Új privát üzeneted érkezett!

na.... háááátt.... ez enekem sem jött össze :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


icsilya írta:én meg az autópálya másik végéről :lol: :lol:


Tőlünk meg még nincs is végig autópálya, csak egy rövid szakaszon. :evil: :cry: :shock:

Lányok! :)
Az jutott még eszembe, hogy Harcikát is meg kellene hívnunk. Annyit segített nekünk! Ha esetleg lenne egy szabadnapja valamikor, amikorra tervezzük a talit, akkor Őhozzá lehetne igazítani a dátumot! Vélemény???

Kép Kép
kismokus
 
 


Komolyak vagytok lányok!!! :lol: :lol:

Orsi!
Akkor megnézem a taktikád mert nekem nem sikerül takarásba tartani a cickom! :wink:

Wish!
Hogy sétáltatok ma?
Nekünk most hogy minden le van zárva nehéz kritikus idöszakban átjutni a városon!De a 11 ora szerintem jo.

Lányok lenne két kérdésem.
1:-mi a helyzet egy kis szolizással? :oops:
Ugyan is mennénk Zalakarosra és szeretnék én is fürdöruhát venni de ugy nézek ki mint egy nagy fehér bálna! :oops: (mondjuk vékonyabb nem leszek csak talán nem fogok világitani a tömegben) :?
2:-nagyon sok répalét iszom,nem lesz sárga a gyerek foga töle?(hu ez lehet,hogy jo nagy hülyeség de én a kakián is látom hogy olyankor sárga mint a kikerics) :?

KépKépKépKép
aniko24
 
 

 
 

aniko24 írta:Orsi!
Akkor megnézem a taktikád mert nekem nem sikerül takarásba tartani a cickom! :wink:

Lányok lenne két kérdésem.
1:-mi a helyzet egy kis szolizással? :oops:
Ugyan is mennénk Zalakarosra és szeretnék én is fürdöruhát venni de ugy nézek ki mint egy nagy fehér bálna! :oops: (mondjuk vékonyabb nem leszek csak talán nem fogok világitani a tömegben) :?
2:-nagyon sok répalét iszom,nem lesz sárga a gyerek foga töle?(hu ez lehet,hogy jo nagy hülyeség de én a kakián is látom hogy olyankor sárga mint a kikerics) :?

figyu az, hogy Te látod, nem jelenti, hogy mindenki látja :) :lol:

szerintem nem lesz sárga a foga
szolizni meg tudtommal nem tilos.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sajnos Mi 360 km-re lakunk és ezt egyedül elég nehéz lenne most megoldanom. Nagyon sajnálom, de biztosan ki fog maradni ez a tali a mi életünkből. :(

A gyermekemnek ezen a héten sikerült 50g-ot híznia. :( :? :roll:

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Sziasztok Lányok! :)

Én még tavaly májusban, az első lombikunk idején voltam egy darabig aktív tagja a kaális fórumnak, azóta inkább csak olvasgatlak Benneteket. Közben sok minden történt: az első lombik nem sikerült, de utána, éppen a 2. próbálkozás előtt spontán terhes lettem :D és június 11én megszületett a mi pici Balunk.
Sok okos dolgot olvastam már itt az írásaitokban, és most egy kérdésem is lenne, a koszmóval küzdünk. Kb. egy hete kenegetem olajjal minden este Baluka fejét, utána alapos fejmosás samponnal, de nem múlik. A doki azzal ijesztget, hogy ha nem javul akkor vmi szteroidos kencét kell rátenni, azt nagyon nem szeretném. Van vkinek tapsztalata e téren, van vmi kíméletes tuti módszer :?: :roll: Köszi!


Andi

Kép
bandika
 
 


Orsi :D ,
Na, sikerült megnéznem! A babaruhás oldal tökre tetszik, csak kicsit kevés ruha van rajta. Ha nem bámulnak, akkor jó! :D Pont kérdezni akartam tőled, mivel te sokat ingázol, hogy hogy oldod meg a szopit. :?: Ahogy esik, úgy puffan, vagy pl. mindig szopi után indulsz el? Mert én így csinálom, és tök nehéz így bármiféle időponthoz is kötni magam. Olivér ugyanis mindig akkor eszik, amikor éhes. Van, hogy 4 órát is kibír, de van, hogy 2-t se. Tök nehéz így! :!: A másik meg, hogy az én gyerekem csak csendben tud falatozni, mert egyrészt üvölt, ha bármiféle hangosabb hangot hall, másrészt meg akkor mindenfelé tekintget, csak cici nem kell. :(

Emma :D ,
Akkor már csak apát kell megfűznöm, hogy szállítson ki bennünket.

Anikó :D ,
Te rendeltél végül? Még meg se kérdeztem, hogy hány kg a te kis „picúrod”? Nahát, milyen féleszű apósod van! :shock: :twisted: Jól járt, aki kikukázta! :?

Kata :D ,
És te rendeltél vmitl?

Melcsi :D ,
Mikor Olivér kicsi volt, én is csak lábfejest használtam, de már régóta nem. De lehet, hogy onnan ez a nagy ellenszenv a talpas rugik iránt, hogy egyszer egy barátnőm is ilyenbe öltöztette az akkor 10 hónapos kisfiát, aki szegény már mászott volna, de az az izé meg össze-vissza tekeredett rajta, olyan volt, mint egy esetlen fóka. Úgy sajnáltam szegényt.
Hová utaztok? Levegőzés: Én nem tudom, mennyit illene, de szerintem de rendes anyuka vagy a napi 3 óráddal. :D Én van olyan nap (sőt, még 2 nap is :oops: ), hogy ki se viszem. Eddig még nem lett baja. :D

Wish :D ,
Vicces lehetett a pasi, aki bámult! :lol: Merre van sétány a 13. ker.-ben?

Kismóki :D ,
Harcika, persze!

Pézsé :D ,
Ne izgulj, tuti meg fog nőni!:lol:
20140901102739
 
 


Bandika :)
Van direkt koszmó elleni sampon. Nem tudom a nevé, de a gyógyszertárban biztos tudják. Az olaj meg kb 2 órát kell rajta legyen, és hajmosás után erős kefével (pl. körömkefével) vagy körömmel, vagy durva törölközővel dörzsöld, bár ezt biztos mondta a dokid is.

Hajni :)
Gyöngyösi sétány, (Gyöngyösi utca metrómegálló) a Duna Plazatól ne m messze.

Anikó :)
Tegnap éppen aludt séta közben :)

wish
 
 


sywAYÍíAXúí[img]s[/img]

wish
 
 


Az elüző üzit Balázs ügyeskedte be, és mielött elvettem volna tőle a billentyűzetet el is küldte valahogy :lol:

wish
 
 


Szia, Balázs! :D

Nem is gondoltam vóna, h így ráugrotok a budaörsi Ikeára... nekünk az jó messze van... Az Örs Vezér téri nem jobb??? (halvány próbálkozás :roll: ) Nemtom, h lehet Zuglóból átevickélni hétköznap a városon... pedig jó lenne megismerni titeket!

Tegnap voltunk a gyerekorvosnál, hát valami rém hülye volt! :x Tudjátok, én is itt hallottam a Rotáról, így gyorsan intézkedtem, hogy meglegyen, mert még épp. h belefértünk az időpontba, erre jó tanárnénisSen kioktatott, h én miért nem kérdeztem meg az árát, és h azért nem mondott semmit, mert h én olyan határozottan állítottam, h az nekünk kell. De hát könyörgöm, magától meg nem mond semmit! Akkor meg persze, h próbálom máshonnan beszerezni az infókat, már bocs! Ezt a hülyét!

Aztán aszonta, h Benike már annyira kövér, és h mielőbb kezdjük el az almát és a banánt (!) adni neki, h majd kiváltsunk egy étkezést a gyümivel. Hát... ez is olyan info, h a hajamra kenhetem... Sehol nem hallottam ilyet, h a banánnal kezdjünk, hát az tök nehéz kaja! :shock:

hajni,
felhívtam a Sejtbankot, tényleg kell menni 4 hós vérvizsgálatra.

KépKép
pompomlány
 
 


Ja, és Anikó,
részvétem az ügyes apóshoz! :?
Nálunk az apósnak a vásárlással vannak gondjai. Már rettegek, mikor nagy vigyorral beállít, h na mit vettünk?!? Tegnap is egy olyan kiskabátot húzott elő, h ott szürkültem el... olyan, mint egy agyonmosott fürdőköntös. Na én azt biztos, h soha nem adom a gyerekemre! :oops:

KépKép
pompomlány
 
 


Bandika!
Gratulálok a kis Balázshoz!
És hogy spontán az külön szerencse! :D
Ez a sampon a Babe direkt koszmora van de arra kell figyelni,hogy csak a fürdés végén szabad vele megmosni mert kénes és a börét nagyon megviseli!
De ha jol beolajozod,körkörösen kenegeted jol átitatott vattával akkor egy kicsit fellazul.Fürdésnél csak vizzel leöblited és a törölközésnél egy picit durvább törölközövel körkörösen törölgeted!
Akkor egy jo részének le kell jönnie és ezt egy pár napig megismételni!Tuti jobb lesz a helyzet!És amikor samponozol nagyon nagyon alaposan le kell öbliteni föleg ha nagyhaju a babád!

Pompi!
Banános fogyokurárol még én sem hallottam! :shock:
Jo lehet söt biztos,hogy a gyümölcsbe nincs annyi kaloria mint a kajában de nem indul meg a gyomorsav amitöl még éhesebbek lesznek?
Nekem anno Marcinál azért kellett almázni,hogy jobban egyen mert éhesebb lesz töle?! :roll:
Tényleg egy birka az orvosod!
És végül mit mondott a rotára?
Most hány kilo Benike?


Hajni!
Már végig böngésztem a cuccokat de még azért nem rendeltem mert ma megyek a Westendbe és meg nézem a méreteket mert nekem Marcinak kell több minden!
Kipakoltam Marci régi ruháit amit még anno elraktam,kimostam és annyi lett most hirtelen hogy csak na!Most Ágoston egy darabig el van látva!Igaz sok olyan béna volt hogy azzal a lendülettel vissza is pakoltam a dobozba!Most eggyel nagyobb méretet veszek csak Ágostonnak és inkább szép ruhákat mert pl benetton melegitöböl van most vagy 5!De hogy minek????Már akkor is tudtam vásárolni! :?
Ágoston most 8670g kb mert hát mozgolodik a mérlegen!
A 74-es ruhák most pont jok rá!
Aposom most nagyon betette nálam a kiskaput! :evil:
UUUUUUUgy haragszom rá!
Tegnap mikor meséltem a férjemnek el is sirtam magam! :?
Szegény tudta hogy mennyire vigyáztam rá mert az évek alatt sok barátnöm kérte amikor repülövel utaztak és én nem adtam oda senkinek(irigy kutya) :oops: De ugy vigyáztam rá!
De még jo mert igy legalább olyan embernek öriztem meg aki azt sem tudta miben tologatja a kölkét!Csak van a kukábol aztán jo napot! :evil:
Na de most vehetek egy másikat,mert ezt a nagy dromedár babakocsit berakom a csomagtartoba és akkor annyi! :(
Pedig jo nagy kocsim van! :roll:
Meg amikor a repülön beszállsz akkor az ajtoban csak kikapod a gyereket és egy mozdulattal összecsukod esernyöformára és odaadod a stewardessnekés halad a sor befele!
És ez teljesen lefektethetö volt............. :cry: :cry: :cry: !
Hu de mérges vagyok..... :evil:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


pézsé írta:A gyermekemnek ezen a héten sikerült 50g-ot híznia. :( :? :roll:

és akkor mi van???
Lilinek is volt már ilyen hete.
4 hókörül meg drasztikusan csökken a hízás üteme.
ne aggódj ezen!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


bandika írta: koszmóval küzdünk. Kb. egy hete kenegetem olajjal minden este Baluka fejét, utána alapos fejmosás samponnal, de nem múlik. A doki azzal ijesztget, hogy ha nem javul akkor vmi szteroidos kencét kell rátenni,

tuti nincs, de azon, hogy az olajra nem lett jobb azon ne lepődj meg. - ugyanis nem úgy kell kezelni-
(a szteroidos krém meg megint hülyeség... nem kell)

1) sima gyógyszertári fürdetővel kend be a fejét fürdés előtt fél órával, jó alaposan.
fürdés közben nem erős hajmosás, hanem szerezz be egy tupírfésűt és azzal kapard meg. Nem kell kesztyűs kézzel bánni vele, ha csak simogatod attól nem jön le, le kell kaparni szinte szó szerint

2) ha előzőre nem javul, akkor a sima gyógyszertári fürdető helyett 5%os szaliciles fürdetővel kell ugyanezt elvégezni

3) van a BABÉ cégnek egy koszmó elleni samponja azt meg lehet próbálni, elég jó százalékkal beválik.

ennél sokkal több lehetőség nincs. DE! a koszmó esztétikalilag zavaró csak, olyan problémára szteroidot adni ami csak esztétikai probléma teljesen felesleges.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hajni777 írta: Pont kérdezni akartam tőled, mivel te sokat ingázol, hogy hogy oldod meg a szopit. :?: Ahogy esik, úgy puffan, vagy pl. mindig szopi után indulsz el?

ált. ahogy esik úgy puffan. Lili 3-4 órára eszik, de ha nyűgös, akkor van, hogy 2 óránként - és mivel ha utazgatunk ált. másogy alszik, többször kevesebbet, így sűrűbben cicizik -.

van olyan gyerek, akinek csend kell - Levi volt olyen - szerintem ez alkat kérdése... br ha tényleg nagyon éhes volt, akkor akárhogy evett.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


pompomlány írta:Nemtom, h lehet Zuglóból átevickélni hétköznap a városon... pedig jó lenne megismerni titeket!


Aztán aszonta, h Benike már annyira kövér, és h mielőbb kezdjük el az almát és a banánt (!) adni neki, h majd kiváltsunk egy étkezést a gyümivel. Hát... ez is olyan info, h a hajamra kenhetem... Sehol nem hallottam ilyet, h a banánnal kezdjünk, hát az tök nehéz kaja! :shock:

Kocsival? :lol: :lol: amúgy simán, én rendszeresen járok az árkádba, simán lehet közlekedni. (ha vicces akarom venni, akkor a két ikea egy utcában van, mert az egyiktől szinte csak egyenes kell jönni és a másikhoz is érsz :wink: )

banán???? :shock: :shock: útóérlelt, vegyszeres és trópusi.... nem teljesen normális. (no meg a banán a legtápananyagdúsabb gyümölcs, azzal simán viszel be annyi kalóriát, mint anyatejjel... tehát még a céljának sem felel meg)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Látom Kismókusnak, Orsinek és nekem tutkó választás a börsi IKEA, a többieknek nem nagyon :(

Anikó
juj, apósod elég vad!
irigységről: megmondom őszintén kicsit én is az vagyok! Mivel szeretnénk még egy vagy két gyermeket, én sem bánnám, ha nem más strapálná le a cuccainkat :? tesóm tök jüszívű volt, aztán most megszületett a 3. gyermek, és vmit tök elhasználódva kapott vissza.....

Orsi
Sajna egyik rugi sincs amit akartam :( szomorű vagyok, olyan klasszak lettek volna!

Olyan nyomott idő van, legszívesebben csak aludnék....

Kép
Kép
emma1976
 
 


tényleg "remek" az idő! mintha este lenne... :?

Én nem azt mondanám, h irigy vagyok, hanem inkább tapasztalt. A "kölcsön"-cuccokat ugyanis általában inkább nem kaptam vissza, mint igen. Úgyhogy ha én v.kinek adok v.mit, azt örökbe.

Amúgy meg nálunk anyósék már tök jól betervezték, h az összes cuccunkat a férjem tesójáék kapják, ahol a gyerek-kérdés még csak kósza gondolat. Kösz szépen! Pedig én olyan szívesen adok, mikor megtudom, h egy ismerősömnek gyereke lesz! De most így, hogy majd... eccer... :x

icsilya,
nemtom, miről becélsz... egy utca? Át kell menni az egész belvároson, ez a gáz! Az Árkádba gyalog szoktam, olyan közel van, nem az a gond!

anikó,
Bencsi 8 kg pont.

Kép

KépKép
pompomlány
 
 


Csajok, olyan helyet ugysem találunk ami mindenkinek tuti. Most legyen a budaörsi iikea, aztán legközelebb majd máshol tartjuk.

wish
 
 


persze, olyan úgysem lesz, ami mindenkinek tuti
há majd igyexem megoldani valahogy... :roll:
de akkor megígéritek, h a matekkönyvet otthon hagyjátok! 8)

KépKép
pompomlány
 
 


Wish,
akkor az nekünk messze van. Mi a 6. ker.-ben lakunk, de itt sehol nincs a közelben ilyenféle jó levegőzőhely. :?

Pompi,
Nem kérdezted esetleg, hogy a gyerekeknek kell a vércsoportja? :?:

Anikó,
milyen típusú volt a babakocsi? Ágoston és Olivér akkor hajszálra egy kilók! :lol: A fiam most pár napja szinte semmit se hízik, lehet, hogy igaza lesz Orsinak azzal a 4 hós leállással! :wink: Bár én előbb vártam, most meg izgulok, hogy elfogy! :oops: :D

Orsi,
és hol eteted meg Lilit? Kocsiban? Nekem ott olyan kényelmetlen! Tisztába tenni meg főleg, itt lóg-ott lóg szegény - pedig nincs kicsi autónk!

Olivér feje meg hámlik! Már rákentem egy csomó mindent, de rendesen hámlik. Először azt hittem koszmó, de nem az - hámlik! :shock: :twisted: Hallottatok már ilyet?! Mit csináljak vele? :?:

Én meg tegnep voltam a nextben. Leírtam a gyerekcipő-méreteket:
angol méret magyar méret
3 19
4 20,5
5 21,5
6 23
7 24
8 25,5
9 26,5
10 28
11 29
12 30,5
20140901102739
 
 


ó, én tagoltabban írtam, de talán így is érthető. :D
20140901102739
 
 


Köszi a válaszokat!

Már el is mentem a patikába sampont venni, de csak rendelni tudtam, mert nincs nekik készleten :x Szerintem az a baj, hogy én eddig nem mertem nagyon dörzsölni, mert pont a kutacsnál van, de majd ma este bekeményítek kicsit, vagy megkérjük Apát, ő bátrabb. :D
Egyébként nincs olyan nagy haja, csak a feje tetején, ahol koszmós a fejbőre. Gondolom, éppen azért alakult ki ott.

Anikó,
Az apósod nem semmi! 90eFt-os kocsi? :evil: Szerintem én is sírva fakadtam volna.
Nálunk éppen az ellenkezője megy. Anyósom semmit nem dob ki, a férjem 30 éves ruhái és játékai is megvannak még! Nem is értem, hogy férnek el egy 3 szobás panelban.

Hajni,
Mi a Margitszigetre meg a Szent István parkba jártunk az elején, amíg a belvárosban laktunk. Nekünk gyalog sem volt messze, de néha villamosoztunk is.

Andi

Kép
bandika
 
 


Pompi :)
El tudunk vinni benneteket, ha gondolod. Akkor kerülök felétek. Kicsit szűkös hátul két gyereküléssel, de befértek.

Melcsi :)
Na, ma délelött csak ötven percet voltunk lenn, aztán felmenkültem az eső miatt. Balázs bezzeg vizhatlan kuckóból nézelődhettet volna, ha nem az odítással van elfoglalva :D
Bár ma egész jó volt, sokáig elvolt azzal, hogy próbálta leszerelni az esővédőt :)

wish
 
 


Wish! :)

Eső: mi tegnap négyszer indultunk el sétálni. :? Első 3 alkalommal úgy történt a dolog, hogy kaja+büfi után kinéztem az ablakon, láttam nem esik, kicsit süt a nap, irány öltözködni. Majd mikor mindketten felöltöztünk ismét kinéztem, és már esett. :evil: Aztán mire elállt, megint jött a kajaidő, büfi + öltözködés, és ismét esett. :shock:
Aztán negyedszerre már nem hagytam magam, szemerkélő esőben mentünk sétálni! :lol:

Kép Kép
kismokus
 
 


pompomlány írta:icsilya,
nemtom, miről becélsz... egy utca? Át kell menni az egész belvároson, ez a gáz! Az Árkádba gyalog szoktam, olyan közel van, nem az a gond!

ikea-örs-keleti-erzsébethíd-budaörsiút-ikea
ez totál egy vonalon van (erre írtam, hogy majdnem :) )
amúgy ott simán lehet mindig közlekedni napközebn én elég sokat járok arra.

hajni777 írta:Orsi,
és hol eteted meg Lilit? Kocsiban? Nekem ott olyan kényelmetlen! Tisztába tenni meg főleg, itt lóg-ott lóg szegény - pedig nincs kicsi autónk!

Olivér feje meg hámlik! Már rákentem egy csomó mindent, de rendesen hámlik. Először azt hittem koszmó, de nem az - hámlik! :shock: :twisted: Hallottatok már ilyet?! Mit csináljak vele? :?:


köszi a next táblt. Ezt én is tudtam, csak a cipőnél azért tudni kell, hogy az a méret mekkora lábhossznak felel meg.mert pl. a siestának tök más a számozása mint az elefantennek, az elefanten majd 1 számmal nagyobb.

Lilit etetem a kocsiban, étteremben, parkban padon, akárhol :)
tisztábatétel. Ált. mind1ik beváráslóközpontban van pelenkázó, de a babakocsiban is 1 perc alatt megoldom.

hámlás: normális az is. valami visszazsírozó krém kellene rá, első körben meg lehet próblni az ungentum infantumot, ha nem akkor valami gyógyszertári kevert krémet.
vannak gyáriak is (linola, la roche-posay, bioderma, babé... stb), de azok viszonylag drágábbak.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Andi :)
bártan neki kell esni, ha simogatod nem jön le.
(anyu bőrgyógyász minekután a 3. kencét írta fel nálunk jött le az egyik fürdéskor hozzánk, hogy megnézze én hogy csinálom. Nos, én elég bátor vagyok, de hozzá képest csak simogattam. rendesen meg kell vakarni :) )

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
És ha jól lekaparjuk (majd Apa :shock: ), akkor megszabadulunk tőle vagy előjöhet később is?
Nálatok hogy viselte a gyerkőc a vakarást?

A.

Kép
bandika
 
 


bandika írta:Orsi,
És ha jól lekaparjuk (majd Apa :shock: ), akkor megszabadulunk tőle vagy előjöhet később is?
Nálatok hogy viselte a gyerkőc a vakarást?

A.

nálunk 2 évesen jött ki a fiúkon, nem volt más lehetőségük viselték :)
nem biztos, hogy elmúlik, előjöhet még.
de mi most a koszmó elleni sampont használjuk és nem jött vissza.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Klári babának is koszmós a feje, de a hajától (épp most mértem, 5 cm hosszú :shock: ) nem látszik. :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
kismokus
 
 


wish,
hát te tündér vagy! :D 3 gyerekülés elfér hátul?

hajni,
sajna azt nem kérdeztem meg, de nem is emlékszem, h ilyen szóba jött volna.

kismóki-séta 8) :? :roll:

icsilya,
keleti, erzsébet-híd? ne viccelj, bármikor arra jártam, az 1 utca fél óra előre - szerintem te a másik irányból jöttél.

csajok,
azt szeretném kérdezni, hogy ti az almareszelőt meg a szűrőt is sterilizáljátok?

Ma kaptak a buksik először almalevet, tök vicces volt, mindketten hozták a formájukat. Norina óvatosan nyammogott, Bencsi meg úgy benyomta, észre se vette, hogy valami más! :roll:

KépKép
pompomlány
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi szólt, hogy Ti is talit szerveztek. Azért írom nektek is, hogy mi, még babátlanok és babavárók és 2. babavárók TALIT SZERVEZÜNK 2007. OTKÓBER 14-ÉN VASÁRNAP-RA. Helyszín: XI. kerület, Bukarest utca, TRANZIT ART CAFÉ. 15 ÓRÁTÓL LEHET JÖNNI pocival, poci nélkül, babával, párral.
Nálam kell jelentkezni, csak hogy a kb. létszámot tudjuk majd!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Pompi :)
Balázs elöl ül, ha egyedül megyek. Neked kell bepréselni magad az ikrek mellé. De Seat Altea XL-ünk van, úgyhogy szerintem kibírható. Két bébihordó meg egy felnőtt elfér, rendes gyereküléssel már nagyon szűkös.

wish
 
 


pompomlány írta:icsilya,
keleti, erzsébet-híd? ne viccelj, bármikor arra jártam, az 1 utca fél óra előre - szerintem te a másik irányból jöttél.

csajok,
azt szeretném kérdezni, hogy ti az almareszelőt meg a szűrőt is sterilizáljátok?

sosem sterilizáltam ilyet.

figyu :) ha nem arra mennék, akkor megkerülhetném a világot, hogy hazajussak :) arra járok.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Budaőrsi Ikea, légyszi... ha a többségnek jó... Én nagyon béna vagyok Pesten vezetni... 11 óra is tökéletes. Az étteremben, vagy a játszórészben? Emese miatt kérdezem, hogy vigyem, vagy inkább csak lukuval kettesben?
És igen, Harcikát is hivjuk már!!!
Fanni!
Drága vagy, köszi, én sajnos biztos hogy nem tudok menni, mert akkor lesz Luku keresztelője!
Koszmó: Emesének kb 10 hónapos koráig jött-ment. Szó szerint kapirgáltam. Már Lukunak is van. Megint kapirgálok.
Akkor a 3 óra az elég? Mátéval rendes kertes házban laktunk, és hozzászoktam a kb. egésznapos kintléthez, most ugy érzem, hátrányos megkülönböztetés éri a kicsiket!
Pompi!
Ne hagyd magad, annak adsz ruhát, akinek Te akarsz! Sajnos kölcsönadtam vkinek, Máltai Szeretetszolgálatnak adtam vagy bármi! :wink: Ha a tesó mondja, vagyis biztos oda is adnád, de nehogymá az anyós rendelkezzen! :wink: Vagy tedd el a 3. gyereknek! :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Pézsé!
Sajnálom,hogy nem tudsz jönni a talira! :(

Orsi!
Tudnál nekem segiteni?
A két szemöldököm között elkezdett hámlani a bör és most már annyira hogy nagyon ronda.Lehet,hogy ez pikkelysömör?
Csak ha leradirozom akkor néz ki normálisan különben tök gáz!

Andi!
Hogy ment a kapirgálás?


Pompi!
Én is felakartam ajánlani hogy elviszlek benneteket mert én Dkesziröl jövök és Zuglo utba esik!De akkor megmaradok talonba ha Wishnek valami közbe jönne! :D
Nagyon édes Benike!De valahogy nem értem az orvosod szerintem gyönyörü egészséges a kisfiad én nem látom olyan pufinak hogy igy fel kellene fujnia a dolgot!
Én már Marcinál nem sterilizáltam azokat amiböl etettem vagy amivel csináltam a kaját csak a cumit de azt egy évig!

Wish!
Ma nálunk is volt orditás séta közben! :(
Én nem is értem már ezt az egészet,mi lehet a baj! :?

Kismoki!
Harcika persze!!!!

Hajni!
Már Ágoston sem hizik annyit mint az elején!
Pegperego volt!Rajta van a Brendon honlapján.Ez az egy esernyö amelyik vizszintbe dönthetö!

Melcsi!
Elutazásnál,hogy oldod meg Luku kajcsiját(nem a tápira gondolok)?

KépKépKépKép
aniko24
 
 


aniko24 írta:Orsi!
Tudnál nekem segiteni?
A két szemöldököm között elkezdett hámlani a bör és most már annyira hogy nagyon ronda.Lehet,hogy ez pikkelysömör?
Csak ha leradirozom akkor néz ki normálisan különben tök gáz!

nem szeborrea. nekem is van.
ez egy bőrtípus fajta, a száj környékén, a tarkónál, és az áll beugrásánál lehet még ilyen terület.
kenni kell, mást nem tudsz tenni.

(a pikkelysömör egészen más)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


úgy akart lenni, hogy nem. szeborrea.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Értem,köszönöm.
Igen van,hogy az államnál is de az nem ennyire gáz!
De a szemöldökömnél annyira csunya tud lenni!
Milyen krémet használjak?
Mert nekem zsiros a böröm.Vagyis inkább kombinált! :roll:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó :)
nekem is zsíros a bőröm :)
úgy kell, hogy ezekre a helyekre zsíros krémet használsz, a többire meg a megszokottat -én ált. csak valami könnyű hidratálót, mert iszonyú hamar fényesedik ki az arcom -.
Tél jön, ilyenkor rosszabb.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Köszönöm!
Nekem is olyan fényes lesz a böröm ha nem találom el a krémet hogy brutálisan nézek ki! :shock:
De nekem föleg a homlokom gáz mert akkora mint Leninnek! :roll:
Probáltam a kombinált börre de az sem mindegyik jo a mattítók csak a homlokra jok de a hámlás jobban kijön töle!
Na valamit ki umbuldálok akkor!
Még akartam kérdezni töled mivel tudom,hogy anyukád börgyogyász,hogy van egy másik forum ahova irni szoktam (fogamzás-baba projekt elött állok)szoval van ott egy Kacsa nevü lány és szegénynek brutál ekcémás a kislánya!Tegnap tett fel egy képet rola!Már minden csodaszert kiprobáltak de semmi nem segitett szegénynek!
Megnéznéd esetleg hátha anyukád egyböl tudná mit kellene használniuk és nem kisérletezgetnének rajtuk tovább!
Elnézést de mindig olyan jo ötleteid vannak!
Elöre is köszönöm!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


anikó :D
köszi neked is a talont! 8)
Az a doki egy.... :evil: Minden rendelés után dühöngünk, h lecseréljük, csak aztán megakadunk a "hogy kell"-nél. Pl. más véleménnyel vagyunk, h ha mi választunk másik gy.orvost, annak akkor most kell fizetni vagy nem?

wish,
jól van, majd nem eszem annyi kexet, h menjen a préselődés! :oops: A gyerekeim biztos élvezni fogják!

Amúgy időpont nincs még, ugye? Csak az, h. hétköznap de. 11 óra?

KépKép
pompomlány
 
 


Anikó!
Vittem a turmixgépet a gyümölcsnek, ill. a fürdő éttermében minde nap beneveztünk 1 adag főtt krumplira, és tápival higitottam. Aztán legközelebb már olyan időre esett utazás, mikor meg lehetett oldani bébiétellel.Csak pont a krumpliszoktatás idejére esett 1x egy telelésünk :D
Pompi!
A dokiváltás azért nem olyan nehéz, és tudtommal akkor is ingyen van ha nem körzet. Nekünk legalábbis nem mondta a dokinéni hogy fizetni kéne, iugaz csak Máté jár a rendelőbe, a kicsikhez kijár. érdeklődj a játszótéren, boltban vagy utcán a környéketeken, ki kihez jár, milyennek tartja. Igy ajánlják a dokikat egymásnak a kismamák (mifelénk legalábbis)

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Anikó :)
igen a mattító a szeborreás részre nem jó, ezért írtam, hogy 2 nappali krém kell, egy a normál zsírosabb bőrre egy pedig a szeborreás területre, így viszonylag tünetmentes szinten lehet tartani.
(ill én úgy szoktam, hogy a zsírosra valóval bekenem az egész arcom, majd ahol szeborreás ott bekenem a spécivel)

nem találom a képet az ekcémás kislányról, légy szíves írj egy mailt az anyukájának, hogy írjon nekem mailt a v_ko kukac freemail.hu címre, küldje a képet is, írja meg miket próbáltak eddig, és utána szívesen leírom, ha van még bármi ötletem.

Pompi :)
nyugodtan válts orvost, nem kerül semmibe.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Melcsi: Luku mit eszik?

KépKép
PéZsé
pézsé
 
 


Orsi!
Köszi!
Irok neki de talán itt megtalálod.
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... tart=42250
Igen,több mint valoszinü a két krémes variácio lesz a jo nálam is!

Melcsi!
És a gyümit vitted vagy hogy oldottad meg?

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó :)
megtalálam :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok! :)

Megkérdeztem Harcikát priviben a találkozóról. Ezt írta:
"nagyon szívesen talákozom veletek. Kicsit megrémültem, hogy hétköznap, mert ugye én full dolgozom /mostmár reggeltől este 8-ig, biztos olvastátok a változásokat, amit írtam nemrég/ Sajna októberben egyelőre nem terveztem szabadnapot, éppen most van átállás és próbálgatjuk az új rendszert, plusz holnaptól tanítom be az új főnővért és adom át neki az összes dolgot, ez igénybe veszi ezt az egy hónapot bőven. Én úgy gondolom, hogy 26-ára, vagy 29-ére tudnék kérni még szabadnapot, ha úgy alakul. Nov elején meg még mindegy , mert én írhatom be, ha időben megtudom, mondjuk két héten belül most.
Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok rám. "


Szóval októberben 26. vagy 29. lenne jó neki, novemberben meg mindegy, csak időben mondjuk meg!
Vélemény???

Kép Kép
kismokus
 
 


ha jól nézem 26. péntek, 29. meg hétfő. Nekem mindkettő jó.
Bár közlekedés szempontjából talán ez a 2 a legrosszabb nap....

Kép
Kép
emma1976
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: