Új privát üzeneted érkezett!

Bocs Gröni!
Csak még nem állt rá az agyam, h itt is együtt vagyunk! :wink:

Szóval akkor: Edina előttem, Te utánam egy nappal, és Csucsu.

Viszont lehet, h velem vmi van...ez nem terhes tünet...inkább gombás... pedig mindig vigyázok a szaunában is.. :cry:

Tartok tőle, h ha még alakul is vmi, annak ez igencsak nem tesz jót.
Krémem van, de úgy tudom, ilyenkor nem túl tanácsos. Mit csin?

Kép
zmimi
 
 


Akkor én vagyok az utolsó a sorban ! Sebaj felvállalom, hogy már mindenki babás lesz mikor én is tesztelek :)
Izgi lesz ezek szerint az október 1hetei. Pont jó lesz mert mindenki szárnyal, hogy babás és a szülinapomon csinálunk egy pocakos buliT :) (okt18)

Zmimi: Igy igaz, ahogy írtad se híre se hamva a mensinek 9hónapig minimum:)

Kép
csucsu05
 
 


Jóreggelt!
Úgy látom szépen felsorakoztunk , az időpontokkal!
csucsu05: okt.10
grönland: okt.9
zmimi: okt. 8
edied:okt.7
harivera: okt.2-3
csucsu visszatérhetünk a szülinapi bulira, mert nekem is mostanában lesz azaz: okt. 07-én, pont amikor nemkéne, hogy megjöjjön.Jó kis szülinapi ajándékot kapnánk nem?
Na jó ezt csak csendben, nem akarom elkiabálni.
zmimi! Én sem néztem hőt, de peteérést igen azaz csináltam lh tesztet.Remélem bejön, ha nem akkor sem szabad elkeseredni jön a következő hónap! Igaz? Megpróbálok így hozzá állni mert nem akarok nagyot csalódni! Pedig húúú mekkorát fogok.....! Na mindegy...

Kép

Edina
edied78
 
 

 
 

Edied: Már miért csalódnál. Most a golyák sorakoznak nálunk. csak pozítivan hozzá állni :) És tényleg milyen jó lenne ha ilyen zebrás tesztet kapnék a szülinapunkra.
De tényleg milyen izgi: úgy vannak az időpontok mint egy orgonasíp :)
Remélem senkinél sem lesz mensi :) De szép lenne :)

Kép
csucsu05
 
 


Jó reggelt!

Üdv az újaknak, és nagyszerű babásodást kívánok!

Rólam annyit: hőm rendben, tünetek 1-2, reménykedés ezerrel.
A vasárnap a tesztelésé..... :)
Vendég
 


Jajj egy kicsit had dicsekedjek. Tegnap este olyan jó dolog történt. Megnézték a házunkat és tegnap kétszer is eljöttek kívülről megnézni a házunkat. Majd késő este fel is hívtak, hogy belülről igaz, hogy láttak képet de megnéznék. De jó lenne ha megvennék. Akkor pocakosan kellene másik házat néznünk. A férjem ari is volt, mert mondta olyat nézünk ahova csak be kell költözni semmit sem kell csinálni mert pocakosan már nem bírnám a felújításokat :) Tehát ő már azt mondja pocakos vagyok :))) Olyan optimista és ő azt mondta érzi, hogy most jön a gólya :))) Meg azt, hogy újat is vehetünk mert akkor a két gyerekre felvesszük a szocpolt :)) Ő már 2gyerekkel számol :)

De tényleg jó lenne ha megvennék a házunkat. Igazából nagyon szép a házunk most nyáron lett kész. Kivül belül álom csak egy gond van Anyós velünk szemben lakik. :(
Nem olyan rossz anyós de sok mindenbe beleszólnak azért. Szóval egy kicsit meszebb kell mennünk.

Kép
csucsu05
 
 


Szia Trixy23!
Mennyi a hőd és milyen tüneteid vannak és mióta?Nagyon kiváncsivá tettél!
Olyan jó neked már nem kell sokat várnod a tesztig, ez nagyon izgi!
Várjuk a fejleményeket.
Csucsu igazad van csakis pozitívan :!: :!:

Kép

Edina
edied78
 
 


csucsu: megértem a problémát anyóssal! Jól teszitek h költöztök! Viszont remélem sikerül eladni mielőbb!!! Tündéri a férjed hogy ő már pocakosként gondol rád! látszik mennyire szeretné azt a babócát!!! Drukkolunk nektek!
Vendég
 


Csucsu!
Szorítok, hogy megvegyék a házat!
Az nem jó, ha az anyós ott lakik szemben, de vígasztaljon, hogy nem vagy egyedül mert az én anyósom meg a szomszédban lakik.
Na ez sem rossz!
Igaz panaszom nem lehet rá, nem jön sűrűn és nem szól bele semmibe, csak félek ha lesz gyerek akkor már gáz lesz.

Kép

Edina
edied78
 
 


Hát igen. Az én Anyósom normális de tényleg csak azért így is vannak gondok. Szóval ha egy kicsit meszebb megyünk talán nem hiszik azt, hogy ez a ház is az övék. Azt azért tudni kell, hogy 3gyerekük van a férjemmel együtt. SZóval a msik kettő náluk lakik a családjával. Mondjuk nagy házuk van elférnek de szerintem egy kicsit írigy az anyós ránk, hogy mi ugyanakkora házban (kicsit kisebb csak) lakunk 3an. Ő azt is mondta minek még egy gyerek? Mert szeretnénk azért?
Hozzá teszem ő már immunis az unokákra. Mert van nekik 7. Persze a férjem bátyjának már van 4gyereke neki nem mondja, minek még egy. Pedig eddig albérletben laktak és most az Anyóséknál laknak mert vettek 4gyerekkel egy 58nm házat. (erre volt pénzük) én megértem de nekik nem mondja, hogy minek még gyerek?
Ezek rosszul esnek. Na meg az én lányomra még sose vigyázott mert én inkább nem megyek sehova csak ne okozzak kellemetlenséget másnak. Persze a többi unokát mindig otthagyják a Mamára és mennek bulozni. Komolyan mondom mi mindig igyekszünk alkalmazkodni de sose vagyunk jók. ÉS hogy szemben laknak én látok mindent, hogy a többi gyerek minidg megy bulizni gyerekre meg szarnak.
Nem akarok én bulizni de azért egyszer egyszer nekem is lehetne 1-1órát vigyázni a gyerekre.
A lányomat még nőgyógyászhoz is vittem magammal mert a mamaának "már" nem volt kapacítása az enyémre. Na jól kipanaszkodtam magam.

Bocsika emiatt :(

Mindenkinek kívánok nagyon szép napot és egy kedves golyát !!!!!

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu: megértem. Az én anyósom utál engem, még az esküvőnkre sem jött el 3 hete, és fényképet sem kér rólunk. Persze arcomba jópofizik, a fia miatt! hát ez van. De nem érdekes, ha nekem babócám lesz én is így cselekednék mint te, nem mennék inkább sehová, de nem kérnék szívességet senkítől!
én azt mondom hajrá, a következő babáért!!! :P
Vendég
 


Csucsu!

Az ilyen anyóssal nem kell foglalkozni! Nekem is volt sokszor olyan érzésem, hogy én vagyok a családban a fekete bárány és a bátyám a család szemefénye, de nem igazán érdekelt soha! Jól meg vagyunk hármasban! És ez az ami igazán fontos! Ők csak mellékszereplők!

Mimi!

Nem gond ám! Simán bebabásodok úgy is ha kihagytok! :lol: :P

Miből gondolod,hogy gombád van? Amellett is lehetsz babás! :wink:
Vendég
 


Trixy: Húaz gáz ha még az esküvőre sem ment el. Mondjuk amiénken ottvolt a Mama de egy petákot nem adottbele, hoyg segítsen. Egyedül fizettünk mindent. alányának még hintót is fogadott. Szóval van ám külömség. Azt azért tudni kell nekem sajna már nem élnek a szüleim sajna régóta igy tényleg semmi segítségünk nincs. Sem anyagilag sem máshogy. De ez van ezért vagyok én családcentrikusabb.
Szóval jöjjön az a második baba!!!! Anyós meg pukkadjon meg :)

Kép
csucsu05
 
 


Grönland: nekem is volt gombám még áprilisban. A dokim azt mondta vegyek kúpot az elég. Szerinted attól jöhet a babó??
Vagy ha netán mégis lenne vagy kiújjul az a babának nem árt?? Illetve lehet kezelni?
Bár remélem elmúlt nincs semmi tünetem igaz amikor a doki észrevette akkor sem volt.
Sajna ebben a gombában nem tudok segíteni mert én sem tudom a választ.

Grönland: Ezek szerint nem csak én vagyok a családban a fekete bárány :) kicsit megnyugtat a dolog már bocsi, hogy örülök. De azt hittem velem van a gond :)
Komolyan mondom néha bizonytalan vagyok. Hoztam a családba 16milliót vettünk egy házat és a maradék pénzt közösen a férjemmel vettük fel. Egy 1000,-Ft-ot nem adtak a házunkba mégis minid gyarapodunk fejlődünk. A többi gyereknek adnak pénzt nem is keveset. Van aki 1,5milliót kapott házvásárlásnál csak úgy. Mi semmit és közben úgy kezelnek mintha egy börönddel jöttem volna a családba. Persze a másik két házastárs egy börönddel jött valóban de ők mégis istenek. na mindegy csajok a fő, hogy mindenki szereti a párját !!! Ez a legjobb dolog!! Na meg a GÓLYA!!!!

Kép
csucsu05
 
 


Persze, hogy jöhet, Csucsu! De kezelni kell, hogy ne legyen belőle baj! Kialakulhat egy felszállófetőzés(van tapasztalatom)ami középidőben vetélést okozhat! De ha megfelelően kezelnek, nem lesz tőle baj!

Tipikus magyar mentalitás az, hogy egyszerre csak egyet szeretek! Na de majd jön a következő generáció(mi) és gondoskodunk róla, hogy ez ne így legyen! Azért, mert benneteket kevésbé szeret anyósod, az nem a te hibád, hanem az ővé! Nálunk tök furi a helyzet, mert anyunak a fiam a kedvenc unokája! De már nevelem, hogy a többivel is úgy törödjön, mint az enyémmel! :lol: Anyagi támogatás nálunk sincs, de nem is bánom! Örülök, hogy amink van kizárólag magunknak köszönhetjük! Bár ebben nincs kivétel, bátyám sem kap egy petákot sem! :lol:
Vendég
 


Grönland: Ez igaz, egszerre csak egyet szeretnek. Én is mindig azt mondom bármenni gyerekem legyen és utána bármennyi unokám egyenlően fogom szeretni. Nincs kivétel!! Ha valakinek adok egy ezrest akkor a másikanak is adok. Én már bizonyítottam is mert a férjemnek az elöző házasságából lévő gyereknek is annyit adok mint a lányomnak. Ha ő kap egy játékot akkor a másik is kap. És azt hiszem ezzel már bizonyítottam, hogy nem teszek kölömbséget.

De ez a tipoc másról szól mégpedig a babókról!!!
Mindenkinek kívánok egy gólyát :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok Csajok!Alig győztem visszaolvasni és sajnálattal láttam, hogy engem kihagytatok! :cry:

Sajna nem lett meg a szép kis poz jóstesztes ajándékom, pedig ma van a szülinapom! :(

De a hőm feljebb ment megint egy kicsit 37,23! 10.Dpo és 24 cn!?

Különben üdv az újaknak!

Nekem az apósom borzalmas, nem tetszik neki, hogy őt nem úgy kezelem és nem úgy szeretem, mint az apámat! De miért is?Amióta ismerem nagyon sok szomorúságot kaptam tőle (legutóbb 3 napja vesztünk össze, a butaságán) és nem mellesleg, miatta kerültem 27 hetes terhesen a kórházba! Hoppá!Akkor miért is szeressem? Főleg úgy mint az apámat?

De hagyjuk! Nekem elvileg 2-án kellene megjönnie, de 5-ig kap haladékot, mert a múltkor is így volt, bár akkor még nem ittam a homeokat!

Na hajrá!!!
ritt
 
 


RITT! :P :P :P

NAGYON BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK SZERETETTEL :)
KIVÁNOM , HOGY MINDEN ÁLMOD, VÁGYAD TELJESÜLJÖN!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

Kép
csucsu05
 
 


Ritt: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Vendég
 


Köszönöm szépen! Igen kell egy torta gyertyákkal, hogy miközben elfújom kívánhassak!
ritt
 
 


Ritt: Itt nálunk csúnya borús, esős idő van. De remélem a Te lelkedben csupa napsütés és meleg van:) A pocidban meg egy babó :)

Kép
csucsu05
 
 


Halihó!

Hát, a gomba olyan szempontból gáz, h én úgy tudom, h a 12. hétig nem lehet használni a szereket, amivel kezelik, mert felszívódva elintézi a babát...

12. hét után már nem olyan vészes egy gombás fertőzés, mert nyugodtan kezelhető. Persze orvos által adott szerrel!

mivel ez még olyan eleje, h nem is bizti, h történt fogamzás, és hát, használtam a kenőcsöt... ez lehet, h kiírtja onnan szegényt, ha volt... v nem?

Hallottam pár ilyet ahol emiatt történt vetélés. Bár gondolom akkor nekem megjön, ha ilyesmi forog fenn.

Kép
zmimi
 
 


Köszi Csucsu!A lelkem ok, a babót csak remélni tudom!! :D
ritt
 
 


Kép
ritt
 
 


Grönland!

A te vetélésed gombás fertőzés miatt volt???

Kép
zmimi
 
 


Ritt: Akkor reméljük együtt a babót :) Szorítok neked :)

Kép
csucsu05
 
 


Jó, akkor együtt remélünk!Neked mikor is esedékes ill. nem esedékes?Hányadik napon vagy?
ritt
 
 


Ritt: Október 10-én kell megjönnie illetve kimaradnia. Ha nem akkor sem lesz világvége. Megyünk tovább :)))

Kép
csucsu05
 
 


RITTNEK SZÜLINAPJÁRA:
Nem kívánunk egyéb átkot,
Egyél meg egy hekto mákot!
Minden nap csak egy-egy szemet,
Addíg élj míg meg nem eszed!!!



B O L D O G S Z Ü L E T É S N A P O T :)

UI: másik amit kívánok egy babó :))))

Kép
csucsu05
 
 



Na, valakinek van már valamilyen tünete? görbék hogy állnak! Rakjátok már be légyszi!
Vendég
 



Én nem mértem, így görbe sincs! Csak gombám van... :?

Ha most nem lesz baba, akkor majd a mensi után méricskélek én is, h még több dologgal idegesíthessem magam...
arra jó lesz. :wink:

Kép
zmimi
 
 



hát az ugye bármi lehet... BABA is! :wink:

Kép
zmimi
 
 



Sziasztok!
Nálam van egy kis gond sajna felfáztam , elmentem a körzetihez és gennyet találtak a vizeletemben. Felírt egy antibiotikumot, de nem veszem be mert a tájékoztatóban egyértelműen tiltja a terhesség alatt! Mondtam neki, hogy lehetséges hogy terhes vagyok.....nem lehet tudni!
De mégis ezt írta. Elmentem a patikába vettem homeopátiás bogyókat. A neten néztem utána és ott azt találtam, hogy Augmentint
lehet kismamáknak is, ha nem múlik akkor az jön.de elsősorban a homeopátia!
Valaki tud más tippet? Félek nehogy baj legyen, nem lehet tudni !

Kép

Edina
edied78
 
 


Elöszőr is, Ritt: Boldog szülinapot!

Edina!

Augmentint nyugodtan használhatod!

Mimi!

Nem. De önmagában a gomba nem okoz vetélést! De ki kell kezelni. Nekem olyan fertőzésem van, ami terhesség alatt alakul ki! Nem terhes állapotban nincs bajom! A lényeg, hogy a 16.hétig legyen kikezelve az emberjánya mindenféle nyavajából! Ja, és rohadt sunyi, alattomos dög fertőzésem van, aminek semmi jele sincs! Bár az idei terhességnél volt. Pici barnázásom volt a 12. héten, de pont akkor láttak egy kis bevérzést a méhlepényen! Uh-os egyből dokit hívott, szerinte attól volt a barnázás! Visszamentem a dokihoz, aki csak ránézett és egyből vágta, hogy ez nem a bevérzéstől van, hanem fertőzés! Írt fel Betadint, az első kúp után nem volt barna! Időben elkaptuk, de ha hozzánemértő dokim van, szart volna rá és ágynyugalmat írt volna elő! Bár a baba így sem született meg, de ez egy másik történet!
Vendég
 


Rég jártam ebben a topikban! teszek fel én is egy görbét.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 37600_.png
Remélem megy ez még feljebb is! :) még van 5 napja, hogy felmenjen mégjobban. A napközbeni hőm ma nagyon magas volt, sose volt még ilyen magas 37,79! :shock:

d.dodó
 
 


Dodo!

Nem igazán látok kiugrást a hődben, de ettől függetlenül én a 15.cn-re tippelek! Nappal ne mérj, nincs értelme!
Vendég
 


Grönland!
A babatervezők oldalára is elküldtem kiértékelésre, ők is ezt irták... mármint a 15-ét.

d.dodó
 
 


Grönland!
Köszi egy kicsit megnyugodtam, hogy te is azt mondod : az augmentint szedhetem.

Kép

Edina
edied78
 
 


Edina,
homeosból mit szedsz? Cantharis-t?

Most én is homeot eszem a gombára...

Gröni,
Hát, elég rém-sztorinak hangzik... de akkor gondolom te felvértezve figyelsz mindenre, és nem várod meg, mire kiderül, h fertőzés e...

Vera, Dodó
izgi a helyzet, már nemsoká tesztelhettek!

Kép
zmimi
 
 


Zmimi!
igen cantharist szedem erre azt mondta a gyógyszerész hogy az égő
érzésre
a másik pedig a mercurius solubilis ez pedig a gennyre.
De lehet hogy jók? mert óránként szedem és ez még csak az első nap de már jobb!!!

Kép

Edina
edied78
 
 


Biztos, h jók!
Én nagy homeopátia pártoló vagyok, szóval nálam is ez az első lépés.
A fiaimnak pedig ki sem váltom az antibiotikumot...

a terhességtől függetlenül is jobb szerintem, ha az ember nem eszik annyi szar gyógyszert,

persze van, mikor tényleg szükséges az antibio.

Kép
zmimi
 
 


De nem ám, Mimi! A dokim is ilyen! Azt mondta szeret, mert egy kihívás vagyok neki! :lol: De ez nem is olyan vicces... :?

Dodó!

Akkor jó, ezekszerint nem mondtam hülyeséget! :wink:

Edina!

Remélem neked sem! Bár megnéztem a b.tájékoztatót, ott ezt írja!
Vendég
 


Kép egyik kedvenc babás képem

Kép
zmimi
 
 


Edied: Az augmentint én a lányomnál szedtem. Sajna akkor nagyon beteg lettem és a doki felírta. Sőt a körzeti orvos még fel is hívta a nőgyógyászomat, hogy biztosak legyenek , hogy szedhető e. És tényleg semmi baja nem lett a kicsinek.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu! Köszi az infot az augmentinnal kapcsolatban.

Kép

Edina
edied78
 
 


Csajok merre vagytok? Tünetek ??

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?