Új privát üzeneted érkezett!

Húha!Nagy takaritás!
Azt már nálam is elkélne!
De úgy vagyok egy pár hónapja,ahogy tervezgetem,ha sikerül a baba elmegyek táppénzre,mindenre lessz időm,gondolom én,mármint,hogy jön a baba!!!
Takaritok én minden hétvégén,sőtt a konyhát előszobát mindennap felmosom,a szobákat feltologózom!
De már nagyon ráférne az őszi ablakpucolás és társai!

Kérdés,de mindenkihez!
Pé után jóval, normális ha görcsölök a hasam alja is és a derekam is?????
Rengeteg folyásom van,de nem csip,nincs égő érzés!
Tehát nem gomba,gondolom én!
De megyek dokihoz szombaton!
Vendég

Nagytakaritás már nálam is elkélne!
De most idő hiánnyal küzdök!
Vendég

Nagytakaritás már nálam is elkélne!
De most idő hiánnyal küzdök!
Vendég

--
Vendég

--
Vendég

Brigi!
Jöttem volna,de a babanet,sz@rakodott!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti
mennyiszer akarsz nagytakaritani!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor végleges a szombati doki?? :wink:
Nem tom milyen a folyásod?Nem bűzős,nem zöld??
HA ezek nem akkor lehet a pé-sből adodo!!
De persze jo hamész dokihoz!Ad majd kupot és kész!
Kriszti!Én azt mondom pucolj most ablakot,mert ha babás leszel,hátha nagyon fáradékony leszel,nehogy kiess nekem az ablakon!!
:)
Nekem is lassan az egyik lábam a dolgozóban van.. :? Mindjárt lejár a GYes-em. :shock:
Ezta hőmérőzés dolgot meg abbahagytam jelentem,mert ma is annyi a hőm mint tegnap.Ki érti ezt???
Vendég

Alszotok Csajok????
Vendég

Erika!

Hányszor akarok nagytakaritani?Ha,ha,ha :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
Szóval kinevettél? :lol: :lol: :lol: :!:
Na várjál jössz te még az én utcámba! :lol: :lol: :lol: :!:
Na viccelődés után,jöjjön a komoly oldala a dolognak!
A folyásnak van némi szaga,de nem bűzös, nem zöld!!!
Én is olvastam lehet pé-től is!!!
Szombaton megyek dokihoz!!!
Nagyon kéne ablakot pucolni!!
Nincs kedved átjönni segiteni :?: :lol: :lol: :lol:
Na jó csak vicc volt! :lol:
Okosan tetted,hogy nem hőmérőzöl!
Hol van még neked a munka!
Nem januárban?
Addig terhesnek kell lenned!

És akkor most!

Abrak a dabrak legyen baba!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt Erikám,fekszek!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó éjt Kriszti!!!

Holnap átugrom melód után,jó? :lol: :wink:
Vendég

Oké!
Szavadon foglak! :lol:
Irok mikor érek haza! :lol:
De pekhedre,megyek Miskolra anyuval! :lol:
De máskor is jó! :lol:

Na most már tényleg fekszem!
Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Bocs hogy tegnap nem jöttem... :oops: de látom nagyon nagy hangulat volt,mindenki vicceskedett :lol: :lol:

Tegnap voltunk anyuval meg a Krizsivel gombázni az erdőben,nagyon klassz volt.Találtunk egy csomó gombát.Az a jó az egészben, hogy nem kell paráznom miattuk mert anyukám itt Gödöllőn a gombavizsgáló,úgyhogy benne 100%-ig megbízom.Szal ettünk finom rántott őzlábat!!(nyam-nyam)

Zsebibaba!

Nem jó híreket hoztál :( de amit Rik írt, egy kicsit megnyugtataott?!
Nagyon szorítok nektek!!!

Rik!

Hát ha az tényleg az a soproni csaj,akkor elég fura hogy nektek miért nem közölte a jó hírt???Én se vagyok nagyon aktív a gödöllői topicban, de azért azt, hogy babás lettem egyből megírtam nekik.

Ablakpucolás:hát az itt is elkélne. :oops: .....de én most ilyenre nem vetemedem....

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Kriszti!

Nem mondom, hogy megyek segíteni, mert tegnap piszokul elfáradtam, és messze is vagy. Én örülök, hogy végeztem. Remélem, a doki jó híreket mond szombaton.

Panni!

HOgy vagytok? Az őzláb valóban fini, mi is szoktunk enni. Én a férjemben bízom. Erdész már régóta, és tudja, melyik gomba jó és melyik nem.

Tegnap este a babanet megint nem engedett be, így a sokadik próba után elmentem a géptől.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Panny
irtam privit a barinőjének,és tényleg Ő az!!Kiváncsi leszek mit ir majd nekem,mert igéretet kaptam,hogy ir !!Na nem a topicba!Most amugy is más néven fut.... :?

Britta
engem is kidobált a babanet.Jól kicsesztem vele,elmentem aludni! :evil: :D

Kriszti
itt esik az eső,asszem nem indulok el,mert ilyen időben ugysem lehet ablakot mosni! :D
Vendég

Kriszti,
nemtom mi lehet a folyás meg görcs, nekem összevissza van már folyásom is, meg a hasam is fájdogál szinte állandóan, teljesen megbízhatatlanok a jeleim, vagy legalábbis én nem értek hozzájuk. A lényeg, hogy tegnap együttvoltunk :oops: és az már a 11. nap volt, úgyhogy akár egy kislány is lehet belőle. :lol: És nagyon vigyázok magamra, még a kicsit se nagyon akarom emelgetni (az is 11 kiló!) bár az néha elkerülhetetlen (kád, etetőszék stb.) Semmi idegeskedés, meg nagytakarítás! :shock:

Nyáriorgona
nyáriorgona

Nyáriorgona
EZ AAAAAZ!!!!! :wink:
Jól tettétek,és ne emelgess!!!Fő az óvatosság!! :shock:
Vendég

Erika, hát itt vagy?
Ja, azt nem is írtam, hogy ma reggel óta hányingerem van (sajnos ugye attól nem lehet, nemtom mitől van) meg szédülök, pedig már ettem is. Remélem elmúlik. Csak eszembejut, hogy nemsokára így fogok érezni mindennap! :shock: :lol:
nyáriorgona

NYáriorgona
igy fogsz ám!!!Szokjad!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Nyitottam egy új topikot a: Megterveztük a kisbabánk nemét címmel. Kérlek benneteket, aki bármit is tett az ügy érdekében jöjjön oda egy hozzászólás erejéig!

Nekem már volt két császárom, ezért nagyon fontos lenne más véleményét meghallgatni ezekről a módszerekről. Már csak egy lehetőségem van, hogy kislányom legyen. Előre is köszönöm azok nevében is, akiknek hasonló vágyaik vannak.
reménykedõ

Sziasztok!

Itt vagytok? Én igen, de holnap nem leszek. Elég zsufis napom lesz.

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!!
Britta én vagyok! :wink:
Vendég

Én is kicsit náthás vagyok,igy aludtam egy jóóó nagyot délután,de jó is volt!!! :D
Vendég

Sziasztok!!
Ezt meg kell néznetek,szuper!!!!!

www.minerva.mlap.hu
(a szülésen már megint bőgtem :oops: )

Mi újság Veletek??
Én náthásan vagyogatok..... :(
Vendég

Sziasztok!

Mi ez a pangás?!

Erika :)
jobbulást!
Azt a délutáni alvást nagyon irigylem! Nekem a nagyobbik ma sem aludt el, szóval ilyesmiről már nem is álmodozom! De legalább csendben játszik, az is valami, így tudtam jönni egy kicsit.

Nyáriorgona
nyáriorgona

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni,mert elég későn értünk haza!!
Most egy pár szó erejéig vagyok!!!!
Este bepótolom!!!!!

Hogy vagytok????
Vendég

Kriszti
nincs semmi különös.Jobban vagyok már,Petrus is ,most anyum kapta el... :(
Veled????
Holnap doki??Mikor izgulhatunk érted??

Nyáriorgona
ennyit a szülői szigorrol.....Petra alszik.. :D :roll:

Többiek??Merre vagytok??
Vendég

Jelentem kész van topicunk első töklámpása!! :mrgreen:
Vendég

Erika!
Örülök,hogy rendben vagytok!
Azért még jobbulást!
Velem semmi!
Reggel megvolt a vizsga minden féle "segéd anyagokkal" de nem zavarta az előadót,hogy susmutolunk,meg csereberéljük a papirokat stb.!
Holnap megyek a dokihoz,most már nagyon kell,mert elég gyakran szúrkál a hasam,ma már nem volt folyásom,de ami a hasamba zajlik nagyon aggaszt!

Mi ez a töklámpás dolog?????
Vendég

Sziasztok!

Erika,
Na és hol van az a töklámpás??? Szeretném megnézni! :lol:

(Mi itthon rendszeresen készítünk töklámpást, gyerekek imádják. Szóval ötletek jöhetnek!)

Kriszti,
majd mesélj, mi volt dokinál! Nagyon kíváncsi vagyok! Nekem is sokat fájdogál a hasam... Ez most nőgyógyi vagy háziorvos vagy egyéb???

Zsebi,
Mi újság veled? Van valami fejlemény? Azért próbálkoztok? Vagy hogy döntöttetek?

Andrea???

Nyáriorgona
nyáriorgona

Nyáriorgona!

Az a zöld emotikon a töklámpás!
Nődokihoz megyek!
Nem tudom mi bajom,de ahogy a hasamhoz érek érzékeny is!

Veled mi van?
Hanyadik napnál tartasz?

Többiek????????????????????????????????????????????????????
Vendég

Ez a 13. nap, ma este elkapom apát! :oops: (már 11. napon is együttvoltunk, szóval már mindenképpen reménykedni fogok a hónap végén :lol: )

Folyik belőlem egy csomó híg valami (ez egyébként szokott így félidőtáján), meg fájdogál a hasamalja, de nem görcsöl, csak úgy fájdogál. Inkább ez valami felfázásszerű dolog lesz nálam....

Na megyek vacsit csinálni, hogy a gyerkőcöket mielőbb letegyük aludni! :oops: :lol:

Nyáriorgona
nyáriorgona

Nyáriorgona!
Akkor mindent bele!

Na,.mivel nem jön senki,elköszönök!
Jó éjt!
Vendég

én meg most ugrotam fel erre nincs senki :cry:

Kép
e.andrea

Kriszti szoritok hogy nincs nagy baj

Kép
e.andrea

Sziasztok!!!
Hogy mia töklámpás??KRiszti!!!!!!!!!!!!Hát Ti nem csináltok????? :shock:
Disztöknek levágni a tetejét,eza kalapja,kivájni a belsejét,aztánns szemeket,orrot,szájat faragni neki.Beleteszed a gyertyát,és kész van!!!Szuper dolog!!GYerekek nagyon élvezik!!!
A zöld emotikont csak ugy odatettem,hogy viháncolok!!!

Kriszti
vároma dokijelentést holnapra!!Ügyesen ám!!!!!

Nyáriorgona
+++++++++++++++++++Estére!!!

Andi
Veled mizujs???
Vendég

Rik nincs semmi megvagyok és veled mizus?

Kép
e.andrea

Erika!
Na,hát na,hát azt gondolod rólam ilyen tudatlan vagyok,hogy nem tudom,mi a töklámpás?! :lol:
Azt nem tudom,hogy miért csionáltatok most ilyet!
Mi Hallowen-kor szoktunk csinálni,ha van a kertben és nem felejtem el,hogy hozzanak be!
Reméllem még lessz kedvem reggel orvoshoz menni,de képes vagyok napolni keddre!
Lelkileg nem vagyok rákészülve!
Fáradt is vagyok!
Most az első szombat több hete,hogy alahatnék reggel egy kicsit!
Majd reggel kiderül!
Ja és miért viháncolsz?

Andi!
Mikor tesztelsz???????????
Megagigadrukkok!

JÓ ÉJT!!!
Vendég

Krsizti
hát azért viháncolok,mert nem ilyenkor kell!!De kihagyhatatlan volt,mert ma kaptam a tököket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imádok ilyenekkl foglalkozni!!!
Ugyhogy ötletek nekem is jöhetnek!!!!
DOKI SZIGORÚAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aztán pihi!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Milyen ötletre van szükséged?
Vendég

Valami jó kis őszi,halloweenes,meg akármi!!!!Amit a gyerekekkel tudunk csinálni! :wink: :roll:
Vendég

Andi
és mit érzel?Teszteltél már???Drukk hegyek!!!!

Jó éjt!!!
Vendég

Nekem pl.a fiamék beöltöznek szellemnek halálnak a lányok bosziknak stb. a frászt hozzák a gyenge idegzetű emberekre,hozzá segitik a szivbeteg embereket infarktushoz!
Áááááá csak vicc volt!
Amúgy volt már olyan Hallowen hogy a gyerek úgy szaladt hazáig,hogy megkergették őket,vagy sikerült megijeszteni embereket!
De azért egy nagy szatyor édességgel térnek haza,ahol sikerül én rám is a frászt hozni,mivel nem számitok rá,hogy ők jönnek!
Ha eszembe jut valami ötlet megirom!
Most már fekszem nézem a Lost eltünteket,az másnapra tartozik hogy nem értem a lényegét,de azért megnézem!

JÓ ÉJT!
Vendég

csajszik még nem tesztelek mert még bármi jöhet nem merrem elkapkodni a dolgot

Kép
e.andrea

Jó reggelt és jó 7 végét mindenkinek!

Erika!
Csalódást kell,hogy okozzak,nem tudtam elmenni a dokihoz,mert ez az ember még nem jött meg éjszakásból már ilyenkor régen itthon van!
Sajnos lekéstem,de kedd becsszó elmegyek!

Andi!
Drukkolok nagyon!!!!!!

Többiek,mi van veletek??????
Vendég

Kriszti
férjuradnak egy kis dorgálást küldök!! :D Asszonynak ilyen fontos dolga van,Ő meg lekésia hazajövetelt???Ejnye!!!! :lol:
De keddre becsületszavadat adtad!!! :wink:

Andi
én se kapkodnám el a helyedbe!Én mindig azt vallom,és irom,hogy ha nem jön meg pár napig ,és azután sem akkor már tuti!!Tehát ráérsz!!
Nagyon szoritok Neked!!! :shock:

Nyáriorgona????

Velem semmi különös!!!
Tök szuper idő van itt Sopronban,ugyhogy csavargást kell beiktatnom! :wink: :lol:
Vendég

Jó reggelt :lol:

Bocs megint hogy nem jöttem... :oops:
Mostanában nagyon elfaradok már elég korán,tegnap is már 9-kor csicsika....
Napközben meg Krizsike nem nagyon hagy,délután mindig van valami program,különóra...stb...szal most itt vagyok.

Rik!

Írt a soproni lány neked??

Töklámpás :lol:

Délutáni alvás nálam is játszik mióta babás vagyok,annyira jól esik!Apa irígyel is minket a Krizsivel,hogy milyen jó dolgunk van itthon :D

Te hányadik napon vagy??Mikor kell drukkolni???Együtt Nyáriorgonával,ugye??!!

Nyáriorgona!

Drukk és remélem hogy sikerrel jártok ebben a hónapban!!! :lol: :lol: :lol: Én is mindig próbálom megállni hogy ne emelegessem a kicsit(ő is már 13 kg)de néha elengedhetetlen.Etetőszékbe már egyedül beszáll de ki még nem tud a drágám...a kádba már sámlival bemászik,kifelé meg a tesó segít ha apa nincs itthon.

Kriszti!

Akkor ma kimaradt a doki,sebaj,majd kedden bepótolod és remélem nincs semmi gond!!!

Andi!
Nagy -nagy-nagy drukkkkk!!!!!!!!!!!

Már nagyon kiváncsi vagyok!!!
Érzel valamit??Ma nem tesztelsz???

Brigi!

Hogy vagytok??Hányinger még kerülget??
Már te is a 12.hétben vagy??!!Hogy megy az idő,nem??!!
Mikor mész dokihoz??

Lassan én is megyek az AFP-re meg a genetikai UH-ra.Ja és még mennem kell a down-vérvételre is a Czeizelékhez.

Judy,Niki????????

Reménykedő!

A másik topicban már válaszoltam :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panny!!!!!
De jó,hogy jöttél!!!!
Nem nem válaszolt a csajszi,de igéretet tett rá!!A furcsa az hogy azota Nektek se ir!!Lehet hogy azért mert lelepleztem??Pedig mi jóban vagyunk(voltunk).
Krizsi emelgetését jól megoldottad!!! :wink: Szerintem akkor tényleg nem emelgetsz sokat!Petra is 13 kg körül van,asszem :oops:
Már Afp re mész??Hisz most irtad hogy babás vagy!Istenem hogy szalad az idő!!!!Arra czeizelesre kiváncsi leszek!!MAjd ird meg ha megjön az eredmény mik vannak rajt!!NAgyon kiváncsi vagyok rá!!! :roll:
Én a 18.napon vagyok!Megmondom őszintén nem soakt tettünk a babáért,ha most összejön akkor ugy fogok örülni mint Te anno!!!! :lol: :lol: :lol:

Megyek jön a bátyám,majd folyt.köv!!!
Vendég

Sziasztok!

Kicsit beugrottam. Minden rendben. Kedden megyek dokihoz. Tényleg nagyon szalad az idő. Tegnap jól elfáradtam. Végre beszerelték az új kazánt. Ez a hét egyébként nagyon idegfeszítő volt. Kicsit ramatyul éreztem magam egész héten.
Gyerekek alszanak, bár megpróbáltak átvágni, de időben bementem hozzájuk, és visszaparancsoltam őket az ágyba.
Most, hogy Gergő rendbejött, Dani is beleesett ebbe a fránya betegségbe. Már nagyon unom.

Szép napokat!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Képzeljétek nem indul a suli, ahova jelentkeztem. Most kaptam meg a papírt. Erről ennyit. + baba se igen akar jönni. Valahogy kezd kicsúszni a lábam alól a talaj, pedig már úgy tűnt, hogy rendeződnek a dolgok. Odafent valami egész más a tervük a velem. Remélem, tudják mit csinálnak.

Na mindegy, mi megtettük amit lehetett! :oops: :lol:

Panni,
Tényleg jó önálló gyerkőceid vannak. Nálunk az első gyereket iszonyatos sokat emelgettem a terhesség alatt (16 kilós óriás gyerkőc volt a kis két évével). A kicsi meg már most sokkal önállóbb, csak fizikailag kicsi! És ezért kell neki segíteni! :wink:

Igazad van pihizz amennyit csak tudsz, aztán már úgysem fogsz annyit! :wink: :D

Nyáriorgona
nyáriorgona

Hali :D

Ma is voltunk az erdőben gombázni,hát két nagy kosár gombát szedtünk :lol: Lesz anyunak mit pucolgatni holnapra,ja és úgy hogy a gyerkőcök kikönyörögték hogy ma ott alszanak.Szegény anyu :o ....Ez ilyenkor úgy néz ki, hogy egyfolytában őt nyaggatják,anyu meg nem tud nekik nemet mondani,szal így kb.du.5-re lsz ebéd :wink:

Hát igen pihiznem kell most amíg lehet,mert jövőre ki tudja mi lesz...olyan sok gyerek van Gödöllőn(és óvoda nem lesz több)szal nagyon úgy néz ki ,hogy Krizsike is csak 4 és fél évesen kezdi az ovit,ja és még örülhetek ha nem kell a Márkot délben elhoznom...

Erika!

Persze,megírom majd a vérvételes eredményt ha meglesz!!
Mindig olyankor sikerül a dolog ha az ember nem sok esélyt ad nek... lásd az én példám,úgyhogy reménykedjünk :wink:

Nyáriorgona!

Szerintem felfoghatod egy jelnek is ,hogy nem indul a suli,szal így teljes nyugalommal összejöhet egyből a baba,nincs akadálya,nem??!!

Tök egyedül vagyok itthon mert apa meg éjszakás.Rámfért egy kis nyugi meg pihi :)

Jó éjt :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?