Sziasztok !
Olyan jó ide jönni... követem az eseményket, csak kevesebbszer tudok jönni.. Pénteken voltam először dolgozni... Annyi munka van, hogy nagyon hamar elment a nap, 2 órát túlóráztattak is. ( Feleslegesen, megjegyzendő... Sebaj, kifizettetem.. úgyis most legatyásodtunk egy kicsit.. ) Jól vagyok, köszönöm! Pláne, mikor titeket olvaslak!
Csak ne lenne olyan messze az a január!
máskor haragszom az időre, hogy olyan gyorsan megy.. most nem haragudnék rá
Mzsani, remélem már jobban vagy... De jó! A héten mész akkor a Kaáliba! Tudod már, hogy mi lesz? Olyan édesen vártad már a híreim, hogy van -e baba... köszönöm Neked a drukkot! Most én drukkolok neked! Tudom, hogy nagyon fontos!
Az időpontra bejelentkezést gondoltam, hogy nehéz betartani.. A BMC-ben nincs is... ott van, hogy reggel 6.45-től 7.30 ig bent állsz épületen belül az ajtó előtt,, amíg ki nem nyitják, de ha már nem férsz be, akkor az udvaron.. télen nem lesz semmi... majd bundabugyiba megyek
és van, hogy 12-13 körül végzel.. Csak megnyugtatni szeretnélek egy picit...
Katica, Neked is köszönöm a drukkokat! Igazad van, az a fontos, hogy haladtok... lassan, de biztosan.. és amikor eljön a szurikúra, onnantól kezdve csak kapkodod a fejed, repülni fognak a napok, és peregni az események! kitartááááááás!
Apát pedig tuningold! Homeopatikus cuccot ő kap? Én most azt is bevetem a többi mellé a fagyasztásig, aztán meg januárig.... csak be kellene szerezni. nem lehet mindenhol kapni. Beírod a tábláb, hogy 2. lombik január, aktualitások: apa tuningolása, apavizsgálat, 11. hó spermiumfagyasztás, ciklusnap: 1. Nagyon köszi!
Heni, téged is imádlak! Ollyan jó, hogy úgy drukkoltál te is! Köszönöm neked! Most Te vagy a soron nagyon hamar! már nincs 3 hét sem! Te is szeretnél ikreket, ugye? Neked hány babót fognak beültetni?
Dezsi! annyira szorítok neked! Kérlek jav ítsd a statisztikákat
Vajon kibírtad -e teszt nélkül
kivi vagyok!
Rendben! Előre tekintek pozitívan a téli babaváráshoz! legalább lesz jó is a télben.. a karácsonyt, a havat leszámítva eddig nem szerettem a telet!
De rég hallottam a dinka szót, megnevettetett
(Bellás intermezzo-ban
Bella, nem személyeskedem
a szót szeretem!
Szóval te is kiegyeznél ikrekkel! És 2 fiú, 2 lány, vagy vegyesen?
Csibe
Neked is köszönöm, hogy olyan sokat gondoltál rám a finish-ben
Pandácska, Igazad volt.. te olyan higgadtan leírtad, amikor megkaptam a tizenvalahányas HCG-t.. Naagoyn köszönöm a zsiráfmamát és zsiráfbabáját! Olyan megható volt.....és még egy kicsit meg is vígasztaltál velük! ... Gólyát küldheted hozzám is!
Örülök, hogy láttátok a babikát! Tényleg, pocis képet teszel fel valamikor?
Krisz! Köszi a drukkot!
Neked hogy sikerült kibulizni , hogy decemberben már mehess? Irigykedem
Vikimi, A tigris nagyon meghatott,.... köszönöm szépen! Nagyon szép pocid van!!! miből gondolod, hogy a kiírt időpont előtt kibújna a babi? Gratulálok a házassági évfordulótokhoz! És utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!
Kiscsillag, te szombaton mentél UH-ra? (A vonalzó szerint legalábbis
)Mit láttatok? óriási gratula akiskönyvhöz! A dádhát pedig űzd el gyorsan!
Julika, Nagyon köszönöm a bíztató szavakat! Igazán! Így fogom nézni, igazad van.. hátha nálunk is megtörténik addig a csoda, és spontán ... és igaz, most jön a boldog, egymásra figyelős időszak...
Neked már lassan fog látszani a pocid!
Nyulasz, Köszönöm a bíztatást! Tényleg így történt, kisírtam magam, (igaz kis fáziskéséssel).. És most megyek előre rendületlenül!
Írtam neked privit, remélem örülni fogsz neki!
Allegro! Szóval te is januárban jösz! Ezt megbeszéltük! Együtt fogunk babát várni !
Hajnóca, Te nem semmi vagy!
Ráéreztél! A ház téma tényleg bemelegedett! A jövő héten végleges választ kapunk, hoyg működik-e. Vácot imádom! Örülök nagyon, hogy közel leszünk hozzá v.színüleg! Köszönöm a jókívánságot!
Ginuska!
köszönöm Neked is drukkot! Olyan jól esett!
Elnézést a hosszért, nem ment rövidebben!
Puszi nektek, és további jó hétvégét!