Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Itt vagyok én is !
Carpe!
Gratula a kisfiúhoz!
nagyon fiús itt mindenki reméllem én is csatlakozom majd és erősítem a fiús babavárók táborát :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Betsy
Koszi, hogy beraktad. Tennék én fel képet, de már vagy egy hete nem sikerul. Valami végett nem engedi. Nem tudnál segíteni. Esetleg ha elkuldeném neked e-mailen, fel tudnád tenni?

Betty
Koszonom. Kuldom a fiús gólyát hozzátok :D

Végul is a Bálint névnél kotottunk ki, ez tetszik az Ádinak is.

Ádámkám még mindig sírva megy oviba, de amit kiolépek, már abba is hagyja.
Vendég

Hello Csajok! Még nem olvastam vissza, gyorsan kérdeznék valamit, aztán olvasok.

Itt megy a hőgörbém. Kérlek nézzétek meg!!!
SZERINTETEK MIKOR VOLT PÉ-M????
Össze-vissza kétszer voltunk együtt a férjemmel, utoljára a 14.cn-on. Már meg kellett volna jönnie, iszonyat furán érzem magam, a hőm még fent, de pecsételek. Kizártnak tartottam ezt a hónapot, mivel csak a 20. cn-on érte el a 37 fokot a hőm. És akkor már férjemuram rég nem volt itthon, jól elutazott egy hétre. Most a saját testem jeleit nem értem. Eszter lányommal érthetőbb és világosabb volt, mert éreztem percre pontosan a PÉ-t, annyira fájt és hát azonnal felugrott a hőm. Van valakinek valami ötlete????

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 64800_.png

Köszönöm előre is a hsz.-t!
Puszo. megyek visszaolvasni.
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

SZILVI: Küldtem Neked mailt!
BARTIKA: Szerintem a 17.napon volt a peteérés, tehát elvileg még a 14.napi akcióból lehettek ott spermák ;) A vonalzód jó, vagy nem csináltál újat? Remélem, nem vagy még 1cn-en! Majd jelentkezz, hogy mi újság! Drukkolok :)
Vendég

bartika: szerintem nem rossz a görbéd! A Fertility oldalt nem ismered? Én ott is vezettem a görbét, mert a ciklusos oldal nem jól rakta be nekem a PÉ-t. (én is mindig percre pontosan megéreztem). Lehet, hogy a 13. cn-en volt a PÉ, simán lehetsz babás. (tuti csinálnék tesztet :wink: , nekem a 11. DPO-n már pozitív volt....) Milán fiam anno egyetlen jól betalált aktusból/hónap jött össze :wink:

Carpe: Szegény Ádám, biztos majd megszokja. Neked rosszabb lehet, mindig vele voltál. Az én fiam meg örökké oviba akar menni, de nincs hely itt Budakeszin. Pécsre simán beírattuk, csak ugye közben költöztünk ide, itt meg 20 gyerek kimaradt az oviból. Ha minden igaz, október végén indul egy új csoport. Viszont az árpája miatt nem biztos, hogy beveszik, azt mondta a dokinő. Milánnak nagyon kellene a közösség, alig van gyerekek között, pláne mikor az apjánál van. Meg jó lesz, ha tanul 1 kis rendet. Majd meglátjuk.

Többiek?
Vendég

Sziasztok!

A segítségeteket kérném. Ha megterveztétek a babátok nemét, akkor írjátok le a tapasztalataitokat bármilyen módszerrel kapcsolatban. Most indítottam egy topikot: "Megterveztük a baba nemét" Kérlek, gyertek oda egy hozzászólásig, és mondjátok el, ha tudtok valamit.

Sajnos nekem már két császárom volt, márt csak egyet szülhetek, :cry: kérlek segítsetek a tapasztalataitokkal!!
Merjem vagy ne :?:
reménykedõ

Csajok, köszönöm a válaszokat!
Még ma reggel is 36,9-et mértem. Hááát, sajnos kezdek reménykedni, ami gáááz, mert annyiszor estem már pofára és annyi teszt ment a kukába... :(ű
Jimmorison! Ismerem a fertilityt is. Ott mi alapján írja be a Pé-t a rendszer? A hő alapján? Mert akkor mepötyögöm oda is az adatokat. :)
Fix.b! A vonalzóm megállt a 29. napnál, még nem csináltam újat, mert mit írhatnék??? Ma vagyok a 31. napon, nekem a 29. napra szokott megjönni. De előtte már egy nappal leesik a hőm, szóval ebből talán holnap sem lesz mensi. :wink:

No, majd jövök az eredménnyel csajok. Addig is mindenkinek szép őszi napot kívánok!
Puszi:
Barti

UI: Carpe!!! Gratulálok Bálinthoz!!! Ugye jól emlékszem, hogy fiút jelzett az inga? :lol: :shock:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Betsy
Megkaptam az e-mailt, de oda sem akarja feltenni a képeket. Olyan sokáig húzza, aztán kiírja /most szlovákról fordíttom/ az oldal nem elérheto. Már tobb mint egy hete ezt csinálja, sehova nem tudok képet feltenni.
Most a lilypien dolgozom, de ott sem akar sikerulni új képpel a vonalzó. Talán a netem lassú, azthiszem megint reklamálnom kell a szolgáltatónál. :evil:
Azért még megpróbálom 1x

Bartika
Szorítok nagyon. :wink: Igen, jól emlékszel, fiút jelzett az inga.
Vendég

Sziasztok!
Barti: nagyon izgi, szorítok neked!

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy szedem az Elevit-et, már vagy öt hónapja, szerintetek meddig szedjem? Bármeddig lehet?

Kinga

Kép
németh

Németh: Én is szedem 3hete de én írtó éhes vagyok tőlle. Te nem?

Kép
csucsu05

SZILVI: Nekem is volt hasonló problémám régebben, hogy a net lassúsága miatt nem tudtam sehova mellékletet feltölteni. Remélem, sikerül kijavítani a problémát. Beírtam Bálintot a táblába, ezek szerint végleges a döntés :) Nem is tudtam, hogy Te is megcsináltad az ingát!? Csak két fiú jött ki, vagy 2-nél több gyerkőc? ;)
KINGA: Szerintem nyugodtan szedd tovább az Eleveit, esetleg ne naponta, hanem kétnaponta szedd, és ha majd lesz pocaklakó, akkor újra naponta. De ha mindennap szeded, akkor sem hiszem, hogy ártana. Én mindkét gyerkőcnél a fogantatás előtt 3 hónappal kezdtem el szedni, Petinél egészen a szoptatás végéig szedtem.
BARTIKA: Esztinél hányadik napon teszteltél? Nála is hőmérőztél?

RÓLUNK: Tegnap óta betegek vagyunk Petivel, torokfájás, orrdugulás, orrfolyás. Mára már javult a helyzet, de még nem az igazi. Majd nézek magamnak valami homeos szert, amit terhesen is lehet szedni. Esetleg tudtok valamit? Ma voltam a II.szűrésen. A vérvételnél 3-szor kellett megszúrni, mert nem találta a vénám, illetve a tű vastagabb volt, mint a vénám, sőt azt mondta, lehet cseppekben fogja levenni. Végül nagy nehezen sikerült. Jól be is lilult, mondta, hogy borogassam.. Ilyen rossz vérvételem még nem volt. :( Holnapra lesz meg az eredmény.

Kép Kép
Vendég

Fix.b! Terhesen én is csak homeos szereket szedtem, de az mindig hatott. Íme:
Occilococcum-immunerősítő (rajta van az adagolás)
Belladonna-gyulladáscsökkentő
Homeovox- torokfájásra

Remélem segítettem. A homeos szerek akkor hatnak a leggyorsabban ha előtte és utána nem eszel 15 percig és ha akkor kezded el szedni, amikor még csak kezdessz vacakul lenni... amúgy már lassabban gyógyulsz, de segít.

Eszterrel nem hőmérőztem, ő Clostys baba. De vele is vártam egy hetet. Viszont akkor nem pecsételtem, most meg azért piros a papír, amikor pisilek... :(
De amíg magas a hőm,addig reménykedem.

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

BARTIKA: Köszi a segítséget! Ezeket mind szedni kell? Még ma lemegyünk a gyógyszertárba, ha Peti felébredt. Várom a holnapi hőjelentést is! Drukk ++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Szilvi!
Gratula a űkisfiúhoozremélem nem vagy nagyon elkeseredve ,mert én az voltam mikor a második gyerkőcnél is közölték hogy fiú tiszta lelki beteg lettem de most már felvagyok készülve rá hogy lehet ez is fiú!!

Betty!

A homeovoxot én is szedtem már elég jó!

Nálunk minden rendben okt.17-én megyek uh-ra legközelebb. Most épp azzal szendvedek hogy iszonyatosan fáj a vesém van egy olyan érzésem hogy eléggé felfáztam. Ma vettem megamnak egy kismama nacit mert a régiek még nagyok rám pedig nem vagyok vékonyabb mint voltam az a baj hogy már 72 kg vagyok és 68-ról indultam Ja a naci féláron vettem most 5900.- helyett 2800.-- ba került tök jó csak az alja egy kicsit hosszú lekell vágatni majd. Már kezdenek szorítani a farmerjaim és már kell egy lazább naci .Néztem felsőt is de nem. mertem megvenni pedig az is akciós.

Na majd még jövök pusszi mindenkinek.
Merre vagytok Krisztinka, mpatr és a többiek?????

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Én is vagyok! Csak a sok dolgom itthon!

Bartika! Szerintem is a ferty a legjobb a görbevezetésre. Ez a hőd és a nyálka alapján teszi be a pé-t! Időnként ad VIP-es napokat is, akkor mutatni szokta, hogy mikor volt a pé, mikor fog megjönni, mikor tesztelj és hogy jókor akcióztatok-e és ha terhes lennél mikor születne meg a baba!
Normál esetben csak a pé-t rajzolja be.

Nála semmi extra. Még szedem a gyógyszereket a gombuszra. Meg homeos bogyókat szedek a ciklus első felében pé serkentőt, a második felében meg nyálkahártya vastagítót. Remélem hatnak mire élesben akciózunk!

Örülök, hogy minden kismamink jól van, vagyis Bettsy nektek jobbulást!

Lassan már csak kismamik lesznek a topikban! De remélem karácsonyra mindenki babás lesz!

Puszi
Vendég

Márti!
Látom neked id két kisfiad van. Látom te már várod a 3-at. Nem tudom elolvastad-e a hozzászólásomat, és kérdésemet, amit fent írtam, de röviden had kérdezzem meg, hogy ti próbálkoztatok esetleg befolyásolni valamivel, hogy kislány legyen? Nekem két császár után már csak egy esélyem van, ezért gyűjtöm az információkat, hogy mivel próbálkozzak, mi az ami a valóságban beválik?
Köszi!
reménykedõ

Sziasztok ! Még új vagyok itt. Férjemmel mi is a második babánkat tervezzük. Másfél éves a kislányom. Már majd egy éve hogy nem szoptatok. Szülés után nem szedtem semmilyen gyógyszert .A múlt hónapban a " megfelelő " időben többször voltunk együtt férjemmel. Már kezdtem örülni mikor hasonló émelygések, rosszullétérzések vettek elő mint kislányommal. Ám 4 nappal a várt előtt meg jött .Igaz csak két és fél napig volt meg de megvolt.Volt már valakinek hasonló helyzete vajon össze jött a baba vagy kétséges mivel meg jött.Tesztet nem csináltam hiszen még korai lenne mivel kislányommal 4 et csináltam mire ki mutatta 7 hetesen...Kérlek válaszoljatok.
angelo2

Sziasztok!
Márti: hol vetted a kismamanacit? Tényleg nem volt rossz áron! Felfázás...ajaj, régen mennyit szenvettem vele, remélem nem lesz bajom a terhesség alatt. Mielőbbi gyógyulást!

Krisztinka: Örülök, hogy írtál. Kisfiad hogy van? Meddig szeded a gyógyszert?

reménykedő: én is császáros vagyok és megint fiam lesz, megint császárral. Most jutott eszembe, hogy akkor vállalok 3. gyermeket, ha az tuti lány lesz. De ezt nem lehet megbeszéni a dokival, hogy megválasztható legyen a neme ilyen esetben? Most lehet hülyeséget kérdezek, de azért ez tényleg olyan rossz, megértelek teljes mértékben.

Betsy: Jobbulást nektek! A homeós cuccok tényleg jók, szerintem próbáld ki mindenképp!

angelo: vannak érzékeny tesztek, én vennék a helyedben. Hányadik ciklusnapon vagy? Lehetsz babás, azért a 2 nap mensi nagyon kevés, ki tudja :wink:
Vendég

bocs, szenvedtem...már írni sem tudok :D
Vendég

Sziasztok!
Csucsu: de, tényleg állandóan zabálok mostanában!!! De nem is gondoltam, hogy attól van! Már azt hittem, hogy ez is ilyen bebeszélős baromság, amiket produkálok.
Kinga

Kép
németh

Kinga: Akkor kezdek megnyugodni, hogy nálad is ezt váltja ki. Mire terhes leszek annyit hizok mint más a 9hónap alatt. Én lehet, hogy abba hagyom vagy veszeg Béres Gravidát. Háth attól nem fogok ilyen éhes lenni.

Kép
csucsu05

Csucsu: igazából az lenne a legjobb, ha már végre "élesben" hízhatnánk!!! :?

Kép
németh

SZIASZTOK!

Azz eleviTTŐL ÉN IS SOKAT ETTERMÁ AZ ELEJÉN DE MÁR GRAVIDÁT SZEDEK ÉS SOKKAL JOBB , KEVESEBBET ESZEK!

bOCSI DE SZARAKODIK A GÉPÜNK ÉS A BILL. IS.

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti: ez jó hír. Mert már pont azon gondolkodtam, hogy ha az Elevittől ennyit eszek akkor miért ne ennék a Béres Gravidától is sokat. De ha te nem vagy éhes tőlle akkor kipróbálom. Még van az Elevitből 10szem de mire azt bevenném én még a hűtőt is megenném :)

Kép
csucsu05

csucsu, nemeth: én is híztam az Elevittől. A Hipp Natal is jó, az ilyen gyümölcslé, 20 ml-t kell higítani. Ne is mondjátok, én már 6 kg-t híztam, még jó, hogy a kiindulási súlyom alacsony volt. Próbálom magam visszafogni, talán nem is az evéssel van a gond, mozogni kéne....
csucsu, most nézem, hogy halászteleki vagy, az nincs tőlünk olyan messze. Legalábbis az egyik alkalmazott onnan jár melózni. Jó lenne benneteket személyesen is megismerni.

Lányok én eltűnök vasárnapig, holnap lesz a nagy ünnep. Újra felpróbáltam a ruhám, és még rámjön szerencsére. Képzeljétek, anyósomék nem jönnek, mert meg vannak sértődve. 2 hónapja nem is láttam őket, az igaz én sem kerestem, de anyósom se ejtett meg egy telefont. most meg hívja a férjem, hogy nem jönnek el jópofizni a diplomaosztómra (ráadásul ő ott lesz amúgy is, mert TO vezető, ahova jártam) meg vacsorázni. Mondhatom jólesett. Ráadásul hétfőn volt itt színházba Pesten, be se dugta a képét, hogy megnézze, hova költöztünk. Mondtam is a férjemnek, az unokára se legyen kiváncsi, mert most sem érdekli, hogy 3 hete 4 kézláb takarítom a lakást, úgy hogy bennem van a gyerek. Bocs, hogy megint panaszkodtam, de le kellett írnom, annyira bánt. :cry:
Vendég

Hello Csajok!
Csak ahogy ígértem helyzetjelentek: nincs happyend. :cry:
Ma reggelre hő is le, mensi is meg. :( :( :(

No de legalább most kezdhetem a Clostyt szedni és így több esélyem van talán.
No meg a hónapban APa sem megy sehova, majd igyekszünk, mint a nyulak.

Én is Elevitet szedtem az elején, de képzeljétek nálam meg olyan hasmenést okozott, hogy azt hittük vírus... féltettem is a babát rendesen. ÍGy aztán nem híztam tőle, sőt fogytam... :D
Aztán áttértem az FLP-s vitaminokra.

Puszi mindenkinek és köszönöm a drukkokat (eltettem jövő hónapra).
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Jimmorison: Igen valóban jó lenne egyszer személyesen is talizni. DE amit az ember nagyon akar az megvalósul.
Az anyós téma ismerős. Mi is pocakosan költöztünk be a házunkban. Nagy hasam volt 7hónapos terhesen, pucoltam az ablakokat, függönyt raktam fel és takaritottam. Miközben a férjemnek kiadták vigye haza vidékre a Dédit. Nem is a Dédivel volt a gond. Hanem hogy ha már az Anyosóm anyuját hazavitte a férjem akkor segíthetett volna. Velünk szemben lakik amúgy :( Mikor a férjem megjött és látta, hogy takarítok ki is borult . Átment és azt látta, hogy Anyós meg a 2sogornőm dvd-t néz. Gondolhatod milyen érzés volt.
Szóval átérzem a gondodat. Fel a fejjel és gondolj arra a férjed szeret és a babó ott fejlődika pocakodban. Ennél szebb dolog nincs is :)

Bartika31: Sajnálom nagyon :evil: De a következő hónaban azért bizzunk :)

Kép
csucsu05

BARTIKA: :cry: :cry: :cry: De majd ebben a hónapban ügyesebbek lesztek :)
HÉDI: Jó bulizást és ünneplést holnapra! Anyóssal meg ne foglalkozz, ne rontsd el miatta a kedved, nem ér annyit! Majd várjuk a fotókat a diplomaosztóról!
Vendég

Sziasztok!
Akkor lehet, hogy én is áttérek másra! Semmi kedvem elhízni, ráadásul én a terhesség alatt 20 kg-ot híztam, na azt nem szeretném még egyszer. Az a Gravidia jó?
Bartika: sajnálom, de a köv. hónapban hajrá! Mi az a Closty?
Hédi: ne foglalkozz anyóssal, örülj a babucinak meg a diplomának! És a lényeg, hogy a férjed kiáll melletted és neked ad igazat!
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Hédi! Anyóst hanyagolni!!! Nem vele foglalkozni! Most önző módon csak magaddal és a családoddal foglalkozz!
Még 3 bogyó azaz 3 hét. Jövőhét után kell visszamennem kontrollra.
Remélem minden oké lezs! Ja és remélem segítenek a homeos bogyók majd a babásodásomban!

Bartika!Sajnálom, hogy megjött! Én már 1 éve minden hónapban átéltem ezt. DE tudod új hónap új remény!

Én a vitaminokhoz nem tudok hozzászólni, mert én nem szedtem semmi ilyet.

Kinga! Te hol is tartasz a ciklusodban??? CSinálhatnál ciklusos vonalzót!

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Csucsu!

Én ráckevei vagyok akár mi talizhatnánk vagy akár hármasba Hédivel!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Márt80: De jó te itt laksz Ráckevén? Az nincs messze kocsival pár perc. Na akkor tényleg talizhatnánk valmikor. Na majd összehozzuk, hogy mindenkinek jó legyen.

Kép
csucsu05

Sziasztok!
Igazából már gondoltam rá, hogy csinálok vonalzót, csak:
- nem tudom, hogy hogy kell, és mindig este akarok utánaolvasni a dolgoknak, csak hát mindig van valami más...,
- egy csomó mindent nem is értek, hogy miről beszéltek (pl. rövidítések)
- majd csak jövő hónaptól tudom mérni a hőmet, mert most nem kezdtem el az első nap.
De majd igyekszem!
Egyébként olyan furcsán fáj a hasam ma egész nap. Szerintem felfáztam, bár nem kell sokat pisilni, meg nem is fáj. Hajlamos vagyok hipohonderkedni, már az is megfordult a fejemben, hogy biztos méhen kívüli terhes vagyok.... :roll: Na de ez egyéni szoc. problem.
Kinga

Kép
németh

Na most kiderül mit bénáztam már itt egy jó ideje: SIKERÜLT!!!
Nagyon ügyes vagyok! :oops:

Kép
németh

Németh : Tényleg ügyi vagy :)

Kép
csucsu05

Köszi!!!

Kép
németh

Sziasztok!
Használta már valaki közületek a ciklus.hu-n a naptárt? A hétvégén beírogattam az adatokat, akkor kidobta, hogy 28-án van ovulációm, ma belépek, most meg azt írja, hogy holnap lesz. Ez miért van?
:?:
Kinga

Kép
németh

KINGA: Sajna én nem tudok Neked ebben segíteni.. :(

Friss tábla:

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Kinga
Én használtam a ciklus.hu-t, nekem is dobálta ide-oda, én sem értettem, talán a ho játszik kozre. :evil:
A vitamint nyugodtan szedheted. Én az elso terhességnél Maternát szedtem, de híztam is tole rendesen. Most Calibrum Babyplant/tervezés idején, 11 hónapig + az eslo trimeszter/, ill. Calibrum Mamit szedek. Ez jó, igaz így is híztam a terhesség alatt már 5 kg-ot, de szerintem nem a vitamintól van. :wink: Nemtudom, hogy nálatok kapható e ez a fajta.

Hédi
Gratulálok a diplomádhoz. :D

Betsy
Már agyamra megy a gépem. Hívtam a szolgáltatót, azt mondta, minden rendben, nem jonnek ki. Az a baj, hogy még másfél évre le vagyok kotve, de aztán tuti változtatok szolgáltatót. :twisted:
A Bálint név lett a végleges. Ádám dontotte el a kérdést. :P
Én most nem ingáztam, hanem még kozépsuliban a barátnom csinálta meg nekem, és 3 fiú :shock: jott ki. Már el is felejtettem, de o most eszembe juttatta.

Bartika
Nagyon sajnálom, szorítok, hogy jovo hónapban sikerrel jártatok.

Képzeljétek, tegnap találkoztam egy ismerosommel, és kiderult, hogy o is babát vár, sot kb. 1,5 héttel elottem jár. SEmmi hasa nincs, teljesen lapos /mármint a hasa/ én meg már le sem tagadhatnám. Pedig o is a másodikat várja. Szerintetek én vagyok abnormális, hogy a 20. héten már van jól látható pocim :? :?:
Vendég

Sziasztok!
Carpediem: köszi az ötletet, majd utánanézek, hogy nálunk lehet-e kapni.
Egyébként nekem is már az elején tök nagy hasam volt, már a 3. hónapban kellett új nadrágot venni, igaz, híztam is sokat. Aztán a barátnőmnél ugyan az volt, mint a tiédnél, már több mint 6 hónapos volt, és alig domborodott kicsit a hasa... Szerintem egyikőtök sem abnormális. 8)
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!
Carpe!
A poci méret sok mindentől függ ebben sem vagyunk egyformák Lehet 1 hónp múlva utolér a tiéd pedig akkor nem nő!

Van ötletetek mikor próbálkozzunk hogy nagyobb esély legyen a kisfiúra?De ne maradjak le a peteérésről.
28-29 napos a ciklusom általában csüt-péntek v.szombat?
Fix.b
Kiszámolod amiről a napokban írtál hogy szóljak peteérés körül?

Köszi aki segít!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok Csajok. A pocakméret azért sok mindetől függ. Alkattól is meg, hogy helyezkedik el a babó. Nekem is akkora hasam volt, hogy 6hónaposan mindenki azt hitte megyek szülni.
Bár azt is mondják, hogy a lányokkal olyan széles hasad van a fiúkkal csúcsos. De szerintem ez sem lehet készpénznek venni.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Betti
Ha pé elott 24 órával akcióztok akkor fiú valószínu. Mi például 22-én este akcióztunk, és 23-án reggel volt a Pém, úgyhogy szinte tutira vettem, hogy fiú lesz /persze azért reménykedtem/, de a biológia nem hazudtolta meg onmagát :wink:

Ami a has formáját illeti, nekem mindkét esetben széles hasam volt/van. Mindenki azt mondta/mondja hogy bizti lány. De Ádámom lett elsore, most meg Bálintka bújik odabenn :wink: Állítólag a csípotol fugg. Akinek széles csípoje van/mint nekem/ annak a hasa is szélesedik. Akinek meg keskeny, annak egyértelmuen csak elore tud noni a pocak. 8) Remélem értheto lett :oops:

Ádámnak tegnap betagadtak a szemei, és mind a ketto folyik. Reggelre úgy osszeragadtak szegénykémnek, hogy nem tudta kinyitni. Kamillával torolgettem neki. Gondoltam veszek valamit rá a patikában, de aztán inkább elvittem dokihoz, mert egy picit kohog is. És milyen jól tettem :!: Ott volt 5 ovis társa ugyanezzel a tunetekkel. Szóval valami vírusról van szó. Most nincs ovi, ennek nagyon orul, de szegénykém nagyon nyugos. :cry:
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek Judynak kislánya lesz most olvastam egy másik topikban . Neki végre sikerült az álma két fiú után.

Kép
Kép
Kép
márti80

Igen én is olvastam, hogy lánya lesz. Írtam is neki, hogy kellet már az erősítés :)

Kép
csucsu05

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

BARTIKA: Lassan középidőnél vagy! Mennek a drukkok! Remélem, a Closty segíteni fog!
BKATALIN: Mi újság Veletek? Régen jártál már erre!
BETTI: Vettél LH tesztet? Mikor jelzett? Mikor akcióztatok végül? Szerintem kisfiút a legkönnyebb összehozni ;) Lásd ezt a topikot, szinte csak kisfiúk vannak :lol: Eddig 23:5 a fiúk javára..
ERA: Nem semmi anyósod van..
KRISZTINKA: Mi újság Veletek? Tudom, hogy most októberig pihi van, de azért írj pár sort, hogy hogy vagytok! Hődet azért még méred?
KUBOKA: Hogy van Domi? Kistesó projekttel hogy álltok?
KINGA: Látom, már csak 5 nap van a tesztig.. Remélem, sikeres volt a szeptember ;)
TITANILLA: Mi újság? Ciklusban hol tartasz?
JUCA: Remélem, a jövő hét pénteki labornak jók lesznek az eredményei. Majd írd meg, ha megvannak!
ANDI: Meg van már a következő UH időpontja?
SZILVI: Jobbulást Ádámnak! Kötőhártya gyulladása van? Arra tényleg jó a kamillás borogatás! Jobban van már? Köhögésre nem próbáltad a kinder luuf-ot? (Nem tudom, Nálatok lehet e kapni). Ez egy balzsam, a hátát kell vele bekenni reggel és este. Mi még a baby változatot használjuk, de mindig gyorsan segít meghüléses megbetegedések, köhögés, nátha, torokgyulladás esetén.. DM-ben is lehet kapni.
ILDI: Hova tüntél?
JUDIT: A jó hírt ide nem írod meg? ;)
PATRÍCIA: Van a családban angol származású? Vagy honnan ezek a szép nevek? Gordon, Norton?
ÉVI: Láttam képet a kis nyuszkókátokról egy másik topikban, nagyon édes! Dokihoz mikor mész legközelebb? Jól viseled a terhességet?
HÉDI: Drukk a hétfői AFP-hez. Eredményt mikorra ígértek?
MÁRTI: Judy igazán megérdemelte 2 fiú után a kislányt, és szerintem Neked is teljesül az álmod nemsokára.. Lehet, a következő UH-on minden kiderül ;)
Vendég

Fix.b
Szia te szép pocakos :wink:
Hát töredelmesen bevallom hogy csüt-pént-szombat!Hát hogy ebből mi lesz nem tudom!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Fix.b: nagyon szép a pocid!!! :wink:
Remélem én is hogy végre sikeresek voltunk!!!

Kép
németh

Németh!
akkor érted már izgulhatunk már csak 5 nap tesztet mikor csinálsz?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?