!!!!!!
Vendég
 


megebédeltünk......

megittam a teát is hát nem olyan gáz :lol: .mos elhatároztam hogy veszek ovut,de ez naponta válltozik.izgatott vagyok,remélem most sikerül.

jo neked Füli remélem csatlakozunk mi is hamarosan :lol: :lol: :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


Látom mindenki kirándulgat,ebben a szép időben.csajok a jövő hét közepétől rajtolunk :lol: .
Füli a netes ovu határozás,passzolt a teszt eredményével?

bogyó
bogyó77
 
 


Kriszta hol olvastad a palástfüröl eezeket a dolgokat?nem találom a naturland oldalon,de mint tudjuk ez nekem nehezen megy :lol: .hmmmm béna vagyok.
bogyó77
 
 


igen Bogyó azokkal hasonlítottam össze /ovu teszteket/ ami fent van a babatervezön:) innen is jöt nálam az izgalom, és ezért nem bírtam ki, hogy ne jósoljak tovább, no meg Fülűke bátorított is hogy csináljam a tesztelést:)))
És milyen igaza lett. ezért neki millió cuppantás a Fülire :P :P :P :P
Vendég
 


Sziasztok Csajszikák!! :lol: :lol:

Gyorsan mondom mi volt, majd mindjá visszaolvasok.

Szóval elmentem a Natura boltba. A nő egy fej volt, profi szinten kente vágta a dolgokat. nem is mondtam neki semmit ránézésre megmondta hogy nem jó a ciklusom. hm...
A palástfűt cickafarkat felejtsem el. (pedig már be vagyok tárolva)

A babacsomag tartalma:
1 cs. málnalevél tea. napi 6dl előtte a teafüvet össze kell törni. ( :shock: )
viágpor ( :shock: ) reggel egy kávéskanál mézzel. "A virágpor rendkívüli tápértékű anyag, hiszen összesen 22 elemet tartalmaz.
Az emberi szervezet számára legfontosabb összetevői:
- Vitaminok: A-provitamin, B1-, B2-, B3-, B6-csoport, pantoténsav, biotin, B12, folsav, kolin, inozitol, C, D, E, K, rutin;
- Ásványi anyagok: kalcium, foszfor, kálium, kén, nátrium, klór, magnézium, vas, mangán, réz, jód, cink, szilícium, molibdén, bór, titán;
- Enzimek és koenzimek: amiláz, foszfatáz, tejsav-dehidrogenáz, hidrolázok stb.
- Fehérjék/aminosavak;
- Hormonok: elsősorban szteroidok és gonadotrópok;
- Egyéb: nukleinsavak, flavonoidok, terpének stb.
A virágpor értékes anyagainak felvétele a megfelelő gyógyszerforma függvénye is a pollenszemek rendkívül ellenálló külső burka miatt. A virágpor hatásai közül fontos a felépítő (anabolikus) folyamatok serkentése, a méregtelenítés és az immunrendszer általános erősítése, emellett serkenti a vörösvértestképzést és a májfunkciókat is.

méhpempő : "A méhpempő- és a virágpor mint természetes ösztrogénforrás segít a ciklus szabálytalanságainak kiegyensúlyozásában, vitalizál, fokozza az immunrendszer működését"


Bio Spirulina: alga.


Hát ezek lettek a csomagomba téve. Két hétig kúra szerűen. Aztán majd meglátjuk mi lesz.

Megyek visszaolvasni

Pusszantás:
Nyusz2 8)
nyuszifülû
 
 


Hát Fülű most megleptél! :shock: Csupa olyan termék, amiről még nem olvastam. De majd most :D :D :D

És a cicikafarot és a palástfüvet miért nem ajánlotta? (bár nekem a ciklusommal nincs gond). Ez a Natura bolt Pesten van?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Nem nálunk vidéken van! Azt nem mondta hogy miért ne cicka palást, csak rázta a fejét, és érdekes arcot vágott. Hm.....
De ha bejön, akkor megéri. :)
A palást-cikával én is bajban voltam. Először azt olvastam hogy a ciklus elején kell inni, aztán azt hogy a végén. Össze vissza minden. A babatervezőkotthonán minden le van írva. Aki annak hisz azt cselekszi. Ha máshová mész, ott megint mást írnak teljesen biztos módszernek. hát.... most megnézzük ezt. :)
nyuszifülû
 
 


Sziasztok lányok.

na ezt én sem értem,hogy a palást nem jo.én azt vettem.most akkor ne igyam vagy mi?(A ciklusommal nekem sem volt eddig baj)remélem most nem látom egy darabig. :lol:
Fülike,köszi a ciklus .hu szerint neked bejött?

Kriszta hol nézted a palástfüvet?iszogatom szorgosan....jövö hét közepétől meg kapok apától egy különleges vitamint
:lol: :lol: .reméljük csodaszer :lol: .

remélem nem alszotok még!!!
csucsu hogy áll a ház eladás?

pusz bogyó
bogyó77
 
 


Hát szerintem a cickfark és a palástfű is jó, csak esetleg nem a Fülű gondjára! Én mostmár maradok a cickafarknál, ha nem jön be majd váltok. :wink:

Én úgy olvastam róluk, hogy az origo keresőjébe beírtam, hogy palástfű vagy cickafark és kihozott egy csomó oldalt és onnan válogattam, olvasgattam.

Most a málnalevélről is olvastam, hogy a vajúdást könnyíti, tehát a terhesség utolsó pár hónapjába nagyon jó inni, meg vetélés ellen is jó. Szóval szerintem nekem is jó lenne!!! Kéne!!!
Lehet én is elmegyek egy ilyen szakemberhez! Fülű Te hol találtad?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Bogyó: nem tudunk még semmit mert gondolom azért megnéznek párat mielőtt döntenek. De eldöntöttük, hogy kihívunk egy ingatlanost is. Meg kiírjuk a házra is. Eddig azért nem írtuk ki mert nem tudtuk, hogy menjük e máshova vagy sem. De az anyós eldöntötte nekünk ezt a kérdést. Mert szegény férjemet tegnap letorkolta és most a férjem mondta, hogy akkor megyünk. Ha nem az a pár akkor valaki más majd megveszi.

Fülű: Lassan Dr. Fülű leszel annyi mindent fogsz tudni a teákról :)

Kép
csucsu05
 
 


Én meg maradok a palástfűnél.reméljük bejön :lol: csak nem fog ártani.Kriszta te vettél ovu tesztet?már nem emlékszem én most fogok elhatároztam.hátha bejön....a málnalevelet én is hallotam majd az utolsó honapban fogom inni.

bogyó
bogyó77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?