Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

na, tessék. Huba üvölt. éhes. de nem etetem meg. kapott 80 grammot, ossza be. kegyetlen vagyok, tudom, de ha addig szopizik most, amíg szeretne, akkor fölösleges melltartót felvennem, mert egész álló nap szoptatnám őket. :|
nyomjak be neki cumit, vagy hagyjam kifáradni? nem tudom.
na, beülök hozzájuk, h legalább én is szenvedjek vele együtt egy kicsit :arrow:

Kép
an°°di

Andi! tessék következetesnek lenni!! mindenki más 1 gyereket úgy kapat el, ahogy akarja, de neked ikrekkel van dolgod!! Tehát szerintem inkább legyél "kegyetlen", mert ha kifáradsz akkor nem lesz elég tejcsid!!

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, szerintem (de ez csak egy vélemény), próbálj minél többet szoptatni Marci jelenlétében amig van segitséged, mert ha megszokjátok, hogy csak kettesben nyomjátok a picivel és utána meg jön a mélyviz??????? Minden csoda 2 napig tart! megszokja majd és abbahagyja a piszkálást.
Képzeljéten annyit aludt ma Marcika, persze azért mert egy kicsit sárga, de azért 3 óránál nem többet, igy nem gáz. Na most kezd mocorogni.
Fejtem kemény 25 ml-t kb. Holnap le akarok lépni egy órára Barnuval. Betti nem akar jönni, csak a babával szeretne lenni!
Jutta, ki az akit nem dicsértek. Nem tudok semmi konkrétat az Erdélyiről, de nem nagyon szeretik ők sem "lenyúlni" egymás betegeit. a barátnőmnek viszont szintén pont úgy nézett ki nem lesz ott a dokija és ő is felfogadott egy "pótdokit", de a "fődoki" tudtával, szóval nem rossz megoldás

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Móni
Nagy nagy gratula Jankához!!!! És milyen jó, hogy ő is úgy gondolta, ahogy ti, legalább nem érzed, hogy megsürgetted!!!!

ÁÁÁÁÁ dehogy! Ugyan mér szülnék pont én, amikor Juttának és Timinek sokkal sürgősebb :lol: Nem lenne igazságos ugyebár!!!
Csak elmentem bevásárolni, hogy legyen apukának itthon kaja, ha véletlen én nem lennék... :roll: Meg könyvtárba, mert úgy tűnt, hogy a doki jövő kedden már be szeretne fektetni, nehogy Inárcsnál elszórjam a gyereket... :lol: Bár szerintem le lehet beszélni...
Aztán meg elmentem és segítettem anyukámnak takarítani...természetes szülésmegindítási módszer...gondoltam én, de semmi hatása nem volt, csak a derekam fáj a sok porszívózástól :roll: Szóval én most azon izgulok, hogy akinek sürgős annak induljon el....!!! Én még várhatok, csak olyan kívülállónak érzem már magam....majd jól kiközösítetek!!!! :cry:

Ja, és Anditól kaptam egy fura üzentetet, egész délután nem tudtam ,hogy mi van, azt hittem, hogy véletlen megcsörgettem és erre jött a kérdőjel. De most már legközelebb érteni fogom... :lol: :lol: :lol:

marek

Ma megint almadélelőttöt tartottam, ennél több nem megy. Viszont délután bementem a pékségbe, éppen akartam kérni valami csokisat, amikor bejött a védőnő, úgyhogy maradtam a rozskenyérnél :lol: De legalább mondtam neki, hogy nekem nem megy ez a gyümölcsnap, nyugodtan lőjön le, vagy törjön kerékbe, de akkor sem... Mondta, hogy jó, de ne egyek túlságosan édes és túlságosan sós ételeket... :roll: Még jó, hogy nem kértem előtte valami pudingos fánkot ahogy szerettem volna :oops:

marek

Ja, és anyukám annyira várja már az unokát, hogy minden nap eljön és megnézi a legújabb babaképeket...legalább ennyi legyen neki a babázásból... Úgyhogy csak jöjjenek azok a képek, mert vannak itt olyanok, akiknek van még idejük képeket nézegetni :lol: :lol: :lol:

marek

Sziasztok!

Móni: naagy gratu a picilányhoz!! Sok egészséget és tejcsit!! :)

timurr: megy a vudu tőlem is. :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajni: kitartás. Ha megnyugtat Vivi 2 napja extrahisztis. Próbáld meg bevonni mindenbe. Had válassza ki a ruháját a huginak, segítsen pelusozni stb. Ha nem akarja ne erőltesd. És elhiszem, hogy nehéz, és nehéz is lesz. Nálam is könnyebben szakad a cérna. :( többet kiabálok Vivivel, és olyan lelkiismeretfurdalásom van emiatt :oops: :oops: Marcus is sokkal érzékenyebb. Próbáld meg magad a helyébe képzelni. Eddíg ő volt a középpont. Szóval kitartás. Lesznek jobb és rosszabb időszakok. De egyszer jobb lesz. :D Sok sok türelem, kitartás és tengernyi pozitív hozzáállás kell. :)

Na megyek összepakolom a játékokat, ha Lala hagyja, és kikúrálom magam, mert úgy néz ki elkapott a takonykór. Jó éjt mindenkinek. :) :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

ja andi: apa sztem is nagyon jó pasi. :D köszi. Ahoz képest, hogy cirka 5-6 évvel ezelőtt meghaltam a szőrtelen izmos babaarcú pasikért.. :roll: :lol:

És minden baba álomszép. Olyan jó a képeket nézegetni. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Egy utolsó drukkkkkk így lefekvés előtt mindenkinek, aki szülni akar!!!! (Timi, Jutta, Becka meg esetleg én, de csak utolsósorban)

Jó éjszakát!!!!

marek

Na, úgy néz ki, kicsit jobb lett.
Egész du aludt Lilla, így újra csak Marci volt, így megnyugodott.
Együtt fürdettünk, de nem nagyon érdekli, lejött inkább.
szval nem nagyon igényli a bevonást. De talán majd megnyugszik és rájön, h neki semmi kára nem származik abból, h itt van Lilla. :lol:

köszi a tanácsokat. Próbálok türelmesnek lenni, sőt.... ettől is vagyok ki, h olyan dolgokat is ráhagyok ami miatt 1 hete még üvöltöttem volna. :? De most elnézőbb vagyok, de h meddig bírom.
Meg azért van egy határ...

Na, de lassan talán megszokjuk ezt a helyzetet.

Nekem még az a szerencsém, h ugye anyu sokat van itt, a meló miatt, így azért sokat segít.

Na, megyek lefekszem, jóéjt. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Az az igazság, hogy mégsem akarunk a hétvégén szülni, megbeszéltük apával és Levi fiúnkkal. A dokink holnap reggel elutazik hosszú hétvégére, úgyhogy jó lesz nekünk a jövő hét eleje is. :) Ajánlott maga helyett orvost, hogyha hétvégén mégis kibújna a fiatalember, beszéltem a szülésznővel, hogy ugye ő itthon lesz hétvégén??? Szerencsére ő lesz, bár betegeskedik a gyermeke, hogyha nagyon rosszul van akkor nem biztos, hogy be tud jönni. Istenem, ők is emberből vannak, megértem, hogy nem várnak rám, mikor már túl kellene mindenen lennem. Ahogy ma néztük, nem valószínű, hogy hétvégén változna bármi.

Annyit javasolt a szülésznő, hogy van a homeopátiás bogyók közül a Caulophyllum CH 5 amit szedhetek többet, eddig csak este 5-öt ettem, de lehet ő azt mondja reggel és délben is öt, mondjuk vasárnaptól, hogy hét elején esetleg elinduljon valami. Kipróbálom ezt is, mi bajom lehet? Gondolom jövő hét közepe, végén elindítják. Ma azt mondta a doki is, hogy a szakirodalom szerint nem lehet tovább húzni 2 hétnél. Hiába működik jól az áramlás, lepény, szívhang, stb.

KépKép
becka

hm, Hajni, de jó... nekünk meg egyre rosszabb.
kimaradt a fürdés, ugye az eltört hőbigyó miatt, sztem a gyerekek nem tudják, h most mi van, és 8 óta folyamatosan etetek vkit. "hivatalosan" már mindketten jóllaktak, de most épp Petra sikít. megnézem, hátha a hasa, de attól tartok, azt hiszi, h éhes :evil: :roll:
kár, h nem tudok videót megosztani. érdemes lenne felvenni ahogy sír... irtó idegesítő hangja van :? :? :?

Kép
an°°di

Sziasztook!

Andi Nyákdugóról köszönöm az infót, de ha jól sejtemnálunk ez nem fog bejönni.. :roll: Az a szááááj, nagyon cuki!! :D

Ciripke Mennyire hasonlítanak a gyerekek egymásra!!- Jééé micsoda felfedezés! Hihetetlen vagyok. Bocs :oops: Szüléstörténettel kapcsolatnban pedig én szívesen utánoznám ezt a folyik a magzatvíz, megvizsgálnak, szülünk, mellemen a gyerek!! :) Nem bánnám! :wink:

Marek Szerintem tök jó, hogy a gyüminapot akár egy délelőttig is kibírod. Én is szeretem az almát, de nem ennyire....

Timi Nem semmi amit álmodtál!! Csatlakozom az össznépi vuduuuuhoooooz! Hátha.... :D

Dzsuzsa Gratulálok a Bébihez!! Köszönöm az "üdv"-öt :) Apa nálunk is itthon lesz, de hogy mennyire lesz aktív...Majd meglátjuk!!

Jutta Nem semmi Dorka mérete :shock: Nekem azt mondta az UH-os pali, hogy a becsült érték súlyban akár +/- 500gramm is lehet. Na ha ez most plusz akkor jujujuj!!

Nálunk még shol semmi. Azon gondolkodtam, hogy van három dolog a szüléssel kapcsolatban, amiből, ha egyre tudnám a választ, valamennyire megnyugodnék. Ezek a következők: 1. Mikor fogok szülni? 2. Mennyi ideig fog fájni? 3. Mennyire fog fájni (és ebből egy kis "ízelítő") ?? Hát ez lenne! Nagyon sokat akarok, tudom! :lol: De mégis, hmmmm... Na összeszedem magam és megyek vasalni :evil:

Mindenkinek kívánok szép álmokat!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!!
Már aki tudott aludni. Várjuk a mai képeket a mamáktól, meg a beszámolókat is. Mert minket gyermekteleneket minden érdekel. Addig is elmegyek a piacra, mert Ciripkének is ez segített :lol:

marek

No nem bírtam tovább "aludni", forgolódok csak...

Tehát: Jó reggelt mindenkinek!

Becka, neked még mindig elnézőbek, mint velem lesznek, ha túlhordom...

Vasárnap ugye elvileg a terminus, hétfő és szerda kórház NST, péntek (ha még akkor is egyben) befektetnek...
Mondtam a kiscsajnak, hogy szórakozhat odabent, de mától max 1 hétig!

Most pont az jutott eszembe, hogy a szept. 30 ugye nekem a mensi alapján jött ki, de az UH-k alapján az elején még okt. 2-3 volt a nyerő, és ha a ciklusom hosszát is néztük, akkor okt. 6....

Adri és a pluszba most inkább nem gondolok bele... 3.3 kg gyerek pont jó lenne... ja és jók a kérdéseid... engem is érdekelnének a válaszok, de lassan csak annyi kérésem van, hogy jöjjön már ki!!!
(ja és persze ami a legfontosabb ő legyen rendben - engem vágjanak, meg kínlódjak hosszú órákon át... bánom is én)

Jutta

KépKép
jutta

Piac? Én már a bábakoktéllal álmodtam... hát cudar egy íze volt... gondolom nem nagyot tévedek... valahogy nincs hozzá kedvem, de szerintem tornázok egy sort - sétálni nem kéne, merthát lóg az eső lába...

Jutta

KépKép
jutta

Piac megvolt, gyorsan végeztünk, mert esik az eső. De ki kellett mennem, mert ipari mennyiségben fogyasztom az almát, ami egyáltalán nem látszik meg rajtam.
Most én is a tornán agyalok...de már nem sokáig, hanem neki is kezdek. Főleg, mert egyre gyengébbnek érzem magam, ettől meg kezdek depresszióba esni, jó lenne, ha pont most romlana a betegségem és az történne, amitől mindig féltem...pont a karom nem akar rendesen működni, de remélem ez nem a betegség, csak általános gyengeség :roll: :cry:

marek

Marek, ne aggódj, nekem tudtommal semmilyen betegségem nincs, de tök gyenge vagyok és könnyedén zsibbad mindenem...
Azért tornázz nyugodtan! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

De ha most ilyen gyengék vagyunk, akkor mi lesz szülés közben...??? :? :shock: És főleg után...? :shock:

marek

Jó reggelt!

Az éjjel úgy telt, ahogy vártam. :?
Fél 1-től 4-ig fent voltunk fél óránként, utána óránként, fél 7 óta meg alszik. :roll:
Asszem összecseréli a nappalt az éjszakával. :shock:
Marcim ma nagyon cuki, ugyan olyan, mint volt, kis édes.
Szval talál túl vagyunk ezen is. :lol:
Este fogmosásnál felfedeztem egy aftát a szájában, sztem az is fáj neki. Azzal mit lehet csinálni?? Nekem soha nem volt. :!: :!: :!:

Na, megyek főzni, hajat mosni meg ilyenek, nagyfiam Tescozik. :wink:

Kép
Kép
h@jni

jó napot!
a gyengélkedőknek pihheni, mert a kitoláshoz kell ám az erő (aszongyák).
nálunk minden okés: mondjuk az éjjel nem hagytuk ki a fél6os kajálást, de a fél 9es eltolódott, és aludhattam majdnem 3 és fél órát egyhuzamban ;) az élet apró örömei.
és megveszek egy kakaós csigáért. a ház előtt a fornettisnél olyan finomat árulnak, de nem tudok lemenni :cry: brühühü. anyukám meg csak olyan másfél óra múlva ér ide...
addig mosogatok meg vasalok.. meg nemsoká sztem kaja.. már nem nekem :? ;)

Hajni, és hogy tervezed beállítani a napszakokat Lillusnál?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Az éjszakánk szuper volt :lol: :lol: .
Tegnap este fürcsi után, 20 óra körül evett a fiatalúr, és egézsen 4.15-ig aludt!!! Aztán farkas éhesen ébredt. Cicizés, és tápi után kb 5.30-tól aludt 9.30-ig :lol: :lol: Meg vagyok vele elégedve, egytündérke!!! Jaaa és a reggeli után, most is alszik, csak kicsi sírás volt.
Én meg nem tudok magamhoz térni, nem szoktam hozzá mostanság, hogy túl aludjam magam :lol:
És, ami még nagyon jó hír, hogy Ádika, nagyon ügyesen cicizik már :lol: .Nem rajta múlik, hogy nem tud jóllakni mellből, de nem adom fel, majdcsak beindul rendesen és elhagyhatjuk végre a tápit.
Zsu: dehogynem akarom átszoktatni csak anyatejre, de még nincs annyi, hogy elég legyen neki, ezért kap 90 %-ban tápszert.
Ádi, nagyon jó evő, és a szopi után is csak tátog , muszály ennyi tápit adnom, mert ennyire nincs tejci. De majd lesz!
Ahhoz képest, hogy 3 hetes koráig egyáltalán nem akart szopni, nagyon ügyesen belejött.
Andi: dehogy vagy kegyetlen. Csodálom az önuralmadat,hogy meg tudod állni,hogy napirend szerint etetsz. Ez így jó! Nem rendeled alá magad a gyerekeknek, így valszeg nem is lesznek elkényeztetve. Én ezt nem mondhatom el magamról, mert Ádi ki tudja harcolni a szívszaggató sírásával,hogy kivegyem. A fejemre fog nőni tudom, dehát megsajnálom...
Adri: jó kérdések, amik csak szülés után derülnek ki :wink:
Nem szemétkedni akarok hidd el, de addig jó amíg nem kapsz ízelítőt belőle hidd el.
Marek: kíváncsi lettem volna azért a védőnőd fejére, ha kisétálsz pár pudingos fánkal :lol:
És tudom, hogy ez nem vígasztal,de az utolsó időben én is nagyon gyenge voltam. A sétától is elfáradtam, nem ám maratoni porszívózás...
Juttának, Timinek és Beckának változatlanul megy a vudu, hogy akkor induljanak a gyerkőcök, amikor anyukáik szeretnék!
Hajni: nálunk is így volt egy darabig, hogy Ádi nappal aludt, éjjel fönt volt. Magától változni fog. Próbáld meg (persze ha lenne rá időd), hogy nappal foglalkoztatod, nem hagyod ennyit aludni. Én így csináltam.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Anyukák, hol maradnak a mai "túlélési" fotó adagjaink? :wink:

Hajni ugyan én marhára tapasztalt anyuka vagyok :wink: , de a szakirodalomban én is azt olvastam, hogy nappal nem szabad hagyni a gyereket túl hosszan aludni, hanem keltegetni kell... jó nem felrázni, de gyengéden felkelteni, bár gondolom te napközben örülsz, hogy Marcusszal is van időd foglalkozni, tehát dusztom sincs, hogy ez nálad is jó ötlet -e?

Ja és azt nem is írtam, hogy éjszaka volt 3 fránya kis fájásom. No nem egymás után, hanem 1-másfél órás szünetekkel...

Mindegyik alatt persze kipattant a szemem, elkezdtem várni a következőt, hogy jöjjön már... nem bírtam visszaaludni, csak kb 10 perccel az előtt, hogy jött a következő... Tehát az egész annyira volt jó, hogy alig aludjak! :twisted: :twisted:

Pedig úgy vártam, mint a Messiást, hogy átadjam magam a fájdalomnak meg minden, de a fájdalom köszönte szépen nem kért belőlem... :roll:

Jutta

KépKép
jutta

be kell vallanom, h tegnap nem bírtam Huba sírását fél óránál tovább: kivettem a kiságyból, idehoztam a mi ágyunkra a "nappaliba", és itt aludt édesdeden a lábamon, míg én a tesómmal beszélgettem. éhes volt, mi? :wink:
Gabcii, az ikrek is tátognak szopi után, de mi sajna időre eszünk. így is minimum egy óra egy szopi...
és ti mennyit esztek egy alkalommal? és hányszor egy nap?
minden tiszteletem a tiéd, h nem adod fel a szoptatást!!!!! 8)
az éjszakátokra pedig 'jófajta' irigy vagyok: én kb háromszor ébredek etetések KÖZBEN, mert azt álmodom, h elaludtam szopi közben, vagy nem hallottam, h sírnak a gyerekek, vagy nem etetettem meg egyiküket... hallgatózok kicsit a sötétben, és általában ugye nagy csönd van, mindenki alszik, és megnézem az órát, a fejemre csapok és szunyálok tovább :?
meg kellene próbálnom totál beetetni őket éjfélig... hátha akkor aludnának kicsit többet... de hogy? 8kor fürdés, kb fél 10re végzünk... utána fél 12kor kaja ismét... utána fél 3kor éhesen ébrednek... hm... próbáljam meg felkelteni őket 11-kor és 1-kor? :roll:

Jutta, küldök neked is vudut :D nemtom, Timinek bejött-e, de ártani, nem árt...
megyek kajálni
:arrow:

Kép
an°°di

Kép

Kép

Két kép Ádiról: egyik séta közben a babakocsiban szundi, a másik meg a "nem akarok aludni"

Kép
Kép
gabcii

Andi!

Ne etesd meg őket gyakrabban, mint most, mert akkor átállnak a 2 óránkénti kajára és akkor ennyi időd sem lesz.Gondolom, etetéskor mindketten jóllakásig esznek?! Sztem nagyon jól csinálod. És 3 óránként, vagy elöbb is akár, úgyis megéheznek. Hozzá vannak szokva ehhez a napirendhez.
Ádi is kb 3 óránként eszik. Ez kivételes éjszaka volt, hogy ekkorát aludt. Úgy etetem, hogy először mellre rakom, szopik kb 40 ml-t, mert mikor már nem spriccel a tejci, csak cumizik rajta . Aztán meg cumisüvegből 60-100ml tápszer, attól függ mennyire éhes, és mennyit szopott. Ha csak tápit kap (mert nem tellt meg a mellem)akkor 100-125ml-t szokott enni.
Hát, nem számoltam még sosem, de 6-7 x eszik egy nap.

Kép
Kép
gabcii

asszem 10 percenként keményedgetek, de nem fáj... tuti el fog múlni...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta!

Te megszülsz ma sztem! :lol:
De a hétvégén, biztos! :lol:
Hogy is van akkor most? KI lesz a szülőszobán? Te, Dorka, (ez a biztos :lol: )Apuka, szülésznőd, doki az ügyeletes lesz?
Mindenesetre hajrá Dorka, dugd ki az orrodat ma!!!

Lányok! Én nem tudom mi van ma, de Ádikám 11óta alszik és olyan békés. Sehol az ordítás.

Kép
Kép
gabcii

hétvégén elvileg van "pótdoki" a szülésznőm intézt, rá is kérdezek...

Te meg aludj, ha ennyire jófej Ádi, vagy most pont jól vagy az éjszakai extra alvás után?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta
Látom te is várod már a fájásokat. Nemrég még majd besz*rtunk, amikor jött egy keményedés, most meg annyira tudunk neki örülni. :lol: Én is, ha már kettő van, akkor rögtön elkezdem mérni az időt és olyan csalódott vagyok, amikor abbamarad. El fogok jutni addig, hogy nem hiszem el, amikor igazi fájásaim lesznek. Remélem azok azért komolyabbak, mert ezeknek a kis fájásoknak én már nem hiszek, aztán majd azt veszem észre, hogy itt a gyerek :lol: :lol: :lol:

marek

na konkrétan elmúltak... :? :?

Jutta

KépKép
jutta

Szegény!!! Asszem te megvárod az orvosodat!!! :lol: Egyébként tornáztál délelőtt??? Én most próbálom magam rávenni, mielőtt ideérne a tanítványom. De az is lehet, hogy majd akkor kezdem, amikor hazament...de lehet, hogy soha...majd kiderül..... :roll:

marek

Sziasztok!

Újra itthon! :)

Mindenkinek köszönöm szépen a jó kívánságokat! Nagyon aranyosak vagytok.

Igérem később jövök élénybeszámolóval is.

Móni!!!
Szívből gratulálok Jankához!!! Sok tejcsit, boldogságot és egészséget kívánok nektek!!! Szép sudár kiscsaj lesz mint az anyukája. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

szaisztok
épp a koktélt iszogatom,csodálatos :evil:

Jolka
üdv itthon,mesélj,képeket!!!!!!!!!!

hú mindjárt visszajön a lötty brrrr
Vendég

Szia Jolka!!!
Végre hazajöttél!!! Várjuk a képeket és a beszámolót!!!!

marek

Épp most akartam kérdezni, hogy hol lehet Timi! Már azt hittem szülni mentél, de úgy látom csak koktélozol....háááát...van aki tud élni!!! :lol: :lol: :lol:

marek

Marek
szívesen odaadom a mi még megvan :-) egy borzalom,de megiszom,este forró früdő,sex aztán feladom,bár tegnap is beforgattam magam a a meleg vízbe aztán frankón belaudt a törpe :?
Vendég

Timi
Látom mindent megteszel a siker érdekében. :wink: El tudom képzelni, hogy mennyire kész vagy, mert én is egyre türelmetlenebb vagyok. Iszonyú érzés, hogy semmihez nincs erőm, hogy nem tudom felemelni a karom, és hogy ez egyre rosszabb lesz. És félek, ez már nem csak a terhesség... :cry:
És ráadásul te nem állhatsz le, mert ott van a kislányod, akiről gondolskodnod kell, akármilyen gyenge is vagy....

marek

Timi, a barack - pálesz - olaj bábakoktél? Fúúú, az fini lehet, de ha hatása van rád, akkor majd én is bedobok egyet! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok!

Móni! Én is szívből gratulálok JANKA babához!!!! Jó egészséget, sok -sok tejcit, és SOK BOLDOGSÁGOT KíVÁNUNK!

JANKA! Üdv itthon!!!

Én már csak képeket nézegetni járok ide! Tüneményesek a baba képek! :wink:

Nálunk Geri még nem gyógyult meg teljesen. De ma nagyon büszke voltam rá, mert 10-12 ig voltam a kórházban nst+egyebek, és olyan türelmes jó fiúcska volt, hogy mindenki el volt ájulva tőle. Bár nagyon elfáradt, még most is alszik.
Mi még nem szülünk, bár egy újjnyira nyitva vagyok, de még nincs elsimúlva a méhszáj, a dokinéni azt mondta, ezzel még akár hetekig is el lehet lenni.
Csinált UH-t is majdnem 3 kilósnak saccolta, azt mondta legalább 3,5 kg-os babám lesz. Hát parázok is rendesen, mert én a nagy babákat nem tudom megszülni, félek megint csaszi lesz belőle. Egyébként meg kaptunk egy édi-bédi arcképet, úgy örültem neki! Na ennyi rólunk.

Hajni kitartás a két picihez! Én is tartok, hogy mi lesz, ha Gerivel tesóval, de igyekszem bizakodó lenni, bár nekem segítségem is édes kevés ami van....

BECKA, TIMI!!! Drukkolok nektek továbbra is!!!!!

Kép

Kép
katherina

Marek
hát egyébként nem is tudom mi lett volna ha veszélyeztett lettem volna,egész nap cipelem ,emelgetem a kis nöstényördit
kitartás sorstárs :-)

Jutta
olyat találtam,hogy 2 evőkanál olaj,2 ek alkohol kis szőlőlé.ezt ittam meg,konyakkal,oliva olajjal,de úgyse lesz hatása.max fosok.bocsi.
Vendég

Jolka!

Üdv itthon, majd kérünk fotókat és beszámolót!!

Jutta

KépKép
jutta

Nemtom hol lehet, amit írtam :shock: Megalapíthatnám a soltvadkerti panaszkórust, mert nekem most már semmi sem jó... :cry:

marek

hű, de álmos vagyok.
de akkorát sétáltunk, hogycsakna! a gyerekek persze aludtak és olyan jól esznek! kis pufimanók már.. hehehe... nemtom, miket írkálok itt a 3 kiló fölötti gyerekek mellett... :roll: :lol:
asszem, lefekszem picit, mert nem vagyok magamnál.
és 2500 ft egy sapi :shock: sztem maradunk a turbánnál. :? :wink:

Kép
an°°di

Andi:
hát, nem tom, h lehet beállítani ezt az éjszakai dolgot. :roll:
De ma már jobb volt a helyzet. Fél 3-tól fél 6-ig fent volt, majd 6-tól fél 7-ig.
Most alszik, de fél 8 körül keltem fürcsizni és majd utána nem engedem visszaaludni. :oops:

Gabcii:
nagyon szép Ádám, olyan csókos szája van, megkell zabálni.

Jolka:
üdv újra otthon. :)
Várjuk a képeket és a beszámolót. :wink:

Timi:
hajrááá koktél. :wink:

Jutta, Marek:
kitartás.

1 hetes Lilla, 1 hete ilyenkor már rajtam szuszogott, hihetetlen. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Látom, mindenki etet vagy fürdet. De jóóóó nektek. Nekem tök jó rendszeres keményedéseim vannak, de mint tudjuk, ez kevés a boldogsághoz. :roll:
Asszem fogom magam, letusolok és megyek pihizni, vagy olvasgatni meg hát apukázni...

Jó pihit mindenkinek!!!

marek

Marek, te hogy különbözteted meg a keményedést és a gyerek megfeszülését?

Vagy csak én vagyok ilyen hülye és béna, hogy fogalmam sincs?

Jutta

KépKép
jutta

Na eddig tartott az "alvás"...

Kellemes 10 perces fájdogálásra keltem 4 előtt, volt belőle 4-5 felkeltem pisilni, elmúlt, visszafeküdtem - visszatért...
Lebattyogtam a nappaliba - elmúlt...
De most úgy érzem teljesen elmúlt... no delegalább nem tudtam ma se aludni!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!!!
Ma majdnem hét órát aludtam...persze közben voltam kint ötször, de az már nem tudja elrontani az éjszakámat...
Asszem még egy kicsit visszafekszem, kávé után mindig jobban megy az alvás.
Jutta
Tegnap este én is mondtam apukának, hogy aludjon gyorsan, mert lehet, hogy megyünk...de elmúlt :shock: Szerintem már szórakoznak velünk...
Egyébként én most már simán meg tudom különböztetni a keményedést, mert az szinte mindig fáj is....meg akkor az egész hasam kőkemény.

marek

Ma megint egyedül vagyok, mert apuka elment a szüleihez :cry: Persze inkább most menjen, mint amikor megvan a baba és legalább hétvégén vele lehetne, de akkor is... amikor hazajön, akkor meg elkezd fordítani, szóval vidám vagyok nagyon...

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?