Sziasztok!
Én is rátok találtam, van már itt egy-két ismerős
Szia Mary, Ibolya
Én isa túlsúlyos vagyok, egész kicsi serdülőkorom óta. Édesanyám a velem való terhességkor terhességi mérgezést kapott, ennek köszönhetően neki is, nekem is felborult a hormonháztartásunk, és ugye nekem ez akkor jött elő, amikor beindultak a hormonok. Azóta 100 kg felett vagyok sajnos. A Fiammal 98 Kg-al lettem terhes, 106-al szültem, utána lefogytam 85-re, majd megismertem a férjemet aki szakács, és sikeresen feltornáztam 120-ig
Ennyivel volt az esküvőnk is, és akkor már 10 hetes voltam a kicsivel is. Ugye vele 120-al kezdtem és 121-el fejeztem be. A 20. hét körül volt a legkevesebb, akkor 112 voltam. Most nem terveztük a kicsit, dolgozni, fogyni szerettem volna, amikor kimaradt a mensim... 3 hétig filóztunk hogy így maradjon-e. Végülis maradt, nem volt választásunk
Így most megint 120 felett kezdtem, de nem mérem magam, nem érdekel, tudom hogy odafigyelek mit eszek, és a ruháimon amúgy is érezném ha híznék
Hasilag jó vagyok, ha jól kiengedem bizti kinézek 5 hónaposnak
De őutána tuti nem lesz több gyerekünk (ez csak azért vicces mert januárban leszek 23) és jön a nagy fogyás....csak előre rosszul vagyok tőle, mert gyógyszerek, vízhajtók stb....ááááá
Örülök hogy van ilyen topic is
Zsu